Last news in Fakti

31 Юли, 2021 08:50 6 043 168

Радев връчи мандата на ИТН: Кой е Пламен Николов?

  • румен радев-
  • има такъв народ-
  • пламен николов-
  • герб

Дали ще бъде постигнато споразумение за подкрепа на кабинет на ИТН и кои партии ще застанат зад него, предстои да стане ясно в следващите дни

Радев връчи мандата на ИТН: Кой е Пламен Николов? - 1
Снимка: БГНЕС

Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на Пламен Николов - номинацията за премиер на ИТН. До седмица правителството трябва да бъде гласувано, в противен случай на ход са ГЕРБ.

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ". Пламен Николов, който е номинацията на ИТН за премиер, получи мандата от името на партията. Срокът за сформиране на правителство е седем дни.

Кой е Пламен Николов?

Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Завършил е в Софийския университет и е специализирал в Австрия.

Николов е ново име за политиката. В сайта на ИТН четем, че той има над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Николов е роден през 1977 година в Горна Оряховица. Говори английски, немски и руски език.

"Имаме пет приоритета, с които трябва да се справим", заяви Николов в първия си разговор с журналисти след получаването на мандата. Като приоритети той посочи Плана за възстановяване и устойчивост, справянето с Ковид кризата, преизчисляване на пенсиите, промяна на изборната системата и съдебна реформа. "Можаритарният вот остава на дневен ред", каза още Николов.

Смениха ли ИТН номинацията за премиер в последния момент?

По-рано през деня се появи информация, че кандидатът за премиер на ИТН ще е юристът Пламен Илиев. Илиев е главен асистент по Конституционно право в Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски", където е получил магистърската си степен по право. След това е специализирал във Великобритания и Ню Йорк.

Кантората на Петър Илиев е била консултант на парламентарната група на БСП в 44-ото Народно събрание. Илиев е бил и адвокат на настоящия депутат от БСП Иван Иванов. Според медийни публикации той е зет на Пламен Червеняков - бивш член на ръководството на БСП Пловдив и настоящ отговорник по организационните въпроси в Националния съвет на БСП. След връчването на мандата, Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!" коментира пред bTV, че при среща с "Има такъв народ" те са заявили, че няма да подкрепят кандидатурата на Илиев.

Във Фейсбук Борислав Сандов от "Демократична България" написа: "Барбадос е офшорна зона, включена дълги години в "черния списък" на ЕС. Адвокатска кантора с двама юристи и един куп счетоводители ясно показва с какво се занимава тази кантора. Години наред се боря с офшорките и категорично не бих подкрепил офшоркаджия за Премиер. Нека е ясно отсега". Петър Илиев е почетен консул на Барбадос в България.

Ще има ли правителство?

Предстои в следващите дни "Има такъв народ" да предложи състав на Министерския съвет и да продължи преговорите с останалите политически сили в търсене на подкрепа за него. Правителството трябва да бъде подкрепено от обикновено мнозинство, това означава 50% + 1 от присъстващите. Това теоретично дава възможността, ако по време на гласуване се регистрират 121 депутати, т.е. има кворум, кабинетът да бъде приет и само с гласовете на депутатите на ИТН, които са 65. За стабилно мнозинство обаче са необходими поне 121 депутати.

За целта от партията на Слави Трифонов водят преговори с БСП, “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме!”. Среща се проведе и с ръководството на ДПС. В последните дни напрежението между ИТН и декларираните от тях като потенциални партньори "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" ескалира, след като от партиите на Христо Иванов и Мая Манолова поискаха гаранции, че ГЕРБ и ДПС ще бъдат изолирани от бъдещата власт. Иванов и Манолова също така разкритикуваха пазенето в тайна на състава на кабинета, който ИТН ще предложи. От партията на Трифонов от своя страна обвиниха двете останали партии, че тласкат страната към избори и нападнаха служебните министри Асен Василев и Кирил Петков, които бяха посочени и от ДБ, и от ИСБНИ като подходящи за един бъдещ кабинет. Остри критики към Василев и Петков отправиха и от ДПС.

Дали ще бъде постигнато споразумение за подкрепа на кабинет на ИТН и кои партии ще застанат зад него, предстои да стане ясно в следващите дни. Ако това не се случи, следващият проучвателен мандат за съставяне на правителство ще бъде връчен на ГЕРБ.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    71 27 Отговор
    Правителство от сульо и пульо. Казаха ми че Славчо правил кастинг за премиер в неговата телевизия?! Да беше избрал Крисия, поне може да пее момичето.

    Коментиран от #11, #12, #127

  • 2 Слави кога ще разбереш че държавата не е

    66 28 Отговор
    Слави кога ще разбереш че държавата не е шоу .И не си търсим поредния певец или актьор избран на кастинг в комедийно шоу. Да ни пробутваш министър председател избран на кастинг в комедийно шоу е не просто смешно а плачевно.

    Коментиран от #19

  • 3 choko

    56 15 Отговор
    Партиите трябва да положат максимални усилия да има редовен кабинет, защото кризата чука на вратата

    Коментиран от #45, #82

  • 4 Тоя

    52 20 Отговор
    ли изнамериха ? Доктор по философия на правото ? Разтегач на локуми (шуменски) и до ден днешен само по служби ! Човек - службогонец без топки , но с тапии ! На снимката скръстил смирено отпред ръце , като при покойник !

    Коментиран от #99, #112

  • 5 Премиер през кастинг

    45 15 Отговор
    Той чалгаря 20 години прави кастинги и не е спечелил Евровизия.
  • 6 JEFF

    51 19 Отговор
    Как кой ? Николов е човек от кастинг за нещо си . Така ли ще се избират вече политиците ? Тогава няма нужда от избори. Аз не мога да си представя как един образован човек , реализиран в бизнеса , според него, се явява на кастинг за политици ? И кой го оценя - един шоумен. Америка си избра шоумен и какво стана ? Защо повтаряме грешките на другите ?

    Коментиран от #13, #15, #166

  • 7 ЛЛЛ

    41 14 Отговор
    Кастинг за политици звучи абсурдно, а ние очакваме да има промяна...
  • 8 Дано

    21 36 Отговор
    Дано се състави правителство. Всички това искаме.Кандидатът на ИТН е добро попадение, на светлинни години от тиквите и всякакви други плодове и зеленчуци.

    Коментиран от #91, #115

  • 9 Aвтобиография

    56 15 Отговор
    Само вижте автобиографията!!!
    1. Учил в богословския факултет на СУ.
    2.Специализирал в Австрия
    3. От 15 години се занимава с търговия.
    Точка това е, няма друго. Е без да се хваля аз имам по добро CV!!!
    Това е точно анонимник кукла на конци, явно решенията ще се вземат в телевизията 7/8.

    Коментиран от #16, #86, #94

  • 10 FEFE

    53 4 Отговор
    Да не стане като с царя - пуснаха го от някъде кради кради и си замина!

    Коментиран от #20, #97

  • 11 Ами

    14 34 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    когато избираше за певици я избра! И момичето стана номер едно на Евро визия! И когато за каквото е избирал, хората са били номер едно! Та сега като е избирал политици, то няма причини да не му вярвам! Не зависимо, че на този зад теб това не му се харесва, то това са фактите!

    Коментиран от #14, #24

  • 12 Фактъ

    36 11 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    А откъде да излезе новия премиер от жипката ли? хихи
  • 13 Антиседерасогербрбер

    20 21 Отговор

    До коментар #6 от "JEFF":

    А ми по добре с кастинг отколкото да се избира от улицата" калинка" както правеха герб.
  • 14 Лъжа

    27 13 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    Къде Крисия или някой избран през кастинг за кмет е бил номер 1 ?!? Лъжец !!!
    Крисия избяга от Слаби щото е педофл.

    Коментиран от #21

  • 15 Щом казваш

    32 5 Отговор

    До коментар #6 от "JEFF":

    Образован като завършил СУ с измислена специалност. Да такъв е но такива са хиляди. Преуспял като търговски представител на спортни стоки в офис с 14 човека. Щом казваш добре преуспял е. Но поне като търговски представител ще умее да говори и убеждава хората. То това му трябва на Слави говорител щото решенията ще се вземат другаде.

    Коментиран от #22, #102

  • 16 Ха хо

    19 16 Отговор

    До коментар #9 от "Aвтобиография":

    Ми избери някой, като бай Дън бе! Нещо много капризни станахте! Как не капризничехте, като Баце е бил член на БКП, Цецка и тя, Плювньо активист на ДКМС, Цвъ Цвъ в ДС и да не изброявам още! Как тогава не се възмутихте?

    Коментиран от #29

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 хаберих

    13 1 Отговор
    Девиз на градския транспорт в София:
    "При нас клиентът винаги е прав!"
  • 19 Хахаха

    16 20 Отговор

    До коментар #2 от "Слави кога ще разбереш че държавата не е":

    Според теб само Бай Ганьо Тиквата ли става за премиер. Какво значение има кой, как, защо го е избрал. Всеки е тръгнал от някъде. Явили са се хора с идеи, искащи промяна, недоволни от примитивнато управление на страната.

    Коментиран от #165

  • 20 Мнение

    16 5 Отговор

    До коментар #10 от "FEFE":

    Според мен този е идеалният да влезе в затвора и да опере далаверите на Шиши. Няма как царя и Боко да отидат в затвора имат стабилни гърбове. Станишев по чудо се отърва като избяга в Европа. Този обаче ще го използват и ще го оставят. Най-после и България ще се похвали с МП в затвора.
  • 21 Опорки ли

    4 14 Отговор

    До коментар #14 от "Лъжа":

    ще ми пишеш? И поне ползвай ваши опорки на дб, а не от догановите медии! Прокопиев не плаща ли за опорки лъжльо? Ясно, че се оакахте и сте плъзнали по форумите, та чак гербавите тролове ще ви завидят, ама с подлост ставаше до миналата година! Та или ставате партия и се развеждате със задкулисието или няма място за нови подлеци и се нареждате до герб, бсп, дпс и т.н.!

    Коментиран от #31, #33

  • 22 мислещ

    20 3 Отговор

    До коментар #15 от "Щом казваш":

    И да убеждава не става, като го гледам. Никакво присъствие, никакви приказки, само увъртане. Тоя май наистина в последния момент са го извикали. И фактът, че ги е взел насериозно, е достатъчно красноречив. Тотален посредственяк.

    Коментиран от #39

  • 23 ИТН Вие постъпих те по долно и от герб.

    22 10 Отговор
    ИТН
    Вие постъпих те по долно и от герб. Народа ще ви следи изкъсо и 100% ще ви изхвърли и ще бъдете прокълнати по лошо и от герб.
  • 24 Примери

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    И Софка ли? И Метин?

    Коментиран от #30

  • 25 АМОН

    21 7 Отговор
    ПРАМЕНЧО Е СЛАМЕН ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ДОРИ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ МИНИСТЕРСТВАТА КОИТО ЩЕ УПРАВЛЯВА.
    Ясно е , че той самият ще бъде управляван.

    Кой ще го управлява е въпрос отговора на който ще даде избраният от НЯКОЙ СТОЯЩ ЗАД ЧАЛГАДЖИИТЕ в задкулисието човек който ще му нареди правителството.

    ИЗБРАН ОТ КАСТИНГА НА СЛАВИ ПАЛЯЧО, НЯМА НИТО ОПИТА НИТО ЕКСПЕРТНИЯ КРЪГ КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧИ ПРАВИТЕЛСТВО.

    МИСЛЯ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СА ОТ КАСТИНГА И ПОДОБНИ НА ТОЗИ ПАЛЯЧО СЛАМЕНИ ЧОВЕЧЕТА.

    ВРЕМЕ Е НАИСТИНА ДА СЕ ДАДЕ ОТГОВОР НА ЕДИН ВЪПРОС - защо Трифонов и чалгарите не избраха предложеното от Радев правителство.

    ВРЕМЕТО НА ЧАЛГАРЯ СВЪРШИ ОЩЕ В МОМЕНТА В КОЙТО ПРЕДЛОЖИ НИКИТО ВАСИЛЕВ ЗА ПРЕМИЕР.
  • 26 Тошко Африкански

    20 1 Отговор
    Ванката казваше Да издигнем Борис Салтарински, защото е познато лице и хората ще го приемат по лесно.Обаче Славун отиде за малко до тоалетната и като се върна имаше нещо като пудра захар по носа и вика абе няма да е Борката,вярно е ,че и той спечели кастинг при нас,но има един от един друг кастинг ама как му беше името.Мисли ,чуди се караше ни се ,че не се сещаме и накрая се сети за този.И ние всички бяхме съгласни.Само Борката малко се разстрой защото беше казал вече в неговото село и хората бяха почнали да празнуват.Чао и до нови срещи.Соуто на Слави беше по веднъж на ден ,но Шоуто на Тошко е по цял ден.
  • 27 И те

    1 9 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    ли влязоха в задкулисието на прокопиев? Вярно, че имахте синхронизирани действия! Смешници!
  • 28 итн

    21 4 Отговор
    1. С мълчание излъгаха хората
    2. Не предложиха своите хора преди изборите
    3. Предложиха Никито, който носи своите обвързаности и му дадоха трибуна
    4. Съюзиха се с партии от статуквото, твърдяха обратното, че няма
    5. Подготвили и оттеглили масон за премиер, който също е в обвързаности, че и бил на хранилката при БСП, консултанти нали, удобно
    6. Нападат служебното правителство и президента
    7. Нападат ДБ
    8. ГЕРБ и ДПС ѝм ръкопляскат
    9. Издигнаха човек за премиер, който не желае да води битка с мафията
    10. Вече са из медиите на олигархията

    Коментиран от #32

  • 29 Автобиография

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ха хо":

    Възмутихме се, но това е положението. Аз няма да ходя да рева само казвам че не става да управлява цяла държава.

    Коментиран от #80

  • 30 Е и

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Примери":

    Нещо срамно ли има? Отишли са да крадат ли тия хора? Искаш нещо да кажеш, ама от няма на къде почвате с простотия!

    Коментиран от #41

  • 31 Всички кастинги на Слаби са простотия

    13 4 Отговор

    До коментар #21 от "Опорки ли":

    Дори Орлин Павлов навремето би Слаби на Евровизия.

    Коментиран от #35

  • 32 Това

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "итн":

    до кога ще го копи пействаш! Айде бъдете малко по креативни! Да отпусне прокопиев някой лев!

    Коментиран от #42

  • 33 Делянчо

    15 4 Отговор

    До коментар #21 от "Опорки ли":

    И ИТН забрави под крилото на Доган и Шиши. Слави винаги като говори за Доган очите му се просълзяват от умилвние.

    Коментиран от #36

  • 34 А защо

    6 8 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    А защо трябва да е някой? Видяхме ги другите. Бацко какъв беше - умен ли, интелигентен ли, образован ли? Чудесно е, че не е познато лице, щото ги видяхме "можещите" и "кадърни" калинки.

    Коментиран от #43

  • 35 Ти какво

    1 4 Отговор

    До коментар #31 от "Всички кастинги на Слаби са простотия":

    ще кажеш, за някоя монета, няма стойност на фона на фактите! Но правото да се излагате и да копаете в дб, си е ваше! А моето е да ви казвам истината!

    Коментиран от #40

  • 36 Казах

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Делянчо":

    С опорки по детски се закопавате! Но щом ви влече, давай цитати от догановите медии! 😃

    Коментиран от #47

  • 37 Биби Тривонов

    3 2 Отговор
    Гагамуги пембени, далгио ви подаде шнорхело деа!
  • 38 JEFF

    10 3 Отговор
    Тука някои хора са ме разбрали погрешно. Никога не съм бил за ГЕРБ и начина им на работа. Точно затова се възмущавам за избора на Николов. Помня как Борисов си ги избираше от ниви и кръстовища. Не искам това да се повтаря. Не може да има кастинг за политици . Кастинга по провеждаме всички ние чрез избори и протести. Или вече няма да бъде така ?
  • 39 Търговци

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "мислещ":

    Той ще се отрака, аз не знам срамежлив търговци. Така ти говорят, че понякога ми идва да ги закова на място амa нали съм възпитан мълча си.
  • 40 Слаби и сценаристите

    11 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ти какво":

    Такъв таралеж си вкараха, че не само с камъни ще ги изгонят от политикат, но и от телевизията !!!

    Коментиран от #44

  • 41 Питам

    0 3 Отговор

    До коментар #30 от "Е и":

    Нищо срамно Софка и Слави спечелиха Евровизия нали? Или? Полуфинала? Дали или?

    Коментиран от #48

  • 42 копи

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Това":

    всеки е свободен да допълва и разпространява, или до когато започнете да работите срещу олигархията, започнете разследване срещу ограбващите държавата и народа, до когато не ги вкарате по затворите и не извършите конфискация

    Коментиран от #51

  • 43 Съсел

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "А защо":

    Смел беше а Слави е ми-шок. Станишко съсела 2.
  • 44 Дали

    1 5 Отговор

    До коментар #40 от "Слаби и сценаристите":

    са си вкарали или не, ще покаже времето! Но по пътя на подлостта и задкулисието както сте тръгнали в дб, не знам къде мислите, че ще стигнете!

    Коментиран от #49, #66, #70

  • 45 АМОН

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    И АКО КРИЗАТА ЧУКА НА ВРАТАТА ТИ МИСЛИШ, ЧЕ ТОЗИ СЛАМЕН ЧОВЕК КОЙТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ В СОФИЯ МИНИСТЕРСТВАТА ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ЛИ??

    МИСЛИШ, ЧЕ ТОЗИ ПАЛЯЧО ЩЕ СВАЛИ ГЕШЕВ, ЦАЦАРОВ , ДОГАН, ШИШИ ....?!!

    ЗАД СЛАВИ СТОИ ЗАДКУЛИСИЕТО И МУ РЕДИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПОВЕДЕНИЕТО МУ.

    Коментиран от #83

  • 46 опг

    9 3 Отговор
    зa първи път имaмe миниcтри от служебното правителство на президента, кoитo гoвoрят иcтинaтa в прaв тeкcт, и работят без телефонни обаждания и писъмца! Биткaтa e мeжду бългaрcкитe грaждaни oт eднa cтрaнa и цялaтa клeптoкрaция от другата страна cвикнaлa дa oгрaбвa държaвaта и нaрoдa c милиaрди и милиaрди. Тaзи биткa щe e тeжкa, зaщoтo ca уcпeли дa кoрумпирaт и oмърcят бeзбрoй мнoгo хoрa, кoитo ѝм cлужaт cляпo. Oвлaдeли ca пoчти вcички пoлитичecки пaртии, ocoбeнo тeзи нa cтaтуквoтo гeрб, бcп и дпc, кaктo изглeждa и итн. Врeмe e вceки дa зaeмe cтрaнa. Миниcтри oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo дa пoвeдaт нaдигaщитe ce вълни oт нoвитe прoтecти! Пoлитичecкитe пaртии, инcтитуции, мeдии бяхa кoрумпирaни в уcлугa нa клeптoкрaциятa и oлигaрхиятa.
  • 47 Опорки ама не

    9 1 Отговор

    До коментар #36 от "Казах":

    Сигурно са опорки и Ники Маус е опорка и Адвокатчето от Барбадос е опорка където са парите на Пеевски. Всичко е опорка ама проверима.

    Коментиран от #58

  • 48 Твоите

    1 3 Отговор

    До коментар #41 от "Питам":

    успехи в живота, освен да се продадеш, какви са, че седна да коментираш хора, които са на светлинни години преди теб! Гнусно!

    Коментиран от #56

  • 49 Делянчо

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Дали":

    До Шиши в затвора и Гешев след него. Слави не плачи ще си намериш друг благодетел😢😢😢😢.

    Коментиран от #61

  • 50 456

    3 1 Отговор
    А аз да попитам : някой познава ли го лично, работил ли е за него, този човек от какво разбира? Бил ли е в политиката? Какви успехи има? Какво е направил за Шумен?

    Коментиран от #69

  • 51 А не

    1 3 Отговор

    До коментар #42 от "копи":

    е ли гнусно да го правиш, за дребните на прокопиев? А? За теб не! Като за дб! Подлостта явно е критерии за "ценност" там! 😃 Та давай още копи пейст на платени манипулативни глупости! Те на вас вредят, не на ме!
  • 52 Българка

    7 3 Отговор
    Скандален и аматьорски е начина, по който ИТН извива ръцете на останалите партии и обрича еднолично съдбата на цял един народ. На изборите суверенът КАТЕГОРИЧНО КАЗА, ЧЕ НЕ ПОЗВОЛЯВА НА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО!
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    ПОЛИТИКАТА е мръсна работа
  • 54 Аз се опитах

    10 5 Отговор
    да му дам толеранс от няколко часа, но след „панорама“ е смешно дори да се обсъжда.

    Момчето е типичен модерен търгаш-меринджей… дето ама за нищо не става, освен да благодари на свободната инициатива и пазари, в които може да изяви своите „бизнес“ възможности.

    Иначе е хубаво да има хора като Пламен но не и във властта!

    Трябва да е ясно, че ние си имаме управление, което обаче не може да си реализира фасада!

    Боко можеше да не знае езици и да е тъп бандит, но имаше артистична харизма от изключителни размери(Брандо) плюс това беше събирателен образ, истинска амалгама на мутри и ченгета!

    Този Пламенчо да го духнеш и ще изгасне…а се има не просто за звезда а за съзвездие – „констелация“(по негови думи)!

    Коментиран от #62, #78

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    сигурно пак капитало олигархията ще ни управлява
  • 56 Хехе

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Твоите":

    Хехе кои е пред мен този благослови ли??? Боже боже някакъв търговец които се е оплел с мафията да му завиждам. Живея си спокоино и добре живота и се забавлявам😊.

    Коментиран от #64

  • 57 303

    9 2 Отговор
    Много напудрена биография.
    Средно образование ? Специалност ?
    Висще образование, специалност, успех ?
    Докторат, да се провери, да не е тримесечен курс.
    Женен, деца ?
    Продавач на плувки и шнорхели.От Доктор по философия ????
    Смях в залата...
    Преспански договор ?????. Ало, къде сме !
    В Америка за да те назначат посланик минаваш през събеседване в конгреса.
  • 58 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Опорки ама не":

    като видя да ми драскаш пеевски и е излишно да коментирам опорките ти! 😃

    Коментиран от #67

  • 59 прнвдд

    4 4 Отговор
    Пламен Николов носи голяма отговорност. Дано да се справи успешно, за да може и занапред хора от народа да заемат високи държавни постове. А не само протежета на една и съща олигархична клика, окупирала държавата от сто години.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    под всяко богатсво с крие поне едно престъпление
  • 61 Щом казваш

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Делянчо":

    Ти за колко монетки, ги намери тези първолачко? 😃
  • 62 Впрочем

    3 6 Отговор

    До коментар #54 от "Аз се опитах":

    така зяпнах и когато Радев тури за шеф на НАП симпатията на Асен Василев – културист на работа в Дубай, който откраднал от хазната 1.5 млн. лв.

    И това си се прие за съвсем нормално, че и с морален патос.

    Тази страна е пълен мики маус, както казваше един приятел. Хората са оглупели, нямат и акъл – да перифразирам и Ани Илков.
  • 63 Тодор

    4 5 Отговор
    Пламен Николов е много свестен и интелигентен човек. Който си иска Тиквуня, да си го вземе вкъщи!

    Коментиран от #65

  • 64 Абе страшно

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Хехе":

    забавление! Да си продаваш задницата! 😃
  • 65 Тиквун е

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Тодор":

    затихнал в Банкя и се наслаждава на долните страсти на прокопиев и дб!
  • 66 мислещ

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Дали":

    Я пак да преговорим. Чалгарите от самото начало мълчат и увъртат, после преговарят с турците, междувременно от първия ден храчат по ДБ, после и по служебното правителсдтво, обаче ДБ са задкулисие?

    Коментиран от #68

  • 67 Щом казваш

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Ами":

    Дооообре все пак ти си знаеш нали. Вътре в тебе ти си знаеш кой е Ники Маус от къде тръгна кой го издигна къде отиде. И за адвокатчето Петърчо знаеш и за атаката по служебните министри знаеш. Не ми казваи трудно ти е 😊😊😊😊😊.

    Коментиран от #71

  • 68 Абе

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "мислещ":

    защо и копейката ползва догановите опорки? Смешници! 😃

    Коментиран от #76

  • 69 Пашата

    3 5 Отговор

    До коментар #50 от "456":

    Аз познавам Бойко Борисов.Много добър служител.Особено с бухалката.
  • 70 Слаби беше ортак на Бойко

    9 3 Отговор

    До коментар #44 от "Дали":

    Докато беше кмет, песни писа за него и всяко предаване беше предизборна кампания на супер Бойко и след като се скараха за някакъв хотел Слаби го обърна на анти Бойко. Задкулисието е Слаби и кръга Монтерей където навремето са му дошли спонсорите за предаването преди е ходил по масите.
    Колко певци и музиканти избягаха от Слаби щото е деспот и взема 70% от хонорарите при лични участия.
    Не ставате !!!

    Коментиран от #75

  • 71 Знам

    1 2 Отговор

    До коментар #67 от "Щом казваш":

    разбира се! Но мога да коментирам със сериозни хора, а не с градящи коментари върху опорки! С тях е загуба на време и стават само да им се подиграва човек на падението!
  • 72 За ПРОТЕСТЪРИТЕ

    2 7 Отговор
    НЕ е важно дали Пламен Николов замесен в най различни и офшорни далавери за милиони ще е новия министър председател и ще има правителство подкрепено от протестните партии...
    По важното е България да е по ЗЛЕ от сега, за да се види и разбере че има някаква търсена "ПРОМЯНА" и ОПИТНИЯ и доказал се със справяне с кризите за 12 години в политиката Бойко Борисов да е "изчегъртан" защото пречи от олигарсите, за да не е повече министър председател...!
  • 73 Ташо

    1 3 Отговор
    А бе щом не е червеното протеже на Нинова е добре. Поне на външен вид става за премиер.
  • 74 dataka e

    7 3 Отговор
    тия ИТН са се паникиосали и са подмятат каквото и да е като блъфове да се отърват от отговорност и явно служат на чужди интереси защото по време на криза губят времето на народа а предишната власт се укрива от престъпленията си
  • 75 Добрата

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Слаби беше ортак на Бойко":

    опорка е тази, която е изградена върху истина и лъжа! А тези само върху лъжи, е боза като твоята и приляга да се изрече от дете първи втори клас! Но ваше право си е да се закопавате! 😃
  • 76 мислещ

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "Абе":

    Кое не е така, питам пак, и кога доган е храчил по чалгаря? Не ми минавай с платени кухи опорки срещу нормалните партии (Възраждане и ДБ) като ги обвиняваш точно в това, в което вие сте виновни. Николай Василев и той не беше задкулисие, а?

    Коментиран от #77

  • 77 А кое

    0 2 Отговор

    До коментар #76 от "мислещ":

    е така? Това което се пише в догановите медии, и цитирано от платените убавци на "нормалните партии"! 😃
  • 78 Хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #54 от "Аз се опитах":

    Според теб премиер трябва да бъде човек с "артистична харизма", " тъп бандит", маймуна, която да забавлява хората, като в цирка? Тц, тц. Навремето не можех да повярвам как хората избраха толкова прост и неук човек, но виждам, че мисленето на някои, все още е доста недоразвито.
  • 79 Този

    9 4 Отговор
    кабинет не би трябвало да бъде подкрепен от НИКОГО, защото преди малко при Жоро Любенов Филип Станев отново прояви характерната наглост на ИТН. И Президентът нямало да знае имената на министрите. Щели да ги обявят в момента на гласуване на кабинета, защото не се гласувало за всеки министър отделно , а анблок. Абе аланкоолу, ами ако в този кабинет има хора, които са осъждани, или срещу, които се води дело в момента?! Как така Парламентът няма да ги знае предварително! От служебното правителство нямало да има хора, но от правителството, обявено преди да излязат крайните резултати от гласуването, щяло да има. Ами да очакваме оня кабинет-сбирщайн и дано никой не го гласува.

    Коментиран от #85, #100

  • 80 оня

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Автобиография":

    То нащо е държавичка:))
  • 81 Who you bol

    5 6 Отговор
    След ТУЛУПА И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ, ЕДНО МАГАРЕ ДА ВЪРЖЕШ ПАК ПО ДОБРЕ
  • 82 И ти

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    мислиш, че тази криза може да се управлява от продавач-консултант /разбирай магазинер/ и хора, които имали теоретичен, но не практичен опит. Още повече, че още една седмица няма да им знаем имената.
  • 83 Хо хо хо

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "АМОН":

    Тоя палячо е завършил СУ
    Какво е завършил тпия пожарникар който беше мин.прец. досега?!
  • 84 Кирил

    5 3 Отговор
    Бизнесът му е продажба на плавници и шнорхели през Амазон и емаг.

    Коментиран от #89, #106

  • 85 мислещ

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "Този":

    Тоя като американските "демократи". И Пелоси беше казала, че трябва първо да гласуват даден закон, за да видят какво е в него. Ама то като имаме предвид и министерството на циганите, не са никак странни приликите, главно от там си идват нарежданията, явно. И у нас "либералите" (ДПС) от първия ден са много благосклонни.
  • 86 Я цитирай моля

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Aвтобиография":

    Биографията на таралежа?
    Колко езика знае,къде е учил, къде е специализирал, колко научни труда има?
    Дай нещо конкретно.
    Айде бе разбирачите, всичките сте като Ристо.

    Коментиран от #88, #105

  • 87 Трифонов

    4 2 Отговор
    Повтарям аз от 20 години, че в тая наш'та жалка родина, да гласуваш си е чиста загуба на време, защото просто нямаме избор. А избор трябва да направим, а не гласуване. И преди всички избори ме засипват с критика срещу тази моя позиция. А пък след тях, като ме видят по улицата, гледат да минат на отсрещния тротоар... Сега разбрахте ли, че съм прав!?
  • 88 мислещ

    2 4 Отговор

    До коментар #86 от "Я цитирай моля":

    Яко са ви активирали от партийните централи (И някои посолства, евентуално. Аз обаче няма да спра да ви мачкам и пак ще има преговор:
    Служебното правителство има рекордна подкрепа и Христо също имаше желание за участие на хора от него, обаче чалгарите, по "странно съвпадение" - и турците, не щат да чуят за него. Обаче...Христо е "талибан", "задкулисие" и т.н., мутро-чалгарите сте добрите? Ще ви е много трудно да прокарате такава безумна опорка да викате "дръжте крадеца" докато краднете.
  • 89 Начо

    6 2 Отговор

    До коментар #84 от "Кирил":

    Съседчето е 16 годишно и то продава флашки и батерии през продавалник.Става за министър председател.

    Коментиран от #101

  • 90 УРА

    4 2 Отговор
    повече няма да берем срама на гнусното нискочело сикаджийско чучело
  • 91 Ти откъде

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Дано":

    знаеш, че е добро попадение? На втория ден започнаха да излизат подробности от биографията му. Накрая ще се окаже, че на кастинга е отишъл с измислена биография. Да не излезе Пунта Мара цялата тази пушилка!

    Коментиран от #93, #98

  • 92 ТаУмВзе

    3 1 Отговор
    Христо Панчугов е един от най-големите лизачи на г.за на Бойко Методиев Борисов!
  • 93 мислещ

    3 3 Отговор

    До коментар #91 от "Ти откъде":

    То даже адресът на партията се оказа фалшив, та премиерът им ли няма да е...
  • 94 Специализирал

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Aвтобиография":

    в Австрия, ама какво! Вероятно уменията си на продавач. И от никакъв Шумен и никаква Горна Оряховица не е , а е роден в Горнооряховската болница, за да си го приберат пак на село - Стражица. След много години се премества с родителите си в Шумен. Много ми е странно защо някои крият произхода си или произхода на другиго! Много е неясна и търговията, с която се е занимавал. Само продавач на бански костюми ли е бил?!

    Коментиран от #96

  • 95 Пацо

    2 4 Отговор
    Единствената истинска опозиция е герб.Другите са ментета
  • 96 Търговия

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "Специализирал":

    И на коли в началото. Винаги е бил търговец.
  • 97 Царят

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "FEFE":

    не си е заминал. Във Врана живее. За останалото си прав.
  • 98 то няма такава

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "Ти откъде":

    Каква биография? Тя липсва. Учил в богословският факултет на СУ, после специалузация в Австрия. Търговец на коли, после на спортни плувни стоки в офис с 14 човека. Точка обикновен човечец от народа.
  • 99 По служби

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя":

    ама друг път. Продавач на бански е бил.
  • 100 опг

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Този":

    нагли и противни крадци, обвързани с олигархията, такова нещо наистина не може да бъде подкрепено, хора от под масата, да няма време да ѝм се изкарат мръсните ризи, ако имат такива, кой плагиат, кой масон, кой от сик/вик, и още, и още
  • 101 Кастинг

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "Начо":

    Трябва да е богослов, и да обича кастинги😊😊😊.
  • 102 Този

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Щом казваш":

    е един от 14-те, които са продавали спортни стоки. Бил е на щанда за бански.
  • 103 БАРДИ

    7 1 Отговор
    Министър председателя трябваше да се казва Стефан Янев - човек с волева осанка , той и правителството му работеха единствено за българските национални интереси, против тумора корупция наследство от ГЕРБ е за стандарта на народа. Г-н Николов изглежда ще иска да угоди на всички за да е добър, а това ще ни върне пак назад.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Автобиография

    6 0 Отговор

    До коментар #86 от "Я цитирай моля":

    Знае 3 езика, от тях Руски и Английски дето и аз знам😊😊😊. Учил в СУ в богословски факултет и аз съм учил в СУ в по-добър факултет. Има специализация в Австрия е аз нямам но много хора имат. 15 години търговец е аз имам същият стаж не като търговец. Та хаиде избери мене. Обещавам да науча и трети език и да запиша една специализация😊😊😊. А той обещава ли да завърши истинско право?
  • 106 месия

    8 1 Отговор

    До коментар #84 от "Кирил":

    Да а чете ли автобиографията му работел с Амазон демек едва ли не сключва сделки с Безон😊😊😊. Е как да не се смее човек обикновен търговски представител го изкарват месия😊😊😊.

    Коментиран от #113

  • 107 ССсс

    10 1 Отговор
    Това наистина е някакво тъпо шоу.Гледах вчера някаква глупост"кастинг за политици" още от 2018 година в шоуто на Слави и този бастун беше там(новия премиер)....Кой нормален човек,ще ходи да се излага в такъв кастинг,който е само за забава на зрителите а този нарцис беше там и обясняваше какъв потенциал имал за всичко.Явно нарцистичните личности като Борисов,Трифонов и този клоун се надушват от километри.2-рия му главен приоритет била пшандемията.Докога ще ни сервират иди оти,които ще ни затварят за да папагалстват на САЩ и еврогейска Европа...и повече не ми се коменрира.Дано кабинета да не бъде приет.Това е държава а не експерименти от кастинг.

    Коментиран от #108

  • 108 мислещ

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "ССсс":

    Почти съм сигурен и че ще си пробутат останалите боклуци от предния проектокабинет, в това число и талибан-ваксърката.
  • 109 съмнителен тип

    4 2 Отговор
    Какво е завършил този Николов, не става ясно? Такава специалност Философия на правото и икономиката няма в Софийския Университет. Да видят и каква е докторантурата му, каква е темата и т. н. Също: фирмата му как е регистрирана, баланс, кредити, задължения, печалби, плащане на данъци и т.н.

    Коментиран от #152

  • 110 Килиев

    3 1 Отговор
    Този да не излезе като предишния кандидат-премиер- плешатия Илиев, който се оказа плагиат. Преписал цяла книга от своя колежка. От чалгарите всичко може да се очаква.
  • 111 жалкари

    6 1 Отговор
    Послушен човек спуснаха. Нищо общо с протестите, барикадите и пр. Зад мълчанието на ИТН се криело едно нищо.
  • 112 Дърдорков

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тоя":

    Философия на правото се изучава от юристи, не от философи. Това е правна специалност, нещо съмнително има в този от Горна Оряховица.

    Коментиран от #120, #150

  • 113 7272

    5 1 Отговор

    До коментар #106 от "месия":

    Работил с Амазон, Емаг и пр., но не казаха като какъв работил. Може да е бил складов работник или друго. Пък онлайн търговията не е среда за подготовка на бъдещи министри.

    Коментиран от #116, #121

  • 114 прогрес

    5 3 Отговор
    Долу ИТН---->Нови избори---->Учредяване на отделна партия на служебното правителство---->Гласуване за тях (след тези 60% одобрение)----->Спечелване на изборите от тях---->България най - после във възход ! Красива картинка нали :))
  • 115 Торук

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дано":

    Да не ревем есента от такива образовани
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Тиквун

    4 2 Отговор
    Браво Слави! Лъсна им задника! Вижда се кои искат промяна и кои са подлоги на мутрата и сега те плюят!

    Коментиран от #134

  • 118 мислещ

    1 3 Отговор
    То и това стана ясно вече. "Работил с тях" по същия начин, по който аз "работя" със сайтове за обяви, понеже имам обяви там.

    Коментиран от #123

  • 119 КОЙ ПИТА БСП КОМУНДЕТАТА

    0 3 Отговор
    С ТИЯ МИЖАВИ 36 ДЕПУТАТА ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ
  • 120 7272

    3 2 Отговор

    До коментар #112 от "Дърдорков":

    И философия на икономиката има човекът. И всичкото му е философия. Нито е юрист; нито е икономист.
  • 121 А ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ

    2 3 Отговор

    До коментар #113 от "7272":

    НЕМАШЕ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ, А СТАНА ПРЕМИЕР

    Коментиран от #129

  • 122 БСП КОМУНДЕ

    1 2 Отговор
    И БЕЗ НАС ШЕ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО.........УЖАС
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Почти позна

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "Тиквун":

    Само, че е на подлият продажник костадинов!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Фен на копейкин фен

    2 3 Отговор
    Копейкин шчикията президент
  • 127 Гош

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Не го е избрал Славчо,а Доганчо.

    Коментиран от #135

  • 128 Алфа вълкът а.м.б.р.и.а.ж.а.

    2 0 Отговор
    Само град Козлодуй ще е премиера
  • 129 7272

    3 0 Отговор

    До коментар #121 от "А ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ":

    Какво го пишеш тоя Станишев, след като сами гласувахте за него? Знаехте го и пак гласувахте за него. А новият премиер до вчера беше неизвестен и никой не е гласувал конкретно за него.

    Коментиран от #132, #137

  • 130 Слави евнуха

    2 0 Отговор
    Да така е добре
  • 131 Фен на копейкин

    2 1 Отговор
    Копейкин шчикията президент
  • 132 СПОКОЙНО, ШЕ ГЛАСУВАТ

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "7272":

    ЗАНОВИЯ ПРЕМИЕР.......
  • 133 ТЪРСИ СЕ АТРИСТ ДА ИЗИГРАЕ

    2 0 Отговор
    Ролята на примиер докато може. Цел да се заблуди народа че искаме да направим правителство. А ние си вземем по някой 10000 лева до колкото можем.
  • 134 жалкари

    5 1 Отговор

    До коментар #117 от "Тиквун":

    Точно новият премиер казал, че чегъртане на старата власт няма да има. За каква промяна пишеш? Чети и другаде, тук не публикуват всичко.

    Коментиран от #139

  • 135 А сига ве

    0 2 Отговор

    До коментар #127 от "Гош":

    Колко бонбона дават за глупави опорки? 😃
  • 136 ССсс

    9 0 Отговор
    Като гледах кастина и занемях.Кой нормален човек,ще се яви на кастинг шоу за политик.Това не е сериозно а е за забава.Този бастун не е постигнал нищо в живота.Ръководел компания от 14 човека-глупости.Всеки може да кандидатства да бъде дистрибутор на различни стоки.Офис в Орландовци/там освен гробища и гето няма нищо друго.Изкара се специалист по всичко а е пълен въздух.Бил на специализация в Австрия и за три месеца научил немски а по какво му е била специализацията.Все едно слушам някой от "Ало измамниците"как лъжат някоя неука бабичка.Дано да не гласуват за този клоун като премиер,защото това ще е падение.Да,всеки който замени тиквата ще е по добър от банкянския мафиот но такива клоуни начело на държавата докога.....Това е подигравка с България.
  • 137 АМИ БСП И ДПС СИ ГО

    2 1 Отговор

    До коментар #129 от "7272":

    ИЗБРАХА....И ЦАРЯ ПОМОГНА.........ПРЕМИЕР БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ.......КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД КОИ СА РОДИТЕЛИТЕ МУ.....

    Коментиран от #140

  • 138 РАБОТИЛ БИЛ

    2 0 Отговор
    той НЕ Е КОЙ ДА Е РАБОТИЛ Е С ЕМАГ И ПЛУВНИ ФЕДЕРАЦИИ , ПРИ НЕГО НЕМА АЛА БАЛА -- ПОМАГАЛ ИМ Е ДА ЛЪЖАТ И КРАДАТ ЗАКОННО ! ..........................Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети. ТАКА ЩЕ НИ ИЗРАБОТИ И НАС - ФИННО И НЕЖНО !
  • 139 Аха

    1 2 Отговор

    До коментар #134 от "жалкари":

    Най вече в догановите медии на "истината"! 😃

    Коментиран от #141, #147

  • 140 мислещ

    1 1 Отговор

    До коментар #137 от "АМИ БСП И ДПС СИ ГО":

    И сега ще си го изберът същите, макар че не виждам причина и тиквата да не удари едно рамо, ама то все тая, нали и той си е тяхно творение.
  • 141 7272

    2 0 Отговор

    До коментар #139 от "Аха":

    Я кажи кои са догановите медии, да ги знаем!

    Коментиран от #144

  • 142 100 ПРОЦЕНТА

    3 1 Отговор
    НА ТОВА НЕЩО ИЗБРАНО ОТ СЛАВИ , КАКТО УЖ ИЗГЛЕЖДА - СЪДБАТА ЩЕ БЪДЕ СЪЩАТА КАТО НА МАЛКИЯ МУК - ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ПРЯКОР И ЩЕ ГО МРАЗИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ! СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - 100% - ЩЕ ПОМОГНЕ НА КРАДЦИТЕ ДА НИ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ , ЩЕ ПРИВАТИЗИРА И КРАДЕ !
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Ами около 70

    0 1 Отговор

    До коментар #141 от "7272":

    от сайтовете! Един и два ли са? 😃 Когато чете човек, се интересува, кой стои зад сайта!

    Коментиран от #146

  • 145 АЛЧНИЦИИИ

    1 1 Отговор
    Точно новият премиер казал, че чегъртане на старата власт няма да има. За каква промяна пишеш? Чети и другаде, тук не публикуват всичко.

    Коментиран от #148

  • 146 Ами около 70

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "Ами около 70":

    процента от сайтовете!

    Коментиран от #151

  • 147 Панорама

    1 0 Отговор

    До коментар #139 от "Аха":

    Панорама на Доган ли е?
  • 148 мислещ

    1 1 Отговор

    До коментар #145 от "АЛЧНИЦИИИ":

    Мдаа, да пуснем отказ:

    Запитан кой ще взима решенията, отговори, че няма да го прави лично предвид резултатите от управлението на страната през последните 12 години и добави, че решенията ще се обсъждат в парламентарната група и структурите. Запитан дали ще "чегърта" или "ще управлява със силата и таланта на всички" , отговори: "По-скоро второто". "Вероятно има някои събития и факти, които заслужават особен вид изчегъртване, но това няма да бъде принципна стратегия на правителството, а ще търсим консенсус", добави той.


    Значи ще търси "консенсус" с тиквата и ДПС (С тия вече го потърсиха консенсуса съвсем явно), а ще чегърта "факти"...един вид, ще потулва...

    Коментиран от #155, #164

  • 149 Ю.Кортес

    3 1 Отговор
    Смях се на тая селска джапанка....кой да му обясни че преспанския договор е между Гърция и Скопие а не между България и Скопие.....и тоя политик станал.....дъното
  • 150 Факултет

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Дърдорков":

    Я пак я пак. Провери в кой факултет повтарямв кой факълтет е завършил? В богословският.
  • 151 Панорама

    0 0 Отговор

    До коментар #146 от "Ами около 70":

    е предаване в БНТ!

    Коментиран от #154

  • 152 Филисоф

    1 1 Отговор

    До коментар #109 от "съмнителен тип":

    Има как да няма. Провери специалнодтите във Философскуят факултет. Той е един дървен философ, че и търговец. Ще има да разтяга локуми.
  • 153 ЗВЯР

    4 1 Отговор
    СЛАВИ,ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕБИЕШ С ЛАМЯ КОЯТО Е СБОР ОТ МУТРИ,ПРОКУРОРИ,ПОЛИТИЦИ РАЗБОЙНИЦИ,МЕДИИ И Т.Н. ЗАТОВА С ШАХМАТИЧКИ,ФИЛОСОФИ И ДРУГИ ПОШЛУШКОВЦИ САМО ЩЕ УБИЕШ ТОВА КОЕТО Е НАПРАВЕНО. А МОЖЕ БИ ТОВА Е ИЦЕЛТА ТИ? СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТИ ДАДЕ УРОК. НО ВИНОВНИ СА ТВОИТЕ ТЪПИ ИЗБЕРЕЛИ !!!
  • 154 жалкари

    2 0 Отговор

    До коментар #151 от "Панорама":

    Няма значение по кои медии го е казал. Важното е, че е казал, че чегъртане на ГЕРБ няма да има.
    Като не можете да отречете казаните думи, се хващате за източника на инфо. Както и да се усуквате, казана дума- хвърлен камък.

    Коментиран от #156

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Най глупавото

    0 1 Отговор

    До коментар #154 от "жалкари":

    нещо, което може да направи човек, да извади една дума от контекст и да я обявява за новина, срещу някоя монета! 😃
  • 157 Ибрикчия

    3 1 Отговор
    Смях! ПАЦО ШНОРХЕЛА?
  • 158 ЕксСОМАТ

    4 0 Отговор
    СОМАТ-таджия.Имах един колега Гечо Гечев от Троян.И той,като голяма част от останалите шофьори, беше попаднал в международия транспорт с връзки.Как е взел пуца и немския мога само да гадая(трябва да го завършиш,за да имаш представа с материята(документи)и езика),всички го подиграваха,но той не го съзнаваше,защото беше перде като този бъдеш премиер.Ако попаднехме някоя вечер на някой терминал и Гечо е там,започваха майтапите.Питаме го как се оправя с немския,след като не знае и една дума ,а той-Спирам с камиона на изхода от аутобана и го запушвам,Слизам с ЧМР-то и започвам да им го показвам на германците,докато не намеря някой,който да ме упъти,а на тези които не могат да го упътят им казва-Какви германци сте след като не знаете немски(ЧМР-то е на немски).Паркира Гечо на една рампа да разтоварва и германец го упътва когато дава на заден.Накрая германеца започва да крещи(Гечооо-на разговорен немски е достатъчно),но Гечо не спира и събаря рампата.Излиза от кабината и първото което му идва в главата че от 10 000 шофьора от СОМАТ в цяла Европа го знаят по име,после отива от зад и гледа германеца в несвяст се хванал за главата.Та мога да оприлича моя бивш колега Гечо, с този бъдещ премиер,който е същото нарцистично и неуко перде,попаднал по погрешка,там където не трябва да бъде.
  • 159 мислещ

    0 1 Отговор
    Опа, Станев от И така нататък е казал, че и сикаджията вероятно ще е министър. Голяма изненада, а?

    Коментиран от #160

  • 160 мислещ

    0 0 Отговор

    До коментар #159 от "мислещ":

    Сигурно и неговото са "платени опорки".
  • 161 Ванката, говорител 🔊 на правителството

    1 1 Отговор
    Годжи, министър на културата.
    Отец Нафърфорий, социален
    Шишо Бакшишо на транспорта
    Бай Шиле, външен
    Киро Жарта на МВР...и т. н. .....
  • 162 Човекът амфибия

    1 1 Отговор
    Правителство ще има !
    За всички от сърце 💓 !
    Ще тропнем ний хорце !
  • 163 От трън та на глог....

    1 0 Отговор
    В ДПС полог....
  • 164 Глупави

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "мислещ":

    платени опорки! Хора заинтересовани от доброто на страната, не гледат интереси за власт, партии, цветове! А политики, морал, достойнство! Съвпадат с твоите виждания за бъдещето, подкрепяш, не съвпадат, не подкрепяш! Плащане на тролове за плюене, съпоставяне на цветове и партии, е подло и не се бори за доброто на страната! Та ми е много чудно от жалките напъни! Отделно, че показват и задкулисията зад всеки плащащ на тролове!
  • 165 Обаче

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    коя друга партия за 4 месеца е имала 4 министър председатели, а? Шахматистката, малкия мук, Барбадоса, Шнорхела! Кой ще се мери с политическия гений на дългия, маймуната и кочияша, а?
  • 166 Petrunko

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "JEFF":

    Ами да си спомним че 32г.някоя си партия си назначава премиер за който не знаехме само дали може да краде, а Слави този път го избра през кастинг и разбрахме много неща за бъдещия представител на България пред света даже знае три езика, това май че е ново.25
  • 167 ПК инк

    0 0 Отговор
    Твърде прибързано е, но все пак

    -Отлични атестации за образование и квалификации
    -Притежава опит/практика в най-висококотираните
    сфери на съвременния свят - в бизнеса и в мениджмента
    - Носи със себе си визия на предприемач - важно условие
    за развитието на икономиката
    -Спокоен, уравновесен, диалогичен
    -Владее трите супер международни езика
    -Притежава отлична физика за Премиер

    ПОЖЕЛАВАМ НА НОВИЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР
    НА БЪЛГАРИЯ ПЛАМЕН НИКОЛОВ ПЪЛЕН УСПЕХ
    За доброто на всички българи.
    ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ
  • 168 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    КОМУНИСТИ НЕГРАМОТНИ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове