Last news in Fakti

17 Юни, 2021 08:30 15 977 87

Властта в Асеновград оттегли помощта за вдовицата на майор Терзиев

  • терзиев-
  • димитрина попова-
  • помощ

Попова заподозря опити за политически пиар на гърба на семейството ѝ и препоръча средствата да бъдат насочени към други нуждаещи се

Властта в Асеновград оттегли помощта за вдовицата на майор Терзиев - 1

Предложението за предоставяне на финансова помощ на семейството на загиналия майор Валентин Терзиев е било оттеглено от сесията на общинския съвет в Асеновград, съобщи plovdiv24.bg.

Миналата седмица кметът д-р Христо Грудев обяви желанието на местната власт да подпомогне фамилията на пилота. Последва мигновена реакция на вдовицата му Димитрина Попова във фейсбук. Там тя написа, че никой не я е питал, а и били финансово осигурени. Попова заподозря опити за политически пиар на гърба на семейството ѝ и препоръча средствата да бъдат насочени към други нуждаещи се.

Вчера тя отново се обърна със силни думи към властите и хората в своя фейсбук профил: "Благодаря на всички за съпричастността и подкрепата! На всичките ни приятели, на всички познати и колеги на Валентин Терзиев, които не познавам, на всички други хора, които не познавам, но са съпричастни с нас. Ще имам нужда още дълго време от тази подкрепа, защото аз сега започвам. Вече шести ден не спя, защото по 2 часа на вечер едва ли са достатъчни. Срещам доста коментари за финансова подкрепа, за финансово обезпечение от държавата и т.н., и т.н., и възникват у мен въпросите скъпи сънародници на колко оценявате животът на един достоен българин? Помощ от 10 хил.лв., обезщетение от 20 брутни работни заплати, друго такова от 1 млн. лв.? Нашето семейство е над парите - те са само средство, ако са получени по правилният начин - с честен труд. А този е неправилният. Държавата да ни обезщети? Та това са вашите пари. Ще се боря до край, но не за пари - за "паднали глави" на всички по веригата и пълна промяна в сферата (и не само тази). Всеки да си понесе отговорността, а не животът и гибелта на един от най-прекрасните хора и професионалисти да отиде в битието, като "всяко чудо за три дни". Въпросите ми са към последния министър "патриот" Каракачанов: Защо подкрепихте сделка за "самолети на хартия" за далечната 2027 г., а не отделихте средства "свежи пари" за увеличаване на настоящия ресурс? Защо пилотите ни са с нальот 12 ч. за 6 месеца? Защо изисквате и се съгласявате на съвместни учения, след като не сте се погрижили за хората си да имат необходимата подготовка и ресурс, а ги изпращате на гибел в мирно време? Г-н Каракачанов, Вие сте точно толкова патриот за България, колкото показа, че е и Карадайъ преди седмица, а и цялото управление последните 10 години. Няма да се примиря, докато не видя виновните хора на правилното място. Събудете се хора, това управление ни убива! Майки с деца, болни от вирус, здрави и смели пилоти..... до кога?", написа Димитрина Попова.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 171 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    163 7 Отговор
    СЪПРУГАТА НА ЗАГИНАЛИЯ ЛЕТЕЦ ОТКАЗА ПОМОЩТА‼

    Коментиран от #3

  • 2 Морето

    241 8 Отговор
    Щом вдовицата на пилота отказва парите, значи има гражданска и чисто човешка позиция. Права е, че има по-нуждаещи се от държавната помощ. Но всички знаем, че има хора, които веднага ще пипнат кинтите,а причините ще бъдат други.

    Коментиран от #10, #83

  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    61 5 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    По-точно и по-коректно звучуи‼

    Коментиран от #59

  • 4 Истина

    226 9 Отговор
    Един достоен човек, браво.
  • 5 Ха хо

    114 3 Отговор
    Ми общинарите, като са толкова открехната да дадат половината си заплати на семейството. Иначе няма лошо да гласуват някаква помощ, ама те да се бръкнат-аПсурд! Ортикарията ще ги хване!
  • 6 Юдейски времена настанаха

    243 6 Отговор
    Една жена повече мъжки характер показва от министър патриот дори и бивш такъв.
  • 7 Нямам срам пред вас

    179 4 Отговор
    Нормално да ги откаже ... Няма да си правят пиар с нея най лесно е да се дават държавни пари .. един от малкото мислещи хора
  • 8 И тя го

    23 182 Отговор
    Обърна на политика.Че точно на теб ли да се обясняват.Всеки сам си избира професията.Никой не го е карал насила.Ако пък наистина е пенсионер ,още по малко други му са виновни.

    Коментиран от #40, #44, #85

  • 9 30 г стигат

    161 4 Отговор
    Моите съболезнования на семейството ! Достойно... !
  • 10 324

    68 0 Отговор

    До коментар #2 от "Морето":

    Прав си! Още докато четях си помислих същото което говори доколко се е изкривило съзнанието ни , че не вярваме че дадени пари ще отидат по предназначение, а ще се оползотворят на полза близък.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЗиС 5

    128 6 Отговор
    Вceки дa cи пoнece oтгoвoрнocттa, a нe живoтът и гибeлтa нa eдин oт нaй-прeкрacнитe хoрa и прoфecиoнaлиcти дa oтидe в НЕбитиeтo, кaтo българската работа-"вcякo чудo зa три дни". Не са само "самолети на хартия" ,а и България е в НАТО само на хартия,смъртта на българския пилот е поредното доказателство за това. Права е тази дама.
  • 13 Очевидец

    31 72 Отговор
    Неправилно решение на пилота.Шанса му е бил да пропусне мишената.Но явно е искал да се докаже ,като унищожи целта.Но му струва много скъпо.

    Коментиран от #19, #42, #46, #74

  • 14 Този

    68 18 Отговор
    Каква е разликата между автомобил на 40 години и изтребител на 40 години??? Казват че бил изправен, та колко точно може да бъде изправна една техника на 40 години бе госин министъре???
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сега

    90 13 Отговор
    Жената говори доста смислено и обедително Поздравление.
  • 17 Тъпу тролче

    41 2 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    Ти така ли се изхраниш!

    Коментиран от #20

  • 18 Мнение

    89 6 Отговор
    Бог да прости загиналия пилот.
    Съболезнования на семейството и дано Бог им даде сили да преодолеят мъката.
    Всичко, което казва жената е абсолютната истина! Браво за достойната позиция!
    Истината е, че правителството на тиквата в лицето на шкембе воевода се опитаха да си платят на американците за да получат чадър за поне още 1 мандат! Само, че след като народа излезе по улиците, на американците им светна лампата, че са на грешната страна! Така, че всички по веригата, докарали армията, здравеопазването, образованието и другите ни сфери до просешка тояга, да бъдат моментално вкарани в затвора!!!!!!
  • 19 Като

    15 2 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидец":

    Димитър Списаревски
  • 20 Гост

    62 4 Отговор

    До коментар #17 от "Тъпу тролче":

    Естествено е, че така се храни! Даже му остават за компютър и интернет!
    По темата: Една жена, повече мъж от много такива! Респект!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Само питам

    8 24 Отговор
    Моите съболезнования.
    Но най-важният въпрос е друг, защо още се карат тези допотопни кивоти на по 40 години!, а не е закупена и получена модерна флота, като в другите европейски страни.

    Коментиран от #25, #87

  • 23 пловдив

    38 6 Отговор
    Едно време и другарят Хитлер желаеше Черно море да бъде арена на бойните действия но виждам че и сега простия български народ като съюзник на фашистка Германия желае това и сега. А "лошия" СССР се "разпадна" точно заради това да няма войни на нашия континент, но някои си изкарват хартийките с това.
  • 24 На бай Ганя

    13 46 Отговор
    не може да му угодиш.Ще го накривиш на някой като не искаш помощ.Ако не ти бяха предложели помощ щеше друго да
    дрънкаш.Като си голяма патриотка да беше взела парите и да беше ги дарила в най-забутания и забравен дом за деца,дето ядат само хляб и картофи.Какво се правиш на важна хората ти предлагат пари,няма как да ти върнат мъжа.Какво като са нашите пари обществото да ти е направило проблем НЕ и нямаше да ти направи.Един човешки живот може да струва 5лв. 10 000лв. или 100мил.лв.За това сме различни има хора които си губят живота и работят за 700лв.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мнение

    50 3 Отговор
    До коментар 22!
    Наистина ли не се досещате за отговора на този въпрос?!
    Защото всичките бюджети от всичките сфери в държавата ни, се разходват за шкафчета, Стъкита, хотели, къщи, автомобили, барселонси изгори, мисирки и т.н.!!!
    Във всяка една сфера положението е ПЛАЧЕВНО!!! Чудно ми е като са крали с шепите какво ли са си мислили - "ние сега да се налапаме, пък народа да се спасява..."
    Народен съд за всички крадци, предатели, тролове и всяка друга гняс, загробила България в последните 30 години!!!!!!!

    Коментиран от #36

  • 27 Респект

    49 6 Отговор
    Респект за тази смела жена,защото направи за смях,жалките ни политици,тези бездушни подобия на хора.
  • 28 МП4

    38 1 Отговор
    Както го е написала "всяко чудо за 3 дни" Хората забравиха , 2 дни по медиите и Край, не дават за летците, катастрофата, квото било било. А тези медии вс под 1 знаменател, това е такъв гнилоча, така манипулират и внушават на хората ,че ми иде ако са пред мен с павета да ги целя. Големи юродее са вс. Каракачанов , Бойко, Прокурори вс са пълни комплексари, ако не са им парите , властта тези ще продават кебапчета по сборовете такъв им е манталитета, ама Сбърканото е мн голямо и ние сме обречени. Тълкувания много, конспирации много Гнилоча най много. Жалко е че не може да върнеш хора заминали по един или др начин отатък живота..Де ако можехме, но не се научихме на дълголетие, принципи и помощ. На сила не може да дадеш ,само знаем да отнемаме и после 10-20 000лв да ни мине ,поне малко Не..Това е жалко!
  • 29 Перо

    44 3 Отговор
    Права е жената! Мутренското управление убива!!!
  • 30 Next

    34 6 Отговор
    докато цялата разбойковщина изчезне напълно, много гьонсурати ще бъдат ненаказани. На 11/07 гласувайте против статуквото.

    Коментиран от #48

  • 31 Да,бе

    39 7 Отговор
    Ще доживеем ли управляващите да имат поне една десета от морала на тази жена.Дано,но едва ли.
  • 32 Лапчо

    18 26 Отговор
    Дайте ги средствата на Фърчилото и секретарката му с пликовете Ще ги усвоят като гладни пеликани
  • 33 Искаме истината

    24 7 Отговор
    Аз бих попитал и настоящият военен министър,защо си спеше спокойно в София,когато се провеждаха тия учения и трябваше постфактум да отиде на произшествието.Каква е вината на ръководителя на полета в това учение и какво крият всички от военното министерство,от министър председателя и фигуранта?!

    Коментиран от #75

  • 34 Сега

    14 0 Отговор

    До коментар #15 от "Боже,":

    Ние не сме във война ,не стреляме по никой и не искаме да стрелят по нас!
    Всеки може да бъде изненадан след като врагът ну се крие зад вратата с нож!
  • 35 БХОРТЕИ

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    Явно го знаеш от опит.
  • 36 БХОРТЕИ

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Мнение":

    Прав си но не се знае кой как гледа на нещата.
  • 37 Ташко

    6 7 Отговор
    Наистина няма нужда от помощи понеже отдавна фамилията е подсигурена финансово.
  • 38 НЕСТОР МАХНО

    28 7 Отговор
    ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ НА ВДОВИЦА НА ГЕРОЙ!
  • 39 какво да кажа

    23 8 Отговор
    освен едно голямо БРАВО! Къде си, Каракачанов? Има въпроси към тебе!
  • 40 ти май

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "И тя го":

    нищо не си разбрал от тези думи! Прочете ли ги изобщо?!

    Коментиран от #63

  • 41 Го4о

    13 25 Отговор
    Димитринка, защо прескочи сегашния Фатмак, а се нахвърляш на Каракачанов, който в момента не е министър? Изказването ти е политическо! Не може съпругата на един пилот да определя какви бойни машини трябва да закупува държавата!?!?

    Коментиран от #43, #77

  • 42 ти работиш

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидец":

    ли? Ако да, ще се скатаеш ли при ситуация? Няма как да е очевидец поплювко като тебе!

    Коментиран от #65

  • 43 защото

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "Го4о":

    разчетите за учения и нальоти се правят година за година , а не от днес за утре.
  • 44 А ЗАЩО...?!

    27 4 Отговор

    До коментар #8 от "И тя го":

    Бездарни хора като тебе наричат тази мъжка и рискована професия с пренебрежителното...- ,,шофьор на самолет"...,,фърчило"...,,льотчик"... и т.н...?!Щото трябва само веднъж да ви качат при тях и после от заекване няма да може да си кажете и малкото име...,да не говорим за пълният памперс...

    Коментиран от #66

  • 45 ти си

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Боже,":

    простак на простаците! Точка по въпроса!
  • 46 Ти си...

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидец":

    ...ТЪПАНАР...!!!

    Коментиран от #64

  • 47 ПИТАМ

    23 9 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    ТАКИВА КАТО ТЕБ И ФАМИЛИЯТА ТИ ПРАВЯТ ДУДУЦИ НА ББ, А СЪПРУГАТА НА ЛЕТЕЦА ПОКАЗА ДОСТОЙНСТВО. ЯСНО ЛИ ТИ Е, РЪФЛЯК?
  • 48 Го4о

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "Next":

    Статуквото вече е друго, сегашното статукво не става за нищо и след 20 дни - си отиват в канала на 7/8!
  • 49 Бесен

    15 3 Отговор
    Браво на жената! За мен първия приоритет е така наречената държава да намери останките на пилота. После да прредлага помощ
  • 50 Добре казваш - ,,Боже"...

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Боже,":

    Но Трябваше да продължиш-...прибери ме от тая земя,че не съм достоен да дишам въздуха и...!!!
  • 51 Нещастник

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    Идиот!!!
  • 52 Бойко

    17 1 Отговор
    Бедата е че сегашното ръководство знае и умишлени крие истината за катастрофата! За това потулват даже и останките.
  • 53 Само казвам

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Командирът на Авиобаза „Граф Игнатиево“ каза колко часа нальот е имал загиналият пилот.

    Тoй пocoчи, чe винaги мoжe дa ce прeкрaти пoлeтът, нo caмo aкo cитуaциятa гo нaлaгa. Изрaзи и нaдeждaтa cи чeрнaтa кутия дa бъдe нaмeрeнa cкoрo, тъй кaтo имa oпрeдeлeнo крaткo врeмe, в кoeтo тя мoжe дa oцeлee в мoрcкaтa вoдa, a имeннo - дo 10 дни. "Нaльoтът нa мaйoр Вaлeнтин Тeрзиeв нe бeшe дocтaтъчeн - 12 чaca и 50 минути", зaяви Руceв в oтгoвoр нa въпрoc кoлкo лeтaтeлни чaca e имaл зaгинaлият пилoт. Бригaдният гeнeрaл увeри, чe пoдгoтoвкaтa нa лeтцитe e пocтoяннa. "Лeтим и дeнeм, и нoщeм. Гoтвим ce и изпълнявaмe лeтaтeлни зaдaчи нeпрecтaннo. Нo caмo вeднъж в гoдинaтa ce извършвaт пoлeти c пуcкaнe нa рaкeти нaд мoрe. Прoгрaми имa и прoблeмът c брoя нa лeтaтeлнитe чacoвe дa мoжe дa бъдe рeшeн. Нo нe e рeднo нa вceки двa мeceцa дa ce кaзвa, чe caмoлeтитe ни ca cтaри и cчупeни", пocoчи кoмaндирът нa aвиoбaзaтa.

    Задавам си въпроса, след като"Лeтим и дeнeм, и нoщeм,гoтвим ce и изпълнявaмe лeтaтeлни зaдaчи нeпрecтaннo",колко ли персонал имат при нальот всеки един от тях по близо 13 часа.
  • 54 Ами мъжо ти да беше истрелял ракетата

    6 1 Отговор
    Не по мишената ами по полевия щаб и радара че да има възмездие
  • 55 МАЛОУМНИЦИ

    6 7 Отговор
    НОВИТЕ ,,ЕКСПЕРТИ,, НА РАДЕВ ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА.
  • 56 ТРОПЧО

    12 4 Отговор
    БРАВО ТОВА Е ДОСТОИНА ЖЕНА ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ СЯКА ДРУГА Б3 ВЗЕЛА ПАРИТЕ И ДА СИ ЗАМЪЛЧИ ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ КАРАДАЮ КАРА КАЧАНОВ КАРА МАРА ЗАБРАНА ЗА ПАРТИИ КАТО ТЕХНИТЕ ЕДНИТЕ ПАТРИОТИ ПО ТОЧО КВИ ПАТРИОТЕ ДРУГИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ АМИ ЩДИ В ТУРЦИЯ БЕ КАРА ДАУЛ ТАМ НАПРАВИ ТАЯ ПАРТИЯ АААА АМА ЕРДОГАН ЩЕ ТЕ НАТИКА В ПАНДЕЛА А ТУКА ТЕ ТОЛЕРИРАТ ЩОООО КАТО НЕ ТИ ОТТЪРВА В АНАДОЛА
  • 57 Само питам

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Антон":

    Явно си с опит.Обаче Толупа го няма Минавай на следващия.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 6626

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Добре де, ние разбрахме, но Марчето дали разбра?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 кочо

    2 0 Отговор
    г-н КМЕТЕ ЩОМ СИ КАЗАЛ ЗА ПОМОЩО А Щ Е ДЪРЖИШ ДОКРАЙ.СЪПРУГАТА Е ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ УТРЕ МОЖЕ ДА Е С ДРУГ НО ДЕЦАТА НА ПИЛОТА ДА НА ДЪРЖАВАНА НИ.
  • 62 7777

    1 3 Отговор
    Права е!
  • 63 Прочетох и то

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "ти май":

    Много внимателно.И пак съм на същото мнение.
  • 64 А ти там ли

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Ти си...":

    Беше,че си компетентен.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Всеки сам си

    5 10 Отговор

    До коментар #44 от "А ЗАЩО...?!":

    Избира професията.А ,че просто си е един шофьор на самолет е точно така.С какво по различен е един шофьор на автобус,камион и т.н.

    Коментиран от #67

  • 67 Майтапчия...😂!

    9 2 Отговор

    До коментар #66 от "Всеки сам си":

    Разликата е огромна...!От камиона до...небето...😂!
    P.S...Не съм очаквал,че може да има такъв тъп народ...!!!
  • 68 Gen Gurko

    3 1 Отговор
    Госпожо Терзиева, моите съболезнования, но трябваше да вземете парите, защото имате деца, които трябва да учат и се образоват.
  • 69 Без Негри в БГ

    6 2 Отговор
    Мир и светлина на душата на майор Валентин Терзиев!

    Има само една патриотична партия - Възраждане!
  • 70 tapanar4o

    3 0 Отговор
    Ей,това журналистическо племе си е голям боклук.Само какви гръмки заглавия пише,само и само да се четат статиите им.
  • 71 СЕВЕРОЗАПАДА

    3 8 Отговор
    Къде отивате, бе простаци? Нали искахте смяна? Ето ви смяната - едно дете вече няма баща! И продължавате да не разбирате, че всичко е порнография. Във всеки дол дренките са еднакви.ЗА РЕЗИДЕНТА ТОВА ИЗОБЩО НЕ ВАЖИ. НЕГОВОТО МЕСТЕНЦЕ Е ДОСТААТЪЧНО ТОПЛО И ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е ЗАБРАВИЛ ЗА НЕЩАСТНАТА ЖЕН И ДЕТЕНЦЕТО.
  • 72 Българин

    4 5 Отговор
    Проблема е комплексен и въпросите са много. Страната доколкото може поддържа състоянието на тези самолети. Пилота е опитен и много добре е съзнавал ситуацията. Впрочем като е опитен защо е катастрофирал. По скоро не е опитен защото твърде малко са е упражнявал в летене. Дали самолета е дефектирал в полет. А дали изобщо на България и трябват самолети и ако и трябват колко може да си позволи. Не е ли по добре да се акцентира на ПВО - пример Израелския въздушен щит. Съпругата преекспонира случая и по скоро тя го политизира. Нейно право е да откаже обезщетението. Но какво е виновен военния министър че парите не достигат. Всеки род войска иска модернизация на техниката си. На България не и трябва военна авиация просто защото не може да си я позволи.
  • 73 Люси

    2 2 Отговор
    Кураж,Димитрина!Респект!
  • 74 някойси

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидец":

    Не съм никак компетентен по военните въпроси,но имам близки познати които са военни и то във ВВС.Не са участвали в тези учения.Казаха ми че летеца е могъл да се откаже да атакува тази цел.
  • 75 всъщност

    9 1 Отговор

    До коментар #33 от "Искаме истината":

    Истината е, че самолета беше взривен във въздуха и то от американците, които също са били на учението.......пуснали са му една ракета и затова отломките са пръснати на голям периметър.......иначе щеше да е цял, най-много с леки деформации от сблъсъка с водата. Черната кутия НЯМА да бъде намерена, записи от краварски сателити също НЯМА да има.......виж руснаците ако пратят някой запис от техни сателити(със сигурност имат и знаят какво е станало)е друго нещо, но в момента БГ политиците(от която и да е партия) НЯМАТ куража да СЕ ОПЪНАТ НА КРАВАРИТЕ.......по-нататък може би, но точно сега не. И въпреки че много хора от ВВС ще са наясно как стоят нещата случаят ще бъде заметен и забравен, ще бъде обявен или като техническа неизправност или още по-удобното - пилотска грешка.......това е! А краварите ще бъдат наказани свише, и това наказание ще бъде много по-голямо отколкото ние можем да направим. Ние можем да ги прокълнем и съм сигурен че много българи, а и други народи го правят, и постепенно цялата тази негативна енергия която съвсем заслужено се излива срещу тях действа разрушително върху варварската им държава, която е крайно време да изчезне от лицето на Земята.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Да бе

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Го4о":

    Машините са закупени по времето на м-р Каракачанов,така че той е знаел за какви антики се плаща.
  • 78 Бай Марин

    4 0 Отговор
    А бе 100 на 100 са стреляли по самолета ,от тези дето са защитавали въпросната мишена,щом е на парчета машината ,ама изък за момчето,да почива в мир.
  • 79 Сърп и чук

    3 0 Отговор
    Ами, нормално е да си гневен, когато си загинал, а другите са оцелели! ,,Крещяхме по радиото да скача с парашут, но той не реагираше. От опит знаех, че в такава ситуация летците дори да чуват, мълчат! И аз мълчах, когато падах в горящия месершмит!" - Тодор Розев - Същият, чийто самолет намериха преди няколко години в Пазарджишко. Знаеха, че е негов, но се правеха на загадъчни, уж, че разкриват нещо.
  • 80 Българин

    5 2 Отговор
    Браво на нашата българска Жана Дарк. Такива прасета патриоти като Каракачанката и Джамбазки само търсят келепир. Ако не са купуванията и далаверите се чудя кой "патриот" ги избира? нЗа самолетите на хартия има далавера там и са съд. Май трябва всичките да са при бай Ставри. Той лъска килиите за дебелогъзите политици.
  • 81 Манолова

    3 1 Отговор
    Жалко за свестния човек - Бог да прости този истински българин. Много ясно че нищо няма да се разбере. Свален е защото няма опознавателни сигнали и за краварите е враг и са му пратили ракетата.
  • 82 баба Цола

    2 2 Отговор
    Каква помощ? Ами кой ще плаща самолета нали народа седи гладен за тези военни техники , колкото струва този самолет. Защо не го изплащат наследниците, както БАНКИТЕ ,след заем и смърт на титуляра. Значи за едни майка а за други мащеха.
  • 83 Уйке

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Морето":

    Достойно поведение на жената! Да пренасочат помощта към Каракачанов,той няма да откаже!
  • 84 батко

    0 1 Отговор
    патриотите чакат да продават червени паспорти по 5000 евро на македонци.Само,че пазара ке секне скоро.Ама афганистанци бол.
  • 85 Изумен

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "И тя го":

    Вас всичките БоЕко Борисовият ли ви е правил, че сте хем еднакво тъпи, хем еднакво прости???
  • 86 жалко

    0 1 Отговор
    А радев и министъра вече една седмица се крият и не вземат отношение. Какво тук значи някакъв си пилот.
  • 87 ruski

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Само питам":

    Закупена е,ама ще я получите...друг път.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове