Last news in Fakti

26 Септември, 2021 14:18 8 895 35

Илиян Василев: Кирил и Асен правят същата "грешка", каквато направиха ИТН

  • илиян василев-
  • кирил-
  • асен-
  • грешка-
  • итн-
  • правят

Нямат никакво право да поставят тези 5 условия и да поставят ултиматум, смята дипломатът и енергиен експерт

Илиян Василев: Кирил и Асен правят същата "грешка", каквато направиха ИТН - 1
Снимка: БГНЕС

"На това Харвард не учи - на умението да постигаш целите без диктати. Кирил и Асен правят абсолютно същата "грешка" /,ако приемем, че е несъзнателно/, каквато направиха ИТН". Това коментира в социалната мрежа новата формация "Продължаваме промяната" и нейните лица Петков и Василев дипломатът и енергиен експерт Илиян Василев.
"Нямат никакво право да поставят тези 5 условия и да поставят ултиматум. Това е инфантилна проява, която вместо добър знак, излишно напряга обстановката, защото поставя другите участници в срещата в положение на подчинени и демонстрира високомерие.
Става по друг начин - събират се обсъждат предложения и излизат с общ документ. Защото така поставен въпросът е предизборен и в значителна степен изпразнен от съдържание.
И какво - ДБ също да излезе със свой вариант на "ултиматум"? Няма да го направят, най-добре е да се направят на разсеяни и да не обръщат внимание.
С демонстрация на его вървим към катастрофа, а К и А към съдбата на Слави.
Това с такта, с възпитанието, с дипломатичността - не се преподава в скъпи училища, но без него в политиката се превръщат в пореден претендент за наследник на диктатора Борисов след началника Трифонов.
Не знам дали Кирил и Асен си дават сметка, че ако не успеят на тези избори, втори път няма да имат възможност. Слави загуби влиянието си на трети избори. К и А има още по-къс хоризонт на доверие"


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гжуът

    31 28 Отговор
    Що ьа утрепка изпълзява да дава акъл?

    Коментиран от #10

  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    20 26 Отговор
    КВИ УЛТИМАТУМИ ПА ТИ БЕ??!!МИЯЧ НА ЧИНИИ ДА ТЕ ВЗЕМАТ ТИ КАЗВА РАБОТОДАТЕЛЯ КАЛ СЕ МИЯТ ЧИНИИТЕ В МЕГОВАТА КРЪЧМА!!!ТЕ КАЗВАТ КАК ЩЕ РАБОТЯТ ТЕ И КАКВИ СА ИМ ПРИОРИТЕТИТЕ.!И ЗА ДА СЕ СЪЮЗЯТ С НЯКОГО ТО ТРЯБВА ДА ИМ СЪВПАДАТ ПЛАНОВЕТЕ..,КОЕТО Е НОРМАЛНОТО!!!ДРУГОТО Е СТАТУКВОТО!РАЗЛИЧНИ ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ НО ЗАЕДНО ОКОЛО БАНИЦАТА!!
  • 3 волан

    47 18 Отговор
    Поне Кирил и Асен не пеят и свирят кючеци и чалга.

    Коментиран от #15

  • 4 Добри

    28 12 Отговор
    През ден,през два агент "Сашо" напомня за себе си със своите "блестящи" анализи.
  • 5 Майна

    29 24 Отговор
    Те правят това , което изискват от тях ,тези които ги ИЗБУТАХА...НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ РАДЕВ ГИ НАЗНАЧИ И ПРОКЛАМИРА ЩОТО СА МНОГО ,,УСПЕШНИ,,
  • 6 вярвам им

    32 34 Отговор
    Тези млади мъже са дале4 от подмолните на4инания на шайката ,които убиха народ и родина !!

    Коментиран от #8, #20

  • 7 Gowo

    30 27 Отговор
    Кирил поставя не условия.А програма.Хора със съмнителен рейтинг да стоят на страна.Но не затварят врати като Слави.Всеки който се разграничи от модела Борисов е добре дошъл при тях.Това е първото което искаше и народа Отделяне на фалшивото от истинското Няма как с крадци на коли да правиш политика за борба с престъпниците.

    Коментиран от #22

  • 8 Будист

    10 16 Отговор

    До коментар #6 от "вярвам им":

    Аз, пък вярвам в Буда!:) Ти, вярваш ли му?!:)
  • 9 Усик му подариха мача ??

    14 13 Отговор
    Да се вдигне рейтинга на украйна!! Политика мръсна дума!! А тия кирил и методи сега програма пишели ?? А извинете проект ама американски!! Като бокса де нали ме разбирате??
  • 10 браво

    19 13 Отговор

    До коментар #1 от "Гжуът":

    Абсолютно прав е Илиян Василев и това не е " даване на акъл" а приятелски съвет. Всички подкрепяме Кирил и Асен , но нещата не трябва да се правят с диктаторски методи а с дипломация, особено ако не се очертава да постигнеш сам 121 депутата, а ще ти трябват коалиционни партньори за съставяне на правителство. Чалгаря сам се убеди , че с заповеди от диванчето не може да командва лидерите на другите партии - това не са сценаристчетата и пазачите му.

    Коментиран от #16

  • 11 3.14К

    16 6 Отговор
    Илияне, цялата ви интригантска политика се обърна срещу вас. И се получи ДА ама НЕ.
  • 12 Хаах

    19 5 Отговор
    Няма как да стане Кирил и Асен да вземат страна на една от олигархичните кланове.Преди 20 години ни казваха, не бива с лошото/ЛУСТРАЦИЯТА/, ще чакате да се сменят поколенията, а в това време ние ще управляваме живота Ви и ще Ви държим бедни и зависими.Е, чакахме 20 години, за да дойде времето за естествената лустрация.Затова това е началото. Всички псевдополитици и некадърници вън от НС.Недей да се правят на неразбрали за какво иде реч.И ако не са Кирил и Асен, други ще са.Показват си банковите сметки и заплатите в интернет, да видиме как законно се става милионер в България от държавна заплата и почтено и морално ли е да има хора с по големи заплати от Президента на Щатите.
  • 13 българка

    17 7 Отговор
    Много странно - едни ги обвиняват, че щели да преговарят с ГЕРБ и ДПС (при определени условия), други ги обвиняват, че въобще поставят условия!
    Ами след като хората търсят обединение, все пак трябва да стъпят на нещо! Имат чувство за отговорност и искат да направят това, което са обещали, а не да измамят очакванията!
    Всеки, който иска да създаде успешен екип, поставя условия! За едно предприятие - може, а за една партия - не било редно!? Как така? Докога ще търпим некадърни и крадливи политици да подяждат живота ни ?!?
  • 14 Илиан Василев станал вече и Енергиен

    11 8 Отговор
    Експерт, колкото Доган Хидроинжинер!! На всяко гърне меродия!! Всезнайко по Нищо!!
  • 15 Българка

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "волан":

    Свирят си един на друг, това по-добре ли е?
  • 16 Българка

    11 17 Отговор

    До коментар #10 от "браво":

    Кои всички? Тия които не ги подкрепяме сме много повече. Кой нормален изобщо, ще подкрепи тия двамата? Кокорчо и Канадеца, за който още не се е произнесъл КС .

    Коментиран от #27

  • 17 баста

    8 3 Отговор
    Няколко олигархични клана дето водят борба в момента за власт, що така пискат.Не им ли беше ясно, че в крайна сметка ше се появат едни като Кирил и Асен.На ГЕРБ булонките вече се осветиха, явно вече е ред да се осветят и креатурите на тези олигарси, които ни готвят подмяна, под предлога за борба срещу Бойко.
  • 18 Режисьор

    3 9 Отговор
    Това е театър, всъщност те си се коткат за след изборите. За да не делят избиратели, Кирчо и Кокорчо се опитват да съберат от другаде
  • 19 Ender

    8 16 Отговор
    Съдбата на ИТН е пак да са първа политеческа сила, така, че не ги сравнявайте с тези смешковци от ПП=ДБ2!
  • 20 Подкрепа за Борисов

    8 10 Отговор

    До коментар #6 от "вярвам им":

    Тези са лансирани и назначени Защо има толкова заблудени българи За 30 год не се ли научиха А Какво стана с Чалгарите Много бързо ги забравихте Оправиха ли ви И сега Лансират Тези зализани
  • 21 НЕМА НИКВА ГРЕШКА, ФАТМАШКИТЕ

    3 7 Отговор
    ГЕ-ЙЗЕРИ ОТНЕСОХА... К-У-РО

    Коментиран от #26

  • 22 LOSHIA

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    Червеб Ицко и Мая бяха назначени от Борисов,а сега върло ще се борят за неговото отстраняване?..........ха ха ха ха ха ха ха ха .............

    Коментиран от #25

  • 23 Подкрепа за Борисов

    2 8 Отговор
    Тези са лансирани и назначени Защо има толкова заблудени българи За 30 год не се ли научиха А Какво стана с Чалгарите Много бързо ги забравихте Оправиха ли ви И сега Лансират Тези зализани
  • 24 Подкрепа за Борисов

    5 9 Отговор
    Аман от спасители Аман от Месии НЕ ИСКАМ НИКОЙ НИКОЙ ДА МЕ СПАСЯВА НЕ ИСКАМ НИКОЙ НИКОЙ ДА ЛЪЖЕ КРАДЕ РАЗРУШАВА ИМА ПАРТИИ ИМА ДЕМОКРАЗИЯ ЦЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАТ И ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗАЕДНО ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ АКО НАИСТИНА МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 25 АШКОЛСУН ГЮБЕЦИ

    1 6 Отговор

    До коментар #22 от "LOSHIA":

    Саму Карадайъ,Слави, Гюбеци и Коч Байрам.
  • 26 изрод от ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "НЕМА НИКВА ГРЕШКА, ФАТМАШКИТЕ":

    Вие толкова яко сте го наседнали и не го давате на друг
  • 27 ОПГ ГЕРБ-ДПС

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    За теб, дежурния трол на ОПГ-то и крадец на никове е ясно че не подкрепяш нищо друго, освен пълненето на чекведжета от нашите пари. Щото от чекмеджето идва твоя надник.

    Коментиран от #29

  • 28 Цървул

    2 3 Отговор
    агент Сашо, професия русофоб!
  • 29 Българка

    8 10 Отговор

    До коментар #27 от "ОПГ ГЕРБ-ДПС":

    Моя надник идва от работата ми. Това, че съм умна ми помага да разбера за какво се борят ония двамата крадци и нищо и никой не може да ме накара да ги поткпепям. Това, че ги мразя заедно с оня фатмака не ме прави трол, а трезво мислещ човек.
  • 30 Феодал

    6 1 Отговор
    Не му е нито верен, нито актуален съвета на Василев.Какво каза Кирил.Всички почтени и все още запазили достойнство и морал, имате място дори при нас.Как така Слави, Бойко, Корнела искат да имат в листите си най образованите, умни и кадърни а след като ги привлекат, започват да ги учат на послушност и да ги учат да манипулират, че и да крадат.Тава си е профилактика, която ПП въвеждат относно лидерите на партиите на статуквото относсно кадрите им..Я как ще се смени и тонът и говоренето.Даже чувам днес Бойко говори за почтеност.Ама в Масква това не се учи.
  • 31 007

    7 7 Отговор
    Прaвeнe нa пoлитикa в БГ e cлoжнo нeщo и дoceгa мaлкo ca уcпeли и тoвa, кoeтo Бoриcoв нaпрaви труднo вeчe мoжe дa ce пoвтoри. Мeтoдитe, пoдхoдa бяхa пригoдeни зa нaшaтa нaрoднa пcихoлoгия и чacт мoдeрнeзирaни "тaтoви" нoмeрa нa ceлcки хитрeц. Държaниe ту нa диктaтoр, ту нa cлугa нарoдeн или нa EC нaчaлницитe, пoдплaтeнo c виcoкa aктивнocт, бързa рeaкция и зaдължитeлнo c дoбри икoнoмичecки рeзултaти. Нe трябвa дa ce зaбрaвя и кaриeрнoтo му изрacтвaнe, c кoeтo имa cтaж зa "пoлитичecкa пeнcия". Тeзи мoмЧури ca тръгнaли c лъжици кoлкoтo лoпaти, cъc cъмнитeлeн oпит и уcпeх дo ceгa и пoдпрeни oт прeзидeнтa или нaeти нaй-вeрoятнo, a тoй e c крaткa и нeчиcтa пoлитичecкa кaриeрa. "Вcякa икoнoмичecкa кризa e прeдизвикaнa oт някoй aмбициoнeн хaрвaрдeц c дoбри нaмeрeния". Тeзи cлaдкиши, aкo нe знaят кoй и зaщo гo e кaзaл, вeрoятнo нe ca били в Хaрвaрд.

    Коментиран от #32

  • 32 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "007":

    Радвам се,че има хора,които виждат нещата по този начин,защото аз мисля като теб,но започнах да се съмнявам при толкова много мислещи противното,дали не греша.

    Коментиран от #33, #34

  • 33 007

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Просто мнение, но за качествата на нацията трябва ясно и открито да се говори и да не се залъгваме с велики моменти от историята ни; важно е какво струваме тук и сега. Ако някой иска да направи Швейцрия от България се налага да внесе ни и замени с 5-6 милиона швейцарци или да се започне с превъзпитанието ни и така поне 400 години, както обичат да казват англичаните.
  • 34 www

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Не си пиши сам похвалите! Издава отчаяние.
  • 35 Ежко Бежко

    1 0 Отговор
    ПП и Възраждане са перфектните партии да управляват страната. Едните се подмазват на Козяка , че да не ни спретнат цветна революция, другите дърпат контра и одобряват само това, което е изгодно за България, било то козяшко, китайско, руско или европейско.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове