Last news in Fakti

5 Септември, 2021 11:18 6 457 209

Борисов: След концерта настава тишина, а сега има само хаос

  • бойко борисов

Не знам хората от Плевен, Ловеч, В. Търново, да не говорим за варненци, които са толкова будни, като им спряха "Хемус" и като гледат на юг какво построихме, защо няма никаква реакция

Борисов: След концерта настава тишина, а сега има само хаос - 1

С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното. Това заяви експремиерът Бойко Борисов, който инспектира строежа на пътя за Слънчев бряг.

"Колко блока санираха в Бургас - 185 блока, а Радев - 0 блока. И така ще бъде до края, защото и от Плана за възстановяване, доколкото знам са ги извадили. Добре че им преведохме парите, а не ги взехме, понеже е напреднала фаза на строителство. Иначе и това щяха да вземат", каза той.

"Ето я и детелината. Пътят за Слънчев бряг се вижда в далечината. От АМ "Тракия", като се тръгне от София, Пловдив или Стара Загора целият трафик за Слънчев бряг ще мине оттук", добави Борисов.

"Не знам хората от Плевен, Ловеч, В. Търново, да не говорим за варненци, които са толкова будни, като им спряха "Хемус" и като гледат на юг какво построихме, защо няма никаква реакция. Това след 2 месеца ще почнат да го асфалтират и готово", каза той.

"След концерта настава тишина, а сега има само хаос, скандали, корупция. Рашков от вчера как не се е самосезирал, не е започнал да разпитва - умът ми не го побира", добави Борисов.

"Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт", каза лидерът на ГЕРБ.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 85 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изчезвай с 200

    219 29 Отговор
    хаусът си ти !

    Коментиран от #52, #123, #203

  • 2 rusnak

    211 19 Отговор
    До кога, до кога ще тормозите народеца с ТОВА!
  • 3 Шайба

    178 12 Отговор
    Да питам само,абе аджеба къде е аварийната лента на тая магистрала Бургас -Слънчев бряг,оградили са пътя с едни високи телени огради,няма къде да отбиеш ако случайно стане авария,може да те ометат от пътя,такова чудо в цял свят няма,направо безумие!
  • 4 ГЕРБ

    192 17 Отговор
    ще се запомни с това че след 12 години управление сме на последно място в ЕС по стандарт на живота и на първо по смъртност (с КОВИД или без него) и по корупция.
    КАкто и да го погледнеш си е едно ОПГ.

    Коментиран от #57

  • 5 1234де

    196 14 Отговор
    в качеството на какъв инспектираш , осъзнай се вече си господин никой

    Коментиран от #182

  • 6 Пак

    144 12 Отговор
    ли с лъжите и манипулациите! Аман! Радев да не е Министър Председател и да не би да имаме редовно правителство нещастнико, че да ти оправят батаците!
  • 7 Не бе бате

    123 10 Отговор
    Бате след концерта те викат на БИС, ама нали си ВИС никой не ще да те види! По-добре хаос, от Мата Хари!!
  • 8 Българка

    144 11 Отговор
    Защо мутрата е на свобода? До кога? Той прави вече предизборна агитация. Но тъй като е достатъчно тъп пита Радев колко блока е санирал. Гн.до, президентът има представителна власт- не санира, не строи
  • 9 МАНАГАСАРИЯНИ

    109 8 Отговор
    А САРАИТЕ НА ДОГАН ПО КОЕ ВРЕМЕ БЯХА СТРОЕНИ,КТБ КОЙ ГО ОКРАДЕ ОСТАВИ ХАУСА ДА СИ Е ХАЛС КАЖИ ЗА ДОГАН ПЕЕВСКИ И САРАИТЕ
  • 10 АУУУУУ

    26 115 Отговор
    Следващите избори идват... И всички ги е страх.... Защото социологически проучвания показват.... Абе направо УЖАС.... Кинтите От Черепухин ги спряха от Магнитски.... ИТН се оцапаха.... Мая Манолова е под въпрос за следващия парламент И протестите ги няма.... И ГЕРБ отново са първа политическа сила 😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #18, #97, #102

  • 11 Тебе кой та има за жив

    104 11 Отговор
    Я се крий в зайчарника в Банкя и не се показвай повече.
    Скапан таралеж.
  • 12 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    93 13 Отговор
    Борисов не само трябва да е аут от управлението наложително е да бъде сьден и ревизия на всичко последните 10години

    Коментиран от #88

  • 13 Гербераси долни

    92 9 Отговор
    Вожда говори все едно че от собственния си джоб или чекмедже е дал парите ,а 50те милиарда кои ще връща ,потънаха почти безотчетно ,даже и едни самолети май закупих ме?
  • 14 охххх

    88 9 Отговор
    В дълбоко раздвоение съм , дали Буци си е тъп по рождение , или е запъпял в последствие от непрекъснатото повтаряна на едни и същи тъпотии.

    Коментиран от #91, #138

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 От ден на ден

    89 9 Отговор
    става все по-отблъскващ..
  • 17 Болшевик

    13 39 Отговор
    Борисов работи в полза на Радев! Спомнете си номинацията на неизбираемата за президент Ц.Цачева и нещата ще се подредят.
    Тази демагогия с оплюване на уж-опонент е стар похват на комунистите получили указания от подземията на Кремъл.

    Коментиран от #66, #184

  • 18 LOSHIA

    16 30 Отговор

    До коментар #10 от "АУУУУУ":

    ИТН не са се оцапали,но ти провери твоето състояние какво е?
  • 19 Герак Митко

    66 8 Отговор
    Тоя като го видя само и ми се обръщат червата.
  • 20 На море

    49 12 Отговор
    Борисов у затвора, Гешеф аут... а кво стана - Гепеф им изнася безплатни уроци, а Боце им върши работата и дава безплатни съвети ... хахах.. И сега кво ще обещаете на хората? 99% от програмите ви се оказаха въздух
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 7 Отговор
    мутрата яхна джипката да ни омайва с двулично лицемени лъже лъжи какво си построил бе мутро крадете като за последно
    БОРИСОВ има шпиц команда от биячи
    нещо ако е построено ХОРА са го правили а не и
    БОРИСОВ
  • 22 1234

    61 7 Отговор
    Този още ли не е разбрал, че времето му изтече. На никого не е интересен. Вече е като едно престаряло куче, което едвам се влачи и никой не се страхува от него.
  • 23 Българка

    63 7 Отговор
    Лудият с картечница трябва да дава показания, защо шайката ГЕРБ допусна да се дават милиарди авансово срещу нищо за години напред и без обществени поръчки. Ако не бяха прахосали/ ограбили тези милиарди, с тия пари сега щяха да се плащат реално извършени СМР, щеше да се строи. Освен това националният предател да обясни защо ОПГ ГЕРБ допуснаха АПИ да възлага дейности за милиарди, след като имат бюджет милиони.
    ТА този престъпник в съучастие и ОПГ заложи всички тия мини и сега ги вривява
    Борисов е позор! Съд, конфискация, затвор!

    Коментиран от #38

  • 24 Помръкнал е Спасителя, няма Живец

    56 5 Отговор
    В погледа му!! Него свърта на едно място, Несе побира в кожата си!! Няма Аплодисменти, кораба потъва Плъховете бягат!!
  • 25 Хахахаха

    32 4 Отговор
    Тоя Бай+Ганю пак се изказа и замириса ....на .....по избор миризма.....Абе затворете го тоя индифид въфффф психиатрия..Уоооо простотия на Макс!!!
  • 26 Търси си комисионните

    35 3 Отговор
    Ама без работа....работа....работа ,която е равна на нула ,комисионната е процент от нула,сиреч Една голяма нула!!! Гледа стене жалва се плачи му се гневи се пъшка и накрая що не ядохме..... Довиждане Бойко.
  • 27 Иванов

    44 3 Отговор
    Този кретен и крадец, защо не е арестуван.
  • 28 Отчаяние

    40 4 Отговор
    страх и неистова злоба !
  • 29 az #Изчегъртване!

    42 4 Отговор
    Хахахахахахаха! Ама тая мутра още ли върти геврека и ръси "мъдрости"?!?!
  • 30 JEFF

    45 4 Отговор
    ГЕРБ ще се запомни с кражби, далавери и най-вече с незабравима арогантност, наглост и неграмотност . Хаоса е в душата им , те никога не са били подредени в мисли и дела , затова и управлението им беше хаотично. Борисов по три пъти на ден променяше решенията си . Нека забравим за тази срамна страница от историята ни и да гледаме напред за доброто на България .
  • 31 ТИТИ

    17 4 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ СПРАВЕДЛИВОСТ ВЕЧЕ НЕ ГО ЛИ РАБРАХТЕ УПРАВЛЯВАЩИ РАЗДЕЛИХТЕ НАРОДА ВАКСИНИРАНИ И НЕ БЕДНИ И БОГАТИ ЧИГАНИ И БЪЛГАРИ АМА ИМА БОГ
  • 32 НЯКОЙ

    41 4 Отговор
    Ще запомним ГЕРБ с голямото крадене, с лъжите, с просташкия език и поведение на Борисов и свитата му, с разрушената държавност, с произвола, с наглите чиновници, с безпътицата, с голямата бедност и лошото здравеопазване, с всичко, което не искаме повече да съществува в живота ни !!!
  • 33 Толуп бей

    45 6 Отговор
    Заповядай да те повозя от Ст. Загора до Нова Загора и Ямбол, ще ти опадат не само пломбите, но и зъбите ще си загубиш. Колко пари нарина там, давай отчет веднага!
  • 34 123

    42 4 Отговор
    Хаоса идва от такива като Боко - слуги на Сатанистите.
  • 35 ПСР

    39 3 Отговор
    Пак"инспектира"-в ролята си на какъв,не знам.Лъже,маже,демагогства.Синдром на Ръсел-опиянение от Власт.Как ужасяващо му липсва Власт!
  • 36 бляяят

    19 3 Отговор
    оп ти май искаш и червен картон май ????
  • 37 543

    29 3 Отговор
    Психо !
  • 38 здрасти

    37 3 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    При цялото ми уважение към Вас , от решаващо значение да се прави разлика кога един индивид е луд и кога се опитва със симулирана лудост другите да прави на луди. Недостатъкът в конкретният случай е природната тъпота на индивида , която го заставя да употребява примитивни трикове , от тук и аналогията с маймуната с автомата.
  • 39 АЙДЕ НИЦ

    37 2 Отговор
    ОТ КАКТО БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ДО ДЕН ДНЕШЕН ВСЕ НЯКОЙ МУ Е КРИВ НА ТОЯ БАСТУН, И С ТАЯ МАНТРА НИ ГАЗЕШЕ , А ТОЙ КРАДНЕШЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ......ИЗЧЕЗНИ НЕ С 200 , С КОСМИЧЕСКА СКОРОСТ НЯКЪДЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА КЪДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА ТИ Е ....ВИ НО ВЕН.......!!!!!
  • 40 Бай Яни

    5 34 Отговор
    Задават се изборните дни,и всички червени тролчета, столчета ни се не дават колко добре ще си живеем под руско робство и под натиска на Москва ще пеем химни за Радев и компания. Варненци безтуй са си тъпи рософили наследници на помияри. В северната част на БГ живеят гагаузи и арнути. Промяната ще се случи когато всичката тази измет изчезне от България.

    Коментиран от #43

  • 41 Вожда

    37 2 Отговор
    Значиии построих ви 1000 детски градини, направих ви 500 млн.км. магистрали, спасих афганците от Кербала! Кво искате повече?

    Коментиран от #44

  • 42 Некиро

    3 29 Отговор
    Радев чрез Стойчо и Киро е започнал да води политиката на Борисов. Значи ли, че между Радев и Борисов няма политическа разлика? Тогава трябва ли да гласувам за Радев през ноември? Ако пак ще се затваряме и страхуваме, или ваксинираме насила, както иска Киро, благодаря, отказвам!
  • 43 ърли

    6 5 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Яни":

    пудел варна е най стария град в България
    тука ако ще и американци да живеят тебе не те вълнува
  • 44 Шайба

    33 4 Отговор

    До коментар #41 от "Вожда":

    Все едно слушам Митъо Пищова,същото само,че с кебапчета и кюфтета.
  • 45 каунь

    27 2 Отговор
    хахахаха тоя не спира се жалава то не беше на Меркел, Оня дето го напиха се Радев и Курнелия му виновни аз аз аз аз
  • 46 Наркос

    26 2 Отговор
    Този главчо не разбра ли как никой не го харесва и като цяло една и съща мутра винаги писва на хората... Вместо да се покрие 3-4 години и да се върне ударно сам си продължава агонията и си слага края на кариерата...
  • 47 Студопор

    30 2 Отговор
    Да ти го дам на магистралите негодни, да ти го дам! Три мандата, още не са завършени, а вече почнаха да се рушат! Скрий се! Махнаха те от властта, продължаваш да тъпчеш на едно място и да пееш тая песен от 15 години.
  • 48 Какъв ум

    22 3 Отговор
    Какво да побере, като няма къде.
    Интересно на кого говори и защо си вярва. Жива фантазия ."невинно""вещество,без същество...
  • 49 Изчезвай

    33 2 Отговор
    бре шизофреник. Крадец нагъл
  • 50 Банкя

    30 2 Отговор
    Ох, не! Това е нечовешко изпитание за бългрите. Това лице всеки ден ни го предлагат по медиите, за да може отвращението от него да е пълно и необратимо. НЕПОНОСИМО! МАХНЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ! Отврат.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ИСТИНАТА

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "изчезвай с 200":

    ГЕРБ имат само двама депутати по-малко от ИТН, нали?
    А защо тогава не предлагат в НС правителство?
    Защото са в тотална изолация, нали?
    Дори и да спечели ГЕРБ изборите с няколко %-та,
    кой ще подкрепи правителство на ГЕРБ?
    Никой, нали?
    Следователно е глупаво е да гласуваш за ГЕРБ!

    Коментиран от #76, #81

  • 53 tate

    21 2 Отговор
    ЕЙ Загубеняк ......................пиип....................пиип................................пииииип........................................пиииииппп............................................
  • 54 странные дела

    4 30 Отговор
    В русофилския сайт всички плюят по Б.Б.

    Коментиран от #157

  • 55 ърли

    19 3 Отговор
    тез пари всичките са от ес плюс кредитите дето ги теглиха за саниране да си ги раздават..българската икономика са само реципиенти
    варна ако данъците и не заминават в републиканският бюджет ще гръмне точно за 2 години
  • 56 сиреч

    22 2 Отговор
    Да живей Вожда дет Мата Харито oнoждa и чекмеджетата обхожда . Правилно ли те разбрах бе Тулуп.
  • 57 МАФИЯ НА ББ

    32 2 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ":

    ТАЯ КРАДЛИВА И ГНУСНА МУТРА, КАКВО НИ Я ПОКАЗВАТЕ ВСЕКИ ДЕН. ТОЗИ Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА И ЗАТВОРА. БАНКЕНСКИ КРИМИНАЛ ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ ЗА КРАЖБИ.
  • 58 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    25 3 Отговор
    Къде е тази доктор Гълъбова? Нали точно в такива тежки случаи трябва да помага, а толупа е много, много тежък случай.
  • 59 fdf

    21 2 Отговор
    Боко иска пак да лапа !
  • 60 ссс

    19 4 Отговор
    Истината е че Христо Иванов и другите партии сториха така че сега да му четем простотиите на този .........
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Тиквата съсипа

    20 2 Отговор
    Народа и Държавата, грабежи и кражби в огромни размери, за 12 години тиквенско управление не можа да свърже цялата страна с магистралаи при отпуснати милиарди от Европа. Пътя от Ботевград до Видин е най лошата отсечка в цяла Европа. Затова в този регион преобладават циганите, а Българите емигрират. На снимката изглежда много притеснен, идват тежки дни.
  • 63 Професор

    3 23 Отговор
    БОЙКО НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ НАРОДА Е ЗАД ТЕБ И ТЕ ПОДКРЕПЯ МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ И ДА ТИ ЯДAT KУPA! КОМУНИСТИТЕ НА CAПУН!

    Коментиран от #69, #80

  • 64 Ъхъъ

    19 2 Отговор
    Този пък селтак пт Банкя, какво общо има Радев със санирането да не би той да е министър прецедател ???
    То бова лужи и манипулации ама този се съдра …..
  • 65 Уникален вчера

    19 3 Отговор
    Борисов: Оставяте ме без охрана, за да угодите на мафията.

    В нашия регион имаме убити премиери - Луканов, Джинджич. На кой мафиот искате да угодите с това да ме направите лесна мишена, защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Сега искате по друг начин да си решите въпроса. Сигурно тази вечер са ви се разплатили за услугата, която сте им направили, но после ще ви забравят. Това е недопустимо в държава от ЕС. Радев ли ще носи отговорност за убийството ми?", попита риторично Борисов.
  • 66 Дан

    16 2 Отговор

    До коментар #17 от "Болшевик":

    Всъщност преди изборите ББ нагло заяви, че и магаре да предложи, ще го изберем. Е, не позна! И сега го е яд.
  • 67 АМОН

    16 1 Отговор
    ДА, Цените на всичко се вдигат и то в резултат СПЕКУЛАТИВНОТО вдигане на цената на ТОКА!!!

    В акцията по създаване на несигурност и клатенето на системата с цената на тока участват представителите на ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ - Доган , Ковачки , и свързаната с тях МАФИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА.

    СИСТЕМАТА В ЕНЕРГЕТИКАТА Е НЕПОКЪТНАТА.

    НЕПОКЪТНАТИ СА И ОСТАНАЛИТЕ СИСТЕМИ В ХАЛИХАТА.

    НАЙ ВАЖНАТА ОТ ТЯХ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА Е КАТО ДАВИДОВИЯ ЩИТ БДЯЩ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО КОЕТО ДА ПРОМЕНИ ХАЛИФАТА.

    СИСТЕМАТА Е НЕПОКЪТНАТА.

    СИСТЕМАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ СМЕНЕНА, НЕ ПО СТАНДАРТНИЯ НАЧИН С ИЗБОРИ.
    Смяната е само по пътя на измитането на цялата тази измет поддържаща ХАЛИФАТА.

    ЩЕ УСПЕЕ ЛИ РАДЕВ ДА СЕ СПРАВИ С ХАЛИФАТА , ИЛИ САМО ЩЕ ПОЗИРА ПРЕД КАМЕРИТЕ НЕСЪГЛАСИЕТО СИ С ПОВЕДЕНИЕТО НА ХАЛИФА И НЕГОВИТЕ ХОРА.

    САМО С РАЗМАХВАНЕ НА ЮМРУЦИ НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.
  • 68 ърли

    5 4 Отговор
    лукойл качва бвп на бургаска област
    ако не е лукойл варна ще е на първо място на глава от населението бвп
    туй момче са прави че разбира
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Банкянски Тулуп

    20 2 Отговор
    Преди теб се е строяло и направило повече и след теб ще се строи и направи повече. Ти разполагаше с ресурсите от Европа и окрадохте 80 % от това. За да стигне 20% до хората, гербаджийските фирми крадат 80%. Бибитков пак тръгна с клаксона напред.
  • 71 След

    17 2 Отговор
    Бацо хаус и срутища, пък за него шкафчета
  • 72 Бамбам

    20 3 Отговор
    Герб ще се запомни с откраднатото, защото направеното,като се има предвид с какво качество е по-добре да го забравим😠😠😠😠.
  • 73 Тоя ОТТЕЧЕ У КАНАЛА

    17 3 Отговор
    Не разбра ли... ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!
  • 74 Бацо Талибана

    14 3 Отговор
    Сее хаос и срутища
  • 75 Хаха

    20 2 Отговор
    Алоо Сретен Йосич, кога ще изпълниш поръчката да го пратиш в пенсия този кретен. Взе много да досажда вече с неговите ежедневни повръщания в медиите !!!

    Коментиран от #107

  • 76 Светослав

    4 6 Отговор

    До коментар #52 от "ИСТИНАТА":

    А още по тъпо е да не може да сформират правителство останалите и да чакаме развитие. До тук видяхме кой какво е предлагал на другия и чухме от Мая как се обещава и да не се свърши нищо, перефразирам казаното от нея, спрямо Христо Иванов! Няма да бъда жив да сме бяла държава, но поне децата да я имат

    Коментиран от #86

  • 77 8795

    16 2 Отговор
    В затвора боклук
  • 78 Бацо Хауса

    14 2 Отговор
    12 години бацо тапата на витиня
  • 79 Пак

    14 2 Отговор
    Ще гласувам срещу бацо хауса
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 С топки

    2 16 Отговор

    До коментар #52 от "ИСТИНАТА":

    Като се отърсиш от емоциите и погледнеш трезво, помисли: Стабилно управление може да има само около накоя от двете големи формации ГЕРБ и ИТН. След изборите е спорно вторите дали ще са въобще големи. Така че за да има нормален живот и икономика без да ГЕРБ да е част от управлението е невъзможно

    Коментиран от #85, #89, #90, #104

  • 82 Севдю инкасов

    13 2 Отговор
    Жипко бибитков тралаласт тралаласт, жипко бибитков тралалакст тралаласт
  • 83 болен мозък

    11 2 Отговор
    Считам напълно неуместно коментирането на този случай от неспе, който определено е медицински и следва да бъде обсъждан единствено от лекари със специалност психиатрия.
  • 84 бай Киро

    13 2 Отговор
    Хаоса настъпи 2009 що не дойдеш с северозападна България по селата да видиш какво се е случило след 2009 аааа
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ИСТИНАТА

    4 11 Отговор

    До коментар #76 от "Светослав":

    Прав си!
    Но всички ляво десни комунисти в НС
    се обединиха срещу ИТН, нали?
    В България на дъното на ЕС!
    Вече 30г. с комунистическа имитация на демокрация!

    Затова истината е мощно да гласуваме за ИТН!
    Нали?
  • 87 Хи хи хи

    11 3 Отговор
    Репортажа от жипката ли е или на севдето от имението?
  • 88 АМОН

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ":

    ТОЗИ ТИП Е ОЩЕ НА СВОБОДА , ЗАЩОТО НА СВОБОДА Е ЛИЦЕТО ИВАН ГЕШЕВ , ДОВЕЛО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ДО ФАЛИТА НА БАНКА КТБ.

    ГЕШЕВ , БОРИСОВ , ДОГАН , ПЕЕВСКИ , КОВАЧКИ - всички са една ОПГ която трябва да бъде съдена.

    ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С НОВ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ .

    Против този нов ВСС застанаха не само ГЕРБ и ДПС, но и БСП и ИТН!!

    КАКВА ПРОМЯНА ОЧАКВАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПРИ ТАЗИ СИТУАЦИЯ.

    ПЪТЯТ ЗА ПРОМЯНА ЗАПОЧВА С ИЗЛИЗАНЕ НА ПЛОЩАДА.

    Коментиран от #103

  • 89 LOSHIA

    6 4 Отговор

    До коментар #81 от "С топки":

    Кои партии ще са големи,РЕШАВАТ ДРУГИ,а не ти! Много си малък,ама много малък за такива коментари!!

    Коментиран от #122

  • 90 ИСТИНАТА

    8 7 Отговор

    До коментар #81 от "С топки":

    ГЕРБ и комунистът Борисов са в тотална изолация!
    Прав си!
    Тогава гласувай за ИТН!

    Коментиран от #117

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Пишпунта

    15 2 Отговор
    Тииии, скапан БОК ЛУК, и Светата Инквизиция ти е малко на теб, безочлив крадец!
  • 93 БОКОКРАД

    16 2 Отговор
    ГЕРБ СА МАФИЯ , А ТУК НАРИЧАТ ШЕФА ИМ ЛИДЕР - ПРАВИЛНО ЛИ Е ?
  • 94 Професор

    2 17 Отговор

    До коментар #80 от "Тиняк":

    МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ПРЕМАХНАТ ТОЗИ ЗРИТЕЛ КОЙТО ЦИТИРАМ. ВИЖДАТЕ КАКВИ ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ ПОЛЗВА СПРЯМО МЕ. САМО ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАМ ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ ОТ КОМУНИСТИТЕ! ВИНАГИ СЪМ ЗАЩИТАВАЛ КУЛТУРНИЯ ДИАЛОГ ВМЕСТО ОБИДИТЕ И НЕЦЕНЗУРНИТЕ ДУМИ. ВСЕ ПАК СЪМ ПРОФЕСОР НАПИСАЛ СТОТИЦИ КНИГИ И НАД 700 ДИСЕРТАЦИИ. САМО ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ! ПОБЕДА!

    Коментиран от #106, #195

  • 95 Баба Вуна

    16 2 Отговор
    Тоа веке требе да го прибират, че само глупости глаголи! И пак Радев! Ами май не е работа на президента да опакова със стиропор панелки...А гробарите ще ги запомнят с некачествените строежи и с невероятните кражби от обществените поръчки, а и с разни чекмеджета с "отчисленията" от тия поръчки...
  • 96 яко ни лъжат

    17 2 Отговор
    ФАКТИ ЗАЩО ТРИЕТЕ ТОВА ,ЧЕ РАЗБОЙКО Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ ЗА КРАЖБИ????? ЗАЩО ТРИЕТЕ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е КРИМИНАЛ?????? ИМА ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ В ЧЕХИЯ ЗА МАФИОТО РАЗБОЙКО. ИСТИНАТА НЕМОЖЕ ДА Я УНИЩОЖИТЕ!!!!!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 КУХ ГЕНЕРАЛ ББ

    19 2 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е ИЗМИСЛЕН ГЕНЕРАЛ БЕЗ ГЕНЕРАЛ ЩАБНА АКАДЕМИЯ. ГЕНЕРАЛ С КУХА МАНЕРКА.
  • 99 ПЕЕВ

    18 2 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!
  • 100 Behemoth

    16 2 Отговор
    Тоя боклук що не ходи да инспектира гробищата на село?!
  • 101 БОКОКРАДЦИ

    16 2 Отговор
    ГЕРБ СА КОЗА НОСТРА , А ТУК НАРИЧАТ ШЕФА ИМ ЛИДЕР - ПРАВИЛНО ЛИ Е ?
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Демек

    10 2 Отговор

    До коментар #81 от "С топки":

    Да сме роби в догановата държава, обслужвана от герб! Да си стоим на последни места по всичко добро и на първи по всичко лошо! Да се точат милиарди, герб да обслужва дпс! Дпс да си държат всички институции! Бизнеса да няма думата! Ако някой не се отчита на герб и дпс, частният прокурор на дпс, директно го оправя! Прекрасно бъдеще ни предлагаш!

    Коментиран от #133

  • 105 ПКП

    14 2 Отговор
    БЕСЕН Е РАДЕВ ЧЕ НЕ Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ КАТО МУТРАКИ !
  • 106 КараПутин

    10 1 Отговор

    До коментар #94 от "Професор":

    Хапченцата...пак си ги пропуснал..или спри белото, не ти влияе добре..
  • 107 XYZ

    14 2 Отговор

    До коментар #75 от "Хаха":

    В Евродикоф на 03.09.21 се каза, че на сръбска компания-посредник в оръжейния бизнес, преди няколко години са преведени от завода в Сопот 10 000 000 лева/евро по нареждане на ББ! От тази компания "един пирон" не е получен срещу тези пари в Сопот!
    Разбирате ли какво става ???
  • 108 Борко

    13 2 Отговор
    Къде е платения трол на факти бг, ония с коня. Да каже този крадец на снимката колко е велик
  • 109 Vladi

    11 2 Отговор
    А след театъра в спалнята ти със пачките по 500 евро и кюлчетата злато , какво остана ? къде са физически сега ? в прокуратурата като доказателстево ? къде ги премести бе психар? казвай къде се намират физически ?
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    БОЙКО защо не си в ГРАД БЛАГОЕВГРАД да гасиш пожара на КУПОЛА а лицемерно спасяваше горящи ХА ХОРА преди години от горящ АВТОБУС ВЪВ ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО а там ГЕРОЙБЕШЕ ДОКТОР който с дрехите си вади ХОРА от горящия АВТОБУС
    БОЛНИЦАТА ВЪВГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО е кръстена на ДОКТОРА ГЕРОЙ
    последните дучи на ДОКТОРА били към съпругата му
    кажи на ТАТКО
    БЛАГОДАРЯ МУ не ЖИВЯХ НАРАЗНО

    БОЙКО щеше да е в ГРАД БЛАГОЕВ ГРАД ако КМЕТА беше от герб нотой е от ИТН
  • 111 ърли

    11 2 Отговор
    ако тоя го изтървем пак да представя българският народ пред света
  • 112 ЗАТВОР ГЕРБ

    15 3 Отговор
    ТАКА ЩЕ СИ ПУКНЕ МУТРАТА С ТРЕПЕРЕЩИ ДЖУКИ ОТ ЗЛОБА КЪМ ИСТИНСКИЯ ГЕН. РАДЕВ ,А ЗАВИСТТА ЩЕ ГО ЯДЕ В ЗАТВОРА !
  • 113 По жицата

    8 2 Отговор
    Няма ли най-после някой да го вкара в затвора или в лудницата? Гешеф нещо май не желае нито да работи, нито да се маха?
  • 114 Blackthorn

    8 3 Отговор
    TOA ептем е замязал а нищо! Не му давам много... Господарят му - сатаната го зове!
  • 115 3.14К

    11 3 Отговор
    БОК.ЛУК!
  • 116 Промяна в България има - Бойко Борисов г

    8 2 Отговор
    Промяна в България има - Бойко Борисов го няма. ГЕРБ са в изолация, никой не преговаря с тях и никой не ги смята за фактор в едно бъдещо управление.

    Ние държим на обещанията си и го доказваме всеки път. Така ще бъде и след предстоящите избори.
  • 117 С топки

    3 5 Отговор

    До коментар #90 от "ИСТИНАТА":

    Добре ИТН искаха цялата власт, обаче простата математика казва:
    Депутати – 121
    Съветници, сътрудници в НС и т.н. – 100+
    Министри – 20+
    Зам. Министри – 60+
    Съветници, сътрудници, кабинети в МС и т.н. – 100
    Агенции, магенции и др – 100+
    Членове на бордове в държ. предприятия – 200+
    Областни управители – 24
    Екипи на областните управители – 100+
    Дотук са около 1 000 и са само за държавното управление. Ами за местното – още поне 3 пъти по толкова. Айде давайте ми списъка с толкова читави хора и отивам да гласувам за тях. ИТН ще трябва да назначи всичките си учредители /808 май бяха/ и пак не стигат, може би всичките им членове са толккова … Ама – тц, няма ги. Няма ги в никоя партия. Народът е достатъчно мъдър в простотата си и гласува точно това – никой няма достатъчен капацитет за да управлява самостоятелно. Затова сядайте си на дебелите седалища и правете нещо заедно – затова сме ви пратили там, а не да ни обяснявате с кого няма и как няма да се получи

    Коментиран от #132, #134

  • 118 тиквата

    13 3 Отговор
    АБЕ КРАТУНА РАЗКАРАЙ СЕ БЕ КРАДЕЦ ЧЕКМЕДЖАН
  • 119 тиквата

    16 2 Отговор
    СКОРО ЩЕ МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА ТОЗИ КРАДЕЦ НА КТБ И НА ПЕНСИИ С ШИШИ
  • 120 КРАДЦИ ЗАТВОР

    10 2 Отговор
    СЪН ГО НЕ ЛОВИ БОКО , КРЪВ АКАЕТ , ГАЗ МОЧАЕТ ДЕТО НЯМА КНИЖКА ЗА САМОЛЬОТ , ТА ДА ИДЕ СЕГА И ДА КАРА САМОЛЕТИТЕ НА ТАЛИБАНИТЕ !
  • 121 ИСТИНАТА

    8 4 Отговор
    Герб няма да качи проценти, дори и да бъдат 1-ви. Ще са с по малко депутати защото ще влезе и Възраждане а това ще вземе от депутатите от всички други парламентарно представени партии. Слави ще падне с много , к ще е на границата на влизане в НС. ДБ също защото след думите на Ичо лодкаря за преговори с Герб много се разочароваха. Отново няма да има правителство и така Радев ще управлява до пролетта.

    Коментиран от #128, #129

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Да живее братският руски народ

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "изчезвай с 200":

    Гнусен човечец.
  • 124 сричам

    4 1 Отговор
    б ах ти де била не ден!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ърли

    1 1 Отговор
    единственият кадърен да управлява
    боли ме като си помисля само
  • 127 Десен избирател - избирател отдясно

    6 3 Отговор
    Ще гласувам за за Румен Радев президент втори мандат.
  • 128 Ако

    1 2 Отговор

    До коментар #121 от "ИСТИНАТА":

    има достатъчно прост народ, може и да вкарат и другите подли задкулисници възраждане! Все пак, изборите са отражение на интелекта на гласоподавателя!

    Коментиран от #150

  • 129 С топки

    2 1 Отговор

    До коментар #121 от "ИСТИНАТА":

    този сценарий е реалистичен, но с какво ни помага - няма да мръдне грам напред, напротив даже

    Коментиран от #142

  • 130 Фен

    1 9 Отговор
    Само Бойко Борисов!
  • 131 ърли

    7 1 Отговор
    тоз гад не вярва че ще управлява пак
    затова е раздал всичките поръчки предварително
    и сега защо циганее там даже не знам

    Коментиран от #137

  • 132 ИСТИНАТА

    5 1 Отговор

    До коментар #117 от "С топки":

    Разсъждаваш по комунистически!
    Изброените от тебе не трябва непременно да са членове на ИТН, като калинките на ГЕРБ, нали?
    Изброените от тебе е достатъчно да спазват законите, а не партийните указания, нали?
    Например, Ива Митева не е член на ИТН!
    И разликата с ПКП е очевидна, нали?

    Коментиран от #139, #147

  • 133 С топки

    2 2 Отговор

    До коментар #104 от "Демек":

    Дали си роб или не зависи от самите вас - разберете го най-после и спрете да се надявате някой да ни оправи

    Коментиран от #135

  • 134 LOSHIA

    11 3 Отговор

    До коментар #117 от "С топки":

    Ако си въобразяваш че някой ще прави коалиция с герб,жестоко се заблуждаваш!герб е минало завършено!
  • 135 Именно

    5 1 Отговор

    До коментар #133 от "С топки":

    защото го разбираме, не даваме глас на подлеци, които ни превръщат в такива!
  • 136 прост

    10 1 Отговор
    Тоя простия пожарникар, какво ни го цитирате като някой мъдрец. Такъв прост лъжец и крадец в нормална държава няма да го вземат и за овчар, че ще открадне стоката, а тук в България за министър го избираха 12 г. А той верен на простотията си плете интриги, краде и лъже като сиганин. Спрете да ни занимавате с този пропаднал боклук.
  • 137 ърли

    9 1 Отговор

    До коментар #131 от "ърли":

    иска да ни потопи с него такъв му е стила
    не другарю
    избирай или южна африка или централен софийски
    държавата ще я има и след тебе както е било 2000 години
  • 138 Уйке

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "охххх":

    Не, не е тъп, а по-скоро е прост, но тарикат шоп, който прави на идиоти целия народ и за съжаление има наивници, които му се връзват!

    Коментиран от #140

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ърли

    7 2 Отговор

    До коментар #138 от "Уйке":

    на тоз всяка втора дума му е гражданска война спасих мира
    аз пък много мразя рекетьори разни..не съм забравил какви ги говори изобщо..тиква ако дойдеш вкъщи и ми кажеш че си ме спасил ти от нещо такъв аперкът ще получиш дето в каратето може да го сънувате само..гадна амеба
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 ИСТИНАТА

    5 1 Отговор

    До коментар #129 от "С топки":

    Ще ни помогне, и още как!
    1. Комунистите от ГЕРБ ще заминат при НДСВ!
    2.Борисов Бай Ставри ще го направи мазна булка!
    3. Кремълските мюрета от Възраждане, ще гледат НС
    през крив макарон!
    4. Борисов се кандидатира в два избирателни района, а после избяга от НС, нали?Промяна в България има! Борисов вече го няма, нали? ТиВи Джипка е вече в дерето!
  • 143 ърли

    0 1 Отговор
    да се оплаче на ердоган и да почваме световната от сега
    много добре ще им се отрази да не могат да минават границата изобщо
  • 144 янчева

    2 2 Отговор
    тиквата ви казва с две думи осрахме се а сега се оправяйте
  • 145 Жорж

    6 1 Отговор
    Герберастки олигофрен,сър.
  • 146 Винету

    4 1 Отговор
    Шоп@р
  • 147 С топки

    2 1 Отговор

    До коментар #132 от "ИСТИНАТА":

    Аиде без квалификации де - комунистически. Давай по същество. Казах че ги няма в никоя партия, което включва и ГЕРБ. Симпатизанитите на всички партии са едни и същи и няма основание да очакваме различни способности у тях. Спазването на законите е задължително, но далеч не е достатъчно да си добър управленец. Споменатат от теб мома може да е прекрасен чиновник, ама за поста на който я тупнаха не става. Няма капацитет и авторитет да бъде Първи човек в държавата. Лелката от кърджали въобще няма да я вкарвам в темата... Админе кво не ти хареса, та го изтри преди малко а?

    Коментиран от #161, #166

  • 148 СТРУГАР

    3 1 Отговор
    АБЕЕ АБЕ РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ ПОСЛЕ ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 149 Някоя си

    7 1 Отговор
    Защо ни разваляте настроението с този?!
    Скрийте го някъде надолу!
  • 150 ИСТИНАТА

    3 4 Отговор

    До коментар #128 от "Ако":

    Те всички подли. Герб са ясни , Слави го видяхме...Няма капацитет за управление а и има силно зависимости . Ичо ЛОДКАРЯ доказа че старата любов ръжда не хваща. Онзи ден писах коментар на Димитър Найденов депутат от ДБ под негов пост " Мите , ша управлявате ли с Герб както каза Ичо ако Борисов мине за малко зад завесите" онзи ми отговаря "Фалшиви новини не ми се коментират", пратих му думите на Ичо а онзи казва " не си запознат", няма какво да отговори. Възраждане се доказват като популисти, вдигали въстание на 11 септември срещу мерките за Кoвида. Че то мерки в България няма. Но така ще привлекат без съмнение нови балъци с популизъм. Както каза Божков единствените читави са Хаджигенов и Минеков които са се борили за кауза но в компанията на Мая и Дончева се обезличават и те!

    Коментиран от #155

  • 151 Гост

    12 1 Отговор
    Този безкнижник кога ще влезе в дранголника да си дочете Винету....
  • 152 GGG

    12 1 Отговор
    Боко, не още в джип, а в седан Шкода някаква си! хехе
  • 153 Аут

    15 1 Отговор
    Комунистът Борисов печелеше изборите, като ги фалшифицираше!
    С мъртви души и с коригирани фалшифицирани протоколи!
    Но с машинното гласуване това вече е невъзможно!
    Сбогом, Борисов!
  • 154 Казуар

    6 1 Отговор
    Борисов след първоначалния шок започна да се открехва, сигурно са му леели куршуми.
  • 155 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #150 от "ИСТИНАТА":

    за твое съжаление, истината не е цитиране на жълтини и внушения! Истината не е и приказките на сульо и пульо! Но със сигурност може да я видиш в действията на всички! Единствено е нужно малко интелект, факти и анализ! Тогава жълтини и приказки на тоз или онзи, стават без предметни!
  • 156 Чегърт, чегърт

    6 1 Отговор
    И айде, мафията ГРАП в канала начело с капото.
  • 157 оня

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "странные дела":

    Че тиквата е по червен от тебе:))
  • 158 ГРОБ УБИЙЦИ и КРАДЦИ....

    7 1 Отговор
    Убийци-защото убиха надеждите ,вярата...изгониха много зад граница с простотията си.....а крадци-защото всяко нещо което са "построили" се разпада месеци след лентичките. ....Затвор....
  • 159 Спасов

    5 1 Отговор
    Има много други нелицеприятни неща, с които ще ви запомним, шефе! И ти си ги знаеш много добре! За това си тръгнал да лъжеш и да мажеш!... Но няма да ти се получи...
  • 160 АУУУУУ

    3 1 Отговор

    До коментар #102 от "Чичо":

    щом така обиждаш и крещиш от безсилие значи съм казал истината...... ноември идва ......ха ха ха
  • 161 ИСТИНАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #147 от "С топки":

    1. Разсъждаваш по комунистически не е квалификация, а констатация!
    2.ПКП не я вкарвате в темата, но я вкарахте в Парламента, нали?

    Коментиран от #167

  • 162 КюлчетаЕВраПатл

    6 1 Отговор
    Изпълзя от дупката, замете следите, изнесе милиардите с правителствен самолет, сега и заводчето за боклук подготвено от Фандъкова.
    Нкъде са златото, бандитските милиони евра, пищовите и ускитата, колкото една пенсия.
    Колко акции купи за милиони от Дънди на щерката, на внучетата какво предписа.
    Колко милиарда изнесе с правителственият самолет?
    Какво стана с тока, газ, парно-поскъпнаха, заради теб БОРИСОВ.
    Какво стана с Белене?
    Съсипа държавата и хората.
  • 163 Винету

    8 1 Отговор
    Шоп@р
  • 164 Биби Долапчиев

    2 6 Отговор
    Не гласувайте за Бацо да може таа зима да изпукате од глад и на пролет че носите Бацо на щит с фасции у раце и с "АВЕ Цезаре" на оста!
  • 165 Даже не искам да го коментирам тоя

    9 2 Отговор
    НАГЪЛ, ДОЛЕН, ПРЕСТЪПНИК!
  • 166 Хаха хаха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #147 от "С топки":

    Според тебе, може да си добър управленец, ако не спазваш законите?
    Излиза, че капо ди тути капи на мафията е най-добрият управленец!
    Така ли?

    Коментиран от #169

  • 167 С топки

    2 1 Отговор

    До коментар #161 от "ИСТИНАТА":

    И кое ти е комунистическо - че виждам управлението в многопартийна коалиция? - както е в повечето нормални държави или си забравил чл.1 от "социалистическата" конституция
    по т.2 - не знам защо постоянно ме пришиваш към герб, едвяа ли имат нужда точно от мен
  • 168 Видяли сме

    8 1 Отговор
    ОПГ, ГЕРБ ще се запомни с направеното... огромното ограбване на българския народ. С нищо друго Това дето са направили е по задължение, че правят нещо... а многото ограбено ооооооо
    Затова, изчегъртване и изчегъртване и изчегъртване!
  • 169 С топки

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "Хаха хаха ха":

    Сложи очилата де - кое не разбра от: Спазването на закони е задължително а?
  • 170 ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК

    3 7 Отговор
    ВЕЛИК БЪЛГАРИН, ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК, РОДОЛЮБЕЦ И ИСТИНСКИ МЪЖ!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ..3 МАНДАТА!
    ОТ ЦЯЛА ПРИЗНАТЕЛНА БЪЛГАРИЯ,..РЕСПЕКТ!
    БОГ С НАМИ
  • 171 Грри

    2 4 Отговор
    Абе крадене ама нещо се правеше а сега нищо
    Не се случва
  • 172 бою тиквеника

    4 1 Отговор
    Сред всички отвратителни черти на този индивид има една , която ми е особено противна , играе си собствената игричка , а излиза публично и почва да разтяга лукуми колко всъщност е направил за обществото , 500 млн. магистрали и пътища , икономика , финанси , детски градини , училища , пречиствателни станции , а всъщност през тях краде и то яко краде . Ако наглостта се измерваше в килограми , убиден съм , че Земята щеше да излезе от орбитата си .
  • 173 БОЛШЕВИК 🌟

    6 1 Отговор
    Тиквата много се е спихнала на тая снимка, ма! Гледа като теле, железница! Представете си, ако му конфискуват кюлчетата и пачките от чекмеджетата, каква гледка ще е!
  • 174 Кабак бей

    3 1 Отговор
    неразбрах само всичко си го направил доброволно ей така с твои не наши пари и ЕФ или … си раздал поръчките на свои хора ( фирми) от нашите данъци и еврофондовете. Кажи си ще ти олекне. Пък за качеството … язък за ЕФ дето ги изяде.
  • 175 Чудим се

    5 1 Отговор
    защо няма реакция след световното крадене на ОПГ ГЕРБ,което прекрои държавата ни в мафиотска структура.Защо не се разследва КЕВР,БЕХ.Иванов докога ще лапа там и вдига цените.Гешев докато е прокурор тиквата е защитен.Четете в сайта Бивол-Хронология на ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ.Бойко Рашков защо го остави сикаджийската мутра да движи ,наглеца ,бандюгата,най-големия крадец за всички времена,схемаджията на века ДОН ТОЛУП В ЗАТВОРА.
  • 176 иван иванов

    7 1 Отговор
    млъкни и ти бе психопат крадлив,наглост и простащина това си ти и цялото ти обкръжение....долно мерзко същество.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Асен

    3 1 Отговор
    Аре бе българи нали сте много големи философи нали скачахте по площадите срещу Бойко пък сте толкова съпнати,че и трети път не може да си изберете кого ще ви яха.Разпръснатото българско стадо, се карат и изпояждат кой да вземе кокала и гласоподавателите не Хаят за държавата при изборите а масово не гласуват и тва ли е българското общество да не може да си реши собствената съдба хахаха по добре да дойдат ромите даже и при тях такива долни изцепки няма а и без тва те ви редат парламента всеки пък.Те либералите като демократична България и Славчо Трифонов ще ви оправят те са новите на бял кон.Аман от стадно садо мазо общество къде не хае за качеството на политиците си и после писка, че били лоши.Значи нямат само вина политиците а всеки гражданин решил да абдикира и съдбата му да зависи от купени с кебапчета гласове.
  • 179 иван иванов

    8 4 Отговор
    вижте го тоя...това е най-мразения човек в БГ. изгони децата ни,напави ни най-бедни,най-болни,най-умиращи...изрод безподобен...и има наглоста коментари да прави...БОГ ще те накаже,защото си проклет от няколко милиона българи.

    Коментиран от #181

  • 180 Тая

    6 2 Отговор
    магистраладжий-а какъв го търси?Задоволяване на потребности ли?
  • 181 Тоо па

    5 2 Отговор

    До коментар #179 от "иван иванов":

    Децата ви бяха изгонени от собствената ви българска заспи некадърност.Кой позволи 91 разграбването на икономиката.Кой не го интересуват избори а съдбата му решават мохамедани и роми.Кой не хае за всяко политическа злоупотреба всички българи са един дол дренки заспита и само заспита.На избори сме малцина за сметка на мургавите и тия с фереджетата.Никъде по света няма идеален политик на за сметка на това има силно гражданско общество което ги контролира а в България има само философи и на една ракия правещи чудеса.
  • 182 отчето

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "1234де":

    Господин Борисов е един вмирисан политически труп който ако не бъде заровен на 2 метра ще зарази цялата махала с бойковизъм!
  • 183 Къртик

    4 3 Отговор
    Този черен къртик се показа от дупката си и нали е умника на България взе да ръси тъпотии. Хубаво е защото със всяко показване показва простотиите си. Та всеки дори и най глупавия разбра какъв смовлюбен нарцис и колко крадлив, лъжлив и прост си.Покрай Рашков намразил името си. А ти самовлюбен идиот цяла България покрай твоето намрази името Бойко. Намрази глупостите ти, намрази физиномията ти, намрази и хубавото ако изобщо има такова. Не се връзвай на ласкателите и на тези които плащаш че ще си първи. Чекмеджето скоро ще се изпразни и в съда ще лъснат всичките ти кражби, убиства, кроежи и гавра с тези които са имали нещастието да се изпречат на пътя ти. Не ти остана много време да се правиш на умен и велик. Сложети две негови снимки една ди друга от времето когато имаше човешки образ, и от сега с изкривена от злоба и безпомощност мутра на убиец, особенно когато говори за Радев и Рашков. Сравненоето и той може да го направи. Това е истиския му образ.
  • 184 Ленин

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Болшевик":

    ти си ментално увреден!смени си ника поне на меншевик и шпаклосай боковия.....!
  • 185 Бомбето

    5 1 Отговор
    Не знам за кюлчета , но чекмеджетата им са пълни със смачкани молби , жалби и права на простосмъртни. Едно темерутско - ганьовско управление.
  • 186 UYU EU

    2 2 Отговор
    Гражданите за евроразвитие окончателно унищожиха надеждата , че може да доживеем до некви нови с нов тип управление
  • 187 питащ

    2 2 Отговор
    Боже, ти тотално си изтрещял. Направил си добро на близките си фирми, за себе си и калинките в администрацията. Бог забавя, но не забравя.
  • 188 възпитаник

    2 3 Отговор
    Голям концерт беше 12год.Мутрата си караше бронираната джипка и нсо му буташе волана да не удари мантинелата,раздаваше милиони авансово после си пребираше комисионата чрез МАТА ХАРИ-ЗАТВОР ЗА МУТРАТА

    Коментиран от #190

  • 189 НАРОДЕ МОЙ

    4 7 Отговор
    КЪМ ВСИЧКИ заблудени, "грамотни" избиратели, сътворили 45-тото, 46-тото некадърно народно събрание - предстои ни и 47-мо! Само г-н Борисов, само ГЕРБ са с натрупан грамотен политически ръководен опит, можещи и знаещи, и само те ще изведат България от икономическата, парламентарната, политическата и емигрантската криза която е надвиснала над държавата ни! Да не забравяме и за зимата която ни очаква, а тя ще бъде много сурова за много, за хиляди българи! Обвинявайки, къде заслужено, къде не, ГЕРБ в злоупотреби - НАРОДЕ МОЙ, сложи ръка на сърце и кажи вярваш ли, че тези които днес се карат в парламента като кокошкари на пазар за постове и власт, а това е факт, ние всички ги видяхме колко тежи умствения им багаж, които ни обещават светло бъдеще, че те, няма да бръкнат по-дълбоко в кацата с мед?! КОЙТО ВЯРВА В ТОВА, Е ГОЛЯМ НАИВНИК! Само в ГЕРБ е спасението! Колкото по-рано го разбере "умния" суверен, толкова по-добре ще бъде за всички нас. Винаги вината е в този, който дава баницата, а това сме ние българските избиратели, а не този който я изяжда - вече звучи като клише, но това гласи мъдрата българска поговорка! Време е да прогледнем, ако искаме да живеем добре - само в ГЕРБ е спасението на България, само ГЕРБ е отворения прозорец към цивилизования свят на нашето жадувано светло бъдеще...!

    Коментиран от #191, #198

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 бъркаш са

    3 3 Отговор

    До коментар #189 от "НАРОДЕ МОЙ":

    Не е възможно, мислех си след 12 г. крадене и лъгане на една банда разбойници, не е възможно да има българи които да не са разбрали кой ги краде и лъже. За жалост все още има такива като теб, дето не са разбрали че ги крадат и мамят, прости и некадърни герберасти. Никой българин не трябва да гласува за крадците от ГЕПИ. Те приключиха. Време е за Възраждане.
  • 192 Толуп

    4 3 Отговор
    Толупа ни пробутва разни сентенции тука, а иначе се е напикал от страх, че никога вече няма да види власт. Пък и за кога? Едно старче, почти изкуфяло. Да си гледа старините в зайчарника, открадна милиарди, но въпросът сега е: Ще му разреши ли Големият брат да ги харчи, понеже са запорирани. Язък му за грабежите и рекета, ама като е прост.
  • 193 Койетоя

    1 3 Отговор
    Fakti.bg,защо само ни го натрапвате тоя.Не е интересен вече.Не е и бил.Може би само за някои.....аиде няма да определям умственият им багаж
  • 194 мафия

    2 3 Отговор
    Мутрата с чакалите трябва да бъде разследван и осъден на затвор. Цялата групировка ГЕРБ и членовете ѝм също.
  • 195 tate

    4 1 Отговор

    До коментар #94 от "Професор":

    НЕ е нужно да си професор за да се изложиш като кифладжия подлагайки се под Тиквеника !!!!
  • 196 ЕВАЛА БАЦО

    2 2 Отговор
    ЩО НЕ СИ ПРИБРАН...МУНЧО И РАШКОВ СЕ ОСЛУШВАТ...НЕЩО ИМ СЕ ДРЪПНА ПИКН.....
  • 197 Трябва да бъдат кастрирани всички

    3 2 Отговор
    Гербери ! За да спре герберастията !
    Тя е заразно зло ! По зле от COVID 19 !
  • 198 tate

    1 1 Отговор

    До коментар #189 от "НАРОДЕ МОЙ":

    "" Caмo г-н Бoриcoв, caмo ГEРБ ca c нaтрупaн грaмoтeн пoлитичecки ръкoвoдeн oпит, мoжeщи и знaeщи, и caмo тe щe извeдaт Бългaрия .............................. "" И как така има криза да не съм я направил аз та Граберите ще я оправят ...................... виж сега явно не ти е добре доктора каза да не ти се смеем !!! Това и барон Мюнхаузен не го е казвал а той е печен лъжец ! Земи смени темата че с тая мноо ще имаш минуси и коментари !! И си мий зъбките и да си изяждаш млякото
  • 199 Добро утро

    2 2 Отговор
    Тиквата не е роден а е изсран. И по този начин се е образувало едно огромно л.. но. И наивният народец си го прави Бог. Така че си заслужава ме дереджето на което се намираме.
  • 200 Добро утро

    3 2 Отговор
    Тиквата не е роден а е изсран. И по този начин се е образувало едно огромно л.. но. И наивният народец си го прави Бог. Така че си заслужаваме дереджето на което се намираме.
  • 201 антигерб

    1 0 Отговор
    Боко , боклук си !
  • 202 До Пенчо Ахмака и будалата

    1 0 Отговор
    Пишете черве и тролчетаплюйте по Бойко но по негово време горивото беше най много 2,09 а сега е веч около 2,40. Ток, вода, парно, стоки, храни всичко нагоре под бодрото ръководство на Румби Решетников,,,,, юмручето. Пишете плюйте по ойко но зимата ще ядете на Деса збабичкосаната кукуранка
  • 203 !!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "изчезвай с 200":

    х а О с
  • 204 4444

    0 1 Отговор
    СРАМ,СРАМ този е пълен неграмотник,да позволим да ни управлява цели 15 години.ПРОСТАК ТА ПРОСТАК.!!!!!!
  • 205 Наглата Мутра

    0 1 Отговор
    Просто Ганйо Мутреса Сик Шкафче Патологичен лъжец
  • 206 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    0 1 Отговор
    защо не е в затвора!?
  • 207 бай Ганьо Банкя

    0 1 Отговор
    Уникален мъжага е тоз човек ! Съсипващ и като фигура , и като интелект , и като простак ! Толкова много качества и количества и то само в един човек ! Просто да не повярваш.
  • 208 ь МАЛЪК

    0 0 Отговор
    ГАРАНТИРАНО от Бойко и Шайката ли ?
  • 209 ЧЕКМЕДЖЕ

    0 0 Отговор
    Пич , за каква реакция от хората говориш ? Те реагираха достатъчно ясно , като ТЕ ИЗХВЪРЛИХА ОТ ВЛАСТТТА ! Какво по-красноречиво от това искаш ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове