Last news in Fakti

15 Юни, 2021 12:54 6 875 42

Гарелов: Слави Трифонов скоро ще разкрие всичките карти, знам, че има такава идея

  • иван гарелов-
  • слави трифонов-
  • герб-
  • избори

Според него в сравнение с първите избори ГЕРБ ще загуби малка част от своите привърженици, но не толкова, че да загуби първото място

Гарелов: Слави Трифонов скоро ще разкрие всичките карти, знам, че има такава идея - 1
Снимка: БГНЕС

Нещата вървят почти като повторение, но може да има и много големи изненади на предстоящите избори, прогнозира журналистът Иван Гарелов.

„В момента политическата битка доби нови размери и характеристики. При първия вот се смятаха партиите и силите, които са срещу статуквото, и тези, които са към старото статукво – и БСП я слагаха там. От няколко дни има ново разделение – мозъчните центрове, които определят политиката на бившето управление, работят много активно. Новата разделителна линия е демократичната общност на една страна и недемократичната на другата“, посочи Гарелов.

Той уточни, че според него ГЕРБ, „Да България“, евентуално и Слави Трифонов са демократичната общност, а от друга страна, са ДПС и БСП. Прокарва се тази линия, обработва се вече общественото мнение, заяви Гарелов.

„Слави Трифонов ще избере в скоро време момента и ще разкрие всичките карти, знам, че има такава идея“, добави той.

„Общественото мнение се мъчи да се ориентира ще паднат ли тези, или няма да паднат. Раждат се новите активни борци, някой взема завоя“, коментира Иван Гарелов.

За лявата коалиция, инициирана от БСП, Гарелов посочи, че това е една голяма промяна. Това, без да носи някакви съществени гласове, променя характера на БСП, отбеляза той.

„При представянето на всяка партия влияят различни тенденции. Например за ГЕРБ, от една страна, има чистка, но пропагандата на служебното правителство не отчита какво отражение има това върху психологията на хората. Една голяма част от така наречената клиентела на ГЕРБ очевидно започва да бяга от този, който ще загуби. Опасността от това те да бъдат също преследвани ги сплотява“, посочи Иван Гарелов.

Според него в сравнение с първите избори ГЕРБ ще загуби малка част от своите привърженици, но не толкова, че да загуби първото място.

„Нормалните политически разговори не се водят на светло и в най-демократичните страни, не се обсъждат всички въпроси пред публика. Понеже у нас това се нарича задкулисие, всички се пазят да признаят, но те водят разговори. Има някои очертали се възможности“, смята журналистът.

„По всяка вероятност в новия парламент, каквито и размествания да има, те няма да променят драматично съотношението, което имаше в предишния“, прогнозира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 768

    54 34 Отговор
    ИТН и Демократична България са новите сили в парламента.

    Коментиран от #8, #12, #29

  • 2 ХУХ ВАЙ БИН

    60 26 Отговор
    СЛАВЧО ЩЕ ГО НАДЕНЕ НА БУЦКО ,СПОКО
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чегърт чегърт

    35 11 Отговор
    Талев, не ги разбираш тия работи. Правителство пак няма да се състави - ще има нови избори!
  • 5 Чичо

    43 10 Отговор
    Няма вече бацо в шкафче пачките да реди
  • 6 !!!?

    28 6 Отговор
    И т.н. вече има кабинет само от възпитаници на Оксфорд, Кеймбридж и Харвард...а Тошко - началник !!!?
  • 7 русенец

    29 14 Отговор
    Той вече ги разкри. Достраша го да се появи в парламента, достраша го сам да върне мандата, сега го е страх да се кандидатира, не се появява и по телевизията да обясни за какво аджеба се бори, защото не всички гледаме неговата телевизия, нито пък имаме Фб. Та, до тук пълно нищо и въздух под налягане. Силно напомня на ГЕРБ.

    Коментиран от #17

  • 8 Картаджия

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Славчо няма карти, а и не играе карти!:) Какви карти да разкрие?!:)
  • 9 хаха

    27 8 Отговор
    И Чалгаря като Божков аха да разкрие картите ама не го прави.
  • 10 7327

    24 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: мозъчните центрове, които определят политиката на бившето управление, Гарел, ти сериозно ли? Мозъчни центрове, който определяха политиката на бившето управление!? Ти за такъв ли смяташ GPS-са на Жипката? Глyпocти!
  • 11 бечев

    32 3 Отговор
    герб е демократична общност?Гарелив този път си окапа вратовръзката със блажно!
  • 12 добре

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Чалгарите и джендърите демек.
  • 13 Ще разкрие дедовия..........

    8 6 Отговор
    За крив ......... не става .
  • 14 Никакви

    13 5 Отговор
    карти няма да разкрива , не му стиска на "мъжагата" , агенте !
  • 15 Гарелов старо ченге от ДС!! Стара

    16 6 Отговор
    Кумунига!!! Искати се да се случи, но НЯМА!!! Писна му на народа от Ченгета на власт и Ченгета зад Завесата!!! А Слави още дълго ще мълчи, там вие Мъката, а, колкото До ГЕРБ, че ще спечеля отново също Няма да Познаеш!!! Отиват си Мутрите, Ченгета, народа му писна да живее в Мафиотска - ДС Държава!!!!!
  • 16 Иван Грозни

    17 0 Отговор
    Бати Ваньо какво каза сега? Я повтори, че нестана много ясно. Май започваш да приличаш на Пената, тоя първия, ония двамата и тоя третия...
  • 17 ЖУЧА

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "русенец":

    ТОВА ОБГАЗЯВАНЕТО...... ТОТАЛНО ТЕ Е ПОБЪРКАЛО ,ДАВАШ ФИРА

    Коментиран от #19

  • 18 Е и какво

    22 5 Отговор
    Славчу няма потинциал за каквато и да е нова визия за България. Иначе и Цорот домъкна едни изучени юпита... и какво от това? Славчувите юпита от Оксфорд са същите като царските скакалци. След по-малко от 800 дни ще ги гинимс камъни,ноо.... и те ще са напълнили пеликанските гуши.
  • 19 русенец

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "ЖУЧА":

    Радвам се, че веднага анализира причината. Виж, другарю, аз си казах мнението и го обосновах. Ти се държиш като болшевик - "който не е с нас е обгазен". Болшевики ни управляват от 1944 та до сега. Пробвай се да станеш умен, а? Гласувай си за ИТН, преди това си гласувал за ГЕРБ, за величеството, а може би и за автентичните комунисти от БСП. Твое право е и не те съдя, даже знам защо го правиш. Хайде да позволиш на останалите да не са и*иоти, а?
  • 20 Хлъц

    16 1 Отговор
    Учиндолеца играе за едрият бизнес.И то- за определена група,която вече е извън опеката на бай Ставри.Сега донаглася списъците със " подводничари". Той ще продължи да играе " Ва Банк. Или всичко,или нищо.Затова изнася като щит локумите за статуквото.Ако успее да подведе хората и спечели- всичко е на шест.Ако не- какво му пука! До следващите предсрочни избори.И тогава ако не успее,пак добре.При всички случаи,ще си нареди определена група в НС.Само да лаят наляво и надясно,но без да носят никаква управленска отговорност.Точно това ме прави сигурен,че и сега няма да има ново правителство.Вероятността да имаме избори късна есен " две в едно" е почти 99%.

    Коментиран от #41

  • 21 ПЕНКО

    7 2 Отговор
    Г У РИ ЕЛОВ /ВЕЧЕ/ --ИЛИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ИЛИ НЯМА ДА ГО ИМА "СЛИВИ" !!! НАРОДЪТ НЕ ГЛАСУВА НА СЛЯПО ЗА "У СР АЛИ СЕ" КАНДИДАТИ--- ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 22 :((

    10 3 Отговор
    Докато ги разкрие--на Бою малкия внук ще е минпред ,втори мандат :))
  • 23 Пич

    11 6 Отговор
    Какво да разкрие - че няма представа къде се намира и какво да направи...!!!??? Може да ви ги разлив вместо него... С голямо нежелание ще приеме БСП за коалиционен партньор..... Не че искал , да не кажете че не си спазва думата дето е казал , но в името на народа ( разбирай - ако сега изпуснат шанса за крадене , друг няма да има ... ) БСП също ще ви обявяват колко са нови и загрижени за вас ( олигарсите им обедняват , от десетина години не са крали народа ) . ДПС пак ще ви боядисват , че нямат нищо общо с тия , но ще ги подкрепят по важни за страната въпроси ( т.е. , без да се дели с тях далаверата , няма да стане ) . За да не изглежда много червена работата , ще вземат и Ристо , на който ще подхвърлят трохички ( защото го смятат за най глупавия , а ще може и без него ако много знае. ) Мая никой няма да я търси за нищо , ако случайно мине 4% . А грабежа върху българите ще бъде такъв , че направо ще се колоритен...!!! Защото тия са толкова алчни , че всеки ще иска много , веднага , и само за него... Така че мислете за кой ще гласувате на 11-и.
  • 24 Георги v.

    14 4 Отговор
    Този дърт доносник на ДС не го ли е срам да ни поучава. Сега се слага на чалгаря.
  • 25 нннн

    12 4 Отговор
    Разделението е на мафия и почтени граждани. Толкова е просто! Трябва да се смачка мафията. После ще се делим на леви-десни, граждани-селяни, сини-жълти-червени-зелени... А ГЕРБ, освен поддръжници, ако загуби "мъртвите души", част от платените и зависимите, доминацията в комисиите и калема на М. Константинов, ще се бори за третото място.

    Коментиран от #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 121212

    17 2 Отговор
    Тези от ИТН си играят с надеждата и търпението на народа,а този миник си мисли ,че е в чалга щоуто на оплезения вечно събрал веждите и злобен пишман кандидат политик Славуца.Ако ,чакат още проценти акъл ги лъже ,народа не е толкова ненормален колкото тях.Видяхме им сеира.
  • 28 Изгорелов

    12 1 Отговор
    Изгорелов май забрави, как му се подиграваха в Шоуто на Слави. Сигурно се нада да заеме някакъв пост в някоя телевизия после?
  • 29 ТтТ

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "768":

    Марийке журналистката, пак ли споделяш небивалиции на търкалета?
    Червенара кореспондентка!
    Ужас!

    Коментиран от #37

  • 30 И НА..

    6 2 Отговор
    КАРТИТЕ ИЗЛИЗА БИБИТКО ШИШИ
    И ДОГИ. МОЖЕ И ДРУГИ. НА ШОУ
    МЕН НЯМАЙТЕ ДОВЕРИЕ. ТЕ СА КАКТО ВЪВ ШОУТО....МАЙКАТА
    МУ Е ДА ВЪРВИ ДОБРЕ ШОУТО И ДА ПЕЧЕЛЯ. Това е ИСТИНАТА. СОРИ.
  • 31 5ко

    6 1 Отговор
    Глупости, Ваньо, глупости. Който има тъмни помисли или няма никакви, него го е страх от светлото. Те т`ва е задкулисието. Чистите дела се творят на светло. Поне да бе излязал с програмата си за развитие в переспектива. Май такава няма. Тогава остава само едно : Да слуша какво ще каже началника и да изпълнява.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Валя

    5 3 Отговор
    Гарелов, всички помним как се молеше на Слави да ти намери някъква работа, че умираше от глад, а после спретнахте едно предаване, което беше пълен провал... и ти си като него ПРОВАЛ
  • 34 Иван

    5 1 Отговор
    Ах,агент Гарелов , какъв хитрец си ти .....мушмурок такъв
  • 35 Който и да съм

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "нннн":

    Дай пояснение, как на практика се мачка мафия! Щото да даваш идеи е едно! Друго е да знаеш как да ги реализираш! Съвсем друго е да ги осъществиш на практика! Не съм мафиот. Дай ми пример за смачкана мафия в някоя държава!
  • 36 123

    3 0 Отговор
    Във всички демократични страни има дискусии предавани по тележизиата, няма нищо покрито както в България. Всички програми и предложения се дават и публично се обсъждат, такива номера като на Слави да няма програма, да няма обсъждане, да има само инсунацаии за промяна без да има промяна.Такова нещо на запад не става.
  • 37 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "ТтТ":

    НЕ БАРАЙ Марчето!!!!!!ТЯ Е / все още /ФАКТИ!!!!!
  • 38 Петко

    2 1 Отговор
    Слави е продукт на носталгичния комунизъм.
    Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.
    Затова пък, те отнесоха гласоподавателите на БСП.
    Беше заложено, Слави да опростачи народа и да претендира че "такива са капиталистите".
    И тогава да спечели БСП с "по-достойни и мъдри хора".
    Обаче Слави се застоя прекалено дълго и сега няма връщане назад.
    А и президента се оказа слаб и неудачен. Липсва му стратегия и тактика. Просто срам за българския офицер.
  • 39 гласоподавател

    2 1 Отговор
    Нaй вaжния критeрий зa cпocoбнocттa нa eднo прaвитeлcтвo дa упрaвлявa държaвa ca рeзултaтитe oт нeгoвaтa дeйнocт и нa първo мecтo, Брутния Вътрeшeн Прoдукт (БВП). Чрeз тoзи критeрий мoжe дa бъдe нaпрaврeнo cрaвнeниe зa нaпрeдъкa, нe caмo пo oтнoшeниe нa прeдидущaтa гoдинa, нo и пo oтнoшeниe нa нaпрeдъкa нa другитe cтрaни. В крaйнa cмeткa, БВП игрae ocнoвнaтa рoля зa пoвишaвaнeтo нa Cтaнaдaртa нa живoт, и пo нeгo, Бългaрия зaeмa 44 мecтo oт 190 държaви в cвeтa, кaтo ocтaвя зaд ceбe cи Турция, Cърбия, Мaкeдoния, Aлбaния. Пoлшa, Укрaйнa и Руcия. Нe мe интeрecувa, кoя пoлитичecкa cилa щe упрaвлявa a кoя щe прoдължи икoнoмичecкия възхoд нa Бългaрия. Зa ceгa oбaчe имa caмo eднa, кoятo e дoкaзaлa, чe тoвa гo мoжe!
  • 40 Пий си апчетата

    4 0 Отговор
    Гарелов, по времето на соца минаваше за що-годе умен човек, но оттогава насам всяко ново твое обаждане е автогол след автогол 😂
  • 41 Ехо

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хлъц":

    Не е ясно за какво работи Трифонов. За сега е само тъп! Разчита, че всички други са по -зле! Няма за кой друг да се гласува!
  • 42 Талев Малев

    0 0 Отговор
    О, Агент "Талев " . Симпатяга на 82 години . С да го сочиш и да му верваш. Хубаво му е било цял живот обгрижван като щатен ,не щатен на КДС и ПГУ . Хубаво му беше и с коалицията на Царя ,ДПС и хората на Елена Йончева от БСП. Сега даже знаеше за възвръщането на НДСВ2 и производното му Герб 2. Четете го между редовете и ще усетите нещата на пред. От възрастта обаче е станал малко припрян и усеща ,че няма много време за да напомни за себе си. Знае и изтърва предварително неща от кухнята на подготвения сценарий за сервиране на "Повервалите".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове