Last news in Fakti

11 Август, 2021 18:32 7 650 54

Мартин Карбовски: Истерията не е "срещу" Слави, а "за" Борисов

  • мартин карбовски-
  • слави трифонов-
  • итн кабинет

Истината не побеждава у нас. Просто не ѝ се дава шанс

Мартин Карбовски: Истерията не е "срещу" Слави, а "за" Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

”Не, няма да повторя истерията на един колега, спортен журналист. Искам да ви кажа нещо, което знаете. Не можете да спечелите избори, ако нямате медиите на своя страна. Дори се вижда, че ще изгубите спечелени избори”, пише в свое „Писмо до разочарованите от Слави“ журналистът Мартин Карбовски в Lentata.com.
"Вижда се - медиите на ДПС крещят, че Слави има връзки с ДПС. Такива са. Жълти са. На фона на всички простени на Борисов престъпления, сега вашите кандидати ги връщат заради малко кал под ноктите.

Кал под ноктите и врагове на килограм има всеки работещ мъж у нас - дори светците. Аз не знам кой вече може да е достоен за министър - те, медиите, изискват министърът да е светец, освен това да е стерилен светец. Явно това винаги е било в аргументите на медиите, когато се избира правителство, не е ли така?! Последните 12 години беше ли така, не си спомням?!

Такива критични медии имаме само, когато някой наистина не иска промяна. Кресливо, като последна инстанция, сякаш ако не дадеш на либералите власт, правителство никога няма да има. Либералите са чука, Борисов е наковалнята. Знаете, че много хора бяха между тия две неща - така живяхме последните години.

На Слави му прощаваха, но сега няма да му простят. Разкоства се не правителството на Слави, а самата възможност да се срути модела на Борисов. И това се случва заради медиината среда. Но не само. И заради свръхлибералния фейсбук. Заради жълтата гостенка, и неомарскиситите в мрежата.

Жълтата гостенка е само инструмент - помните, имаше такава рубрика във вашето шоу, мисля че е взаимствана от списание “Егоист”.

О, да, откраднахте ни я, голяма работа. Това не е проблем обаче.

Проблем е, че истерията не е срещу Слави и неговия изнервен кабинет. Истерията е ЗА Борисов. Сменяш модела, без да сменяш надписа. Надписа е всичко у нас. А надписа се прави от журналистиката.

Борисов срина журналистката до ниво обслужване на магистралата. И вие, поддръжници и разочаровани, вие ги подценихте. Не го казвам това само на вас или на Слави. Слави е нервен и категоричен, рядко слуша хора извън кръга си.

Казвам това на всеки, който иска да смени системата. Казвам го на далеч по свестни и по-правилни хора за тая цел (от Слави) - наивни сте до болка, ако разчитате медиите да са на страната на истината. Изглежда те нямат и намерение да дадат дори стодневен шанс на нещо по-различно от Борисов.

Изкарват ви наивни и корумпирани, което е налудно. Изкарват ви глупаци. Но Истината е, че губите поддръжници. Че се разочаровате. От какво? От клюки, мнения, вербални маструбации или сериозни журналистически разследвания?

Шоуто на Слави разбира от медии. Политиката на Слави явно не разбира от медии. И почудата тук е, че той не ползва дори собствената си кабеларка.

Хората на Слави разбират от кампании. И неясно защо не правят кампании. Да, Истината е на тяхна страна. Но медиите не са.

Е, знаеш - познайте колко пъти истината е победила у нас. Познайте. Истината не побеждава у нас. Просто не ѝ се дава шанс. Защото живеем в стабилна лъжа. А истината се нуждае от сто дни. Както е било винаги преди да дойде тирана."


Бел.ред.
2.5 млн. българи поискаха през 2016 г. мажоритарни избори в два тура за НС, но политиците отказват да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас избраните след това парламенти? Линк към резултатите от анкетата


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калугин

    17 92 Отговор
    Бойко ще ни управлява докато е жив.
  • 2 Gowo

    44 43 Отговор
    Карбовски нещо взе да изпушва.Защо и той все пропуща да спомене името Доган.

    Коментиран от #20

  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    28 6 Отговор
    Жълтата гостенка е една болест ! И това име е далеч преди 1990г!

    Коментиран от #6

  • 4 Gowo

    26 15 Отговор
    Започвам вече да вярвам само на тоя който в изявленията си посочва името Доган поне два пъти.Иначе има нещо съмнително в многодумието и словоблудството
  • 5 Сатана

    74 25 Отговор
    Не бях фен на дългия чалгар но той показа ,че партийки като ДБ и Мутри вън са зависими маргинални образувания влезли в НС единствено да бранят статуквото по всякакъв начин.
  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА

    На тютюноработничките — безбройните робини на жълтата царица — туберкулозата


    Над сънния Люлин, прибулен

    с воала на здрач тъмносин,

    безоблачен залез запали

    сред своите тайнствени зали

    пожар от злато и рубин.



    И привечер летна наметна

    пак с траурен плащ рамена,

    градът приюти се в тъмата

    и тънка позлата в стъклата

    разля се на плахи петна......../ 1922г Хр. Смирненски/
  • 7 КРОКОДИЛА

    15 27 Отговор
    АБЕ ПРЕДАТЕЛ ТИ ЛИ СИ ИСТИНАТА БЕ .........ГЕЙ .............
  • 8 Трай

    18 20 Отговор
    Айде и тоз го почерпиха
    Няма да забравя как упсурт го изгониха от собственото му студио навремето
  • 9 БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ

    8 35 Отговор
    ТИЯ НОВИТЕ СА ГОЛА ВОДА....САНО АКЪЛ ДАВАТ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ....САМО ЦЕНИТЕ ВДИГНАХА.....ЧЕКМЕДЖЕТА ДА ПЪЛНЯТ ......
  • 10 Страх и памперс

    24 9 Отговор
    Само 100 дни уж и ето 12 годни тулупа ни е.в.а май.та.
  • 11 ИТН и БСП са едно

    21 41 Отговор
    Слави Трифонов е кукла на конци на мафията на комунистическата Държавна Сигурност, а ИТН и БСП са едно!

    В предизборната си кампания ИТН убеждаваха че с партии на статуквото няма да се коалират и да искат подкрепа от БСП ГЕРБ и ДПС. Дори Станислав Трифонов иронизираше Корнелия Нинова и разправяше че той е е десен и няма как да се съюзи и да иска подкрепа от БСП. Какво се оказа обаче. ИТН и БСП са едно!
    Защото изведнъж само за една седмица се оказа че приоритетите им и програмите им съвпадали напълно, изпрати споразумение само на БСП а Слави Трифонов официално подкрепи кандидатът на БСП, Радев за втори президентски мандат вместо да издигне свой кандидат.
    Той разбира се няма да издигне свой кандидат защото може да спечели президентските избори и му е заповядано да не го прави. Той е кукла на конци изпълняваща заповедите и желанията на неговите сценаристи. Но не сценаристите от неговото шоу но истинските задкулистни сценаристи които създадоха него, шоуто му и партията му. Защото както от самото начало Шоуто на Слави така и в неговият край партията му ИТН са зависими от Държавна сигурност и комунистическата мафия която го създаде и контролира. Той е кукла на конци и прави това което тези мастити задкулисни играчи му заповядат. Те го държат с много неща и той няма как да се откаже иначе ще свърши много зле и няма измъкване. Да не забравяме че неговото шоу е създадено с цел омаскаряване на политически лица и манипулация на обществото чрез первезните му и д

    Коментиран от #39, #49

  • 12 Лъжеш на едро,

    32 33 Отговор
    Карбовски,вече 20 години Слави опростачва младите хора от екрана. Добре,че вече не се гледа мухлясалото му шоу А за политик изобщо не става!

    Коментиран от #40

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 БАЦО ВРЪЩАЙ СЕ..

    17 23 Отговор
    АМАН ОТ ЖУРНАЛИСТИ, АНАЛИЗАТОРИ, ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ВСИЧКОЛОЗИ....ВСЕКИ АКЪЛ ДАВА, НИКОЙ КИЩО НЕ ПРАВИ РЕАЛНО
  • 15 българка

    13 16 Отговор
    Значи само журналистите са виновни? Може би, но ако нямаше телевизия и интернет. Все пак човек гледащ и четящ и средноинтелигентен може да си направи изводи за нещата, които се случват. А г-н Карбовски просто е "набрал" на колегите си - един вид само той казва истината! Но така я казва, че посоката на мисълта му е като змия в тревата!

    Коментиран от #52

  • 16 Абсолютно

    29 3 Отговор
    вярно Карбовски! Догановите медии бълват жълтини, а платените глупаци на герб и дб, божков, възраждане и мая и хаджигенчо, ги използват за глупави опорки! Но този път, ще победят хората, защото виждат всичко и лъжливите медии и продажните тролове, няма да успеят да скрият истината!
  • 17 Да бе!

    15 21 Отговор
    Вярно, ама до някъде. Просто Трифонов се оказа некадърен политически инвалид!
  • 18 Тикволандия

    25 5 Отговор
    Цялата държавна администрация, общини и селски кметства са пълни с гербови калинки, обаче в парламента го играят опозиция.
  • 19 Behemoth

    11 4 Отговор
    Ние сме в блатото ,нужен ни е Левски да ни организира и Ботев да ни поведе....а насреща имаме Киряк Стефчов и Рачков пръ.длето...
  • 20 мислещ

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Gowo":

    Явно и тоя си е получил комисионните. Доста тролове са наели да пускат безумни опорки, обвиняващи всички останали в това, което очевадно (не)правят и говорят новите кандидат-тикви от И Така Нататък.

    Коментиран от #23

  • 21 БСП КОМУНДЕТА

    15 8 Отговор
    ЦЯЛ ДЕН СЕ ОБЕСНЯВАТ ПО МЕДИИТЕ КАК ЩЕ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО...А КАК БЕЗ СЛАВУЦА И БАЦО ЩЕ СТАНЕ...НИКОЙ НЕ КАЗВА...КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ
  • 22 сара

    12 16 Отговор
    Карбовски, винаги си бил точен и верен, но сега нещо се хлъзгаш в мъглата.

    Коментиран от #45

  • 23 мислещ

    3 7 Отговор

    До коментар #20 от "мислещ":

    Толкова е безумно, че явно разчитат точно на ефекта хората да си кажат "Абе явно аз нещо съм се объркал, няма начин никой да е толкова нагъл и казващ на черното бяло, та сигурно черното наистина е бяло и аз съм прост да не схвана".

    Коментиран от #26

  • 24 element 05

    19 7 Отговор
    Както винаги сте на светлинни годи от останалите журналистически мастии. Много точен и обективен коментар. Който разбира разбира , който не - да бега при Боко , ДБ и ИБНИ.
  • 25 и аз да кажа

    31 3 Отговор
    Прав е Карбовски , каква беше тая истерия срещу дългия , тия дето плюят по ИТН що не са така "реактивни" срещу бойковите калинки ?

    Коментиран от #27

  • 26 Gowo

    8 9 Отговор

    До коментар #23 от "мислещ":

    Пак ще го кажа.....Тоз който си спестява да спомене Росенец Доган ТЕЦ Варна , за мене цели отвличане на вниманието.,Поне веднъж да беше казал Карбовски....Доган.Бих му повярвал Иначе да си върви от там където идва.

    Коментиран от #28, #38

  • 27 Gowo

    7 6 Отговор

    До коментар #25 от "и аз да кажа":

    Хората им писна от лъжеучители и лъжепророци Това не е истерия.Ти ходил ли си в Букурещ по време на антикорупционните протести да видиш какво е .А когато погнаха да наказват Чаушеску ти беше ли там.Мбого ви е удобно .Но румънците са дваж по напред от нас

    Коментиран от #41

  • 28 мислещ

    3 10 Отговор

    До коментар #26 от "Gowo":

    И от чалгарите думичка не се обелва нито за доган, нито за гешев, да не говорим пък срещу БСП, които изведнъж станаха почти партия на протеста, но не и на статуквото. Ама някакси ДБ били (без)действали по този начин и не били чалгарите. На такова нещо може да се върже само най-изпадналия електорат от пияници и проститутки, примерно. Ама то тия така или иначе няма да гласуват никога за поне малко по-нормална партия, та няма голяма разлика.

    Коментиран от #35

  • 29 Ристьо

    18 3 Отговор
    Хубава статия, ма нема да вденат. Апропо кой бивш министър на Борисов напоследък е всеки ден по пеевските/борисови медии, м? Кой? Христо Иванов!!! А защо? Хората с акъл ще се сетят.

    Коментиран от #31, #33

  • 30 Карбовски

    7 10 Отговор
    ИТН като интелект са посредствени и това разочарова
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 мислещ

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ристьо":

    Това в коя паралелна реалност? Защото току-що отворих с погнуса ПИШ и първото, което намерих за ДБ не мога даже да го пейстна, защото ми се цензурира автоматично коментарът.
  • 34 Спасов

    2 2 Отговор
    Я, па тоа!
  • 35 мислещ

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "мислещ":

    Дотук две проститутки (Не знам от какъв пол) се засегнаха от фактите.
  • 36 @...

    1 1 Отговор
    Ти да мълчиш!
  • 37 безпартиен

    8 2 Отговор
    Всичко в политиката се прави не от днес за утре,а се подготвя с години,с десетилетия!Нито едно правителство до сега не "натисна",не "тормози" определени "бизнесмени" станали политици!Това не е само за Слави!Има и такива много преди него проучени,със зависимости скрити от общество и медии,с дадена линия на поведение в политика и бизнес!Кадровиците,кадровиците са важни! Намерете ги!Ако някой успее да се "отръска",да премахне кадровиците в политиката,той ще спечели и народна любов и уважение и място в историята!За всеки и всичко има информация в секретните служби на МВР,ГДБОП,ДАНС!Информацията обаче е пари и никой не желае да я дава безплатно!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хахаха

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "ИТН и БСП са едно":

    Абе разбрахме, ясно е .
    Инт са и на бсп и на доган и на бойко.
    Ей затова няма кабинет ,не могат да се разчекнат.
    По големи простотии от тия не бях чела. Ама какво де, винаги има първи път.
  • 40 Пепи

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лъжеш на едро,":

    Ти от новините на Нова и БНТ ли се образоваш?

    Коментиран от #42

  • 41 Кръчмата

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Gowo":

    Абе сега да не ми кажеш че си бил в БУКУРЕЩ И СИ УЧАСТВАЛ В СВАЛЯНЕТО НА ЧЕУШЕСКО . ЯВНО МЯСТОТО ТИ Е НА 4 километър

    Коментиран от #43

  • 42 Аз съм образован,

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "Пепи":

    ти му мисли ако можеш с промития си мозък от чалгата.

    Коментиран от #44

  • 43 Gowo

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Кръчмата":

    Да .Бях.А защо се учудваш.Да не би да е френската революция че да е толкоз далече.Ако си бил кърмен по това време няма как да знаеш много.
  • 44 Пепи

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "Аз съм образован,":

    Толкова си образован, че тролиш за 30лв. на ден, а единствения начин да покажеш интелекта си е да кажеш, че не слушаш чалга.
  • 45 Овен

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "сара":

    Ауу, от глад умирам, ауу, бацко бе, ми подаде! Сига ща са отчета! А от фирми на Дуан толкоз съм ял, че си развалих формата. Двете Севди знаят чудесно!
  • 46 ИСТИНАТА Е,..ЧЕ МАЛО'УМНИКА

    5 10 Отговор
    С ВДИГНАТОТО ПО ЖЕНСКИ ЮМРУЧЕ ,..ЕВА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 4 МЕСЕЦА!
    ИСТИНСКИ КГБ-И'БР'ИК И ПАЧА'ВРА НА ЕЛ ЧАПО ДУБАЙСКИ И ЧЕР'ВЕНАТА КО'М'УН'Я'ГО-ФАТ'МАШКА МА'ФИЯ!
    СЪД ЗА ДЕ'БИЛА... СКОООРО ООО
  • 47 Джамбаза

    6 2 Отговор
    И нито дума за Манолова - член на ДПС!
  • 48 Aлфа Вълкът

    2 3 Отговор
    Кофа ще се ожените двамата с Джамбазки?
  • 49 Еее

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "ИТН и БСП са едно":

    стига с туй копи пасте,бе...
  • 50 мда а а

    1 2 Отговор
    итн са или гениални манипулатори в борбата срещу кадрите на дс,или са гениални глупци, расли в саксия! ПРЕДСТОИ ДА РАЗБЕРЕМ!
  • 51 Последния Софиянец

    1 3 Отговор
    Здрасти, Карба! Ако пак заградиш някое бъбрече, може да си го поделим!
  • 52 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "българка":

    Ще повярваш на всичко от платените телевизии,така ли?
  • 53 Архимандрисандрит Бибиан l

    1 3 Отговор
    Карбовски,имам кал под нокатя на средния пръст! Да го дам да го смучеш баце,кво че кажеш?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове