Last news in Fakti

6 Юни, 2021 10:32 8 655 62

ПП "Има такъв народ" обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • избори

Секретарят на "Има такъв народ" не отговори дали Слави Трифонов ще е в листите

ПП "Има такъв народ" обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати - 1
Снимка: БГНЕС

ПП "Има такъв народ" обявява в понеделник листите си с кандидат-депутати. Това стана известно от главният секретар на партията Виктория Василева в ефира на БНТ.

"Утре всички наши областни координатори ще имат възможност да регистрират листите в Районните избирателни комисии", каза още тя.

Василева не каза дали Слави Трифонов или самата тя ще бъдат кандидат-депутати.

Промяната всеки си я представя по свой начин, по-важното е каква трябва да бъде, а тя трябва да бъде радикална и съществена, заяви главният секретар на ПП "Има такъв народ" Виктория Василева.

,,Никога не сме мълчали, просто обичаме да говорим, когато имаме какво да кажем'', посочи тя и допълни, че когато от партията регистрират листите за народни представители, тогава ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде кандидат за депутат.

"Има такъв народ" влиза в доста добра кондиция в новата кампания, надяваме се този път да бъде по-открита, по-близо до хората. Залагаме на експертизата на хората, на тяхната почтеност и техния професионализъм'', допълни още Василева.

Не разбирам какво толкова притеснява хората в думата "изчегъртване"? Наистина трябва да бъде изчегъртано всичко направено от ГЕРБ, но със законови средства. Животите на ГЕРБ бяха много, за съжаление. Но вече "Game over"! Корупцията в последните години придоби наистина чудовищни размери, сподели тя.

По отношение на изборите Василева напомни, че това е просто един ден от цялата политическа история, а по-трудното започва след 11 юли.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН

    50 40 Отговор
    Мачкай, Тоши! :)

    Коментиран от #48

  • 2 choko

    65 39 Отговор
    пп "Има такъв народ" ще спечели тези избори, а ппГРОБ ще са с почти еднакви проценти с БСП!

    Коментиран от #8, #36, #54, #59

  • 3 Слави Трифонов е създаден от комунистите

    52 48 Отговор
    Слави се скри.. Къде си Славчо? Политика от Интернет не се води

    Коментиран от #5, #9, #20

  • 4 И този

    44 18 Отговор
    Го мързи да си отвори устата Или се мисли за нещо повече от другите
  • 5 ИТН

    40 13 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Трифонов е създаден от комунистите":

    А Севта ТВ от къде предаваше?
  • 6 русенец

    39 22 Отговор
    Защо да се кандидатира? Така или иначе пак ще се скрие като тиквата. На България и трябват истински политици и патриоти, лошото е, че земята ни вече ражда само тикви.

    Коментиран от #19

  • 7 MGewehr

    27 2 Отговор
    А това ли бе сбирщината на селтака дето открито се обяви за "без съд и присъда"???
  • 8 запознат

    38 25 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    По-добре да направичм така, че гласувайки за другите партии да оставим ГЕРБ да се бори за 4 % бариера - и дано НЕ влязат след изборите. Те тогава ще видиш какви престъпления и корупция ще изкочи от разследванията !

    Коментиран от #12, #49

  • 9 Загрижен

    25 17 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Трифонов е създаден от комунистите":

    Не съм фен на чалгаря и т.н., но, да, тулупа, престъпника от Банка не смееше да стъпи в телевизионно студио. Само през FB предаваше страхливеца крадлив. Това, което пишеш, го кажи на Тиквата и избирателите му!!!

    Коментиран от #24

  • 10 Теменуж Пътков

    39 14 Отговор
    Надявам се този път да няма толкова олигофрени гласуващи за него...
  • 11 ТКЗС

    26 17 Отговор
    Баба Минка Зайкова е водачка в Орландовци 😁🎃🇻🇳🚾

    Коментиран от #13

  • 12 русенец

    24 5 Отговор

    До коментар #8 от "запознат":

    Кой ще ги разследва и съди? Ония, дето година не могат да осъдят убиецът на Милен Цветков или местан, който уби дете? Каквото ти здравеопазването, брат, такава е и съдебната система. Всичко трябва да се разруши до основи и да се иззида наново. Успех!

    Коментиран от #16

  • 13 Гробар

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "ТКЗС":

    Това ми хареса!:)
  • 14 Ясно

    28 12 Отговор
    ДПС-2 ще има доста проценти като гледам коментиращите. Овцете в действие. Колко трябва да си умен, че да гласуваш за този политически сбирщайн. Абсолютно поръкова партия.
  • 15 Асан

    27 10 Отговор
    Славчо е водач в Учиндол 😁🎃🇻🇳🚾
  • 16 Бай Ставри

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "русенец":

    Ще назначим наши хора! Всички от старата власт ще ги осъдим!
  • 17 Пич

    18 25 Отговор
    Вече сте без значение . Американците решиха вече какво ще бъде следващото правителство . Слави и Мая ще бъдат изпратени в историята , макар че ИТН , сигурно ще влязат в парламента , а Мая не . Правителството ще бъде на ГЕРБ + поддържа от десни партии като тази на Христо и тази на патриотите . Ако трябва и ДПС ще помага. Американците показаха че този път случайни работи няма да има. " Магнитски " работи за всеки . Ставаме все по-важни за тях , поради влошаване на отношенията с предишния им главен съюзник в нашия регион - Турция. Така че , никой няма да ги остави нашите идиоти да мислят. Ако не сте разбрали , привикването им в Американското посолство в редица един след друг , беше просто интервю за работа...
  • 18 Ахмед доган

    13 28 Отговор
    Аз вярвам в тази партия. Гласувайте за ИТН. Слави, пич, ще действаме как сме се разбрали. Аз с президента съм уредил всичко.

    Коментиран от #61

  • 19 я кажи

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "русенец":

    кои са истинските политици!
  • 20 Бочко

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Слави Трифонов е създаден от комунистите":

    потъна! Къде е Бочето ти?
  • 21 Селянин

    19 11 Отговор
    Виктория Василева коя е тая ПКП - да не е булката на Славчо 😁🎃🇻🇳🚾
  • 22 ферадчо

    2 18 Отговор
    дпс - 1во, дпс 2- славето на 2ро, на трето бесепето, дупесето на христо ивановия дб на 4то, другите ще се борят за 4%.
  • 23 агата кристи

    16 14 Отговор
    боко ще пожълтее след 11 ти, той няма да прескочи бариерата, пилците покрай него и последните останали ще се разбягат, тогава тиквата ще стърже наровете в цсз, това е краят на ерата бб- цв.цв.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Vinetu

    12 3 Отговор
    Кви листи - нали Риферендума каза мажоритарен вот 😁🎃🇻🇳🚾
  • 26 Valio

    16 1 Отговор
    Ще видите и тука какви калинки и платили си кандидат депутати ще има в списъка. Ама няма кой да го каже - мисирките са мисирки, и прост народ -слаба държава викаше един дядо.
  • 27 Чалгев

    10 8 Отговор
    Ако трябва да сме откровени, и тия не са читави, нямат квалифицирани кадри, умни, кадърни , и там всичко е с връзки. Но по-добре те, отколкото герберастите. Тошко Африкански и Митева са гола вода, не могат да управляват, както и оня смешен доктор с червения нос като камба.
  • 28 BGBG

    16 3 Отговор
    Славчо дрогата
  • 29 Селянин

    20 3 Отговор
    Ако Славчо ни е спасението, то много жалко! Ще заменим една мутра с друга.
  • 30 Гласуващ

    21 3 Отговор
    Не съм привърженик на нито една регистрирана за изборите партия, но считам, че гласуването за партията на Слави ще е още една огромна грешка за България. Ама, вие си знаете. После да не ревете от него както ревете от Бойко, Доган, Нинова, Каракачанов, Симеон и Костов и др. В тая държава все фекалиите изплуват отгоре.
  • 31 Що си мислите

    6 2 Отговор
    че нещо ще се решава от народа и на тези избори. Всичко е предварително съгласувано в американското посолство
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тук има някаква

    8 2 Отговор
    Супер-" Завера".И огромна част от хората ,не се усещат,че се провежда от година,многоходова операция,със водещ параван- Славуц партия.Няма как,буквално днес- месец преди изборите,да ги посочва социологията,като втора сила! Отново,както беше преди априлските избори.Тук има опит за пробив на най големите икономически субекти и олигарси ,през учиндолеца.С него ще наводнят НС с техни представители- на групови лобита.Целта е през мантрата " Да изчегъртаме ГЕРБ ( там съм За и с двете ръце), да премахнат и БСП,от сцената.Успеят ли,другите протестни партии или ще клекнат,за да сформират кабинет и с тяхно минимално участие,или ще бламират и това НС.За да има трети предсрочни избори,който да спечелят с пълен превес.Ако това се случи( много вероятно) благодарение на наивността на българите,това ще доунищожи България.По точно- живота на обикновените 6 милиона българи.Ще направят такива кардинални промени в трудово и социално законодателство,че който и да дойде след тях щр бъде безсилен за нови промени.Славуца е в пъти по опасен и вреден,дори от Испанския тарикат.Всички знаем,до къде ни доведе за два мандата.Като управление,и като коалиция

    Коментиран от #39

  • 34 с Учин дол

    6 1 Отговор
    Какви са тарифите при чалгаря? Защото при герберастите били доста високи, местата вече са кът. Всички партии издигат сиви, послушни, посредствени хорица, важното е да слушат. България ще се пооправи малко след 120 години. При Ичо и Гнома се карали като цигани кой да бъде вписан .Бай ганьо в действие, Алеко Константинов-най-великият български писател, описал е всичко още преди 130 години.

    Коментиран от #37

  • 35 баба Мика

    7 7 Отговор
    И тия не стават, но поне да махнат айдуците от ГЕП. По-добре служебното правителство да продължи да управлява.
  • 36 ИСТИНАТА

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Комунистите Бoриcoв, Гeшeв и Дoгaн
    ca нa крeмълcкa кaишкa!

    Кoй пocтрoи c бългaрcки милиaрди
    руcкo турcкият гaзoпрoвoд зa Cърбия?

    На 11 юли свърши се вeчe!
    ГEРБ при НДCВ ce утече!

    Под 4%!
  • 37 130 години

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "с Учин дол":

    Тогава България е била "Швейцария на Балканите"!
    Опустошена на 9.9.1944г. от червеноармейските варвари!

    Днес България, след три мандата на Борисов,
    е на дъното на ЕС!
    С руска енергийна примка на шията!
  • 38 Някой

    6 2 Отговор
    69,9% не одобряват поведението на Слави Трифонов след изборите на 4 април, сочи проучване на „Галъп“. Причината явно е това, че не беше направен опит за съставяне на правителство. 18,6% го одобряват, а останалите не могат да отговорят. И тук, става дума за очаквана партийна картина на отговорите: одобряващи Слави Трифонов са главно привържениците на формацията му и малка част от привържениците на ДБ и на ИСМВ. Закономерно, БСП в голямата си част не одобрява. Същото важи в още по-голяма степен за ГЕРБ.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Боби

    4 9 Отговор
    Не, че ИТН е кой знае каква партия, но е по-добра от всички останали.
  • 41 Само казвам

    13 1 Отговор
    Фейсбукът на Слави Трифонов се опита да коментира санкциите, но не спомена Божков.
    Поименно е посочен само Делян Пеевски.
    „Защото всичко, което е написано в доклада на Министерството на финансите на САЩ, българското гражданско общество го знаеше много преди вчерашния ден и го изразяваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди граждани в десетки градове заявиха своето отношение и позиция спрямо Делян Пеевски. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни“,пише чалгаря.

    В целия пост нито веднъж не се споменава другият голям засегнат от санкциите – Васил Божков.Защо ли?!

    Коментиран от #46

  • 42 Има си хас

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Някой":

    Комунистите от ГЕРБ и БСП да ги одобряват!?!
    Нали Славуца им го натръбуца!

    Коментиран от #50, #53

  • 43 Размитева

    9 1 Отговор
    Митева- "големият" юрист, която 20 години е правила законите в НС, после я сложиха председател на същото това НС, произвело негодни закони?! Ама, хайде, нейсе, само да не тия от ГЕРБ.
  • 44 На дивана

    4 1 Отговор
    Въй ко ши праим, мишока диван войвода ще управлява от фейсбук
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 КРАЯ ДОДЕ

    3 6 Отговор
    УТРЕ БОЙКО ФЪРЛЯ ТОПА !
  • 48 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН":

    И без Боко тиквата съмна.
  • 49 Аз Човек

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "запознат":

    И кои са тези други читави партии БКП или ДПС Или Маята Или Отровите Или Дай България Или ИТН на тошко Африкански ЦОЛА Драгойчева Слави немощният не се показа изобщо даже не може да говори алчен злобен омразен е Сега вече ГЕРБ ги няма Какво става тук Разруха диктатура заплахи спиране на всички проекти и само стани да седна появиха се хора от 90 год върли Комуняги това ли ви е доброто
  • 50 Аз Човек

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Има си хас":

    Слави даже не се появи и не може да говори Става въпрос за България но вие хора не сте разбрали това и затова така ще си затъвате
  • 51 ИЗПЛЕЗЕНИЯТ

    5 3 Отговор
    Айде няма нужда да ни ги съобщавате – това ваше шоу вече го гледахме на 4 април за 60 милиона лева напразно потрошени пари на данъкоплатеца само за да ни кажете, че нашият вот във ваша полза нещо не ви устройва.

    Впрочем как се самоопределяте и самоохарактеризирате като фактор в политическото пространство ?
    Коя е визията ви за благоденстваща България ?
    Кои са обещанията ви точка по точка ако ви дадем мандат за съставяне на правителство ?

    Правилно – нито ние, избирателите, знаем ясните ви отговори на тези крайъгълни въпроси, нито дори и самите вие ги знаете.

    Знаете само да събирате телевиознна такса за 7/8 простотии и да пласирате концертни билети на вам човекоподобните.

    Това беше всичко, уважаеми зрители, и лека нощ !
  • 52 Избирател

    12 1 Отговор
    Тия не стават за нищо! Сбирщина. Славуца се скрил като партизанин.
  • 53 Избирател

    10 1 Отговор

    До коментар #42 от "Има си хас":

    Славуца, 90-те години свиреше на ушетата на "Илия Павлов Сие". Има видео на Слануца, как се гърчи пред борчетата. Техен човек. Не си наясно с нещата.
  • 54 Избирател

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    И като спечели, какво по лошо ще стане. За нищо не стават.
  • 55 Мюмюн

    3 2 Отговор
    Ухаааа....сига фанах оня горе за шлифера. Взимаха ме и мене за кантитат за депотат-сита ша видат тез патравани у софето ко ги чака. Ша ма гледати на широк икран как ги храня онез мушеници ут герп! А колку ша крадна........лайф ис лайф за ромската ми душа.
  • 56 Минувач

    6 1 Отговор
    Cлaвуцa Учиндолски ce нaдявaшe дa e oпoзиция в минaлия пaрлaмeнт, нo ocтaнa учудeн, чe ce клacирa втoри! Нe мoжa дa пoвярвa, чe имa тoлкoвa мнoгo прocти хoрa, хванали се в паяжината му от лакардии. Тoвa oтвoри aлчнaтa му пacт дa лaпa oщe, aмa ядeц. Нeгoвият приятeл Бойко Борисов,щe ce върнe нa бял кoн и тoгaвa нямa дa имa милocт.
  • 57 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ВСЯКА ЛИСТА ДНЕС Е ПЪЛНА САМО С : "ПУ Т КО ДА ТИ И ГЪ ЗО ЛИ ЗЦИ ХРАБРИ И АЗ СЪМ -КОЙ СЪМ ...И ПРЕДЛАГАМ ТОЛКОВА И ТОЛКОВА ...И ..МАМА КАЗА ,ЧЕ СЪМ ХУБАВ И УМЕН " !!!!!!!!!!!!!
  • 58 Павел Пенев

    4 1 Отговор
    Листите ще са добре подредени: Шоу мен до наркоман, наркоман до демократ и т.н.
  • 59 Дедовия

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Ха ха ха!! Хи хи хи!! Местя го!!
  • 60 Дедовия

    1 2 Отговор
    Ха ха ха!! Хи хи хи!! Местя го!!
  • 61 Платена глупост

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ахмед доган":

    Детска радост, розови бонбонки!
  • 62 ммм

    1 0 Отговор
    Да вземеш Ивето, Слави.... иначе ще ти бием шута!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове