Last news in Fakti

27 Юни, 2021 12:40 18 636 208

Един и същи съдия продължава да блокира вписванията на ръководствата на ББР, "Автомагистрали" и "Александровска"

  • мария вранеску-
  • ббр-
  • автомагистрали-
  • виолета комитова

Съдия Мария Вранеску отказва предложенията на служебния кабинет

Един и същи съдия продължава да блокира вписванията на ръководствата на ББР, "Автомагистрали" и "Александровска" - 1
Съдия Мария Вранеску, снимка: БГНЕС, архив

В понеделник отново внасяме документи за назначаването на временно ръководство на „Автомагистрали“ в Агенцията по вписванията. Това съобщи в предаването "Неделя 150" на БНР министърът регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова. Тя посочи, че се иска вписването на временно ръководство от трима души в дните до 5 юли, когато предстои провеждане на конкурс за постоянно ръководство на дружеството, което ще се състои от петима души.

„Конкурсът е обявен, хората, които искат да участват, си подготвят документите. Аз просто искам дружеството да се управлява от временно ръководство от трима души за 15 дни. На 22 юни подадохме документи в Агенцията по вписванията. Още същия ден постъпва искова молба от г-н Стоян Беличев и още същия ден съдия Мария Вранеску е отказала това вписване. На 24 юни отново подаваме документите, но на 25 юни, пак с искова молба на г-н Беличев, пак съдия Вранеску спира вписването. Разбрахме, че тя е спряла още вписването на ръководството на Александровска болница, както и на Българската банка за развитие“, обясни министърът.

„Аз вече виждам четири намеси на Мария Вранеску, не мога да си обясня как става това в съдебната система на случаен принцип. Явно българската съдебна система може да работи и много бързо с взимане на решение в рамките на деня“, заяви министър Комитова и допълни, че бившият изпълнителен директор на „Автомагистрали“ Стоян Беличев явно е по-влиятелен от министъра на регионалното развитие към днешна дата.

„Г-н Беличев и съдия Мария Вранеску много се тревожат, че аз искам за 15 дена да сложа временно ръководство. Не разбирам обаче защо не са разтревожени, че 2 млрд.лв. са раздадени от „Автомагистрали“ на избрани фирми без никакъв конкурс. Тук виждам двоен стандарт. Ако г-н Беличев се разболее и излезе по-дълго в болничен, няма ли право регионалният министър да назначи временно ръководство? Според вижданията на съдията г-н Беличев няма право и да се разболява. Освен това срещу г-н Беличев от 3 юни върви и прокурорска проверка за длъжностно лице, умишлено не положило достатъчно грижи за стопанисване, управление и ръководене на възложената му работа, от което са настъпили достатъчно вреди. Очевидно това не го тревожи. Смята се, че е много безценен“, коментира още регионалният министър.

По случая „Артекс“ и протестите на фирмата министър Комитова припомни, че валидността на разрешението за строеж на „Златен век“ е изтекло 2020 г. и това е поводът строежът да бъде спрян. Това се знае от всички страни, включително и от инвеститорите. Според министърът едно от възможните решения на казуса е „Артекс“ да поиска от Столична община съвсем ново разрешение за строеж, след заплащане на нужните такси, за довършване на обекта, което ще изведе казуса от агонията. Те обаче решават да водят съдебни дела. „Съдебните дела по-бързо ли ще приключат от един месец? Те през цялото време крещят по медиите, че ще водят съдебни дела“, коментира тя. Втори изход арх. Комитова очерта с промени в Закона за устройството на територията, които да приеме следващото правителство. Там ще се прецизират сроковете и ще се решат въпросите с много други строежи първа и втора категория.

Относно бъдещата национална детска болница министър Комитова обясни, че през 2004 г. Министерство на здравеопазването се е произнесло по сградата-скелет - че тя не може да върши никакви функции, не е необходима, амортизирана е и няма да се ползва. През 2011 г. е изготвен подробен устройствен план за цялата територия на Медицинска академия, където на мястото на сградата-скелет е предвидена чисто нова сграда за детска болница с височина 20 метра. През 2019 г. обаче е последвал търг за реконструкция на старата сграда. „Съгласно действащия ПУП в МРРБ можем да издадем виза за проектиране единствено и само на чисто нова сграда на това място с височина 20 метра“, подчерта Комитова.

Предстоят срещи на ръководството на МРРБ с всички фирми, които са взели аванси, информира още министърът. „Ще работим, за да си завършат работата по договорите. Много фирми работят по проекти, по договори от преди нас, имат претенции за заплащане на работата. Всеки ден зам.-министър Тодор Анастасов и шефа на АПИ на място проверяват качеството. Заплаща се само за качествено и количествено свършена работа. 600 млн.лв. ще се платят само след проверки“, категорична без Комитова. Тя подчерта, че няма отпор срещу министерството от КСБ.

Според министър Комитова превантивна борба с корупцията в строителството може да има с премахване на инженеринга при изграждане на стандартни обекти. Няма да се дават и вече пари за строителство без обществени поръчки като въпросните аванси. По думите ѝ това е изкривило изцяло конкуренцията и строителната среда.

Министър Комитова посочи, че е далеч от реваншизъм и уволнения. „В МРРБ работят 4000 души, а аз съм сменила само ръководството на АПИ. Аз работя за прозрачност, защото заварих много питания от медии, депутати от 44-то и 45-то Народно събрание. Ние бяхме длъжни да отговорим, а всички проверки са по документи и с факти“, обясни тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 125 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стръгач

    391 22 Отговор
    МНОГО ГРОЗНА ТАЗИ ВРАНЕСКУ ,КОЯ СМЕЛЧАГА Я ГЛАСИ БЕ ,УУУУУ ДЗВЕР ТИЛИЛЕЙСКИ

    Коментиран от #164, #190

  • 2 Истината

    416 20 Отговор
    Дисциплинарно уволнение! Веднага!

    Коментиран от #116, #187

  • 3 вранеску

    446 17 Отговор
    Факти,
    Направете едно скромно разследване по адрес на Мария Вранеску и сегашния председател на СГС и ще ви станат ясни много неща.

    Коментиран от #202

  • 4 Реалист

    443 16 Отговор
    Поредната лелка обвързана със зависимости. Бас държа , че неин близък (мъж, син и т н ) е на хранилката ГРОБ. Изчегъртване до дупка.

    Коментиран от #174

  • 5 Ц. Цачева

    318 15 Отговор
    Знам я тая гербераска.
  • 6 Тази

    226 13 Отговор
    госпожа няма що да се тревожи ненужно , а да вземе да се преведе в приличен вид !
  • 7 Темидец

    36 357 Отговор
    Разбира се,че всеки разбиращ съдия,би възспрял вписванията,когато са направени такива поразии без да са спазени законите и процедурите,особенно от "министърчето" киро-язовиро или харвадчето.

    Коментиран от #75, #207

  • 8 Centurion

    264 10 Отговор
    Ако има реални основания трябва да изчистите проблемите,а ако всичко е както трябва,да бъде потърсена отговорност и да бъде заведено дело срещу тази съдийка за саботаж и тенденциозно отношение!!!
  • 9 Тиквун

    290 16 Отговор
    Мария Вранеску е КОРУМПИРАНА! ГНИЛА ЯБЪЛКА! Мутри вън! Мария Ванеску - в затвора заедно с нейния вожд - ТИКВОЧА! Покажете какво е декларирала като собственост! Тя навярно е от тези 38 със сметки в чужбина, които не са подали декларация!

    Коментиран от #50

  • 10 СГС

    224 11 Отговор
    Както може би знаете, че случайният принцип на разпределение възприет от нас гарантира че досегашните и всички подобни бъдещи дела ще бъдат възложени на съдия Вранеску. Ако тя излезе отпуска ще я изчакаме да се върне. Надяваме се че с това изявление ще вдигнем общественото доверие в съдебната система с 1-2%, като в дългосрочен план се надяваме да то да надвиши 15%.
  • 11 Пловдив

    213 10 Отговор
    Като я гледам, какъв вълк е, явно тайничко се надява да се хареса, на тъпия банкялийски вол..., че и някое Евро, от шкафчето, да получи...
  • 12 NeXu s

    30 250 Отговор
    Защо толкова бързате и тук да сложите свои хора, другари? Да не би някоя фирма да изпуска срок за нещонапетитно? Браво на съдийката!

    Коментиран от #168

  • 13 Йо Несбьо

    217 18 Отговор
    Аз по принцип не одобрявам тези рокади навсякъде, защото въпреки лозунгите за борба с шуробаджанащината, пак се гласят кадри на шуробаджанаците. Само ми е странно как г-н Беличев успява толкова бързо да реагира с искова молба и как почитаемият съдия Вранеску е 4 пъти на случаен принцип разпределена все по тези казуси. А казват, че случайности в живота няма!

    Коментиран от #86

  • 14 ЕХАА

    24 206 Отговор
    АБЕ ТОЯ ФАТМАШКИ ВРЕМЕНЕН МИНИСТСТЪР ЩО НЕ Е ПРИТЕСНЕН ОТ ДЕЛОТО НА ОНЯ ДЕТО БУТНА ПРИЯТЕЛСКИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ НА КРЪСТОВИЩЕТО БЕ ...??? И ДА КАЖЕ КОЙ СЪДИЯ СПИРА , ПРОТАКА ......ДЕЛОТО ..., А Е ТЪЙ ПРИТЕСНЕН ЗА РЪКОВОДСТВОТО ....ЗА 15 ДНИ ...???

    Коментиран от #26

  • 15 Чегърт чегърт

    176 8 Отговор
    Това е добре. Няма да се сформира правителство и пак ще има служебен кабинет и изчегъртването ще продължи и всички тия насекоми ще бъдат раздухани.
  • 16 Яростен

    176 7 Отговор
    Какво е отношението на ВСС по случайното разпределение на делата? Време е списъка с офшорни сметки да бъде публикуван.
  • 17 Последния Софиянец

    142 12 Отговор
    Ще се заемем с тази влашка подлога.
  • 18 Българка

    190 9 Отговор
    Как при "случайното" разпределение на делата продажна подлога на мутрите се оказва три пъти съдията, отказал вписване на новите временни ръководства? Явно трябва спешна съдебна реформа, а Мария Вранеску следва да бъде отстранена от поста, който заема

    Коментиран от #21, #27, #37, #81

  • 19 Ми мяза

    129 10 Отговор
    Името на тая горгодзила не ми мяза на българско,а на влахо-гръчко.

    Коментиран от #32

  • 20 Gogo

    26 176 Отговор
    БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАТИСК ОТ СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВА!!!!
    ИСКАТ СЪДИИ ДА НАРУШАВАТ ЗАКОНА !!!!!
    ТОВА ЛИ ВИ Е НОВИЯ МОРАЛ, ДА НЕ СЕ СПАЗВА ЗАКОННОСТТА !!!
    ИМА РЕД И ПРАВИЛА, НЕ ДА СЕ ОПРВДАВАТ И ДА КАЗВАТ ЧЕ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН, ЗА ТЕХНИТЕ НЕКАДЪРНОСТИ.......
    ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ ТОЗИ НОВ "МОРАЛ".

    Коментиран от #44, #56

  • 21 NeXu s

    18 112 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    За да могат твоите господари да си сложат свои хора и да крадат на воля ли, троле червен?

    Коментиран от #93, #157

  • 22 Мъка мъка

    20 116 Отговор
    Имам усещането че се връщаме комунизма.аизлиза партийния секретар и казва какво трябва да прави съда.Търсим враг с партиен билет.Имаме субективни причини.
  • 23 Дельо Хайдутин

    131 9 Отговор
    Тази маймуна досега обслужваше мафията на съдиите изпълнители рекетьори.Дете в майка разплакаха.
  • 24 Пич

    30 190 Отговор
    Браво на съдийката... Разни селяндури , станали министри , си мислят че могат да командват еднолично... Тези не знаят ли , че държавата се подчинява на закони...??? От къде ги намери такива професионалисти льотчика , нямам идея... Кой точил ДДС , кой укривал фирми , кой имоти без обяснение... Обединява ги единствено липсата на професионализъм ... И желание да командват еднолично , без да се интересуват от законите ... Кадровиците на армията ли да ги пррпоръчали , или тези на мафията , и особено на шефа Божков...??? Има нещо...!!!

    Коментиран от #25, #67, #120, #181

  • 25 Последния Софиянец

    103 7 Отговор

    До коментар #24 от "Пич":

    Закони писани от Доган и Шиши.

    Коментиран от #31

  • 26 Ми ся

    15 77 Отговор

    До коментар #14 от "ЕХАА":

    Ми ся' трябва да ти обяснявам ,че не разбираш май ...!!! Тук при туй временно правителство е пълна демокрация ....няма я тиранията.......но е мнооого важно кой на кой е човек !!! Щот' мойш да вземаш пликове със уйски, пури , пачки ....но не подлежиш на наказание !!! Даже мойш и да усъдиш някой който те е записал със камерата , че те е записал НЕПРАВИЛНО !!!!
  • 27 Пич

    19 37 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Ако се направи реформа , на Вас ще ви се падне да пасете кози...

    Коментиран от #29, #64, #172

  • 28 ХХХ

    102 2 Отговор
    Да ни е яка гърбината, що чиновници що чудо.Как
    очаквате да има напредък в тази държава след като
    тази армия от кърлежи изпива кръвта на народа.
    Не смяна на чиновници, а закриване на цели служби
    агенции и министерства трябва за да може един път
    тези пари да се инвестират в икономиката, която носи
    реални доходи и тази паразитна армия да дава някакъв
    реален принос.

    Коментиран от #204

  • 29 Българка

    19 21 Отговор

    До коментар #27 от "Пич":

    Почтена работа.Не виждам нищо лошо.
  • 30 Тиквата ще

    94 9 Отговор
    загуби изборите на 11.06,малко остана!Очаквайте голям вой за фалшификации,за касиране на изборите.Гербавите от сега го знаят.

    Коментиран от #59

  • 31 Пич

    17 60 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    Не бе , писани са от Мая , Ристе и Татяна ... И Костов... И законите са такива , каквито са , а не такива , каквито ти изнасят...

    Коментиран от #39

  • 32 В превод

    57 6 Отговор

    До коментар #19 от "Ми мяза":

    граблива птица !
  • 33 Суха съчка

    11 44 Отговор
    а не трябва ли да се спазва закона или да използва влияние на министърката както иска тя .Другото е не сме на власт и......и сме я съдебната власт.
  • 34 денис сачев

    67 7 Отговор
    Ами Много Точна и Принципна със законодателството съдия.Ние от групировката на боко бакянския Такива ги Много уважаваме и ....
  • 35 цербер

    4 32 Отговор
    министърката НА регионалното развитие и благоустройството - арх. Виолета Комитова
  • 36 ЕХАА

    20 94 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО МИНУСИ МИ СЛОЖИХТЕ НА ПРЕДНИЯ КОМЕНТАР , СЪМ ПРИТЕСНЕН ОТ ТИЯ ПОДРЪЖНИЦИ НА ФАТМАКА - ПРИЗИДЕНТ !!! ЯВНО СА МНОООГО ИНТЕЛИГЕНТНИ , УЧЕНИ , СПРАВЕДЛИВИ .....ТИЯ ЛИ СЕ ГЛАСЯТ ДА НИ УПРАВЛЯВЯТ ....?????

    Коментиран от #51

  • 37 РЯЗАН ТУРЧИН

    15 20 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Къде си МОМЕ.........ох ...ох....ох !!!

    Коментиран от #43, #71

  • 38 цербер

    72 6 Отговор
    Една и съща съдийка продължава да блокира вписванията на ръководствата на ББР, "Автомагистрали" и "Александровска".
  • 39 Последния Софиянец

    66 7 Отговор

    До коментар #31 от "Пич":

    Доган и Шиши командват парламента 30 години наивнико.Имат хора във всички партии и институции.Знам го със сигурност.А ти на село трай и не се бъркай в неща дето не разбираш!

    Коментиран от #60, #154

  • 40 Дон Бокезе

    59 5 Отговор
    Аве аз казах ли ви " няма случайни случайности"!
  • 41 ощетен

    73 8 Отговор
    подобна съдийка-душегубка има и във ВАС- жанета петрова се казва!
  • 42 консерва

    46 7 Отговор
    Тази Вранеску,която спира вписването румънка ли е? От екипа на Кьовеши. Ко речи?
  • 43 Българка

    40 3 Отговор

    До коментар #37 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    От рязан ще станеш подрязан.
  • 44 LOSHIA

    27 2 Отговор

    До коментар #20 от "Gogo":

    АКО МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКВО ВИ ЧАКА?????????
  • 45 ПКПка

    64 6 Отговор
    Очакваме пресконференция на Нашата Групировка, на която ще говорят:Даниела Митова, Томка Бикова, Манивел Манов и многоуважаемата колежка ПДуловскаП.
  • 46 Мдаа

    75 8 Отговор
    Днес разбираме, че поредният гепираст др. Банов е бъркал дълбоко в кацата с мед. През цялото време докато е бил министър и се правеше на шушумига яко е заработвал за себе си. Купил с къщичка с дворче в арх. резерват Копривщица, и за да транспортира по удобно до там трътлестият си гз добавил и един новичък Рейндж. Ми, такива са гепирастите работят, работят, работят. А сега ще направят и един мн справедлив хаотичен ред.

    Коментиран от #66

  • 47 Драйфус

    52 5 Отговор
    Една дългосрочна командировка в Момчилград примерно,дали няма да и се отрази ободряващо????

    Коментиран от #63

  • 48 Васил

    51 3 Отговор
    Познайте на коя партия е симпатизант.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Филип Георгиев

    60 5 Отговор

    До коментар #9 от "Тиквун":

    ДА! И СНИМКАТА И ИМЕТО НА ТАЯ НЕЗЕМНА КРАСАВИЦА ДА БЪДЕ РАЗПРОСТРАНЕНА НАВСЯКЪДЕ. ДА НЕ МОЖЕ ТАЯ ПOДЛOГА НА MAФИЯТА ДА СЕ ПОКАЖЕ НАВЪН
  • 51 DRIS

    37 6 Отговор

    До коментар #36 от "ЕХАА":

    ФАТМАК Е БИЛ СЪПРУГА НА БАБА ТИ ,СУЛЬО..........
  • 52 яь р

    53 4 Отговор
    Тая да бъде предложена за нов кандидат на Магнитски.
  • 53 9433

    45 3 Отговор
    да не е някоя молдовка дето са й подарили гражданство срещу услуги... съдебната система е цялата боклук, всичко е за уволнение
  • 54 Хахах

    53 4 Отговор
    В България НЯМА съдебната система има ОПГ.
  • 55 разследване

    50 7 Отговор
    Рашков да я провери тази сkучурба, все някъде ще намерят пари или имоти, придобити от служба на шиши и ОПГ ГЕРБ
  • 56 @...

    23 2 Отговор

    До коментар #20 от "Gogo":

    А не си ли обезпокоен, че моралът и законността имат само един пазител и той огрява навсякъде.
  • 57 Диамантената ръка

    14 44 Отговор
    Ново ръководство се вписва след проведен конкурс. Толкова ли е сложно да го проумее министъра на регионалното развитие това?

    Коментиран от #78, #126, #182

  • 58 Пепи

    38 5 Отговор
    Вранеску я дайте на Кьвеши.
  • 59 Учено чалгаджииче

    7 37 Отговор

    До коментар #30 от "Тиквата ще":

    Мааалллеееииийййй !!!!!!! Ний ще спечелим изборите на 111 юли бе , нещо та виждам , че не си в час кретен тъп !!!! Затуй ли гласувахме изборния закон , на бегом ......та и ФАТМАКА на бегом го внесе към посреднощ да го узаконявя !!!! Ся той ще даде рамо на насссс да спечелим съвсем справедливо .....после на есен , ако майм ниий ша му върнем жеста , тъй сме са разбрали ...!!! Мааааллеееииииййййй !

    Коментиран от #102

  • 60 Пич

    11 35 Отговор

    До коментар #39 от "Последния Софиянец":

    А бе аланколу , Шиши преди 32 години , сигурно е бил на 10-15 бе , гении... Какво е командвал тогава - камионче играчка сигурно... Ако и от кръчмарлък разбираш , колкото от политика , затова нямаш пари и висиш по протестите... Вземи работи , няма да ти навреди...

    Коментиран от #68

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Именит

    31 4 Отговор
    ГАД пеефска
  • 63 защо

    5 0 Отговор

    До коментар #47 от "Драйфус":

    Какво има там?

    Коментиран от #73

  • 64 Киркор

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пич":

    Ич,на теб да ти се падне да ги доиш!
  • 65 Лейка

    32 4 Отговор
    Прави се на Деса поетеса, но явно не схваща, че колелото се върти и ще излети с 200. Всичко с времето си и то ще стане скоро!
  • 66 че как иначе

    35 4 Отговор

    До коментар #46 от "Мдаа":

    ало Банов съм... корумпето от герп, искам ресто от парите на българските граждани, тях кучета ги яли...
  • 67 Драйфус

    15 3 Отговор

    До коментар #24 от "Пич":

    Поспри малко,че чак на монитора си имам плюнки!
  • 68 Последния Софиянец

    29 6 Отговор

    До коментар #60 от "Пич":

    Шиши е един от многото изпълнители на Доган глупако!
  • 69 БАЦЕ БАЦИЛА

    29 6 Отговор
    Гарганеску - най-случайният съдия,а може би и единствен....
  • 70 АМОН

    43 7 Отговор
    Е , СТАНАЛИ НАЙ ПОСЛЕ ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА СЪС СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА.

    ТАМ СА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ КОИТО ИЗБИРАТ ГРОЗНОПИЛИ КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА.

    ТЕЗИ ОТРОВНИ ГЪБИ РУШАТ ДОВЕРИЕТО В ДЪРЖАВАТА!

    СЛЕД КАТО И МИНИСТЪР НЕ МОЖЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕ ГЕРБЕСКТА ИЗМЕТ , какво да кажем за обикновенните хора?!!

    Чистката трябва да започне с АРЕСТИ НА ГЕШЕВ , ЦАЦАРОВ ,И ЦЕЛИЯТ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ!!

    НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ТОВА Е ПРЕВРАТ, НО КАК СЕ ЛЕКУВА НИКРОФИЛНА ТЪКАН НА ЕДНО ОБЩЕСТВО?!!

    ЗАКОНЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ В РЪЦЕТЕ НА НЯКАКВИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ.

    Коментиран от #84

  • 71 Българка

    5 9 Отговор

    До коментар #37 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Ще направя това което искаш , но да не научи никой !
  • 72 Ташо

    8 25 Отговор
    Браво !Само бой по червените кратуни.
  • 73 Драйфус

    10 2 Отговор

    До коментар #63 от "защо":

    Отговори си на въпроса:какво нама там....Ако ти е труден въпроса,давам жокер!!!
  • 74 Анонимен

    33 4 Отговор
    Същата църна, като Бойко и двамата с ромска жилка.
  • 75 Еееее!

    45 7 Отговор

    До коментар #7 от "Темидец":

    Уж има разпределяне на дела на случаен принцип, обаче! Много странно как съвсем случайно много знакови дела през последните седмици са разпределени точно и само на тази госпожа!?????!!!!! Понамирисва съмнително

    Коментиран от #138

  • 76 човек от народа

    31 6 Отговор
    ше дойде и деня на този герберастки боклук
  • 77 Пешо

    31 4 Отговор
    На 11.07 в осем часа гладувам срещу бацо, после всичко ще впишат

    Коментиран от #127

  • 78 Къса памет

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "Диамантената ръка":

    Не съвсем, не съвсем! Има и други подробности!

    Коментиран от #96

  • 79 Пепи

    31 4 Отговор
    Незнам дали сте забелязали, но в съдебната система работят доста красиви жени. Особено в прокуратурата. Тая трябва да изпълнява всякакви шпиц команди, за да е там с тази муцуна.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Въх, верно ли

    12 7 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Много си умничка. Като на теленцето ,майка му. Още ли си на сухо,че така злобееш?

    Коментиран от #83

  • 82 Протестър

    10 12 Отговор
    Леле веднъж да се намърдам у парламенто. Другу ми не требе. Требе да турим наши ора на всякъде. Едно време като слезохме от шумата пак така беше. Е и зелки рязахме тогаз. Сега е друга бира. Кинти, кинти това са новите калъчки.
  • 83 селтак

    17 5 Отговор

    До коментар #81 от "Въх, верно ли":

    Тоа крокозъбел се прай на маймуна,много добре знае че може да напрай отвод на съдията! Комунягопитек кво искаш!
  • 84 Дфф

    12 4 Отговор

    До коментар #70 от "АМОН":

    Подкрепа! МВР може да арестува, въпреки корумпираната прокуратура! Нека веднъж о ществения интерес надделее над умишлено затапените процедури писани от самите престъпници!
  • 85 Всички коментари

    19 4 Отговор
    Само с главни букви са на герберските неграмотници.
  • 86 Шляхтиц

    10 29 Отговор

    До коментар #13 от "Йо Несбьо":

    За да спира вписването съдията си има ОСНОВАНИЯ. Да сменяш ръководството на национална агенция или отраслово предприятие ЗА 15 ДНИ си е чист поръчков реваншизъм и ревизионизъм. Задължение на редовно избрано от НС правителство е да назначава такива кадри. За 15 дни какво ще свършат новоназначените. Отново се очертава период за България тип Орешарски.

    Коментиран от #87, #94, #95, #185

  • 87 Чичо

    16 4 Отговор

    До коментар #86 от "Шляхтиц":

    Причината е че идват избори и трябват пари за маалите, щот от шкафа не се пипа
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 НЯКОЙ

    25 3 Отговор
    Хитрушата на снимката се е поувлякла в слугинажа, но всеки негодник си намира майстора - рано или късно, но винаги!
  • 90 Мария Вранеско яко Захранена!! Румънка

    15 3 Отговор
    Лие!!! Има в, Вшарка пари за някой километър Магистрала??? Ще се Разбере!
  • 91 В Овшорка

    7 1 Отговор
    В Овшорка
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Трепане

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "NeXu s":

    Само искате!
  • 94 Бягай бе трол

    32 5 Отговор

    До коментар #86 от "Шляхтиц":

    Само един бърз преглед в Гугъл показва, че тази съдийка е издала решението за несъстоятелност на КТБ, случаеност, а?!!!

    Коментиран от #123

  • 95 Шляхтич

    26 6 Отговор

    До коментар #86 от "Шляхтиц":

    По-добре тип Орешарски отколкото ненаситно крадливо, неграмотно, нагло тиквено правителство.

    Коментиран от #124

  • 96 Диамантената ръка

    8 14 Отговор

    До коментар #78 от "Къса памет":

    Подробности има да, но не може да има вписване на нови, ако не е проведен конкурс.

    Коментиран от #101

  • 97 Интелектуалец

    18 6 Отговор
    Не знам дали съществото на снимката е съдия но съм сигурен че не е жена. Това е мъж с дълга коса.
  • 98 това е ТЯ

    26 9 Отговор
    Тази е НАЙ послушната и добре платена съдийка ......... ако се направи ревизия на делата и ще я разберете що за стока е .........
  • 99 Aмии

    8 16 Отговор
    Не се поддава на мунчовия рекет. Да се уволни!
  • 100 Морски

    20 8 Отговор
    Вижтия!Грозното лице на наглостта и корупцията,хубаво си помислите как ще гласувате на 11 юли!
  • 101 Абе батак ръка

    3 1 Отговор

    До коментар #96 от "Диамантената ръка":

    Прочети преди да драска.
  • 102 Ще лапате

    12 2 Отговор

    До коментар #59 от "Учено чалгаджииче":

    Бахура на 11 паплач такава
  • 103 Свободен Зидар

    18 6 Отговор
    Скоро в затвора ще е госпожата..
  • 104 Нищо странно, мафията много народ е

    28 6 Отговор
    купила. Този паразит е един от онези, които погребаха България!
  • 105 иван

    24 6 Отговор
    тая румънска циганка ли е?
  • 106 Толкова много станаха желаещите...

    18 7 Отговор
    За плажовете на Белене,че вече човек се чуди по коя система да угоди на всичките!Нормално е да се започне от служителите на Темида и техните спонсори от Герб..
  • 107 Вълканов

    16 4 Отговор
    Когато непрекъснато Законоста се спира от Законопазителите, идва бунтът, революцията и Законнопазителите се одовават в позиция на Закононарушители и се съдят по законите на ренволюцията, понякога отиват там, където няма връщане.
    Това се повтаряло многократно през хилядолетията, но инатът на много Законо пазители немажа да проумее тази жестока истина.

    Коментиран от #113

  • 108 Реалист

    15 5 Отговор
    И таа пачча изтече
  • 109 Трябва,трябва

    23 5 Отговор
    Желязна метла трябва! Гъста,да не пропуска грам тиня.Много е тинясало блатото.Толкова много,че вече изпуска зловоние! ПЪЛНА ПРОМЯНА В ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ.Тази е от кохортата,на Недосегаемите! Затова си решава ,както и диктува закона на" четири очи".Следователи,прокурори,съдии през тяхното мощно лоби в НС преди години,създадоха закони,който ги прави Недосегаеми! Три години работа на съответната длъжност и преминава във група" Несменяем-" до живот! Да,точно такъв е закона.Дали ще расте в длъжност,е според способностите и връзките.Но е гарантиран ,до живот,че никой нито може да го уволни,нито отстрани от длъжност.Тази гилдия,заедно със чситата са най недосегаемата част от властта.Те са над правителство,министри, президент.Над тях е само Господ!Един редови чси,с един изпл.лист,блокира няколко милиарда - всички сметки на Столична община.Когато се пускаше Метрото до Младост-1.За претенции на един" собственик" който незнайно как се оказа притежател на няколко кв.метра точно на изход- вход към метростанция.И Фъндъчка с Боко му отидоха на крака,да го молят.Та тези няколко метра се оказаха от златни парчета.Фъндъчка му преведе доколкото помня,няколкостотин хиляди.От Нашите данъци,а той с един листА-4,е прибрал поне 50 бона" такси и юрид.услуги".
  • 110 Стига, бе!!!

    15 1 Отговор
    Всичко това се случва защото,........This is Bulgaria......!!!
  • 111 sbs no КОМУНИСТ

    9 24 Отговор
    МАЛОУМНИ КОМЕНТАРИ ----ПРОТИВ СЪДИЯТА ---КОЙ РАБОТОДАТЕЛ ЩЕ ТЕ ПРИЕМЕ НА РАБОТА --ЗА 15 ДНИ ----И КАКВА РАБОТА ЩЕ СВЪРШИШ ----ОСВЕН ДА КОПАЕШ ЧЕСЪН ------МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ НЕ С ИЗРАСТЪЦИТЕ ЗА ШАПКИ
  • 112 Просто човек

    22 9 Отговор
    Съдия Вранеску е Позор!!! Жалко, мислех,че позора е запазен само за Прокуратурата...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 NeXu s

    7 18 Отговор
    Как е, черввни тролове? Голям трън са ви пречещите ви да си сложите свои хора и да крадете, а? Така ли е, другари?

    Коментиран от #115

  • 115 селтак

    9 1 Отговор

    До коментар #114 от "NeXu s":

    Глладдд,баце мого са гладни със милиони не се живее,требват милиарди!
  • 116 Българин

    6 14 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Ти що не поискаш разстрел, комунистическа измет!

    Коментиран от #201

  • 117 Мики Рурк

    10 15 Отговор
    Комитова а и Петков четири пъти се спъвате в един и същи камък. Съдията не само е отказала но е посочила и мотиви. DURA LEX,LEX.
    Четири пъти на едно и също място се спъват само идиотите!
  • 118 Наблюдател

    13 4 Отговор
    Основно защитата на корупцията в България се контролира от ВСС. Изобщо Съдът изобилства от "гнили ябълки". Там неработят на дребно а на % ! Българския съд е 1 от основните стълбове на корупзцията и с най-големи заслуги България да е известна като най-корумпираната членка на ЕС!
  • 119 Whois

    12 5 Отговор
    Ако не ви е ясно все още, най-добрия вариант е служебен/експертен/професионален/неполитичеси кабинет да управлява поне пълен мандат. С малки корекции на този екип ще има страхотни резултати.

    Коментиран от #125

  • 120 callmesir

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Пич":

    Трябва да има и такива пълни тъпунгери като теб. Повелята на природните закони.

    Коментиран от #128

  • 121 Ква комита си ти ма

    9 13 Отговор
    патко то бива, бива лизане, но вие комунягите се уляхте. Решенията на съда се приемат, те не се коментират от сульо и пульо.
  • 122 Доктор Менгеле

    5 8 Отговор
    Тая ще е съдия още 1 месец а след това нотариус в Гинци.
  • 123 Браво

    7 7 Отговор

    До коментар #94 от "Бягай бе трол":

    На съдийката.Комунягите могат само да рушат създаденото от други.За това само бой по червените им кратуни.
  • 124 Шляхтиц

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Шляхтич":

    Всичко е въпрос на вкус, казало котето преди да се оближе под опашката. Въпрос на предпочитание.
  • 125 Ако този

    7 6 Отговор

    До коментар #119 от "Whois":

    Кабинет е неполитически то аз ,трябва да съм космонавт.Смешник ,червен.
  • 126 Как да разбере

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Диамантената ръка":

    Като е с чугунена глава,червена.
  • 127 Е, и от

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Пешо":

    какъв зор ще гладуваш ? Или просто си неграмотен чалгар ?
  • 128 Пич

    4 1 Отговор

    До коментар #120 от "callmesir":

    Ти пък си пълен , само защото си дебел... Иначе ,в главата ти няма нищо пълно...!!!
  • 129 Браво

    5 10 Отговор
    Спазва закона
  • 130 факт

    7 3 Отговор
    нема ли рейс да я гази!?
  • 131 XAAXAAAXA

    10 1 Отговор
    Времето ти изтича след 15 дни
  • 132 Съдия Копанарка и метларка...

    7 1 Отговор
    Превилегията за някой малцинства да учат с предимство,сега ни се връща стократно умножена по минус двеста в час...Това важи и за Доган бей.....
  • 133 Възмутена

    6 15 Отговор
    В агенцията по вписвания си има съдия по вписванията и не се минава през съд.имам чувството,че е 9 септември 44 г.прости,недоучени,злобни и мръсни хора взеха властта за малко,а виждаме как не важат закони и нищо.това ли е новият морал.цървули прости.

    Коментиран от #134

  • 134 Възмутен от Възмутена

    7 2 Отговор

    До коментар #133 от "Възмутена":

    Нямаш ли чувство че пишеш за съдебната система на държава, която ти говорят звездите?
  • 135 Герберските тролчета

    12 3 Отговор
    Толкова ли са гладни, че за жълти стотинки агитират да живеем в гербестания.

    Коментиран от #136, #139

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ГЕРБ

    1 2 Отговор
    Ами то си живееш е предрастия , кво мрънкаш?
  • 138 Темидец

    5 10 Отговор

    До коментар #75 от "Еееее!":

    Защо не напишат,че автора на пасквила е некомпетентното момченце киро,срама на курсовете в харвард,а когато си дежурен съдия и не са наказателни дела,хората почват да се питат,нормално е.

    Коментиран от #140, #141, #143

  • 139 Ами защото

    8 1 Отговор

    До коментар #135 от "Герберските тролчета":

    Герберите живеят в гепистания.

    Коментиран от #145

  • 140 Абе "Темидец" какво ли не измисляте

    5 2 Отговор

    До коментар #138 от "Темидец":

    11. Разпределението на наказателните дела на принципа на случайния подбор се осъществява от заместника на административния ръководител и ръководител на наказателното отделение на СГС, а в негово отсъствие от административния ръководител на ШОС или от заместника на административния ръководител и ръководител на гражданското и търговско отделения на СГС .
    12. В почивни, празнични дни и извънработно време, постъпилите дела се разпределят от дежурния съдия, който е снабден с електронен подпис за разпределяне на дела само по дежурство.
  • 141 Гербери голям срам сте

    7 1 Отговор

    До коментар #138 от "Темидец":

    Прочети има интернет не обиждай и не лъжи за лесно проверяеми. Няма разлика какви дела са, разпределят се от дежурния съдия, който е снабден с електронен подпис за разпределяне на дела само по дежурство. Лъжи, лъжи и пак лъжи и си гербераст, друго качество не е нужно.

    Коментиран от #162

  • 142 Тъпи

    3 9 Отговор
    комуняги ГЕРБ са на власт от 2009гд,та бихте ли казали прости момчета и момичета колко получаваха тогава учители, полицаи, строители и др, тогава и колко получават сега, Помня едни уж умни хора как правеха седянки и вместо да преговарят със стачкуващите учители те си правеха седянки и показаха среден пръст на учителите, единия от тях сега е ректор.

    Коментиран от #144, #159

  • 143 до Темидеца

    1 1 Отговор

    До коментар #138 от "Темидец":

    или си юредически невеж или си просто тролче. От личен опит; първа стъпка да си върнеш някаква сума. Телеграма за доброволно изпълнение чрез дежурен съдия.
  • 144 най тъпи

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Тъпи":

    Без тиква по-добре от Румъния, с тиква по-зле от Румъния. С обиди и тъпи аргоменти не агитирай да подържаме гепистанците.
  • 145 Наглец

    2 8 Отговор

    До коментар #139 от "Ами защото":

    Браво тъпо човече, разликата е, че при ГЕРБ не е както бе при крадливите червени кхмери, 1& днес е 1,60 лв а не 3000лв за 1&,пенсията е 220 $ а не 2&както при крадливите.

    Коментиран от #146, #147, #148

  • 146 не обиждай

    3 0 Отговор

    До коментар #145 от "Наглец":

    не съм тъпо човече. Ти си истрещял *диод.И с този тъп аргомент ще си счупя краката от бързане да гласувам за гепистанците.
  • 147 манипулатор

    3 2 Отговор

    До коментар #145 от "Наглец":

    Истрещяло *диотче, японска йена равно на 0,015 Български лев. И според теб японците са по зле от нас? Курса на националната парична единица не влияе на покупателната способност на масовия потребител. Набий си го в главата и по-вече не го ползвай за аргумеит.
  • 148 наглец на наглеците

    3 0 Отговор

    До коментар #145 от "Наглец":

    Без тиква по-добре от Румъния, с тиква по-зле от Румъния. Аде бегай от тука.
  • 149 Уйче

    7 2 Отговор
    Укарайте я у ареста. Кво и се церемоните на таа щом погазва правилата. Четири пъти все тя! Кво става? Тва ли е България? Тва ли ни е съдебната система? Ама то катознам кой е прокурор кво ли се изненадвам

    Коментиран от #158

  • 150 Браво Мария

    3 10 Отговор
    Фигурантите на Божков се опитват да окрадат България за 15 дни с "временно управление" от "наши хора". Е ми няма да стане. Респект за тази смела съдийка.
  • 151 БКП=герп=сдс

    5 2 Отговор
    Нагли герперасти!
    По нагли и от комунистите!
    На съд!

    Коментиран от #156

  • 152 Цоко

    7 1 Отговор
    Какво става с Лозан Панов? И него сикаджията си го избра като Цацаров и Гешев. Сега се спотаил като мишка, а съдиите му са на барикадата да бранят мутрата и слугите му.
  • 153 ИВАН

    4 1 Отговор
    ИСТИНСКА ЦИГАНКА
  • 154 Подкрепа за Борисов

    2 6 Отговор

    До коментар #39 от "Последния Софиянец":

    Ти ли си някакъв Лежащият Мързеливец Божковист върви да чистиш Тоалетните на Радев или на Рашков Милионерът Милиционер Комуняга ПЕНСИОНЕР Зъл Омразен Омазан
  • 155 Горски

    2 5 Отговор
    Ами месец след изборите, когато редовно избраното правителство почне да уволнява харвардските специалисти, за новите назначения ще правят ли конкурси?
  • 156 Подкрепа за Борисов

    2 5 Отговор

    До коментар #151 от "БКП=герп=сдс":

    Грешиш Троле ИТН е патерица на ДПС и БКП разрушават заблуждават наивници тук
  • 157 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "NeXu s":

    герб и ти сте на Титаник,още ли не можете да го проумеете или така ви се иска боклуци.

    Коментиран от #161

  • 158 Подкрепа за Борисов

    2 8 Отговор

    До коментар #149 от "Уйче":

    Като знам кой е президент Решетников Кремълски заедно С ДПС и БКП яко присвояват Бързат да сложат свои подлоги е не става Другари Демокрация е
  • 159 Подкрепа за Борисов

    3 7 Отговор

    До коментар #142 от "Тъпи":

    Седянката беше при Орешарски
  • 160 На кратко

    7 2 Отговор
    Ванеску скоро ще я опее Попепеску
  • 161 Подкрепа за Борисов

    3 6 Отговор

    До коментар #157 от "Българин":

    Българин Ако си ще видиш че България е затънала сега при Решетников и спри Моля те с тези Гербери с омраза и викове Нищо няма да постигнеш

    Коментиран от #169

  • 162 Подкрепа за Борисов

    3 9 Отговор

    До коментар #141 от "Гербери голям срам сте":

    Защо Постоянно Клеветите ГЕРБ защо постоянно Лъжете пишете едно и също и Нищо Ново Не ИЗМИСЛЯТЕ Скучни Сте

    Коментиран от #165, #194

  • 163 Боко сладкиша

    8 2 Отговор
    Още ли диша ?! Напоследък много издиша !
    На 11 ще го боцнем с шиша !
  • 164 Юрист

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "стръгач":

    Ало,адвокатите на Петков и Комитова!! Защо не поискате отвод на тая " съдийка" Врана???

    Коментиран от #191

  • 165 Млад ездач

    6 0 Отговор

    До коментар #162 от "Подкрепа за Борисов":

    Подкрепа за Чекмеджето??? Ха ха ха Хи хи хи!!!
  • 166 Каква подкрепа,та Боко едва крета...

    11 1 Отговор
    Гроб да бъде проклета !!!

    Коментиран от #179

  • 167 Млад ездач

    6 1 Отговор
    Подкрепа за Чекмеджето??? Ха ха ха Хи хи хи!!!
  • 168 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "NeXu s":

    Промит ти е мозъка,както и на твоят идол 🎃.
  • 169 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #161 от "Подкрепа за Борисов":

    Ти си сто процента подлога на мутропитека🎃 .

    Коментиран от #178

  • 170 Гроб бързо се свива....

    5 1 Отговор
    И завинаги си отива въпреки тяхната съпротива!

    Коментиран от #177

  • 171 Скит'Ник

    5 1 Отговор
    Само гледай горе на снимката къв очилат съдийски ба кл ю к! За това сме на това дередже

    Коментиран от #176

  • 172 Супер

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пич":

    500 лв Чисто + храна повечето време е на чист въздух и почива по обяд 4 часа
  • 173 Гражданин

    6 3 Отговор
    ОСТАВКА г-жа Мария Вранеску! *Хора като вас за служат единствено - рязка смяна на професията! За пенсиониране е Ъ'псурдно да говорим..

    Коментиран от #175

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Подкрепа за Борисов

    1 6 Отговор

    До коментар #173 от "Гражданин":

    Гражданин Има си закони Знаеш ли Тези Служебни Превратаджии няма да Управляват Нямат Право да уволняват Неправомерно Със Сила Заплахи Да слагат Свои Протежета Като Има Редовно Правителство Какво ще стане и те ще Започнат да уволняват Че не са Техни слуги
  • 176 Подкрепа за Борисов

    1 2 Отговор

    До коментар #171 от "Скит'Ник":

    На това Дередже е България защото живеят Много Бацили тук Много Наивници Много Балъци Много Нискоинтелигентни
  • 177 Подкрепа за Борисов

    0 3 Отговор

    До коментар #170 от "Гроб бързо се свива....":

    И Какво ще сполучи Ти От Това Пролетарий тези Новите Оправач И яко грабят Сега а за теб увеличение на цените Инфлация и спиране на парите от Европа Ха Радвай се сега
  • 178 Подкрепа за Борисов

    0 2 Отговор

    До коментар #169 от "Българин":

    Човек какви ги пишеш За абсолютно Непознат Човек мисля и виждам Различно от Теб и това не ти дава Право да Ме обиждаш можеш ли Да разбереш
  • 179 Подкрепа за Борисов

    0 3 Отговор

    До коментар #166 от "Каква подкрепа,та Боко едва крета...":

    Само това ли роди простотията Ви с това развитие Няма
  • 180 Браво Мария

    1 6 Отговор
    В България има Честни Здравомислещи Българи като Теб Подкрепа
  • 181 Абе пич

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Пич":

    то последните 10-12 години ама супер се подчиняваха на закони. Абе като гледаш треската в окото на други, що не виждаш гредата в твойто
  • 182 Иска се

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Диамантената ръка":

    назначаване на временно ръководство до провеждане на конкурс. Според теб, докато текат сроковете по обявения конкурс, тия старите да си лапат с голямата лъжица. НИкой не оспорва конкурса. Въпросът е компрометирано ръководство да бъде отстранено до назначаване на новото от временно изпълняващо тази функция. Толкова ли е трудно за разбиране
  • 183 Гешев

    3 1 Отговор
    Не може все аз да съм виновен. Както прокуратурата е зависима от политиците и парите, така е и със съдилищатата. И тази дама не е единствената, която внимава какво отсъжда, така и с онази дето оправда Доган за първия милион като хидролог и т.н.
  • 184 БРАВО

    3 9 Отговор
    БРВО НА СЪДИЙСКИЯ ЕКИП.НЕ ДОПИСКАЙТЕ ХИЩНИТЕ КОМУНЯГИ НЕЗАКОННО,БЕЗ КОНКУРСИ ДА УВОЛНЯВАТ И НАЗНАЧАВАТ ТЕХНИ НЕКАДЪРНИЦИ С ИЗМИСЛЕНИ ФАЛШИВИ ДОВОДИ.. ТОВА СА ИСТИНСКИ СЪДИИ ,КОИТО МНОГО ДОБРЕ ПРЕЦЕНЯВАТ ФАЛШИВТЕ И НАГЛИ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ХУНТАТА..СЛЕД КАТО НА 5-ТИ ЮЛИ Е КОНКУРСА ,КАКВА Е ПРИЧИНАТА ДА БЪРЗАТ????КОМУНОИДНИ ТРИКОВЕ..ВСЕ МИСЛЯТ ЗА ДАЛАВЕРАТА..ОЩЕ ЛИ ИМ ВЯРВАТЕ НА ТЕЯ ИЗРОДИ..НИКОГА НИЩО ЧЕСТНО НЕ СА СВЪРШИЛИ.ЧЕСТЕН КОМУНЯГА ,СРЕЩАЛИ ЛИ СТЕ НЯКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ??????/
  • 185 Йо Несбьо

    7 1 Отговор

    До коментар #86 от "Шляхтиц":

    Аз съм съгласен с теб, защото и аз не одобрявам рокадите на принципа "да изчегъртаме ГЕРБ". Ясно е, че никаква работа няма да се свърши, но и 4 пъти гоненият веднага реагира с искова молба. Възможностите са две - или някой му казва, че в съда е постъпила нова искане за вписване на ново управление, или адвокатът му спи там. Да сте чули за спящ адвокат в СГС? А този съдия да е там 4 пъти и веднага да се произнася - това в България нормално не се случва! Явна е схемата с нагласеното съдийство, но как тогава да имаш доверие на българската съдебна система?!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 чекмедже 2

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    кой ще я уволни..същите който я назначиха..гнили ябълки навсякъде, държавата превзета отвътре..Гроб създаде този хаос..сега ще ни спасяват от себе си..искали да въведат ред..
    Пази боже сляпо да прогледа..
  • 188 Сър Пичук

    0 5 Отговор
    Аз искам ясен и точен отговор какъв е този зор да се сложи за 15 дена временно ръководство. В нормален случай за толкова време не може да се запознае с работата и да се поеме работата. Явно имат някакви конкретни задачи и 15 дена ще им стигнат за да овладеят банката и да я впрегнат да работи за тях. Това, за обслужването на малки и средни бизнеси е само за парлама, за пред хората. Навремето подобно беше бързането за Пеевски да стане шеф на ДАНС и той само за една седмица начело успя да измъкне всичко, което му беше нужно за да стане най-големия задкулисен играч.

    Коментиран от #192

  • 189 Бай Ху (By Who)

    2 0 Отговор
    ЯД ВИ Е НАЛИ?

    Коментиран от #195

  • 190 Корумпетаот РВ %%

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "стръгач":

    ....Не бяха шефовете на САС, милицайски корумпета от ПЛОВДИВ, завършили милиционерско """"Право""""",протежета на АпеРативна Прокуратура,Лешояди на Кривосъдиетиу,отсъждащи на КонКурсният принцип , Който даде ....повече
  • 191 Юристоооо

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "Юрист":

    Не мое да се иска отвод на дежурен съдия. Аман от невежи гербери.
  • 192 Амиии

    2 0 Отговор

    До коментар #188 от "Сър Пичук":

    ....раздадени. 20-40 милиарда Авансово , 50%от тях за Чекмеджето Бок..о. Бок...Лука , а другите да духат Таратора, Скъпо и Некачествено.Затова строителите се оплакват ,че парите са малко.БокБок лапа милиарди и спинка по обед с пълни гардероби и чекмеджета , а умният български Народец да духа шкембе-чорбата и да си вика Бок Боков е пич,и няма кой друг.Хак ни е ,Умници!!!

    Коментиран от #205

  • 193 someone

    0 0 Отговор
    хехе българския пропаднал корумпиран съд как бързо можел да реагира , я пусни някое дело където си пребит примерно или искате да си поделите земите на село да видим тогава защо я няма тази бързина ? да не говорим някой престъпник да го осъдиш ... минава цяла вечност .Такива трябва ВСС да ги уволнява на секундата без право повече да са в съдебната система никога.
  • 194 герберасте първо прочети и после клевети

    1 0 Отговор

    До коментар #162 от "Подкрепа за Борисов":

    Това което си написал "Защо Постоянно Клеветите ГЕРБ защо постоянно Лъжете пишете едно и също и Нищо Ново Не ИЗМИСЛЯТЕ Скучни Сте" се отнася за колегата ти коментар #138 от "Темидец":
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Аз Негодника

    1 3 Отговор
    МУТРИ...ВЪН...ДА ВЛИЗАТ НАШИТЕ МУТРИ...СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ НА КОСТОВ И НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ...БЪРЗАТ ДА НАМЕСТЯТ...ОТНОВО В ГЮВЕЧА...
  • 197 гост

    3 1 Отговор
    Тая са я купили или я държат с някакъв компромат. ѝосрана съдийка- много са такива.
  • 198 Тошо

    2 1 Отговор
    Влашка циганка !
  • 199 Тото

    1 1 Отговор
    Защо се чудите, след като на два поредни тиража на Тото 2 излязоха едни и същи комбинации. По същият начин "на случаен" принцип излиза все един и същ съдия. "Случайности" в българската система няма, има силни обвързаности.
  • 200 анонимин

    2 1 Отговор
    Уволнете продажния крокодил!Приберете по затворите всички сикаджиии техните приближени,иначе оправия няма да има!
  • 201 ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "Българин":

    може и това да стане
  • 202 Pena

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "вранеску":

    Справка към юристите на министелството: Щом има подадена искова молба, вписването се спира, независимо дали молбата е основателна. Когато се гледа самата молба в съдебно заседание и се постанови че неоснователна, регистърното производство продългава с исканото вписване. А иначе тези са не само за уволнение, но и за затвора.
  • 203 Nik

    2 0 Отговор
    Явно системата за "случайно" разпределение на делата работи безотказно, точно както са я направили "нашите" хора. На който съдия си пожелаят, на този се рапределят "случайно" делата. Няма грешка.
  • 204 Кърлеж

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "ХХХ":

    За сведение без чиновник "кърлеж" едно евро няма да дойде от ЕС и каквато и да било кредитна институция.Тези администрации са създадени огледален образ на европейските.Оттам се финансират проекти и получават заплати такива като теб. Андрешко не е положителен герой. Видно от коментарите затова сме на последно място по всичко. Министърът изобщо няма право да си позволява такъв коментар.Нека да извадят решението то вътре си пише защо отказват вписването и то е свързано със задължително условие на закона.Това че не му харесва си е негова работа може да го обжалва.Тази материя е сложна иска много знания и решенията обикновенно са в резултат на трайна практика. Това че повечето хулят съдията и не осъзнават недопустимостта на действията на министъра говори че ще сме зле продължаваме да сме зле още много години
  • 205 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #192 от "Амиии":

    Амиии, това какво общо има с временното ръководство за 15 дена на ББР?!?!?!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Малии,

    0 0 Отговор
    Кой казва,че у нас нямало равноправие.Имали сме и влашка индуска във системата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове