Last news in Fakti

16 Юли, 2021 18:12 14 287 130

Д-р Николай Михайлов: Това е кулминация на политическа безотговорност

  • николай михайлов-
  • итн-
  • пресконференция

Има опасност България да влезе в лоша безкрайност от политически неудачи

Д-р Николай Михайлов: Това е кулминация на политическа безотговорност - 1
Снимка: БГНЕС

„Днешната пресконференция показа, че „Има такъв народ“ (ИТН) е решена твърдо да не играе коалиционната игра, която от гл.т. на политическия разум е задължителна в случая, защото не е ясно как иначе този съставен от тях кабинет без консултации ще просъществува дълго даже да бъде подкрепен“, коментира психиатърът Николай Михайлов днешната пресконференция на ИТН, цитиран от bTV. Той припомни, че досега само една партия е атакувала статуквото и това е била ДСБ. „Сега това няма как да стане – ИТН да управлява сама дълго време. Това, което се случи днес беше: Ние ще ви предложим кабинет, защото имаме право по всички правила. Вие имате право да го подкрепите или не. Ако не го подкрепите, казва господин Тошко Йорданов, след това ще имате възможност да съставяте вие кабинет, например „Демократична България“, но не разчитайте (защото това беше ясно казано, но не директно) на нашата подкрепа да гласуваме за този кабинет. С други думи – избори. Това вече е кулминация на политическа безотговорност. Това е лоша безкрайност от политически неудачи. Така не се прави“, категоричен е психиатърът.

Да се предлага излитане на македонец и българин е една волност, която минава отвъд благоприличието. Така не се прави, защото това засяга усета на гласоподавателите, и вътре в партията на Слави Трифонов и извън нея. Наложи се минимализиране на щетите, която днешната пресконференция трябваше да направи. Но това сполучи донякъде.

„Днес беше грандиозната обида нанесена на господин Николай Василев, сякаш той за пръв път се явява, за да чуе тези думи, които е чувал, докато е бил тук. Чуваше ги през годините, тъй като върху него имаше знак на въпрос на редица етапи. Той е запознат с тези възражения, че да ги е преживял сега драматично. Това не беше фокусът. Фокусът е, че сбъркаха и то толкова много, че мнозина се усъмниха доколко тази партия е договороспособна и може да разговаря с тези партии, от които е парламентарно зависима и доколко може да осъществи мандат – това, за което е призвана и се очаква от нея, а именно правителство, защото България трябва да се управлява", заключи Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 102 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    153 19 Отговор
    Най-важният извод от пресконференцията е, че репортерите са абсолютни мисирки, особено от държавните медии. Това, че Дългият не беше там е нещо, което мен не ме изненадва. Всъщност не съм изненадан, че българите гласуват за такива като него, Тиквата, Корнелия, Доган и да не изброявам. Нещо не ни е наред с чиповете.:(

    Коментиран от #4, #78, #109

  • 2 Последния Софиянец

    118 47 Отговор
    Изходът е Слави да предложи Служебното правителство за постоянно.

    Коментиран от #41, #51, #83, #91, #101, #115

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не само

    60 7 Отговор
    политическа безотговорност , а и на елементарен човешки морал , респекг към Род и Родина , както и християнски ценности !
  • 6 ТОШКО ШЕ НИ УПРАВЛЯВА

    102 19 Отговор
    Е НЕМА ТАКЪВ НАРОД......

    Коментиран от #32, #116

  • 7 сигурно

    86 12 Отговор
    Ако Слави излъже народа, ще е обесен на площада заедно с боко

    Коментиран от #13, #16, #56

  • 8 Майна

    133 14 Отговор
    Жалка картина беше ....,толкова обидно като виждаш такъв примитивизъм в поведението на тези, които българите припознаха за ,,Борци,, срещу мутрите....ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ПОЛИТИКАТА, ЧЕ Е ПЪЛЕН РЕЗИЛ!
  • 9 ТИЯ ДНЕС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА

    126 16 Отговор
    СА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ.......

    И ЩО НАРОД ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ....НЕ МИ СЕ МИСЛИ

    Коментиран от #31

  • 10 русенец

    48 5 Отговор

    До коментар #3 от "Живко":

    Но докато държавата не се освободи от неграмотници и тъпанари, няма да прокопса. ...
    Чрез какво ВИСШЕ трябва да се освободи държавата? Начална пионерска педагогика или ядрена физика?:)))))))))))
  • 11 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    48 24 Отговор
    Абе Чалгаря се договори с Питека Октомври да го върне на бял кон в това беше упражнението с малкия Мук и братвежите на Тошко Африкански

    Коментиран от #58

  • 12 ССсс

    126 16 Отговор
    Гледах им днеска пресконференцията и съм изумен от наглоста на малкия Тошко и лонгура до него.След поне 7 питания по въпроса,кой избра кабинета,най накрая разбрахме,че те си имали отдел,за избор на политици и останалите не им се бъркали в работата.Което показва,че депутатите на ИТН са в неведение за всичко което празната,гола,чалгарска глава е родила.Борисов,поне ги събираше и им казваше за какво иде реч а тези са държани на сляпо като овце.

    Коментиран от #75

  • 13 И НИНОВА

    29 56 Отговор

    До коментар #7 от "сигурно":

    И НИНОВА...ЩО БОЙ ИЗЯДЕ НА ИЗБОРИТЕ......СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ

    Коментиран от #68, #104

  • 14 asd

    23 26 Отговор
    Пазарлъците ...на пазара! А Тиквата да го дуфа!
  • 15 среднощен

    118 6 Отговор
    Все още има мислещи хора в България... Това което прави ИТН е обида за тези хора... Лошото е, че тези хора вече са малцинство в страната ни и трябва да търпят безумието на масата от "немислещи избиратели", което след изборите се "проектира" в живота на всеки един от нас - като трудности...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гавриил

    26 3 Отговор
    За съжаление- нищо невярно.
  • 18 ПОЛИТИКАТА НЕ Е ШОУ

    73 7 Отговор
    АМА ТИЯ СЦЕНАРИСТИ НЕ ГО РАЗБИРАТ...ШУБЕ ГИ Е ОТ ОТГОВОРНОСТ...ЧЕ УТРЕ ЩЕ ИМ ИСКАТ ТЯХНАТА ОСТАВКА ОТ....УЛИЦАТА
  • 19 374858

    61 12 Отговор
    Това е поредната добра новина, служебното правителство - експертно без гадни политици - ще по остане и ще свърши работа за 3 парламентарни гювеч кабинети от крадци калинки. Радвайте се! И бъдете итн да не се гушне с герп и дпс - това е задкулисието което народът никога повече не трябва да позволява, дори с цената на гр. война.

    Коментиран от #22

  • 20 Георги v.

    65 11 Отговор
    Не само политическата, а въобще на безотговорността! Ама нали всичките се радвахме на чалгаджията и шоуто му, докато не ни удари и нас с простотиите си. Сега ревнахме ,ама късно. Славито и целият му просташки екип се подиграха с нас. Те само това могат.

    Коментиран от #34

  • 21 Далаверкин

    33 14 Отговор
    Този е работил в МВР! Не му вярвам нито дума - манипулатор! Говори за космонавти българин и северен македонец, а си затваря очите за откровената подигравка със загиналите космонавти от совалката! Естествено, за да не му секне жалкото препитанийце!
  • 22 И ОТНОВО

    43 4 Отговор

    До коментар #19 от "374858":

    Този брифинг категорично показа тотално омисирчване на журналистиката
  • 23 ерто

    25 5 Отговор
    По-голяма ли е тази опаност от опасността Буци?

    Коментиран от #61

  • 24 ВИНАГИ

    53 6 Отговор
    С ИНТИРЕС ЧЕТА НАПИСАНОТО
    ОТ Д-Р МИХАЙЛОВ. ТОЧЕН И КОРЕКТЕН. СЛАФЧО САМО СЕ
    ИЗЛАГА И РАЗПЪВА НЕЩАТА.
    ПРОСТО ЕНА ИЗЧАКВАНЕ КО
    ША КАЖЕ ШЕФА.
  • 25 ГЕРБ

    32 10 Отговор
    Господ да накаже всички гласували за тези иди@@@
  • 26 Един

    26 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Михайлов: Това е кулминация на политическа безотговорност
    Има опасност България да влезе в лоша безкрайност от политически неудачи

    Казано, така че да бъда разбран: Щото ся със сигурност сме цъфнали и вързали, та превързали даже...
  • 27 ТОШКО, НЕ СТАВАТЕ

    51 3 Отговор
    ОПЛЕЛИ СТЕ СЕ КАТО ПИЛЕТА В КАЛЧИЩА....БЪЛГАРИЯ Е ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЗА ВАС.....НЕМА КОЙ ДА ВИ ЧАКА.......
  • 28 Браво Тошка

    43 11 Отговор
    Тошко Йорданов е поискал сваляне на охраната от НСО на гражданина Бойко Методиев Борисов! Ама било го страх от Божков, било го страх от Сретан,било го страх от братя Бобокови , било го страх от собствениците на хилядите средни и дребни формички рекетирани от шпиц командите на ГЕРБ . Проблема си е негов казва Тошко. Има милиарди откраднати, да си наема частна охрана!
  • 29 !!!?

    11 38 Отговор
    Този не е психолог, а пациент ! Тошко е прав, че неговата партия не е протестна, а референдумска, т.е. антисистемна, реформаторска. Нейния "народ" не е електорат от една партия, а разочаровани хора от всички партии. А тези партии се опитват да вкарат "Има такъв народ" в задкулисието, шушу-мушу договорките и пазарлъците за парчета от баницата за което упрекнаха партиите на статуквото !!!?

    Коментиран от #36

  • 30 бай Даньо

    26 1 Отговор
    Време е за психиатри. Лошото е че на всеки Ганчо му трябва един психиатър .
  • 31 питам само

    39 4 Отговор

    До коментар #9 от "ТИЯ ДНЕС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА":

    И колко са гласувалите за тях-20 и няколко % от 30тина реално гласували. Което е има-няма 7-8% от имащите право на глас българи.. Е, и с такава подкрепа да тръгнеш да правиш правителство си е живо самоубийство. Да не говорим за простотията с представянето на това правителство на ''преводачите'', наточило се да разкости и малко останалото не откраднато.Парламентарист бил Чалгаря..демократ и родолюбец - ДРЪН-ДРЪН ЯРИНА.
  • 32 шопо

    51 5 Отговор

    До коментар #6 от "ТОШКО ШЕ НИ УПРАВЛЯВА":

    Щом опрехме до чалгарите Славчо Учиндолски и Тошко Африканси да ни управляват, значи народо съвсем е подивел !
  • 33 БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ, ЧЕ ТИЯ

    20 36 Отговор
    СА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ...В КОМБИНАЦИЯ С РАДЕВ....НАПРАВО СА СМЕШНИЦИ...ЮЮ.

    Коментиран от #37

  • 34 Герге

    19 7 Отговор

    До коментар #20 от "Георги v.":

    Селски, с нас се подиграват онези 60 % НЕ гласували! Защо всички очакват някой нещо да направи, някой да ни оправи. Ами предложете вие нещо! Чалгарят Слави направи най-важното - обра бостана! Вместо да дрънкате, посадете нещо, по макар и зеленчуче!
    30 г. само преработваме храна и ръсим мисли! Оправи си правописа!
  • 35 Доротея

    13 14 Отговор
    Психаря Михайлов бе при Ризова! Преди него - Караканчева - Кържали! То в петък вечер кой нормален за предаване ще намериш? Караканчева бе по интересна този път от психирания доктор! Влезе като видна кържалийска политичка, бивш председател и политик от Греб, а напусна студиото като машинен инженер Караянчева - отива в завода! Липсвал и грохота на металите и мириса на масло, както и тръпката да произведеш нещо реално, да успееш да го пласираш и спечелиш някой лев! Да се чуди човек, за какъв и кой я довлече чак до желтите павета!? Тя е щастлива там - в планината! Не трябвало да се притеснявате, че ще загине от глад, но ако Мая изпаднела в същото положение, ще стане клошар.....
  • 36 ЧЕ ТО

    40 3 Отговор

    До коментар #29 от "!!!?":

    ТИЯ ОТ ИТН НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЕТ СА...ШУБЕ ГИ Е ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ....УВЪРТВАТ ГО, ОСУКВАТ ГО.....НЕ ЗНАЯТ КВО ДА КАЖАТ....ПЪК И СЛАВУЦА СЕ ПОКРИ....КАК ДА ИМ ВЕРВАШ

    Коментиран от #38

  • 37 Стойко

    18 10 Отговор

    До коментар #33 от "БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ, ЧЕ ТИЯ":

    Смешкоооо , наше забавление неповторимо. Стига си плямпал за някакви червени и Нинова. Нас ни интересува че ГЕРБ и тиквун са пребити и изхвърлени от държавната ясла. Че от тях вече нищо не зависи. Бръщолевеше за някакъв кабинет ББ-4, но ти влезе целия. Е няма такова забавление и шоу смешкоооо...Безценно

    Коментиран от #81, #112

  • 38 Мето

    7 10 Отговор

    До коментар #36 от "ЧЕ ТО":

    Е ние им верваме след като одърмониха Бацето ти ...Това ни стига засега

    Коментиран от #40

  • 39 ЩО СЛАВИ ГО НЕМАШЕ

    26 3 Отговор
    НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА....ДА ГО РАЗПНЕМЕ...ПОКРИ СЕ....ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ.....
  • 40 ЧЕ БАЦЕТО ПАК Е НОМЕР 1

    24 6 Отговор

    До коментар #38 от "Мето":

    С ДВАМА ДЕПУТАТИ ПО ЮАЛКО Е НИЩО....КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ ДНЕС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА КВИ СА.... МЕКИ КИТКИ.....

    Коментиран от #45, #47, #48

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Кочо

    10 36 Отговор
    Г-н Йорданов бе отличен на тази конференция - ерудиран, толерантен, внимателен, конкретен! Висчко както трябва! Ники Василев - много възпитан! Друг на негово място щеше да е обиден на медиите, а той най отговорно отива и беседва с тези, които са го омаскарили. Друг на негово място щеше да ги нарече ,,мисирки", да им тегли една пм и да изчезне с 250. ИТН ще успеят! Има такива хора, които набират бавно скорост, но по късно показват качества и резултат. Премиерът Янев е подобна порода!
  • 43 Чочо

    20 1 Отговор
    Ако още не са намерили северен македонец за космоса,предлагам на сценаристите и дългия да е Коце пръдлето от крива паланка
  • 44 Даката

    29 0 Отговор
    Приличаха на двама кибици от селския хоремаг
  • 45 Смешкоооо......

    10 8 Отговор

    До коментар #40 от "ЧЕ БАЦЕТО ПАК Е НОМЕР 1":

    Нали Бацето щеше да тресне пак ааааа? По малко депутати а коалиция със СДС, и пак сте бити...Що така а смешкоооо?

    Коментиран от #49

  • 46 Чалгев

    27 3 Отговор
    Чалгарят става за пъдар.Така ще продължи линията в България- цар, пъдар, свинар, сладкар, чалгар,кръчмар.Трифонов е поставено лице на мафията и боклук

    Коментиран от #66

  • 47 Изумен

    21 9 Отговор

    До коментар #40 от "ЧЕ БАЦЕТО ПАК Е НОМЕР 1":

    Аз съм изумен! Една формация създадена преди 2 години (ИТН) , без областни и общински структури , без кметове и общински съветници в страната има паритет с една огромна и добре смазана машина и клика , управлявала 12 години България , с 3/4 от кметовете в страната , с огромна армия от държавни чиновници , с техни хора в бордовете на държавните и общински фирми , с подкрепата на 108 хиляди учители в страната на които направи заплатите над 2 хиляди лева за сметка на обикновените трудещи се в частни фирми, фабрики и цехове получаващи заплати само за консумативи и битови разходи. С подкрепата на 62 хиляди полицаи и 45 хиляди военни. И да не забравяме че тази клика не се яви самостоятелно като партия на изборите а в коалиция със ...СДС!!!! Да, добре прочетохте! С митичното СДС , събрало 1 милион на митинг , с това СДС печелило избори с 2.2 милиона гласа . Та кликата ГЕРБ се яви в коалиция със същото това СДС срещу една формация на 2 години без структури и ги би с 15790 гласа. Но, да не забравяме и другите АНТИ -ГЕРБ гласове не само тези за ИТН!!!! 368 хиляди гласа за БСП, 350 хиляди гласа за ДБ , 140 хиляди гласа за ИСМВ. 82 хиляди гласа за Възраждане! Такъв крах на коалицията ГЕРБ +СДС никой не е очаквал. Зад теб да стоят кметовете в страната с администрацията си, всички държавни чиновници и всички служители в Герберските фирми печелещи държавните поръчки. LA FINITE

    Коментиран от #52, #59, #122

  • 48 Посетител

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "ЧЕ БАЦЕТО ПАК Е НОМЕР 1":

    Едно, едно ама две! 😁

    Коментиран от #55

  • 49 Ю.кортес

    18 3 Отговор

    До коментар #45 от "Смешкоооо......":

    Мерили са се къде са повече цървулите,при банкянската мутра или при учиндолската.Учиндолската събра половин процент повече цървули

    Коментиран от #53

  • 50 Вранев

    12 2 Отговор
    Целта на чалгаря е, ако не мине номера с Малкия Мук, е да върне Борисов
  • 51 Бацо Гацов

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Май пак си предозирал. Ако Слави предложи Служебното за постоянно, това няма да е негото правителство. Демек: Подкрепя правителството на Радев. А и Слави не е израстнал да предлага. Той още загрява на тъч-линията. Едно е да плюеш от екрана, да пееш, да се плезиш - друго е да си в политиката. Не искал да се коалира, а иска да управлява. Такъв филм няма. Докато Слави се прави на келеш, всичко поскъпва. Не забелязвате ли? Колкото и избори да се провеждат Слави няма да спечели мнозинство.
  • 52 Чочо

    21 0 Отговор

    До коментар #47 от "Изумен":

    Въобще не трябва да си изумен.По лесно манипулируем и балъшки народ от бг няма.
  • 53 Годжи Келеша

    20 1 Отговор

    До коментар #49 от "Ю.кортес":

    Чалгарят е цървул
  • 54 Пенсилвания

    13 4 Отговор
    Чалгарят иска да запази Гешев, това е задачата му
  • 55 ЧЕ БЕЗ НЕГО СМЕ

    3 6 Отговор

    До коментар #48 от "Посетител":

    ГОЛА ВОДА....ИЛИ НЕ ГО...ЕИЖДАТЕ

    Коментиран от #100

  • 56 мусолини

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "сигурно":

    надолу с главите
  • 57 Нели

    4 0 Отговор
    Който плаща на музикантите, той поръчва и музиката. Изкуството(политиката) и търговията бързо и безсрамно се вмъкват в общо легло. И се знае кой бива изнасилен.
  • 58 Шамара

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    От чужбина не може да казвате кой ще кара влака, защото не сте пътници в него!
  • 59 тнт

    8 3 Отговор

    До коментар #47 от "Изумен":

    Няма по -точен пост!ГЕРБ са аут!
  • 60 ИВО СИРОМАХОВ

    20 0 Отговор
    АБЕ, ТИЯ НАШИТЕ НЕЩО СЕ ПОИЗЛОЖИХА. А ИЗПРАТИХМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ. ГРЕШКАТА БЕШЕ, ЧЕ НЕ ИЗПРАТИХМЕ УЧИНДОЛСКИЯ МАЙМУН.
  • 61 6586

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "ерто":

    ДА, по голяма е.
    Какистокрация в действие.
    Това получаваме
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Който и да съм

    5 6 Отговор
    Много ми е интересно, вие, дето наричате журналистите "мисирки" какви професионални висоти сте постигнали във вашата област?
    Анонимното писане е добър параван, за прикритие на това, колко струват едни хора, бълващи с папагалска настойчивост омръзнали вече фрази!
    Айде на минусите! Кой не пише минуси, значи е тулуп!

    Коментиран от #72

  • 64 robin

    17 2 Отговор
    Николай Михайлов,рядко умен човек.Винаги,с интерес,слушам анализите му.

    Коментиран от #98

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    у нас мафията си има ДЪРЖАВА на власт са кукловоди олигарси капиталисти
  • 66 неразбрал

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Чалгев":

    Интересно?! Такива текстове не бях срещал преди десетина дни?
    Как бързо се формира, коренно различно виждане, по някакъв важен политически феномен?

    Коментиран от #96

  • 67 МАНГЪР ДЕБИЛОВ

    8 10 Отговор
    ИМАХМЕ СТАБИЛНОСТ И ПРЕДВИДИМОСТ, А СЕГА КОСМОНАВТИКА И АВИАЦИЯ С ЧАЛГА ПРИВКУС. АВИАЦИЯТА НИ КАТАСТРОФИРА, КОСМОСА ЗОВЕ ДЕБИЛИТЕ - БЕЗ ВРЪЩАНЕ! САМО ОТ ИТН МОГАТ ДА СА БЕЗ СКАФАНДРИ В КОСМОСА.
  • 68 ммм

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "И НИНОВА":

    Щом не спряхте да я дъвчете, значи ви е бръкнала някъде.
  • 69 ,no name no face no number

    11 5 Отговор
    Така е чалга парти, но ако искате промяна на другите избори не гласуеайте за такива шоумени( политически клоуни като итн), ами примерно за Възраждане или друга сериозна партия може и да не е голяма, важното е работа да върши

    Коментиран от #82, #127

  • 70 ВСИЧКИ ТУК СА РУСКИ ОТРЕПКИ

    4 9 Отговор
    ВЗЕХМЕ ВСИЧКИ ТЪПОТИИ НА ТАЯ СВОЛАЧ !

    Коментиран от #88

  • 71 ИНАЧЕ НЕ СТАВА

    5 5 Отговор
    ТРЯБВА ПАК ДА СЕ ПИПА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН - ДА СЕ ЗАЧИТАТ САМО ГЛАСОВЕТЕ ОТ ЧУЖБИНА И ОТ ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ!
  • 72 Обидчив

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Който и да съм":

    Не ви наричаме ние! Боце беше първи! Пиши на неговата страница тези жални вопли!
  • 73 Механик

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Живко":

    Казваш всичко на планетата да пребъде и да няма мизерстващи хора. Това автоматично пари нещата НЕПРИЛОЖИМИ на тая планета с тоя геном на населението (визирам не само хора, ами и животни, както и разни едноклетъчни и микроби). Всичко е заложено на принципа "изяж всичко, което може да изядеш и да не ти пука дали го боли докато го ядеш". Такава явно е волята СВИШЕ.
    Простата логика тук е "колкото повече има за мен, толкова по=добре за мен-цената няма значение".
    Въпросът е мнгоо философски и едва малцина го разбират.
    Ето сега е дошъл мига в който ресурсите на планета са на изчерпване. Мислиш ли ,че ония, с многото пари и власт ще допуснат всички заедно да мизерстваме? Ми не. Те са склонни да пожертват нас, за да живеят те. И го правят точно в тоя момент.
    Казно с други думи, те ни изяждат, за да са добре те. Така правят хищниците на тая планета от как има живот на нея. Хора не са по-различни. По-различни са способите, но мотива и резултатите са същите като когато лъвът изяжда антилопата. Той иска да е добре, за това дали я боли антилопата, той не пита.
  • 74 ХЕРО МУСТАФА

    5 6 Отговор
    НАЙПОСЛЕ ЧАЛГАРЯ САМ ВЗЕ 50% ОТ БОЙКО. СБЪДНАТА МЕЧТА, АМА С ФАЛШ, ЛЪЖИ, ИЗМАМИ И ФАЩ.

    Коментиран от #124

  • 75 Aлфа Вълкът

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "ССсс":

    Туй е положението поне още 2-3г с Бойко, може и цял мандат. Още 10г пък няма да има алтернатива на тези на политическата сцена. Ще ги въртим едни същи, ама с нови партии.

    Коментиран от #90

  • 76 Аналитик плюс

    7 0 Отговор
    Трети избори? - значи властта в България витае в въздуха поради политическия хаос. Ще я зграбчи този, който има интереси в БГ, а именно - консолидираните атлантици. Това означава още по-явно починение на чуждото влияние.
  • 77 Слави

    6 6 Отговор
    Отивате си, разберете !

    Коментиран от #125

  • 78 Ха ха

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Руси,Нинова не бяга от въпроси и пресконференции .Не я слагай в отбора на Толупа,Доган, Пеевски,а отскоро и Славейчо.
  • 79 Ляв плюс

    8 2 Отговор
    "Има опасност България да влезе в лоша безкрайност от политически неудачи" - този приказва така сякаш БГ не е вече там
  • 80 Всичките

    6 15 Отговор
    Умници са се събрали да плюят по Инт, ама направете си партия бе, и си спечелете победата.
    Айде у лево.
    Някви професори и незнам си кви са изказват много нахъсано ,дават едни " умни" съвети.
    Ако обичате ,щом не сте гласували за инт ,нямате право да давате мнение.
    Идете си ги давайте компетенциите на вашта партия.
    Чупка
  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    СТОЙКО кога ще се оправи МАЙКА БЪЛГАРИЯ а тоя психиатър е от герб СТОЙКО знам щото книгите са художествена измислица но съществувал ли е ИВАН МИЛЕТИЕВ КОЗЕЛА на кой е прототип
  • 82 ХаХаХа

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от ",no name no face no number":

    За сериозни подлеци, не гласуваме! Имаме си достатъчно подлеци, че да вкарваме още един!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ХАН КРУМ

    14 0 Отговор
    ХАЙДЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ХВАЩАТЕ В РАБОТА ,ЧЕ ПОЧВАТЕ ДА ПИСВАТЕ. С ГЛЪМОТИИ ,ПРОСТОТИИ И МАЛОУМЩИНИ. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ ,КОЙ Е ПО–ПО –НАЙ ,ДА ИДВАМЕ ,ДА ВИ ОТУПАМЕ ПРАХОЛЯКА И ДА ВЪРВИТЕ НА МАЙ.....СИ, ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЙДОХТЕ.30 ГОДИНИ УМНИ ,КРАСИВИ И КРАДЛИВИ.ТАКИВА НЕ ЩЕМ.
  • 88 Ессерем

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "ВСИЧКИ ТУК СА РУСКИ ОТРЕПКИ":

    Ааа ,има и американски бол!
  • 89 СВИШЕ!

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Живко":

    СВИШЕ СЕ КАЗВА И ПИШЕ!!! ГЕРБЕРАСТ ЛИ СИ?! РАЗБИРАШ ЛИ СЕ С ПРОСТАКА ТУЛУП БОРИСОВ?!!!
  • 90 тнт

    9 2 Отговор

    До коментар #75 от "Aлфа Вълкът":

    И на мас ли ще го правим тулупа? Със снимката на астронавтите направо си отряза главата!Ма тъп,тъп ,чак вдлъбнат!
  • 91 ДАРМАДАН

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    "има такъв народ" ПРЕДИ ПО СТУДИАТА ИНТЕРВЮТА ДАВАХА АНАЛИЗАТОРИ, СЕГА ПСИХИАТРИ
  • 92 Въй

    5 12 Отговор
    Жалка картинка, да оплюват хората дето са спечелили изборите. Да оплюват нова партия и нови лица, дето никога не са били на държавна служба, хранилка. Да оплюват проекта-кабинета без да са управлявали. Виждате ли за какво иде реч, каква организацуя на мисирки и платени медии, промиват главите на народа. Нороде събудете се, виште как ИМВ и ДБ скочиха на това, че не са на софрата...пролича си, че и те са били по едно или друго втеме в управлението на страна и имат зависимости от службите дето съсипаха страната. Затова ИТН не ги кани в правитеслството... От троловете и платените неща коментар...

    Коментиран от #93

  • 93 ДАРМАДАН

    5 3 Отговор

    До коментар #92 от "Въй":

    КАРТИНКА ЖАЛКА СПОКО ИМА ДОСТАТЪЧНО ПСИХИАТРИ ЗА ВАЗЗЗЗ

    Коментиран от #123

  • 94 АЛЧНИЦИ

    4 5 Отговор
    ЕТО ДОКЪДЕ СЕ СТИГА КАТО СИ ПРОСТ АЛЧЕН И ТЪП КАТО БОЙКО ............
  • 95 Алтер

    2 5 Отговор
    По зле от предходните двадесет години не може да стане.

    Коментиран от #102

  • 96 не си виждал

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "неразбрал":

    защото не си гледал да видиш.
  • 97 РЕСПЕКТ

    4 12 Отговор
    Н.ВАСИЛЕВ Е ДОСТОЕН ЧОВЕК ,ИНОВАТОР ,СЪЗИДАТЕЛ ,НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОГЪВАТ ПОД НАТИСК НА ФЕЙК БЕНОВСКА НИКОЛОВА ,БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ
  • 98 Посетител

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "robin":

    Аз също! Старая се, да не пропускам изявите му!
  • 99 МУТРИИИИ

    2 4 Отговор
    ЧАЛГАРИТЕ ЗАБРАВИХА ГЕШЕВ , БОЙКО САМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ , А ДОРИ НЕ СИ Е ТРЪГВАЛ КРАДЕЦА ДОЛЕН ГАДЕН СКАПАН ПРОС И ТЪП . ДОРИ ДОВЕДЕ И АВЕРА СИ ОТ УЧИНДОЛ И ТОЙ ДА ПОКРАДЕ МАЛКО !
  • 100 Посетител

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "ЧЕ БЕЗ НЕГО СМЕ":

    Кой е гола вода, баце ли? Верно е!!! Че и газирана!
  • 101 никой

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти верно си много..........парче! ККой е Слави и в качеството на какъв да предложи служебното за постоянно?
  • 102 оптимист

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "Алтер":

    може, моожеее...още може
  • 103 Алоуу алънкоулу

    1 0 Отговор
    Дървено желязо и отговорен политик??? ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ!!!???
  • 104 много

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "И НИНОВА":

    си загрижен за Нинова, влюбен ли си в нея? Ако да, иди и го кажи на нея, иначе не ни занимавай всеки ден по сто пъти, независимо от това, какво коментират хората. Тъпанарите вкараха държавата в глуха улица, а ти ръсиш само глупости.
  • 105 асан

    3 11 Отговор
    Давай Слави мачкай.Никакви коалиции.Не съм гласувал за теб да си с Герб,Бсп,Дпс,ДА България, а Майчето небеше ли от герб.Предлагаш свой кабинет без коалиции.Що всички к.рви реват, значи ти е голям авторитета сред народа.С теб сме!България е зад теб!Левски го е казал
    Ако спечеля печели цял народ, ако загубя отиваме на избори!

    Коментиран от #106

  • 106 ШАМАНДУРА

    8 1 Отговор

    До коментар #105 от "асан":

    НЕ БЪРНИКАЙ КОСТИТЕ НА ЛЕВСКИ СТОЙ СИ У КОПТОРО
  • 107 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 5 Отговор
    Кога ще го разберете, всяка една партия е отговорна единствено пред гласувалите за нея. А не Пред политици от други партии и платени и служещи на задкулисиет журналисти, социолози, политолози ... ИТН са отборни пред 600 000 българи гласували за нея. 3,5 млн., които не са гласували нямат моралното право да изискват капят и да е. А пък 2 млн., които са гласували за други партии, могат да изискват от "своята" партия. Дали да подкрепи или да не подкрепи правителство на ИТН.
  • 108 В Каналето

    7 2 Отговор
    Всъщност, за психиатър са тези 25% които гласуваха за чалгаря. Аз знаех че резултатът ще е същия като на предните избори, и ще е същия ако потретите изборите. Също знам че Слави не става и за чеп на зеле! Колко трябва да сте неосведомени и неспособни да мислите за да си въобразявате че Слави може да ръководи държава?

    Коментиран от #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Чеп за зеле

    3 1 Отговор

    До коментар #108 от "В Каналето":

    А милиционерът маркучадържател, комунистът Борисов
    става ли за чеп за зеле?
  • 111 бабаяга

    2 0 Отговор
    Другата алтернатива, която все повече се затвърждава е да изчезне.
  • 112 Незнаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Стойко":

    То къде му влезе,влезе,ама защо се върти?
  • 113 Бойко

    0 0 Отговор
    Мачкай Баце. Да не забравиш да предложиш на Славчо, към групата на астронавтите да добави и един сиганин за цвят. ..........Славни времена за България идат, Баце. Светло бъдеще ни очаква Баце.
  • 114 Просветен илюминат

    5 1 Отговор
    Погледнете визията и енергията на Слави и Тошко и кажете,имат ли визия на лидери от които лъха на промяна или критикуващи плямпала от които човек по скоро да получи главоболие като ги слуша какво говорят?
  • 115 Служебното правителство

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    само за два месеца врътна далавери за 2милиарда. Не пиши глупости. А ДБ заслужават да са изчегъртани.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Спас безделника

    2 2 Отговор
    НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА НЯМА ЧАК ТАКЪВ УУРОД! ТОДОРЕ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ, УЗАКОНЕТЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТАКЪВ ПОДАРЪК СЕ СЛУЧВА 1 ПЪТ! СЛЕД ТОВА ВИНАГИ МОЖЕТЕ ДА ГО БЛАМИРАТЕ, НО ТО - ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЩЕ БЪДЕ СПОЙКАТА НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ. ТОДОРЕ, МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ТОДОРЕ И СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА: ЗАЩО БОКО СЕ СТРАХУВА ОТ НЕГО!
  • 118 Видовден

    1 1 Отговор
    Вие, коитото си играхте на метежи все още не знаете какво ще ви се стовари на главите когато започнем истинкски да губим парите си от поредната сбърканяшка "политика". Всичките мутри от метежа ще си го получите това, което заслужавате по брутален начин. Посяхте буря ще жънете ураган. Насаждахте омраза и тя е ще ви се върне в кратен размер.
  • 119 Росен Йорданов, психолог от МВР Болница,

    1 0 Отговор
    Пуснал сие малко брада, да изглежда на Политолог!! Занимаваш се с Престъпници, и тогава поучаваше, а вече стана и Политик!!!??
  • 120 ПОЖАРНИКАР БУДА

    0 0 Отговор
    ЧАЛГАРА Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО И ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ОТ БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ☭.
  • 121 Йо Несбьо

    1 0 Отговор
    Много хора не познават изобщо правната уредба и им се иска служебното правителство за постоянно. Как да стане?! Законът ясно посочва, че целта на служебния кабинет е да организира нови избори. Нищо друго! После президентът дава мандат на спечелилата изборите партия да състави правителство. Ако тя върне мандата, президентът дава мандат на втората по численост партия. Ако и тя не състави правителство, се отива към третата партия. Къде виждате в това служебното правителство?! Ако правителство не бъде съставено, се насрочват нови избори. Служебното правителство управлява до избирането на редовно правителство. Няма обаче филм служебното правителство за постоянно. Впрочем, подозирах, че ИТН няма да направят нищо. Избират министър-председател, а разполагат с 25% от местата в Народното събрание. Още не са водили консултации кой би могъл да ги подкрепи и вече определят реда и правилата. Съвсем ясно е, че подкрепа би могла да дойде от друга партия само срещу министерски постове. Скоро ще започнете да псувате Учиндолеца, защото при Б.Б. заплатите всяка година растяха с 50 лв, а при безвластие няма кой да Ви даде...
  • 122 ЛИЛИ

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Изумен":

    ПЛЮНЧО,НАЛИ ТИ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА КАКВО ПРАВЕХА В ЧУЖБИНА С ГЛАСУВАНЕТО-МАНИПУЛИРАХА ВСИЧКО,БРАТЕ,АЙДЕ НАТОЧИ СИ АЙКЮ-ТО
  • 123 Къуин

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "ДАРМАДАН":

    Какви психиатри бе! За да влезе в кабинета на боко трябва да е бил на каишка с папка при Гешев. Затова иска да го маха. Да си избере той верен паш! - нещо като тебе.

    Коментиран от #129, #130

  • 124 Юююююю

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "ХЕРО МУСТАФА":

    ГДЕ ГИ ВИДЯБЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ, ИЗВИНИ СЕ БЕ , ИЗВИНИ СЕ БЕ.....
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 тоти

    2 0 Отговор
    Кажи направо- Идват новите обирджии-.Какво го мънка професора.
  • 127 Кой е тоя

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от ",no name no face no number":

    Кой? - копейкин ли! Милия от 3% надалище има.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 ДАРМАДАН

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Къуин":

    Па"Ш" се пише със "Ж", научи граматиката първо и второ: не се продавай за грошове! Пишеш несвързано и обричаш твоите деца на мизерия!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове