Last news in Fakti

21 Август, 2021 07:44 9 086 75

Антоний Гълъбов: ИТН вероятно разчита, че при нов вот ще изтегли избирателите на "Изправи се БГ! Ние идваме!"

  • доцент антоний гълъбов-
  • има такъв народ-
  • парламент-
  • правителство

Наблюдаваме политически провинциализъм, смята социологът

Антоний Гълъбов: ИТН вероятно разчита, че при нов вот ще изтегли избирателите на "Изправи се БГ! Ние идваме!" - 1
Снимка: БГНЕС

"Няма воля да бъде сформирано мнозинство", посочи социологът доц. Антоний Гълъбов в студиото на "Денят ON AIR".

"Основният въпрос на онези, които се занимават с политика, е свързан с властта. Сякаш никой не я иска, никой не е готов за нея или поне в хода на презентирането си. Видяхме някои гафове в цялата тази процедура. Въпросът за властта е много важен, както и осъзнаването дали имаш политическа, индивидуална, семейна или някакъв друг вид култура. Лидерството - дефицит", коментира политологът проф. Росен Стоянов.

"Виждаме един вид политическа култура, при която целта е да се твърди, че държавата е лоша, че властта е лоша, че политиците са еди какви си. Това е политически провинциализъм", посочи доц. Гълъбов. И добави, че новият елемент в момента е в това, че виждаме целенасочено усилие да бъде разрушена съществуващата система на политическото представителство, което всъщност била целта на ИТН.

Според него има усилие да не бъдат спазвани никакви парламентарни правила. А причината - избирателите, които подкрепят тази партия, ще бъдат доволни от подобно поведение.

"ИТН експериментира след редовните избори - върна мандата и получи 100 000 гласа повече. Това означава, че най-вероятно разчитат, че на следващи избори ще успеят да привлекат радикално настроени хора, които да ги подкрепят. Може би и че ще изтеглят избиратели на "Изправи се БГ! Ние идваме!" към себе си и тази формация няма да бъде в следващия парламент. Тук става дума за дългосрочен сценарий", категоричен е доц. Гълъбов.

А относно това дали парламентаризмът е нарушен и отиваме към президентска република, проф. Стоянов каза, че има възползване от всички възможности, които дава "моментният хаос".

"Ясно е, че когато тръгнеш към властта, претендираш за нещо, разказваш за себе си. Основният разказ на ИТН бе да върне обратно властта на хората. Да не забравяме числата - само 10% от всички, имащи право на глас, гласуваха за ИТН. 60% изобщо отказаха да участват в този демократичен процес", посочи още политологът пред Bulgaria ON AIR.

Според проф. Стоянов в момента сме свидетели на доста неподготвени кандидати за публична слава, които демонстрират липса на политическа компетентност.

"Няма време за издигане на силна кандидатура, за реализиране на силна кампания, за да се мотивират хората и да направят един не толкова емоционален избор", добави той.

"Зрителите виждат, че зад това кухо дървено говорене не стои никакво разбиране за управление. Ние чуваме едни безкрайни изслушвания на министри. Само за три седмици се появи една купчина клишета. Кухото повтаряне показва, че ти не водиш преговорен процес, че не постигаш съгласие, че нямаш намерение да управляваш", каза доц. Гълъбов и изтъкна, че на политиците не им пука за кризата.

А за възможността третият мандат да бъде сформиран, той уточни, че шансът това да се случи е дори по-малък от този при 45-ото Народно събрание.

"Започвам да се питам дали не е по-добре да не се реализира третият мандат. Няма програма. Тези хора отказват да дефинират програмите на българското общество. Актуализацията на бюджета не е приоритет, освен в представите на Радев. Той се опасява от това, че трябва да носи отговорност за кризата. Предстоят най-мажоритарните избори", коментира още социологът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те пък

    87 28 Отговор
    като ще тръгнат подир чалгарите , стой та гледай ! Що не се скриеш с тъпните ти , бе ?
  • 2 с 200

    104 19 Отговор
    на тоя гербераст с неадекватните "анализи" чак физиономията му се е изкривила от злоба

    Коментиран от #19

  • 3 др. Иванов

    99 24 Отговор
    Антоний Гълъбов е гербераст и коварен пе*ерас!
  • 4 ...

    55 8 Отговор
    Хахахахах не позна
  • 5 Филип Георгиев

    81 19 Отговор
    ТАЗИ ГЕРБEPACTKA ПОДЛOГA ОТНОВО ПРАВИ ВНУШЕНИЯ. ВЪПРОСА Е ВЯРВА ЛИ МУ НЯКОЙ. АНАЛИЗАТОРИТЕ НА БAЯ BИ ГAHЯ ХАРАЛАН, АНТОАНЕТА ХРИСТОВА, МИНЧЕВ И ТОЯ НА СНИМКАТА РЪСЯТ ЗЛОБА И ЗЛЪЧ. НЯМА ГИ ГЕPБ, НЯМА И ДА ИМА ПОРЪЧКИ ЗА ЦЕННИ АНАЛИЗИ И ПРОУЧВАНИЯ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.
  • 6 А Гълъбов! Голям си Злобар, да ти сложат

    80 16 Отговор
    Някоя друга, снимка където неси"толкова страшен"!! Куха Лейка си, 5 мин те, слушах и напуснах!! По СДС време. СЕГА СИ Гербер, но Хранилката след някой, ден ЩЕЕ празна!!!
  • 7 Аз точно

    80 27 Отговор
    Точно мисля за Изправи се БГ да гласувам на другите избори. ИТН повече няма да видят моят глас и на още 5-ма от моята рода. Изправи се БГ се отказаха от комисии и министъри, а останалите ламптят за власт. Изправи се БГ показаха мъченията на протестите и искат да се борят с корупцията, реформа на съдебната система, монопол в горивата, скъп ток, вечния длъжник и по-добри условия за инвалиди, това ми е достатъчно, за да гласувам за тях.

    Коментиран от #40, #56

  • 8 маргинал

    70 15 Отговор
    Оооххх,Господи ...полях се с кафето ,като го зърнах тоя на снимката ...
    Ей това е ЛИЦЕТО на нашата "демоКРАДЦИЯ" ,дето ни я натресаха СДС-арите и "десните" преди 32 години ...не ,че другите му съратници и съидейници(да не ги споменавам -знайни са ) са по-красиви...Ей такива "красавци" превърнаха китната ни България в това -днес на които и те самите мязат .
  • 9 Нане

    46 7 Отговор
    ша съ разпаднат бе щот нема кой да гласува за тях
  • 10 olo

    55 10 Отговор
    на тая снимка антони е на тоалетната чиния,резултатът са думите му!
  • 11 хаберих

    30 7 Отговор
    Нанотехнологията е открита от габровски месар, докато режел луканка.

    Коментиран от #15

  • 12 Ender

    15 65 Отговор
    Само ИТН!
  • 13 Госあ

    66 20 Отговор
    Ами Манолова и останалите от тази партия се държат доста адекватно, апропо. Не знам какво би накарало някой гласувал за тях, да гласува за чалгарите с комплекси за власт.

    Коментиран от #57

  • 14 хмм

    49 9 Отговор
    Тоя има откачена физиономия

    Коментиран от #18

  • 15 оня с коня

    13 13 Отговор

    До коментар #11 от "хаберих":

    Аре сега кажи нещо и за НИНОтехнологията
  • 16 калуди

    32 8 Отговор
    този мучу е плиснал легена
  • 17 БСП на Бунището

    23 37 Отговор
    Избирателите на ИБГНИ са Сиганите от партията Евророма на Цветелин Кънчев с които са в коалиция....И тези Избиратели гласуват за онзи,който им даде повече пари.
  • 18 ОХО БОХО

    13 5 Отговор

    До коментар #14 от "хмм":

    кога в кратуната ти всичко е боза....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Харалампи

    53 12 Отговор
    Обратното ще е,излъгах се веднъж със Слави,никога вече
  • 21 Наблюдател

    45 16 Отговор
    Според мен поне пет процента от гласувалите за ИТН ЩЕ СЕ ПРЕЛЕЯТ" към изправи се". Към тях ще отидат и един два процента от тези на демократична България. БСП също ще се"облажи"малко на следващите избори. Всички сегашните партии в парламента ще вземат и по един процент от тези на ГЕРБ

    Коментиран от #58

  • 22 Сатъра на Хана

    20 7 Отговор
    Не мога да разбера защо всички Български политици (с изключение на плешивия Сокол -дръндарския сиганин) си бръснат половите органи и даже някои ги кичат с обици ... Да не са пандизчии?
  • 23 Стожер

    30 1 Отговор
    На дермокрацията. Подарихме АОНСУ на Сорос и НБУ се напълни с бивши комсомолци, агенти на ДС, деца на номенклатура, асистенти по научен комунизъм, с една дума - ренегати.
  • 24 актуализацията

    33 4 Отговор
    не била преоритет за хората ?? е без пари за пенсии и заплати какво друго да е преоритет !! какви са тези професори,доценти....и тук яко кухо бие
  • 25 Може би

    25 2 Отговор
    ако бяха върнали мандата и втория път, а не да играят напук и на инат, щяха да спечелят още уважение. Сега вече е късно.
  • 26 не мога

    32 5 Отговор
    да разбера от къде е тази плам в поддръжниците на итн ?? тези на герб ги разбира...получили са държавни постове,бонусчета,уредили са и родата си нищо , че така скапват държавата. тези обаче от итн ??? итн няма идеология , не е ясно коя класа ще защитават(няма да е средната и бедните щом говорят за приватизащия на ббр и на магистралите) , не са захлебили или получили постове в администрацията....значи някой им плаща да тролят. и почерка им подозрително наподобява другите тролове...не отговарят по същество а се прехвърлят на друг аспек и после пак замазват. а бе слави нали уж сценаристи имаш а пиесата ти куца...слаби актиори

    Коментиран от #61

  • 27 Nakata

    22 5 Отговор
    тая мазна подлога на бб
  • 28 Българка

    33 6 Отговор
    Само идиоти или такива, които имат облаги на следващи избори могат да подкрепят ИТН. Та те са камикадзе, което руши демокрацията, парламентаризма и желанието за разграждане сарайския модел. Точно ИТН обслужват мутрите, мафията , ГЕРБ-ДПС
  • 29 qwerty

    16 4 Отговор
    По-скоро ще им дадат от своите.
  • 30 Поп

    29 7 Отговор
    Поредният платен многознайко! ИТН се провалиха с гръм и трясък, какви гласове ще дърпат?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 2456767

    12 3 Отговор
    ИТН може да разчита на кик ин дъ ес (щом така минава за културен коментар). Приказката за лъжливото овчарче

    Коментиран от #60

  • 33 Ники

    17 1 Отговор
    Днес отбелязваме 144 години от героичната отбрана на старопланинския проход под връх Шипка !!!
  • 34 нннн

    30 5 Отговор
    Избирателите няма да се спънат за трети път в диванчето на ИТН.
  • 35 мнение

    16 2 Отговор
    ИТН вероятно ще разчита на флашките!
    А има една наистина вярна мисъл в публикацията:
    "Тук става дума за дългосрочен сценарий", категоричен е доц. Гълъбов.
  • 36 Навремето

    13 2 Отговор
    имаше един "царски" "политик", също доцент - Даниел Вълчев - който не слизаше от телевизионните екрани. Този май също е доцент. Дали пък не страдат от една и съща болест - идиосинкразия за значимост , ексхибиционизъм...? Бих разрал появите им, ако казваното от тях е умно - ама нито Данито Вълчев /днес професор/, нито Антоний /утрешен професор/ с а в класацията на надарените с изключителен интелект...
  • 37 Много тъпа

    19 4 Отговор
    логика на политолога!Чалгарите ще се сринат,4 та политическа партия ще са на есен!
  • 38 Дани

    9 3 Отговор
    Хранилката свършва.Нищо ще запеем друга песен.
  • 39 big

    10 6 Отговор
    В конкретния случай, това не е сигурно! И двете формации предадоха избирателите си. Същото стори и ДБ. Хората, които гласуваха очакваха промяна, но се очерта подмяна и никой не знае какъв ще е вота и най-важното, дали въобще ще гласуват!
  • 40 анализ

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Аз точно":

    Извинявай, но написаното от теб е трогателно наивно и граничи с глупостта.
    Струва ми се, че не би следвало в значителна част от хората да са възможни такива заблуди... защото е много лошо за страната
  • 41 Отврат

    6 1 Отговор
    Положението при загубилите представа за за реалността и това, че сме 2021 анализатори, внушателизатори и други такива отрови е още по трагично.На бунището на историята им е мястото.Що така не виждат новия начин на говорене, разбиране и отговорност на едни след 1980 година раждани в служебното правителство.
  • 42 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    26 4 Отговор
    ВРЕМЕ Е ЗА ТОЯГИТЕ И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.
    ТЕЗИ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС.
    СЛАВЧОВИТЕ ХОРА НАПРАВО СЕ ГЛАВОЗАМАЯХА И СМЯТАТ ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ТЯХ.
    ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ СЕГА АГИТИРАМ СРЕЩУ ТЯХ.
    НЕ СА НИКАКВА ПАРТИЯ НА ПРОМЯНАТА - ЧИСТО СТАТУКВО.
    КОПИРАТ ГЕРБ И МОЖЕ ДА СЕ КРЪСТЯТ ЗА ТРЕТИТЕ ИЗБОРИ - ГЕРБ 2

    Коментиран от #44, #49, #50

  • 43 ИСТИНАТА

    13 9 Отговор
    Комунистите са по-големи човекомразци от талибаните и джихадистите!
    Талибаните и джихадистите воюват срещу друговерците,
    комунистите войват срещу всички свои инакомислещи съграждани по света и у нас!
    След 9.9.1944г. по градове и села комунистите убиват без съд и присъда над 40 000 българи!
    Повечето са с неизвестни гробове, защото труповете им са захвърляни по деретата на зверовет!
    Днес задколонието показа, че комунистите бият съгражданите си по-зверски и от талибани и джихадисти!
    Френската Академия на науките издаде документалното си проучване в Черната книга на комунизма.
    За 100г. комунистите са изили по света над 100 млн. от съгражданите си!
    В Китай и в КНДР не е могло да се установи там още колко стотици са милионите.

    Документално се доказва,
    че талибани и джихадисти са жалко подобие
    на комунистите!

    Коментиран от #63

  • 44 ФАКТ Е

    9 15 Отговор

    До коментар #42 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    ИТН единственодо сега
    се противопоставиха на ляво десните мутанти на БКП в НС!
    Вече 30г. комунягите ни разиграват и имитират промяна в България
    на дъното на ЕС! С руска енергийна примка на шията!

    Коментиран от #51

  • 45 Иванчо от 3 б

    7 3 Отговор
    Малиииий, къф страшен гълаб.................
  • 46 LOSHIA

    4 4 Отговор
    ГЪЛЪБОВ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИТН НЕ ИСКАТ ТЕЗИ ОТ ИБГНИ!!....СВЕРИ СИ ЧАСОВНИКА!!!
  • 47 Бамбука

    13 5 Отговор
    Само в едно е прав. ИТН няма да спечели повече гласове. Загубата им ще бъде внушителна. Що се касае до актуализация на бюджета и желанието на Президента Радев - глупави внушения ала герб. Актуализацията е необходима заради задаващата се вълна на кризата.

    Коментиран от #54

  • 48 ха ха

    17 3 Отговор
    И каква е логиката?? ИТН се проваля два пъти, и щели да взимат гласове от партия която трябваше да има приблизително гласовете на ИТН?!?
    Тоя може спокойно да се самозастреля. На никой няма да липсва.

    Коментиран от #52

  • 49 изрод от ГЕРБ

    6 1 Отговор

    До коментар #42 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    Какъв даскал си ти бре? Ако това което си написал го видят децата, ще се спукат от смях бре
  • 50 LOSHIA

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    ВНИМАВАЙ С ТОЯГИТЕ,ДАСКАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 51 Дядо Петко

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "ФАКТ Е":

    Как се противопоставиха, като водиха преговори за подкрепа на правителството на СлаФча бе джанъм? Питам за един приятел от Враца.

    Коментиран от #53

  • 52 изрод от ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "ха ха":

    Няма лошо ако ги изпревариш
  • 53 ФАКТ Е

    7 10 Отговор

    До коментар #51 от "Дядо Петко":

    Ти вред ли си?
    Комунягата Омбудсмана на Борисов Мая Костинбродска
    и министърът на Борисов комунягата на Христо Бойкикев водиха
    пазарлъци!
    Искаха да станат пак министри!
    Това е елементарната истина, колкото и да я отричат!
    А върхът на цинизма е, че след като не дадаха подкрепа на ИТН,
    се га да им я искат!
    Това е политическа порнография!
  • 54 И ОТНОВО

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Бамбука":

    много стара поговорка:Когато едно нищо коментира нещо ,резултата е отново нищо!
  • 55 Хаха хаха ха

    8 10 Отговор
    Пеперудката Мая,
    вие не идвате!
    Вие си отивате на предстоящите избори!
    Предателите на ИТН ще сте аут от НС!
    Заслужихте си го!
  • 56 изрод от ГЕРБ

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Аз точно":

    Ако това направиш,всички ще кажат................изтрещял е .............
  • 57 LOSHIA

    7 11 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 58 LOSHIA

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "Наблюдател":

    СЪНИЩА...... БЛЯНОВЕ В СЪНИЩА........БЪЛНУВАНЕ.......
  • 59 Вълканов

    14 5 Отговор
    Една от основните грешки на ИТН, че тръгнаха срещу тези, които ги избраха - Електората от страните извън България. Противопоставянето срещу Петков е показателно за това. Това няма и не бива да бъде оправдано. Нали всеки избирател може да бъде кандидат за избиране.
    Противопоставянето срещу Служебния кабинет е също показателно, че всяко изявление , че ще гласува за Радев, е прах в очите на избирателите.
    Не е интересно за кого играе ИТН, те вече са извън електоралната зона.

    Коментиран от #70

  • 60 LOSHIA

    7 8 Отговор

    До коментар #32 от "2456767":

    ДБ И ИБГНИ СА ПРИКЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!
  • 61 И ОТНОВО

    5 1 Отговор

    До коментар #26 от "не мога":

    Публикувано във факти.бг: много стара поговорка:Когато едно нищо коментира нещо ,резултата е отново нищо
  • 62 АнтиФашист

    8 2 Отговор
    Ще ми изтегли да не казвам какво... Потънаха просто няма да иде никой да гласува това ще е... особено пък в чужбина, кой ще се трепе часове да виси по опашките за поредния провал ае нема нужда...
  • 63 ФАКТ Е

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "ИСТИНАТА":

    И задколонието го доказа!
  • 64 Ех доценте

    3 2 Отговор
    И тоя е от80-те %!
  • 65 Мут Лабен

    7 5 Отговор
    Ми няма лошо, маяма и нейните мутри са излишни в този парламент. Надяваме се в следващия да не ги виждаме повече!
  • 66 Васил

    7 6 Отговор
    Не вероятно а така ще стане Манолова ще гледа парламента от телевизора.
  • 67 100perа

    9 1 Отговор
    :)))
    На мен пък ми се струва, че при следващи избори ще стане точно обратното - част от електората на Слави Трифонов ще отиде при Мая Манолова.

    Според мен, грешката на придворните политолози (като Гълъбов) е че те считат електората на ИТН за плътна и сигурна маса. Защото тръгват от постулата, че гласувалите за ИТН са до един само и единствено прости чалгари, за които Дългия е нещо като Бог. Това опростенческо виждане е в резултат на факта, че голяма част от тях, а и от тези, които им плащат, са допуснали най-голямата възможна политическа грешка - повярвали са в глуростите на собствената си пропаганда - тук тя се вижда от постингите на троловете им.

    Но не е така. Напротив, за ИТН са гласували всякакви хора - от по-умерени до най-крайни. Това, което ги е обединило е надеждата и мнението, че ИТН ще се бори с ГЕРБ и ДПС, като те дори оставят борбата с БСП на втори план, защото Позитанците вече не са това, което бяха - слаби, разединени, безидейни, самоизяждащи се от вътре. И далеч не всички са прости чалгари. И най-разочарованите от псевдополитиката, водена от ИТН като нищо ще тръгнат към Мая Манолова или Христо Иванов.

    Коментиран от #71

  • 68 демократ

    5 5 Отговор
    Антоний първо за теб- все още не мога да преживея, независимо от многото плазмодий, че Ти демократа ще лиж.... подметките на примата от Банкя и слугите му.
  • 69 демократ

    3 2 Отговор
    Бз да съм употребил нецензурни изрази Пак ме Премахнаха.Антоний сам се досети.
  • 70 LOSHIA

    3 6 Отговор

    До коментар #59 от "Вълканов":

    Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ДБ и ИБГНИ,или сте от трудно развиващите се! На ИТН избирателите това е пределно ясно!
  • 71 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #67 от "100perа":

    Безпаметни пустословия или брътвежи по време на сън......отдвам го на горещтото време. Нe ви ли cтaнa яcнo чe ИТН нямa дa ce кoaлирa,нитo дa упрaвлявa c cиньo-чeрвeни крeaтури нa БКП, кaтo ДБ и ИБГНИ,тъй като те искат да заменят една задкулисна система с друга подобна, или cтe oт труднo рaзвивaщитe ce! Нa ИТН избирaтeлитe тoвa e прeдeлнo яcнo и не е изненада за тях!

    Коментиран от #72

  • 72 100perа

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "LOSHIA":

    :))))

    Да, да-а-а-а!
    Тази опорка си я знаем - щом не ни пасва на указанаията и веднага почваме: путиноид, червена креатура, соросоид ... И това, че дори пишем "горещТо", вместо "горещо" просто няма значение. :))

    Хайл за Големия вожд Слави - първи приятел и последовател на Великия вожд Бойко!

    А за техния пророк мислителят на столетието Антоний Гълъбов - слава!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 коко

    0 0 Отговор
    а колко процента има гроб бе мухляк?
  • 75 момо

    1 0 Отговор
    ТОЯ МЯЗА НА СОЦИОПАТ А НЕ НА СОЦИОЛОГ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове