Last news in Fakti

18 Септември, 2021 09:33 5 747 82

Манолова: Фандъкова е безотговорна, безсмислено е да слушаме Десислава Атанасова

  • мая манолова-
  • евродикоф-
  • бойко борисов-
  • топлофикация-
  • паламара-
  • илчовски

Имаше законно право на протест, а не държавен преврат, заяви бившият омбудсман

Манолова: Фандъкова е безотговорна, безсмислено е да слушаме Десислава Атанасова - 1
Снимка: БГНЕС

Самото засекретяване е незаконно, както и подслушването. Всяка една дума, която съм казала, беше цитирана в тези сигнали. Моят сигнал до МВР е абсолютно основателен. Това, което говорихме през последните месеци, че незаконно се подслушват граждански активисти и целия офис на ИБГНИ. От вчера ми звънят много лица, които искат да има справедливост и да знаят защо са били подслушвани.

Това заяви Мая Манолова, ИБГНИ в ефира на "ЕвроДикоф" на телевизия "Евроком".

"Предлагам на Десислава Атанасова да не е ѝ обръщаме внимание. Целият проблем е, че от формална страна това, което ние казахме и доказателствата, които имахме, че Спецпрокуратурата е образувала досъдебно производство за едно от най-сериозните престъпления в НК, държавен преврат, метеж, срещу протестиращите, които са работили според нея като ОПГ, искат насилствено да свалят властта. Това е законно право на протест, а не държавен преврат“, коментира Манолова.

"В момента целият проблем е, че в действащото законодателство няма предвиден ред, който да защити хората от такова посегателство. Когато се прави масово, това е скандал с европейски мащаб. Ще искаме информация от Спецсъда за това подслушване, ако ни откаже, ще обжалваме в съда. Ще изчерпаме опциите по национален ред, след това ще заведем колективен иск в съда в Страсбург, за да имаме основание, чрез което авторите на това деяние да си понесат отговорността. И да се гарантира, че утре това няма да се случи“, поясни Манолова.

„От всички създадени комисии, ние сме една от двете, които приключиха дейността си с доклад. Проектът няма да бъде готов и до края на годината и дружеството не е предявило иск за тези неустойки, а от 1 януари ще продължат и през следващата година", заяви Манолова по повод "Топлофикация-София". "Всички шефове у на БЕХ, и на АЕЦ „Козлодуй“ и на „Марица“, и на „Топлофикация София“ получават колосални заплати по 200 000 лева на година. Ние сме добронамерени. „Топлофикация София“ оказа се, че са ощетили столичани с 20 млн. лв. След това не са били длъжни да платят ДДС, а след това е внесла ДДС, дружеството не го е възстановило.“, уточни Манолова.

„Поведението на Фандъкова е абсолютно безотговорно с нежеланието си да се занимава с проблемите на „Топлофикация София“ тя поставя под риск столичани.“, разкритикува тя столичния кмет, като подчерта, че от 1 октомври „Топлофикация София“ ще работи незаконно, затова, че тя не е увеличила деругацията. „1,6 млрд. лева дългове дължи „Топлофикация София“. Там има един придворен кръг, който печели на гърба на столичани и не знам кога ще ѝ се поиска отговорност.“, добави Манолова.

„Илчовски и „Градус“ развиват дейност в обсега на министерство на земеделието. Оказа се, че те не са успели да им намерят координатите и да се свържат с тях и да им извършат проверка дали има картел на маслодайния слънчоглед. Дали са го принуждавали Илчовски да продава на по-ниски цени на „Градус“. В същото време от Европейската прокуратура са се свързали по делегация с него, от там са намерили Илчовски, тук от БАХ не са успели.“, посочи тя.

„Аз лично не влязох да разгледам тази луксозна резиденция, но беше важно тази битка да бъде доведена до край", заяви Манолова за За „Паламара“ и покоите на Бойко Борисов.

"Вчера бяхме с граждани на Шумен стана дума, че само лицата на властта имат достъп до там – Борисов и неговия кръг. А реално това е държавно стопанство и пробвахме да видим дали има достъп до него и не ни пуснаха в качеството ни на граждани.“, разказа Манолова.

„Чакахме около 1 час да дойде шефа, в крайна сметка той не дойде. Ние влязохме, за да може гражданите на Шумен да могат да влязат с нас. В крайна сметка успяхме и бяха извадени и други нарушения – 10 дка са продадени с административната сграда за 80 000 лв, дивечът е частен, а всичко това е държавно. Реално това място работи на загуба, за да може властта и елита да се забавлява. В крайна сметка нека се забавляват както и където искат, но да не е с публични пари и ето това трябва да бъде прекратено.“, завърши тя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bai Nudals

    38 31 Отговор
    Майче мятай ги,в 47то Н.С ти ще си човека.
  • 4 МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ

    57 60 Отговор
    КОЙ ФАНДЪКОВА ЛИ...ДЕТО ТИ БИ ШУТА НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ

    Коментиран от #8, #9, #28

  • 5 Факт

    40 38 Отговор
    Тая пърантия мърда ли още

    Коментиран от #48

  • 6 Миризлив пор

    11 24 Отговор
    Нимой тъй, Фандъчео е бливо, Деса също, а и ти.
  • 7 Копейкин

    39 16 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на копейкин фен":

    е поредният "патриот"-крадец, преминал през всички патриотични формации, за да инсталира своя с цел кражби, кражби, кражби!
  • 8 не позна

    35 31 Отговор

    До коментар #4 от "МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ":

    минималната преднина на изборите за Фандъкова знаем от кои квартали дойде , напрактика ГЕРБ още тогава сдадохга багажа и загубиха София , но се задържаха на косъм именно заради купените гласове ...

    Коментиран от #13, #39

  • 9 Тази

    28 20 Отговор

    До коментар #4 от "МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ":

    която освиркват по обществени изяви и тя бяга като подплашена котка. Няма да е тя следващият кмет на София. Перките по "Графа" тотално я препънаха.

    Коментиран от #14

  • 10 Пфу....

    34 18 Отговор
    Тази е една креслива сврака.

    Коментиран от #15

  • 11 Gowo

    25 28 Отговор
    Цялата истина е , че тия наши гербави другари , се бяха окопали като Политбюро на БКП аТака живееха елита по време на соца.Който помни добре знае че имаше такива резиденции по време на комунизма където простосмъртните нямаха достъп.Е....преживяхме го отново да се завърне.И благодарение на един бивш слуга и мутра на властта.Един слагач и подлец .Да ни върне в началото За което излизахме на протести през 1989 година .Да няма вече недосегаем елит
  • 12 Язе си падам по тройки

    12 21 Отговор
    Мая и Деси са идеални

    Коментиран от #16

  • 13 ЩО БЕ

    23 17 Отговор

    До коментар #8 от "не позна":

    За Манолова да не гласуваха само елитни избиратели
  • 14 Те така се отнасяха

    25 19 Отговор

    До коментар #9 от "Тази":

    И с Бацо....ама нещо новите се дънят още повече....та Бацо пак ще ги мачка

    Коментиран от #19

  • 15 Gowo

    20 23 Отговор

    До коментар #10 от "Пфу....":

    Мая говори в интерес на народните очаквания.Точно това ,което си говориме сред хората Че има един елит .Който въпреки престъпленията си е недостъпен за правосъдие Какво не ти подхожда.Че говори това което ли е.
  • 16 А нинова

    10 4 Отговор

    До коментар #12 от "Язе си падам по тройки":

    Къде я слагаш
  • 17 Безскрупулна

    37 25 Отговор
    Майче, крайно време е да не получиш нито един глас. Крайно време е да походиш боса по асфалта.
  • 18 Каквото

    26 34 Отговор
    и да си говорим, както някои и да плюят, всяка дума на Мая Манолова е в десятката!

    Коментиран от #79

  • 19 Мечтай

    12 4 Отговор

    До коментар #14 от "Те така се отнасяха":

    мечтите са безплатни!

    Коментиран от #22

  • 20 МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ

    21 13 Отговор
    То и теб е безмислено да слушаме, ама те търпим....
  • 21 Gowo

    21 22 Отговор
    Който изобличава Борисоф и Борисов модел на властта аз ще гласувам за него.Независимо дали е Мая или Бая.Защото време е Време е истината да излезе наяве .А който е против истината тук да пише каквото си иска.

    Коментиран от #49

  • 22 ТАЛИБАНИТЕ НАПРАВИХА ПРАВИТЕЛСТВО

    17 16 Отговор

    До коментар #19 от "Мечтай":

    Радевите питомци не можаха....мечтите стават реалност и при БАЦО.....поне го показа на практика
  • 23 Gowo

    10 11 Отговор
    Противниците на истината ще има.Зашото мнозина народ се изхранва от лъжата От подменените ценности От подменените институции.От подменената реалност Много са предали те се на хранилка.Повечето читави напускат страната ни и живеят в очакване да се случи .Но какво от калпави и зависими калинки И оредяващи пенсионери
  • 24 Maya the bee

    7 4 Отговор
    Защо не триете троловете?

    Коментиран от #26, #81

  • 25 Мая напада всеки

    23 15 Отговор
    Само и само да отклони вниманието от себе си, защото тя харчи нашите пари крадени от Дубайският бандит. Много е хитра и лукава лисица.
  • 26 Защо не триете

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Maya the bee":

    Антиъроловете
  • 27 ДУБАЙСКАТА КОРВЕТА

    21 11 Отговор
    КОГА ЩЕ ВЪРНЕШ КРАДЕНИТЕ НАРОДНО ПАРИ КОИТО ИЗХАРЧИ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 И ТЯ ХАРЧИ КРАДЕНИ ПАРИ

    21 13 Отговор
    МАНОЛОВА В СХЕМАТА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА ЧЕРЕПА ГИ КРАДЕ И ГИ ДАВА НА МАЯ ДА СИ ГИ ХАРЧИ . НО ВСЕ ПАК ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ ОТКРАДНАТО ОТ ОЛИГАРСИТЕ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ МАЯ Е ОПОРКА НА КРАДЦИТЕ.

    Коментиран от #32

  • 30 МАНОЛОВА ОЛ ИНКЛУЗИВ

    25 11 Отговор
    Тая каква ли не беше...от член на БСП, до....изправи се.....и все тая . Много шум за нищо...резултати никакви...само безкрайно плямпане
  • 31 xxl

    24 11 Отговор
    Тази Кюстендилска слива няма ли да се спре да бръщолеви глупости по телевизиитв.

    Коментиран от #33

  • 32 Gowo

    13 9 Отговор

    До коментар #29 от "И ТЯ ХАРЧИ КРАДЕНИ ПАРИ":

    Това в детската градина ли го разправяте.За забавление на невръстните.Полит пропагандата на старите ви комунистически трикове остарява.Ъова не да неграмотните баби по селата да залъгвате.Всеки здравомислещ вижда кой краде
  • 33 Gowo

    15 4 Отговор

    До коментар #31 от "xxl":

    Учудващо е търпимостта на сайта към подобни безобразия.Освен ако не съвпада с нейните виждания за морал
  • 34 Ама то

    22 12 Отговор
    Кой пък иска нея да подслушва?!Та тя говори едно и също.Като латерна е.Пък и нали обявиха,че са ги прихванали,докато си говорят с обвиняеми лица.Ама нападението е най-добрата защита.Сега се чуди как да извърти нещата..Да се сърди и на Божков,че показа как влиза в офиса му.

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Gowo

    9 17 Отговор

    До коментар #34 от "Ама то":

    Нападението е най добрата защита за нещастника Борисоф.И неугледната Атанасова.Те непрекъснато нападат протестите.Че сеели хаос Нарушавали правата и демокрацията Спрели ,,проекти" .За които знаеме че са крали с милиони.Спрели ваксинацията Оплакаха се в Брюксел , че демокрацията е застрашена....Кой...Борисоф .Дето превърна държавата на еднолично разпореждане Борисоф дето не зачиташе народно събрание, Президент, Конституция, прокуратура която беше превърнал в своя мутренско силово подразделение.Борисов се оплаква и напада.С за хилядите кражби.Пак напада ...Кого???

    Коментиран от #69

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 5 Отговор
    мафията у насси има ДЪРЖАВА
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хомосапиенс

    18 9 Отговор
    Не ме интересува кой ще влезе в следващия Парламент Само от тая да не влиза пак.
  • 39 Леле

    16 10 Отговор

    До коментар #8 от "не позна":

    Стига с тия тъпотии - на местен вид всички купуват. Ако става въпрос за морал и човешки ценности Фандъкова е светлинни години пред Мая. Добре известни са връзките на Мая с подземния престъпен свят, което никога не е било проблем за Фандъкова. Просто злобата на повечето българи трябва да е насочена към някого и най-лесно беше , това да е Борисов. Фандъкова наследи тия негативи. Мая единствено се занимава с интриги, лъжи и измами, като използва някакви полуистини и ги модифицира за нейна изгода. Защо се занимава са най-приближиенети до Божков? Може би са "цвета " на нацията с единствено желание "да оправят" България. Същия въпрос трябва да се зададе на Диков и на Радев.

    Коментиран от #44

  • 40 хамсал

    11 3 Отговор
    По едно време Карамуша го стопанисваше Батков, като частен имот! От два километра преди него табели с възбрани, като концлагер! А е държавен имот!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Верно ли

    8 10 Отговор
    Факт е, че всички вкупом се юрнаха да плюят МаяМа и Дончева. Факт е, че те отдавна са с полит.ла.на и много добре знаят какво става и са си отворили устите, а това е много неудобно за всички, дето цоцат от държавния бюджет! И пак за тях ще дам гласа си, защото само те се опитват да свършат нещо в тоя полит.б.рдак!
  • 43 Крадеца вика дръжте крадеца

    16 8 Отговор
    Как се прави на тъпа защо били подслушвани.Разбра се че просто са говорили с Васил Божков и покрай него се е случило.Този е с 18 обвинения На нашите ако не вярваме американците го вкараха в магнитски.На тази и показаха снимка как с къса рокличка отива на крака в офиса дето като седне ще и се види най силния аргумент от политиката.Божков сам призова към протести и сподели как ги управлява хванаха и хора които носеха пари и разплащаха.Това врякаме сега има за цел да отклони вниманието от основния въпрос.Мая ти нали ходи при него да искаш пари.Очевидно е взела защото беше пълно с билбордове.Слави разобличи тяхната партийка с 500 К..Като завзеха министерски съвет това какво е ?.От тяхната палатка бомби вадиха. Вече 4 масеца на Мая хората от майките не се чуват.Защо ли или им решиха проблемите.Хора нямаме нужда от отровни плодове в политиката.Тя се е доказала като такава

    Коментиран от #46

  • 44 Gowo

    7 15 Отговор

    До коментар #39 от "Леле":

    Връзките на Фандъкова с подземния свят са пред очите ни.(ви).Не ли достатъчно че познава Борисоф

    Коментиран от #77

  • 45 Верно ли

    9 7 Отговор

    До коментар #41 от "Gowo":

    Да бе, спонсорирал я с "нашите" пари, дето гламаците ги даваха доброволно да търкат билетчета :))) Божков не е крал пари от държавния бюджет и както сам каза, никога не е спонсорирал Мая.

    Коментиран от #47, #55

  • 46 Gowo

    10 8 Отговор

    До коментар #43 от "Крадеца вика дръжте крадеца":

    И като са подслушвали Божков и Мая какво да си говорили.Какво установиха Дай нещо компрометиращо.Дай да видим какво са говорили за изобличение .Само повтаряте че има връзки с Божков.Е...Дай нещо истинско уличаващо .

    Коментиран от #56

  • 47 Gowo

    7 10 Отговор

    До коментар #45 от "Верно ли":

    Да.Но комунистите на гербавите,все това повтарят Спонсорирали я...ЗА КАКВО.?Обвинения в типично комунистически пропаганден стил.Без повод .Без основание.Пълно с лъжи и небивалици
  • 48 Отново безполезното

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    плямпало се появи .

    Коментиран от #51

  • 49 Ами ти

    9 8 Отговор

    До коментар #21 от "Gowo":

    си против истината . Как мислиш - човека на братя Галеви и Черепа може ли да е против мутрите ?

    Коментиран от #52, #53

  • 50 Някой

    11 8 Отговор
    Сестра галева и елена йончева са най-безотговорните и лъжливи същества в България!
    ПОЗОР!

    Коментиран от #54, #59

  • 51 Gowo

    7 9 Отговор

    До коментар #48 от "Отново безполезното":

    Полезно е.Безполезно е за тебе меко казано.Опасно е за тебе.Страх ви тресе ако всичко това което говори Мая се реализира Щото верно е.Сега само приказва Но тя не Борисоф за да разпорежда кой и кога да бъде ,,ударен".Кой да му натрият носа защото не се съобразява.На кого с 200.На кого обвинение.Това време отмина Сега чакаме съд и прокуратура които хич ги нямаме Просто липсват.Нямсме държавни органи Държавата ние без нормално работещи институции.За да вкарват.А не само да говорят за престъпленията на бившите величия от ерата Борисоф

    Коментиран от #75

  • 52 Gowo

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ами ти":

    Как да мисля над нещо измислено и лъжа.Като я подминавам.Тска го ,,мисля".Не разсъждавам над нещо което го няма.Не съм заблуден.Не съм луд.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Крадеца вика дръжте крадеца

    3 6 Отговор

    До коментар #45 от "Верно ли":

    Само дето всъщност не е внасял пари в бюджета (крал).Нещата са прости само оправданията различни.Всички са крадци а не герои

    Коментиран от #61, #62

  • 56 Много

    7 6 Отговор

    До коментар #46 от "Gowo":

    Gowo, много си се активизирал днес!Успокой се,бе човек! Темата е,че Мая Манолова излиза сега ,с номера,че била подслушвана.Аз пък твърдя,че тя едва ли има нещо интересно да каже,но понеже тя си мисли,че е голяма работа и ,понеже сигурно и на самата себе си омръзна,сигурно,да говори едно и също от сутрин до вечер,сега се фокусира върху тази тема и започна да "плаши гаргите".Делата по-добре говорят.Тя не е от вчера в политиката,че да не я знаем.

    Коментиран от #58

  • 57 Просто човек

    5 6 Отговор
    Изправи се! Промяната продължава...
  • 58 Gowo

    5 5 Отговор

    До коментар #56 от "Много":

    Не е подсушена тв.Или ти не разбра.Подслушван е екипът и.Политики са подслушвани.Какво да и подслушват на нея.Нея , знаят , че няма в какво да я уличат.А ти не се грижи за политиката Има кой да се грижи за вас.За мене не пиши Не ме познаваш
  • 59 Да де нооо

    7 8 Отговор

    До коментар #50 от "Някой":

    Комунистът Борисов е по-лъжлив!
    Йончева на два пъти го осъди в съда на парични обезщетения за лъжите на толупа от Банкя, нали?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Верно ли

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "Крадеца вика дръжте крадеца":

    Това, което казваш е лъжа. Срещу солиден подкуп са го таксували по тънката тарифа, която ТЕ (Менда и Владко) са прокарали в закона за хазарта. Всичките дела по този казус паднаха в съда, защото той не е направил нищо незаконно. Тъй че тия дрънканици ги дрънкай някъде другаде.
  • 62 Верно ли

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "Крадеца вика дръжте крадеца":

    Това, което казваш е лъжа. Срещу солиден подкуп са го таксували по тънката тарифа, която ТЕ (Менда и Владко) са прокарали в закона за хазарта. Всичките дела по този казус паднаха в съда, защото той не е направил нищо незаконно. Тъй че тия дрънканици ги дрънкай някъде другаде.
  • 63 Точка

    6 1 Отговор
    Та ние уверено се вбъщаме назад в Социализма! Върви нороде възродени към светли бъднини върви!!!..
  • 64 ЕХОТО ОТГОВАРЯ

    7 4 Отговор
    ДА, ИМАШЕ законно право на протеста, но не и законно права да се оплескат жълтите павета и сградите олицетворяващи държавността! Да, "другарко ", Манолова, второ поколение комунистка! Това не беше мирен протест, а хулигански метеж, приближаващ се до преврат, а вие всички бяхте готови за това! Вие, всички побързахте да си окичите името "Партиите на протеста, а по късно партиите на промяната!", дори се скарахте помежду си кай е по-най - това е неоспорим факт! За каква промяна става въпрос, промяна да се върне отново мракобесническия комунизъм?! Обществото видя как целенасочено подтиквахте незнаещите, нещастни "протестиращи" за какво точно са на площада и какво искат, и си затваряхте очите за противозаконните, противоконституционните действия които се извършваха. Нали така, наричахте ХУЛИГАНСКИ, противообществените прояви по време на комунистическото си управление, и гамените ги изпращахте в вашите лагери на смъртта, а там не само биехте и изтезавахте мирните протестиращи, вдигнали глас срещу БКП,
    - вашата власт направо ги УБИВАШЕ - давахте телата им за храна на прасетата. И тук възниква въпроса - Кой ли си е похапвал след това от тези "вкусни" пържолки?, защото тези прасета не са отглеждани за зоологическата градина на Белене! Днес вашите протестиращи не знаят каква означава милиционерски произвол и трепане, чупене на глави в подземията на вашата народна милиция "другарко" Манолова! Престанете с вашите простотии и не се пишете на голям юрист който защ
  • 65 ЕХОТО ОТГОВАРЯ

    7 3 Отговор
    ... Престанете с вашите простотии и не се пишете на голям юрист който защитава някой от престъпните елементи, защото с тези остарели комунистически трикове няма да спечелите доверието на народа! - Вие сте токсична партия и трябваше да бъдете ИЗЧЕГЪРТВАНИ още преди 30-сет години, " другарко" Манолова, но вие, вашата партия БКП-БСП, така и не разбрахте, че трябваше да се извините на благородния български народ който не ви потърси отговорност, който не ви линчува за извършените престъпления! Разминахте се само, партията ви БКП да бъде забранена със закон, и се преименувахте на БСП за да останете във властта - пак кокошкарски хитринки!

    Коментиран от #78

  • 66 САМО ГЕРБ

    9 4 Отговор
    САМО БАЦО, ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БАЦО! ТОЙ ЩЕ НИ СПАСИ! БАЦО...БАЦО...БАЦО...
  • 67 стоян

    7 4 Отговор
    В народното събрание има 240 депутата -но всеки ден ни натрапват да гледаме грозната мутра на тази крякаща жена която изпълнява политически поръчки срещу много пари който плати
  • 68 Божеее,

    7 3 Отговор

    До коментар #41 от "Gowo":

    Ти кьорав ли си какво харчи Майчето!Та тя не работи ,кой знае от кога,а само чантата й е няколко хил.евро!А,как се прави партия без пари и избори също?!Какви доказателства искаш повече?!Лъжите й за Костинброд,предложението Оплютия днес Пеевски да стане шеф на ДАНС,лъжите й ,че не свързана с Божков и парите му и т.н!Кое точно не ти е ясно, или така ти изнася?!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Перо

    6 1 Отговор
    Мая Манолова да съди персоналните виновници,направили искане за СРС-та по този член от НК! Иначе измислените милиционери,министри на МВР,шофьори на бай Миле и членове на ОПГ,преди МВР,няма да бъдат подведени под отговорност,а репресирания данъкоплатец ще плати присъдата над държавата! Да търси персонална отговорност!!!
  • 71 Безмислено е

    5 3 Отговор
    да слушаме и теб, но устата ти мели, мели...

    Какви ревизии, какви пет лева?! На каква се правиш, огледай се в огледалото. Не си била починала след разпускането на 46-тия.

    Ще имаш време, ще имаш време да си почиваш, когато с бабикяните гледате 47-мия парламент по тв.
  • 72 Мая ми прилича повече на журналистка

    4 4 Отговор
    Демек мисирка.............кулю , кулю .
  • 73 То пък

    3 3 Отговор
    На кюстендилската слива, сигурно заслужава да и обръщаме внимание!!!!!Смях.
  • 74 Го4о

    2 3 Отговор
    Излишно е да се гласува за: "Наведи се Мая ние Мутрите идваме" - тази жена падна под водното равнище! Дано това и беше последното НС!
  • 75 Gowo1

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Gowo":

    А бе човек ,защо умишлено изпускаше една буква от ника си.Правилното изписване е GowNo,какъвто и си.
  • 76 МАЯ МУТРАКЕСАТА

    4 3 Отговор
    БЕЗОТГОВОРНО Е ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ЗАЩИТАВАШ МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ЗА ДА ГИ ИЗМЪКНЕШ ОТ ПАНДИЗА. И ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА МАНОЛОВА КАТО СЪУЧАСТНИК В СХЕМИ .
  • 77 Го4о

    3 2 Отговор

    До коментар #44 от "Gowo":

    GowNo, скрий се и спри да дразниш коментиращите! Нахалството ти е безкрайно и вреди най вече на любимата ти БСП/БКП! Комунист вече НЕ звучи гордо! Скрий се с добро.
  • 78 Ехото

    3 4 Отговор

    До коментар #65 от "ЕХОТО ОТГОВАРЯ":

    на ехото:

    Стига с тия опорки за комунистката галева.

    Толкова е комунистка, колкото гейстанишев и масоните около гергов.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Кинжал

    4 2 Отговор
    Мая им разгонва ежедневно фамилиите на мафиотизираните гербаджии! Затова е "най-обичана" от техните неграмотни тролове. Само така, Мая, ти си истински боец! Надяваме се в новия парламент да видим още изобличения и разкрития. Както президентът каза, очаквайте цялата помия да се излсипе върху вас, но това да не ви обезкуражава, защото народът ви подкрепя и вас, и служебното правителство. Дано заблудените избиратели на ИТН се преориентират своевременно към вас, защото наистина заслужавате адмирации за борбата, която водите!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове