Last news in Fakti

27 Септември, 2021 06:37 4 394 49

Русофилите издигат Николай Малинов за президент

  • николай малинов-
  • избори-
  • президент-
  • русофили-
  • кандидатура

Сред целите на партията е поетапното ни излизане от НАТО

Русофилите издигат Николай Малинов за президент - 1
Снимка: БГНЕС

ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" издига Николай Малинов за президент и ще се яви самостоятелно на предстоящите избори, предаде Евроком.

Това решение бе взето в събота на заседание на IV конгрес на ПП “Русофили за възраждане на отечеството”, проведено в с. Мрамор, София.

“На прага сме на трети поред за тази година парламентарни избори. Вече пети месец парламентарно представените партии не могат да излъчат правителство. Политическото безсилие обаче не е плод на различни визии за развитието на България. Безплодността на два парламента я дължим на конюнктурни, тясно партийни и личностни сблъсъци. Никоя от партиите, прескочили 4%-ната бариера на изминалите два избора, не поставя под въпрос нито колониалния статут на страната ни, нито икономическата и финансовата политика, водещи до най-големите неравенства и до най-голямата бедност в ЕС, нито опасната за бъдещето ни външна политика на България“, коментира Николай Малинов, председател на партията.

В дискусията взеха участие видни експерти като проф. Нако Стефанов, д-р Атанас Панчев, д-р Иван Пенчев, Лазар Мурджев, доц. Валентин Вацев.

ПП “Русофили за възраждане на отечеството” ще се явят самостоятелно на предстоящите избори.

“Ние сме на политическата сцена, за да поставим въпроса за диалога между Изтока и Запада, за жизненоважното за България сътрудничество с Русия, за цивилизационния избор, направен от българския народ преди 1200 години, за заплахите пред Мира, които създава агресивната евроатлантическа геополитика“, допълни Малинов

Нашите цели са:

Поетапно излизане на България от агресивната и обслужваща само американски интереси НАТО и изграждане на евразийска система за сигурност отказ от чуждо военно присъствие в страната ни;

превръщането на България и Черно море в “Зона на мира” и зана за свободна търговия възстановяване на уважителни и конструктивни взаимоотношения с нашата цивилизационна сестра Русия; присъединяване към тези сили, които се борят Европейският съюз да се превърне в съюз на суверенни нации; възстановяване на българските права над подземните богатства на България

активно участие на държавата в икономическите процеси в страната ни борба с огромните социални неравенства чрез друга данъчна и социална политика рестартиране на проекта АЕЦ “Белене” “Не” на “Зелената сделка”! “Не” на задължителната ваксинация!

“Николай Малинов е лицето на партията, вече 12 години е успешен председател на НД "Русофили", добре известно лице в България и чужбина, изразител на желанията на голяма част от българския народ за опазването и развитието на добрите отношения с Русия”, допълни Валентин Григоров – главен секретар на партията.

ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" започва и номинации за вице-президент и кандидати за народни представители в партийните листи по райони.

В заключение, делегатите се поздравиха се поздравиха с успешно завършилите дело след 11 месечни усилия за това името на партията да бъде променено от "Възраждане на Отечеството" на "Русофили за възраждане на Отечеството"

"Със самото си съществуване "Русофили за възраждане на Отечеството" променя структурата на българското политическо пространство. Това не е партия като всички други. От гледна точка на своето съдържание "Русофили за възраждане на Отечеството" е качествено ново явление в българския политически живот. Това е културно-исторически и геополитически съюз, обединяващ целия политически спектър. Без да се неглижират различията по остта ляво – дясно, милеейки за България, "Русофили за възраждане на Отечеството" напомнят, че България и Русия са в един и същ цивилизационен блок и че за България е по-добре да бъдат запазени добрите отношения с Русия", коментира доц. Валентин Вацев.

"Това не е проруска партия, това е пробългарска партия, която мисли за доброто на България и тази мисъл обединява леви и десни хора. В този смисъл няма да е вярно да се каже, че няма ляво и дясно в партията. Напротив, има, но те общуват естествено и свободно помежду си, обединени от общи виждания относно българо-руските отношения", поясни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 10 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
  • 2 Ще гласувам

    41 36 Отговор
    За тях. Имах колебание за Костадинов но сега вече нямам

    Коментиран от #3, #4, #10, #13, #40

  • 3 Мислещ

    22 31 Отговор

    До коментар #2 от "Ще гласувам":

    Правилно, Възраждане е бългаеофилска партия, всякакви други фили по-добре се ориентирайте другаде.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Напиши коментар

    40 41 Отговор
    Не бе , вие въобще не сте про руска партия ! Даже никак ? Къде го научихте този новговор?
    Вижте си “цивилизованата “ сестра - какви неравенства има в нея - как ходят там номенклатурчиците на работа , с кортеж от 40 коли и хеликоптери и как ходят на работа в презрените “бедни “ държави -с влак , метро и колела. Мурзилки !

    Коментиран от #11, #28

  • 6 гошо

    41 42 Отговор
    Национален предател
  • 7 Най после

    42 34 Отговор
    решихте ми проблема, много се чудех за кого да гласувам, но вече реших, това ще е за истинският човек-Малинов! Къде дремят тези русофили, че чак сега набраха смелост, чакаха краварите да съсипят България ли и тогава да се събудят. Показвайте и партията, че да спасим България. Възраждане какво се цепи, нали уж са патриоти!?
  • 8 Д-р Никола Христович икономист

    52 40 Отговор
    Винаги като много умен човек завършил в хубавата Москва съм казвал ,че пътя на малка България е до голямата и велика страна Русия.
    Да направим каквото трябва братя за интеграция с братската страна.Вън Атлантически клубове и предателите!

    Коментиран от #16, #35

  • 9 Психo от Курило

    22 31 Отговор
    Брей, тия у Мрамор какво си имат, русофили! Конкуренция ни го играят, ама не знаят, че у Курило си имаме новоикърско сиво говедо, имаме си психиатрия, даже си имаме цяла плеяда президенти, извънземни и какви ли още не.
  • 10 Ще разберем

    22 22 Отговор

    До коментар #2 от "Ще гласувам":

    кои са лизаците на краварски д.пета!
  • 11 ХХХ

    35 15 Отговор

    До коментар #5 от "Напиши коментар":

    А тука при нас има голямо равенство.Всички имаме
    чекмеджета с кюлчета и евро и всички ходим на
    работа с джипки от по 100 бона.
  • 12 ЛЛЛ

    45 34 Отговор
    По-добре с Русия отколкото с Америка. Какво видяхме от едните и какво от другите. Станали сме неблагодарни като македонците.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Малинов си

    36 29 Отговор
    има и визия и ум, ще бъде достоен президент, а и големи ползи ще има за България, нашият пъг е на Изток, а не в джендарията!
  • 15 България

    28 7 Отговор
    е пълна с предатели , за едно почесване по корема , както помияри харесват ще продадат и родителите си !
  • 16 Робите

    15 19 Отговор

    До коментар #8 от "Д-р Никола Христович икономист":

    си харесват робството .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Софиянец

    28 38 Отговор
    Национални предатели, искат и се молят като излезем от НАТО да ни окупират отново ватниците, като в Крим. 44-а е било същото, окупация и референдум за република под дулата на съвеЦките автомати. Същото като в Крим, искат и у нас! На това му се казва национални предатели.

    Коментиран от #23

  • 20 Майцепродавци

    21 37 Отговор
    И аз като Радев се изкушавам да попитам тези рубладжии "А на вас кое ви е Отечеството", дето ше го възраждате? Срам и позор!
  • 21 Горд Българин

    29 18 Отговор
    Достойна алтернатива. Ще имат успех. Чакаме листите да видим
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Псевдоним

    20 12 Отговор
    Накрая ще стане така, че ГЕРБ ще имат най-тъпият кандидат.

    Коментиран от #25

  • 25 Защо накрая

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Псевдоним":

    Още отсега се знае че е така
    Близнашки е кандидат за президент на ГЕРБ

    Коментиран от #37

  • 26 Бля блиаад

    15 19 Отговор
    Малинов вече 20 години е успешен председател на масата дето лющят водка и гледат мазно куфарчето от Кремъл..
  • 27 Митко

    17 18 Отговор
    Тези не са русофили, а русофилистици.
    Сибир е голям и място има за всички ви, а Малинков ще ви е знаменосец.
  • 28 Марги

    24 6 Отговор

    До коментар #5 от "Напиши коментар":

    А в проамериканска България как е!!?? Тук имаме разделение между бедни и богати каквото никой жив до сега не е виждал че и не е чувал. И защо от Америка за България трябва да ни казват години наред кой ще ни управлява т.е. ще ти експлоатира? И защо вместо да се строят военни бази в България да не се построи нова АЕЦ че да има ток и той са е по евтин и тъй нататък за отговор на Мурзилката в която също няма нищо лошо!! А като чуя О кей О кей лошо вече почва са ми става!!!

    Коментиран от #34

  • 29 йух

    6 23 Отговор
    Божеее,какво става в тази България бе!?Отявлен руски шпионин иска да е президент,а ботовете яко му целуват задните части.Щял да ни възроди--как?Като руска провинция,ай мерси.И защо все някой трябва да ни спасява?Мислите,че руснаците им пука за нас?Тъпи наивници...Ами при тях е още по-голямо блато отколкото у нас.Защо не ни върнаха откраднатия държавен архив,защо дадоха навремето Добруджа на румънците,защо подкрепят и обучават всички известни терористи,официално и неофициално,защо,защо?Срам ме е от тези,,българи,,, които точат лиги по руски или друг спасител...4778
  • 30 Джони

    9 18 Отговор
    Тоя галфон заслужава същата съдба като на този, който е отворил вратите на Търновското царство да влезе Османския башибозук , т. е предателя на българите, след свое си това действие е отишъл при турците и е поискал обещаните пари и власт, а турците му са отговорили ти своите си предаде та нас ли няма да предадеш наградата е Смърт. Та същото е и за този олигофрен. Как ли още не го осъдихс за предателство на Родината Тоя е редко голям боклук. Излизане от ЕС и НАТО искал боклука Малинов и присъединяване към тия дето имат 3 пъти по ниска минимална заплата и пенсия от България. Тоя индивид Малинов трябва да бъде разпънат на кръст което заслужават всички предатели

    Коментиран от #39

  • 31 Хаджи Генчо

    7 7 Отговор
    Да излезеш от NATO е като да излезеш от Османската империя или от Съветският съюз. Няма как да излезеш, защото искаш да излезеш.
  • 32 Бам хама му

    9 5 Отговор
    Тъкмо се кълнях, че няма кандидат за президен който да ме накара да гласувам за Радеф на балотажа, и ето, че се появи
  • 33 Смешници

    3 4 Отговор
    От с.Мрамор
  • 34 Малинов успешния

    2 11 Отговор

    До коментар #28 от "Марги":

    Госпожа ти как си представяш на кой да ти построи ядрена централа че да ти е евтин тока на тебе..явно не си от тая планета..ще видите хаир толкоз колкото и от газопровода..демек никакъв
  • 35 Хахаха

    2 8 Отговор

    До коментар #8 от "Д-р Никола Христович икономист":

    Самият факт, че сте се самопровъзгласили за „много умен човек“, говори достатъчно за нивото Ви.
  • 36 Логично

    14 2 Отговор
    Е как има турска партия ДПС,пък руска не ?
  • 37 Моряка

    1 11 Отговор

    До коментар #25 от "Защо накрая":

    Много добре.Този мазен ренегат ще направи това,което и Боко не успя-да катурне ГЕРБ към помиярника.
  • 38 комедия

    7 8 Отговор
    Как може да има такива движения изобщо?
  • 39 Русия е враг на България

    7 13 Отговор

    До коментар #30 от "Джони":

    Така е, как може да има такива боклуци в България като другаря Малинов че и да се кандидатира за президент на страната ни този предател, и още по лошото е че има балъци които да му вярват.
  • 40 ШиШиШиШи

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ще гласувам":

    НЕГРАМОТНИЦИТЕ НЕ ВИЖДАТ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НОВА ПАРТИЯ НА БЕЗПОЛОВИЯ МАЛИНОВ, КОГОТО ШАЙКАТА НАПРАВИ ГЕРОЙ С БЕЗСМИСЛЕНО ОБВИНЕНИЕ !!!! НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПП ВЪЗРАЖДАНЕ, където К. Костадинов е кандидат за президент
  • 41 МУТРИ ВЪН

    4 3 Отговор
    ше гласувам зая него , той радев и без мене е избран , а бойко е в затвора !

    Коментиран от #42

  • 42 България в Нато и Европейския съюз

    10 8 Отговор

    До коментар #41 от "МУТРИ ВЪН":

    Болни мозъци, Радев е най безличния президент който е имала България до сега. Герб ще спечелят с изборите с голяма преднина и техния кандидат ще стане президент.

    Коментиран от #46

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Курт Доколенков

    6 4 Отговор
    Нямат абсолютно никакъв шанс! Но все пак ще отцепят от гласовете на бсп, което е добре.
  • 45 Бамбука

    2 10 Отговор
    Черно море да стане "Зона на мира ? Добро пожелание. Русия ще изтегли военния си флот от Черно море или ще ни пази както на 9-ти септември 1944 г.?
  • 46 9446

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "България в Нато и Европейския съюз":

    Ааааа, малко е спорно, дали ирландската пастирка и фигуранта - кой е по-майце и отце продавац. Според мен се конкурират. ирландската оФчарка дразни и с присъствието си, тоя също ...
  • 47 Влад Цепеш

    2 1 Отговор
    и аз мога да го издигна малинко
  • 48 Скрий се

    1 6 Отговор
    Поредният национален предател, платен путински бо...к.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове