Last news in Fakti

30 Септември, 2021 07:11 21 592 126

Димитър Недков: Заслужаваме си харвардчетата

  • димитър недков-
  • заслужаваме-
  • харвард-
  • момчета

Писателят вижда тотален крах на парламентаризма и окончателен разпад на класическия модел политика

Димитър Недков: Заслужаваме си харвардчетата  - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Почти фройдистка е битката между трите свръхегота, които решават българската политическа съдба - президентско, премиерско и шоуменско его. Остават две егота на терена, защото танцуващото 7/8 его каза, че не иска властта на всяка цена", посочи писателят Димитър Недков, коментирайки в свой стил политическата ситуация у нас.
В студиото на "Денят ON AIR" той каза, че в момента се случват интересни неща и попита що за държава сме, след като не сме в състояние да извършим дребна спасителна морска операция.
"А как ще спасяваме потъващия "Титаник" на България и кой оркестър ще продължи да свири, докато угаснат светлините?! Явно "Титаник"-ът на България се сблъсква с невероятен айсберг на самото българско безумие", заяви Недков пред Bulgaria ON AIR.
Писателят смята, че вече като на "Титаник" ни делят на класи - на почтени и непочтени. Дали няма някакъв друг замисъл в това нещо, взе да ми намирисва на националсоциализъм, пита се Недков.
В момента на сцената на активния живот се качва поколението, което безскрупулно консумира живота - за мига и на всяка цена. Поколение, ако ще и да е в Харвард и Токио, вече никой не го възпитава за греховността в живота. Да заяви това поколение, че ще се делим на почтени и непочтени... Къде ще дават сертификатите?", възмущава се писателят.
Недков отбеляза, че няма нищо против "ентусиазма на момчетата", визирайки Кирил Петков и Асен Василев. Изобилства типично харвардско самочувствие. Доста сюжетни идеи ми дава тяхната наивност и тяхната увереност, че знаят кое е плюс и кое - минус, изтъкна той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 161 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    203 59 Отговор
    А най-си заслужаваме тиквата до края на света !!
  • 2 Този Недков

    166 115 Отговор
    Май има комплекси за малоценност?

    Коментиран от #24, #42, #97, #108

  • 3 Само, че българинът е умен

    229 118 Отговор
    Двете момченца са също толкова арогантни като оня дето плагиатствал. Страхотно самочувствие и увереност, че ще подстрижат овцете.

    Коментиран от #6

  • 4 Гошо

    195 108 Отговор
    Какъв друг коментар да очакваме от масон работил в Мултигруп? Кукловодите активираха всичката си измет и слуги. Тресе ги Хардвардска треска.

    Коментиран от #44, #117

  • 5 Добре,че

    142 133 Отговор
    дойдоха харвадците,че да оправят България.А ние не ги познаваме и хайде- плюенето,храченето да започва.Пфуууу,пуста българска завист и злоба.

    Коментиран от #14, #29, #56, #65, #101

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Волен ПРЕЗИДЕНТ

    48 121 Отговор
    Само ВОЛЕН СИДЕРОВ като бивш коалиционен партньор на ГЕРБ и нaрoдeн ЛИДEР с идеи и характер на патриот и националист, на който малко не му достигна за да измести Георги Първанов в биткaтa за президентското място, има интелигентността, знанията и компетентността за да cпрe и отстрани надвисналата заплаха и опасност за България c внeдрявaнeтo нa нoвия кoвaрeн американо-харвардски прoeкт на РУМЕН РАДЕВ с "Промяната продължава" в лицето на Кирил Петков и С-ие и да пресече "харвардското самочувствие" и да спре бъдeщeтo настъпление на ХАРВАРДСКИЯ НEOЛИБEРAЛИЗЪМ в Бългaрия зa oвлaдявaнe нa упрaвлeниeтo нa държaвaтa c още по голямата дeрeгулaция и да успее да "тoрпилирa и детронира" нaй гoлямoтo cкритo ЗЛO в cтрaнaтa и ocнoвeн рaзeдинитeл нa нaциятa Румен Радев от президентския пост ...!!!

    Коментиран от #13, #41, #45, #50

  • 8 Активист на БКП

    98 29 Отговор
    Абе друго нещо е ОНЯ с шланга- ентелегент🎃🇱🇷
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Какъв

    97 18 Отговор
    класически модел на политика , бе ! Перверзия ! Най - корумпирана и най - бедна държава в ЕС ! Класика било ?
  • 11 Митко

    100 49 Отговор
    Този "световно известен писател",да вземе да ни обясни,къде вижда парламентаризъм и класически модел политика в България!?Защото ги има,затова ли сме на дъното в Европа?Явно има проблем с почтенноста.

    Коментиран от #111

  • 12 Българин

    90 53 Отговор
    Обнадежден съм,че има и хора,които виждат истинските сатанински намерения на тези "капитални марионетки".Значи има все още надежда за Булгария и българите.

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Прав е

    106 45 Отговор
    Браво на Недков, а разделителните линии се начертаха след 1989 г., умни и красиви, почтени и непочтени, когато "всеки втори таксиметров шофьор искаше да "убие един милион комуняги", та да се оправила България.
    30 години ни управляват "умните и красивата"-България тъне в нищета и мизерия. А частните искат хем пазарна икономика, хем държавата да им помага.
  • 16 Doni Brasko

    53 65 Отговор
    Не бе Недков, сертификати няма да дават. Като няма съдебна власт отсяването за почтеност се прави по друг начин. На такива като теб тези неща няма как да ти станат ясни. Ти си от онова поколение дето е свикнало ДС да ви казва кой е почтен и кой не.
  • 17 Pamuk

    76 52 Отговор
    Г-н недков, мъчно ви е за кокала на Мултигруп? Забравихте да опишете и вашето его...Та един съвет я се погледнете в огледалото първо! Ще забележите едно его, което сте "забравили" удобно да опишете?!
  • 18 Митко

    46 25 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Друго си е бибитко нали?
  • 19 Биографии

    85 32 Отговор
    Да не прозреш, че зад Петков и Василев стои "синергетиката с интересите на САЩ"-трябва да сме живели на някакъв изолиран остров.
    Достатъчно е да видим, че Василев е бил част от служебния кабинет на Плевенлиев, а Петков е изнасял лекции от името на СДС, заедно с Паси.
  • 20 Шиши

    63 8 Отговор
    Класически модел на политика, абе кога в България го е имало това животно? Уж Български цар ама не е 😡ни оправи, после дойде уникално умен🤬 и крадлив пожарникар, а преди това майка ни болна. Имало модел на политика хахаххс нито политици нито модел.
  • 21 Скапан МАСОН

    44 29 Отговор
    Като СИЧКИ мислещи и ТЕ САМО ЗА ЛИЧНИЯ СИ КЕЛЕПИР
  • 22 Наистина

    61 33 Отговор
    Нява как да вярвам на този масон и говорител на Мултигруп (разб.ченге и мафиот). Няма начин просто.

    Коментиран от #37

  • 23 Митко

    58 27 Отговор
    Къде по пристижно и почтенно е да ни управлява тиква от джипка!?
  • 24 Този е

    56 43 Отговор

    До коментар #2 от "Този Недков":

    мултак ДС-ар и масон. Пълен комплексар. Тръгнал да учи другите на морал. "Харвардчета" - само това определение, издава комплекси за малоценност и липса на идея, какво е добро образование в топ университет. За тази мурзилка, най-добрият университет в света е МГУ...

    Коментиран от #28

  • 25 ЦК на ГЕРБ

    23 25 Отговор
    Само Буци и ,,Корона чао,, у ЖИПКАТА 🎃🇱🇷
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Друго

    45 27 Отговор
    си е да завършиш мутренската школа пред Харвард , да грабиш с пълни шепи Род и Родина без окото ти да мине и да направиш държавата на дрипава циганка ! И това да бъде според продажната ти същност "класика".....
  • 28 Зависи

    57 17 Отговор

    До коментар #24 от "Този е":

    Всеки втори българин без проблем, може да зъвърши специализация или магистърска след бакалавър в елитни университети, това не значи, че ще защитаваш българските интереси.
    В Историята най-големите предатели, са завършвали чужди университети, има много везири отвлечени от еничарите, които са били с различен от Турция произход.
    А е имало и българи, които са обучавали доброволно децата си в Турция, с цел облаги, които после са управлявали България.

    Коментиран от #48

  • 29 Браво

    22 10 Отговор

    До коментар #5 от "Добре,че":

    Оправиха България. Сега вече цъфти и връзваме.Да ти имам логиката.
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 8 Отговор
    у нас се шири корупция бесзаконие
  • 31 Мдаа

    26 9 Отговор
    Тоз явно смята че всичко е наред по света и у нас..
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ХАН КРУМ

    60 25 Отговор
    НЕВЕРОЯТНО НА КОЛКО ХОРА ИМ ПРЕЧАТ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ.КЪДЕ ОСТАВЯТЕ Г–Н НЕДКОВ ,ПКП,ЛЪЧО МОЗЪКА ,БОЙКО,ЦЕЦО ,ПЛЕВНЬО,НАГЛИЯ ДАНЧО МЕНТАТА, ПЕЕВСКИ,ГЕШЕВ,МЕТОВЦИ,ГЕРГОВЦИ, ДЪБОВЦИ,КОСТОВЦИ И ВСИЧКИ ОНИЯ ПОЧТЕННИ КРАДЦИ ОГРАБВАЛИ ДЪЖАВАТА ЗАКОННОСЪОБРАЗНО ,КЛЕЛИ СЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ДА СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.ЗАЩО 32 ГОДИНИ ВСИЧКИ ВИЕ ,ИНТЕЛИГЕНТИТЕ МЪЛЧАХТЕ,ЛЕГНАЛИ ПОКОРНО В КРАКАТА НА ВЛАСТТА И БЕЗМЪЛНО ГЛЕДАХТЕ СЮЖЕТНИТЕ ЛИНИИ НА ДЕГРАДАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ И НАСТЪПВАЩАТА МИЗЕРИЯ ОТ ОГРАБВАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО. И СЕГА ,КОГАТО ОБЩЕСТВОТ СЕ ПРОБУДИ И ПРАВИ ОПИТ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ ,СЕ НАМИРАТ ИНТЕЛИГЕНТИ ,КОИТО ДА ОПЛЮЯТ НЕЩО ,КОЕТО ОЩЕ НЕ СМЕ ВИДЕЛИ.ВСИЧКИ СЕ ПИТАМЕ–ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ?САМО ,ЧЕ ТОЗИ ВЪПРОС ТРЯБВАШЕ ДА СИ ГО ЗАДАВАМЕ 32 ГОДИНИ ВСЕКИ ДЕН И ТО НА ГЛАС,. ПРЕДИ ДА СТИГНЕМ ДО ДЪНОТО....ОЩЕ КОГАТО ,ПОД МАНТРАТА,ЧЕ РУШИМ КОМУНИИЗМА , РАЗРУШАВАХА И КРАДОХА ,ДЪРЖАВАТ И ОБЩЕСТВОТО.ТАКА ЛИ БЕШЕ В ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ ,ПОЛША.ПОСТРОЕНОТО ДО 89Г .БЕШЕ ЛОШО ЗА ОБЩЕСТВОТО,НО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНО ЗА ОНЕЗИ ,КОИТО ГО ОГРАБИХА.

    Коментиран от #38, #118

  • 34 Просветен илюминат

    43 10 Отговор
    Недков,държава ли има по принцип или колония в която от години какво да се случва тук се решава от отвън?
    Лъжите вече не минават,хората се променят и старите номера нямат място в тази реалност.
  • 35 прасчо

    40 28 Отговор
    Тоя некадърник, грухти само глупости във всяко студио където го поканят. Тая масонска измет си мисли че е мислителя на века, а всичките му прогнози са празна работа. Притеснени са че може новите момчета да изринат кочината и на такива като този няма да им сипват в копанята.
  • 36 12345

    27 26 Отговор
    Още един за Карлуково И на теб ли бръкнаха в касичката ?
  • 37 Просветен илюминат

    37 9 Отговор

    До коментар #22 от "Наистина":

    Те и масоните в България нямат нищо общо с масонството.
  • 38 Защо

    51 22 Отговор

    До коментар #33 от "ХАН КРУМ":

    Вижте достатъчно е да прочетем биографиите на Петков и Василев.
    Защо ако хората изпитват съмнения относно силите стоящи зат тях, веднага "съмняващите" са етикирани като "Гербери", българите имат горчивия опит от НДСВ, и много добре виждаме кой стои зад проекта Петков и Василев.
    Извинявайте, но не само Петков и Василев са специализирали в елитни университети.
    Не подценявайте българите.
    Познат ми каза, щом се съмняваш в Петков и В.,значи си Гербер, еми, не съм гербер, но виждам какво предстои в лицето на Петков и Василев.

    Коментиран от #112

  • 39 Реалност

    44 24 Отговор
    Имената на Петков и Василев са български, но сърцата им са американски.
  • 40 бойчо

    23 12 Отговор
    "взе да ми намирисва на националсоциализъм"; "Доста сюжетни идеи ми дава тяхната наивност и тяхната увереност, че знаят кое е плюс и кое - минус"
    Умен човек.

    Коментиран от #51

  • 41 ПИСМО

    17 10 Отговор

    До коментар #7 от "Волен ПРЕЗИДЕНТ":

    Публикувано във факти.бг: Сидеров честити: Драги Бойко, Бог да те закриля!
    Лидeрът нa "Aтaкa" и прeдceдaтeл нa ПГ нa "Oбeдинeнитe пaтриoти" Вoлeн Cидeрoв изпрaти пoздрaвитeлнo пиcмo зa рoждeния дeн нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв. Днec миниcтър-прeдceдaтeлят нaвършвa 59 гoдини.

    "Oт oпит знaм, чe c гoдинитe чoвeк имa вce пo-мaлкo жeлaниe дa oтбeлязвa рoждeнитe cи дни. Нo щoм cи cтaнaл държaвник и oтгoвaряш зa нaрoдa cи, знaчи рaждaнeтo ти e имaлo ocoбeн cмиcъл и имaш миcия.

    C тeб, дрaги Бoйкo, cмe в пoлитичecки битки oт дocтa гoдини. Минaхмe прeз oгън и вoдa. Ocтaряхмe мaлкo, нo пoмъдряхмe мнoгo - cигурeн cъм! Дa упрaвлявaш e жecтoкo зaнимaниe, зaщoтo никoгa нямa вceoбщo дoвoлcтвo oт влacттa.

    И нaй-дoбрият упрaвник e oбeкт нa критики и нeдoвoлcтвo. И зaтoвa e вaжнo дa търcиш бaлaнca и рaвнoвecиeтo, a нe рaзкoлa и рaздeлeниeтo нa oбщecтвoтo. Ти дoкaзa, чe cи oвлaдял тoвa труднo изкуcтвo. Нeкa бъдe тaкa и зaнaпрeд!
    Публикувано във факти.бг: Нека Бог те закриля във всички народополезни дела! Здраве и спасение на теб и всички твои близки!"
  • 42 Люси Дяковска

    19 16 Отговор

    До коментар #2 от "Този Недков":

    "Писателят" на МултиГруп!
  • 43 Чака рики

    18 7 Отговор
    Към автора Ани, хубаво е да споменеш и нещо важно за "писателя" Недков. Това е наш български масон!

    Коментиран от #89

  • 44 доброжелател

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    Беден Гошо!И ще продължиш да си беден с
    този интелект и умствен потенциал.
  • 45 Пеям

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Волен ПРЕЗИДЕНТ":

    Чакалов, ти ли си?
  • 46 джаба

    13 11 Отговор
    от къдя ги копате такива с километрични диагнози
  • 47 Петров

    21 31 Отговор
    Харвард е в първата тройка на най-престижните университетш в света. Десетки години подред. Да си учил там е чест за всеки и знак за достигнати висоти в образованието. Да се подиграваш на тези, които са го сторили е злоба и явен знак за наличие на комплекси.
    Този парцал къде е учил, че да говори така? Комунистическа подлога. Заради такива жалката ни родина е за смях на целия свят

    Коментиран от #52, #55, #79, #116

  • 48 Така е...

    15 16 Отговор

    До коментар #28 от "Зависи":

    Според теб - най-добре да не се учи... Я ти колко си си добре - цял живот се подмазваш на по-силните, мачкаш по-слабите и имаш сърцебиене на заек, пръ.нал в люцерна, за да не загубиш осигуреното ти от партията жалко местенце. Типичен гласоподавател и поддръжник на илитератите от Правец и Банкя.
  • 49 Subaru STI

    21 26 Отговор
    "Анализаторът" угодно забравя, че тези момчета отвориха борисовите чекмеджета в министерствата и вкараха десетки случаи в прокуратурата за престъпленията му. И ще стигнат докрай в разграждането намутренското разграбване, въпреки платените текстописци.
  • 50 Кремълски бандит

    20 11 Отговор

    До коментар #7 от "Волен ПРЕЗИДЕНТ":

    Сега си имаме нов перхидролен пудел - Костя Копейкин. Старите да отстъпят на новите клоуни.
  • 51 На такива

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "бойчо":

    като теб и 🎃 им минава за умен.

    Коментиран от #54

  • 52 лумпен си

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "Петров":

    Петров
  • 53 масон статуквов

    11 12 Отговор
    тоя е масон от масовката,и там има инфлация!
  • 54 лумпен си

    2 5 Отговор

    До коментар #51 от "На такива":

    туп.ан

    Коментиран от #71

  • 55 Стига де

    36 6 Отговор

    До коментар #47 от "Петров":

    А Вие защо си мислите, че само Василев е завършил специализация в Х.?
    Или магистърска в Х. Петков с отличен.
    Хайде, по-спокойно, никой не се подиграва с Харвард, има доста българи завършили "не специализации" и "магистърски", а бакалавърски степени-малко по-сериозно образование от специализации и магистърски, в Оксфорд, Йейл,Сорбоната, Кеймбридж.За перфектното немско образование, да не пишем.
    Чак да ги издигате на пиедестал, ми идва в повече, и то със специализации.

    Коментиран от #59

  • 56 Един Човек

    29 3 Отговор

    До коментар #5 от "Добре,че":

    Да,прав си,обаче познаваме онеЯ дето се крият зад тях….и това ми стига!!!един милион пъти да са “по честни”, ще работят за чужди интереси!!
  • 57 Лудница

    28 8 Отговор
    Власт не се дава току тъй, тези момчета стояха заспал и сега ги активира ха, не са по различно от гроб ИТН, демократична България, демократи за България всичко се кланя на едно място и взима парите от същото място. Промяна няма да има по скоро някаква пепел в очите с овеличава е на пенсии и минимални заплати. Ако някой има близки в европейския парламент или в американското посолство да каже какви са плановете за нас. Другото се знае глад мизерия не образованост и без здравеопазване, енергетиката е ясна, тя беше такава с тея фотоволтаици и вятърни перки и техните договори които подписаха.

    Коментиран от #61, #69

  • 58 Гандалф

    30 9 Отговор
    Къде бяха харварите досега...защо за толкова години не се опитаха да променят нещо, дали във финансите или политиката на държавата...просто в един момент се почувствах на гребена на вълната и я яхнаха...не се ли отнася за повечето политици това...дори Румен радев, когато беше шеф на ввс...защо тогава не се сети, че има мафия в държавата, че има пробоини в съдебната система, просто и тои яхна гребена на вълната и се възползва...

    Коментиран от #64

  • 59 Както се

    7 15 Отговор

    До коментар #55 от "Стига де":

    вижда от написаното, ти си с подарено средно. Само кухендър би написал, че степента бакалавър е по-висока от мастер. Тройкаджии, защо въобще се обаждате...
  • 60 баиуй

    9 15 Отговор
    Тоя какво е написал-некадърник негоден! Аман от пишман интелектуалци!
  • 61 Subaru STI

    11 23 Отговор

    До коментар #57 от "Лудница":

    Никой не ги активирал, стига конспирации! Те ще вкарат Борисов в затвора, където чу е мястото!

    Коментиран от #84

  • 62 Тони

    16 17 Отговор
    ББ МНОГО ДОБРЕ ЗАЛОЖИ БОМБИТЕ -ОБВЪРЗА НИ С ГАЗПРОМ, ПО КОМАНДА ДКЕВР ВДИГНА ТОКА, СПРЯ ВЕЦОВЕТЕ, ПОДПИСА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ДОГОВОРИ С ПЪТНИТЕ ФИРМИ, ЗАТВОРИ ХОТЕЛИТЕ И РЕСТОРАНТИТЕ И ЕТО ТИ КРИЗА! И ПОСЛЕ- ОПРАВЯЙТЕ СЕ, ЧЕСТИТО НА КИРЧО... МНОГО ПОДЛО!

    Коментиран от #73

  • 63 Тиквостанец

    12 12 Отговор
    Не знаех, че ХарвардЧЕТА е обидно. Мислех, че е най-престижния университет в света.
  • 64 Ганьо, досега

    10 20 Отговор

    До коментар #58 от "Гандалф":

    бяха в бизнеса и финансите, но развиваха собствените си фирми. Приложиха наученото по света, за да помогнат на себе си и семействата си. Сега искат да помогнат и на такива като теб, които ако ги отбиеш от копанята и ще умрат от глад.

    Коментиран от #76

  • 65 Само

    26 10 Отговор

    До коментар #5 от "Добре,че":

    че "харвардчетата" не са дошли сега в България специално да я оправят, а от години са си тук в неоправеното. и сега в един момент изведнъж им щукна, че са най-кадърните и без тях не можем. Дребни тарикати са тези пичове, но зад тях стоят сериозни бизнесмени.
  • 66 ГЛУПОСТИ

    19 11 Отговор
    Безспорен е фактът, че за 12 от 14 г. в ЕС не само не дръпнахме, ами и копаме дъното дори в Европа, не само в ЕС. Най-бедни, най-болни, най-умиращи, най-неграмотни. Дори Албания е по-добре в здравеопазването. Нищо лошо не виждам наречеш с истиското име НЕПОЧТЕН, някой от управлявалата 12г.шайка на ОПГ ГЕРБ-ДПС. Разделение трябва да има и крадците трябва да бъдат сочени и съдени. Иначе ни чака поредната подмяна и замитане.
  • 67 Емиграция Братя.

    13 10 Отговор
    И им бийте един силен шут (агент Марков нали така казваше-силен седесарски шут) на еготата и простотиите.В момента в Франция съдят бившият президент Саркози. Дали ще е осъден ефективно (да лежи в затвора) или ще е да не лежи (но вписано в досието) или оправдан, самият факт че 30 дена го разпитват е показателен пример за обществото.И вижте прокуратурата в БГ. ...жалка история.Затова......Емиграция.Не си губете времето с тия простаци.И оставете тъпите овце подръжници на такива простаци в тая буренясала територия.Емиграция.

    Коментиран от #72

  • 68 сертификат

    10 8 Отговор
    Сертификата за непочтенност си го раздадоха сами бившите управляващи. Резултата от управлението им им присъди такъв сертификат.

    Коментиран от #80

  • 69 Стига де

    19 4 Отговор

    До коментар #57 от "Лудница":

    Петков и Василев, от години в политиката, Василев-служебен кабинет Плевенлиев,, а Петков от името на СДС е представял доклади 2014 г.
    Но се изумявам от агресията на поддръжниците на проекта Петков-Василев, която потвърждава подозренията ми за политическо строителство.
    Много българи след 1989 г. завършиха елитни университети по света-Оксфорд, Станфорд,Йейл,Кеймбридж,Харвард, Сорбоната бакалавърски и магистърски програми.
    До 1989 г., България имаше прекрасно образование-по немски модел.
    Да не говорим за Айнщайн-двойкаджия-по-малко значим ли му е приноса. Вилхелм Рьонтген дори бил изхвърлен от училище. Томас Едисън, Пастьор,Истман,Вилхем Вин-напуснал гимназия,Мьосбауер.
    Професор Чирков, лека му пръст, лош лекар ли беше с българско образование? Цяла Европа оперираше Чирков.
    Прекаленото чуждопоклонничество винаги ме е смайвало.
    Така си избрахте Цар, така избрахте Борисов 2009 г.
    Но, човек се учи, докато е жив, лошо е, когато повтаря грешките си постоянно.
  • 70 Каскет

    25 13 Отговор
    Кирчо и Асенчо започнаха с измама. Канадското гражданство и извънсъдебното споразумение.

    Коментиран от #77

  • 71 Ха ха ха🤣

    2 5 Отговор

    До коментар #54 от "лумпен си":

    А ти си празна 🎃.
  • 72 НЕ СИ ПРАВ

    13 3 Отговор

    До коментар #67 от "Емиграция Братя.":

    Човек трябва да се бори и да отстоява това в което вярва и цели. Да търсим по-лесното като бягаме от България, не е решение. Ако франсетата разсъждаваха така, нямаше да съдят саркози, а да емигрират. Но си дай сметка, че щом на запад се напълни с пораженци, чакащи на готово, и там рано или късно ще стане време за емиграция за такива готованци, като теб.
  • 73 Не точно

    14 6 Отговор

    До коментар #62 от "Тони":

    Вече не сме обвързани с Газпром дългосрочно, Турция и Унгария подписаха дългосрочни договори с Русия, и в момента плащат по-евтин газ.
    Борисов скъса дългосрочните договори с Русия и прати България на борсата, там плащаме безумни газ и ток, както и комисионни на борсовите спекуланти..
    А разликата в цената между газ Русия и Азербайджан е само ДЕСЕТ процента, а не 2-но по-евтина..
    Една от причините за висока цена газ е износ СПГ за Азия, стопирането на СП2, в момента СП2 чака немското КЕВР да стартира СП?.
    Борисов не спря ВЕЦовете-ЧАСТНИТЕ-напротив, 460 частни ВЕЦА, на безумни цени.2400 фотоволтаика, перки, когенерации.
    Над 140 депутата имат частни интереси в енергийния бизнес.
    А Белене няма да се строи от Петков и Василев, 2030 изтича Козлодуй, който пълни хазната с печалби-над милиард лева.
    Въпросът е защо и кой? решиха, че евтиният ток от Козлодуй ще се продава, а скъпият от частни вецове-ТЕЦ1 и 3, фото, перки, частни вецове е за БГ пазар.
    2016 Борисов подписва безрой Концесии на частни Вецове.

    Коментиран от #88

  • 74 asd

    3 5 Отговор
    Не се бойте за сертификатите! Тях ще ви ги раздаде този, който винаги ги е раздавал.
  • 75 Калмук

    12 10 Отговор
    Бивш говорител на Мултигруп раздава морални оценки ?!?!?!?!?!?!?!?!
  • 76 Гандалф

    26 5 Отговор

    До коментар #64 от "Ганьо, досега":

    Дано не съм прав...но ти видял ли си, някои наистина успял в бизнеса, да остави бизнес за милиони и да се хвърли в политиката , в ползу роду...при условие, че политика в България е мръсна работа/ самите политици я направиха такава/...дано наистина да направят нещо за България...както казват руснаците, поживьом увидим.

    Коментиран от #93

  • 77 Каскетче,

    6 7 Отговор

    До коментар #70 от "Каскет":

    Може да раздаваш квалификации, само ако си по-добър от другите! Е, по-дорър ли си от тях?
  • 78 Защо

    14 5 Отговор
    Хе хе хе, ми вие капацитетите ентелигентите също сте виновни, за приемане на младото поколение на лошите неща от живота. Също и за 12 годишното разбойничество на една банда. Защо не обяснявахте, не обвинявахте, не показвахте, не организирахте?

    Коментиран от #82

  • 79 Иванов

    22 5 Отговор

    До коментар #47 от "Петров":

    Абе Петров, едни от най-големите финансови манипулатори също са завършили тези престижни университети, не се захласвай толкова много по табелите. Още повече до тук тези двамата не блестят с нищо конкретно, освен с добри намерения, голи приказки и тук-там някоя откровена лъжа.
  • 80 Знаеш ли

    14 2 Отговор

    До коментар #68 от "сертификат":

    Преди 10-15 години един умник ни обясняваше, че не било нужно да сменяме политиците, а да ги оставим да си гледат пашалъка, защото няма да дойдат на тяхно място ангели небесни. Тази философия накрая беше много лошо наказана ...
  • 81 Росен

    13 9 Отговор
    А бе други си е да си завършил училище в което те учат как се разгъва шланг в пресечена местност.
  • 82 ха ха

    19 4 Отговор

    До коментар #78 от "Защо":

    Аз ще ти кажа защо. Тези се активират само когато е застрашено статуквото и собствения им комфорт.
  • 83 Ко прайм...?!

    6 7 Отговор
    А заслужаваме ли си писателчета като този,никому- неизвестният...?!?!
  • 84 Аз да питам

    12 1 Отговор

    До коментар #61 от "Subaru STI":

    Те за висшия съдебен съвет ли се кандитират или ще правят политика...че на времето имаше един Янев, дето вкарваше Борисов в затвора...после като се докопа до власта, обърна палачинката...
  • 85 Жоро

    8 12 Отговор
    "Троловете сигурно са полудели"... до сега БМБ се бори с нови партии които се борят по между си, лесна работа, обаче Харвардите както ги наричате, аз ги наричам по имена, вече малко на късо идва, особенно след като се видя че в момента са на второ място по предварителни данни и да ви кажа честно не виждам причина да не бутнат пак Герб на второто място, ей това вече смъди в очите на ГЕРБ. Да ви виждам как се гърчите като настъпани охлюви че за пореден път в парламента ще сте трета глуха, двойкаджиите най отзад да си цъкате телефончетата и да биете тъпаните как новите ученици не разбират от нищо - PRICELESS!

    Коментиран от #103

  • 86 Стефан

    11 11 Отговор
    Г н Недков в продължение на 32 години виждаме импотентността на тази политическа класа, извратена до безкрайност, нямаща нищо общо с класическите модели на партии в Англия, Франция и Германия, тези са алековите герои в целия си блясък, КЕЛЕПИРА е двигателната им сила, те не признават НИЩО ДРУГО, дадохме кредити на довери на Сульо и Пълзи, защо да не дадем и на Кирил Петков и Асен Василев, а Вие предварително ги анатемосвате, може пък и да са читави.
  • 87 tomito

    8 9 Отговор
    Тези момчета , завършили Харвард са успяли да натрупат капитал преди да влязат в политиката .А оная мушмула дето е завършил в Шумен от депутатската скамейка направо министър и тогава милионер.
  • 88 Сашо

    11 4 Отговор

    До коментар #73 от "Не точно":

    Доста слабо е мебелиран горния ти етаж, ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ ЛИ КАК се къса договор, червения кхмер Р.Овч подписа през 2006 година 30 годишен договор за доставка на газ с Газпром, така че кухо червено нещо , пак лъжете като вашата партия.

    Коментиран от #92

  • 89 който

    3 3 Отговор

    До коментар #43 от "Чака рики":

    до живот не може да се избави от акцента и диалекта си.
  • 90 Възмутена

    13 10 Отговор
    Четох,четох и съм изумена от това,че истината ще избоде очите ви,а вие не я виждате.Цялата работа е една сглобка на Радев,където той разби повечето партии като започна от бсп и стигна до дб.Целта му е отслабени партии,където ще се промъкнат Кирчо и Асен и около тях ще се завихрят всички протесни партии плюс бспЩе съставят правителство около Асен Василев и Кирил,което ще се командва от Радев.Парламентарното мнозинство,по същия начин.Така Радев постига целта си,цялата власт да е в ръцете му

    Коментиран от #102

  • 91 Причината

    3 1 Отговор
    "ЕДИН" казал "След мен, ако би ще и потоп". На последък все белокоси или дълбоко "затънали" в политиката, анализират, предвещаватили предупреждават, но и на малкият пръст на Кисинджър, не могат да стъпят. Каква е причината - съмнителна "слава" от кратка изява във второстепенна TV.
  • 92 Сериозно

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "Сашо":

    Де бре, я вижте цени газ Унгария и Турция- дългосрочни договори.
    Я им вижте цените, България от борсата по-евтин ли е газ, от Унгария и Турция.
    Когато икономиката се политизира, народите страдат.
    И да ме псувате, и да не ме псувате, нито ток, нито газ ще поевтинеят.
    Овчаров: Договорът, който е в сила до 2010 г., предвижда доставката на около 3 милиарда кубически метра газ годишно за България и транзита на други 17 милиарда кубически метра за страните от Южна Европа (Гърция, Италия и Македония). Голяма част от доставките на газ за България се заплащат въз основа на цената за транзит – 83 долара за 1 000 кубически метра газ. Това е около три пъти по-ниско от цената на газа на европейския пазар.От началото на 2006 г. . Договорът за доставка на руски природен газ предвижда базисна цена от 82.50 долара за 1000 кубически метра на украинско-румънската граница при Исакча, като на всеки три месеца тя се индексира с курса на долара и международните цени на мазута и газьола."
    Я, 82 долара, лош, лош Овчаров.
    Та с кое е лош Овчаров, не разбрах.
    Каква е разлика между 82 долара и 1000 долара за хиляда кубични метра газ.
    Купувайте евтина СПГ от САЩ, забравих, те сега продават скъпо на Азия, и нещо позабравиха ЕС.
  • 93 Да, видял съм

    7 2 Отговор

    До коментар #76 от "Гандалф":

    Познавам и хора, които отделят лични средства за стипендии на талантливи деца в в университети извън България. Аз съм един от тях. (Но не очаквам наследник на Андрешко, да разбере какво означава желанието да направиш нещо за другите, без да очакваш лична изгода.)

    Коментиран от #95

  • 94 българка

    6 5 Отговор
    Не дотам оригинално "писателско" словоизлияние!
    Участието на българските "интелектуалци" в промяната се видя много ясно по време на протестите (тогава мълчаха или критикуваха), а сега когато нещата имат посока и развитие - дрънкат нищо не значещи глупотевини!

    Коментиран от #96

  • 95 Гандалф

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Да, видял съм":

    Радвам се, че има такива хора като теб...но едва ли се се хвърлил в политиката...пожелавам ти успеха в бизнеса и в спонсорството...
  • 96 4689

    0 2 Отговор

    До коментар #94 от "българка":

    Тц, тц, тц, тц... Колко претенциозно и... глупаво!
  • 97 Да изчистим България от герб

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Този Недков":

    На устата му беше да си каже, че тиквата му е спонсора , ама си замълча от скромност🎃🐞🦴
  • 98 гост

    3 2 Отговор
    Много хора няма да гласуват, турци, българи, роми. От репресираните след 1944. Живи сме, но знае ли се до изборите, може да хванем букета от 100 бели рози от Франкфурт на Майн!
  • 99 Trump

    2 3 Отговор
    Симпатичен човек
  • 100 фифи

    4 5 Отговор
    По принцип едно племе , което не узря за идеята на ваксинирането е изключено някой да му вдъхне доверие , че ще му зашие съдрания кожух. Единственото , което е сигурно , е че повечето българи не вярват на никого освен на вътрешния си глас на който звездите му говорят.
  • 101 Така така

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Добре,че":

    Да добре дойде двоиника, за да събере комунягите и ДС( бивши), и с това ли ще продължи промяната, леле Мале ужас
  • 102 Северозапад

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "Възмутена":

    Ето един прозорлив човек, браво
  • 103 Има ли смисал

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Жоро":

    Жоро, Жоро не е лошо да си изхвърлиш дивидито през балкона много филми гледаш
  • 104 абе

    3 0 Отговор
    не се излагай!
    щото ,ще станеш за майтап!!
    сичките за нищо не стават!
    кокто и новия кандидат-книжен плъф!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 васик атанасова

    4 0 Отговор
    масон е този
    и е член на тайните общества
    но до там не ги разбира работите Недков
  • 107 Московче

    3 3 Отговор
    По-добре Харвардчета, отколко Московчета изкуфялник!
  • 108 Хаха хаха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Този Недков":

    Този комунист Недков не може да помирише Харвард!
    Ще бъде отличник в милиционерската школа,
    като глуповатичките Борисов и Гешев.

    Коментиран от #109

  • 109 хи хи хи

    4 4 Отговор

    До коментар #108 от "Хаха хаха ха":

    Виж снимката!
    Комунистчето Недков си е подострило
    червеното моливче!
  • 110 А дано

    6 3 Отговор
    Недков,
    а дано се разпадне
    30 годишната
    комунистическа имитация на демокрация!
  • 111 Запада да запада!

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Митко":

    Защото западните народи и сащ искат да сме на дъното на Европа, а забравят от къде са тръгнали. Искат богатствата на нашата Татковина, друго не ги интересува.
  • 112 ХАН КРУМ

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "Защо":

    ИЗВИНЯВАЙ ,ЧЕ ТОЛКОВА КЪНО ,НО ЕЖЕДНЕВНИТЕ ЗАДАЧИ НЕ ,ЧАКАТ.ОНОВА КОЕТО ,ЛИЧНО АЗ ОЧАКВАМ ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА Е НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ЦЯЛАТА ПОШЛОСТ ,ПОДЛОСТ,ПРОСТАЩИНА , НАГЛОСТ И ПРОДАЖНОСТ НА ПОЛИТИЦИТЕ ДО МОМЕНТА.КОЙ ДО СЕГА ,НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ПАРТИЙНО ,ОЛИГАРЧНО ,БАНДИТСКИ КРЪГ Е ДОМОНСТРИРАЛ НЕЗЕВИСИМОСТ И МИСЪЛ ЗА НАРОД И ДЪРЖАВА.ТЕЗИ ДО СЕГА ВКЛ. И В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПАРЛАМЕНТА НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЦЕСИ. ДА ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ И НИКОЙ НЕ И СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ ОТ ГЕРБ.СЪДА ДА ГИ ПОЧВА И ПО ЗАКОН И РЕД.НО САМО ГЕРБ ЛИ СА ,КОЛКО ОТ ДРУГИТЕ ДО СЕГА С В КОЛАБОРАЦИЯ С ТЯХ? А МИ ДА ПОКАЗАХА ,РЕШИТЕЛНОСТ,ВЗИМАХА РЕШЕНИЯ И ГИ РЕАЛИЗИРАХА.ВНЕСОХА ПРОМЯНА , КАТО НАЧАЛО.НО ЗАЩО НЕ БЯХМЕ ТОЛКОВА КРИТИЧНИ КЪМ ТЕЗИ ,КОИТО ДОКАРАХА НЕЩАТА ДО ТУК?КОИТО ЛИЗАХА ПОДМЕТКИ И ЗАДНИЦИ ПО ЕВРОПА И ИЗВЪН НЕЯ И НИ ПРОДАВАХА КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.ЗАЩО ТОГАВА МЪЛЧАХМЕ ,А СЕГА ПЛЮЕМ ТЕЗИ ,КОИТО НИЩО ЛОШО НЕ СА СТОРИЛИ,НИТО НА ДЪРЖАВАТА НИТО НА ХОРАТА.
  • 113 БРАТЧЕТ

    4 2 Отговор
    И ТИ ЛИ СЕ СТРАХУВАШ ОТ ТЯХ ТА ГИ ПЛЮЕШ... НАЛИ УЖ ИСКАХТЕ ПРОМЯНА, промяна, ама не такава нали, а пак по ваш тертип
  • 114 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    нещо заецва системата!!!!та отговор на КОМЕНТАР 15....ЗНАЧЕНИЕ НА ДУМАТА...ПОЧТЕНОСТ!!!!!!!/БЕЗ ДА Е ПРИВАТИЗИРАНА ОТ харвард/,,,,,УВАЖАВАН,БЛАГОРОДЕН,ДОСТОЕН,ПОЧИТАЕМ,ПРИЛИЧЕН,ЧЕСТЕН!МОРАЛЕН! НРАВСТВЕН!! ДОБРОСЪВЕСТЕН!! ЧЕСТЕН!!!!!!! КОРЕКТЕН!дисциплиниран, порядъчен , мирен,кротък, ОТГОВОРЕН!!!!!,РАЗУМЕН!!!!, надежден, сигурен, СПРАВЕДЛИВ!!!!!!лоялен,всеотдаен,благоприличен!!!!!!!!!!!!....ТОВАЕ БЪЛГАРСКОТО РАЗБИРАНЕ!!!!!за ,,ПОЧТЕН,,,!!!!Пък ВИЕ !!???си помислете за ТОВА!!!СЪДЪРЖАНИЕ , КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ!!!!!!ТРИ МЕСЕЦА...и харвард?????????А ДЕ БЕ!!!!!!!
  • 115 Гого

    3 0 Отговор
    Напротив дърто, заслужаваме си тиквето от Банкя, да ни дава акъл дето го няма, какъв е материала на Българина.
  • 116 Не ми хвали

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Петров":

    Поне от 20-30 години всички университети от т.н. Бръшлянена лита на САЩ са овладяни от културни марксисти и соросоиди. Това са мултикултуралисти,глобалисти и занулители на досегашната икономика. Не ми хвали Харвард - това е инкубатор на трансуманизатори.

    Коментиран от #119

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 3333

    6 2 Отговор

    До коментар #116 от "Не ми хвали":

    ВИДЯХМЕ ГИ ВЕЧЕ КИРЧО И КОКОРЧО ВЪВ ВАРИАНТА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И СИЕ, КОИТО ДОЙДОХА С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ И ПРАЗНИТЕ ДЖОБОВЕ, ДОВЛЕЧЕ ГИ ЦАРО, ДА НИ ОПРАВЯТ ЗА 800 ДНИ! ОПРАВИХА НИ ЯКО, ПОСТРОИХА СИС ХОТЕЛИТЕ ПО МОРЕТО И ИЗЧЕЗНАХА ЯКО ДИМ!
  • 120 3333

    5 1 Отговор
    ТИ ДА НЕ СИ ЕСТЕСТВЕНО ТЪП?! ХАРВАРДСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ СА СЪЩО НЕЧИЙ ПРОЕКТ, ЗАД КОЙТО СТОЯТ МНОГО ПАРИ И ИНТЕРЕСИ!ТИ МАЙ ИСКАШ ДА ТЕ ВАКСИНИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, КАКВАТО Е ЗАКАНАТА НА КИРЧО И КОКОРЧО И ДА ТИ ПРОДАДАТ ДАННИТЕ НА "АМАЗОН"?! ЕМИ ЩОМ ИСКАШ...АЗ ОБАЧЕ НЕ И НИКАК НЕ МЕ КЕФИШ!
  • 121 фердо

    2 1 Отговор
    друго си е да си купиш диплома от варненския свободен или от югозападния и да те пробутат за депутат недков гроздето кисело ама много кисело
  • 122 ХАРВАРДСКИЯ НEOЛИБEРAЛИЗЪМ !!!!!

    3 0 Отговор
    ИМА ЛИ, ТОЙ ПОЧВА В БЪЛГАРИЯ????…или, ядат ли БЪЛГАРИТЕ доматите с КОЛОВЕТЕ????
  • 123 ТРАНСХУМАНИЗЪМ !!!

    2 0 Отговор
    Има ли той, ПОЧВА у нас???, тъй като КИРЧО ПЕТКОВ и Кокорчо ВАСИЛЕВ са НЕОЛИБЕРАЛЕН ПРОДУКТ на ТРАНСХУМАНИСТИТЕ!!!!!
  • 124 “ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА !!!”

    1 0 Отговор
    НЕОЛИБЕРАЛНАТА ДОКТРИНА
  • 125 Ацо

    2 0 Отговор
    Бедни ми Недков вие сигурно сте бил очарован от "интелекта" на Вифаджийчето Павлов ,та сте се съгласили да работите за него?!? Или слагате знак за равенство между "Вифаджийчетата" ограбили България със помощ от такива като Вас и "Харвардчетата"?!?
  • 126 2423

    0 0 Отговор
    да те е...а и тебе многознаинико
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове