Last news in Fakti

17 Август, 2021 10:28 3 790 82

Витанов: 3000 дневно ще са случаите на коронавирус в края на август

  • николай витанов-
  • коронавирус-
  • заразени

Кой ще носи отговорност за повишената смъртност, след като Националният оперативен щаб (НОЩ) го няма, попита още професорът

Витанов: 3000 дневно ще са случаите на коронавирус в края на август - 1

1600 случая на ден от 23 август, а за края на месеца – 3000 – това прогнозира математикът проф. Николай Витанов, говорейки с термина "контролно число" за разпространението на коронавируса т.е. може да не е точно толкова, но няма да е далеч от тези стойности. Удвояват се случаите на 8-10 дни, изчисли той.
Към края на следващата седмица ще има зони в червено по Националния оперативен план. Мерки мисля сега са взети само в Пловдив и Плевен. Има си план, за съжаление той не се изпълнява, смята Витанов. Според него, заложените в плана показатели са малко по-хлабави, отколкото трябва.

Бургас, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик – това са най-уязвимите области според Витанов, защото там имало внос на вируса, по думите на математика.

Кой ще носи отговорност за повишената смъртност, след като Националният оперативен щаб (НОЩ) го няма, попита още професорът пред bTV. И напомни, че НОЩ не е вземал участие в решенията за мерки досега.

Може би 2-3 седмици ще продължи пика на Делта вълната в България, но ние не сме там – през септември ще е. Луната спи и продължава да спи, а е време за действия, настоя Витанов. Той изчисли, че около 5,5 млн. души нямат никаква защита срещу Делта варианта, съответно няма как да се разчита броят на ваксинираните и преболедувалите да окаже такова влияние, че да понесем по-леко четвъртата вълна.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azz

    96 11 Отговор
    Млъквай грозен козел!!

    Коментиран от #66

  • 2 НА СЪД

    48 5 Отговор
    Ако се разболеят от Ковид, хората могат да заведат колективен иск и да съдят настоящето и предишно правителство, защото то НЕ спазва законите.
    Как нашите управници НЕ спазват законите?
    ЗАКОН ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Чл. 10. (1) Отказва се издаване на виза и влизане в страната на чужденец, когато:
    ал. 8. МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА, че ще разпространи тежка заразна болест, страда от заболяване, което според критериите на Министерството на здравеопазването или на Световната здравна организация представлява заплаха за общественото здраве, или не притежава сертификат за ваксинация, или идва от район с усложнена епидемична и епизоотична обстановка;

    Коментиран от #19, #45

  • 3 Раданч Татлъту

    8 31 Отговор
    То се е видяло,че требе да мрем.😢Ама поне преди тва да напраим Мая,Ицко и Прокопий министри и президенти,за да осмислим жалкия си живот.🐪👍
  • 4 въх

    34 2 Отговор
    Ми хубу, поне ще се изгради имунитет. Когато разгласите са ивермектин, тогава ще ви взема насериозно.
  • 5 Усещате ли

    7 47 Отговор
    как правителството не предприема никакви ковид мерки за да гледа сеира на племето. Искат да ни изтребят като хлебарки. Затова сме втори в света по смъртност от ковид, след Перу.

    Коментиран от #12

  • 6 Последния Софиянец

    34 0 Отговор
    Елате пред Парламента който е свободен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАЙ Х@Й ‼️

    67 1 Отговор
    И каква по-точно отговорност носеше НОЩ 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Антимилиционерь

    7 56 Отговор
    Тази година мангърите ще изкарат интересна зима хаха

    Коментиран от #28, #69

  • 11 Студопор

    26 3 Отговор
    И ти ще си един от тях! Само плашите хората...
  • 12 БАЙ Х@Й ‼️

    60 3 Отговор

    До коментар #5 от "Усещате ли":

    Усети ли някаква полза от мерките дето ги взимаше предишното правителство???? Носихме маски и бяхме "втори след Перу", забраняваха ни да ходим по паркове - било грешка, носихме шлемове -било грешка, А КОЛКО ОТГОВОРНО Е ДА СИ ПОСТАВЯШ НЕЩО ЗА КОЕТО НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ????????????????
  • 13 Тролил 1ви

    39 2 Отговор
    Козелянов на СВОИТЕ СОБСТВЕНИ ДУМИ се отмята.
    ГОДИНА И ПОЛОВИНА ТВЪРДИ ЧЕ ИМАЛО 4х ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕКАРАЛИ ОТ БРОЯ НА ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНИ С ТЕСТОВЕ - това по сегашни сметки е близо 1,8 МИЛИОНА, плюс 1,1 МЛН С ДВЕ ДОЗИ....
    2,9, от 6,9 МЛН население - 4 МЛН ама ИМА И 1МЛН със 1 ДОЗА -тоест НЯКАКВА защита , и останаха 3 МЛН БЕЗ (доказана) ЗАЩИТА
    КЪДЕ СА 5,5 МЛН БЕЗ ЗАЩИТА КОЗЕЛЯНОВ....
    ИЛИ СТЪКМИСТИКАТА ДА ВЪРВИ
  • 14 Али

    41 0 Отговор
    този не носи никаква отговорност за това което казва .какъв е да го канят на интервюта .мръсна гад е и ексхибиционист .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ядосвах се

    42 0 Отговор
    ядосвах се, а накрая взех да се смея. Този с Ковид-сметките си взе да се изхранва. Яката печели май.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 SH BG

    36 1 Отговор
    Този дебил е като ходеща антиреклама - настройва даже и ковидиотите срещу мерките и ваксините за които постоянно плещи...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 19 Чужденецът

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "НА СЪД":

    "Отказва се издаване на виза и влизане в страната на чужденец, ко....." Защо мислите, че само чужденците "внасят" вируса? Общо взето всеки пътуващ и влизаш в страната, независимо дали е български гражданин или чужденец, можа да е заразен. Първите потвърдени случаи на Ковид в България са "внесени" именно от Българите, живеещи в Северна Италия. А на българските граждани не им се издава виза и по никакъв начин не може да им се откаже влизането в страната.

    Коментиран от #44

  • 20 yordan

    24 1 Отговор
    ТИ КОГА ЩЕ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ОРАКУЛЕ.ИЗКЪПИ СЕ ПОНЕ МИРИЗЛИВКО АКО ТЕ ВИДЯ ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ ИНВАЛИД И НЯМА ДА ПРОРАКУВАШ НИКОГА ПОВЕЧЕ
  • 21 маре

    16 2 Отговор
    пак ли ти бе ,,,,,,,,,,,,,,,,,бих му извадил джигера на тоя................

    Коментиран от #51

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    20 2 Отговор
    хахаха само РАшков ще те оправи,както и Гроб!Една прогноза нямаш вярна!Прибра ли 399 до 1700....Ако залагаше щеше да си фалирал отдавна мух...о!
  • 23 Провинция

    30 1 Отговор
    Да го питам Витанов, докато го имаше НОЩ, по какъв начин поеха отговорност за смъртните случаи, за многото заболели, за умиращите пред болниците, за липсата на достатъчно легла и персонал в болниците.... А, по-добре да, спре да се изявява по медиите, че много дразни!
  • 24 Хахаха

    17 2 Отговор
    Гадателю, така каза и за края на юни, после и за края на юли:) А дано третия път е на късмет и да познаеш поне веднъж за година и половина откакто си на екран:)
  • 25 ГОСТ

    18 2 Отговор
    ВЪРВИ В АФГАНИСТАН ДА ИМ ОБЯСНЯВАШ ЗА ТВОИТЕ МАТИМАТИЧЕСКИ ЗАКОНОМЕРНОСТИ.
  • 26 Тома неверни

    20 1 Отговор
    Млъкни бе, аман от такива панкьори)
  • 27 Йдндн

    18 1 Отговор
    Този Витанов знае ли че когато лъже рано или късно ще го сполети нещо лошо ?Уверен съм че не знае .С сигурност го прави по принуда .Но това не означава ,че няма да го сполети .

    Коментиран от #43

  • 28 yordan

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Антимилиционерь":

    ТИ СИ БОЦНИ 3 ДОЗИ И СИ СЕДИ ДОМА С ПАМПЕРСА И НЕ НИ МИСЛИ НАС.ЧАКАЙ СИНОПТИКА ВИТАНОВ С ПРОГНОЗАТА.
  • 29 ггг

    11 0 Отговор
    ако се разболееш от рак а не от ковид по спокоен ли ще сте господин Козелов

    Коментиран от #40

  • 30 Някой

    20 1 Отговор
    А дали тестовете откриват само КОВИД? Да не се окаже, че летният вирус с диария и повръщане се отчита като КОВИД? Защото уж новите симптоми на делта враианта били точно такива - повръщане и стомашно разстройство. Много удобно за стъкмистиката!
  • 31 Ехааааа

    11 0 Отговор
    "Кoй щe нocи oтгoвoрнocт зa пoвишeнaтa cмъртнocт, cлeд кaтo Нaциoнaлният oпeрaтивeн щaб (НOЩ) гo нямa, пoпитa oщe прoфecoрът прeд bTV."...ха ха ха заболя ме корема от смях. За оракул и математик Никито не става, но като комик и клоун няма равен.
  • 32 Патриот

    8 1 Отговор
    Омраза и ненавист! Времето ти изтича!
  • 33 ахааа

    11 0 Отговор
    Ей тиняк - първо сметни колко ти остава на теб, пък после смятай за нас с ковито.
  • 34 До кога

    18 2 Отговор
    Този човек кога работи и какво. Как е възможно всеки ден да обикаля студията и да се смее ехидно като плаши и внушава на хората колко ще са болни. Какъв извратеняк и ненормалник. Математик цяла година и половина ще ни конслутира всеки ден за вирус. Дайте да се стгнем и да се справим със страха. За толкова време в нито една страна не видяхме да е изчезнал вируса, въпреки нйа-тежкитер мерки. И до кога трябва да бъде такъв живота на всички ни. това ли искаме за нас и децата ни контрол страх, затваряне плашене, да не може да пътуваш, да ходиш на работа без ваксина вообще кога стигнахме до там....
  • 35 Маски

    2 12 Отговор
    Целокупния БГ народец се мляскаше и натискаше без маски и точеше цифки по южното черноморие. Нямаше дистанция, нямаше култура, нямат обрзаовеание. Нищо си нямата, но много знаят. Фейсбук специалисти. Видях го с очите си. А сега ще се загрижат за здарвето си и за образованието на децата си и ще търсят отговорност от някой друг.
    Това е нашия умен и интелигентен народ. Осира се, а после пита : Къде сбъркахме? А се иска нещо супер просто. Да се спазват правилата, наложени от умни и образовани хора. "". Кавичките са за да ги слагате, където намерите за добре.

    Коментиран от #37, #49, #50, #55

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Е и

    16 1 Отговор

    До коментар #35 от "Маски":

    Какво искаш лятото да се завием под юргана и да се заключим в мазата....

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Goi

    2 0 Отговор
    Барабанист голям
  • 40 Реалност

    14 0 Отговор

    До коментар #29 от "ггг":

    Сигурен съм, че ако на Витанов, Мутафа, Кантара, Куньо и Ангелов им се наложи да избират дали да се разболеят от леки придръжаващи заболявания като рак, сърдечни, бъбречни, чернодробни заболявания или ковид всички до един ще изберат страшния коронавирус.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ббнг

    6 1 Отговор
    НОЩ отговорност не са носили никога, ама и вие защо спите още? Никакви мерки не вземате.
  • 43 Изкушавам се

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Йдндн":

    да постна цялото стихотворение "Борба" на Ботев, но само една строфа ще напиша :"...думай, моли се и твърдо вярвай -
    бог не наказва, когото мрази..."
    Нищо няма да му се случи на този идиот!
  • 44 БГ логика

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Чужденецът":

    Кога един огън гори по силно, когато му хвърлиш една съчка или две съчки?
  • 45 Колио

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "НА СЪД":

    Смешки, какви визи те гонят? За Монголия и Казахстан? 90% от посетителите на страната са от ЕС.
  • 46 Витанчо

    6 1 Отговор
    Разберете, умници, щом аз съм го казал, значи така е планирано от кукловодите! До края на август има още малко време, така че пийте една студена вода и затягайте коланите, че ще се мре яко - и яко ще се мре! Да живеят Байдън, Меркел и Слави!
  • 47 Кквидар

    7 1 Отговор
    Yмpи бре банско старче!!!!

    Абе, нали го съдихя тоя клош???
  • 48 Да ама

    7 1 Отговор
    Тази теорема няма доказателство! Егати научния работник, повече по медиите за мангизи вместо института си!
  • 49 фюют

    11 1 Отговор

    До коментар #35 от "Маски":

    Такива облъчени медийни зомбита като теб, са остроумни като крик в пясък. Утре ще ти кажат, че най безопасно е с шнорхел и плавници - и ти ще си първа писта. А в други ден с цинкова кофа на главата.
  • 50 Мммм

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Маски":

    Ами крий се, маскирай се, ваксинирай се.
    И умpи, от такива като теб полза няма.
  • 51 6739

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "маре":

    Днес сутринта беше в телевизията.
  • 52 Ковида

    11 1 Отговор
    Значи по около милион "заразени" на месец.Супер, значи за няколко месеца всички ще го "преболедуваме" и няма да има нужда от мерки, ваксини и всякакви идиотизми и идиоти като тоя.
  • 53 Плъх брадат

    7 1 Отговор
    Тази баячка до кога ще я рекламирате?
  • 54 Грульо

    7 1 Отговор
    Получавам симптоми на делта ковит като го вида тоз козел.:D
  • 55 еее паааа

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Маски":

    ако наистина имаш малко мозък прочети "биологичната война и нейните оръжия" на проф.Начев.....и докато четеш не забравяй максата и шнорхела
  • 56 ЕВРО НЮЗ

    8 1 Отговор
    Много моля екстрасенса, математик, професор да сложи на ревера си логото на компанията за която работи и бейзболна шапка със същото лого. Също като пилотите на
    F-1 , искам да знам кой е срещу мене.. Това трябва да бъде основно изискване и на сайта
  • 57 Емор

    5 1 Отговор
    Брадатият Саруманец пак е на линия.
  • 58 Монов Обеща да заведе дело срещу Витанов

    11 0 Отговор
    Този ПСИХАР учил Физика, продължава да се прави на Врачка!! То кога този ще Опсихясва народа?? Няма ли кой даго спре този самозванец!!
  • 59 стоян георгиев

    2 8 Отговор
    в българия манталитета е подобен на африканския и руския.никаква вяра в институции и капацитети.резултатите са подобни че и по-високи.световни шампиони сме по смъртност от коронавирус и ще продължим гордо да носим титлата.маса народ си извади фалшиви удостоверения за ваксинация ,така че после ще има и оправдание,че ваксините не даиствали!на сила на човек може да му вземеш няма как да му дадеш,та излишно се пънат математици и лекари талибаните у нас знаят повече от тях!

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Тези ,всичките

    11 0 Отговор
    Професори,Доктори по всичкология,какво ни въртят непрекъснато на пръста си? Че и за слепеца е ясна ситуацията.Всеки посетил и или постъпващ за лечение или преглед, задължително условие е първо тестване.От там е огромният брой направени тестове за 24 ч.Като се прибавят влизащи и излизащи навън,и тестовете растат главоломноА при толкова тестове, манипулиране на " заразени" е много лесно.Двоен удар за вносители на тестове,и самите лаборатории.Едновременно реализират огромни печалби( и болници и частни лаборатории) ,и ще натискат хората за да се бодат,с тази повишена " зараза". Ако беше толкова" експоненциално" заразен поредния Делта,при това масово движение и събиране на огромни групи от хора,до сега всеки втори да е сериозно болен.Фазера иска неговото,а другия- произвел тестове,само се усмихва и лапа милиарди. Тук лаборатории и институти,също лапат стотици милиони от тестове.Вече сме почти 4 млн.тествани.По стотачка от тестван, сами се сещайте за какви чудовищни печалби става въпрос.У нас е почти половин милиард.А в другите страни,със 40-50-80 милиона население? Няма да им стигне азбуката за всички вълни,прибои и цунамита.Престилките и те жадуват за Делта,Гама и Епсилон.Хилядарка всеки месец,плюс бонуси от кл.пътеки и лечение.
  • 62 Я плътно у лево

    10 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Бе , Стоене! Ако си хипохондрик,вече си минал два пъти през иглата.Това означава,дори според теб,че " иглениците" сте бронирани.Кво толкова сте се загрижили за нас- който сме без игла? Нали опорката ви е,че ваксинирания дори и да срещне " чудовището" само ще киха и пръцка.Я ни оставете и живейте Вие! Д,ва и егоистичната сб,рщина! Хем" Умрем от страх,да не умрем" хем ви гризе егоистичния червей на съмнението: Ами ако съм се минал! А тези се окажат прави? Защо само АЗ да съм прекаран?

    Коментиран от #68

  • 63 математик

    7 0 Отговор
    Спрете да го викате този грозен козел , само паника вкарва в обществото ! По съм склонен да вярвам на таксиметраджия... Все пак познаха , че се съсипа тая държава ... !!! Да си ходи да си смята числата математика , а не да коментира теории на относителноста за заразяването с смъртоносен вирус , който се лекува с 14 дневно седене вкъщи !
  • 64 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    сега процента е 4,381 до 31август остават 14 дни и при 30000 теста максимума засега трябва за да излезе прогнозата му да отидем на 10% вирусоносители...Това е +5,619% разделено на 14 дни 0,40135% дневно увеличение.давам инфо всеки да си избере.На база -този смехурко не е познал нищо досега най вероятно няма да познае.Нивото на бг лаборатори е необятно и могат да ме изненадат със сто хиляди теста.....
  • 65 Безсмъртен

    2 2 Отговор
    Причината за новата вълна са завърналите се от чужбина и чуждестранни туристи, няма как да се хванат всички, и нещата излязоха извън контрол.
    Не се ваксинираха,не се спазват мерките, не се въвеждат нови за да върви икономиката и туризма.
    Около мен има много болни, които не се диагностицират,не се лекуват даже някои.
    Засегнати са предимно млади хора и деца.
    Последиците ще са колапс на здравната система и драстично увеличаване на общата смъртност.
  • 66 Грульо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Azz":

    Докладавайте го във фейсбук за психическа пропаганда да му блокират фейса. :D
  • 67 Изясни!

    2 0 Отговор
    По колко камиона с трупове в чували. Чакам I-ви сетември. Ще броя!
  • 68 Рехаво Десно

    0 3 Отговор

    До коментар #62 от "Я плътно у лево":

    Не си прав, Плътно Ляв,
    Ако си ваксиниран ни струваш 20 евро, а ако се разболееш, поне 600.
    Е, ако умреш още 1000, ама те са за роднините.

    Коментиран от #70

  • 69 Прав си

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Антимилиционерь":

    Ще бъде забавно да гледаме ваксинираните как се гърчат в болниците - кой с ковид, кой с тумор, кой с тромб:) И лесно ще ви различаваме през зимата - всички ще сте с навити ръкави, готови за поредната доза:)
  • 70 А сега де

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Рехаво Десно":

    Последно парацетамола беше 1 евро, кога стана 600??? Да му се не види, каква инфлация само:):):) Но да приемем, че си прав и в болницата освен парацетамол ти правят масажи и те хранят с хайвер - зимата да влязат в болница 20 000 х 600 евро = 12 000 000 евро, 2 000 000 дози по 20 евро = 40 000 000 евро, сметката ти пак не излиза:):):)

    Коментиран от #74

  • 71 Йдндн

    7 0 Отговор
    Този Витанов знае ли че когато лъже рано или късно ще го сполети нещо лошо ?Уверен съм че не знае .С сигурност го прави по принуда .Но това не означава ,че няма да го сполети .
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Добра сметка

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "А сега де":

    Но, ако влязат 200 000?
    ... 600 евро е пътеката за ковид. Без вентилатори ...
  • 75 Мин Кацаров!! Вие ли сте оторизирали

    4 0 Отговор
    Н Витанов да се прави на Врачка и да Стресира хората!! Ако не сте, тогава го спрете този ПСИХАР, да говори и пише за медицина, която нее учил нито практикувал!!
  • 76 Обективен

    4 0 Отговор
    Аман от глупостите на този тиквеник
  • 77 Дада

    2 0 Отговор
    А когато имаше НОЩ кой пое отговорността за високата смъртност ???? Никой така ,че и сега ще стане същото
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ДАНТЕС

    1 0 Отговор
    АЗБУКАТА СВЪРШИ,ОМЕГА ЩАМ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Доктор ДЖАГЕРС

    0 0 Отговор
    Един от ГОЛЯМИТЕ ЛЪЖЦИ измамници кой ли му ПЛАЩА ТАКА да ГОВОРИ
  • 82 1520

    0 0 Отговор
    този сметач за ванга ли се мисли
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове