Last news in Fakti

6 Септември, 2021 22:10 9 515 61

Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо

  • димитър манолов-
  • кт подкрепа-
  • партии-
  • правителство-
  • избори

Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата в момента, заяви президентът на КТ "Подкрепа"

Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо - 1
Снимка: БГНЕС

"Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало е, но не е била толкова неинтелигентна. Нелицеприятни истории, като това, което някой си купува депутати за 500 000 лв. Преди месец, два имаше истории, в които разкарваха хора по съдилищата. Но ако режимът е еднакъв - следва и това да се провери", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на "Денят ON AIR".

И допълни, че преди 2,3 седмици, когато "Има такъв народ" са правили първия си неуспешен кабинет, е говорил с хора, които са му казали, че е оказан натиск върху депутатите от ИТН.

"Ако тези неща не бъдат съобщени публично - то няма никакъв смисъл от приказване. На мен ми казаха, че са били заплашвани с физическа саморазправа. Но това са празни приказки, докато не бъдат заявени публично", допълни Манолов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него институциите трябва да се самосезират.

"Закъснялото правосъдие е отказ от правосъдие. Може ли да се мотае толкова време по толкова обикновен казус за има ли някой двойно гражданство или не. Съединението прави силата - това значи Мизия, Тракия и Македония да се съберат в една държава. Идеал, който е бил погребан след Първата световна война. От Войнишкото въстание до ден днешен България е в гражданска война. Светът, към който ние принадлежим, се управлява олигархично, но се нарича демокрация.

"Това, което се случва, много прилича на футбол. Миналата година, когато имаше някакво движение, автентичната му част каза "Ние не искаме никакви политици, защото нашите политици не стават за нищо." След това обаче, когато отмина всичко, неавтентичната част си преписа някакви заслуги и се нарекоха "партии на протеста". Голямата победа на неспоменаваното име е да стигматизират едно друго име, превърнат в универсалното зло, което не е вярно", добави президентът на КТ "Подкрепа".

И смята, че ако Борисов не беше посегнал на хазарта, щеше да има двама врагове по-малко.

"Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата в момента. Всичко се обърка много. То се случва заради хората, които го правят. И ще става все по-лошо. Преди години "Право" беше една от най-търсените специалност и вече в тази система има немалко хора, които са с купени дипломи. Страх ме е от деня, в който ще започнат да ме лекуват лекари с купени дипломи, коментира Димитър Манолов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слаби ИТН чалга

    32 33 Отговор
    Бате Бойко, ти си мъжжж 👨🏻‍🦲

    Коментиран от #31, #42

  • 2 СИНДИКАТА

    93 10 Отговор
    ....ТИ СИ ЧАСТ ОТ ВИНАТА... ГОРЕ ДОЛУ 30%

    Коментиран от #41

  • 3 Да,бе

    90 7 Отговор
    Погледни се в огледалото и ще разбереш защо става все по- лошо.Просто сте брак и не ставате.Черпете се,че не сте се родили в Древна Спарта,че щяхте да изцапате камъните
  • 4 Елвира

    27 61 Отговор
    И по зле ще става, с т. нар. обединителят на нацията.
  • 5 Анонимен

    85 7 Отговор
    Каза човека който искарва парите си 30г от всяка власт, къде е проф съюза в частния бизнес!??? Сега олелее, че вече ни управляват хора с купени дипломи...
  • 6 Не помниш

    38 28 Отговор
    защото досега винаги всички са били продажници и е било въпрос на време да се договорят и разпределят! Просто никога до сега, не сме имали хора с морал, достойнство и принципи като ИТН, заради които не можаха да се договорят и станаха най големият враг! Благодарение на тях, видяхме, каква гмеж ни управлява 30 г.

    Коментиран от #16

  • 7 точка

    40 21 Отговор
    бойкот на изборите,докато не дойдат читави хора да ни управляват!

    Коментиран от #61

  • 8 По добре

    61 13 Отговор
    Твърде много си се овъртолил господинчо! И сега има лекари с купени дипломи, шофьори с купени книжки, калинки( наследство от твоите любимци ГРОБ), дето не вършат работа за 5 стотинки, но получават петцифрени заплати. Ако ще адвокатсваш и ще се подмазваш на Тиквунций( с надеждата да си върне управлението и отново да се облагодетелстваш), дълбоко си сгрешил. Иди се прегледай при лекар с истинска диплома!!!

    Коментиран от #27

  • 9 Терминал 2

    23 26 Отговор
    Много правилно говори човека! Нима катастрофите по пътищата са от безразсъдни шофьори? Това е следствие от купените книжки.
    И ако вървим така, след 10 години повечето ще са псевдоексперти и тогава ще ви дойде акъла, ама ще е късно.
  • 10 Аполо 11

    40 8 Отговор
    Жалък човечец.
  • 11 Лекар Образна диагностика

    47 4 Отговор
    Страх ме е от деня, в който ще започнат да ме лекуват лекари с купени дипломи, коментира Димитър Манолов.

    Няма страшно. Ще те лекуват завършили дистанционно, което си е почти същото. Иначе, народ, който търси спасител, получава това, което виждаме.
  • 12 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    19 7 Отговор
    Закривай кочината язък за децата и техните родители.
  • 13 Последния Софиянец

    33 13 Отговор
    А при Тиквата си взимаше безплатни имоти.
  • 14 Познавам

    42 3 Отговор
    Доста хора но нито един от тях не членува в профсъюз и не плащат членски внос. От какво се издържа тези профсъюзни организации и не мога да разбера

    Коментиран от #17, #19

  • 15 гост

    38 6 Отговор
    Тоя мазен лицемер какво реве. 30 години се възползва от статуквото и по всякакъв начин го подържа, като живее на гърба на работниците които му плащат масрафа с членския си внос. Чудя се на тия хорица които им плащат този "данък" и за какво.
  • 16 5577

    10 16 Отговор

    До коментар #6 от "Не помниш":

    И как се побеждава 30годишния враг? С изчегъртване ли. С такива мутренски отношения не ви прави по различни от герб. Трябва политика правилна ма итн не са политици. Те не са се ориентирали политически още или поне ние не знаем защото те не говорят. Оставят всичко на нашето въображение. С герб може да се преборим само с работа и резултати. За сега стореното е само издигане на герб на първото място.

    Коментиран от #25

  • 17 Бойко Разбойко

    19 8 Отговор

    До коментар #14 от "Познавам":

    От шкафчето ми.
  • 18 Недей така, бе човек

    13 17 Отговор
    Направо се...изходи върху чутурата на..Фатмака!
    Хахахаха
    А познайте , ...кого ще бие...дървото...
    ХАХАХАХА
  • 19 Дреме ти на шут*ката

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Познавам":

    Турче
  • 20 Bai...

    31 1 Отговор
    Навремето ни убеждаваха да влизаме доброволно в КНСБ или Подкрепа, защото, видите ли, ще се лишим от някакви преференции !! Ако искаш да станеш богат направи си църква, партия или профсъюз !!!
  • 21 КОЙ

    18 3 Отговор
    Абе глупи става лошо щото народа отказва да се боцка и соросоидите ни спретват нещо ще ни дават на турците /Англетата отдавна искат / щото там са примерни.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Принц Кирил и Регентите и

    7 4 Отговор
    Царицата Майка с две деца и депутатите от парламента и доктор Станишев който с живял докато е установявал смъртта на екзекутираните след това Какво тук значи някаква си личност
  • 24 Пари има от тези които поръчват музиката

    16 2 Отговор
    Ама няма кой да свири Старци берат Хмел ама няма кой да вари бирата
  • 25 Ами

    6 15 Отговор

    До коментар #16 от "5577":

    така се побеждава! Точно по този начин! За каква политика говориш? Каква политика може да имаш с продажници и предатели? Погледни коментарите! 95% платени лъжи и манипулации, платена от същата тази сган! Продавате собствената си страна! Не пречите на ИТН! За тях властта не е самоцел! И не ги бърка дали ще са първи! Но като нямат подкрепа, всичко ще си остане по старо му! Но вие всички с тези манипулации, предавате шанса да се изрине тази сган и да живеете като Европейци с Европейски доходи! Вие сте губещите! И то за някакви жалки стотинки! Смешно ли е жалко ли е, сами да се прецаквате, не знам вече! Но е трагично!

    Коментиран от #35

  • 26 Време разделно Караибрахим и Манол

    10 8 Отговор
    Мутри Вън кои са мутри и къде е това вън и кои не са мутри и къде е това вътре
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 КТ Подкрепа

    9 0 Отговор
    П.атка П.утка ПутКрепя
    Българите са оцелели щото са се смяли а ескимосите се смеят с жените си когато путкрепят
  • 29 vin

    17 2 Отговор
    Тези новите +БСП трябваше да направят правителство за да видим новото и модерно управление, очакванията на хората бяха големи а в крайна сметка получихме скъпотия по магазините... А се задава зима реално управление не се задава - явно никой не желае да управлява...
  • 30 Демагог

    20 8 Отговор
    " Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата в момента, заяви президентът на КТ "Подкрепа". Лъжеш Манолов, лъжеш най нагло! Не е контра на всичко - те си казаха още в началото, че няма да се коалират с партиите от статуквото, и го спазиха! всички останали гледат гювеча! Като синдикалист, ти къде си, какво направи?
  • 31 бл.134 в Зап. парк

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Слаби ИТН чалга":

    Важното е ти да си добре! 10 апартамента, 10 любовници ... ей живот
  • 32 Подкрепа

    23 2 Отговор
    Още една паразитна абсолютно безполезна чиновническа хранилка с нашите пари.
  • 33 БОЛШЕВИК 🌟

    24 2 Отговор
    И ще става все по-лошо Манолев, за Вас и твоите олигарси и робовладелци, къде заедно папкахте 31 години на богата държавна софра, а за народа трохите!
  • 34 По добре

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "Меркел":

    Горски, морски...Ти чий го търсиш в сайта като не ти харесва аудиторията?
  • 35 5577

    9 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ами":

    Ехе пубертета отдавна съм го минал. Извън политиката всичко е задкулисие. Първо с говорене става. Пресконференции и диспути, по добрия хората преценят. Много труд и резултати. До тук итн няма никакъв капацитет, камо ли да бъде свършена някаква работа за да бъде отценена от хората. Дори оценката е с отрицателен знак. И правителство да станеше задкулисието прозира. Това се оцени от всички политици.

    Коментиран от #39

  • 36 Споко бе Манолов

    20 2 Отговор
    Още от студентските ми години началото на 90-те беше лафа "Като знам що за инжинер ще изляза от МЕИ-то,страх ме е после на доктор да ида".И...Митко,ти що не си помислиш ЩО хората,та дори и със средни доходи предпочитат да ходят вече по турски болници в Турция да ги лекуват и оперират па макар и не по здравна обиржийфкз каса,а?????
  • 37 Активист на БКП

    16 0 Отговор
    32 години вече е все така🇹🇷🎃🇱🇷
  • 38 Фаро

    21 0 Отговор
    Синдикати в България няма това са мафиоти.Има опити да бъдат създадени нови синдикати,но са под ударите на големите синдикати и мафията
  • 39 С говорене

    10 5 Отговор

    До коментар #35 от "5577":

    става когато имаш хора срещу себе си! Ти нямаш! Срещу теб стои подла сган, забиваща ти нож по всяко време! Не оценявате ситуацията и фактите! Кой те оставя да преценяваш? Плаща се на медии, на мисирки, на тролове и ежеминутно се леят лъжи! На мен не ми пречи! Аз не гледам кой какво говори, а гледам действия и факти! Ето и ти ми говориш за прозиране на задкулисия! А помисли ли върху всичко или просто прие, каквото прочете! Опорките на дб, били, че са хора на доган! Ами защо тази опорка излезе първо от догановите медии? Защо догановите медии, плюят най много по ИТН, Слави и Президента? Защо догановите медии, не плюят борисов? Защо възраждане плаща на тролове, да плюят по Слави лъжи и манипулации, с пари идващи от кръгове от фирми около доган? И още куп въпроси може да си зададе човек и да види истината, вместо да вярва на кухи опорки и глупости! Та каквото си направите и посеете, това ще жънете! Ако си построите замък, ще живеете в него! Но с лъжи, измами, манипулации, подлости, замъци не се строят! Строят се кенефи! Това е в най общи линии и не вредите на никой, освен на себе си!

    Коментиран от #50

  • 40 ти ли

    18 3 Отговор
    незнаеш каква рекетьорска мутра е Борисов и за какъв ни го представяш?ЗАСРАМИ СЕ!Толупа е най-големия диктатор,който унижаваше министрите си.Когато в Япония простака да се покаже боец ритна в кокалчетата Мирослав Найденов му хвръкна копчето на сакото.В Брюксел си размахваше сакото простака да се охлажда.Не само простак,но и злобно чудо,защото е ниска топка.Но на теб ти харесва Манолов,защото ви върви далаверата,а за хората грам не ви дреме схемаджии.Позор сте всичките профсъюзи с несменяемите си мандати искате като толупа да сте вечно начело,затова ли те е страх?
  • 41 Този е

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "СИНДИКАТА":

    алкохолик! И от такива ще чакаме синдикална защита...
    Българите са с най-ниски заплати в ЕС!
    И от повечето африкански и латино държави!
  • 42 Хаха хаха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Слаби ИТН чалга":

    Ами Борисов да се кандидатира за Президент!
    Ама не му стиска!
    Защото ще стане за резил, нали?
  • 43 Авертас

    11 3 Отговор
    Тези с купените дипломи отдавна са назначени с добра заплата във всимки сфери. Личи си от реакциите им срещу служените министри, които разкриват и спират схеми за източване на държавни средства.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 6958

    7 2 Отговор
    Разбирасе че е оказан натиск върху ИТН. ЕС не искат Трифонов да е министър председател. Той няма много много да им върви по гайдата. Меркел иска Тиквата, защото е послушен.
  • 47 Ооо

    1 1 Отговор
    Мдаааа
  • 48 Бъркалков

    6 0 Отговор
    Объркаха ли се нещата ? Щото Славчоу Бей ти каза ,че в екипа му няма ни един от ненужната и продажна вече 30 години шайка която управляваш. Нагаждач с хубави купони партийни за рождени дни . Толкова си "Нужен " на народа си ,колкото и оня милиардер със сараите за неговите си избиратели. Кръволоци търтеи.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 5577

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "С говорене":

    Харесва ми ентусиазма ти че ще се промени нещо без политика. Ми с какво? Гражданска война ли? Аз не признавам никой вие сте ....(мн. цветно го описа). От това по мутренски не може да бъде. Аз не съм трол към които ме пришиваш, но всички мутри като теб са вътрешно убедени в своята правота и всички други са врагове. Ще се отнасяме както си искаме, и ще афишираме иначе че всичко е по конституция. Това е неосъзнато психично разтройство. Само с истинска политика и демокрация може да се промени нещо. Ако си с добри намерения без страх трябва да излезеш пред всички медии и да не се страхуваш от неудобни въпроси. Тогава ще те оценят хората ще наложиш своята правота. Вие предлагате може би сила?

    Коментиран от #51

  • 51 Ти май

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "5577":

    нищо не схвана! Политика се прави с политици, а не с животни! Отиди в джунглата и когато срещу теб има тигри, лъвове, хиени, готови да те разкъсат, ти хвърли пушката и прави политика! Ако стане, ела да ме убедиш! Политика драги, ще търсиш, когато се изринат всички кърлежи впили се в системата и смучещи на всички кръвчицата ни! Надявам се този път осмислиш примерите! Бях повече от красноречив!

    Коментиран от #54

  • 52 ДОКО

    1 3 Отговор
    БРАНО НА ИТН...АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ ТОЧНО ЗА НЕЯ ДА Е ВИНАГИ В ОПОЗИЦИЯ НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И КОНТРА..ТОЧНО ТАКА СЛАВИ ДРЪЖ КУРСА И СЛЕДВАЙ КОЛОВОЗА..
  • 53 Енгелс

    4 1 Отговор
    Ами Митко, при капитализма е така. 89-та поискахте този политически строй, ето ви го сега. Радвайте му се.
  • 54 5577

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Ти май":

    Човек не уважава ли себе си и другите няма да го уважават. С подобен тип мутренско говорене ще настроите българин срещу българин. Както 90те години организирани сформерования защитаваха своята правота. И в крайна сметка всеки прав за него си, ма смъртни случаи на лице. Пораснете, с това пуберско държание само конфронтация която ще ескалира във война. Има диалог който се нарича политика. Излизаш говориш и хората те оценят колко си прав. Най малкото вижте в другите държави как е. Има катедра политология в софийския университет. Науката е всеобхватна в едно общество. Не може пожарникари и цигулари да докоснат дори тая материя.

    Коментиран от #55

  • 55 Чети по

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "5577":

    два пъти! Ако няма резултат, по повече!

    Коментиран от #56

  • 56 5577

    2 3 Отговор

    До коментар #55 от "Чети по":

    Сега се замислям че на времето Бай Тошо за много работи е бил прав. Няма ли по твърда ръка българина се самозатрива. Демокрацията не е полезна за нашето общество. В историчски план поне фактите така говорят.
  • 57 Бай Колю

    2 0 Отговор
    Синдикати в България НЯМА ! Този чичко шпаклова ауспуси на политици !
  • 58 ????

    0 0 Отговор
    "Другарю" Манолов, за да се ПОДНОВИ едно нещо трябва да се РАЗТУРИ, а и такива като Вас трябва да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗЧЕГЪРТАНИ!!!
  • 59 Хаджигенов

    0 0 Отговор
    и тоя е за затвора запомнете го тоя какви пари върти с Тренчев от имоти и то незаконно придобити колко сгради са одали под наем водили се на Подкрепа абе далавери яко
  • 60 ДЯДО ГОШО

    0 0 Отговор
    ГЕРБ Е МАФИЯ ДА ГО ПОМНЯТ МЛАДИТЕ
  • 61 5233

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "точка":

    Явно си гербераст.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове