Last news in Fakti

4 Юли, 2021 15:14 3 252 69

Стефан Янев: Липсват политически визионери

  • стефан янев-
  • избори-
  • купуване на гласове-
  • партии

Купуването на гласове е грозно явление, подкопава демокрацията

Стефан Янев: Липсват политически визионери - 1
Снимка: БГНЕС

"Служебният кабинет ще подготви пакет от потенциално добри законодателни промени, който ще бъде предоставен на 46-ия парламент... Очаква се официалното предаване на Националния план за възстановяване да се случи до края на юли... През следващата седмица Министерството на здравеопазването ще представи план за реакция, ако Covid ситуацията у нас се влоши... В бюджета има пари, но те са в пера, от които не могат да се правят социални плащания и развиване на политики, важни от социална гледна точка".

Това обяви в интервю за БНР служебният премиер Стефан Янев.

Той поясни, че служебното правителство работи в рамките на закона, за да ограничи максимално купуването и продаването на гласове за предстоящите на 11 юли парламентарни избори:

"Купуването на гласове е грозно явление, подкопава демокрацията. Правим всичко по силите си да го минимизираме и да предоставим увереност на хората, че техният вот е отишъл там, където те са пожелали. Когато обществото види, че неговите изконни права се защитават, независимо дали този феномен ще бъде ограничен, или ще бъде спрян, то ще оцени усилията".

Според Янев в българския политически живот се забелязва отдалеченост - неангажираност на хората с политическия живот.

"Политическото представителство е в криза. Има и лидерска криза. Ролята на политика е да бъде визионер. Това липсва в политическия ни живот, в партиите. Гражданското общество трябва да е водещо - партиите да следват хората, а не обратното. Очакването ми за следващото Народно събрание е да има такъв тип говорене. Взаимодействието между партиите и гражданското общество е ключът към всяко управление... Отчуждението между властта и хората трябва да се преодолее".

В предаването "Неделя 150" министър-председателят допълни:

"Порази ме мащаба на това, което заварихме. Картината не е добра, но тя не е неизвестна за българите. Винаги сме знаели, че нещо не е както трябва, сега виждаме пълния размер. Не се опитваме да правим пълна ревизия. Не бързаме да демонстрираме нещо, което не е довършено. Има документи, които вече са дадени на прокуратурата, може би ще има и други".

Янев поясни, че отношенията между изпълнителната власт и съдебната система са институционални.

"Институционалният подход е спазен. Какви са действията на съдебната система, не коментираме, защото съдебното решение се изпълнява, не се коментира".

Премиерът посочи, че в момента имаме типично надпартийно правителство.

"В работата ни не е имало партиен натиск откъдето и да било... Ако новият парламент реши, че този тип надпартийно управление е възможно, това е въпрос и изкуство на самия парламент да създаде необходимия инструментариум това да се случи".

По темата за бюджета Янев коментира, че в него има пари, но те са в пера, от които не могат да се правят социални плащания и развиване на политики, важни от социална гледна точка.

"С постановление взехме почти 500 млн. лева от "Автомагистрали" и ги пренасочихме към централния бюджет, като започва преразпределението им - мерките за медиците, за пенсионерите, за мярката 60/40".

Министерството на здравеопазването работи по план за реакция, ако ситуацията с коронавируса у нас се промени. Планът ще бъде представен през следващата седмица, като фокус в него ще бъде ваксинацията като единствения начин за смекчаване на тежки последици от нова вълна.

"Обсъжда се възможността при ваксиниране с втора игла на ваксинирания да се дават ваучери... Възможно е да сме изправени пред риска да бракуваме ваксини".

Стефан Янев изрази надежда, че до края на следващата седмица философията на Националния план за възстановяване ще бъде представена в Брюксел, след което ще има обществено обсъждане. Очаква се официалното предаване на плана да се случи до края на юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ от село Пиперково

    28 6 Отговор
    Арестувайте тиквата,и го пращайте за лечение...Човека е шизофреник..

    Коментиран от #2, #26

  • 2 Радо

    24 5 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо ви КуРтИ от село Пиперково":

    Човека си за затвора...Никва лудница,той след изборите за парламент ще пледира че е бил луд..
  • 3 Чегъртане

    21 6 Отговор
    До дупка за тиквите!!! След 11 го чака арест затова реве като болно прасе!
  • 4 Верно ли

    15 9 Отговор
    Досега гледах тиквеника в Рибарица, сега го гледам Янев. Ми, сори, Тикво, ама не си ти този, с когото искам да ме съпоставят!
  • 5 Ялчин

    13 14 Отговор
    На 11 юли гласувайте в името на децата и внуците ни: ИТН, ДБ,ИСМВ.

    Коментиран от #18

  • 6 Диверсант

    7 19 Отговор
    Моя призив към всеки нормален човек е,ВАКСИНИРАЙТЕ се,нека не се връщаме отново към рестрикции и мерки!Моля направете го!

    Коментиран от #17

  • 7 Анонимен

    18 10 Отговор
    Янев, нещо да кажеш за цената на тока и парното? Изконно право на човек е не само правото на глас, но и на живот. Ще измрем. Подготви законопроект и за това.

    Коментиран от #11

  • 8 ТаУмВзе

    9 6 Отговор
    В колонията на Кравария, дори политика нямаме, камо ли визионери. Няма и да имаме, спокойно.
  • 9 ФАКТ в БГто

    31 11 Отговор
    НЕ ЛИПСВАМЕ, ушев! ПРОСТО ДОКАТО ВСИЧКИ - И ОТ ЛЯВИ И ОТ ДЯСНО - СТЕ ЧЕНГЕТА НА еврейско ПОСЛУШАНИЕ, КОИТО НИ СТЪПКВАТЕ ДО КОРЕН, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОДОБРИ В ТАЗИ КОЧИНА! От теб и милиционерското ти "правителство" се искаше единствено да премахнете незаконните и противоконституционни т.нар. "ковид-мерки", въведени от ОПГ"гЬерпЪ", но ти дори и това не успя да свършиш, старшина-ченге-премиер-министърче. Всички т.нар "ковид-мерки" и рестрикции са противоконституционни и незаконни. Ето една статия тук във факти, която ще ви покаже какво точно ни причиниха "МЕРКИТЕ" ви - Публикувано във факти.бг: "Бългaрия прeз лoкдaунa: Пo-мaлкo рaждaния и пoвeчe дoмaшнo нacилиe; Прeз пaндeмичнaтa 2020 г. в Бългaрия ca ce рoдили c 2452 дeцa пo-мaлкo cпрямo 2019 г." Публикувана: 29 Юни, 2021 09:54

    Коментиран от #13, #14

  • 10 Папурчо

    11 5 Отговор
    Ами липсват я, липсват. Той баш визионерът, най-добрият, най-подготвеният пак предизборно търти към Търкито да се моли на бат си Ердо да му отбие някое и друго гласче от ДПС, че да не падне хемитен позорно на МАШИННИТЕ избори. То не е като с чувалчетата пълни с ментета-бюлетини, а и Пишо Нагласимов го няма веч, та да понагласи нещата. Зор майка, зор, та чак позор.....

    Коментиран от #22

  • 11 значи теб

    5 14 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    те интересува основно цената на парното и тока а не какви са причините за да не може да си ги позволим !!! не е проблем увеличението на цените а ниските доходи. а те са ниски защото тези като теб гласуват за тези които му подхвърлят трохи като обещание да задържат цените а не за хората искащи реални реформи и една по-богата и справедлива България и благоденствие за ЦЕЛИЯ народ
  • 12 Snake

    5 3 Отговор
    Ако попиташ мой набор и нагоре що е то визионер, поне половината няма да ти дадат смислен отговор.
  • 13 Верно ли

    10 32 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ в БГто":

    Кви ги дрънкаш, бе, кви "ушеви" и теб са те налегнали? За ковид мерките съм съгласен, но видяхме, че и абсолютно независими икономически държави не могат тотално да се противопоставят на пропагандата - справка Беларус. Та ние ли, дето нямаме ни икономика, ни нищо! Досега са много адекватни изказванията на президента в тази насока - ще видим занапред.

    Коментиран от #20, #21, #23, #27

  • 14 и кой

    8 31 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ в БГто":

    точно ограничи действията на правителството сомо до ковид мерките ?? нещо разкритията за огромната корупция май те смущават ?? правителсвото работо като цяло много добре

    Коментиран от #25, #68

  • 15 Бсп идиот

    8 10 Отговор
    Няма как да сте визионери защото сте замръзнали някъде около 70-80 те. години. Няма мисъл, няма нищо.
  • 16 Ген Янев

    15 5 Отговор
    е почтен човек, но 3-4 птички пролет не правят. Има доста министри които се провалиха или уплашиха, президента Радев можеше да ги смени първия месец
  • 17 4ти километър

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Диверсант":

    Аа, тая няма как да стане, все кукумицини сме тук.
  • 18 Кредисимо

    0 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ялчин":

    Стига глупости!!!! САМО ДПС!!!!!!!
  • 19 Българка

    13 6 Отговор
    В правителството на Радев има министри, които са просто статисти с големи заплати. Министърът на транспорта, ако беше излъчен от ГЕРБ, щях да разбера безхаберието му. Нама никаква информация за концесията на летище София, разрухата в БДЖ и състоянието на Информационни системи. Седмица преди изборите питам- Отново ли Мишо Константинов ще уйдурдисва крайните изборни резултати? Защо не е уволнен или най-малко пенсиониран?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 смерш

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "Папурчо":

    Въпросът е този ход на пишман генерала дали не преследва още по голяма цел-чрез режисурата и натиск на Ердоган над ДПС/да не забравяме и посещението на Карадаъта/да се постигнат такива резултати,че да може да се скалъпи "национално отговорно"правителство на герб и дпс с премиер подкрепяния от запада Даниел Митов!
    Което би предпазило пишман генерала от съдебно възмездие,а него вече май само това го интересува!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 даниела митова

    3 1 Отговор
    Липсва на баба ти фърчилото - "Визионера" е в Банкя - Нашият боко!!!
  • 25 ФАКТ в БГто

    27 2 Отговор

    До коментар #14 от "и кой":

    Кажи ми тогава "м@дераторе", като имаше "разктирия" за "корупция" КАКВО СЕ ПРЕДПРИЕ ОСВЕН БРИФИНГИ И РЕВАНЕ ЗА ПиАр?! Те са министри и държат властта - защо нищо реално не предприемат? На нас обезвластените разорени роби ли се оплакват? Ние какво се очаква да направим?! Да "гласуваме"? На нагласените им "избори" за да продаваме вид на "законност" на полит-масовката ли?!

    Коментиран от #31

  • 26 Жоро

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо ви КуРтИ от село Пиперково":

    Напълно нормален е,номера с шизофренията няма да мине... Просто е алчен за власт и пари..
  • 27 ФАКТ в БГто

    26 0 Отговор

    До коментар #13 от "Верно ли":

    Явно ти си "м@дератора" дет ми трие коментарите нон-стоп. Отговора на въпроса ти "кои ушеви" - ами такива платени ченгета като теб. Някой меже ли да му засече АйПи-адреса на този убостник?
  • 28 Скоро

    1 15 Отговор
    Хора, ваксинирайте се и гласувайте за ИТН, ДБ, ИСМВ. Ще си подредим държавицата. Ще вкараме в затвора Баце, Свинчо, Гешев и другите мутри чак до Кошлука...
  • 29 гост

    14 2 Отговор
    И понеже липсват политически визионери се назначават навсякъде генерали,а когато генералите управляват без да са избрани се нарича как ,ами "военна диктатура",ще видим до къде ще стигне това тяхно "блестящо" генералско управление,защото освен тях нямало "политически визионери".А той как изведнъж е станал толкова разбиращ,като е армейски генерал,от къде я има политическата визия.
  • 30 гост

    13 1 Отговор
    И понеже липсват политически визионери се назначават навсякъде генерали,а когато генералите управляват без да са избрани се нарича как ,ами "военна диктатура",ще видим до къде ще стигне това тяхно "блестящо" генералско управление,защото освен тях нямало "политически визионери".А той как изведнъж е станал толкова разбиращ,като е армейски генерал,от къде я има политическата визия.

    Коментиран от #32

  • 31 и в коя

    2 17 Отговор

    До коментар #25 от "ФАКТ в БГто":

    държава министър или министър претседател има правомощия да преследва корупцията и да правораздава ?? не , че е лошо като идея но тогава не ни трябва прокуратура и съд...ще спестим пари за заплатите им. бе дай направо едно правителсво от 6-7 съдии дред

    Коментиран от #33

  • 32 все си

    0 12 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    мисля , че при диктатура генералите не се назначават а просто си вземат властта но както и да е . а това , че генерал е министър претседател не е толкова страшно защото е вазно министрите и екипите им да са професионалисти в областите им защото те прокарват политиката на правителството...все пак това не е правителство на боко който решаваше ВСИЧКО ЕДНОЛИЧНО без да има опит в тези сфери
  • 33 ФАКТ в БГто

    19 2 Отговор

    До коментар #31 от "и в коя":

    Когато има воля има и начин - как можаха да си измислят "правомощия" за да ни превърнат в затворници по домовете за повече от година без съд и присъда, под предтекст "коНЕвид"!? Как могат и до сега да погазват конституцията спрямо всички бългърски граждани и здравните им права? Как можаха да си измислят правомощия на министерски съвет да обявявва "извънредно положение" изземвайки правомощията и задълженията на президентска и съдебна власт?! АРЕ НЕ НА МЕН ТИЯ, милиционерю!

    Коментиран от #34

  • 34 добре

    1 14 Отговор

    До коментар #33 от "ФАКТ в БГто":

    отклоняваш темата която е НЕОБХОДИМИ РЕФОРМИ прехвърляйки я към ковида ! с каво осезаемо щеше да се ПОДОБРИ живота ни ако не бяха въведени тези ограничения(не че всички бяха смислени де)...щеше да се намали корупцията,източването на бюджета и здравната каса,прокуратурата и съда щяха да заработят ??а посочи ясно как точно правителството да изземе функциите на съд и прокуратура

    Коментиран от #35, #36, #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гост

    6 0 Отговор
    Не Киряк стефчо,ти ще ни "залипсваш" от другата седмица с твоитв палячовци до края на живота ни,помни ми думата!Пет дни само още,ще ви изтраем.
  • 38 Bob

    9 0 Отговор
    Генерале, как си обясняваш липсата на лидери и личност в политиката? Просто е: Военни, ченгета, бюрократи, клиентелистки сте мерсклиите за постове, власт и слава. Нямате харизма, ген, замах … Кой нормален човек със авторитет, осанка и визия ще се занимава с вас, а камоли да ви избира и да харчите парите на държавата.

    Коментиран от #40

  • 39 ФАКТ в БГто

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "добре":

    що питаш като ще ми триеш автоматично отговорите милиционерю м@дероатор? ще има военен съд за всички като теб; и за семействата ви въщо.
  • 40 ФАКТ в БГто

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Bob":

    Не бих успял в сегашното си афектирано състояние да го формулирам по-сбито и точно от Вас! Самата истина изказвате, комплименти!
  • 41 Янев на вас какъв ви е Експирианса ?

    2 0 Отговор
    Летец и туй то ? А ми че и Гаргата е летец ! Ти от къФ зор съ напиняш да прайш умни изречения ? Та ти нямаш ВИЗИЯ дори и за чеп за зеле да издялаш. Ти си готованец , авиатор и нищо ама нищо друго !
  • 42 Страната ни

    2 1 Отговор
    е готова да продължи съвместната работа и да укрепва сътрудничеството със САЩ за включването ни в програмата за безвизово пътуване и за подписване на двустранна Спогодба за социална сигурност. Това заявява президентът Румен Радев в поздравителен адрес до американския държавен глава Джо Байдън по случай Деня на независимостта на САЩ – 4 юли, съобщава БНР.

    Дългогодишното приятелство между България и САЩ има дълбоки корени в споделяните общи ценности – подкрепа на демокрацията, защита на правата на човека, съдействие за мира и сигурността, е посочил Румен Радев в своето поздравление, съобщиха от прессекретариата на президентството.

    Партньорството между двете страни е силно и с трайна тенденция за задълбочаване и разширяване, подчертава държавният глава.

    Коментиран от #50, #52, #55

  • 43 Румен Радев

    2 0 Отговор
    изразява високата си оценка за участието на САЩ като стратегически партньор в инициативата „Три морета“, на която България е домакин тази година.

    Държавният глава изразява увереност, че предстоящата среща на най-високо равнище и бизнес форумът в София ще ускорят икономическия растеж, сътрудничеството и свързаността между държавите от инициативата.

    Радев е откроил подкрепата, оказана от САЩ по време на сложната обстановка, предизвикана от COVID-19 през последната година, която доказва необходимостта от единодействие срещу глобалните кризи.

    Коментиран от #44, #45, #48, #49

  • 44 Някой,

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Румен Радев":

    някога, някъде, да е чул САЩ да са „подкрепили“ България в икономически план? С поне един долар? С изключение на Фондация „Америка за България“, дето си е накупила „сектантите“?!

    За какво е това дупене, лазене, коленичене, лизане пред американците на Радев и така нареченото му служебно правителство, е ясно и на уличните кучета у нас.
  • 45 Единственото,

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Румен Радев":

    което сме видели е диктат в управлението на държавата, чрез посланика Херо Мустафа, вероломно русофобство и безпрецедентна намеса във вътрешните работи на държавата и службите и.

    Рецитациите на Румен Радев и слугуването му на американците са противни до накъртване.

    И българите не са толкова прости за да не разбират, че „Три морета“ не само нищо няма да им дадат, а ще ги изправят насилствено във фронт срещу Русия.
  • 46 Не забравяйте,

    2 0 Отговор
    че за Радев и неговите мутри, фактор №1 са парите. Те са заявявали това много пъти без много колебания. И всичко останало – „честност“, „антикорупция“, „икономически просперитет“ и т.н. – това е така, демагогия.

    Той опитва се да седне на два стола. Но този, който се опитва да седне на два стола, винаги се срива на пода. За да угоди на собственото си его, той унищожава партията, която го доведе до президентството.
  • 47 Поради

    2 1 Отговор
    зеленият чорап злата си природа той унищожава противниците си. Поради своята ограниченност и зависимост, той елиминира националните структури за сигурност.

    За два месеца управление той показа абсолютна некомпетентност и наруши икономическата стабилност.
    Така той изпълни задачата, поставена от двамата му шефове – те не се нуждаят от силна, стабилна България със силни лидери. След неговото управление страната може да бъде затворена.

    А хората – нека ги изядат вълците: Слави, Тошко африканский, Майя-общата, Христо, Бабикян, Манукян и други лешояди
  • 48 БГ гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Румен Радев":

    „Три морета“ се провежда на знакови дати – 8 – 9 юли – само два дни преди парламентарните избори у нас на 11 юли.

    Нещо като „подарък“ за Херо Мустафа, която вече е наредила „правителство“ с хванатия за полата и льотчик, роден, наш.
  • 49 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Румен Радев":

    „Зеленият чорап“ е изтрещял яко! Или е напазаруван яко!

    „Дългогодишното приятелство между България и САЩ има дълбоки корени в споделяните общи ценности – ……“

    Приятелството ни е от 1943/44, когато краварите бомбиха София и избиха над 4000 невинни българи!

    А, поздрави ли Путин с „Денят на Русия?
  • 50 Иван

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Страната ни":

    Какви „дълбоки корени“ на приятелство имаме със САЩ Радев ?!

    Почна много да се увличаш в манията си за обезличаване на България и народа ни, като независима и суверенна държава заради личното си его и нарцисизъм !!!

    Коментиран от #51

  • 51 Въпрос

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Иван":

    В поздравителния адрес до Байдън, Радев обяснил ли е, че:

    „НАТО е унищожител на българската армия“ и че „съвместната охрана на българското въздушно пространство е по-унизителна дори от Ньойския договор“(Р. Радев, 04 август 2016, в-к „Правда“)?…
  • 52 Стив

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Страната ни":

    Е, то бива бива подмазване и лизачество,за да си напълниш гушата,и да заличаваш цял народ заради личните си интереси и амбиции, а за летеца „ни чул ни видял ни разбрал“!
  • 53 Българка

    2 0 Отговор
    Ако иди отите, които издигат в култ льотчика, не разбират, че той хариза държавата на Америка заради кокала, са обикновени идиоти.

    Но ако разбират това и въпреки това блеят колко е велик, са вредни иди оти, кланящи се на едно нищожество.

    Не гласувайте на изборите за подлогите на Льотчика и на президентските избори за тоя национален предател!
  • 54 Тонев

    2 0 Отговор
    Проницателните преди време разгадаха, двойната игра на предателя радев!

    РАДЕВ ВТОРИ МАНДАТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГО ВИДИШ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН, ПРЕДАТЕЛЮ!

    Веднага ти обяснявам защо.

    Защото, алоооо предателя радев, енергията на България, ще те отхвърли като Президент за втори мандат!

    Защото, макар и малка, но има светлина -.все повече българите усещат с клетките си чуждопоклонниците, служещи на чужди интереси.

    ПОМНИ, РАДЕВ, БОГ ВИЖДА ВСИЧКО!
  • 55 България

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Страната ни":

    е мощна държава и не се нуждае от подкрепата на САЩ !

    Даже обратното – ние подкрепихме Американската икономика с бая милиарди и още ще я подкрепяме,ако заслужават, де…

    Без такива като България Америка не би могла да съществува.
  • 56 Големи

    3 1 Отговор
    приятели сме със Сащиянските бандити, дето ни изнудиха да им платим три милиарда долара за хартията, на която щели да нарисуват заводите, които щели да построят, във които щели да произведат осем изтребителя със изтекъл срок на годност.

    Жалка картинка.
  • 57 Съвет

    2 2 Отговор
    Руснаци! Треперете!

    България на три морета - положението е малко разкрачено...
  • 58 !!!?

    4 0 Отговор
    Фигурантите да назначат още генерали за министри, та да удавят цялата държава в Черно море ! Апропо, този Фигурант на Фигуранта няма ли да каже, какво стана с "черната кутия" на армията...или чака, от умрял писмо !!!?
  • 59 пРезидентът

    1 0 Отговор
    хем се прави че е с народа, хем с хамериканците дослук прави.

    Омръзна ми, от лавиращи политици. Нито един не е държавник, какъвто е унгарският.

    А бе, няма ли един, поне един, заяви: АЗ ЩЕ РАБОТЯ ЗА НАРОДА СИ!

    Няма, жалко, ужас, всички са маскари..

    Коментиран от #60

  • 60 кРадев

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "пРезидентът":

    е един долнопробен прислужник на янките, които са го вербовали докато той е „специализирал“ там !

    Коментиран от #62

  • 61 Муньо,

    3 0 Отговор
    Муньо…Освен, че си невероятен г.зомийник и иб рик чия, си станал и за невероятен отврат и потрес на цял един народ!

    Вземи влез в Youtube и виж как колегата ти Александър Лукашенко не цепи басма на никого и наистина милее за своя народ!

    Виж как ги прави министрите си на „бъз и коприва“ и направо ги уволнява поради некадърност и несправяне с работата, за която са назначени!

    Но най-важното е, че не цепи басма нито на янките, нито на Брюксел.

    Това е достоен водач на нацията и радетел за интересите и.

    А ти, ти си срам за България!
  • 62 Запознат

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "кРадев":

    И три компромата, с които Херото е гепило Мунчо, където най-боли...
  • 63 Някои от

    2 0 Отговор
    политическите анализатори на Русия са на мнение , че в България “цветната“ революция , спретната от американците на омръзналия на народа си и на тях (американците) , диктатор – Борисов, успя!
    Така, чрез “цветна “ революция пак си сложиха техен човек и са много доволни!
    Както, за съжаление, са доволни и избирателите на Радев с бели коси от една соц. българска партия, които така и не са разбрали, а поради ментални и други причини, никога няма да разберат, че той не е “това , което си мислят, че е “.
    На тях даже и Нинова да им каже, че не трябва да гласуват за него, няма да я послушат, защото той вече е “нашия“ президент, както се изразяват старците пред блока!
    Така че и инициатива даже и на “четири“ морета да направи, все тая - онези си знаят за кого ще гласуват!
    Честито от сега за новия президент – Радев, марионетката на САЩ за която – много интересно – ще гласуват отявлени русофоби – разните му демократи, чалгари и “антимутри“, а също така и отявлени русофили – белите коси!

    Голям майтап!
  • 64 Иван

    2 0 Отговор
    Американският ЛАКЕЙ Радев е открил как САЩ по време на военното учение убиха българския пилот на МИГ29 !

    Коментиран от #66

  • 65 мдда

    3 0 Отговор
    Янев.. какво искаш да ни кажеш?? "Липсват политически визионери" затова ще трябва да ви сложим марионетно правителство на комуниста Радев ли? Айде чиба от ттука! за 2 месеца стана противен на повечето българи.
  • 66 Запознат

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Иван":

    Правилно си разбрал, че НАТОвците умишлено свалиха самолета с нашия пилот, ама не си разбрал само как и защо го направиха!

    Изпробваха върху самолета нови средства за РЕБ(радиоелектронна борба). Просто „ослепиха“ електрониката на МИГ-а и пилотът загуби ориентация и контрол върху летателния апарат. За да видят как ще блокира електрониката на борда. Без да правят сметка, че това е стара съветска електроника от преди повече от 35 години, а съвременната руска авионика и авио електроника няма нищо общо с тогавашната.

    Похарчиха го майор Терзиев, царство му небесно! Използваха го като опитно зайче!
  • 67 Павел пенев

    2 1 Отговор
    Да се подложат на ревизия всички закони приети от ГЕРБ и тези които са лобистки или в ущърб на обществото да бъдат отменени или променени.
  • 68 стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "и кой":

    До 14 ком -Е как само ковид -Съкратиха и магистрала Хемус с 500 милиона и няма да се построи
  • 69 герб

    1 0 Отговор
    Премиерът посочи, че в момента имаме типично надпартийно правителство.Генерале хубави заучени прикаски ,първа лъжа е горепосоченото от теб,втората лъжа че всичко е с главата надолу ,вие сте примера на новото нещо като лъжата ,наглоста ,бившите хора и псевдо - професионалисти ,,подавай оставка и на село ,сваляш курката и в обора .Там има протрет на идол ,не си идол а партенка на Комунистите и Радев ,в казармата сте еднакви идиоти всички ,напускайте политиката за да е спокойно ,а недостойно като шапкар - натегач!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове