Last news in Fakti

3 Август, 2021 09:44 3 084 28

Бабикян: Несериозно е изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск

  • арман бабикян-
  • избори-
  • ибгни

Той попита кой иска да изтощи партиите на протеста с постоянни избори

Бабикян: Несериозно е изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск - 1
Кадър Нова тв

Като форма на натиск Арман Бабикян от „Изправи се БГ! Ние идваме!” определя дадени аспекти от начина, по който „Има такъв народ” провежда преговорите за правителство с партиите.

„Логично е поканата на „Има такъв народ” за среща да е добронамерена. Натискът не е добър начин за водене на разговор. Натискът е добър начин за разваляне на отношения и не мисля, че това е нормалният подход”, посочи Бабикян.

Глупав, по думите му, е аргументът, че ако не бъде подкрепено решение или предложение на ИТН, ще се отиде на нови избори.

„Въпросът е какво се променя, след като се правят избори. Изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск - моля ви се, това е несериозна работа. Ако някой е решил, че по този начин получава резултат, аз ще ви кажа какъв може да е той, след като се води толкова ербап разговор на тема „Внимавайте, защото”. Има партии, които отдавна са във властта и доста са се обогатили от присъствието си в нея - дори и по законен начин. Те могат да правят и десет пъти избори. Има и други - протестни, като нас, които ходят на избори с джобните си пари. И така, като отидеш няколко пъти - джобните много отдавна са свършили. Идва въпросът кой иска да изтощи партиите на протеста, за да останат само старите богати и дебели, вкоренени в статуквото партии”, попита Бабикян.

От ИБГНИ може да не подкрепят правителство на „Има такъв народ”, ако в него има хора, които не харесват и смятат, че не биха се справили с дадена работа.

„Другото, което би ни демотивирало, е липсата на писмено споразумение, в което ясно са записани ограничителните червени линии, а те се наричат ГЕРБ и ДПС, към които не бива да се пристъпва от изпълнителната власт”, добави Бабикян.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссс

    28 6 Отговор
    Един комплексар, замениха за друг, комплекси раните българи.
  • 2 1618

    50 11 Отговор
    ИТН прeдaдoхa нaдeждитe нa прoтecтирaщитe хoрa и ce гoтвят дa пoдмeнят вoтa c нeкaдърни и зaвиcими oт ДПC и БCП миниcтри! A, нaй- гoлeмия куклoвoд Cтaниcлaв Трифoнoв щe дърпa кoнцитe кaтo въжeигрaч oт вкъщи нa вcички oт ИТН в пaрлaмeнтa! Шoк и ужac! Тoвa нe трябвa дa ce дoпуcкa! Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, кoeтo бeшe aтaкувaнo oт Cтaниcлaв Трифoнoв зaрaди рaзкритиятa нa крaжбитe и кoрупциoннитe cдeлки нa Бoриcoв трябвa дa прoдължи дa рaбoти!Нe трябвa дa ce дoпуcкa Трифoнoв и ИТН дa пoдмeнят вoтa нa прoтecтирaщитe хoрa и дa върнaт oтнoвo кoрупциятa и крaжбитe в Бългaрия кaтo дeйcтвaт зaдкулиcнo c ДПC и c БCП!

    Коментиран от #28

  • 3 Мусака Херовингата

    11 14 Отговор
    Ристе пари сме му дали да остане само той, че ще подписва концесии с наце

    Коментиран от #6

  • 4 Демократ

    12 9 Отговор
    Възможно е и е голяма заплаха, защото някои няма да имат същите добри резултати, а други като Възраждане да влязат!
  • 5 русенец

    14 3 Отговор
    Несериозно е да се мисли, че на следващите избори няма пак да се изберат отново 240 иди***ота.
  • 6 Бацо

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "Мусака Херовингата":

    Ми дали сте, дет погледнеш все плакати на ристю
  • 7 Кирил

    11 16 Отговор
    Този Бабикян колко е долен и безскрупулен???
    Хак да им е на това чалга поколение, че си избра подобни Бок луци да го управляват...
  • 8 1618

    29 8 Отговор
    Борисов става все по- зле с главата! Този човек напълно е загубил връзка с реалността от злоба и стрес , че му е отнета възможността диктаторски да командва, да уволнява, да рекетира и заплашва!Разкритията на Служебното правителство за кражбите и корупционните сделки на Борисов и крадливата мафиотска групировка ГЕРБ не му дават покой! Сега пък измисли , че Асен Василев бил мошеник, Кирил Петков искал да източи ББР,а Радев щял да падне! Ето го поредното доказателство за болния мозък на Борисов до къде може да стигне!Борисов се превърна в злобен психически болен старец , който не може да се спре и от сутрин до вечер да бълва лъжи, манипулации, клевети, заплахи, защото само това му остана! Забравя обаче едно!-Ще бъде съден за престъпленията си срещу народа!Това ще го влуди още повече!
  • 9 Голям Смях 😂

    10 15 Отговор
    Вие „Изправи се БГ! Ние Мутрите идваме!” не може да диктувате положението.За вас са гласували всичко на всичко 2,08% от имащите право на глас 6 578 716 българи.Останалите не ви искат!

    Коментиран от #14, #15, #18, #23

  • 10 лоза

    16 0 Отговор
    Дядикян: Несериозно е изборите да бъдат заплаха и аргумент за натиск. Ваксините са аргумент за натиска,а не изборите. Партията на Слави се занимава с НИЩОПРАВЕНЕ И С ДРЪНКАНИЦИ.
  • 11 един от многото

    10 9 Отговор
    Този таман да отиде доброволец във войната на страната на арменците , и те вземаха , че я спряха!
  • 12 Gowo

    17 4 Отговор
    Много точен въпрос задава Бабикян.Протакането е патент на БГ мафията Така бе и през далечната 2013 г.Народа се изтощи и всичко тръгна по старо му
  • 13 Ха ха ха

    9 19 Отговор
    несериозно е един дърт комундела - пияндурник с арменски корени, да дава наклон на ...... и да има пръст в управлението на България ! Ходи си в Нагорни Карабах и се бори за твоята държава, не само да пияндурстваш тук и камбата ти станала огромна и червена !
  • 14 Gowo

    21 5 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Смях 😂":

    Говорим за измамата ,,ИТНаивници".И Бойко открадна гласовете преди 11 години със създаването на проекта ГРАБ.Пак дело на задкулисието.И виж резултата.Подмяна на обещанията.Къде са вкараните престъпници.Къде са виновните.Нвма ни един осъден и вкаран в затвора.Напротив.Обогатиха се с чекмеджета
  • 15 1618

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Смях 😂":

    Напротив могат и трябва да спрат подмяната на. вота и предателството на Станислав Трифонов и ИТН! Какво получиха избирателите на ИТН? Получиха като подарък ДПС и БСП!Получиха и един кукловод , който се готви от вкъщи да диктува задкулисно какво да правят ИТН в Парламента! Един човек изгубил напълно чувство за реалност по домашна тениска и анцунг от дивана се готви заедно с ДПС и БСП да съсипят България!
  • 16 Българка

    24 2 Отговор
    Избирателите на ИСБГНИ и ДБ искат двете протестни партии ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ ЗАДКУЛИСНО НАРЕДЕНИЯ КАБИНЕТ НА ИТН. Вече дори не е интересно кои ще са предложените министри. Достатъчен е кандидат-премиерът, за да кажем , че това правителство няма да се бори с мафията и корупцията, а по-скоро ще оказва съпорт.
    ИТН вместо да атакуват ГЕРБ- ДПС, атакуваха ДБ, президента и служебното правителство. ИТН са предатели и действат за интересите на сарайския модел
  • 17 Развалено радио

    3 13 Отговор
    Като се е заповтаряло че служебното правителство работило ама видиш ли разкриват измами дрън дрън че пляс всяко правителство което го турят нс власт все разкрива нещо сиреч аху иху и накрая тихо тия от служебното много предприемачи го раздават че чак и на английски да мамили и завличали вънка от палатката няма да ви връщаме окрадените милиони от ваште далавери
  • 18 Чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Смях 😂":

    Ми те за Ристю и Корнела процентите са под 5 по тази сметка, за ИТН и баце са под 10, значи никой не е желан достатъчно според твоята статистика
  • 19 АМОН

    7 2 Отговор
    АБЕ МИШКА,

    КАК ТИ ИЗГЛЕЖДА ПРАВИТЕЛСТВО ПОДКРЕПЕНО ОТ ВАС И ДПС?!!

    АМИ ВИЕ ТОГАВА СТЕ В ЕДИН ОТБОР С ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА БЕ ТАРИКАТИНО!!!

    ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ЩЕ ПОДХОДИ И ДРУГАРКАТА ОТ КРУШЕВО?!

    И ТЯ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗАЕДНО С ДПС , С ДОГАН ?!

    АМИ КАКТО РЕШИТЕ.

    ПРОМЯНА ИЗВЪРШЕНА ЗАЕДНО С ДПС Е ИСТИНСКА ПОДМЯНА НА ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТА.

    ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ РАЗПОЗНАЕМ КОЙ КОЙ Е.
  • 20 Негласуващ

    8 2 Отговор
    Преди разправяха: кой и да дойде ще е по-добре. Сега си мисля, че е най-добре да има диктатура и конц-лагери. Ние не сме народ, ние сме паплач. Жалко. Не сме дорасли за демокрации като във Франция или Германия.
  • 21 ooo

    4 4 Отговор
    Две блондинки си говорят:
    -Колко тежиш?
    -Ми, с очила 75.
    -А без очила?
    -Без очила не мога да видя.Та и те така ,освен да пречат друго не могат!
  • 22 При следващи избори

    9 4 Отговор
    ИТН,ГЕРБ,БСП ще загубят,хората се осъзнаха!

    Коментиран от #26

  • 23 странно

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Смях 😂":

    Защо троловете на ИТН вечно повтарят думата " диктувате".
    Както се вижда , на Борисов само Чалгаря му е достоен съперник по диктатура, че даже го и минава. Чалгарите ходят под строй в парламента, една дума не обелват на журналистите без разрешение от нарциса Славчу.
    И да те светна колега коментиращ- Никой нямаше да му "диктува" или да има каквито и да е претенции към действията на кумира ти, ако зад него стояха 121 депутата. Но когато искаш да вкараш в мръсотията си и други хора, естествено че те ще имат претенции за какво после ще отговарят пред техните избиратели.
    Аз като избирател на ДБ не желая Христо Иванов да подкрепя правителство на задкулисието .
    То се е видяло , че Чалгаря си е най близък с партиите на статуквото и никой не му пречи да си направи правителството с тях, но да не се натискат да подменят нашия вот. Аз се отвращавам даже от бивши мутри като Трефонов, които се прикриват с плюене на политици в шоупрограмите си.
  • 24 Арман Башбакан

    3 1 Отговор
    На следващите избори ще сте аут от НС.
  • 25 Въпрос

    3 1 Отговор
    Защо си сменихте името след като ви избраха? Защо не го направихте преди изборите? ХА!
  • 26 По скор ще загубят

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "При следващи избори":

    Герб, Дпс и Дб. Доста лъжи им се насъбраха.
  • 27 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    БЪЛГАРСКИ БИОЛОЗИ-ТРЯБВАДА ОТКРИЕТЕ ЕДНА НОВА БУБУЛЕЧКА -ЗА ДА Я НАРЕЧЕТЕ : "АРМЕН-Б " И ДА ОСТАНЕ "НЕДОКЛАНИЯ" В ИСТОРИЯТА -ГОРЕ-ДОЛУ БЪЛГАРСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 28 Беззаконие

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Повсеместно беззаконие!

    На днешната пресконференция на ГЕРБ бяха единствено Борисов
    и от двете му страни фикусите Даниел Митов и Томислав Дончев.
    Видимо паникьосаният от тоталната изолация на ГЕРБ,
    Борисов не даде нито веднъж думата за отговор на фикусите Митов и Дончев.

    Избягалият от Парламента Борисов,
    ултимативно заяви,
    че депутатите на ГЕРБ единодушно ще гласуват
    против Премиерът и министрите на ИТН.


    Това е в грубо нарушение на чл.67 от Конституцията на РБ!

    Чл. 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели,
    а и целия народ.
    Обвързването със задължителен мандат е недействително.
    (2) Народните представители действат възоснова на Конституцията и законите
    в съответствие със своята съвест и убеждения.

    Но депутатите ще гласуват по партийни инструкции,
    защото изборът им зависи не от преференциите дадени за тях,
    а от това, дали партийните ръководство ги поставят на "избираемо място"

    Ето затова България не е парламентарна, а партийна Република!
    Ето затова, в България цари повсеместно беззаконие, кражби и корупция!

    Ето затова България е най-бедната в ЕС с руска енергийна примка на шията!
    А Бобисов с български милиарди построи транзитен тръбопровод на руската газ за Сърбия!
    Безнаказано!
    Въпреки чл.108 от Конституцията на РБ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове