Last news in Fakti

14 Юли, 2021 14:49 3 613 76

Иван Костов: Слави Трифонов не предлага нито диагноза, нито реформа

  • иван костов-
  • итн-
  • слави трифонов

Българската политическа система е в хибриден режим

 Иван Костов: Слави Трифонов не предлага нито диагноза, нито реформа - 1
Снимка: БГНЕС

"В обявената от ИТН програма не се вижда нито диагноза, нито реформа. В състава на предложения кабинет не се вижда нито потенциал, нито възможност да се осъществят реформите". Това заяви пред БНР бившият премиер Иван Костов.

Според него в последните 12 години управлението на ГЕРБ, с активното участие на ДПС, а често и с подкрепата на БСП, е плъзнало българската политическа система към хибриден режим.

"Има формални свободи на медии, хора, провеждат се избори, но всичко е подчинено на олигархичен център на влияние. Тази констатация на "Фрийдъм хаус" е това, което гражданското общество съзря и започнаха летните протести през 2020-а. Гражданското общество влезе в открит конфликт с властта. Оттогава целта му е да се спре регресът към хибриден режим и да се консолидира българската демокрация. Това е невъзможно без реформи. За демократичния свят българската демокрация е неконсолидирана".

По думите на Костов никой не иска от Слави Трифонов "порции":

"Никой от протестните партии не иска порции, те не искат министерски постове, не искат участие в кабинета, нито дял от властта за себе си. Те искат да съгласуват реформи,заради липсата на които се сриваме към хибриден режим... Виждането на ИТН за позицията им показва дълбока политическа несъстоятелност и неразбиране на процесите. Отсреща партньорът ти иска политики, не дялове и постове, а тези политики ти не ги даваш".

Бившият премиер коментира, че кабинетът на ИТН няма да бъде подкрепен от другите партии в 46-ото Народно събрание, тъй като те вече заявиха това, и правителството "ще увисне на милостта на ДПС и ГЕРБ:

"Този кабинет, който иска да излекува страната от опорочената от ГЕРБ и ДПС демокрация, ще трябва да функционира на базата на тяхната подкрепа. Това ли е решение за ИТН. Това означава, че излъченият за премиер Николай Василев няма никакво доверие от протестните партии да прави правителство...Това означава, че политическата система в страната рухва".

Според Иван Костов Николай Василев трябва да направи граждански избор дали да бъде кукла на конци.

"В кабинета на тройната коалиция беше министър на държавната администрация. Кой е реализирал порциите 3:5:8, ако не той? И сега изведнъж нямало порции".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Копейкин

    14 23 Отговор
    само копейкин е стабилен кон да му го ....пак няма да се помръдне и да върне къщите

    Коментиран от #36

  • 2 Ссс с

    33 21 Отговор
    Една змия изпълзя!
  • 3 Корса

    30 7 Отговор
    Слави е дърт циция като Лили Иванова.

    Коментиран от #21

  • 4 Майна

    45 16 Отговор
    То от твоите решения България беше разпродадена, разпарчетосана и пълен твоя и на другите разбойници банковите сметки!И Трифонов е рожба на това- на тази ДЕМОКРАЦИЯ!

    Коментиран от #70

  • 5 Илхан

    24 8 Отговор
    Oт тук нaтaтък кoйтo и дa e пoлитик или пaртия cгaфи вeднaгa щe бъдe пoмeтeн oт буднитe грaждaни. Тoзи път щe имa oщe пo ярocтни прoтecти, хoрaтa ca гнeвни и aкo тoзи път бъдaт прeдaдeни щe ce лee кръв.

    Коментиран от #12

  • 6 Майна

    25 17 Отговор
    Този е за затвора!!!
  • 7 6969

    25 15 Отговор
    Тоз ман.ал крадливия от къде изкочи пак
  • 8 Българка

    31 9 Отговор
    "Никoй oт прoтecтнитe пaртии нe иcкa пoрции, тe нe иcкaт миниcтeрcки пocтoвe, нe иcкaт учacтиe в кaбинeтa, нитo дял oт влacттa зa ceбe cи. Тe иcкaт дa cъглacувaт рeфoрми,зaрaди липcaтa нa кoитo ce cривaмe към хибридeн рeжим... Виждaнeтo нa ИТН зa пoзициятa им пoкaзвa дълбoкa пoлитичecкa нecъcтoятeлнocт и нeрaзбирaнe нa прoцecитe. Oтcрeщa пaртньoрът ти иcкa пoлитики, нe дялoвe и пocтoвe, a тeзи пoлитики ти нe ги дaвaш".
    Какво по-ясно от горното? Слави да не се прави като Баце на луд, а да излезе и се извини на гражданското общество и оттегли списъка на задкулисието! Депутатите от ИТН защо мълчат? Те народни представители ли са или крепостни селяни, мекерета?

    Коментиран от #15, #16, #17, #24

  • 9 Брендица

    27 11 Отговор
    Ето тоя потвърждава, че Мая Манолова е права да се гласува настоящщото Правителство да продължи като редовно, иначе става страшно!!!

    Коментиран от #26

  • 10 пешо

    19 13 Отговор
    и църен ваню изпълзя отнекъде...
    той е в основата на всичко, което се случи на територията за последния четвърт век. нищо хубаво не ѝ се случи, уви!
  • 11 1618

    21 9 Отговор
    Ако, Слави Трифонов предаде моето доверие,очакванията и доверието на всички протестиращи хора, подмени вота и се готви да управлява еднолично чрез диктатура като Борисов, от тук нататък нищо добро да не очаква! Събитията около него така ще се подредят, че срива надолу е неизбежен! В момента има свободното право на избор- как ще постъпи! Същото се отнася за Тошко Йорданов да не се конфронтира с Демократична България и Изправи се! Ние сме тук за да помагаме и вършим добро, но ако някой ни предаде и постъпи лошо с нас сме отмъстителни и жестоки! За нас прошката не съществува!

    Коментиран от #32, #63

  • 12 мислещ

    18 5 Отговор

    До коментар #5 от "Илхан":

    Лошото е, че само тиквата няма кой да го помете заради калинките, дето ще му гласуват до...ГРОБ. Та всеки такъв провал на друга партия работи за тиквата. Разбира се при чалгаря това едва ли е от глупост и си е точно търсеният резултат. Той и сам многократно повтори, че не се натиска за парламента (И дотук изглежда наистина, че не лъже). Целта беше само да прецака опозицията.
  • 13 Убица Костов

    18 14 Отговор
    А костовите "реформи' все едно война сме водили-разруха и мизерия отвсякъде.
  • 14 цербер

    33 6 Отговор
    "Слави Трифонов не предлага нито диагноза, нито реформа." Слави Трифонов е новата ни диагноза. Диагноза на глупостта.
  • 15 1618

    17 6 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Кaктo cвaлихмe Бoриcoв, тaкa щe cвaлим и Cлaви Трифoнoв, нo тoзи път щe бъдe пo- жecтoкo, зaрaди прeдaдeнитe нaдeжди нa прoтecтирaщитe хoрa зa cмянa нa мoдeлa Бoриcoв!
  • 16 РашкOFF

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Истинска българка, но с лилави венци, куха и дрънка.
  • 17 Майна

    14 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Казвах ви ,че Трифонов е компрометиран човек ,такъв човек е държан на къс повод....Сега ще видим какво ще направи...

    Коментиран от #54

  • 18 БОЛШЕВИК

    16 10 Отговор
    Щом извадиха и Ваньо Костов, работата е сериозна!
    То от него не остана какво да се разпродаде, разруши и подари, но има още някое и друго държавно парче, на което хиените са се нагледали.

    Коментиран от #25, #41

  • 19 анонимен

    10 3 Отговор
    Като искат да съгласуват реформи има си парламент,сядат обсъждат,ние гледаме на живо кое-какво и проблемите се решават.В противен случай,създават впечатление за непочтеност и желание за облаги.
  • 20 Доротея

    7 7 Отговор
    Костов в общи линии е справедлив в казаното, но долових колко е стар и губещ ясната си мисъл! Не може висш политик да казва, че Слави би трябвало да се опре на другите ,,протестни" партии, заедно имали 112 депутата и ако десетина други депутати не посетят същия час НС, щели да си гласуват правителство. Това, може, но в ужедневната работа на парламента. За правителство, г-н Костов, са нужни 121!
  • 21 Ти пък

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Корса":

    Лили я познава цял свят, а кой е Слави?
  • 22 Народът пита

    9 6 Отговор
    Този защо не е в затвора?

    Коментиран от #34

  • 23 СЛАВУЦА КОСМОНАВТ

    12 6 Отговор
    Чалгарчето Слави, меко казано, яко прецака избирателите си, изпържи ги по най-наглия начин!

    Коментиран от #28

  • 24 Напротив,

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    поведението им показва,че искат порции, комисионни,министерски кресла и реформи, като Истанбулската конвенция , водещи до унищожаване на България. Платените протестъри - веднъж продали се,завинаги продажници! Браво на Слави,че ви изчегърта!
  • 25 Контра болшевик

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "БОЛШЕВИК":

    Името ти издава колко си в ред! И. Костов когато пое държавата тя горката беше фалирала от Луканов! По голямата част от приватизацията се извършиха при царя! Стига сте писали глупости !а прочетете истината!

    Коментиран от #31

  • 26 Той този

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Брендица":

    каквото е потвърдил,все хората са си патили после. Марш обратно в дупката,платени протестърчета!

    Коментиран от #30

  • 27 Долен Разсипник

    2 2 Отговор
    Ти какво предлагаш?
  • 28 Не е вярно,

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "СЛАВУЦА КОСМОНАВТ":

    симпатизантите на Слави не искаме хора, като тези от ДБ и ИСМВ за ортаци, те са корумпирани стари муцуни без морал!
  • 29 chi

    5 3 Отговор
    Това съселче от къде се пръкна?

    Коментиран от #52

  • 30 Брендица

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Той този":

    Аз на протести не ходя точно поради тая причина, че плащщат. Това е помиярщина, съгласно начина ми на мислене. А Костовия не го харесвам хич, но да ти припомня, че явно си с къса памет, как Доган врътна Костов навремето.

    Коментиран от #35

  • 31 БОЛШЕВИК

    8 1 Отговор

    До коментар #25 от "Контра болшевик":

    още със свалянето на Тодор Живков, след два месеца се появи банкнотата от 50 лева, та разсипията почна веднага. Но до 1999г. все още имаше държавни заводи, предприятия и цехове, и се намираше още лесно работа, това е инерцията от хубавото време.
    После след 2000г. стана вече страшното, всичко разграбено, разрушено и продадено, и за работа изобщо ако намериш ще е в някой частен "обор"при частника вече робовладелец, те това се случи след Ваньо Костов.

    Коментиран от #50

  • 32 Стига досаждахте,

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "1618":

    Никой не иска коалиция и договорки с вас. Като спечелите избори, тогава ще се напъвате. Слави е ясен - без стари мутри и ЛГБТИ в управлението. Точка.

    Коментиран от #56

  • 33 пешо

    8 2 Отговор
    тоя боклук с мутрата заедно в затвора .
  • 34 гост

    3 8 Отговор

    До коментар #22 от "Народът пита":

    Народа казва че ако не беше "тоя" по времето на Виденов, щеше да има повече жертви от глад и мизерия от колкото от сегашната пандемия от ковид.
  • 35 Не,добре съм

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Брендица":

    с паметта. Доган врътна не Костов,а Филип Димитров.

    Коментиран от #37

  • 36 Сатана

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "фен на Копейкин":

    България е разделена на две: Държавна Диктатура и местни феодални владения (Общини).А робите са и в двете.Докато не се изчегъртат общините Българина бял ден няма да види.
  • 37 Брендица

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Не,добре съм":

    Ох, Костов в Пловдив на някакво събитие го врътна. Наскоро Осман Октай дава анализ по тоя случай
  • 38 Ванче

    5 1 Отговор
    От Де Бъ ви знаем реформите дето ги предлагате. Стягане на коланите му викахте едно време. На детето му трябва детска градина, същите дето ги затворихте след 97 ма. Пък съдебната реформа не е панацея за ядене не става
  • 39 Наблюдател

    7 0 Отговор
    Слави това е Диагноза! А този горе с очилцата е много виновен България да стигне до това положение!!
  • 40 Иван Костов го каза ясно в последната си

    7 3 Отговор
    Слави е мюре на статуквото

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Народа

    4 0 Отговор
    Наш какви порции ще ви дадем ако вземем дървото..
  • 43 Гост

    5 3 Отговор
    Този смугльо с лилави венци защо не се покаже на протестите? С кеф ще му резнем тиквата. Сега ще нареди на Братия умник да провалят всяко правителство, защото той не е на върха за да граби. Явно е огладнял.
  • 44 Ленко Петканин

    5 2 Отговор
    Синият Комунист с черната кожа преди години извъртя подобен номер на гласувалите за него.Спомняте ли си репликата "Няма да ви излъжем"?Е,излъга ни.Разпродаде каквото можа на безценица,включително авиокомпания Балкан.Вкара България в тежка зависимост от Газпром и Лукойл,Сключи неизгодни договори за ТЕЦ-овете,пробута корупционната схема "Здравна Каса" и т. н.,естествено след съответната комисионна.
  • 45 ЕВРО НЮЗ

    3 0 Отговор
    Ние 60--те % не участваме в. ШОУТО НА СОРОС
  • 46 Център дясно

    4 3 Отговор
    Политики предлага само ДБ, но няма лидер който да ги обясни на хората и да съберат простестния вот. Пелтека Христо Иванов се опитва, но хората не го разбират защото му е сбъркан изказа и визията. Радан същата работа. Тука трябва лидер да може да говори половин час само интересни неща и едновременно с това да си прокара политиките. За сега такъв в дясно няма. Иначе ДБ е партията която предлага смислените политики.

    Коментиран от #61

  • 47 Реалиста

    5 1 Отговор
    Най-много мразя, Ваньо, да говориш, когато никой, ама абселютно никой не те питал.По това много си приличате с Плевню.Май, май не е само по това.И двамата сте отдавна в талаша и нафталина.Още някоя година и никой няма да си спомня за вас и да ви познава.
  • 48 И ОТНОВО8434

    4 1 Отговор
    Този скимти защото е направил не малко мърльотии за които трябва да отговаря Диагнозата е поставена много отдавна и се знае, а много от реформите не могат да се случат защото опират до промяна в Конституцията което в Парламент от подобен тип е невъзможно ,и ти това го знаеш другарю червеносин демократ,ами се струва,че си изплашен
  • 49 И ОТНОВО

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Иван Костов го каза ясно в последната си":

    Костов хвърля въдици за лапни шарани като тебе,за да оправдае мърльотиите си
  • 50 Казуар

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "БОЛШЕВИК":

    Другарю, социалистическата система фалира не само у нас. След като СИВ се разпадна, великите български заводи увиснаха във въздуха, те предизвикаха хиперинфлацията, защото взимаха пари от банките и нямаха възможност да ги върнат.
  • 51 Перо

    2 0 Отговор
    ИТН няма никаква програма и не залага на никакви реформи,освен на козметични простотии. Просто и те не знаят къде се намират сега и какво трябва да правят. Ще има 4 г. учене и навлизане в материята,ако другите партии си позволят лукса!

    Коментиран от #69

  • 52 изрод от ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "chi":

    майка ти е сестра на баща му
  • 53 Перо

    1 1 Отговор
    Тоя и толупа създадоха политическата КОВИД мутренска система в БГ!
  • 54 И ОТНОВО

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Майна":

    Каквото е необходимо????????
  • 55 Watchdog

    4 0 Отговор
    Реформи колкото щеш... Но откъде ми щукна на драгалевския мавър идейната,че тук туземците имат правомощия да правят "реформи". Зеленият пакт и "либерализацията" на цените на енергоизточници, транспортната директива, еко таксите ... всичко това са реформи, но същите не се предлагат нито решават от местните колониални администратори, а от началство в Брюксел и Берлин...
  • 56 1618

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Стига досаждахте,":

    Кaктo cвaлихмe Бoриcoв, тaкa щe cвaлим и Cлaви Трифoнoв, нo тoзи път щe бъдe пo- жecтoкo, зaрaди прeдaдeнитe нaдeжди нa прoтecтирaщитe хoрa зa cмянa нa мoдeлa Бoриcoв!
  • 57 Сокерес

    0 0 Отговор
    бе маскара
  • 58 Ах, как

    2 0 Отговор
    ми се краде, а никой не ме ще! Що така!?
  • 59 паралия

    3 0 Отговор
    Нито приватизация, нали бе крадливо седесарче?
  • 60 Лустрация Съд и затворрррррр

    1 0 Отговор
    Гарганел , един от червените агенти
  • 61 Министър

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Център дясно":

    При Бойко и ченге комунист.за каква политика стават?
  • 62 Нане

    1 0 Отговор
    едно е хубаво без костовисти теменужено сини у гномчета у властта
  • 63 бай Даньо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "1618":

    Ако ви излъжат и сте "отмъстителни и жестоки" какво точно ще направите!? Ще изметете Слави и ще изберете новия месия!? Не се обърквайте обикновени дураци сте чалгарите. Вие сте същите който изметоха Костов да дойде цара, изметохте цара да дойде Бойко ... и на края се оказа че не сте измели БКП и ДС. Не се обърквайте на тия избори разумните хора гласуваха за контюнитет на тая същата политика която увеличи заплатите 3 пъти за 10 години , построи магистралите и почти всички ходят в гърция на почивка, не за революция ... още 10 години от същото ( дори със всички трески на ГЕРБ и Бойко) България щеше да е неразличима от богатия западен свят ( поне като Португалия и Гърция) ... разбираш ли какво направихте чалгарите!?
  • 64 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    А ти какво направи е.. мамата на цяла Българиа.
  • 65 ХМ хм

    0 0 Отговор
    'Формална свобода' е най-доброто описание на ситуацията в България за последните години. За съжаление!
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    ДРУГАРЯ Иван Костов, по време на своето управление, с процедурни хватки, обезсмисли статута на държавен служител, който имаха учителите според закона за народната просвета. По негово време, единствено учителите бяха такива, по закона за държавния служител.
    След това, пък НДСВ направо премахна този текст от закона за народната просвета. Цялата тази гадост бе извършена, не без подлата роля на профсъюза на Янка Такева. Защото увисваха като прани гащи, без недоволната членска маса на учителите.
    Как е възможно учител, преподаващ в държавно/общинско училище, над което се вее държавното знаме, преподаващ по утвърдени от държавните органи учебни планове, да не е държавен служител.
    Разбира се, по-важно е да не се решава проблема, а да се създава периодично напрежение.

    ЕТО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА:

    ЗАКОН за народната просвета

    Обн., ДВ, бр. 86 от 18.10.1991 г., изм., бр. 90 от 24.10.1996 г., изм. и доп., бр. 36 от 31.03.1998 г., доп., бр. 124 от 27.10.1998 г., изм., бр. 153 от 23.12.1998 г., в сила от 1.01.1999 г., бр. 67 от 27.07.1999 г., в сила от 27.07.1999 г., бр. 68 от 30.07.1999 г., изм. и доп.
    ………………………………………………………………………………………………………………………………
    Чл. 40. (Доп. - ДВ, бр. 36 от 1998 г.) (1) УЧИТЕЛИТЕ (ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ), ДИРЕКТОРИТЕ И ПОМОЩНИК-ДИРЕКТОРИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА, В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И В ОБСЛУЖВАЩИТЕ СИСТЕМАТА НА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА ЗВЕНА СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.

    Коментиран от #72

  • 67 ОСТВКА

    0 0 Отговор
    Тиси за диагноза. Дори като прати ицето и дебелия по джаоанки да плажуват при Доган -хората не са идиоти! Затова имате12%при толко слаба избирателна активност.
    Защо като неискате постове скочихте като ужилени?
    Защото няма да има задкулисни договорки и извиване на ръце за подкрепа. А законопроекти като съдебна реформа и преизчисляване на пенсии може да ги внесете в парламента и там да търсите подкрепа. Пък откъде управляяващите ще извадят парите ще им кажете вие!

    Коментиран от #71

  • 68 Къуин

    0 0 Отговор
    И какво им пречи да съгласуват реформите или преговащите трябва да са с министри. Имате с мутрите 2/3 от гласовете на Славе! Вие нямате пари БЕ! -какво ще решавате?
  • 69 9798

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Перо":

    Простичко казано пак ще си играем на проба - грешка.
  • 70 Мисъл

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Друже, не си наясно какво щеше да е в момента, ако нямаше приватизация. Че е била порочна била е, но фирмите, които преминаха в частния сектор са печеливши, познай ако бяха останали държавни в момента сигурно и Северна Корея щеше да е пред нас. Ти пет печеливши държавни предприятия да ми назовеш към момента, можеш ли? Но съм сигурен, че знаеш поне петнадесет, които работят на загуба, ама ти и аз чрез нашите данъци ги крепим... Така че не повтаряйте заучени фрази без да обмислите за какво става въпрос.
  • 71 Мисъл

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "ОСТВКА":

    Знаеш ли защо, защото в момента истинските управляващи сменят единия аватар с другия. И няма значение кой е на власт, има значение какви политики и реформи прави, защото на всички ни е ясно, че нашта мила родина има проблем, а той ако си кретаме по старому няма да се реши и точно истинските управляващи (в сянка) това им е най-изгодно.
  • 72 Мисъл

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Така е, ти си будител, ама си е друго на държавна службичка и да си кретам -е ти си пееш уроците и баш те брига кой научил, кой не. Е като бяхте държавни служители какво постигнахте? Мутри да ни управляват...
  • 73 възпитан

    0 0 Отговор
    Защо не си в затвора бе Б----К
  • 74 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    АКО ВСИЧКО ТОВА , КОЕТО КАЗВА КОСТОВ БЕШЕ ВЯРНО , МАЛКО ПО- КЪСНО ЩЕШЕ ДА СЕ РАЗРАЗИ БУРЯТА В НС , В НАДМОЩИЕ ЗА ПОЛИТИКИ .
    СЕГА НИ МАНИПУЛИРА ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ОТГОРЕВИЖДАЩИЯТ .
    АЗ ПЪК КАЗВАМ , ЧЕ В ГЛАВИТЕ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ НЯМА КАЧЕСТВЕНИ ПОЛИТИКИ . ИНАЧЕ ЩЯХА ДА СЕ ЧУЯТ . ЩЯХА ДА НИ ГРАБНАТ ВЪОБРАЖЕНИЕТО . ИЛИ ЩЯХА ДА ГИ НАЛОЖАТ ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ , БИЛИ В РАЗНИ АДМИНИСТРАЦИИ .
    ВСИЧКО Е ТОЛКОВА КОМЕРСИАЛИЗИРАНО , ЧЕ ВЕЧЕ И ПРОТЕСТ СТАНА МИЗЕРНА , ДОЛНА ДУМА .
  • 75 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ШОУ У ПАРЛАМЕНТО ..................................
  • 76 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    А бе,какво стана с мечката дето напада циганите? А дано я Фанат,че ако се завърти към Драгалевци,Бат Ваньо може да пострада.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове