Last news in Fakti

20 Август, 2021 10:36 9 883 86

Мъж изчисти пространството пред блока, съседите извикаха полиция

  • добрич-
  • съседи-
  • почистване

Самите полицаи са останали възмутени от повикването

Мъж изчисти пространството пред блока, съседите извикаха полиция - 1
Кадър Нова тв

Младеж от Добрич, който се завръща след пет години от Германия, почисти и окоси градинката край блока, в който живее. За благодарност – съседи повикаха полиция. Историята бързо набра популярност и хиляди коментари в социалните мрежи, съобщи Нова ТВ.

Иван Георгиев се прибира в родния град миналата събота и още на следващия ден се заема да придаде по-приветлив вид на мястото, където живее. На този адрес има 64 апартамента.

“Реших да звънна на мой приятел, който има косачка да окосим задблоковото пространство и да изчистим боклуците, защото не беше приятна гледка. Всеки обича чистотата предполагам и мрази мизерията. И това, което виждам на запад и това, което виждам тук е коренно различно. Искам и ние да бъдем както са хората там”, разказва Иван Георгиев.

Младежите окосяват тревата, която на места е над метър и събират 4 чувала с отпадъци.

„Около 14,10 приключихме с работата и след няма и десетина минути се появи полицейски автомобил. Искаха ми лична карта, при което обясниха, че има оплакване заради шума. На мен ми стана както тъжно, така и смешно, защото не мисля, че проблемът беше толкова голям – за десетина минути. Инициативата, която решихме да направим мисля, че беше както за нас самите от блока, от другия блок, така и за самите преминаващи”, споделя Иван.

Жалбата е подадена от съсед. „Евала му правя на момчето - никой не се хваща да чисти, а виждате какво става!”, заяви Димитър Колев.

„Адмирации за Иван, понеже той човекът най-малкото се върна от Германия и не да отиде на море, а дойде и изчисти на нашите съседи блока и те на всичкото отгоре – подадоха жалба! Това е нещо нечувано за мен, пълен срам!”, категоричен е Кристиян Станев.

Самите полицаи са останали възмутени от повикването.

„Не го приеха като нормална постъпка да има оплакване за такова нещо, защото все пак това бяха 4 служители, които в този миг можеше да има друг случай, нещо много по-належащо от забележката за 10 минути нарушаване на обществения ред”, заяви Иван Георгиев.

Иван допуска, че е нарушил нечий следобеден сън, но не е очаквал подобна реакция.

„Всеки един е можело дали през прозореца или да дойде долу да каже: извинявайте, детето си е легнало или: възрастен човек има болен – ще може ли да отложите това за по-късно”.

Никой обаче и не слиза да помогне на Иван и приятеля му. „Не, твърдо – не, никой не се присъедини. Беше неделен ден, може би много от хората ги нямаше. Морето е наблизо – кой на море, кой по села. А, за човека, който се е обадил мога единствено да кажа: да е жив и здрав и следващия път да се замисли дали да се обади или да слезе да помогне.”, споделя Иван.

Съседи заявяват готовност да се включват за в бъдеще в инициативите на Иван, без да подозираме, че той вече е обмислил нова – но този път с нарочно публично оповестяване.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    240 3 Отговор
    Не случайно сме абсурдистан, всеки честен достоен човек вече се счита за ненормален

    Коментиран от #5, #8, #60

  • 2 Треба да е мръсничко наоколо

    90 3 Отговор
    като покрай Околовръстното..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КОТарАК

    53 2 Отговор
    вчера научих от мой стар познат , че било забранено да имаш костенурки двора си -в БГ / страшни глоби имало ако те изкодоши зложелател

    Коментиран от #10, #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 хахаха🤣😂😅

    136 5 Отговор
    Българите си искат мизерията, хаоса и мръсотията. Защо човека ги е лишил да си живеят в коптора и гнусотията?

    Коментиран от #43

  • 7 хъхъ

    87 4 Отговор
    Някоя стара мома е подала сигнала - те са такива, много озлобени и всичко им пречи.
  • 8 Сресан

    71 7 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    След 1989 вече е така, свиквайте!
  • 9 Загрижен

    95 5 Отговор
    Мдаммм, това не е нормална постъпка!
    Ама и аз има питане:
    Защо по дяволите на този сигнал са се довлекли Четирима милиционери????
    Да отчетат и те дейност, че уж нещо са свършили!

    Коментиран от #19, #26

  • 10 разбира се

    40 2 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    Разбира се. Има костенурки защитен вид, които трябва да живеят на свобода в природата.

    Коментиран от #17

  • 11 Шопо

    50 8 Отговор
    У Добрич живеят сами мърлячи !!!
  • 12 ДяДо Ви КуРтИ оТ СеЛо ПиПерКоВо

    62 4 Отговор
    Бай ганьовщината няма край ..Някой ТолупЪ не е успял да поспи и хоп 112..Жалка история..

    Коментиран от #56

  • 13 Буламач

    67 6 Отговор
    " Съседи заявяват готовност да се включват за в бъдеще в инициативите на Иван" - няма да се включат, сигурен съм. Бай Ганъо чака друг да му свърши работата, ако може той само да стои отстрани и да гледа сеир и дава наставления.
  • 14 Маркан

    22 6 Отговор

    До коментар #5 от "Таркан":

    Така е, наследство от турското робство, а преди него не бе така.
    Не сме си го избирали ние, кво да правиш?!?!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Стра

    53 6 Отговор
    Злобата сред хората, особено с нисък интелектуален потенциал, е унищожителна. Ако беше в САЩ, щяха да му ръкопляскат. За сметка на това злобните човечета в България са безброй.
  • 17 КОТарАК

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "разбира се":

    бе обикновена костенурка...не ги знам , намерил ги е човека от някъде , пуснал си ги е в двора да се радват внуците му като му дойдат на гости / капитан далечно плаване , Виница , Варна
  • 18 Пурко

    30 5 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    И таралежи също! Всичко що е в зелента книга е забранено за домашно отглеждане! Иначе е трябвало даже две - три патрулки да отидат на местопроизшествието! Четиримата от запаса са били малко! А за комшийския идиотизъм и липса на елемнтарен разум няма какво да се коментира дори! Това за шума от два до четири само в селските райони набъкани с дърти комунисти може да се случи!

    Коментиран от #35

  • 19 Qwerty

    15 4 Отговор

    До коментар #9 от "Загрижен":

    Защото този патрул е бил най-близо, просто е!
  • 20 Габи

    39 6 Отговор
    Ако направим дисекция на простотията и злобата на българите, ще я открием дестилирана в огромни размери. Ганьо, чуждото въодушевление и доброта го боцка като трън в очите.

    Коментиран от #36

  • 21 много прости сте верно

    5 62 Отговор
    тоя като иска да му е чисто да си стои там на запад никой не чисти има си хора за тази работа от източна европа иначе западняците са мързеливи лежат и нищо не правят а българите ходят там да им мият кенефите нормално е да викнат полиция когато възрастните хора се опитват да си почиват следобяд а някакъв дошъл вчера им бръмчи на главата да си ходи на никой не му трябват такива като този

    Коментиран от #30, #39, #49

  • 22 БОЛШЕВИК 🌟

    38 2 Отговор
    По добре е такива младежи, да правят снимки да пращат сигнали до посолствата, да разпространяват тая мизерия навсякъде. Защото тия ангажименти са работа на кметовете феодали, разбойници и крадци. Тия кметове на такива наивници облягат. Цяла България е затънала в буреняци и боклуци, кметовете не си мърдат и пръста да си вършат работата, само гледат далаверата и какво може да се краде! Трябва пълна ревизия на Общините, кметствата и на кметове и съветници. И пращането им в затвор и конфискация на всичките и богатства.
  • 23 Гост

    37 2 Отговор
    Ако подалият сигнала бе слязъл да помогне, работата щеше да е свършена поне с половин час по-рано и нямаше да се стигне до този казус. Този, който е подал сигнала, следва да бъде напълно изолиран от кооперацията, в която живее! Адски ще му бъде трудно да съжителства със съседите си в такава обстановка!
  • 24 Факултето

    17 3 Отговор
    Ние си обичаме боклука.
  • 25 мнение

    27 3 Отговор
    А защо община Добрич не си върши задълженията да коси околоблоковите пространства? И защо жителите там не поданат жалба за неокосената трева и бездействието на Общината, нали плащат данеци?

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 право

    17 17 Отговор
    И в Германия не може да се коси трева по всяко време като ти скимне, има си регламент кога е забранено и не може да се нарушава спокойствието на жителите примерно преди 9:00 часа сутрин, след 20:00 часа вечер, от 13:00 до 15:00 часа, в неделя и в празнични дни и има глоби за това. Разбира се инициативата е много добра, но не се казва по кое часово време е косено. И къде е общината, защо тя не коси?
  • 28 Гледах

    43 3 Отговор
    репортажа! Човекът се върнал от Германия и се възмутил от мръсотията. Привършил към 14.10 часа, но "възмутен" се обадил, че му нарушават спокойствието. Всички съкооператори се възхищаваха от човека, но нито един не е слязъл да му помогне. Ех, българино, българино!

    Коментиран от #33

  • 29 някой

    27 2 Отговор
    Сигурно са очаквали някои ман@али да са нарушителите!
    А на тоя, дето е подал сигнала, му пожелавам да си изтърве телефона от терасата!
  • 30 Пурко

    12 8 Отговор

    До коментар #21 от "много прости сте верно":

    Ето този дърт изкукал комунист е представител на основния избирател в България който съсипва от тридесет години милата ни Родина! Нямат измиране такива гадове! Дори ядрен апокалипсис да настане тези ще оцелеят! И от мен да знаете ... чуете ли Добрич или Толбухин ... бягайте ама бягайте много бързо надалече ....
  • 31 Простотията българска

    31 2 Отговор
    И при мен така. Оправих градинката. Засадих дръвче, поливах си го всеки ден в жегите. С идеята след време да даде сянка на паркинга. Но една бабичка отишла и изтръгнала дръвчето. Нейно било това място зад блока. Не може да чакаме вечно общината да свърши нещо, но и ние като се опитаме да оправим поне около блока си, ще ни застигне някой турски сериал. Моите уважения, но старото поколение е доста зле. Колчетата, с които е маркирана градинката гледам една баба ги взима, за какво й са, незнам. Камъчетата за декорация (купила съм си ги от магазина) пък един дядо ги обираше...

    Коментиран от #46

  • 32 Гост

    16 2 Отговор
    Ако си беше и3х0дил кучето в градинката, никой нямаше да подаде оплакване.
  • 33 Еее

    8 24 Отговор

    До коментар #28 от "Гледах":

    Еее ами 14:10 - 10 минути е нарушил времето за покой. Косящия е можел да стане по-рано да коси. Човека си исща тишината от 14:00 до 16:00 часа. Когато правиш добро и имаш добри инизиативи, все пак е добре да се съобразяваш и с правилата и това да не нарушаваш правата и на другите. Този, който се е оплакал не е знаел кога ще прекрати шума.
  • 34 анонимен

    25 1 Отговор

    До коментар #25 от "мнение":

    От 500 000 човека администрация, как да останат пари за поддръжка? Аз се чудя изобщо как и тях успяваме да изхраним.

    Коментиран от #58

  • 35 Гост

    22 3 Отговор

    До коментар #18 от "Пурко":

    Слагам ти +, но за шума от 14 до 16 не си прав. Много хора си почиват след нощна или първа смяна. Момчето е спряло 10 мин по-късно, което не е никакво нарушение. Полицаите са проявили разбиране и не са го закачали. Дано повече съседи се включат да му помагат, вместо да мрънкат и дават акъл.
  • 36 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "Габи":

    Ами това са ни остатъци от манталитета на комшулука, кога "съжителствахме" с тях цели пет века. Трудно се изкореняват придобитите вредни навици, но няма да спрем да се борим с тях.

    Коментиран от #54

  • 37 600 азиатки серад в тел авива

    2 2 Отговор
    Иванчо Иванчо не се коси ами по добре си напръскай талибанската градинка със силен хербицид да има ефект поне една комуно петилетка ........
  • 38 Behemoth

    13 1 Отговор
    Г.ад!Нарушил е естествената среда на хората...все едно да вкараш едно прасе в дворец...животното ще колабира...
  • 39 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "много прости сте верно":

    А като кого ни трябват? Мрънкачи като теб ли?
  • 40 Ежко Бежко

    23 1 Отговор
    Жена ми рускиня организира дружките си да подрежат розите по тротоара. Бяха станали 1.5м високи и даже пречеха на видимостта на колите, излизащи на главната улица. Българи не се отзоваха на поканата. Докато работехме минувачи ни правеха забележки, че нямаме право. След всеки сезон събирахме боклуците по плажа, естествено българи не участваха. Веднъж във форума един наш съотечественик се изказа, че руснаците много замърсявали около контейнерите за боклук, щото са мизерна нация и т.н. простотии. Забранил съм на жена ми да участва в каквито и да е мероприятия по почистване на милата ни родина. Нека тънем в мизерията, създадена от всички нас.

    Коментиран от #47

  • 41 Гост

    9 4 Отговор
    А от къде да знае съседа, че косача не е пратен от общината, която изобщо не я интересува кога е време за почивка на хората и кога не.
    Помислете бе хора, а да помислят и дебилите, макар и месеци да струва усилието им за да светне лампичката в главите ми.

    Коментиран от #48

  • 42 Хорхе

    5 6 Отговор
    Те тея сигнали НЕ са анонимни, лесно може да се разбере КОЙ е подател. Полицаите е трябвало да го закарат зад Колоната и да си получат повишение... съседите можеха да слязат и да им помогнат за залавянето на терориста! Тоя се е върнал от чужбина?! Нека знае, къде се е върнал и да поясня, че ако това беше направено в ЗАТВОРЕН комплекс - фирмата, която е отговорна за поддръжката има право да го съди!
  • 43 хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "хахаха🤣😂😅":

    Здравей чукча.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Тоз луд😂😂😂

    6 6 Отговор
    Ше живея в германия 5 годин и ше се върна на добрич да скуба бурени😂😂😂😂😂
  • 46 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "Простотията българска":

    5 туи ми изтръгнаха, след като сам ги купих, засадих зад блока и поливах цяло лято.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Избери си друг ник, а!
  • 49 Гост

    6 14 Отговор

    До коментар #21 от "много прости сте верно":

    Човека е дошъл и започнал да върши работата, която е работил и там като прислуга на господарите, затова е викнал и медии, за да покаже колко е обиден, но в същото време в ефир се правеше на много великодушен.
    На татуирани пъпеши и с обеци, вяра нямам.
  • 50 Мъдepatopa

    4 2 Отговор
    Е пeндepyнгел
  • 51 Културен шок

    16 0 Отговор
    Българяните дошли от провинцията 2-ро поколение софиянец,, да ме прощават истинските и добри хора по селата, треба си хвърлят остатъците от пилешки кокъли, рибени кости, консерви от балконите върху главите на хората със съпътстващите петна и мухи около тях, за да хранят горките "котенца"-разнасящи зарази от плъхове, трупове на птици, кофи за боклук, кърлежи, бълхи, глисти..
    Кучето им трябва да дефекира пред входа на блока.
    Отрочето им трябва да си изхвърли фаса върху балкона ти.
    Мощната лелека или чичак да си изтърси китеника или да си почисти калта от обувките върху лимитираната ти току що простряна риза.
    Такава ниска битова култура съм виждал само в Африка=
  • 52 80%....сър,

    5 8 Отговор
    Това са избирателите на фатмака, чалгата, дб и галевица,😂😂😂😂
    Те обичат да се...т навсякъде, но не и да чистят.Искат големи заплати, но не и да работят, искат да взимат, но не и да дават😂
  • 53 Мечо Пух

    11 2 Отговор
    Много съм обикалял по света, но честно да ви кажа малко са страните, които ни бият по мръсотия и са предимно в Африка, но даже в цялата...
  • 54 Дядо на 67

    13 3 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Аз съм възрастен и мирогледа ми е друг, в тоя фирум само ти и още един мислите различно, и това ме радва.
    Нито една нация около нас и другаде не се самооубвинява и самооунижава като нас-българската. За това сме в това положение-мизерно.
    Българският народ е един от най-изтрадалите в света, други на наше място биха изчезнали и престанали да съществуват. Ние не, запазихме се, но последствията на психиката ни са брутални. Трябва да мине още дълго време, за да се осъзнаем.
  • 55 dfu

    8 4 Отговор
    Похвално е това, което са направили младежите, но и оплакването за шум е основателно, и също е похвално - има си нормативни разпоредби за спазването на обществения ред. Всеки ден има такива, които не се съобразяват с другите и вдигат шум по всяко време, но овцете търпят. Хората не трябва да си затварят очите за нередностите, защото заради това постоянно затваряне на очи сме на тоя хал да ни управляват нагли престъпници.
  • 56 Jacques Yves Moineau

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "ДяДо Ви КуРтИ оТ СеЛо ПиПерКоВо":

    Напротив. Нарушаването на обществения ред си в налице. Това че си го нарушил с добри намерения, не те оправдава. Пътя към Ада е постлан с добри намерения.
  • 57 аз съм Веска

    2 3 Отговор
    СЪМНИТЕЛНО... МЛАД МЪЖ ПОЧИСТВА ГРАДИНКИТЕ .... ДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ...
    СЪВСЕМ СКОРО БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ , ВЕДНО СЪС СРЕДСТВАТА ЗА БЕЗРАБОТНИ .
    И... МРЪСОТИЯТА ЩЕ СТАНЕ ЛУКС ....
    / НО МЪРСИ /
  • 58 БОЛШЕВИК 🌟

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "анонимен":

    Много си прав! Но има решение.
    Като се намалят Общините и чиновниците, да се променят някои закони , да може затворници с леки присъди да вършат тия работи по почистване, косене и пр.
  • 59 Стига глупости

    11 4 Отговор
    Ще ме прощавате тези, които пишете за нарушаване на обществения ред. По цяла нощ фучат по булевардите мотори и коли, състезават се, ама дали бабите/дядовците звънат на полицията? Това със спането от 14 до 16ч. е пълна смехория.

    Коментиран от #62

  • 60 Бай Петьо комшията

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Защо "вече"? Ботев още преди 150 е казал, че у нас свестните ги считат за луди, а глупакът вредом всеки почита.
  • 61 гост

    6 3 Отговор
    Така се прави - с инициатива, малко труд и добри мисли. А за шума и извиканата полиция - нищо страшно, едва ли полицаите са го глобили. Най-много да са го похвалили за работата, а и ще види, че в обществото има и други като него, които ще помогнат.
    Мрънкането и разчитането само на държавата/общината е най-големия проблем и причина за мръсните междублокови пространства.
  • 62 Тишина

    5 8 Отговор

    До коментар #59 от "Стига глупости":

    Е понеже нощем фучат, а куките ги мързи да си вършат работата, дай сега пълна анархия да настъпи. В много нормални държави по света има такива правила за спазване на обществения ред. Като не ти изнася, върви в гората, там няма ограничения.
  • 63 :D :D :D

    3 8 Отговор
    в Германия дали ще подпали косачката в тоя час на деня
  • 64 Бокклуците са свикнали да им

    14 1 Отговор
    е Мръсно. Това, че колегата вече бивш емигрант се опитал да изчисти, придаде вид и то със собствени средства и усилия е достойно. Този който не вижда това усилие е жалък коммплексар!
  • 65 гост

    18 3 Отговор
    Ние се нанесохме в блок, който за 25г. не беше събрал един лев в касата. Организирахме да поставят парапет, което принципно е в разрез с акт 16, организирахме ремонт на разпадащия се покрив, за който никой не искаше да се погрижи. След това превърнахме едно бунище в прилична градинка, белосахме, наредихме цветни градинки и кося редовно тревата. Като отплата получаваме нападки, че все сме искали пари за нещо, разбутали сме им блока и сме им развалили рахата. Това са българите, вместо да ти благодарят, те плюят, макар че ти се трудиш и облагородяваш. Хората се спират да се наслаждават на градинката, на плодовите дръвчета, а съседите мърморят.

    Коментиран от #66, #73

  • 66 Лошо Седларов, Лошо

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "гост":

    Тквата е виновен. Опростачи манталитет и Народ!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 дидо

    2 15 Отговор
    келеша дали щеше на запад да коси с машина в тихия час? не бързаите да го защитавате

    Коментиран от #76

  • 69 Талибан

    10 2 Отговор
    Долно племе, еиййй. Как не ви е срам бе....и тука в тоя сайт са много тези, които си хвърлят клка през терасата. Какво да очакваш от племе, което си краде четките за зъби,а.
  • 70 Ъпсурд

    11 1 Отговор
    Скоро четох статия,как една кметица в София извикала полицаи,които съставили актове на хората,които почистили градинката и мърсотията пред свинарника,пардон - пред сградата на общината,от която кметицата сигнализирала на полицията.
    Причините: Вероятно кметицата е много проЗта или защото хората са иззели работата на сиганите, на които общината плаща да чистят.

    Коментиран от #75

  • 71 Оскотял

    3 1 Отговор
    на БГ територия -оскотяване на макс
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 9476

    8 0 Отговор

    До коментар #65 от "гост":

    Моля, не трийте коментара! Така е, искаме да облагородим циганите, а българите се поциганиха!
  • 74 стига бе

    8 0 Отговор
    Така е в Мутрочалгария - матрялът е изключително нефелен. И да триете, и да не триете истината не може да бъде скрита - не струваме.
  • 75 Община Кр. село

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "Ъпсурд":

    Това е "нашата" кметица!
  • 76 А ти

    5 0 Отговор

    До коментар #68 от "дидо":

    прочети ли кога са приключили и в колко часа е пристигнала патрулката?
  • 77 chi

    6 0 Отговор
    На това му се вика благодарност по български...
  • 78 кака Радка

    3 2 Отговор
    Явно не случайно с глава казваме "не", както другите казват "да".
  • 79 В.Г.З.

    0 4 Отговор
    Поздравления за инициативата!
    Но от 14 до 16 часа трябва да се пази тишина!
    Каква е тази косачка по това време?
  • 80 Служител на МВР

    3 1 Отговор
    Браво на този гражданин, а на съсъседа му който е извикал полиция да духа супата. Маймуна долна.
  • 81 ники

    1 2 Отговор
    Какво да очакваш от простаци с регистразия ТХ - карат като селяндури изпуснати на полето,селски пръчки със самочусвтвие на граждани.Добрич жалка затънтена провинция
  • 82 Гзт

    4 0 Отговор
    Браво на момчето . Голяма работа , че дигнал малко шум след 2 следобед . Направил нещо хубаво и веднага критики от съседи . Който даже не са решили да помогнат .В нашия вход домоуправителя сложи фолио в асансьора оправи таблото с бутоните и за 2 седмици го направиха на кочина . Скъсано на доста места , табло надраскано . А за чистене на тревни площи слизаме 3-4 души а другите се крият и после викат браво .
  • 83 Ай,с,ктир по комшииски

    4 0 Отговор
    Всяка седмица пускам косачка.В топ центъра.Никой не се е оплакал.Самият шум е почти никакъв.Но по блока си личи,че е пълен със аграрни мокасини.От онези- нещавените.И по бит,и по дух.Вероятно,оплакването е от някоя г,,з е ста стрина,изтегнала се да дремне,докато премине жегата.Та със зареден акумулатор,да висне пред блока,да " обсъжа" всичко и всеки! Колкото до младежа- искрено го поздравявам! Дано подобните на него,станат мнозинство.Иначе,ние " предишните" сме пълна скръб.Точно ние,който скачахме с два вирнати пръста... СДС,СДС!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 😷 възмутен

    0 0 Отговор
    колко трябва да си тъп и злобен,да подадеш жалба за такова нещо,за 10минути абе жалка история.Адмираций за младежа.
  • 86 Някой

    0 0 Отговор
    Тоя младеж в Германия щом е живял би трябвало да знае че в неделя всеки си иска спокойствието.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове