Last news in Fakti

8 Август, 2021 13:30 5 648 48

От БСП обясниха ще има ли подкрепа за ИТН и какво зависи от ДБ и ИБГНИ

  • стоян мирчев-
  • бсп-
  • итн-
  • подкрепа-
  • правителство

Въпреки припокриването на редица приоритети между БСП и ИТН, трябва да се види, че има достатъчно хора в парламента, които искат тази промяна, каза Стоян Мирчев

От БСП обясниха ще има ли подкрепа за ИТН и какво зависи от ДБ и ИБГНИ - 1
Кадър Нова тв

Още не е взето окончателно решение дали БСП да подкрепи кабинета на ИТН. Това ще се случи в следващите един-два дни и ще зависи и от позициите на ДБ и ИБГНИ. Това обясни в интервю за БНР Стоян Мирчев от БСП.

Според Мирчев от значение ще бъде ще има ли разговори между ИТН и останалите две партии – ДБ и ИБГНИ. „Иначе няма как да бъде избрано правителство, чисто математически.“

Въпреки припокриването на редица приоритети между БСП и ИТН, трябва да се види, че има достатъчно хора в парламента, които искат тази промяна, подчерта Стоян Мирчев. „Дали ще имаме достатъчно сила да променим нещата.“

В предаването „Неделя 150“ Стоян Мирчев припомни, че от ДБ и ИБГНИ са заявявали, че са важни политиките, а не личностите:

„Политиките бяха поставени на масата, бяха намерени допирни точки между всички нас, които сме партии на протеста. И сега изведнъж вече говорим за личности, с които те са несъгласни. Тоест те създават едно впечатление, че за тях не са толкова важни политиките, колкото да имат съответните министерски места.“

„Допирните точки, които сме ги определили като политики, задължително трябва да бъдат оформени под някакъв документ. Това дава гаранция не на нас, това дава гаранция на обществото“, категоричен е Мирчев.

По думите му ИТН приема основните политики на БСП.

„Ако третият мандат дойде при нас, ще се говори със служебното правителство да остане то редовно“, потвърди Стоян Мирчев.

В отговор на въпрос за изкуствено сваляне на кворума и дали правителството на ИТН може да мине само с подкрепата на гласовете от БСП той обобщи:
„Хипотези има всякакви. Всички партии трябва да свалят своите карти. Ние в такива театри не искаме да участваме. Това не би било честно към българския избирател. Нека всички партии да заявят какво биха направили. Ние сме заявили, че сме готови да участваме в промяната. Да видим дали и другите са готови да го направят. Ако няма съответната готовност, да вървим нататък, както е разписано в Конституцията.“

Относно последните социологически данни от изминалата седмица Мирчев отбеляза, че „има леко разместване на върха“ и ако останалите политически партии не са внимателни, има голяма вероятност моделът ГЕРБ, който сега е изолиран, вместо да бъде премахнат, да бъде върнат.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    87 19 Отговор
    Ако ги подкрепите, на следващите избори и 4% ви са много

    Коментиран от #31, #35

  • 2 qwerty

    75 9 Отговор
    Не заслужават подкрепа, за да разберат, че сами са никои!
  • 3 Пич

    48 15 Отговор
    Няма какво да ни обясняват БСП , знаеме какво ще направят... Иначе Нинова излита...
  • 4 розово

    52 4 Отговор
    А Слави иска да смени модела или да е следващият Борисов?

    Коментиран от #9, #13, #14

  • 5 ????

    68 9 Отговор
    Явно горещините са разюекнали мозъците ви? Съзнават ли, че ако подкрепите ИТН съдбата ви е като на Атака и Републиканци на Цв Цв.
  • 6 ТаУмВзе

    43 19 Отговор
    Бесепе са по страшен мазеляк от герберастията. От зор ще подкрепят чалгарчето, което е улаво и не знае какво прави. Лъснаха, че са просто маски на Задкулисието всичките и доган върти дългата броеница. Оди са и гласувай за Халеевата комета.
  • 7 Българка

    54 12 Отговор
    Смешници как да са важни политиките, а не личностите, които ще ги отстояват? То по тая логика да направим Пеевски министър на правосъдието, Борисов министър-председател, а Вълка министър на МВР, ПКП министър на външните работи и да накара Виетнам да си кръсти столицата Пекин.............
    Пълен абсурд ! Трябват ни ПОЧТЕНИ МИНИСТРИ- БОЙЦИ С ГРЪБНАК, КОИТО НЕ КРАДАТ И БОРЯТ МАФИЯТА! Министри, които направят реформите и ги отстояват!
    НЕ НА ИТН КАБИНЕТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО- ДС и ДПС
  • 8 БОЛШЕВИК 🌟

    27 9 Отговор
    Да гласуват за свикване на ВНС - промяна на държавното устройство в Президентска Република и социална държава. Връщане на смъртното наказание.

    Коментиран от #22

  • 9 прозрачно

    35 5 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    Шляви и сие, още преди да са дошли на влас се държат като тиквата и неговата опг герб.
  • 10 мдда

    31 21 Отговор
    БСП е продажна анти-българска пасмина от безродници! Да се закрие след тези избори. Затваряйте Парламента!
  • 11 Кака Мара

    35 8 Отговор
    Какво се въртите като шугави, бе тъпа.нар!
    Бързо актулизирайте бюджета и пенсиите и Боку ще се върне на куково лято! В сряда пак ще ядете дървото , ако не внимавате

    Коментиран от #16

  • 12 ХАН КРУМ

    31 9 Отговор
    ОТ ДБ И ИБГНИ НИКОГА НЕ СА ГОВОРОЛИ ,ЧЕ ХОРАТА В КАБИНЕТА НЕ СА ВАЖНИ. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО , БСП ПАК ,КОМЕНТИРАТ ДРУГИТЕ, А НЕ СЕБЕ СИ.ЩЕЛИ ДА ИЗЧАКАТ РЕШЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ ДВЕ ПАРТИИ, ЗА ДА РЕШАВАТ. РЕШАВАЙТЕ САМИ.
  • 13 скептик

    12 22 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    за учиндолския не е съвсем ясно какво иска. но май става все по-ясно, че ристюбо и маяма не налитат твърде да сменят модел. предпочитат да дадат на тиквоний първий банкянский йощ един шанс.
  • 14 Пич

    27 5 Отговор

    До коментар #4 от "розово":

    Слави не иска да е следващият Борисов... Иска да е следващият Гай Юлий Цезар... Макар че по ще му отива само Цезар.....в смисъла , в който циганите си кръщават конете...
  • 15 Повръщано

    32 11 Отговор
    Повръща ми се от БСП. Не могат да вземат една позиция трябвало да видят другите как ще гласуват. Препокривала им се програмата? галош налу затова ще имате под 10 процента другият път щото хората искат лява партия а вие ставате дясна. И накрая ИТН се гаври с вас а вие го поемате все по дълбоко и казвате колко добре се чувствате, да не се задавите скоро?

    Коментиран от #32

  • 16 ГЕРБ

    7 18 Отговор

    До коментар #11 от "Кака Мара":

    Много те е страх от Бойко ама хубаво си живя 12 години.Сега за два месеца стана пет пъти по бедна .ТЪПА.....
  • 17 име

    30 5 Отговор
    Нинова освен че държи БСП далеч от ръцете на тиквоча, с друго не е полезна или да блести. Като нищо ще вземат да подкрепят ИТН и после пак на тяхната глава ще се изсипят негативите. Най-добре да им бият щута и ако не мине тяхното предложение за служебен кабинет, да ходим на нови избори. Тогава опг герб ще имат още 20 дупетата минус, ако МВР си свърши работата, ще ограничат контролирания вот на ДПС, ИТН ще запишат половината от резултата на 4 Април, а БСП, ДБ и ИБГ дано да вържат над 121 места че да правят реформи.
  • 18 Ю.Кортес

    13 18 Отговор
    БСП ги е страх от избори защото взимат все по малко.От друга страна,сега им се е паднало да се нарушат с постове заедно с чалгата
  • 19 1618

    23 10 Отговор
    При нoви избoри вcички глacoвa oт прeдaтeлcкaтa пaртия ИТН oтивaт при Дeмoкрaтичнa Бългaрия и Изпрaви ce!Прeдaтeлcкaтa пaртия нa Cтaниcлaв Трифoнoв ИТН пoвeчe нямaт мяcтo в пoлитикaтa!Врeдaтa, кoятo нaнecoхa нa Бългaрия c пoдмянaтa нa вoтa,c прeдлoжeнитe миниcтри зaвиcими oт ГEРБ и ДПC c aрoгaнтнoтo cи нaглo пoвeдeниe,c нeкaдърнocттa cи e oгрoмнa и трябвa дa бъдaт измeтeни oт Пaрлaмeнтa при cлeдвaщитe избoри!
  • 20 не си спомнювам

    8 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг:'' бяха намерени допирни точки между всички нас, които СМЕ партии на ПРОТЕСТА'' БСП-арите и чалгарите-ДПС-ари партии от протеста ли баха?
  • 21 Кунчо

    5 1 Отговор
    Казвах аз, ама няма кой да слуша. Работата отива на: САДИ ДПС!!!!!
  • 22 МЕНШЕВИК

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    ДА ИДВА КИМОН ГЕОРГИЕВ🃏 И С КАМИОН🍁🍁🍁🍂🍂🍁🍁 ДА ВЗИМАТ ВЛАСТТА🐵
  • 23 да бе да

    3 2 Отговор
    политики,подписи .... та кое правителство е дошло на власт заявявайки ,че ще подкрепи корупцията, че ще подкопае държавността и , че с помоща на съд и прокуратура ще ограбва държавата?? нали боко беше пшодписал споразумение за съденба реформа но се отметна и заради това хр.иванов напусна правителството му. и какво последва за герб от неспазване на споразумението ...НИЩО !! ХОРАТА са най-важни а политиките могат да се спускат от парламента чрез законите които правителството трябва да следва
  • 24 Прост народ

    4 19 Отговор
    Да се връща бат Бойко щото тези комундета и русороби ще ни докарат до просешка тояга Цените се вдигат а тези мислят само кой какви постове да заеме

    Коментиран от #25

  • 25 та кой

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "Прост народ":

    се отказа от 1 млрд от турски поток в полза на газпром...боко , кой плати 2 млрд за реакторите като мумишлено провали арбитража ...боко...и викаш нещо за русороби ?
  • 26 Таралежа

    15 1 Отговор
    Какво припокриване има между над 100 годишна партия и събран от кол и въже тв проект. Още неизбрани официално И Т. Н. извиват ръце. Мнението им се мени всеки ден според настроението на Почетния председател и сценаристите.
    Всяка подкрепа за И Т. Н. ще е катастрофа и предателство към собствените избиратели
  • 27 оня с коня

    1 5 Отговор
    Е КАК така се опасява Брадатия Бесепар че ГЕРБ може да се върне,след като Многократно и Отвсякъде се заяви ЗЪЗ ЗАДОВОЛСТВО И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ,че ГЕРБ вече е при НДСВ в Историята,а Борисов си стяга багажа за да ходи при бай Ставри?И вместо да дрънка неуточнени Глупости дали БСП ще гледа от къде духа вятъра и вместо Самостоятелно да води политиката си се НАТАМАМЯВА по позициите на Несретните Мая,хаджигенов и Хр. Иванов,да каже ЯСНО И ТОЧНО:Ще има ли при следващия Парламент ДОСТАТЪЧНО мнозинство НА ГЕРБ,вследствие Итфантилните Политически възможности на сегашните "Партии на промяната"?
  • 28 Знаци от значение

    5 4 Отговор
    Ако БСП, подкрепи ИТН е ясен знак, че са от така нареченото СТАТУКВОТО, с мисъл за властчичца и облаги. Крилатите "думи, бръсначът на Ханлон”, са точен анализ за ИТН - “Не бива да се отдава на безмерна глупосст, нещо което, по-добре се обяснява с глупост от незнание и глупава злонамереност". И ако от всякамуха се очаквва да събира мед, бръмбара е най-добър. Или най точно-всяка ИТН "жаба" да си знае гьола. БСП ИМА 130 години, не ги каляйте.
  • 29 Gowo

    8 1 Отговор
    Разбира се че от личностите зависят политиките.Колкото едно личност е неопетнена ,толкоз една политика е по силна.И Левски го е казал.....,,За чиста и свята Република"....Е как да е чиста и свята .С чекмедже ,чиста и свята Република не Е прави.Прави се Тиквена република
  • 30 Джудже

    8 5 Отговор
    Бсп и Нинова ще довършат партията с подкрепа за трифонов. Ясно е че Нинова ще падне още при нови избори.
    На каква цена ще е коалиция с итн.
    Нинова ще си осигури няколко месеца спокойствие.
    Партийни интереси.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Коя

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Повръщано":

    А коя от другите партии е лява или по-наляво от БСП, бе цървул?
  • 33 Го4о

    2 6 Отговор
    В сряда, след провала на Слави и Радев, ще стане интересно: Бат Бойко влиза в парламента обявява капитулацията на смешниците Радев и Славуцата и обявява новия кабинет на ГЕРБ-СДС с подробна програма в присъствието на гости от ЕНП , посолството на САЩ и гости от ЕП и ЕС!

    Коментиран от #38

  • 34 ДЖОТО

    5 0 Отговор
    ДО КОМЕНТАР-33!ГОЧО,КАТО ТИ ГЛЕДАМ ИМЕТО,НАИСТИНА ТИ Е ТОЧНО!МАЛКО ТАКИВА КАТИЛИ ИМА ВЕЧЕ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ И ТО С ТАКОВА ИМЕ!?!?
  • 35 Млад социалист

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Какво те интересуват другите партии бе тикво?? Никаква подкрепа за Славчо Дивана,Тошко Тъпото и Шнорхела!! Иначе Цигулката ще ви командори,седнал на диванчето он лайн....яно!!!
  • 36 Дедо Помнещия

    3 2 Отговор
    Ало,Мирчев!! Виж социалните мрежи!! 90% от народа ОДОБРЯВА служебното правителство!! Ако подкрепите Славчо Цигулката няма да получите мандат от Президента и ще видите власт когато гущерът пръдне!! Ясно??

    Коментиран от #41

  • 37 Мирчев

    3 3 Отговор
    Ама ние власт не искаме!! Само да си стоим в Парламента,да получаваме тлъсти заплати и да ръфаме топли депутатски кюфтаци!! Схващате ли бе тикви,гласували за нас?? Ха ха ха!!
  • 38 Политанализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Го4о":

    Ало, Гочо Селяндурския!! С 63 депутатина,Боко Простака ще управлява България??!! Ха ха ха Хи хи хи хи!!

    Коментиран от #40

  • 39 XxxL

    3 2 Отговор
    срещу тези трябва да се поведе не политичесдка, а национална борба... в най-скоро време ще фалират банките... те са като термити!
  • 40 Смешко....

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Политанализатор":

    Барай таралежа!
  • 41 Arcadium

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "Дедо Помнещия":

    Радев вкара протежетата на комунистическата номенклатура през задния вход на властта, без никой да е гласувал за тях и ни налага образи, които нямат подкрепата на обществото чрез избори.
  • 42 Бсп Дпс

    5 1 Отговор
    Бсп Нинова ли ще спасяват или Народа.
    Идва есента. По кой ще хвърляме камъните. Бсп най вероятно.
    За пореден път
  • 43 Политанализатор

    3 0 Отговор
    Ало, Гочо Селяндурския!! С 63 депутатина,Боко Простака ще управлява България??!! Ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 44 гост

    3 2 Отговор
    СЛЕД ДЪЛГОТО ОПЛЮВАНЕ И МАНИПУЛАЦИИ В ТЕЛЕВИЗИИ , РАДИА , ВСЕКИДНЕВНИЦИ , ХЕЙТЪРИТЕ , МИСИРКИТЕ НА ГЕРБ УСПЯХА ДА РАЗДЕЛЯТ ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА . РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ . УСПЯХА ЗАРАДИ АЛЧНОСТА ЗА ПОСТОВЕ НА ДБ , МУТРИ ВЪН И БСП . БЕЗ ДА СА ПЪРВА СИЛА ЗЛОБНО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПРОТИВ ИТН , КАТО ЗАБРАВИХА ЗА КАКВО СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА . ВСИЧКИ НИ НА ПЛОЩАДА СЕ СЪРАХНЕ ПРОТИВ ГЕРБ , БОКО ТИКВАТА , ДИКТАТОРА , КОЙТО КРАДЕШЕ И ХВЪРЛЯШЕ ПАРИТЕ ОТ ДЖИПКИТЕ . ЧЕКМЕДЖЕТАТА СЕ БЯХА ПРЕВЪНАЛИ В ГАДЕРОБИ И ПОСЛЕ В САМОЛЕТИ . ЗАЩО ЗАБРАВИХМЕ ТИКВАТА , КОЯТО СЕГА СИ СТОИ В ЪЛГЪЛА И СИ ПОТРИВА РЪЦЕТЕ , ГОТОВ ЗА НОВИ ПОДВИЗИ . ПОДВИЗИТЕ ЩЕ БЪДАТ ФАКТ ЗАРАДИ МАЯ МАНОЛОВА , ХАДЖИГЕНОВ , ХРИСТО ИВАНОВ , КОИТО СА СТАТУКВОТО . ДОШИ ОТ КЪДЕ . ХРИСТО ИВАНОВ Е ПОДВЛАСТЕН ОТ КОСТОВ , ПРОКОПИЕВ И СОРОС . МАЯ ХАДЖИГЕНОВ И ДОНЧЕВА СИ Е АПСОЛЮТНО КОМУНЕ . ЕДИНСТВЕНАТА ПАРИЯ БЕЗ СТАТУКВО Е ИТН , НО СТАТУКВОТО НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА СЕ СПАСИМ ЪЛГАРИЯ . В ХАОСА СЪЗДАДЕН ОТ ТИКВАТА СЕ УПРАВЛЯВА И СЕ УСВОЯВАТ МИЛИАРДИ , ЗАРАДИ ЯСНО ЗА КАКВО НЕ НЯМА ДА ИМА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО . КОЯТО ПАРТИЯ НЕ ГЛАСУВА ЗА ИТН ЩЕ НАМАЛИ ПРОЦЕНТИТЕ СИ ДРАСТИЧНО . ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ . ВСИЧКИТЕ ВИ ХЕЙТЪРИ НЯМА ДА СПАСЯТ СТАТУКВОТО . ГЕРБ , ДПС , ДБ , МУТРИ ВЪН И БСП . ЩЕ ИМА ИНТЕРЕСНИ ИЗБОРИ С ИНТЕРЕСНИ РЕЗУЛТАТИ . ГЕРБЕРАСИТЕ ДА НЕ СЕ РАДВАТ , ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ . ДЯДКАТА ТИКВА , ДА СЕ ЛЕКУВА В ДУШЕВНИ БОЛНИЦИ ,ЗАЩОТО НЕ ГО НАПРАИ ГО ЧАКА ЗАТВОР .

    Коментиран от #45

  • 45 ХАН КРУМ

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    ОТ НОВИ КАЛИНКИ И НОВИ СКАКАЛЦИ,ЗАД КОИТО СТОЯТ СТАРИТЕ МУЦУНИ И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА,ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО НЯМАТ НУЖДА...ВСИЧКОТО ,КРИЕНЕ ,ТАЕНЕ ,ШУШУКАНЕ ПО ЪГЛИТЕ, НЕ НОСИ НИЩО ДОБРО...ИЗКАРВАШ ВСИЧКО ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ ,ПОЛИТИКИ ,ЛИЦА ,ДОГОВОРКИ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ ,СЛАГАШ ГИ ПРЕД ХОРАТА И ТОЛКОВА...ОТКРИТО ,ТОЧНО ,ЯСНО ,КОМПЕТЕНТНО,ОТГОВОРНО ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ДА СТАНЕ ЯСНО КОЙ,ЗА КАКВО СЕ БОРИ И КАКВИ ПОЗИЦИИ ЗАЩИТАВА.НАЛИ СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ,ЗА ТОВА СМЕ ИМ ДАЛИ ДОВЕРИЕ. НЯМА КАК С ИГРИЧКИ И КРИЕНИЦИ , СЪС СХЕМИ И ДОГОВОРКИ НЕЩАТА ДА ВЪРВЯТ ОТ ТУК НА ТАТЪК.ТОВА ТВЪРДЯХА ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТИТЕ– А СЛЕД ИЗБОРИТЕ, СЪЩИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ НОМЕРА И ПОХВАТИ–НАГЛОСТ ,ПРОСТАЩИНА,САМОВЛЮБЕНОСТ И САМОДОСТАТЪЧНОСТ. ХОРАТА КАЗАХА: –ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ...65 ДЕПУТАТИ ОТ 240. КАТО ИМАШ 121 УПРАВЛЯВАЙ ,НО НЯМАШ.ПРОСТО НЯМАШ ТАКОВА ДОВЕРИЕ И НЕ МОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ САМ...ЛЕТВАТА Е ПРЕКАЛЕНО ВИСОКА И КАЛИНКИТЕ И СКАКАЛЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА Я ПРЕСКОЧАТ. ФАКТ.
  • 46 Ема

    1 1 Отговор
    Ясни сте до болка. На всяка цена искате да останете във властта, затова очерняте партиите на протеста, че искали министерски места. Да, искат, но за способни хора, които да защитават народа и прогреса на България - за хора от служебното правителство например. При това си оставяте вратичка: ако мнозинството на ДБ и ИБГНИ гласува против, вие също сте против, защото знаете, че крахът на ИТН ще се стовари с огромна сила върху вас и този път вече няма да има преговори, а БСП почти ще изчезне. Размахвате знамето на промяната със служебното правителство в третия мандат, за да се харесате, макар и да знаете, че този вариант е почти невъзможен. Заключение: имате само един печеливш ход - служебното правителство в третия мандат, ако ви го дадат. На изборите може да получите повече подкрепа, заедно с ДБ и ИБГНИ, но нищо никой не ви гарантира. Затова сега твърдо следвате практичното : " По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата."
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 бясна кака

    0 0 Отговор
    Комунетата да подкрепят, че следващия парламент ще са под 10% и няма да са фактор, както сега не са МаяМа и Хаджигеновия адвокатец!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове