Last news in Fakti

30 Юни, 2021 17:34 27 357 104

Васил Божков: Партията на Слави вече не му принадлежи

  • васил божков-
  • българско лято-
  • слави трифонов-
  • итн

Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна, зарича се бившият хазартен бос

Васил Божков: Партията на Слави вече не му принадлежи - 1
Снимка: БГНЕС

""Българско лято" спокойно ще влезе в парламента. Целта е да сме първа политическа сила, или поне във първите три минимум. Така че гласът ви няма да изгори. Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави."

Това заявява в ново видео във Фейсбук Васил Божков от Дубай. Кадрите показват изявление на Божков пред активисти на неговата партия "Българско лято" от Перник и предизборни събития, организирани от тях.

"Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна. Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та", казва още бизнесменът, който е с 18 обвинения от прокуратурата.

"Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки. Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна. Който спазва законите, ще бъде недосегаем", заявява още Васил Божков.

Вчера, отново във Фейсбук, той направи изненадващо признание:

"Преди да замина, със Слави започнахме интересен разговор за бъдещето на България в офиса ми."

"Поради стеклите се обстоятелства, предлагам да завършим този разговор публично. Готов съм да го проведем в рамките на следващата седмица", написа още Божков.

"Бойко вече го каних на дебат. Скри се. Ако е набрал смелост - поканата е в сила", пише още Васил Божков, който стои зад проекта на партия "Българско лято" и е водач на две листи.

Преди около две седмици Божков обяви, че ще се върне в България най-късно няколко дни след изборите, но е напълно възможно да стане още преди изборите. Той не уточни кога точно от съображения за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 111 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    180 26 Отговор
    г-н Божков - чалгарина яко Ви дърпа от гласовете, плюс това ще има още за дпс!

    Коментиран от #89

  • 2 Глупости

    117 41 Отговор
    Глупости
  • 3 7785

    116 30 Отговор
    Е па ние отначалото го знаем. Кажи нещо ново, това е старо.
  • 4 choko

    96 21 Отговор
    Той и на ппГРОБ дърпа от гласовете :)
  • 5 Все едно

    173 47 Отговор
    Проститутка да говори за семейни ценности

    Коментиран от #84

  • 6 Тигъра

    149 56 Отговор
    Славуца е шушумига и ще се скрие!
  • 7 ГешеФ

    91 2 Отговор
    Абе те май всички ги пуснаха срещу пари?!
  • 8 Бибияна

    156 47 Отговор
    Тук е горещо, но в Дубай явно - още повече. Жегата размеква мозъка и човек започва да говори пълни глупости. За пример ще дам наш Тиквоч. Броди из паланки и се фотка с дебели тъпи герберски лелки. А отвори ли си устата, изрича невероятни лъжи и простотии. Та и г-н Божков нещо... В първата тройка... Алоу! Стойте повече на климатик или поне на вентилатор.

    Коментиран от #36

  • 9 Иван

    70 17 Отговор
    Ей, Божков ...Недей да говориш така, че ще се окекат от страх бе!
  • 10 Още

    95 32 Отговор
    от самото начало беше ясна играта чрез Слави !!!
  • 11 селтак

    53 4 Отговор
    Гарван гарвану око не вадиии!

    Коментиран от #25

  • 12 Бибитко Джипков

    66 49 Отговор
    Божков, да не би да си сключил коалиционно споразумение със стария си приятел Борисов, че сега двамата заедно стреляте по Слави Трифонов? Такива намеци, че партията не му принадлежи са меко казано тоталитарен синдром. Отдавна отмина времето, в което БКП принадлежеше на един човек и един човек принадлежеше на БКП! Демокрацията не означава да искаш да играеш соло и да се смяташ за носител на промяната, защото това е колективно дело!
  • 13 !!!?

    65 46 Отговор
    Гешеф е поканил Черепа отдава за дебат в затвора, но той се крие...но поканата остава в сила. Който е в затвора е недосегаем - това важи и за Черепа !!!?

    Коментиран от #46, #79

  • 14 Скорпи

    73 33 Отговор
    Този вярва ли си ...а по лошото е че ще има хора които ще се вържат на локумите му..
  • 15 баце

    113 19 Отговор
    Циганско лято, батка... да беше правил нещо га имаше кинти и власт, сегаа, глас в пустина - буквално! Дръпнаха ти покривката от масата и се сети, че имало мафия :)
  • 16 Наглост

    65 83 Отговор
    Тоя много нагъл бре. Престъпник ще ни оправя 🙊🙈🙉. А Слави ще ви разбие, това е сигурно, съдя по хората около мен, които всички ще гласуват за Слави. На хората им писна да ги лъжат.

    Коментиран от #21, #24, #74

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 цървулан

    81 27 Отговор
    Божков,мечтите са безплатни.И теб както и Славуца ви е подгонила грандоманията.Мислите си че българския народ чака изборите с нетърпение и всички да гласуват за вас,та да имате минимум 121 депутати.Я се събудете от дълбокия сън.
  • 19 Крепосните

    40 11 Отговор
    Пенсионера пак е сънувал
  • 20 зъл пес

    75 25 Отговор
    Пич,и тебе прокуратурата те е поканила отдавна,но не се явяваш на дебата.Що така?Нали си честен и чист като сълза?
  • 21 Отговори

    66 15 Отговор

    До коментар #16 от "Наглост":

    Слави много много ще ви излъже измамени камилчета
  • 22 И ОТНОВО8434

    68 25 Отговор
    Божков никога няма да се върне в България,защото подлежи на наказателна отговорност,независимо кой е главен прокурор.
  • 23 Майна

    96 17 Отговор
    Трифонов е бил винаги ,,обслужващ персонал,, на мутрите и такъв ще си остане, не можеш да се надскочиш ,Слави ....Навряха те в миша дупка, тези, които ти платиха...ИЗЛЪГА ТОЛКОВА БЪЛГАРИ, ДАНО ПОДКРЕПЯТ ДРУГИ ПАРТИИ , КОИТО ЩЕ ОТСТОЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ

    Коментиран от #29

  • 24 днес

    87 19 Отговор

    До коментар #16 от "Наглост":

    А Слави - не лъже, той просто се скри и от април месец дума не е казал, не знае какво да прави, чака Доган да му даде сценария, но Тошко и той пише нещо - като смешки от Славуца. За съжаление тази група от сценаристи няма нужната подготовка, нямат и хора, лоша работа. Крият се, не излагат програми, само са анти-Боко, добре - анти, та анти, но какво ще се гради после??? Освен по една балерина на всеки.....

    Коментиран от #67

  • 25 Иван4о

    34 1 Отговор

    До коментар #11 от "селтак":

    По-точно е според стар виц: Събрали се жените и решили да избият гроните сред тях, след което всички до една грабнали тояги. Сега и Б. посяга към сопа, ще бие престъпници.
  • 26 Божков съм

    59 16 Отговор
    Василе хитрееш и гледаш да отървеш затвора със възможно най- малко кинти !!! То е ясно че мя а да те осъдят !! Ама мафията си ти !!!!! Кажи колко ОБШЕСВЕНИ поръчки спечелиха твоите фирми !!!! ТИ ОТ ТАМ ИМАШ ОГРОМНИЯТ КАПИТАЛ !!! НЕДЕЙ ДА СЕ ПРАВИШ МА ВЕЛИК БИЗНЕСМЕН !! ЗАЩО ХОДИШ В ГРУЗИЯ ДА ПРАВИШ КАЗИНА ???? А НЕ В ГЕРМАНИЯ ,ИТАЛИЯ ,ФРАНЦИЯ?? ЗАЩО ЗАЩО ???ТАКА ЧЕ СО СТОЙ ТАМ БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ КРЪВОПИИЦИ КАТО ТЕБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #97

  • 27 бюлетина 23

    76 14 Отговор
    За Слави е абсолютно прав. И аз съм на това мнение още от съддаването на ИТН. Слави го ползват само като публична фигура за набирана на симпатизанти, но зад управлението на тази партия стоят същите кукловоди , които дръпат конците на политическия живот вече над 30 години. И тези хора не желаят просперитет за народа, а зависим и беден народ.

    Коментиран от #91

  • 28 hremko

    43 19 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна. - Сигурно мисли да се самоубие!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АУУУУУ

    39 10 Отговор
    Ай стига ве. ...Ти за Славчо недей се притеснява ами кажи за Магнитниски. .... То е ясно че парламента ще го гледаш през крив макарон. .... субсидия ще има ли. ...или и нея я лови Магнитниски 😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #39, #78

  • 31 Машала

    55 19 Отговор
    Кажи Василе колко плати за да не те преследват повече и да се прибереш в бг !!! За теб тук е рая!!!!!! Подкупваш! Заплашваш! Поръчваш !!! Като си толкова кадърен направи им казина там в Дубай !!! Печели общесени поръчки и източвай хазната им !!!! Нали си резидент там!!! Да ама там има закони а тук управлявате вие мафията !!!!!но най - интересното е че и за теб гласуват хор който не те познават !!! А това са пълни глупаци и идиоти !!!!! Обясни как Сашо туппаров бе с гаранция от 1,5 милиона !!!! Следващият Жоро гъ...зъ!! С гаранция от 40000лв !!!!! Нещо е доста съмнително !!!! БСП и другарите май доста помогнаха кажи си !!!!
  • 32 Пич

    55 13 Отговор
    Ха , този ме накара да се замисля... И..... Спомних си първоначалните акции на Славчо и чалгарите , които бих нарекъл ( незнам дали е най точната дума ) синекурни ... От време на време заемаха някоя позиция по политически въпроси , но като че ли целта бяха лични дивиденти , рейтинги , гледаемост , и т.н. . Не приличаше , като да искат се занимават сериозно... След това , като че ли някой преди него знаеше , че Славчо ще се занимава с политика , защото започнаха да ни облъчват разни социологически агенции , а той мълчеше смутено . Та... Божков е доказан бандит , и му трябва по чисто лице от него... Разбрахме за срещите... И се чудя дали Славчо не е чистото лице на Божков... Мисля си , че отначало Славчо е бил готов на сделката , но като набра инерция , е започнал да се дърпа... И Божков сега пита- какво става , нали се бяхме разбрали . Ще стане по интересно , мисля. Ще видим...

    Коментиран от #37

  • 33 пернишките

    14 4 Отговор
    нали бяха комуняги сега се преориентират бекапето стана трета и се отрекоха от нея затова ще ви гори не пазара а целия град
  • 34 Дубйа

    26 9 Отговор
    Божков много ревеш ама не казваш как когато яде кюфтетата не рева

    https://fakti.bg/bulgaria/592221-kuzmanov-firma-svarzana-s-bojkov-e-pechelila-redovno-obshtestveni-porachki-na-bst
  • 35 Си Ганско лято

    45 8 Отговор
    Гласувайте за Черепа, той обещава да ви увеличи заплатите, пенсиите, на всяка кифла нови ци ци, на всеки мъж по една проститутка, а на старците безплатни талончета за търкане😂😂😂😂
  • 36 Тошко

    36 11 Отговор

    До коментар #8 от "Бибияна":

    А Славуцата трудно говори, защото жегата му е разтопила мозъка! Защото не слага шапка на бръсната си кратуна.
  • 37 Вида

    38 6 Отговор

    До коментар #32 от "Пич":

    За това Славуцата се крие, защото не знае какво е решил Божков да му направи публично! Очаквайте скоро ШОУ - ПУЧ!
  • 38 Алооо

    39 8 Отговор
    Божков , във фейсбука си рекламираш легализирането на марихуана, в България почти не останаха хора, страната се обезлюди, особено през управллението на герберите, други бяха избити, страната пустее, хората намаляват ,а не се раждат достатъчно деца, с тази марихуана никой няма да те подкрепи, защото не искат да се тровят децата им с наркотици!
    В някъв свой свят ли живееш и не виждаш какво се случва в България?

    Коментиран от #40, #45

  • 39 Тошко

    31 15 Отговор

    До коментар #30 от "АУУУУУ":

    За "магнитски става въпрос" Славуцата е голямия партиен лидер споменат от САЩ! Славуцата се крие също като Пеевски!!!! Не иска да е депутат, защото трябва да декларира имоти и пари!!!!

    Коментиран от #42

  • 40 Го4о

    15 15 Отговор

    До коментар #38 от "Алооо":

    Марихуаната е легализирана дори в РСМакедония, която е желан от ЕС член.

    Коментиран от #44

  • 41 Само да попитам

    22 8 Отговор
    Добре де черепуха,уж не беше комедиянт,защо стана за смях?
  • 42 АУУУУУ

    26 10 Отговор

    До коментар #39 от "Тошко":

    Не знам къде го чете това. ...нооо навсякъде Магнитски указва Божков и Българското лято. ...И щели да ги докарат доооо Куково лято 😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #59

  • 43 личен мотив

    27 11 Отговор
    Васка , че няма да стане , няма да стане , но поне да си помечтаем колко хубаво би било да стане. Определено те считам за единственият , който би се разправил наистина с хунтата на Буци , но това са само мечти към момента .
  • 44 амииии

    22 7 Отговор

    До коментар #40 от "Го4о":

    Ами трови себе си с наркотици и трева, не се опитвай да го пробутваш на другите хора, на децата и да ги тровиш, ако искаш яж трева, твоя си работа!
  • 45 Манипулатор

    26 5 Отговор

    До коментар #38 от "Алооо":

    Глупаче, той каза - САМО СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ, ама това го изпускаш, за да има какво да напишеш! Нищо не е рекламирал!
    Относно наркотиците - "Фармация" Дупница е създадена за да бълва каптагон. Кой продаваше наркотици? Сигурно знаеш, ама не пишеш нищо по въпроса! 30 г. страната бе залята с наркотици - къде беше тези 30 г.?
  • 46 Пешо

    9 8 Отговор

    До коментар #13 от "!!!?":

    И там заедно с Баце да въртят едни пари през Бай Ставри.Бай Ставри е мераклия на Баце.....може и да се вземат.
  • 47 НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА 🤣

    10 39 Отговор
    СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕ ПОБЕДИ 😇
  • 48 Христо Ботев

    30 2 Отговор
    В тъги, в неволи, младост минува,

    кръвта се ядно в жили вълнува,

    погледът мрачен, умът не види

    добро ли, зло ли насреща иде...

    На душа лежат спомени тежки,

    злобна ги памет често повтаря,

    в гърди ни любов, ни капка вяра,

    нито надежда от сън мъртвешки

    да можеш свестен човек събуди!

    Свестните у нас считат за луди,

    глупецът вредом всеки почита:

    "Богат е", казва, пък го не пита

    колко е души изгорил живи,

    сироти колко той е ограбил

    и пред олтарят бога измамил

    с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

    И на обществен тоя мъчител

    и поп, и черква с вяра слугуват;

    нему се кланя дивак учител,

    и с вестникарин зайдно мъдруват,

    че страх от бога било начало

    на сяка мъдрост... Туй е казало

    стадо от вълци във овчи кожи,

    камък основен за да положи

    на лъжи святи, а ум човешки

    да скове навек в окови тежки!

    Соломон, тоя тиран развратен,

    отдавна в раят нейде запратен,

    със свойте притчи между светците,

    казал е глупост между глупците,

    и нея светът до днес повтаря -

    "Бой се от бога, почитай царя!"

    Свещена глупост! Векове цели

    разум и совест с нея се борят;

    борци са в мъки, в неволи мрели,

    но, кажи, що са могли да сторят!

    Светът, привикнал хомот да влачи,

    тиранство и зло и до днес тачи;

    тежка желязна ръка целува,

    лъжливи уста слуша със вяра:

    мълчи, моли се, кога те бият,

    кожата да ти одере звярът

    и кръвта да ти змии изпият,

    на бога само ти се надявай:

    "Боже,
  • 49 хъдрфе

    13 23 Отговор
    Слави и БСП ще са първите две политически партии!
    Хващам се на бас!

    Коментиран от #92

  • 50 Христо Ботев

    22 0 Отговор
    кръвта да ти змии изпият,

    на бога само ти се надявай:

    "Боже, помилуй - грешен съм азе",

    думай, моли се и твърдо вярвай -

    бог не наказва, когото мрази...

    Тъй върви светът! Лъжа и робство

    на тая пуста земя царува!

    И като залог из род в потомство

    ден и нощ - вечно тук преминува.

    И в това царство кърваво, грешно,

    царство на подлост, разврат и сълзи,

    царство на скърби - зло безконечно!

    кипи борбата и с стъпки бързи

    върви към своят свещен конец...

    Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"
  • 51 Очевадно

    41 12 Отговор
    Слави Трифонов е чучело на мафията !Прогледнете !
  • 52 Каква

    34 2 Отговор
    Каква стана тя,всичките навързани като черва!
  • 53 Гуси

    29 5 Отговор
    Интересно се очертава, чиква, череп и наркоман!
    И 1 банда кресльовци за опозиция на Мая под роклята
  • 54 6666

    15 4 Отговор
    Пуснии Севдито как изнася парите бе помак. и ти си от ГРОБ.
  • 55 Стамат

    8 2 Отговор
    Ха ха 0,5%

    Коментиран от #57

  • 56 Жена

    34 12 Отговор
    Ако изобщо влезеш в парламента, може да се радваш, но хилядите дядковци и бабички, които д мизерните си пенсийки всеки месец отделяха от залъка си с надеждата да спечелят от твоята лотария, няма да гласуват за теб, защото на техен гръб си станал милиардер рушветчия. Твоят живот е станал прекрасен на гърба на бедните старци, чиято последна надежда за отърваване от мизерията е била твоята лотария. Да търгуваш с надеждите на гладните и бедните е грях. Живей си богаташкия живот и не ни се навирай вече.
    Интуитивно чувствам, че си много озлобен човек и някак си нечист. Да, умен си, не го отричам, затова и тъпите мутри видяха заплаха в твое лице, да, определено си по-добър от тях, но не ми вдъхваш доверие.

    Коментиран от #66

  • 57 Брендица

    13 5 Отговор

    До коментар #55 от "Стамат":

    САЩ вече пуснаха Доклад за корумпирано Правителство. Чакат сега дали пак българите ще направят авария и следват действия!!!
  • 58 И сега кво?

    17 7 Отговор
    Блокираха сметките, няма пари за троловете и видимо последният месец, почти не се обаждат твоите тролове! И явно си го закъсал, щом опря да влезеш в ролята на трол! Иначе ти се отдава! Лъжите и манипулациите, видимо не са ти чужди! Не, че не си бил лъжлив и манипулативен и преди! Жалък си! Ама много!
  • 59 Брендица

    5 9 Отговор

    До коментар #42 от "АУУУУУ":

    Абе 11.07.2021 е много забавна😂дата😂ако не ти изневерява паметта какво се случи на 11.07.2007 на един много уважаван човек от мен, в името на когото НИКОГА не гласувах за герб. Набор 1959 като нискостеблената тиква. Та я камилата, а камиларя е положението !

    Коментиран от #60

  • 60 АУУУУУ

    19 6 Отговор

    До коментар #59 от "Брендица":

    Съжалявам нооо американците ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ти кого уважаваш...... закона Магнитиски работи и следващото правителство независимо от коя партия е , няма и да си помисли да тръгва и да оспорва ..... Божков е в паника че американците го ИЗЧЕГЪРТАХА ...ХА ХА ХА !!!!

    Коментиран от #61

  • 61 Брендица

    8 12 Отговор

    До коментар #60 от "АУУУУУ":

    11.07.2021 леден куршум при неправилен вот. САЩ приключват!!! с корумпираната кочина

    Коментиран от #62

  • 62 АУУУУУ

    14 2 Отговор

    До коментар #61 от "Брендица":

    Това врачка като хвърля боб ли ти го каза ? Значи на 11,07,2021 Черепа става премиер и американците със сълзи на очите отиват да искат прошка и целуват благословената ръка на Дубайския премиер !!!

    Коментиран от #64

  • 63 Изкукало лято

    26 4 Отговор
    Oт старите български обичаи се знае,че : "На комарджия вяра да нямаш и чалгаджия за държава не мисли и народ не може не храни "...!!!
  • 64 Брендица

    12 9 Отговор

    До коментар #62 от "АУУУУУ":

    Някъде да съм писала кой/я ще става Премиер? Играта загрубя от простотиите на един шут-премиер. Да беше станал артист щеше да си изкарва добри парички. Какво се занимава с неща, от които хич не отбира?

    Коментиран от #65

  • 65 АУУУУУ

    11 3 Отговор

    До коментар #64 от "Брендица":

    ясно .....няма да става премиер само ще влезе в парламента като първа политическа сила ..... няма начин българите да не се съобразят с желанието ти ....

    Коментиран от #68

  • 66 Тотализатор

    12 7 Отговор

    До коментар #56 от "Жена":

    Просълзих се! Същите говеда сега търкат талончетата на тотализатора! Щом е грях осъди тотализатора! Преди да пишеш - мисли! Не може всеки да изразява мнение, особено като е некомпетентен!

    Коментиран от #69, #98

  • 67 кой е

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "днес":

    виновен, че нямаш профил във Фейсбук?!
  • 68 Брендица

    4 4 Отговор

    До коментар #65 от "АУУУУУ":

    Ти отде знаеш какво е желанието ми? И по този въпрос не съм писала нищо
  • 69 Брендица

    14 8 Отговор

    До коментар #66 от "Тотализатор":

    Абе какво обръщаш внимание. Това е хазарт и който иска играе, а който не иска - не играе. Точка
  • 70 Алфа Вълкът

    12 4 Отговор
    Тоя вече взел дал, амин!
  • 71 Тираджия

    12 2 Отговор
    Тоя вместо очи има дупки!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Георги v.

    16 5 Отговор
    ЗБожков за да унищожиш мафията, трябва да се самоунищожиш. А относно Славито, ти си поредния от който е искал, но вече го е изритал. Така ще направи Трифонов и компания и спрямо целия народ. Но като има хора, които да гласуват за чалгаджията ще си понесем и този път последствията.
  • 74 2021

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "Наглост":

    Виж колко минуса има на коментара ти, очевидно е платена статия. Иначе самата кандидатура на този нагъл човек е абсурдна.Йезуитското му поведение показва желанието му всички да забравят най близкото минало.
  • 75 чекмедже 2

    6 4 Отговор
    В БГ от всичко може да спечелиш ,само и не чрез правене на бизнес, тук ти чакат чакали он държавната адмистрация+бандити-мутри и други които обичет да режат лентички..
  • 76 Тредстоун

    8 3 Отговор
    Няма да прескочите летвата , резултата ще е по надолу от миналия даже.
  • 77 ЗЕЛЕН чук

    2 1 Отговор
    Металика 1988 - .....and justice for all.....ВЕЛИК АЛБУМ БЕШЕ ! Ще ни го изсвири ли и Божков ?
  • 78 Ами каза и за Славча

    11 0 Отговор

    До коментар #30 от "АУУУУУ":

    Каза и за Славча има го и на кадро как си гукат в офиса му... сигур и за пари иде реч.... то за пари и с бай Х0я се джънкат... сички пари искат от Черепчето!!!!
  • 79 ГЕШЕФФФ ПРАЗНИЯ КАСКЕТ

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "!!!?":

    ДА ПРИБЕРЕ ДРУГАРЧЕТО СИ БОЙКО
    И ЗАЕДНО... ЕДНО МЯСТО ИМС ЗА ТЯХ ДВАМЦАТА! ЗАТВОРА!
  • 80 Череп Червенков

    8 2 Отговор
    "Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна..."
    ДА НЕ Е РЕШИЛ ДА СЕ САМОУБИВА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА?
  • 81 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ХАРЕСАХ МИКРОФОНЪТ В НАЧАЛНИТЕ КАДРИ , КАТО КОНТРАПУНКТ НА ИЗКАЗВАНЕТО .
  • 82 Конник

    7 0 Отговор
    Мафиота крещи: Хванете мафиота!
  • 83 Ти Кой Си

    6 1 Отговор
    Борисов е много хитър и подмолен манипулатор. Сега умишлено говори същото, каквото говори Божков за Слави, за да дискредитира Божков и да изкара, че Божков вече е в отбора на ГЕРБ. Борисов го е страх от Божков, но с повтаряне на думите на Божков ще срине Божков и ще разколебае някои от избирателите на Слави, които ще мислят, че Слави играе с Борисов.
    Божков като знае да каже Слави от кого е зависим
  • 84 БАН

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Все едно":

    Много точен коментар, ударих един + :)
  • 85 Асан

    2 2 Отговор
    Череп давай суджук и бира и гласуваме за тебе 🎃🤣☪️🇹🇷
  • 86 Ивайло

    10 3 Отговор
    Най-големия мафиот (след Бойко разбира се), говори как щял да унищожи мафията в държавата, хахахаха!!! В каква държава живеем, след като човек, санкциониран по закона Магнитски може да си прави партия и да се явява на избори!!!
  • 87 Пламен

    11 1 Отговор
    Допускам че Божков е прав.Чалгата за тия 20 години е говорил срещу всички политици и партии с изключение на доган и ДПС.
  • 88 Бойко

    5 0 Отговор
    Га яде кебапчетата не рева, ся що ревеш?
  • 89 Възраждане

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    За чалгарина си прав, но тая мутра Божков какъв господин е? Същия престъпник като тиквата. Докато беше в схемата с Бойко нищо не казваше, сега изведнъж решил да се бори с мафията!
  • 90 Али Баба

    9 2 Отговор
    Божков, стой си в Дубай, на никого не липсваш в БГ. Достатъчно бандюги си имаме
  • 91 допълнение

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "бюлетина 23":

    Така е, само да не се окаже, че и зад други стоят същите кукловоди. Икономиката ни в следващите поне 6 месеца от септември плюс ръста на пенсии и заплати ще бъде добър лакмус за това кой кой е всъщност.
  • 92 АУУУУУ

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "хъдрфе":

    Сигурно ли е че БСП е втората политическа сила 😂😂😂😂😂😂😂
  • 93 разума

    3 0 Отговор
    Партията на В. Божков ще донесе промяна когато англичанин ми бере ягодите, гъркиня ми слугува в къщи и германец ми купи старата кола.
  • 94 Жоро

    3 0 Отговор
    Божкеее, те 4-те процента не може мина.. това че Бойко направи мутригенски парламент не значи че на теб ще ти се усмихне щастието. По добре не се връщай в България, стой си там и си язди конете в морето както правят разумните хора.
  • 95 Alex

    3 0 Отговор
    Ти си доказан разбойник и убиец!Има срещу тебе 19 обвинения в различни грехове,но най-напред си грешен пред бедния български народ,защото искаш да го владееш със заплахи и репресии,с дебеловрати чалгаджии!Е,все още сме живи по-старите и те знаем що за човек си!
  • 96 Арнолд

    0 0 Отговор
    Абе тарикат Дубайски, ти да не си мислиш, че си нам кой си ? Тя тая държава да не ти е бащиния ? Твоите тарикатлъци са елементарни, само че не си си намерил майстора, но и това ще стане !
  • 97 Мафията в България

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Божков съм":

    Това е ТИМ
  • 98 Komentar

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Тотализатор":

    Кой ти дава право да определяш правата на Коментиращите тук? Всеки е в правото си да пише това, което отговаря на
    личната му преценка, друг е въпроса дали е обективна, но никой няма право да решава по компетентност кой да пише и кой не, единствено редакторите на тази платформа, критериите са определени, но не от мен или от теб
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Best

    0 0 Отговор
    Плешивия,куц нарцис ще ви оправи балъци.
  • 101 Best

    0 0 Отговор
    Плешивия,куц нарцис ще ви оправи балъци.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Best

    0 0 Отговор
    Позволихте на комунистическите ченгета от ДС, да се върнат на бял кон, благодарение и на зеления чорап,роден да козирува и да л.же задн.ци.Жалко.Да го д.ха самоходния,куцащ прът за брулене на орехи от Учиндол.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове