Last news in Fakti

27 Юни, 2021 07:04 8 248 194

Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година

  • бойко борисов-
  • плевен-
  • избори-
  • румен радев-
  • бойко рашков-
  • герб

Целта им е да ни ударят морално, че не сме първи, и вече на вторите избори за Радев всеки трети глас ще отива за него, заяви бившият премиер в Плевен

Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година - 1
Снимка: ГЕРБ

Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с бежанската криза, и с пандемичната криза. Сега ни остава да се справим и с кризата на Радев.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на ГЕРБ в Плевен.

По думите му, целта на управляващите е на тези избори да се направи репетиция за президентските избори с манипулация на машините. „Защото тогава те ще са овладели чрез „Информационно обслужване“ кодовете на всичките 11 хиляди машини. Най-добрите Ай Ти специалисти на „Да, България“ са пратени там да пипат машините. И от вчера никой не отговаря дали е така. Ако те ни откажат да се броят квитанциите, които се събират след като се гласува с машината, и то със съдържание, за да можем да ги хванем как са ни излъгали, значи конспирацията е много голяма“, категоричен бе Бойко Борисов.

„Целта им е да ни ударят морално, че не сме първи, и вече на вторите избори за Радев всеки трети глас ще отива за него.

Лидерът на ГЕРБ прочете становището на Софийски градски съд срещу недопустимото вмешателство в работата на съда от страна на служебния министър на икономиката Кирил Петков.

„Разбиране за съдебната система по Радевски е съдиите да пращат решенията предварително, той да ги одобрява и да съдят така, както 44-та година Народният съд е съдил опонентите. Това не го казвам аз, казва го Софийски градски съд.

„Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт“, при помни Бойко Борисов.

По думите му, тези хора от служебното правителство със закони не работят.

„Същият министър, който скача на съда и съдът му удари шамар, прати да източат язовирите, за да отиде да се снима и да си направи видео. Само че структурите ни са яки, усетиха се какво искат да ни направят и ги спряха. Сега тръгнаха да се занимават с КЕВР“, посочи председателят на ГЕРБ.

Бойко Борисов каза още, че финансовият министър Асен Василев за 1 месец заявил 3-4 пъти коренно противоположни неща.

„Когато Румен Радев си е в България, той говори, че бюджетът е продънен и буферите са изчезнали. Когато Радев отиде в Брюксел, Асен Василев откри 1,5 милиарда лева за допълнителни разговори. Къде ги откри тези пари харвардският възпитаник? Да ме прощават в Харвард!“, каза Борисов.

Той подчерта, че "за ужас на Радев", Василев каза още, че дефицитът ни е третият най-нисък в Европейския съюз.

„А те ни обвинявахме, че сме опоскали хазната. 3 милиона ваксини доставихме от най-добрите в света за българите. Когато дойде новият щам, ще ни събори. Те спряха да доставят ваксини. Хората ще се върнат през септември от почивки и ще стане страшно, но тогава ще бъде късно“, предупреди Борисов.

Председателят на ГЕРБ изрази възмущението си, че заради публични публикации са започнали данъчна проверка на Влади Горанов, а в същото време казват, че няма да започнат проверка на Бойко Рашков по медийни публикации.

„Така ли го разбират върховенството на закона?“, попита Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 111 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ххх

    294 14 Отговор
    Нагла и крадлива, прос.ста и корумпирана шайка!

    Коментиран от #19

  • 4 ПРИМЕРИ МНОГО

    31 314 Отговор
    СОФИЯ- ПЕРНИК СЕ ВЗИМАШЕ ЗА 3 ЧАСА! СОФИЯ- БУРГАС ЗА 5 ЧАСА, ПРЕДИ ДА СЕ ПОСТРОИ ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА СЛЕД ЧИРПАН. ТОВА СА МИЛИОНИ ЧАСОВЕ СПЕСТЕНИ НЕРВИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ВИСЕНЕ В ЗАДРЪСТВАНИЯ И МИЛИОНИ ЧАСОВЕ УДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!

    Коментиран от #14, #24, #82

  • 5 Ццц

    319 23 Отговор
    Вчера беше всеки пети глас. Пожелавам им да се справят с Радевата криза, както до сега. Това ще ни гарантира никога повече тая гад. Икономическа криза ли? Не сме ли най-бедните? Бежанска криза ли? Не падна ли оградата за бежанци от вятъра? Епидемична криза? Да не припомняме заповедите сутри, обед и вечер и то с противоположно значение. Тази гад кога ще разбере, че е минало?
  • 6 Сссс

    309 22 Отговор
    Толкова си нагъл че всеки път се чудя откъде е тази безмерна наглост. С нищо не си се справил, ами си шизо и вярваш във халюцинации. Не само няма да сте първи ами ще сте с 5, 10% свърши се с манипулации те. Професора го пенсионира след като не можа да ви осигури 100% победа. Край, свърши се с теб, престани да се правиш на шут, знаем те.

    Коментиран от #39

  • 7 яяяя

    243 18 Отговор
    А га яди кифтеата ни рива! Много крадохте бе баце!
  • 8 Acmilan

    254 17 Отговор
    Боклук.. какво ти е виновно служебното правителство то е от скоро тебе те траем сумато години
  • 9 Плюс-минус

    219 15 Отговор
    Във вселената има две истини. Едната е за хората. Другата за ББ и за тези, облажили се покрай него.
  • 10 Будалата

    241 16 Отговор
    Никога повече ГЕРБ. Нека квичат гебравите тулупи.
  • 11 Смешно човече

    192 13 Отговор
    За крадците съд,тикво.Каскета колко още ще ви пази?
  • 12 Centurion

    184 16 Отговор
    Ти трябва да бъдеш съден на площада пред минимум 70/80 хиляди граждани.И после като Чеушеско но не с автомат а с голи ръце,шайката ти също!!!
  • 13 Казуар

    185 14 Отговор
    Борисов се беше разпасал, той и неговите слагачи се смятаха за недосегаеми.
  • 14 Дан Колов

    175 14 Отговор

    До коментар #4 от "ПРИМЕРИ МНОГО":

    Хахаха. За да има тарикати, трябват балъци. Ти това "успех" ли го наричаш? Всеки щеше да го направи. Просто този клоун беше поставен, за да може хем да го направи, хем 70% от парите да се "спестят". Предстоят ни години ремонти на току що построеното от Борисов. Ти доволен ли си от новите участъци на Тракия? Не ремонтират ли сега това, дето му реза лентата 2009-2010, че и по-късно. Наистина ме дразнят такива дето повтарят мантрата колко много е направено от Герб. Това просто не е вярно. По какво личи, че през Борисовото управление минаха 500 млрд лева, освен по шкафчето му? Ти виждаш ли да скъсяваме разликата с другите ЕС страни, защото те парите за това бяха. Разсрел без съд като 44-та. Нямам никакъв проблем с човешките права ако това стане, защото тия не са хора!
  • 15 нннн

    112 13 Отговор
    Разписките трябва да се броят и да се сравняват с данните от машината. Контрол! Двоен, петорен, ако трябва... В това, може би за първи път, съм съгласен с Борисов. Любопитното е, че ГЕРБ се сетиха за контрол, когато не доминират в броенето на гласовете ...

    Коментиран от #141

  • 16 Нане

    153 11 Отговор
    хахахаха на тоя се Радев му е виновен хахаха и комунистите а тия от "Ало Ваньо" ?!
  • 17 Йедем дас зайне

    69 4 Отговор
    или Всекиму Своето..
  • 18 човек от народа

    110 10 Отговор
    за теб и калинките ти съд не е нужен ! по бързата процедура .....!
  • 19 Гневна Катерица

    125 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    А бе защо на Боко Простака още се дава трибуна???!!
  • 20 4рррр

    100 9 Отговор
    Веднага съд и присъда,няма време за мотаене и тв интервюта
  • 21 Маргинал

    68 10 Отговор
    Представям си библейската притча за грешницата в днешно време. Президента е изкаран вън от града и обвинен в смъртни грехове, че жена му пазарува рокли и за по напряко кара в насрешното, съветника му получава подарък пури и ром и др. Тежки обвинения. Събралият се Специализиран Народ иска възмездие и се готви да хвърля камъни. Христос вдига ръка и казва; който няма грехове да хвърли първият камък. Тогава биков, манивел, сачева, дилов и пкп с риск да се изпотъпчат започват едновременно да хвърлят жълти павета. Така е когато човек е Безгрешен.
  • 22 Разкарай Тиквата

    79 8 Отговор
    и спаси Градината!
  • 23 Гербер

    18 92 Отговор
    Какво пък? Нека Радев да ги управлява ганчовците за да си гледаме сеира.........
  • 24 324

    111 11 Отговор

    До коментар #4 от "ПРИМЕРИ МНОГО":

    Аааа, забрави как умираха хората пред болниците по времето кога Бацето ти се справяше с корона вируса.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НАРОДЕН

    79 14 Отговор
    СЪД. И У СИБИР. ПРИ ТВОИТЕ
    ДРУЖКИ. ЩЕ ПЛАЧЕШ ОЩЕ
    МНОГО., НО НИКОЙ НЯМА ДА
    ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. ЩЕ
    СИ ОСТАНЕШ САМ И В ЗАБРАВА.
    КОЛКОТО И ДА ОБСЕБВАШЕ
    ТВОЯ КРАЙ СЕ ВИЖДА. У
    КАНАЛА.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Алекс

    87 11 Отговор
    Долу ГЕРБ. Долу Борисов. Съд и затвор за шаиката.
  • 30 Амишите

    108 10 Отговор
    Разбира се, че искаме съд. И то справедлив, а не с каскет. 20 години държавата ти беше бащиния на тебе и на хунтата ти. Крадеше и с гъ... си Всеки накрая си получава заслуженото. Сега спри да ревеш, защото ставаш банален. Като някаква жена си. Само се оплакваш. А 20 години ти беше добре, нали? С джипката обикаляше като отвързано куче по хижите на тойте гробари.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 След всяка изява на тиква

    78 6 Отговор
    Минус 2% от гласовете на гепи.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Буха ха

    89 9 Отговор
    Опитвам се да търся положителното по време на царуването на Тулупа и трябва да му призная две блестящи попадения: “мисирки” за момиченцата с претенции за журналистки, които вкупом преследват новините и вдигат невъобразима врява, както и безценното ПКП.
  • 35 пешо

    76 9 Отговор
    проста мутра
  • 36 Георги

    73 9 Отговор
    Безумна наглост!!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Крис51

    83 11 Отговор
    Този кога ще се скрие най-сетне, за да не ни занимава с противната си особа? Повръща ми се и когато го видя, и когато прочета какви небивалици говори. Вече става много отегчително да опровергават лъжите, които сипе с чували ежедневно. Какво са се втренчили в имотите на Рашков? Да са се оженили всички за нотариуси. Моя позната водеше счетоводството на столична нотариуска. Казвала ми е, че доходите й са средно 5000 лв дневно. Тарифите им ги е определила държавата. Друг е въпросът в последните години какво е нужно /по-точно колко/, за да станеш нотариус.

    Коментиран от #182

  • 39 Коментатор

    11 54 Отговор

    До коментар #6 от "Сссс":

    Не е вярно че ГЕРБ ще вземе само 5 до 10%. Последните проучвания показват че техните резултати ще бъдат към 15%

    Коментиран от #41

  • 40 98765

    72 10 Отговор
    Жалък смешник! Тази шия не е от туршия. Ще се задави от алчност и корупция. Позор!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Уйке

    79 11 Отговор
    Ако беше като,, Народен съд", ти и шайката ти щяхте да бъдете осъдени и разстреляни отдавна тикво проклета!
  • 43 Шизофреник

    66 9 Отговор
    Баце, след 11.07. те чакаме на четвърти километър. Ще си спретнем парти с усмирителни пижами. Може да си вземеш и компания..Севдето например да снима,че ще падне веселба..може да доведеш и Бикофф ей така за разкош...Чакаме те с нетърпение!
  • 44 На хоризонта

    39 6 Отговор
    Ще си каже думата, СГС не бързай, па и други наши и чужди органи, време има. Архивите са топли, топли.
  • 45 ВАТЕР

    56 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година. Народа искато това. Глас народен глас Божи - нали се правиш вярващ.По интересно ще е да кажеш за еврата и златото, за Барселона и Мата Хари пък има и още и още.
  • 46 тиквата

    45 7 Отговор
    изчезвай бе наглец толуп мръсен
  • 47 Стамат

    58 7 Отговор
    Тежка параноя тресе зайчарника.Така са живяли винаги мутрите . Крадат лъжат трепят и в болното си съзнание очакват същото срещу тях самите.Мутропитека е отчаян
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ХАН КРУМ

    58 11 Отговор
    този вече е приключен окончателно...подготвя психологически загубата на предстоящите избори.дръпнаха им хранилките, виждат ,че няма връщане обратно, а без хранилки и зависимости герб не може да съществува.клиентелата изчезва, схемите се разпадат ,няма връщане на ресто и зависимостите се разпадат.разпада се и герб.бойко вече обяви резултатите,още преди изборите...да бойко ,радев те извъртя от всякъде и това е само началото.ще си отидеш щастлив , без да разбереш колко си глупав....когато застанат един срущу друг интригант и интелигентен човек, с интриганта е приключено.това е краят.няма да липсваш на никого.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 нахалник

    59 9 Отговор
    Тебе долен Банкянски маркуч, задължително трябва да те изправят на съд, строг и справедлив, за да не можеш с интригите си да манипулираш. Трябва да обясниш колко народ измря при управлението ти, колко избягаха от управлението ти, колко пара "усвой" с разбойниците си и брадчеда Ради който не познаваш. На много въпроси има да отговаряш и жалкото е че няма да ти стигне живота да излежиш присъдата си. Прост нагъл и нахален манипулатор.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Един от народа

    59 9 Отговор
    Ти не си нормален! Докара ни до просешка тояга, пак ламтиш за власт. Какво ти е виновен Радев или тези готини момчета които сега работят денонощно за да изкарат престъпленията които направихте. Да бяхте мислили, и по-малко крали. Внуците ти богати още от сега с акции в Дънди, дето изнесоха златото на България, а нашите искат да си доидат в България и да живеят тук. Върви си,! Тази държава е на всички.А Крадците трябва да се накажат! Ти какво искаш, като папите да те погалят по главата и браво да ти кажат. Много хубаво краде. Нагъл си.
  • 55 Да изчистим

    39 5 Отговор
    България за един ден от Б(оклука) Б(анкянски)
  • 56 Зайко Байко многознайко архив 2020

    44 7 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко "братя" эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 57 НаПе челившите Че с ТиТо

    16 6 Отговор
    Почнаха Борисов още 44то народно събрание и Борисов не влезе в новата сграда на народното събрание и в пленарната зала Георги Кирков Борисов е най добре ако законно да не е в списъците в бюлетините на ГЕРБ и ако спечели ГЕРБ изборите като първия път ще го извикат от улицата и ще го изберат за премиер министър без да е избран от никой избирателен район ако не спечелят мнозинство в парламента с или без коалиция Борисов ще се кандидатира за президент с име в изборна хартиена или електронна бюлетина ако изборите се провалят или не се състави правителство тогава на есен с песен в един ден избори за парламент и президент
  • 58 АЙ СТИГА БЕ

    31 4 Отговор
    За съдебната система и за правосъдието, този вече несимпатичен шкембелия трудно може да се изказва по три основни причини:
    1. Прост е по негови собствени думи.
    2. Абе, къде е Барни Ръбъл?
    3. Ще ги подредим така - роднина, милиционер, роднина, милиционер.
  • 59 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    10 54 Отговор
    БОЙКО СЪС ТЕБ СМЕ !!! ТИЯ УЛИГОФРЕНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ФАТМАКА - БЕЗДЕЛНИК , НАПРАВО СЕ ОС#РА#ХА !!! АМА ФЪРЧИЛОТО МНОГО ГИ ХАРЕСВА ТАКИВА И ИСКА ОЩЕ ДА СЕ ПОНАПЪНАТ И ДА СЕ ОАКЪТ ДО УШИТЕ !!!НА 11 ЮЛИ ГЕРБ ЩЕ Е ОТНОВО ПЪРВА !!!

    Коментиран от #68, #71, #86

  • 60 Вампир

    40 5 Отговор
    Тиквич, стига дрънка глупости бе шут, не ти прилича на възрастта, а и никой вече не ти вярва, даже и ти не си ВЯРВАШ.
    За ДРЪНГОЛНИКА си, там на пандизчиите ще им разказваш "Приказки под шипковия храст."
  • 61 Ужасен

    13 49 Отговор
    Teжко им и горко на българите и жална й майка на България, ако бъдат отново измамени и се излъжат да гласуват за наизпълзелите от дупките си старите мутренски партии на "ПРОМЯНАТА" и реваншизма , които нямaт eкcпeртни идeи за стабилност на страната, нямaт упрaвлeнcки прoгрaми за бъдещето развитие на България, нямaт дeбaт каква ще е бъдещата пoлитика и развитие на страната в Европейския съюз, а са ръководени само от идеята да заличат всичко постигнато от Борисов и ГЕРБ за да няма ред, стабилност и законност, а да имa caмo хaoc в "мътна вода", в който да могат по старому да грабят народа водени от комунистическия си рeвaншизъм за рaзрушeниe и попадане отново в руската орбита на влияние...!!!

    Коментиран от #69

  • 62 Алберт Шпеер

    44 6 Отговор
    А ти как мислиш и искаш,след десетките милиарди откраднати от гражданите,и след хилядите злини които направихте да се измъкнеш сух ли???Ти се благодари ,че си в страна която е като стадо без кучета.Ако беше в Китай отдавна заедно с цялата ти крадлива шайка щяхте да сте екзекутирани!!!
  • 63 Бе тоз кабак бей

    37 5 Отговор
    слушали се какво говори, яко го тресе вакуума в главицата.
  • 64 Пловдив

    36 5 Отговор
    Еййй... Нагъл изрод... и тъп, тъп... много тъп вол...!
  • 65 Гост

    39 6 Отговор
    А само до преди 3, 4 месеца това безкнижно Нещо се изявява ще, като Незаменим и Безгрешен император на ПроЗди хора! Но за негов ужас се оказа, че хората не са толкова проЗди.....
  • 66 ХАН КРУМ

    34 6 Отговор
    НАЙ –ЗДРАВОСЛОВНО Е ДА ОТИВА ДА ПИШЕ И ДА ГО ПРИБИРАТ НА ТОПЛО. НЕ СЕ ЗНАЕ СРЕТЕН ЙОСИЧ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ. ПО ДОБРЕ НА ТОПЛО ОТ КОЛКОТО НА ТЪМНО И СТУДЕНО.
  • 67 Луд за връзване

    28 7 Отговор
    Точно така! Но с една съществена разлика, сега народа иска да ви съди, а не него да съдят чужди окупатори, както през 1944г.
  • 68 Ми ся

    11 43 Отговор

    До коментар #59 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Ми ся' няма само льотчика да се о'с'и'р'а , виж как му показаха пътя от Талин !!! Тия неговите лизачи , близачи , подмазвачи ......трябва да покажат , че са мнооого по ос'ра"ни от него !!! Тоя със дипломата от Харвърд се върти като лопата !!! Първо казва има пари в бюджета , после няма пари , след това ВАДИ милиарди ....ми ся' дали е ходило момчето първи , втори клас не са знай ????

    Коментиран от #132, #135

  • 69 Ужасеният

    20 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ужасен":

    Има лек за ужасийте ти - пии си хапчетата!
  • 70 11 юли

    32 6 Отговор
    Съд и затвар за тиквата
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Нагли герберасти

    23 6 Отговор
    Най гадната комундерска прослойка се възмущава от народния съд 44г?!?
  • 73 ЕХАА

    13 38 Отговор
    ДОБРО УТРО ТРОЛОВЕ , ЧАЛГАДЖИИЧЕТА КОМУНДЕТА .....МНОГО СТЕ НАСТРЪХНАЛИ ТАЗИ СУТРИН , ЩО ТЪЙ !!!! ДА НЕ ВИ ВДИГНАХА НАДНИКА , ЧЕ СТЕ ТЪЙ НАСТЪРВЕНИ ???? ХАЙДЕ НЕКА ИЗКАРАТЕ НЯКОЯ КОПЕЙКА , ЧЕ ВИЖТЕ САМО КАК ФЪРЧАТ ЦЕНИТЕ .....ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ !!!

    Коментиран от #77, #78, #129

  • 74 Смешник психар

    28 8 Отговор
    Ти си за психиатрията !! Носиш отговорност за миналото управление на страната през последните 10 г.

    Коментиран от #83

  • 75 Гай Турий

    26 7 Отговор
    Теб лично и върхушката на ОПГ ГРОБ, заедно с напусналия Цеко царвула трябва да ви съди само Народен съд. Правилно си го преценил. Защото каскетът ви пази и няма да повдигне нито едно читаво обвинение. За теб вероятно може да се повдигнат поне 1000 от някой българска Кьовеши. Но няма такива смели фусти, нито клатикрачоли. Всички са продажни страхливци. Предпочитат да махат крачоли в Егейско море всеки уикенд, вместо да бъркат в твоята бездънна тиня от далавери. Колко народ си изрекетирал, естествено чрез посредниците като маратонката, оня с брадата, мяукащити и градуси и безброй подобни негодяи. Колко чувала с пачки, събрани от рекети, са излетели с отряд 28 без документи до офшорните острови!!?
    После при толкова продажни съдии, които са готови да лижат задника ти за милионче, кой ще те осъди?! Та ти си откраднал няколко милиарда. Няма толкова много съдии, че да не можеш да ги затрупаш с пачки.
    Ех, нагъл банкянски макак!!? - Само Народен съд, както дядо ти !!! Че той е налитал на жените на фронтовите офицери, то него са го утрепали от криминален съд за изнасилване.
  • 76 нфго

    23 6 Отговор
    Ти поне си близък до фашистката сввиня Меркел и ще бъдете съдени като на Нюрнбергския процес, а не като на народния съд.
  • 77 Учено чалгаджииче

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "ЕХАА":

    Маааалллеееииийййй !! Туй е нашта учена, интелигентна , компетентна фенска масаааа бееее !! Да не разбереш френска , ЧЕ май и там имаме големи феновете беее !!!! Тъй , че със сигурност на 111 юли ще сме най първата от първите сили , то затуй са тез машинарии бе , да ги накараш да бъдеш най - първи !!! Мааалллееееииийййй!!!
  • 78 ААХЕ

    22 6 Отговор

    До коментар #73 от "ЕХАА":

    Набележи си кръстовище, герберско тролче, след 11 си на просия.
  • 79 Мед

    19 4 Отговор
    Ми капе на сърцето като гледам как главанака квичи!
  • 80 Механик

    27 4 Отговор
    Да, точно така искаме да ви съдят.
    Българинът заслужава поне тази морална утеха, да ви види как висите по клоните на дърветата. Заради похарченият ни животец, като и този на децата и внуците ни.
    Друг е въпросът, че както тогава, така и сега (ако изобщо стане), съдиите няма да сме ние, а пак ще са хора на ЕДНИ ХОРА от друга държава.
  • 81 Прозрения

    22 6 Отговор
    Няма нужда да ходиш на врачка като си знаеш оср..я гз!
  • 82 Един Човек

    36 7 Отговор

    До коментар #4 от "ПРИМЕРИ МНОГО":

    Да наречеш постижение построяването на магистрала в 21 век ,при това с чужди пари си е чиста проба наглост!!

    Коментиран от #92

  • 83 ДА...

    12 44 Отговор

    До коментар #74 от "Смешник психар":

    Само че , за 10 години управление Борисов имаше непрекъснато най високия политически рейтинг у нас и в Европа с доверието на всичките европейски лидери, като вдигна международния авторитет на България и я направи модерна европейска страна. Борисов завари страната в пълен хаос, безнаказана престъпност и ширеща се корупция и въпрeки двeтe нaциoнaлни кaтacтрoфи, дo кoитo ни дoвeдe БCП прeз 90-тe гoдини, ГEРБ cтaбилизирaха финaнcoвo Бългaрия. Зaплaтитe и пeнcиитe cтанахa нaй-виcoки зa времето на прeхoдa и инфлацията бе ликвидрана. Прeз 2019 г. cмe трeти пo икoнoмичecки рacтeж в Eврoпa и cмe cъc cтaбилeн крeдитeн рeйтинг.
    ГEРБ построиха мaгиcтрaли, нови пътищa,втори мост на Дунав, cпoртни зaли и плoщaдки, cтoтици дeтcки грaдини, кoлeктoри, прeчиcтвaтeлни cтaнции, рeнoвирa тeaтри,църкви и културни oбeкти и благодарение на ГЕРБ,в столицата да има три завършени и готови метра,като третото е едно от най-модерните и красивите в Европа. И срещу всичко постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно за народа, стои юмручето на Радев, който насъска опозицията за ХAOC c улични протести и мутренски вандалски реваншизъм и скалъпи гнусни компромати за шкафчета,кюлчета и барцелонски вили на могили.... !!!

    Коментиран от #113, #153

  • 84 Българоубиеца

    29 7 Отговор
    Щом краде от Народа разбира се, че ще те Съдят. Хубаво му беше на Тиквата, когато пълнеше Чекмеджетата. Нагъл крадец. Трябва да го разстрелят, като Чаушеску
  • 85 Мутри

    29 8 Отговор
    Вън! Каза Радев! Нещо неясно?

    Коментиран от #137

  • 86 Шизофреник

    17 7 Отговор

    До коментар #59 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Ходи да чистиш зайчарника и после се наведи послушно пред Бащицата.
  • 87 ПИТАМ

    23 6 Отговор
    На жертва ли се прави? А не осъзнава, че хората не го искат.
    Кой го съди? Има ли повдигнато обвинение за ''усвоените'' милиарди? Няма! Хората за 10 лв. в затвора ги вкарват, а за милиардите- нищо. И народен съд му се привижда.
  • 88 Дърто

    28 8 Отговор
    Колко деца не се родиха заради тебе, колко семейства останаха само с едно дете от бедност и липса на перспектива, ти си убиец на неродените деца на България.
  • 89 Борисов:

    20 7 Отговор
    Искат да съдят като Народния съд 44-та година ----- ДАЖЕ И СЪД НЕ ТРЯБВА, А КАТО МИШО БИРАТА И ДРУГИ, КОИТО ГИ ИЗПРАТИ БЕЗ ВРЕМЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР....
  • 90 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    21 5 Отговор
    Някой чул ли е до сега от устата на тиквата думите : "Не съм крадец'? Винаги плямпа щуротии, но думите крадец, лъжец, рекетьор, развратник никога не ги употребява. Защо ли?
  • 91 TROY

    14 4 Отговор
    Точно пък във Плевен тиквите нямате почва за развитие.
  • 92 ЩО БЕ

    9 11 Отговор

    До коментар #82 от "Един Човек":

    ЩОТО 21 ВЕК НЯКОИ НИЩО НЕ ПОСТРОИХА, ОСВЕН 30 КМ КРАЙ ЧИРПАН ОТ БСП, СЕГА ДЕТО ГО РЕМОНТИРАТ? КОСТОВ, ЦАРЯ, ТРОЙНАТА - НИЩО! ЕДНА ТУХЛА, НЕ СЛОЖИХА, ЕДНО ПАВЕ НЕ ПОДМЕНИХА???
  • 93 Шуши

    15 3 Отговор
    Бацо е позор тикай го в затвор
  • 94 Бай Ставри

    15 4 Отговор
    Оти тоз чиляк дет профука 40 милиарда не е укаушен приме , а ръси тъпи лакардии по талавизиите?!
  • 95 Аз съм Веска

    18 4 Отговор
    Биби, сутрин като станеш си изплисквай очите по старателно.
    Ако го направиш качествено, ще видиш една прогнила държава...
    Нуждаеща се от ОСНОВЕН РЕМОНТ.
    КАК СМЯТАШ, РЕМОНТИРАЩИЯТ МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ ВЪНШЕН ЗА СИСТЕМАТА...
    УШИТЕ ЩЕ ТИ ПУКАТ!!!
  • 96 Парен каша духа

    23 5 Отговор
    До там ли е изпаднал българския народ,та е избирал такъв примат да го управлява цели 11 години в условията на демокрация? Никой народ,уважаващт себе си,не би избрал примат да го управлява! 11 години,мнозинството българи са унизи ли себе си,като са гласували през това време за примат! Дано са осъзнали каква фатална грешка са правили,като са гласували за примат и никога повече да не я повтарят! Не мисля,че всички,които са гласували за примата Борисов,са примати като него!
  • 97 Буци,

    17 3 Отговор
    пандела,Буци!!!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 За БИБИТКО и Гроб трябва да има !...

    18 4 Отговор
    "Нюрнбергски процес" ! Къде е Европа ???
    Ограбиха народа изедници !
  • 100 Съд 2021 година

    18 5 Отговор
    Тулупа сега е вършил престъпления против гражданите на България. Или като е в политиката може да прави каквото си иска.
  • 101 Само, като го видя !

    18 3 Отговор
    И се изприщвам,вдигам кръвно, целият се
    разтрепервам и посягам към една недокастрена
    гьостерица !.....
  • 102 Ъхъъ

    16 6 Отговор
    Ами като се краде от данъците, много ясно че искат да ви съдят Тикво Борисов !!!
    Вашата пртия се ояде от кражби и злоупотреби, с всичките финансови инжекции от ЕС и заеми трябваше да бъде направено 10 пъти повече. Явно голяма част от прите на Българите изтичат някъде … къде ли е това ??

    Коментиран от #121

  • 103 Ахахаха

    20 4 Отговор
    Добре, че Господ избра тази "скромна, възвишена и светла личност" за да ни води през годините. Благодарение на това същество разбрахме що е то най-висока смъртност и най-голяма бедност! Но и разпространи българщината по целия свят чрез емиграция на хората ни! Благодарим ти Боже, че ни прати това същество, но хайде вече стига! Взимай си го обратно! Не ни теябва повече!
  • 104 Хан Крум

    12 4 Отговор
    БИБИТКО да има едно на ум !
  • 105 противнаПерсона

    17 5 Отговор
    Факти , не ви разбирам политиката , публикувате идиотщините на тоя и налагате някакви необосновани критерии за толерантност , обидност и пр . за коментарите. А че този ме обижда със същността си , че се води като мен и той човек , няма значение за вас . Ами да има оценка и за идиотизъм на изреченото и да не се изнася в пространството да дразни хората .
  • 106 Маргиналка

    20 3 Отговор
    Ако,психиатрията ли е?Има ли свободни места?Имаме тежък случай,много тежък!Не ни отказвайте!
  • 107 Докога ще чакаме ареста на лицето

    21 5 Отговор
    Бойко Методиев Борисов ?! Вместо да е при
    Бай Ставри,го оставиха да ни бъбри и мъмри !
  • 108 начо

    18 4 Отговор
    Йосич ще те съди теб
  • 109 Деймос

    15 5 Отговор
    Толкова лудост ??? Идея нямам как има още хора около него ..при такъв примитивен език ??
  • 110 Звездите ти

    14 5 Отговор
    говорят правилни неща- народен съд. Трябва да промениш речта. Вече не върви, изтърка се. Ако всичко беше законно, нямаше да имаш този кошмар- народен съд.
  • 111 ДРАЙФУС

    3 10 Отговор
    Българският Тръмп!

    Коментиран от #114

  • 112 Във всяко стадо,има мърша!

    12 5 Отговор
    Само примати като Борисов,се възторгват от простащината му! А той,Борисов е демагог до дъното на костите си! Дори и Господ не се скверни да осквернява,като непрекъснатото го споменава! Такава без подобна гат е той!
  • 113 Смешник

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "ДА...":

    ти си направил анализ на ниво 1-ви клас. На времето работниците са чупили машините, защото смятали, че те са виновни. Сега задължителните неща, за да функционира изобщо една държава са издигнати на безсмъртен пиедестал, а развитието къде е ?
  • 114 Не позна

    12 4 Отговор

    До коментар #111 от "ДРАЙФУС":

    Не е Тръмп, а тромб в кръвоносната система на страната.
  • 115 гост

    13 5 Отговор
    Ама защо не се лекува този ? Народен съд за него е твърде малко
  • 116 Политически труп

    14 6 Отговор
    Добре е че 44-та е в историята или да е станал вече физически труп. Като Чаушеску
  • 117 Тиква Стайл

    14 5 Отговор
    И наказания, и наказания като 44-та за ГРОБ.
  • 118 Анти Борисов

    16 5 Отговор
    Нагъл и умствено ограничен боклук !!!!
    Бавно но сигурно се оттича в мръсната канализация!!!
    Най мразеният човек в България!!!!!
  • 119 валери

    10 5 Отговор
    Засрами се!
  • 120 Мъхъхъ

    15 5 Отговор
    А какво очакваш за светец ли да те възпеем?
  • 121 мишо

    8 4 Отговор

    До коментар #102 от "Ъхъъ":

    чакай да видиш има още идват младите на герб те са котилото на старите и са по -надъхани за да защитят милионите на старите крадци
  • 122 ИНА

    9 4 Отговор
    ДОЛУ ГЕРБ
  • 123 Васил

    8 5 Отговор
    Значи според Герб излиза че не трябва ада има съд ако източваш милиарди гениално как ще ни стигнат Китайците?
  • 124 temerut

    7 4 Отговор
    В случая идеята не е лоша!Ама ,като знаем,че после ще се изкараш активен борец за демокрация,по-добре да те съди я Брюксел,я САЩ,та най-сетне да разберем кои са ти началниците!
  • 125 мдааа

    11 6 Отговор
    Факти Борисов, дай факти. Така без факти приличаш на врачка. С хипотези не става. Може би съдиш по себе си, как бяхте овладяли всичко, което ви беше нужно, за да печелите изборите до сега. А вие от ГЕРБ бяхте ли овладяли Информационни системи, а ЦИК, а къде се печагаха бюлетините на три поредни избори, а?
  • 126 шашната мутра

    7 6 Отговор
    Баце , ти защо беше хем на народна издръжка , хем заплата получаваше и сега партията ти , по силата на субсидията и тя на народна издръжка . Защо народната издръжка охотно я приемаш , народния съд - не , да оставим внушението дето се опитваш да направиш с историческата препратка. А нещо и за разграбване на общественото се подочува , то пак е народно , прокуратурата обвинява от името на народа , съдът произнася присъдата в името на народа .....та как и да се получи все ще е замесен народът , важното е по-скоро да се случва , че ми е трудничко да те понасям да се разкарваш ей така , след като извърши толкоз свиnщиnи .Прасетата ги държат в определени затворени пространства за да не правят бели , е за тях това не са бели , но все пак сме два различни свята.
  • 127 Млад от ГЕРБ

    10 6 Отговор
    Искам синът ми като порасне да е като Вожда, няма нужда да се образова, да е почтен и достоен човек, важното е яко да краде, да лъже без да му мигне окото, да псува като хамалин, да има пълни чекмеджета, да му пращат простикутки за 5000 лв. на вечер и въпреки това да се намират десетки хиляди които да са готови да гласуват за него! За дъщеря ми ли питате? Ми сигурно да е като ПКП или Деса Дуловска, друго не искам.
  • 128 тиквата го знае

    7 2 Отговор
    Когато съм на пост , колкото и да съм прост , аз съм Тоз.
  • 129 temerut

    10 4 Отговор

    До коментар #73 от "ЕХАА":

    Добър ден,глупако!Пак ли нямаш пари за психиатър и афишираш шизофренията си?
  • 130 проев

    9 4 Отговор
    Мръсните и лъжливи хора, като този примат, превръщат политиката в мръсна работа.
  • 131 Асфалтов негодник

    10 7 Отговор
    С МИЛИАРД И КИЛОМЕТРА ПЪТНА МРЕЖА. ТОЗИ Е ЛУД И ОПАСЕН ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. УСМИРЕТЕ ГО И МУ ДАЙТЕ ОРАНЖЕВИТЕ ДРЕХИ

    Коментиран от #134, #143

  • 132 temerut

    2 4 Отговор

    До коментар #68 от "Ми ся":

    Ама мисли,човече!Виж ,ката не мислиш,какви глупости пишеш!!!
  • 133 Чуй

    7 5 Отговор
    Бойко, какво ти казва Т.Дончев. Който мрази, е безсмислен сам по себеси. Или вече не се чувате. Всеки говори кавото иска. Закъсахте го другари.

    Коментиран от #138

  • 134 100pera

    8 6 Отговор

    До коментар #131 от "Асфалтов негодник":

    И не само с килиметрите. Вчера пък един се изцепи, че били направили най-много от метрото в София - повече от всички през последните 80 години...
    Като им чета и гледам изказванията на герберите и се чудя, от къде ги намират все такива кухи, неграмотни, нагли, нахални и крадливи...
  • 135 И аз да кажа

    7 2 Отговор

    До коментар #68 от "Ми ся":

    И аз много искам да науча за Харвард-ците: от какви семейства са, къде са родени, как са учили в България ( или не са?), и за пребиваването им в Харвард се интересувам - кой го е финансирал и колко е траело, какво точно са изучавали? Някак много "свенливи" са им биографийкиите! Малко ми се виждат от модела "прост, та му лесно"
  • 136 Чук и Гек

    9 6 Отговор
    Формалната логика на прост човек! Не сте измрели - значи Аз съм ви спасил! Не ви е опънал някой бягащ от война - Аз го спрях, не сте умрели от глад - Аз, Аз, Аз!Д сте чули някой от служебното правителство да се хвали, че е довело вируса до 0,1% от направените проби?
  • 137 Айде бе

    7 8 Отговор

    До коментар #85 от "Мутри":

    Радев да не казва, ами да си види министъра Рашков и съветниците! Хора, не разбирате ли, че са се събрали 65 милиарда спестявания на физическите лица по банките и червените другари сън не ги лови, че не са у тях и кроят как да ви ги вземат! То се почна- всички цени се вдигат, на строителните материали с близо 40% и ще ви ги стопят, докато ви баламосват с колажи за пачки и кюлчета. Пък вие дрънкайте за народен съд и кой ви бил ограбил
  • 138 Чук и Гек

    5 2 Отговор

    До коментар #133 от "Чуй":

    То на тях им е позволено да са глъми и решителни! За тях - властта и усвояването, за останалите - да бъдат морални, да зяпат мухите и да обединяват нацията!
  • 139 Стоян Хлебаров

    8 4 Отговор
    Борисов пак лъже-няма да има Народен съд,защото няма да има избити виновници-все пак е по добре,от колкото избити невинни при Нар.съд! Затова пък ще има осъдени на 100 години,които ще чакат Бойко да възкръсне....и да ги върне да грабят...
  • 140 Луд умора нЕма

    10 6 Отговор
    Борисов,че е луд,луд е! Спор няма! Но тези,които му слушат идиотизмите,са по-луди от него!
  • 141 Сърп и чук

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "нннн":

    В определени секции ще се броят, точно с тази цел!
  • 142 июрод

    6 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с бежанската криза, и с пандемичната криза."
    Финансовата криза-13 млрд. ли дръпнаха или повече заеми?
    Бежанската криза-толкова е "хубаво" в България, че мигрантите не желаят да остават в България. От друга страна не се казва каква беше цената, която се заплати на Ердо да не ги пуска през нас!
    Пандемията-първи по смъртност на глава на население! 7ъответно давам цитат-"COVID-19: България на първо място по смъртност на глава от населението в Европа".
  • 143 агент Буда

    3 3 Отговор

    До коментар #131 от "Асфалтов негодник":

    При него водата в тръбата за Перник течеше с 300 000 л в секунда . Залови на митницата стотици милиони тонове кокаин ...толкова колкото не произведен в света .А какви ли идиотщини не произвежда неговата Тиква.
  • 144 Г Н БОРИСОВ

    5 7 Отговор
    ДА, БОРКА, просташкия комунистически народен съд си е просташки. Съставен от обущари, свинари и говедари. Превратаджиите, бесни 44-та година, грабиха имотите на хората! Новите "народовластници" 75% от тях със седмокласно образование, избиха българската интелигенция и заеха върховни ръководни постове в държавата. Наложиха своя диктат с насилие и репресираха цели 45г. българския народ. ДНЕС, "великия другар" комунист от временното правителство, твоя адаш Бойко Рашков - "спасил" уж от кражби и корупция България, се държи като разобличен "престъпник" който вика "дръжте крадеца", разпенен на ТВ-екран в
    студиото на Сашо Диков?! Обществото пита? - защо Рашков се показва в частна телевизия, и се обяснява, а не в национална, и то точно при Диков?! Размахва документи, пищейки с думите : " НЕ Е ЛОШО ДА ИМАШ, 19-СЕТ ИМОТА, ЛОШОТО Е АКО НЕ СА УЗАКОНЕНИ!". Е, де, какво искате вие общественици от човечеца "др." Рашков - тези 19-сет имота се оказаха узаконени, има ги човечеца и размахва документи - кой се съмнява в това - съпругата му е нотариус?! Е, РАЗБИРА СЕ, можете да го обвините само в алчност: 19-сет имота, докато някой нямат дори къде да живеят но, за АЛЧНОСТТА все още няма наказателен закон - така, че човечеца е чист? като утринна капка роса! Настъпан по мазола, ще се брани, ще се заканва, "Че ще видите какви неща ще извади за вас!", че чак шапката ви ще падне!". Защо петните репутацията на човечеца, само 19-сет имота - едно нищо?! Утре, "другаря" Рашков, може.
  • 145 Никога

    5 3 Отговор
    повече няма да се върнете на власт най вече поради това, че Големият брат не ви иска, а знаете,че Той поръчва музиката!
  • 146 ДА ДА

    6 4 Отговор
    БОРИСОВ, НА 04.04.2021 ГОД. ТИ ИЗТЕЧЕ В МРЪСНАТА КАНАЛИЗАЦИЯ. НА НИЩО ДОБРО НЕ СЕ НАДЯВАЙ, ЗАЩОТО СИ ИЗВЪРШИЛ ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КАКВИТО В ХИЛЯДОЛЕТНАТА СИ ИСТОРИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО! НЕ НАРОДЕН СЪД ДА ТЕ СЪДИ, А И ПО-ЛОШ СЪД ДА ТЕ СЪДИ, ЗА ТЕБ ЩЕ Е МАЛКО. ТИ БОРИСОВ И ФАМИЛИЯТА ТИ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ, ПРОКУДЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ЦЯЛОТО ТИ ИМУЩЕСТВО И БАНКОВИТЕ ВИ СМЕТКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТНЕТИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА.
  • 147 Г Н БОРИСОБ

    5 0 Отговор
    ...Утре, "др." Рашков, може да се кандидатира, И да бъде избран в редовното правителство - " дай " Боже, такъв "чист" човечец да влезе в парламента, "справедлив-загрижен" за благото на народа! ХАЙДЕ, СТИГА, ТОВА СА САМО 19-СЕТ ИМОТА... , СТРУВА ЛИ СИ ДА ГИ ОБСЪЖДАМЕ...! ТОЙ ЧОВЕЧЕЦА, ЩЕ СИ ГИ ДЕКЛАРИРА, КОГАТО ВЛЕЗЕ НА БЯЛ КОН В ПАРЛАМЕНТА , ИЗБРАН ОТ СУВЕРЕНА...!
  • 148 телевизор

    5 4 Отговор
    Борисов, тези мурафети от "Златния век" ли ги научи?

    Коментиран от #151

  • 149 ОСИ

    6 4 Отговор
    ТИХОМИР ШУМОВ, това временно правителство е гнездо на оси, от тях народа да не очаква да потече мед, и да не бърза да изважда големите лъжици! Шумов, това временно правителство е гнездо на пепелянки командвани от триглавия змей! Шумов, това временно правителство се състои от деца, внуци и правнуци на деветосепремврийските превратаджии от които не мже да се очаква нищо добро, това са алчни хора за власт и пари, само за себе си...! Умни хора, не гласувайте за тях!
  • 150 Ромул

    4 2 Отговор
    Бокич, ако се замилиш малко,колкото и да ти е трудно,няма да се плашиш толкова от Народен съд!Защото на Сретан, на Божков, на Цветанов и на доста други съд не им е нужен!Мнооого си жалък, Бокич!
  • 151 ОТВОРИ ОЧИ

    1 1 Отговор

    До коментар #148 от "телевизор":

    Не, "теле." маймунарник, не съм учил мурафети, теб са те, учили комунистите на такива! Не употребявай изрази които не са на мястото си!" Златния век!" - такъв златен век е имало веднъж в българската история при царуването на цар Симеон и едва ли някога ще се повтори този подем, това съединение което прави силата, и е сплотявало българите за развитие и прогрес! Теле-невеж!
  • 152 маркуч

    3 2 Отговор
    Чудя се защо му обръщате внимание на това нещо, нека си плещи каквото иска !?
  • 153 Варна

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "ДА...":

    Аз съм икономист с 20-на години стаж и следя държавните приходи и разходи внимателно. - Ти какъв си? - До тук от написаното изглеждаш далеч от финансите и въобще от икономиката и леко надрусан, предвид на фантасмагориите "излети" тук.

    Коментиран от #154

  • 154 Gowo

    6 1 Отговор

    До коментар #153 от "Варна":

    Прави впечатление безпардонното говорене на лъжи иоткровенни измислици граничещи с абсурда. Това и така са говорели най безкруполните и шантави диктатори , безбожници и психари.

    Коментиран от #155

  • 155 Варна

    4 3 Отговор

    До коментар #154 от "Gowo":

    Да, такива са фактите! - Поведение на паразити. ОТ друга страна какво да е? - Прост, нагъл, крадлив и голямо его, който се е обградил със равни нему по ум и навици..
    Навремето тази гняс от обществото, до колкото помня не се допускаше до каквито и да е управленски постове, по простата причина, че резултатът обикновено от подобно неблагоразумие е катастрофален. А защо ние допуснахме подобна грешка, все още не мога да намеря разумно обяснение.

    Коментиран от #157

  • 156 Gowo

    5 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ....,,Най-добрите Ай Ти специалисти на „Да, България“ са пратени там да пипат машините,,....няма ли кой да го осъди тоя за клевета бе.Веднъж вече е съден за лъжа.Това вече граничи с психично болен човек.Психиатри трабва ,. А не съд
  • 157 Gowo

    3 1 Отговор

    До коментар #155 от "Варна":

    Отговора е следния.Престъпен контингент в услуга на мерзки планове. За разграбване и унищожаване на една държава. Със сигурност архитектите са на много високо ниво. Далече над този на постовете на една верска партия и на един самозванец премиер.

    Коментиран от #158

  • 158 Варна

    4 3 Отговор

    До коментар #157 от "Gowo":

    Това, че е удобен за едни хора, това мисля дори не подлежи на коментар защото е ясно и за дете. Въпросът е защо ние допускам това да се случи? - Аз все още не мога да намеря здрава мисъл за подобно поведение.
    Иначе Борисов го осъдиха вече два пъти за клевета. Един път Елена Йончева и втори път сега Мая Манолова. Иначе този всеки ден лъже. - Той може да бъде съден за всяко изречение. - Не се различава от иганките на пазара, които гледат на ръка, боб и каквото се сетите :-)

    Коментиран от #159

  • 159 Gowo

    2 1 Отговор

    До коментар #158 от "Варна":

    ГОВОРИ СЕ ЧЕ БИЛ РОМ ПО ПРОИЗХОД.
  • 160 НЯКОЙ

    3 5 Отговор
    Не може да има сравнение с 1944 г. - тогава са съдени интелигентните и успели хора, а не крадците и предателите!
    Да каже ББ с кого от осъдените тогава се сравнява??? Ако можеше щеше да го направи, ама не му се получава! Може би с членовете на Народния съд ще му се удаде успешно???

    Коментиран от #171

  • 161 Ще пия винаги

    0 1 Отговор
    Е.бе ми се от герберистки и герберисти , и турски цигани да ги довършват с дебелите чурове

    Коментиран от #172

  • 162 копи пейст

    2 4 Отговор
    А ето един разказ, който е твърде показателен:
    Ти фашист ли си, бай Димитре?
    Изправяйки се и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:
    – Да. Щом всички тук, които съдите са фашисти, значи и аз съм такъв. Гордея се, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички те са добри и честни хора!
    В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди. Неговият съселянин Иван Гулев, в качеството си на съдия го запита:
    – Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?
    – До момента на моето арестуване аз не я знаех тая дума и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт, никой на никого не викаше фашист.
    Но когато дойде на власт вашата партия, разбрах, че аз и много други хора сме фашисти. Така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а след както не съм комунист – значи съм фашист.
    Според вашите разбирания, фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно.
    А комунисти са тия, дето не им се работи, които крадат и пребиват имотните, за да им вземат имота. Те нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат „Смърт на фашистите!“
    С тези думи бай Димитър си подписа присъдата. Неговото прочувствено слово предизвика такава ярост в състава на съда, че всички започнаха да жестикулират с

    Коментиран от #164, #185

  • 163 инчхай

    2 1 Отговор
    Ще те осъдят както през 44г. защо си станал член на бкп за да използваш и после ставаш сик мутра-ЗАТВОР
  • 164 Варна

    4 1 Отговор

    До коментар #162 от "копи пейст":

    Чисто информативно ще споделя, че т.нар. Народен Съд не е приумица на комунистите. За него настояват т.нар. Съюзници и това заложено в договора за капитулация на България. Има наблюдатели от САЩ и Англия как ще бъде изпълнена клаузата по договора за капитулация.
    Иначе на художествени измислици сме се начели. - Четете информацията както се казва от изворите, а не импровизациите на различни хора по този въпрос.- Сиреч, можете да прочетете договора. Има го в нета! - Свободните съчинения са за заблудените.

    Коментиран от #165, #168

  • 165 копи пейст

    3 1 Отговор

    До коментар #164 от "Варна":

    Добавка:...С тези думи бай Димитър си подписа присъдата. Неговото прочувствено слово предизвика такава ярост в състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияният прокурор Стайков изрева:
    – Смърт за това Михайловистко куче!
    При такава „делова“ обстановка се провеждаха заседанията на „народния“ съд в Неврокоп…
    Откъс от автобиографичната книга на Никола Шайков „Пътят“.
    Никола Шайков от село Делчево е бил близък съратник на водача на ВМРО Иван Михайлов. Шайков успява да се спаси от комунистическите куршуми, кирки, лопати и напалени варници, като емигрирал в Канада. В своята автобиографична книга той описва целия си живот, включително и процеса срещу него след окупацията на България на 9 септември 1944 г.

    Коментиран от #181

  • 166 новоговор

    3 2 Отговор
    На комунистически новоговор:
    съд означава - саморазправа
    честен човек означава - наш човек от бандата
    корумпиран - означава бивш човек в случая от ГЕРБ
    За поръчки: София 1000, Позитано 20. Главен редактор Корнелия Нинова
  • 167 разума

    1 1 Отговор
    Временното правителство се опитва да затъмни доказателствата срещу престъпниците и затова иска да се докопа до архивите на съда.
  • 168 българин

    0 1 Отговор

    До коментар #164 от "Варна":

    Явно си начетен. А може ли да споделиш "чисто информативно" колко
    хора са избити от тоя "съд", а също и без съд и присъда според "изворите" ?

    Коментиран от #179, #180

  • 169 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    Явно пак искат да станеш КОМУНИСТ , както си то направил още на 18 години , при това напълно осъзнато и доброволно. Нищо , че УЖ комунистите са убили единия ти дядо ! Тотален хамелеон и нагаждач !
  • 170 Мислител

    0 2 Отговор
    Мисля, че всички дето са писали по тая тема, срещу Баце де, още от 7ч рано, рано, без конкурс ще ги вземат в журито на "народния съд"! Даже и ще се утепат едни други , кой да е по напред!
    И оценките , с тия 280 плюса или минуса са нагласени. Както ще направят с машинното гласуване!
  • 171 Който и да съм

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "НЯКОЙ":

    Никой не се сравнява с осъдените, лека им пръст!
    Сравнението е по начина на подбора на голяма част от подсъдимите и
    самото съдене!
  • 172 някой

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "Ще пия винаги":

    Ти гледай първо теб да не оправят!

    Коментиран от #173

  • 173 Ти вече си одупен дълбоко в червото

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "някой":

    Дълбоко одупен в червото до мудете
  • 174 sbs no КОМУНИСТ

    0 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година----
    ЧЕРЕН ХУМОР .---ТОЛКОВА СА ГЛАДНИ ЧЕРВЕНИТЕ -ЧЕ ИСКАТ ДА СИ ХРАНЯТ ПРАСЕТАТА С НАС ---КАКТО В БЕЛЕНЕ
  • 175 sbs no КОМУНИСТ

    0 1 Отговор
    АБЕ НЕНОРМАЛНИ СЛАВУНСКИ КОПЕЛЗАЦИ ---ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО ИСТОРИЯ СЛЕД 9ТИ СЕПТЕМВРИ ---ДА ВИ .---Щ.-Щ.Д-------М---А---ЙККАТКТА ---НЕДОУМНА
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Георги

    2 0 Отговор
    Блокукккк
  • 178 Георги

    0 0 Отговор
    Аз се чудя как от наглост не си направил дъщеря си проститутка
  • 179 Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #168 от "българин":

    Точната цифра ще е трудно определима и ще е въпрос на спекула. Повече обаче със сигурност са избити във Франция. До колкото помня и в Холандия не са малко. Но най- много в целият свят са при французите. Чистките започват веднага след десанта в Нормандия. По това време Американците прилагат и една друга тактика за ограбване на французите пускайки в обръщение френски франкове напечатани във федералният резерв. Това ще е основанието след войната да бъде взет франският златен резерв и затвърждаване на щатският долар като световна резервна валута. - Но това е друга тема!
    Скоро случайно разбрах в страницата на един грък, че в Гърция е имало заточения след 50та година, но на комунисти. Имали са остров подобен на Белене. В САЩ и Англия също има чистки!
    Идеята на всичко, това което казах е да се спре със спекулата, че видиш ли това е някаква приумиа на комунистите за чистка. - Нищо подобно! Да не говорим за глупостите от типа за избитият "елит" на нацията. Страната в довоенният ни период е затънала в дългове загубила е всички войни и е раздирана от скандали за корупция! - Не случайно има преврати и забрана на политическите партии!
    Аз мога да говоря повече за икономиката на България отколкото за другата част на историята, но въпреки това, мисля че в интерес на истината всеки трябва да чете за да се стигне до истината! - Фактите говорят, че от освобождението на страната преди повече от 140 години до сега, абсолютно всяка власт лъже по отношение на историята!

    Коментиран от #186

  • 180 Варна

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "българин":

    Иначе може да се твърди за около 2800 смъртни присъди в България. Други цифри говорят, че осъдените в различна степен са между 8 000 и 11 000. - До колкото помня! Отдавна беше когато, четях повече по този въпрос и паметта ми вече започва да не е чак толкова услужлива с годините
  • 181 Варна

    3 2 Отговор

    До коментар #165 от "копи пейст":

    Окупация, окупация ... - Нека не забравяме, че става въпрос за преврат и България, която е фашистка страна по това време е на път да бъде прегазена от съюзниците и разпарчетосана и раздадена на съседните страни. - Такива са фактите! Сърби, Гърци и Турци искат точно това. Англичаните и особено онзи българомразец Чърчил иска точно това!
    Така, че ако не бил направен преврата шанса за оцеляване на тази държава е клонял към нула! - Ние на практика даваме почти никакви жертви предвид сериозността на проблема! България е наказана заради влизането на страната на Германците и нахлуването ни в съседни страни. Нещата можеха да бъдат много по- трагични! Руснаците просто щяха да минат през нас без никаква милост и да не оставят живо същество. Така, че може да се радвате че едни хора с един не лош ход спасяват страната от заличаване. Помислете малко върху вариантите какво би се случило, ако нямаше преврат? - Сам ще стигнете до извода, че това е било по-малкото зло за нас.

    Коментиран от #184

  • 182 Такси

    0 2 Отговор

    До коментар #38 от "Крис51":

    Познавам нотариуси които въпреки че не живеят зле нямат подобен имот Нотариуси са от както ги направиха частни имат големи разходи Практически събират държавните такси но отговарят и с имуществото си..Това в груб строеж е 1,5 милиона
  • 183 Някой

    4 0 Отговор
    Има бълрска поговорка “ Гузен не гонен бяга” ?
  • 184 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #181 от "Варна":

    ...е-хе, ако баба ми беше мъжка, нали? Една от грешките на прехода от „социализЪМЪТ” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 185 ПРОЗРЯЛ Е

    2 4 Отговор

    До коментар #162 от "копи пейст":

    БАЙ ДИМИТЪР, още тогава е прозрял истината, изправен пред просташкия импровизиран "народен" комунистически съд! КОМУНИСТИТЕ СА ХИТЛЕРИСТИ И ХИТЛЕРИСТИТЕ СА КОМУНИСТИ! Няма разлика между тях! Фашистите, убиваха в концлагерите си невини хора от омраза и расизъм, правеха от кожата им ръкавици, портфейли, абажури, а от телата им сапун! "НАШИТЕ", ФАШИСТИ-КОМУНИСТИ убиваха по политически причини - режеха уши, парчета от човешка плът, пример: "садиста комунист Лев Главинчев и др. садисти изверги гаврили се с хората!". В лагерите на смъртта Белене хранеха прасета с телата на хора обявени-нарочени за врагове на народа - шайката престъпници безцеремонно заграбваше имотите им и интернираше техните близки в най-затънтените краища на България - без ток и вода! Проповядваха ни, изправеха лозунги: " Всички сме равни! Няма вече да има бедни и богати!". Какво от това, че днес същите имат по 19-сет имота, не вече заграбени, а забележете придобити честно и законно с пот на челото! Бай Ставри, е прозрял, и показва актуално и днес ,истинското лице на комунистите - изправен тогава пред просташкия "народен съд!". А, ние утре, "умния" суверен, пак ще гласуваме за тях! "Браво!".
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Домати с лук

    5 0 Отговор
    Крадци, много жално църкате.
    За вас не "Народен съд от 44", а съд стократно по голям за непоправимите поразии, които причинихте на българският народ и на майка България.
    Никога повече ГЕРБ, никога. ГЕРБ на политическото бунище.
    Да живее България!

    Коментиран от #188

  • 188 НЕ СИ ПОРАСНАЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #187 от "Домати с лук":

    В майлата като деца си играехме на улицата, и когата минеше циганка нарамила плетени кошници от върбови клонки за продан, ние викахме в един глас - Цинга, цинга пук пълни гащи с лук - детска му работа, а жената е тръгнала да припечели някоя пара за да си купи хляб и да нахрани вечерта многобройната си челед, а ние крещим ли крещим като полудели! А ТИ, ДОМАТИ С ЛУК, и ти, крещиш явно още не си пораснал, и гащите ти са още пълни с домати и лук! Профан, малко вълче си нямаш още зъбки а вече си жадно за кръв, по-кротко не бързай - само ГЕРБ малкия ми! Мазут, много ме кефиш като те слушам как се пениш, по кротко, ша съ задавиш - ах сладурчето на и батя!

    Коментиран от #190

  • 189 ЗНАЕШ ЛИ ТУЛУП?

    3 1 Отговор
    ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТИ СИ ЕДИН ЩАСТЛИВЕЦ! АКО ТЕ ПРИБЕРАТ В ПАНДИЗА ПРИ БАЙ СТАВРИ, ОТДЕЛЕНИЕТО ЗА МАНАФИ! ЩОТО НА СВОБОДА ТЕ ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ ДУЛА, НА РПГ, НА КАЛАШНИЦИ, САМОДЕЛНИ БОМБИ! ОТВСЯКЪДЕ!!! СВЪРШИЛ СИ! ПРЕДПОЧИТАЙ РАЗСТРЕЛ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА... КАТО 1944 година!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Жоро

    1 3 Отговор
    Всички облажени през последните 12 години веднага във затвора, ако докажат невиността си може да излязат. Но по презумпция - ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.
  • 192 ЕЛЕКТРОНИ

    1 2 Отговор
    НАРОДА ИСКА ЗА ТЕБЕ ПЪРВО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ , ПЪК ПОСЛЕ ДА ТЕ СЪДИМЕ ----- ТАКА КАКТО ТИ НИКОГО НЕ ПИТА КОГАТО НИ КРАДЕ МРЪСНИКО !
  • 193 Павел пенев

    0 1 Отговор
    Добре би било да те осъдят като дядо ти,както разказваш.
  • 194 Алооо

    0 0 Отговор
    Като 1944 няма да е! Вие сте от партията, която тогава е избивала без съд и присъда! Но който е заслужил да бъде осъден, трябва да има правосъдие! Мафията трябва да е зад решетките! А босът, на който целуват ръка, да си остане там за винаги!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове