Last news in Fakti

30 Юни, 2021 09:08 1 975 63

Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата

  • ивайло мирчев-
  • демократична българия-
  • избори

Хората трябва да разберат, че Бойко Борисов го няма

Ивайло Мирчев: Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата - 1
Снимка: Архив

Тези избори трябва дадат решение и да започне изходът от кризата. Не може да има избори безкрай. Това заяви пред БНТ Ивайло Мирчев, водач на листата в Бургас и кандидат в 25-и МИР в София от "Демократична България".

"Хората трябва да разберат, че Бойко Борисов го няма. ГЕРБ нямат мнозинство и няма да имат подкрепа. ГЕРБ са една банда, която трябва да бъде разследвана", каза още той.

"Призовавам хората да ни подкрепят, за да няма избори на 2 месеца", допълни Мирчев и поиска да се спрат мутренско-обществените действия.

"Трудно е да се пробие в машината за вота, още по-трудно е да се манипулират хиляди машини", смята водачът на листата на "Демократична България" в Бургас.

"Инвеститори ни подминаха - ако аз исках да привлека Тесла, щях да стоя пред офиса на Илон Мъск, докато не го убедя", завърши Ивайло Мирчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ от Село ПипЕрКоВо

    20 10 Отговор
    Докато ГешеФ е гл.каскет нищо няма да се промени..
  • 2 честен ционист

    17 11 Отговор
    Какъв ви изход от криза, още нищо не сте видели. През зимата ще ви гръмне цялата икономика.

    Коментиран от #35

  • 3 Радо

    18 12 Отговор
    Преоритет пред новото правителство,трябва да бъде махането на каскета и задържането му под стража...Тиквата и цялата му шайка бандити, директно при бай Ставри.
  • 4 яяяя

    10 1 Отговор
    Я ГРУ съществувал
  • 5 Помня как го Проснаха по Корем

    16 4 Отговор
    На Росенец и го вързаха като...Като вземете властта дръжте ДПС настрана от важни постове и решения! Това е вашата цел!
  • 6 Българка

    7 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ГЕРБ са една банда, която трябва да бъде разследвана"
    Точно, ясно и кратко!
    Подкрепете с номер 23 ДБ- те са гарант за съдебна реформа, която да изчисти законно Авгиевите обори и изпрати винивниците за разрухата в България. ДБ имат експерти и са гарант за икономически, образователен, социален подем
  • 7 Деймос

    10 9 Отговор
    Харесвам това - ГЕРБ са банда ,която трябва да бъде разследвана...:)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БАЙ Х@Й ‼️

    12 0 Отговор
    И каква стана тя ‼️‼️‼️ от "45 години стигат!", "времето е наше!", " преход към демокрацията!" , сега пък " ще излизаме от кризата" ‼️‼️‼️‼️
  • 10 Мим33

    5 2 Отговор
    Кризата ще свърши,когато свърши и в Левски,надявайте се и ние се надяваме...
  • 11 ЧОБАНИН

    9 9 Отговор
    ГЕРБ ГО ИМА И СЛАВА БОГУ ЗА ДА КОНТРОЛИРА БЕЗХАБЕРНИЦИ И ПОПУЛИСТИ КАТО ВАС / ЗА ГЛУПОСТТА НА 700 000 ДУШИ ЩЕ ПЛАЩАТ 7 000 000/ ПРОСТОТИЯТА И ВСЕЛЕНАТА СА БЕЗКРАЙНИ

    Коментиран от #29

  • 12 Ш и ш и Втори

    9 9 Отговор
    ГЕРБ е единствената истинска, демократична партия в момента в страната. Като я изчегъртате оставате Слави-ракета носител на Доган и Божков, ДБ-Бойкикев- червен по наследство и възпитание, Атанасов червен още при Тошо, Маяма, Хаджигенчо и Бабикян също проводници на един престъпник, БСП си я знаеме поне, ДПС те се интересуват само от това при кои ще печелят и крадат повече- е, това са алтернативите на Борисов.Обаче, някои хора ще го разберат по трудния начин, само 2 месеца след изборите ще излязат пак да свалят хунтата на Радев😂😂😂😂Едва ли ще имат тази свобода, само гледайте😂😂😂😂

    Коментиран от #20, #22, #24

  • 13 фак т

    2 3 Отговор
    злото още е тук...защо няма протести при условие, че вече няма полиция от делта гард която да бие протестиращи...............гешев държи бента с измамите на борисов и доган .................доган никой не говори, че дпс бяха скрития коалиционен партньор на герб последните 10 г. и основен мотор на корупционните схеми-ктб-сеч на гори-контрабанда и т.н. ПАК ГОТВЯТ ПОДМЯНА НА ПРОМЯНАТА!!! ПРИСПИВАТ ХОРАТА!!!
  • 14 БУБУ

    12 6 Отговор
    СПОКОЙНО КРИЗАТА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЙ И ТЕ ТОГАВА НЕКОЙ ЩЕ ГРИЗНЕ ДЪРВОТО /НЕКОЙ ОТ ЗООПАРКА ИЛИ ОТ ХАРВАРД/

    Коментиран от #34

  • 15 от Чългария

    6 6 Отговор
    Честито Ви машинно гласуване и честни избори. Какво се случи в Благоевград.
    1. Броят гласували в секциите с машинно гласуване е доста по-различен от тези без машинно – в полза на определен кандидат.
    2. Броят гласове за кандидатите там се различава доста от предварителните проучвания – нещо, което го няма при секциите без машини.
    3. Защо е взето решение да не се броят отрязъците от машините /аналогично с отрязъците от бюлетините/ ? Това е единственият начин да се установи дали вотът е честен. Така може да гласуват 100 души, машината да изкара, че са гласували 500 – няма доказване.
    4. При хартиена бюлетина всеки представител на партия вижда реално колко бюлетини са пуснати за неговия кандидат – докладва на общинския щаб, той на областния и истинските резултати се знаят реално още преди обработката на протоколите. Сега той не вижда нищо. Вижда само какво накрая изкара машината. А тя какво ще изкара – знаят само техниците, дето слагат и вадят флашките от нея.
    5. Дали случайно фирмата, чиито техници поддържат машините, има подизпълнител друга фирма, много близка до единия /пак същия/ кандидат ?
    6. Дали случайно лидерът на една партия каза, че такива ще са резултатите и на националния вот – интересно откъде ги знае, още преди изборите ?
    Правете си сами причинно-следствените връзки и защо беше целият този вой за машинно гласуване, и то точно от партията, определена от вън да управлява след изборите, още преди да са проведени…
    А за кризата - не само ням
  • 16 Колю

    8 4 Отговор
    Селско тарикатче си и ти....Първо докарай Мъск тогава ще гласувам за тебе... Само че на Мъск му е по-високо челото.
  • 17 Бай Курти

    7 3 Отговор
    Ще започнем да излизаме от кризата,когато вас ви няма в парламента.
  • 18 7483922910

    7 2 Отговор
    Що така не ми харесвате е. Все се питам тоя въпрос, бая партийки и приятелски сдружения са ми като трън в очите. Работата май ще е "от трън на глог".
  • 19 в последните

    6 4 Отговор
    две години няма нито един инвеститор в България. Бившата шефка на БАИ Десислава Трифонова е привлякла 0 /нула/ инвестиции, но е усвоила 2,2 милиона европари за привличане на инвестиции. Толкова много има за чистене, че не знам изобщо как се излиза от криза като на всички нива в тази държава е било такова крадене и корупция, че свят ни се завива от ежедневни разкрития. Дано дойде време, когато ще ще разказваме на децата и внуците си, че България почти си беше отишла на два пъти. Първият път в ужасно гладната зима на Жан Виденов, а втория при 11-годишното управление на един човек, който ни направи за срам и смях пред света. Не знам. Дано успеете, но вътрешното чувство ми подсказва, че ще са нужни години. Дано успеете да направите правителство, но да не забравите да включите в него най-успешните министри от служебното правителство.

    Коментиран от #27

  • 20 ако обясниш

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Ш и ш и Втори":

    какво означава "демокрация", току-виж съм ти повярвал. Ти подиграваш ли се с аудиторията с този пост!
  • 21 ТаУмВзе

    4 5 Отговор
    Без мутропитека, каскета и шиши да са в БЕЛЕНЕ, излизане от кризата няма да има. Всичко друго са бошлав глупости.

    Коментиран от #30

  • 22 ДРИС

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ш и ш и Втори":

    СЪНУВАЙ....СЪНУВАЙ.......СЪНУВАЙ
  • 23 СЕВЕРОЗАПАДА

    9 0 Отговор
    И тоя идиот го е страх от Бойко. А какво лище стане когато в парламента вкарат некадърници като него.
  • 24 Перо

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ш и ш и Втори":

    Разликата е в ръководството на държавата. До сега,неграмотни престъпници-мутри с полицейски регистрации, бяха на бюджетния чеп,а сега са доказани хора с образование и биография,а кадрите решават всичко,както е казал един държавник!

    Коментиран от #47

  • 25 Този с ниското чело

    8 1 Отговор
    Кризата я докарахте вие с празните глави.
  • 26 Чегърт чегърт

    3 3 Отговор
    Не тези, а следващите парламентарни избори! Чегъртането трябва да продължи. Служебното правителство си върши добре работата!

    Коментиран от #31

  • 27 Кои комуняги

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "в последните":

    От служебното правителство са успешни?
  • 28 БАЙ Х@Й ‼️

    3 1 Отговор
    Партиите не са носители на идеи - партиите са каста !!! Вижте рода на Урсула фон дер Лайнен! Вижте рода на Сергей Станишев! Вижте рода на Лиляна Павлова ! ......
  • 29 И ОТНОВО

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ЧОБАНИН":

    от 1944г. до сега демокрация в България никога не е имало
  • 30 Ташо

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "ТаУмВзе":

    Още един осемдесет процентов мечтател.Защо пък там да не са Импексова, Галева,Пинокио,фърчилото и т.н.Те да не са ангели небесни.

    Коментиран от #33

  • 31 имам

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Чегърт чегърт":

    усещането, че и сега няма да се състави правителство, което означава още шанс за служебното правителство и дай Боже. Наистина си върши добре работата.
  • 32 ДСБ

    0 6 Отговор
    23 с вас сме цяла София е с вас и Русе
  • 33 ТаУмВзе

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Ташо":

    Ако зависеше от мен, ВСИЧКИТЕ ще ги вкарам на топло завинаги. Без изключения.
  • 34 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "БУБУ":

    ГРИЗВАНЕ НА ДЪРВОТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА,НО ЗА ТЕБЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ
  • 35 българи

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    гарантирано от гербавите изчадия ......Борисов беше казал преди години , аз 2022 не ща да съм премиер , хахаха с дебелашката му простотия , тъпанара знаеше , че е надигнал инфлация до небето и енергията ще скочи , по 600 лв сметки за ток и ще бъдем на студено.....сега крадливия шут от банкя го използва за да обвини другите , че са виновни за 1 ден управление , а мутрата за 12 години разказа играта на държавността .....има още тъпанари да гласуват за този дебил.
  • 36 ПЕЕВСКИ НА СЪД

    3 3 Отговор
    Бойко Борисов е само едно от лицата на мафията
  • 37 ГЕРБ

    1 2 Отговор
    Каква криза бе иди.т .
  • 38 00000

    5 0 Отговор
    Тоя охранения доста лапа и сега се натиска да може безнаказано да краде та да удвои шкембето
  • 39 Тулуп

    4 0 Отговор
    некадърен не можеш и нямаш право на жив човек да кажеш че го няма когато го виждаме на всякъде иди се прегледай че може би след някой ден теб наистина може да те няма сърце обвито в лой.
  • 40 Я па тоА

    4 0 Отговор
    Мирчев,комунист, искаш,още да лапаш и крадеш, виж се колко си дебел бее!
  • 41 Бля-бля ...

    5 1 Отговор
    Тоя дебелак бърка мокрите си сънища с реалността 😅 Неговото НПО събира само 10% от народната любов и като си надупат нежните розови задници на Македония през есента, ще се спаружат съвсем 😆
  • 42 Чиба глиган

    5 1 Отговор
    .... Яж повече кренвирши, че си отслабнал
  • 43 краси

    0 2 Отговор
    ВСС и Гешев са за смяна!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
  • 44 Младо

    3 0 Отговор
    Петле с наперен гребен!Да не се омърлушите зимъска,оти политиката не е лесна работа и е много непостоянна!
  • 45 Някой

    6 0 Отговор
    Този самозванец иска ние българите да ги подкрепим без да дадат обещания с програма какво ще направят за нас.Същото като онзи преди 20-тина година каза:Вервайте ми ще ви оправя за 8 месеца!Вярно оправи ни,като се оправи той.Така,че дебелак ние българите не ви вярваме.

    На вас от тройката мутри,дб,итн,така наречените групировка "КОНСКИ МУХИ" не можем да ви вярваме!Твърда "НЕ"!
  • 46 Аз Негодника

    2 0 Отговор
    МИРЧЕВ...ЗАКЪСАХТЕ ГО...
  • 47 Йосиф Сталин

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Перо":

    Знаете ли кой държавник е казал това?! Едва ли, защото нямаше да го цитирате, най- малкото защото искате да ви смятаме за най- добрата алтернатива, Това, и още друго е казал СТАЛИН- напр."Не важно как са гласували, а кой брои гласовете"😂😂😂много актуално, не, ли? "Има човек има проблем, няма човек, няма проблем" Ако този сатрап, избил милиони руснаци, е вашето знаме, всичко е ясно, като как виждате бъдещето на нашата страна.А всичко казано за "новите" кандидати за власт се потвърждава - комуняги, алчни и безпросветни😂😂😂😂
  • 48 Бобчо

    2 0 Отговор
    Всички чакаме с нетърпение да ви гледаме сеира!
  • 49 Цецо

    5 0 Отговор
    Изходът от кризата няма да дойде с такива подмолници като тия от ДБ!
  • 50 Аз съм новото шиши

    4 0 Отговор
    Мазно и тъпо, и този ако ще оправя държавата, горко и на тази държава. Не, в никакъв случай не подкрепяйте дабълите на изборите, те са един от друг по големи дебили и са особено кръвожадни за власт. Вижте му мутрата на този мераклия. Пеевски бил това, Пеевски бил онова, ами този, поне да беше дарил нещо на болници като Пеевски, пък то, мерак та мерак за власт. Дебил
  • 51 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МАЗНИТЕ ОТ Дай БЕ -Де Бе -Дай Бе !!!!!!!!!! ГАДЖЕТАТА НА МАНОЛОВА ЗА КМЕТ !?!?!? "ЙОДА" В ПЛЯМПАММЕНТЯ ---КОСТОВ - ПРАХ ТИАРХ - И ЕДИН КЛЮН В ЗАКОНИТЕ !!!
  • 52 хаха

    2 0 Отговор
    Имам познати покрай ДБ, доста проклети хора са. Дано и партийците не са като тях :)))))
  • 53 КуКу Къш

    1 0 Отговор
    Това ли са най-умните кандидати за народни представители?!?!?!
    Я тоя да ходи да клечи пред нечий офис за инвестиции.
  • 54 Марио

    1 0 Отговор
    Пак някакъв безпочвен оптимизъм го е заразил тоя дундьо
  • 55 Вили

    0 0 Отговор
    Ще дадат решение, ама няма да ви има в него
  • 56 Стефан

    2 0 Отговор
    Поредният тотален лаик от ДБ, говорещ назубрени реплики и нямащ си идея от държавно управление.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Дарвин

    1 0 Отговор
    Този троглодит кога изкочи от пещерата?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 cpv

    0 0 Отговор
    Те видяха,че Бойко Борисов го няма с драстичното увеличение на тока,газа и парното!А такива подлизурковци като теб,хората трябва да ги изхвърлят от борда...!
  • 62 Живка

    0 0 Отговор
    Че кой се вълнува от това за кого и за какво ще гласуват тия. Постоянно гледат да са контра на всички, че да ги изнудват после за подкрепа. Явно е, че тези хора не са отишли там, за да работят за народа, а само да си пълнят собствените джобове с пари. Срам ме е от подобни индивиди.
  • 63 Бамзе

    0 0 Отговор
    Бойко вече е бита карта, но ДБ определено не са алтернатива за управление на България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове