Last news in Fakti

9 Август, 2021 21:55 7 764 116

Изтеклото време по никакъв начин не заличава самото плагиатство. То е вечно

  • петър илиев-
  • плагиатство

Впечатлен от днешното интервю на кандидата за вътрешен министър Петър Илиев и по негова препоръка прочетох § 1 т. 7 от Закона за Развитие на академичния състав, пише Калин Ангелов

Изтеклото време по никакъв начин не заличава самото плагиатство. То е вечно - 1

Впечатлен от днешното интервю на кандидата за вътрешен министър Петър Илиев и по негова препоръка прочетох § 1 т. 7 от Закона за Развитие на академичния състав на Република България. това написа във фейсбук Калин Ангелов, адвокат.

"плагиатство" - казва се там - е представяне за собствени на трудове, които изцяло или частично са написани или създадени от другиго, или използването на публикувани от другиго научни резултати, без позоваване или цитиране в процедурите за придобиване на научни степени или за заемане на академични длъжности;

Това, което видяхме от разследването на Правна лудост и Дневник показва изпълнение от първата от двете хипотези - "представяне за собствен на труд частично написан от друг".

И после се обърнах към Закона за висшето образование, който също беше цитиран от колегата Илиев и в чл. 58 ал. 1 т. 4 пишеше следното:

Членовете на академичния състав се освобождават от длъжност със заповед на ректора:
4. при доказано по установения ред плагиатство в научните трудове;

Никъде в двата закона не се предвиждаше давност. Изтеклият срок от време може да премахва възможността да се търси наказателна и/или гражданска отговорност от извършилия плагиатство.

Изтеклото време по никакъв начин не заличава самото плагиатство.

То е вечно.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    102 6 Отговор
    Остана ли някой, който не разбра,че това правителство няма да мине. Това му е и целта. Да не мине. Да ти остава служебното и да продължава стъргането...

    Коментиран от #88, #93

  • 3 Дидко пискюля от хаскьой

    128 4 Отговор
    Отвратително същество като характер и външен вид!

    Коментиран от #97

  • 4 1618

    124 9 Отговор
    Станислав Трифонов и ИТН са сбирщина от нагли некадърници провалили и предали два пъти своите избиратели! Опитаха се да хванат в капан другите партии за да обвинят тях за провала си!На всички е ясно, че програмата и приоритетите, за които говори Трифонов са неизпълними от предложения кабинет! Тайната завера с ДПС и ГЕРБ е толкова очебийна, че не може да се скрие! И те го знаят ! За това им трябва изкупителна жертва някоя партия да се излъже и да ги подкрепи! Народа няма да търпи кукловода от дивана и некадърните зависими протежета от ИТН, ще се вдигне на бунт! Така, че ако някоя партия се излъже и подкрепи ИТН те ще оберат негативите заедно със седящия на дивана и протежетата им!Колкото и да се напъва Трифонов да лъже в ефир, че който не го подкрепи е предател, толкова по- смешен и жалък става в очите на хората , защото фактите и действията на ИТН говорят , че именно ИТН подмениха вота и предадоха избирателите!

    Коментиран от #14, #34

  • 5 ВИС2

    5 74 Отговор
    Наближава 25 август, Денят на подъл, подъл, подъл изстрел в сърцето на Главния. Предлагам всички да дойдете в този скръбен ден на гробището в София и да почетем паметта на Жоро Илиев.

    Коментиран от #38, #92, #116

  • 6 Фен

    9 55 Отговор
    Е тоя поне може да преписва! А Мая и Христо?
  • 7 Цънцар

    70 4 Отговор
    Правителството на Барбадос не е предлагало този чалгар за почетен консул.
  • 8 ВИС2

    1 67 Отговор
    Жоро Илиев е кумир на милиони и милиони хора!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ВИС2

    2 63 Отговор
    Обичам те, Жоро, кумир ти си нашият. Ти си като Васил Левски!

    Коментиран от #27, #28

  • 11 томка бикова

    32 1 Отговор
    Е, ГОЛЯМА РАБОТА - "СЪВПАДЕНИЕ" на ВИЖДАНИЯ, все пак Наше момче е / много прилича на Мен, но по-експулзивен /.
  • 12 Аз се чудех защо 30 години менкат

    22 1 Отговор
    Законите в българското законодателство приети преди новата конституция от 1991 а те депутатите не искаш да плагиатстват 10те Божи заповеди и се чудех защо депутатите си менкат размера на заплатите и субсидиите а те не искали да работят цял ден за 1 динарий на лозето на стопанина
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Стига троли

    8 45 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    И слепците разбраха, подлите мераци на дб, плащащи на тролове и спамещи всички теми с манипулативни глупости и лъжи! Предатели и продажници, никой не желае!!!
  • 15 Айдук Кольо

    58 5 Отговор
    Слави, трябваше само да Изчегъртаме Мутрете ! а за такава работа се иска кураж бате!..трябваха ни бойци като Рашков,Петков,Стоилов и естест гжа Комитова:)... ти се опита да ни шарнеш Слави , но ние сме стари Кучета-Ветерани ! .....бил си епйник ,Прошка за предателство няма!

    Коментиран от #56

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гост

    10 47 Отговор
    Активно мероприятие 100% . Защо не го осъди?? Стиска ли и да заведе дело- НЕ защото ще го загуби. Защо се сети в деня на връчване на мандата? След като мълча 6 год. нещо намирисва това.

    Коментиран от #32, #81

  • 18 Vankata

    12 23 Отговор
    И на мен не ми хареса агресивното му и нагло поведение ,но каза и много верни неща за Манолова и Дончева.Но все пак оставам с негативно мнение за него и Тошко Африкански.Дано само това поведение не върне Баце на бял кон,защото ми се струва че само той печели от такива циркаджии
  • 19 ХА ХА ХА

    9 47 Отговор
    ЩЕ ТЪРСИТЕ БОЙКО .....САМИ ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕТЕ ! ВИЖДАТЕ КАКВИ УПРАВЛЯВАЩИ НАПИРАТ ЗА ВЛАСТТА !!
  • 20 ВИС2

    3 43 Отговор
    ЖОРО ИЛИЕВ Е КУМИР НА МИЛИОНИ!

    Коментиран от #36

  • 21 Какъв

    53 1 Отговор
    "елит",днес видях един крякащ адвокат в стил СЛАВИ и сценаристи.ПОТРЕС.
  • 22 ЖИВОТА Е РАДОСТ И ТЪГА

    47 2 Отговор
    И.Т.Н. ПУСКАЙТЕ ФИНАЛНИТЕ НАДПИСИ И РЕКВИЗИТОРА ВАНКАТА....ДА ГАСИ ЛАМПИТЕ И...🔒🔒🔒🔒🔒
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Gowo

    38 2 Отговор
    Посредствеността завладява държавата ни.За 30 години интелектуален геноцид се разждат вече и такива отрочета.Дори бог нямат
  • 25 А бе

    58 2 Отговор
    Това си е срам. Голям срам. Отличник бил...
    най вероятно е преписвал с пищови.
    Искал в съда...ще плаши гаргите,не го е срам.
  • 26 Деймос

    54 1 Отговор
    УЖАС, УЖАС направо УЖАСТ,. Гледах "интервюто" с това нещо, НЯМАМ ДУМИ.
  • 27 Гледай филма атентатори

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "ВИС2":

    Там се стреляше срещу топка на футболисти а Жоро Илиев беше на корицата на списанието Дон Балон
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 До коментар 8

    27 4 Отговор
    стига ни занимава с ВИС ,тука става въпрос за ГЕРБ 2-обиди към противника,плюене ,диктат,гафове и тъпотии.

    Коментиран от #43

  • 30 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

    38 4 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 1 Отговор
    ПЕТЪР ИЛИЕВ с фалшива диплома имоте олигарх зад всяко голямо богатсво се крие пристъпление
  • 32 Защо не го осъди ли?

    30 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Ще,ще,само почакай.
    Преписвач жалък.
  • 33 ВИС2

    6 17 Отговор

    До коментар #28 от "Айдук Кольо":

    Досаден или не, забравих да те питам. Ако Жоро беше видял думите ти, щеше да те накара да отговаряш за тях. Трябва бързо да си застраховаш къщата, колата от преди 30 години и къщата във ВИС 2. Знаеш какво щеше да стане.

    Коментиран от #40, #45

  • 34 Да ама не

    27 5 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Няма да ти кажа че говориш глупости,за да не те обидя.Всеки има право на хипотез но твоята е невярна,защото на трети избори няма да има ИТН.Няма логика да създаваш партия,да вкараш в канала ГЕРБ и после да изчезнеш от небитието.ИТН е проект на САЩ-ЦРУ,които да замени изтеклия в канала ГЕРБ.Кабинета не се реди от чалгаря а е спуснат от посолството на САЩ.Чалгаря също е участвал в някакви схеми и има пари в офшорки,които не може да докаже.За това ходи с 8 бодигарда.ЦРУ го държи за топките,както държа 12 години недоразумението Борисов..Всяка промяна се консултира с посолството.Това че не искал, за да не се гласува правителство са пълни глупости.И още нещо.Само две тайни служби,могат да допишат в регистъра за научни степени в неделя един самозванец.Само две служби могат да извадят фалшиви дипломи в неделя и да ги представят в понеделник.А познай кой стои зад Чалгаря.Той е една пионка,която не може едно изречение на живо да върже.Всичко е на запис.
  • 35 Djszjjssj

    2 31 Отговор
    Не е налице плагиатство, няма да мине партенката. Учете, четете, дерзайте. Не става по друг начин, невежи!
  • 36 МИЛЕНИУМ

    11 5 Отговор

    До коментар #20 от "ВИС2":

    ВАСИЛ ГЕОРГИ ИЛИЕВИ калигула убийци

    Коментиран от #39

  • 37 реш

    44 1 Отговор
    Този Петър Илиев няма вътрешен морал, вмшсто да се срамува от това, което е направил, той най-арогантно размахва пръст за това, че го критикуват.
  • 38 СОФИЯ

    22 1 Отговор

    До коментар #5 от "ВИС2":

    получил си е заслуженото

    Коментиран от #41

  • 39 ВИС2

    2 20 Отговор

    До коментар #36 от "МИЛЕНИУМ":

    Васил и Жоро са гълъбите бели! Сашо Роман! Парчето!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 До коментар 17

    29 2 Отговор
    Тя е опитала с нормални разговори,но това го тикат и поддържат безгръбначните и безхарактерни ГЕРДЖИКОВ и БЛИЗНАШКИ.А и може да е заплашвана,което си спести доцентката.
  • 43 Точно така

    8 15 Отговор

    До коментар #29 от "До коментар 8":

    ДБ=ГЕРБ! Герб са подли и ДБ са подли! Герб са лъжци и ДБ са лъжци! Герб плаща на тролове и ДБ плаща на тролове! Герб обслужва задкулисието на доган и ДБ обслужват задкулисието на прокопиев! ДБ са огледален образ на Герб!
  • 44 истината

    34 1 Отговор
    Изключително противен човек е този измислен министър. Един министър и политик трябва да има и добро ИЗЛЪЧВАНЕ.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор

    До коментар #33 от "ВИС2":

    ей рекетьор изнудвач песента ви отдавна е изпята

    АНАТОЛИ АНГЕЛОВ културиста

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 толупа

    2 20 Отговор
    Много умувах, но не разбрах в каква го обвиняват този млад и хубав човек.

    Коментиран от #62

  • 48 оня с коня

    4 23 Отговор
    Отново "Адвокат" на Барикадата,т.е. Колега на Хаджигенов НИЩИ ПОРЪЧКОВО Прагрешения някакви на Кандидата на ИТН за Вътрешен министър.И като Редови българин ще попитам Адвоката Калин Ангелов следното:Може ли вместо да ми цитира БЕЗЦЕЛНО ЗАКОНА за Плагиатство,да отговори КОНКРЕТНО по Казуса с Илиев- ИМА ЛИ ЗАВЕДЕНО ДЕЛО в Съда срещу него?И понеже за да се заведе подобно дело трябва да има МОЛБА от Потърпевш,вторият ми въпрос е ИМА ЛИ ТАКАВА МОЛБА?И Трети въпрос:Ако Илиев към момента НЕ Е СЛЕДСТВЕН,какъв е проблема да заеме Поста който му се предлага?А нима РАШКОВ не е в несравнимо по-лоша позиция от Илиев с 19-те си Скъпарски имота,които просто е невъзможно да ги придобие с Държавната си заплата която е получавал?Е да,Ама Рашков е Човек на Радев,пък Илиев не е!А след като Рашков продължава да си бъде независимо от това Министър,къф е проблема пък Илиев да застане на неговото място?
  • 49 Вече съм УБЕДЕН, че " ИТН " са създадени

    17 7 Отговор
    Вече съм УБЕДЕН, че " ИТН " са създадени за да отклонят енергията на протеста и всячески да попречат на "Демократична България "!

    Коментиран от #61

  • 50 Абе ЗУНЕ

    10 1 Отговор

    До коментар #41 от "ВИС2":

    МЛЪКНИ СТИГА СЕ ИЗЛАГА
  • 51 ВИС2

    3 12 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако Жоро беше жив, и ти щеше бързо да застраховаш цялото си имущество във ВИС 2.

    Коментиран от #55

  • 52 СОФИЯ

    10 1 Отговор

    До коментар #41 от "ВИС2":

    той е два метра под земята

    Коментиран от #54

  • 53 Написаното

    8 3 Отговор
    остава са казали мъдреците. Прав е авторът
  • 54 ВИС2

    1 10 Отговор

    До коментар #52 от "СОФИЯ":

    Ти си КАВАЛЧО. "мъж". страхливецът. Жоро Илиев завинаги един от нас! Сила!

    Коментиран от #59

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "ВИС2":

    ЧУПКА ЗУНЕ
    ващта е изпята
  • 56 ГЕРБ

    2 14 Отговор

    До коментар #15 от "Айдук Кольо":

    Да живее ГЕРБ и ПОБЕДА

    Коментиран от #64

  • 57 Мачкай

    0 15 Отговор
    Кукувицата къде беше тези шест години че не го даде на съд?Ало хайде да се запрете и не мислете народа за глупав.Изцедихте ни от всякъде.Стига ядохте вие нека да ядат и някой други.
  • 58 Ender

    4 16 Отговор
    Да, изкарайте плагиатството най-големия грях, а пък кражбите на милярди последните 30 години дребни хулиганства, нямащи нужда от внимание! Само за информация, да препишеш на контролно в училище също е плагиатство, сега някой да каже, че никога не го е правил!

    Коментиран от #65, #113

  • 59 СОФИЯ

    8 2 Отговор

    До коментар #54 от "ВИС2":

    мутрите не сте СИЛА а дебело врати крет,,и
  • 60 НЕ Е ПОЧЕТЕН КОНСУЛ

    23 2 Отговор
    Този не фигурира в сайта на външно министерство на Барбадос. Там има само четири лица от Европа и той не е сред тях. Патологичен измамник
  • 61 Тя тая

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Вече съм УБЕДЕН, че " ИТН " са създадени":

    демократична соросня сама си попречи! Еле да стигнем до избори, хората ще ги "наградят" за подлостта и троловете им! Само глупаците си мислят, че хората не виждат!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ВИС2

    2 13 Отговор
    Ще видите. В моя град ще поставим огромен паметник на Жоро Илиев и винаги ще има свежи цветя!
  • 64 Айдук Кольо

    16 1 Отговор

    До коментар #56 от "ГЕРБ":

    Победа ГЕРБ ....никога , власт никога за гроп, затвор за мутрете от Гроп/Мвро.. съсипахте и ограбихте България Мутри-вън!
  • 65 Абсолютно си

    5 14 Отговор

    До коментар #58 от "Ender":

    прав, но също така е интересно, 6 години, тази сливи ли имаше в устата? И как съвпадна точно сега възмущението и! Много мирише тази работа!

    Коментиран от #98

  • 66 гост

    8 1 Отговор
    Ех Калине ... пълният текст, виж откога влиза в сила.

    7. (нова - ДВ, бр. 30 от 2018 г., в сила от 04.05.2018 г.) "плагиатство" е представяне за собствени на трудове, които изцяло или частично са написани или създадени от другиго, или използването на публикувани от другиго научни резултати, без позоваване или цитиране в процедурите за придобиване на научни степени или за заемане на академични длъжности;
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 искания

    21 0 Отговор
    Не знам как и у нас, но в Германия дипломните работи от университетите освен на хартия, се качвчт и на диск, така лесно може да се види дали има плагиатство. А плагиатство е когато използваш чужди цитати, но не ги сложиш в кавичко и не посочиш източника. Имаше един министър на отбраната преди години в Германия, който също твърдеше, че това докторската му работа да е плагиатствана е абсурдно, но после се извини и помоли университета да оттегли докторската му степен, по-късно е призован да подаде оставка. Плагиатството е вид лъжа и подигравка с избирателите.
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "ВИС2":

    никой нормален няма да ви подкрепи мутренцката петиция


    ало ако си мъж излез на светло с името си а не зад клавитерата на таблета
    анонимнико

    Коментиран от #70

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Българин

    16 1 Отговор
    По-голям мизерник от този не бях виждал.
  • 72 истината

    12 1 Отговор
    ПЛАГИАТСТВОТО е гвоздей в ковчега за доверие в нашата демокрация.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 важно

    19 1 Отговор
    На Петър Илиев ще му кажа само, че плагиатството е нито законно, нито почтено. А за министър на България са нужни почтени хора.
  • 75 торн

    13 1 Отговор
    Не омаловажавайте плагиатството като вид измама.
  • 76 истината

    13 1 Отговор
    Плагиатството прави плагиатстващия академичен измамник и лъжец.
  • 77 мдааа

    8 0 Отговор
    Успешната наука не може да съществува без разграничаването на собственото и чудото знание.
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #70 от "ВИС2":

    дай кординати
    знаеш ли какво
    еказал
    ХИТЪР ПЕТЪР
    СИЛА
    бес
    РАЗУМ
    е обречена
    СИЛА
  • 79 идея

    14 0 Отговор
    Всички докторанти да напишат и подпишат отворено писмо до премиера в знак на протест срещу плагиата.
  • 80 МИЛЕНИУМ

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "До коментар 63":

    тоя ВИС 2 е с промит мозък
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    ВИС 2 е клошара ИСТИНСКИ ЗАЩИТНИК който живе е на подлеза на ПЛИСКА ДО ХОТЕЛ ПЛИСКА С КУЧЕТА И КОТКИ

    Коментиран от #85

  • 83 фгфд

    13 0 Отговор
    Човек, който няма вътрешен морал, не може да ръководи и да изисква морал от подчинените си като вътрешен министър. А да се опитва да обвинява медиите за своето неправомерно поведение е коварно.
  • 84 мафия учиндол

    13 0 Отговор
    ПЕТЪР ИЛИЕВ ИЗЛЪГА, ЧЕ НЯМА БГ ФИРМА С АКЦИОНЕР ОТ БАРБАДОС! ЕТО Я!Петър Илиев в интервю за Нова телевизия:

    „Понастоящем Барбадос не е в никакъв списък на държави, които са данъчен рай. В моята практика, която е доста солидна, не съм видял в българския Търговки регистър фирма, която да има акционер или собственик фирма, регистрирана в Барбадос”.
    Е, хубава работа сега! Уж „АЗ! АЗ! АЗ!“ е най-добрият, най-начетеният, най-най-, най-, а пък се оказва, че или е невчасов и безхаберен, или умишлено скри съдружник от Барбадос в българска фирма.Фирма МАКРОАДВАНС е със съдружник от Барбадос Жерар Филип Емил Клод Люсан заедно с българина Виктор Георгиев Сергиев.
    С компанията Макроадванс има свързани още 100-тина фирми, респективно с Барбадос:
  • 85 ВИС2

    2 4 Отговор

    До коментар #82 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Реших, че няма да ти дам координатите. Ти си от СИК. Страхувам се, че ще дойдете с 10 за един. Случвало се е и преди. СИК винаги са били подлеци, не като нас.

    Коментиран от #91

  • 86 ако имаше морал

    9 0 Отговор
    Достойно поведение на нашия плагиат ще бъде, ако той се извени в писмо на тези, от които е плагиатствал.
  • 87 питам

    3 2 Отговор
    Питам се има ли в България експерти по научно плагиатство???
  • 88 цакат ви

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    а след чегъртането какво.

    Не схващате ли че олиото е 3.50 лв
    Хляб 650 гр - 1.59 лв

    Цакат ви с топла бира.
    Но явно трябва да обеднеете още.
    Докато татуираните, подстригани късокракчковци ви определят бъдещето.

    И вие ще блеете - искаме чегъртане
  • 89 Активист на БКП

    10 0 Отговор
    Бай Жельо колкото и да беше прост посочи всички 181 книги,от които преписа ,, Фашизмът,,
  • 90 ухуиух

    11 0 Отговор
    Прокуратурата да се самосезира за кражба на интелектуална собственост.

    Коментиран от #94

  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #85 от "ВИС2":

    ВИС 2 не съществува
  • 92 777 777 777

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "ВИС2":

    та кой беше на последната снимка до идола ти

    Коментиран от #96

  • 93 Хитър Петър

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Глупости! Това правителство има за цел да опорочи протеста и да върне Боко на бял кон.
  • 94 Рашка с чашка

    7 0 Отговор

    До коментар #90 от "ухуиух":

    Ти къде живееш? Гешев, както и Трифонов са подчинени на един център. Няма как прокуратурата да се самосезира без позволението на Сарая и библиотекар от ДС.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "777 777 777":

    БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ той е сикаджия мутра авер на МАДЖО който е в
    ШВЕЙЦАРИЯ
    братята
    кашони
    МАРГИНИТЕ
    те са н
    в ИСПАНИЯ
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ender

    4 4 Отговор

    До коментар #65 от "Абсолютно си":

    Както повтарям, всичките политици, последните 30 години, са едни и същи и играят в един отбор, независимо от коя партия са и кви се водят, всеки с всеки е правил сума ти далавери и сега ги е много страх от ИТН, че ще вкарат реално нови лица с желание за промяна и голям риск да не могат да се споразумеят с тях и да започнат реално да ги преследват и съдят! Заради това е тази масирана атака от всички страни към ИТН!
  • 99 Дълга Стоичкова

    2 8 Отговор
    Колко от 100-те коментиращи до момента изобщо имат висше? А колко от тях са записвали/изкарвали доктуратура? Изобщо какво общо има това с другото - дали човека е кадърен? Плюйте когато се издъни. Другото е поредното доказателство колко пропаднали са платените драскачи с псевдоним "журналист"! Погледнете снимката на авторката. Слънчевите очила на място ли са? За мен това е знак за крайно комплексирана душица.
  • 100 плагиатство

    3 0 Отговор
    Прочетете аферата за плагиатството на Гутенберг. Казусът е същия.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 sbs no КОМУНИСТ

    5 0 Отговор
    ЗА ВСИЧКИ ОТ И.Т.Н.----бЯЛА РИЗА С ДЪЛГИХ РЪКАВИ---------ЗАКОПЧАВАЩИ СЕ НА ГЪРБА ---------НАЧЕЛО -С МАЕСТРО ЧАЛГАСУН
  • 105 Едуард Петров-Едо

    3 0 Отговор
    Написаното е правилно и честно! Подкрепям! За думата ВЕЧНО обаче имам добавка: ВЕЧЕН Е САМО ГОСПОД-БОГ!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Венци Барбадоса

    8 1 Отговор
    Илиев показа,какъв не трябва да бъде българският политик. Изумителното в случая е,че го направи в навечерието на гласуването на новото правителство.
  • 108 До Адвокат Калин

    1 3 Отговор
    От кога адвокат е и Съдия? Нещо сбъркано има в това нещо..
  • 109 Много си

    1 0 Отговор
    е прав. Точно така са нещата
  • 110 Доволен

    4 1 Отговор
    Перфектно се чувствам, държавата си работи без много шум, няма кой да ми блее от джипката, тоя уикенд ептен го отнема, така че сичко е шест.
  • 111 Горкият народ

    4 0 Отговор
    Трябва да бъде изгонен от университета, не може да преподава на децата ти. Защо на такива нищо не им правите. Оная пловдивската Десислава с фалшивата диплома, вземала толкова години заплата за фалша, напротив повишават ги. Гнусна държава.
  • 112 Любомир

    4 0 Отговор
    Шайка разбойници от ИТН начело с шоумена Слави Трифонов и циганина Доган/ДПС извършиха чрез лъжи и измама подмяна на вота на българския народ равностойно на държавен преврат!
  • 113 Класния

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Ender":

    Ендерчо, ако беше ходил на училище, щеше да знаеш, че с контролно се проверяват знания, т.е нещо, което следва да си научил от чуждите книги и учебници, за това е преписване, а не плагиатство. На контролно не развиваш собствени тези и не правиш изследване.
    Сядай! Слаб 2!
  • 114 Бай Грую

    0 0 Отговор
    Че толкоз доценти и професори и разните му там с научни степени ако всеки откриваше по нещо ново и полезно, то досега да сме разнищи Вселената на най-дребните и съставни части. Почти всички са преписани, а които не са са безполезни, така че какво толкоз му се чудите!
  • 115 Кражбата е труд, професионален и ефектив

    1 0 Отговор
    Какво му е на момчето? КРАДНАЛ бил, много важно! Славчо да не би да не е КРАДНАЛ? А Боко? Ама, моля ви се, не издребнявайте!💰💰💰💰😄🎃🤔
  • 116 Айде

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ВИС2":

    Стига плака ..Бог да го прости,мир на душат ми!..явно имаш нужда от подкрепа и/или доктор
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове