Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 15:11 4 532 110

Минеков: Когато правите поклон пред Борисов ставате част от чекмеджетата

  • велислав минеков-
  • анастас герджиков-
  • избори

Относно кандидатурата на Анастас Герджиков за президент министър Минеков заяви: „Духът на Аристотел срещна духа на Винету. Това за мен е някакво падение, жалко за г-н Герджиков

Минеков: Когато правите поклон пред Борисов ставате част от чекмеджетата - 1

Когато правите поклон пред Борисов, вие ставате част от Барселонската афера, прегръщате се с Мата Хари Барселонска и Мата Хари Боянска и ставате част от чекмеджетата. Това каза служебният министър на културата проф. Велислав Минеков в интервю за предаването „Неделя 150“ по БНР.
По темата за скандала с национален археологически резерват „Яйлата“, Минеков заяви: „Това, което заварих на „Яйлата“, не ме учудва. Там бяхме с областния управители двама музейни директори. Безобразието е огромно. Всичко вкарваме в европейската прокуратура. Струва ми се, че документите вече са изпратени. Бедата е, че това, което изпращаме в българската прокуратура, остава на трупчета. Сигурно са много затруднени, някои дела се водят с години, докато паднат“, заяви той.

Относно кандидатурата на Анастас Герджиков за президент министър Минеков заяви: „Духът на Аристотел срещна духа на Винету. Това за мен е някакво падение, жалко за г-н Герджиков. Смятам, че ректори и директори на училища не бива да влизат в политически битки. В това кратко минало аз видях как може с политически натиск да бъдат избрани ректори, как да бъде обработен Студентският съвет, как да бъдат натиснати някои от преподавателите или да се измислят някакви доноси. Когато правите поклон пред Борисов, вие ставате част от Барселонската афера, прегръщате се с Мата Хари Барселонска и Мата Хари Боянска и ставате част от чекмеджетата“.

Според него става дума за странно поведение и един ректор не бива да си позволява подобна стъпка. „Странно е това нещо, но по-неприятно е, когато нещата тръгнат към някакъв отмъстителен характер, когато някой не харесва бившите управляващи, а това съм го виждал и изпитвал“, заяви Минеков.

Той коментира, че ще поздравява колегите си отстрани когато отстъпи поста. „Нямам повече сили. Случиха ми се неприятности. Задава се нещо, което вероятно ще бъде успешно. Асен и Кирил са обречени на успех. Те ще влязат със страшна сила в този парламент. Това дава свобода на всички останали да се насочат и да тръгнат към тях. Този път няма да има противодействие защо леви да се обединят с десните. В един момент те ще бъдат на върха на пирамидата и всеки може да поеме отговорност да се обедини с тях. Правителство ще има, всички ще направят компромис, защото видяха, че това води до нещастие“.

Министърът заяви, че трябва да има нов Закон за радио и телевизия. „При мен постъпиха много предложения за изменения и допълнения, но трябва да има нов, защото стария е направен така, че да бъде част от костюма на всеки управляващ, а това е щета“, посочи той.

По думите му има хора, които го критикуват за действия, които не са добре свършени, и те са прави. „Не приемам политическите критики, които идват от фалшивата страна подобно на г-н Биков. Критики има, но нещата са изключително сериозни. В Министерството няма почивен ден. Нешщата са натрупани с години. Ще направя всичко това, че нещата, които са дългосрочни като решение, да поемат в една ясна посока, така че когато дойде следващият министър, той да не може да избяга от този път и тези задължения“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борислав

    79 21 Отговор
    Това че ГЕРБ извадиха интелектуалното си "оръжие", показва на хората единственно колко дълбоко е влязло задкулисието.

    Коментиран от #5, #24, #85

  • 2 Подкрепа за Борисов

    54 109 Отговор
    ГНУСЕН ТИП ОТВРАТ СИ А ТОЗИ КОЙТО ТЕ ПРОБУТА НА ТОЗИ ПОСТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #76

  • 3 темида

    83 23 Отговор
    чекмеджан е идола на всички мижитурки и подлеци,а гешефта е преторианската му гвардия

    Коментиран от #16, #44, #50

  • 4 завод

    46 10 Отговор
    Вашите доходи стават част от пачките. Да уточним.
  • 5 Подкрепа за Борисовото

    29 77 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    ТИ НЕ СИ ХОРАТА КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ИЗОБЩО КАКВО ПОКАЗВА ТОЗИ ВИДЕН ПРОФЕСОР ЖАЛЪК ЕЛЕМЕНТ СИ ДРАСКАЧО А ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ТИ БАГАЖ Е НУЛА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ МРАЗЕЩИ СЕБЕ СИ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #12, #15

  • 6 розово

    46 7 Отговор
    Когато се говори за Борисов се отклонява към главният виновник който създава борисовци А той се е настанил удобно зад високи сарайски дувари и неговите лакеи трябва да отклоняват любопитните погледи .

    Коментиран от #86

  • 7 Бай Шили

    6 38 Отговор
    Я че гласувам за Лозан Панов и ИТН. Мое да съм от село на не съм прос
  • 8 Последния Софиянец

    31 37 Отговор
    Ех,ти ли ,бе!? Некадърен син на баща си. Поетому озлобен кото пинчер.

    Коментиран от #31

  • 9 Мнение

    31 46 Отговор
    Доста прост министър!
  • 10 Българка

    65 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Минеков: Когато правите поклон пред Борисов ставате част от чекмеджетата!Oтнocнo кaндидaтурaтa нa Aнacтac Гeрджикoв зa прeзидeнт миниcтър Минeкoв зaяви: „Духът нa Aриcтoтeл cрeщнa духa нa Винeту. Тoвa зa мeн e някaквo пaдeниe, жaлкo зa г-н Гeрджикoв"
    Кратко, точно и ясно!
    Герджиков посрами СУ и е редно веднага да си подаде оставката като негов ректор, а не удобно да излезе в отпуск. Той е петно върху СУ

    Коментиран от #19

  • 11 Адмирации на

    58 26 Отговор
    Министър Минеков както винаги за точния анализ. Професор Герджиков падна много ниско, като се продаде на селянина от Банкя. Жалко за него, изгуби си репутацията.

    Коментиран от #60

  • 12 виждам

    27 9 Отговор

    До коментар #5 от "Подкрепа за Борисовото":

    малък човек пише с големи букви

    Коментиран от #25

  • 13 Неееее,сеньор!

    32 50 Отговор
    Просто трябва да бъде отстранен предателя Радев . За това става въпрос .ВСИЧКИ ЗАЕДНО!!!
  • 14 ТАКА Е,..

    31 22 Отговор
    КОГАТО ПРАВИТЕ ПОКЛОН ПРЕД МУНЧО ДЕБИЛА,..СТАВАТЕ ЧАСТ ОТ...500 К, ИНФЛАЦИЯ, УБИЙСТВЕНИ ЦЕНИ, НЕПОСИЛНИ СМЕТКИ, ПЛИКОВЕТА НА ХИТЛЕРА, ЕСЕМЕСА,12-те КЕНЕФА, КОВЧЕЗИТЕ, БЕСИЛКИТЕ, ДС-МАФИЯТА И.. ФАТМАШКАТА ЗИМА!
    ФАКТ!
  • 15 Стига сам си цъка ами оди на доктор

    34 17 Отговор

    До коментар #5 от "Подкрепа за Борисовото":

    При "доктор хонорис кауза" оди да се прегледаш,БМ Борисов се казва,кабинета му е в кв. "Зайчарника" област Банкя..

    Коментиран от #21

  • 16 Подкрепа за Борисовото Т

    13 24 Отговор

    До коментар #3 от "темида":

    ТОЛКОВА ЛИ ПРОСТАЦИ МНОГО ОСТАНАХА В БГ ИЛИ ТОВА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ ТРОЛОВЕ

    Коментиран от #22, #48

  • 17 ВЪН ФАТ'МА'ЦИТЕ ОТ ДУНДУРКОВ 1 И 2

    30 28 Отговор
    ТИЯ БОКЛУЦИ УНИЩОЖИХА НАШАТА БЪЛГАРИЯ!!
    СЪД И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КОМ-ФАТМАШКА МАФИЯ!
  • 18 Една Българка

    27 18 Отговор
    Тандемът много си пасва: интелектуалец с 4 чужди езика и ректор на най-престижното бг учебно заведение плюс мутра-пазвантин с 1 прочетена книга за 62 години...( няма да коментирам преизбирането на ректора за втори мандат в състезание "с един кон" - тип Главен Прокурор, любимец №1 на Бойко-Лойко)
  • 19 Последния Софиянец

    9 18 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    И ти ли си на работа ,бе колега? Дерзай,забрави да кажеш : позор ,оставка,съд ,конфискация, затвор! Хахаха
  • 20 КИРО АЛЧНОТО

    20 24 Отговор
    НЕСКА ИМА ЛИ ОФЕРТИ ОТ ФАТМАШКАТА ПАРТИЙКА ЗА...500 К ?!?
    НЕ,ЧЕ НЕЩО АМА Е ТАКА...ОТ АЛЧНОСТ...ПИТАМ
  • 21 Подкрепа за Борисовото

    18 34 Отговор

    До коментар #15 от "Стига сам си цъка ами оди на доктор":

    Жалко за Вас Невежи Няма и как да го разберете И КАКВО КАТО мразите Борисов ГЕРБ какво ще се промени за Вас в жалкият ви животец
  • 22 оне с магарето

    19 6 Отговор

    До коментар #16 от "Подкрепа за Борисовото Т":

    според повечето пишещи тук, вие сте много квалитетен трол,просто си погледнете оценките!

    Коментиран от #41

  • 23 смерш

    22 15 Отговор
    Тази кандидатПрезидентска двойка е доста странна като сглобка,но очевидно става дума за хора на добри постове в момента назначени разбира се преди служебното Правителство,имащи личен интерес да се запази статуквото с пишман генерала бб начело!
    Включването на съпругата на генерал Матеев говори за вътрешно армейски противоречия в минало време ,вероятно търсещи своеобразен реванш спрямо Президента Радев!

    Коментиран от #88

  • 24 смерш

    18 10 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Тази кандидатПрезидентска двойка е доста странна като сглобка,но очевидно става дума за хора на добри постове в момента назначени разбира се преди служебното Правителство,имащи личен интерес да се запази статуквото с пишман генерала бб начело!
    Включването на съпругата на генерал Матеев говори за вътрешно армейски противоречия в минало време ,вероятно търсещи своеобразен реванш спрямо Президента Радев!
  • 25 Подкрепа за Борисов

    17 40 Отговор

    До коментар #12 от "виждам":

    Пиша с Огромни Букви в чест на Лидерът Борисов А Вие сте низши няма как да знаете да какво иде реч

    Коментиран от #29, #81

  • 26 Бай Шили

    12 10 Отговор
    Бал ли е Любен Дилов Атанас Герджиков?
  • 27 сороснерес

    22 2 Отговор
    Асен и Васил ще влязат ама къде точно..и защо..Всичко е един план..зле сме но ето идват новите които ще ни вкарат една дузпа, поредна..Що не говорят за намаляване на бройката на лапачи в парламента от 240 на 120, що не говорят за тотално съкращение на държавни служители от 500 хл. на 200хл. Защо една Холандия има 80000хл.служители на 16млн.граждани, а у нас цяла армия от безделници и всяка година храним все повече отрепки...ДОКОГА..

    Коментиран от #34

  • 28 Шопо

    15 16 Отговор
    А Тиквоний кога улиза у кауша?🎃🇹🇷
  • 29 милооост

    12 8 Отговор

    До коментар #25 от "Подкрепа за Борисов":

    къде е жертвеника ви ваше надуто величество,искам да принеса жертвоприношение в чест на високовисшата ви особа?

    Коментиран от #43

  • 30 Бамбука

    16 11 Отговор
    Професор у нас ще стане нарицателно на "търгаш". Народа никога не греши в преценките си. Едни окрадоха болниците, други се кандидатират за това за което не стават изпълнявайки чужди заповеди.
  • 31 Демографска пустиня

    18 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    И какво като си от софия, ние от село да мрем ли? Забелязвам голям егоизъм и егоцентризъм у софиянецът. Всеки софиянец завижда на съседа си че кара мазарати и гледа да открадне отнякъде за да си купи бентли. Вие софиянците сте просто едни късно осъзналисе селяни.
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 19 Отговор
    МИНЕКОВ не може да стъпи на малкия пръст на господин БОРИСОВ
  • 33 Да,бе

    15 13 Отговор
    Какви чекмеджета,бе Минеков?Там охраната си криела заплатите без знанието на тулупа,който видно от снимката си нанка сладко по корем,щото чака охраната,мда..
  • 34 Херо мусттафа

    13 4 Отговор

    До коментар #27 от "сороснерес":

    Ние 400 000 чантаджии на 6 милиона туземци .

    Коментиран от #38, #68

  • 35 Венци ръждата

    9 3 Отговор
    Закривай кочината язък за децата и техните родители и семейства им и учителите им.

    Коментиран от #37

  • 36 Гротексно е

    20 12 Отговор
    Едно същество, което носи ковчези не може да бъде министър на културата.
  • 37 калчев

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "Венци ръждата":

    сигурно си прав, 30г доказаха,че от туй племе става електорат на дс и бкп мафията!
  • 38 Изгубения в превода

    15 20 Отговор

    До коментар #34 от "Херо мусттафа":

    Румен Радев президент втори мандат.
  • 39 Факт

    9 13 Отговор
    Любен дилов син станал говорител на новините при кошлуков.
  • 40 Сар

    16 20 Отговор
    Б.Борисов крадец, предател и срам за България, а Герджиков е платен слуга, което говори много лошо за СУ, образованито, достойнството и честта на първите мъже в Бг.

    Коментиран от #42

  • 41 Подкрепа за Борисов

    13 27 Отговор

    До коментар #22 от "оне с магарето":

    ПРОСТО СЪМ ЧОВЕК РЕАЛИСТ ДЕМОКРАТ ЖЕЛАЕЩ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН НЕЗНАМ ДАЛИ ИЗОБЩО РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС БОРИСОВ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ РАДЕВ СЪЩО И НЕЗНАМ ЗАЩО ВСИЧКО СЕ СВЕЖДА ДО ТЕЗИ ДВАМАТА ПОГЛЕДНЕТЕ ГЛОБАЛНО ХОРА
  • 42 Подкрепа за БорисоВ

    11 32 Отговор

    До коментар #40 от "Сар":

    Ти като пишеш тези обиди за видни личности даваш ли си сметка че подлежи на съд или просто така ще си драскаме каквото ни е заповядано

    Коментиран от #59, #91, #93

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Астро Зенечко

    14 15 Отговор

    До коментар #3 от "темида":

    Хайде пудели протестърски, докажете едно нещо от това, което този лумпен е изредил. Само не се правете на луди. Искам доказателства.
    ... Барселонската афера, Мата Хари Барселонска и Мата Хари Боянска и чекмеджетата“.
    Тожва, че искате желаното да е истина си е ваш проблем.
  • 45 Пусть всегда будет ТУЛУП

    12 10 Отговор
    Минеков май много завижда на Тулупа за шкафчето и за Мата Хари, иска му се и на него да се облажи с пачки евраци и да меси на 20 години по-млада козунаците.
  • 46 Янакис

    12 11 Отговор
    Ау-у-у-у-у-у колко злоба и жлъч. Нещо май се поуплашихте, а?
  • 47 човек от народа

    15 14 Отговор
    всеки , минал дори и на 3-4 метра покрай шушлека на тиквун е оцапан и заразен ! бил той и селският чобанин, бил той и прочут професор ! инфекцията е смъртоносна !
  • 48 Гаргамел

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "Подкрепа за Борисовото Т":

    Всеки трол е елементарен. Виж себе си ? Яд те е, че другите не мислят като теб нали ?
  • 49 баба Цола

    3 6 Отговор
    P.S. и на поклонилитесе чекмеджета остават празни а неговите фул.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ай стига с този Борисов,

    17 10 Отговор
    От полувин година го няма вече. Действате и стига с глупостите, иначе си ходете.
  • 52 няма да стане

    17 13 Отговор
    Минеков ти май искаш на теб и на васил божков да се покланяме
  • 53 МИНеков отговаря За минния отдел на

    10 5 Отговор
    Коминтерна в ЕС
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гост

    5 4 Отговор
    Бе то и вие сте същите боклуци обаче без власт
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Минеков, Минеков

    13 8 Отговор

    До коментар #11 от "Адмирации на":

    ББ няма какво да го коментирам. Но точно ти изчадие комунистическо, морал да четеш - не става.
  • 61 ПК инк

    12 8 Отговор
    Този не беше ли хамалина - носача на бесилки
    и ковчези по софийските булеварди?
  • 62 МИНЕКОВ....БСП ИЗДЪНКАТА

    12 4 Отговор
    Осъди Бацо......нали сега си......министър

    Коментиран от #66

  • 63 При тоя хаос,

    12 9 Отговор
    къде се вихри в България е май по добре Борисов пред тия Тошковци , платени мафиотски лумпени, където умишлено не направиха правителство за да се облагодетелстват от хаоса !
  • 64 пиарски

    9 9 Отговор
    Най ще е весело, когато въпреки целия герберастки Pi Ar загубят още на първия тур.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 донев

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "МИНЕКОВ....БСП ИЗДЪНКАТА":

    гешеф ще "помогне" , не мислиш ли?

    Коментиран от #70

  • 67 Нормален

    12 10 Отговор
    Минеков и Сие, жалки сте. Не съм гласувал никога за ГЕРБ, но ще гласувам за Герджиков. Предишният път гласувах за Радев, но той се оказа пълно разочарование. Защото като вас само плюе. Не предлагате нищо, само голи обещания. Хората ви се вързаха, но вие се оказахте толкова некадърни и злобни, че то тотално се ос рах те!!!

    Коментиран от #82

  • 68 Златолюбчо Чекмеджийски от банкя

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "Херо мусттафа":

    България не е част от ЕС, а колония, която се управлява от американското посолство....

    Коментиран от #69

  • 69 ДРАГАН ЦАНКОВ 28

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "Златолюбчо Чекмеджийски от банкя":

    А ние за какво сме..
  • 70 МИНЕКОВ....БСП ИЗДЪНКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "донев":

    Е айде де
    ..само се каните.......

    Коментиран от #73, #77

  • 71 Тираджията

    5 3 Отговор
    А като направя поклон към вас ставам Божковист нали така ? Щото като ви гледам теб ,Манолова (сестра Галева ) Хаджигенов и всички ВИ нагледци за пример !
  • 72 демократ

    5 7 Отговор
    Алчен и крадлив.Крадеца казва дръжте крадеца.
    Какво ще правиш след 2 месеца когато ще си никой.
    Не че сега си нещо.Изхода ти е с фатмака и при
    Путин или Лукашенко.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Onq bez konq

    11 1 Отговор

    До коментар #73 от "оня без коня":

    Не ми кради ника!
  • 75 Cтойко

    8 6 Отговор
    Радев президент на 1 тур

    Коментиран от #94, #95

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Cтойко

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "МИНЕКОВ....БСП ИЗДЪНКАТА":

    Смешко , здрасти. Радвам се да те видя да ни позабавляваш! Я кажи да те питам? Знаем че досега нямаш позната прогноза както позна март че идва Борисов -4, но кой колко ще има на 1 тур на изборите за президент!
  • 78 Зайко Байко многознайко

    1 4 Отговор
    Да ви бера лайкучката лайкина, както бе каэал един от чата преди много време! С какъв патос неграмотният ни Минпред ни омайва а до него по крилата , лъжат и мажат! Колко време мина от 2009 г. всяка година сме на прага, в предверието, в чакалнята и в същото време обедняваме прогресивно. Това е една алабалистична тафтология, но ние овцете гледаме с блеснали очи и очакваме ли очакваме да стане по-добър животът ни! Огледалото на правителствената политика са эдравеопаэването, социялните грижи и обраэованието Какво имаме,минимална пенсия, минимални эаплати и погокловна кражба и корупция на всички нива! Мили ми народе, эаслужаваме си партокрацията ни, и ГЕРБ и БСП са един дол дренки!Голем родолюбец и голям " омайник" , се окаэа Минпреда да беше се просълэил, както едно време Соломон Паси, журналистите эащо не питат эа кюлчетата и эа пачките с Евро, да попитат Преэидентът - Раэединител чии интереси обслужва? Оставете служебното правителство и не харчете эалудо парите на народа! Има по-приоритетни направления , където да ги употребите.

    Коментиран от #84

  • 79 Ей некадърник

    7 4 Отговор
    Ти що не си еш пукаа майа!
  • 80 Развийш ли

    9 6 Отговор
    Минеков Некадърник си

    Коментиран от #83

  • 81 Зайко Байко многознайко

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Подкрепа за Борисов":

    Теб, подкрепящият Тиквоций Едно те поэдравявам эа тъпата ти упоритост, вече съм убеден, че IQ -то (ако энаеш какво оэначава и това раэбира се) е по-малко от номера на обувките ти!🗡🤔🙄😡😡😡
  • 82 tate

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "Нормален":

    Я кажи РАЗОЧАРОВАНИЯТ КАКВО ЧАКАШЕ ОТ гн,Радев ???? Баница ли да ти направи ,тока ли да ти намали,цената на бензина ли да свали .....какво бе какво се разочароваш като Тиквеника е на власт през това време ??? Кажи бе цигарите ли да станат по евтини с декрет на президента ,вие цялата немислеща рая на Тиквеника само знаете да плюете !! За Минеков и СИЕ ,като си оправен защо не отиде ТИ ??ЗАЩО БЕ ???????? Тиквеника руши 12 години а ТИ искаш като с фокус да се оправим от раз!! Друго да те попитам ТИ какво допринесе за развитието на Родината ,похвали се ако има с какво а не само "Бачкам и си трая" ??? Аз мога да ти изредя доста неща дето съм направил и се виждат даже по Цариградското !! ЕЙ Критиците сте като евнусите знаете как става но неможете ..........

    Коментиран от #96

  • 83 tate

    4 1 Отговор

    До коментар #80 от "Развийш ли":

    А ТИ КАДЪРЕН ЛИ СИ ??????????
  • 84 tate

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "Зайко Байко многознайко":

    Я като си "Многознайник" Президента КАКВО РАЗЕДИНИ БЕ ?????? Тиквата няма да коментирам просто е минало за мен! Кжи за президента с примери щото лесно се говори на ангро с ракия и салата !!
  • 85 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Борислав":

    Да станеш министър баща дядо -комунист / ти как стана /Отиде в Париж заради Криско / а тои избяга от вас комунистите и се отказа от бълг език заради вас Но с държавни пари лесно Рашидов да му мисли ходи с неговите пари
  • 86 Червено

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "розово":

    Помисли Доган Решетников решават радев да стане президент И навиват борисов да сложи слаб кандидат Но втора грешка няма да има. Радев е изплашен и сам ще загуби За себе един умен човек не се е изказал загерджиков все страхливци подлоги Миневки кога народачрез избори ще те избере
  • 87 Биби Долапчиев

    2 2 Отговор
    Едно е да се наведеш пред Бацо а друго е да се наведеш изплезен зад Пембен паша Пингвинлиата кога он е станал од клекалото? Може да има разлика,не можеме да спориме са спецеалиста Миникакав!
  • 88 Умнико,

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "смерш":

    Ректорът се избира,а не се назначава от правителството или министри,ама, като не си стъпвал в университет няма как да знаеш.
  • 89 1234

    6 0 Отговор
    Чекмеджето е ченгеджийски номер на ДС-получатели на куфарите 90г
  • 90 Мета та физика

    1 2 Отговор
    Колко да забогатееш с преводи на Аристотел?! Трябва си достъп до чекмеджелък...
  • 91 Onq bez konq

    9 0 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепа за БорисоВ":

    Ce faci domnule? Поставям Ви минуси, а Вие си кротувате... Поне ми обещайте, че ще завършите основното си образование!
  • 92 ПОМИЯРИ

    1 3 Отговор
    МИНЕКОВ ИЗПРАВЯ НА НОКТИ ЦЯЛОТО ГЕРБ И ГЛАВНО ТЪПИЯ БОКО !
  • 93 Onq bez konq

    8 0 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепа за БорисоВ":

    Ce faci domnule? Поставям Ви минуси, а Вие си кротувате... Поне ми обещайте, че ще завършите основното си образование! Ето, поставих още един минус!
  • 94 Пряк свидетел

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Cтойко":

    Спри да онанираш гол с гръб пред огледалото. Ай чИститУ!
  • 95 Свидетел

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Cтойко":

    Модераторчето ми премахна коментара, в който нямаше нищо кой знае какво. Първо ми писа, че Свидетел е кратко име... Стойко е по-дълго. Аман от платени гадове, скандиращи до крясък за свобода на словото. Сигурно и това е обида и нецензурно. Стойко, Вие сигурно сте от разследващите на инцидента със самолета паднал в морето, но и "самоубийството" на лейтенанта, заради нахлуването в цеха с работници. Съгласен сте да Ви наричат чернокож и негър(без расистки подтекст), но да има дивиденти. Желая Ви здраве и дълголетие, за да се насладите на заблудите и необосновани брътвежи.
  • 96 копи пейст

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "tate":

    БРAВO НА РAДEВ..........
    1."БЛAГOДAРEНИE" НA НЕГО....минимaлнaтa Рaбoтнa зaплaтa нaрacтнa:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВEЛИЧEНИE ТРИ ПЪТИ!
    2. CРEДНA рaбoтнa ЗAПЛAТA:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Пoвишeниe ДВA и ПOЛOВИНA ПЪТИ!
    3.Минимaлнaтa пeнcия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВEЛИЧEНИE ДВA ПЪТИ и ПOЛOВИНA!
    4.Бeзрaбoтицaтa:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НAМAЛEНИE ТРИ ПЪТИ!
    5. БРУТEН ВЪТРEШEН ПРOДУКТ нa Бългaрия
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    Зa 10 гoдини Бългaрия e cтaнaлa ДВA ПЪТИ ПO БOГAТA !
    6.Зa 70 г при ДРУГИТE ПРEЗИДEНТИ ПРEДИ НЕГО ce пocтрoихa EДВA 360 км мaгиcтрaли!!!
    ТОЙ зa 12 гoдини ПOCТРOИ 560 км мaгиcтрaли!
    ДВA ПЪТИ ПOВEЧE oт кoлкoтo вcички ocтaнaли зa 70 г !
    8.Зa 12 г ce пocтрoихa ПOВEЧE Мeтрo-път и ПOВEЧE Мeтрo-cтaнции oт кoлкoтo зa 80 г, oт кoгaтo e нaпрaвeн Първият "Прoeкт зa Мeтрo нa Coфия"!
  • 97 ГЛЕЙ СЕГА

    3 1 Отговор
    МИНЕКОВ СТИГА БЕ САМО СМРАД А ТАЗИ НА ПИНГВИНА МИ СТИГА /ДА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ КАТО ДОНЧЕВА
  • 98 ЧОБАНИН

    3 1 Отговор
    ЕЙ ГЛАДКОМОЗЪЧЕН КАТ СТАНЕШ ДИРЕКТОР НА СПТУ ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ /АМА ЧЕ МИРИЗЛИВЕЦ
  • 99 ЧУБАНИН

    3 1 Отговор
    МИНЕКОВ МИНЕКОВ ОТ ВЪТРЕ СИ ГЛАДЪК ТОЛКОВА КОЛКОТО И ОТ ВЪН А НАПЪНИ СЕ И ИЗМСЛИ НЯКАКЪВ НОВ КОМПРОМАТ СТИГА ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ НЕЩА В КОИТО МАЙ ВЕЧЕ САМО УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ВЯРВАТ / САМО ГЛЕИ ДА НЕ СЕ О..РЕШ КАТО ДОНЧЕВА И ПОСЛЕ ДАТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ
  • 100 Българин

    4 0 Отговор
    Прав е Радой Ралин както навремето е казал : „Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.“ И тъй като стана дума за култура, ето го и него!

    На този културата му е като мираж!
  • 101 КлифърдБъртън

    1 0 Отговор
    Защо ПРОФЕСОР и РЕКТОР се подлага на ПРОСТАК ? Няма ли самоуважение ?

    Коментиран от #104

  • 102 НегъРалбинос

    0 0 Отговор
    Дали ГЕРДЖИКОВ се е питал що е то Проста Кърджал П-утка ? И имат ли почва за развитие ЧЕКМЕДЖЕТАТА с евро и злато ? И дали бай Ганьо е убил своя създател Алеко 2

    Коментиран от #109

  • 103 УмниТУТКА

    0 0 Отговор
    При Борисов усеща ли се ДУХЪТ на мис Бикини ? Или на други плеймейтни , които са му ду-Хали , а той щедро ги е награждавал с къщи , пачки и кюлчета ?

    Коментиран от #108

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Кутефчетата

    1 0 Отговор
    Откачат нахапа кеф
  • 106 1234

    0 0 Отговор
    Минеков е част от ковчезите, които разнасяше, затова е културен министър, разбираш ли
  • 107 ГЛЕЙ СЕГА

    1 0 Отговор
    МИНЕКОВ ТИ СИ БОКЛУК МОЙ ЧОВЕК СРАМ СИ И ЗА БАЩА СИ И ЗА СИНА СИ
  • 108 СОДОМИТ

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "УмниТУТКА":

    ИСТИНСКИЯТ МЪЖ ПЛАЩА А ИЗМЕКЯРЯ НАЗНАЧАВА НА СЛУЖБА
  • 109 КРАТКО

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "НегъРалбинос":

    ДА ПИТА КАЗАХА ЧЕ СИ ТИ
  • 110 Историк

    0 0 Отговор
    Продажният комунист Минеков пак изказа голяма глупост
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове