Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 08:11 2 246 25

Иван Ченчев: В генезиса на политическата кариера и политическия успех на Радев стои БСП

  • иван ченчев-
  • румен радев-
  • бсп-
  • генезис-
  • успех -
  • политическа кариера

Той търси едно широко одобрение в България, казва депутатът от левицата

Иван Ченчев: В генезиса на политическата кариера и политическия успех на Радев стои БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Връзката между президента Румен Радев и БСП е абсолютно доказана, в генезиса на неговата политическа кариера и неговия политически успех стои БСП. БСП е основната партия, която преди издигна и чрез своята кандидатура спечели, и сега разбира се, ще защитава своя избор на президента Радев.

Това заяви в "Денят започва" депутатът от БСП Иван Ченчев. По думите му подкрепата от други политически партии говори за успеха на президента Радев да консолидира подкрепа за себе си.

"Той търси едно широко одобрение в България. Това кои и какви партии са го подкрепили, нека ви отговори той. Румен Радев е безалтернативен за нас", каза още Ченчев.

На въпроса скриха ли се партиите зад Инициативни комитети при издигането на кандидат за президент, той отговори, че БСП не може да се крие зад каквото и да било политическо действие.

"Това беше наш подход, който целеше още на миналите президентски избори да разтвори ветрилото, да подобри неговият обхват, за да може нашият кандидат да спечели, това се случи тогава, разчитаме и сега да стане същото", коментира депутатът.

Според него другите партии в много от случаите са бягали от отговорност, а БСП е доказала през това време, че може да носи отговорност и да застава зад решенията си било то по отношение на президентството, било то в парламента и извън него.

Иван Ченчев заяви, че БСП не се притеснява за коя партия президентът Румен Радев ще дръпне повече гласоподаватели.

"Гледаме към изборите. Явяваме се на едно състезание, в което всеки български глас е важен и ние се стремим и се борим за него", допълни депутатът от БСП.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 3 Отговор
    Стои само и единствено Козяк и наивността на ганчовците.

    Коментиран от #9, #21

  • 2 истина е

    8 8 Отговор
    Добре ,4е беше Радев защото шайката щеше да продължава да ма4ка народа !!

    Коментиран от #6, #8

  • 3 РАДЕВ СА СПИЧА

    8 6 Отговор
    БСП ГО ДЪРЖИ НА КАЙШКА.......ЙОТОВА ГО СЛЕДИ ИЗКЪСО...НЕМА МЪРДАНЕ
  • 4 селска пръчка

    3 2 Отговор
    Радев изведнъж изкристализирал като политик.
  • 5 @@#$$_&&

    6 5 Отговор
    Подполковник Румен Георгиев Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър "Стратегически проучвания" след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж "Максуел" в Алабама. Това пише в дипломата на държавния глава от американското военно училище, подписана от генерал-майор Бентли Рейбърн. Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се. "Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ. В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа. По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел". НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДОПУСНЕ ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ НЕ СА ГО ВЕРБУВАЛИ

    Коментиран от #10

  • 6 другата истина

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Сега питай Радев и неговата шайка, що ти вдигат цените? За компенсация на пенсиите ли се прави или на повишените заплати? Защото в Германия едно олио струва 1,29 Е. а те получават 1300 Е. минимум.

    Коментиран от #19

  • 7 препис

    3 3 Отговор
    Защото в Германия едно олио струва 1,29 Е. а те получават 1300 Е. минимум. АКО В БЪЛГЕРИЯТА ИЗЯДЕНА И ОКРАДЕНА ВЗИМАХМЕ ПО 1300 ЕВРА,РАБОТАТА ЩЕШЕ ДА Е КЪДЕ-КЪДЕ ПО- ИЗЧИСТЕНА ОТ БЕДНОТИЯ. НО С ТИЯ 320 ЕВРА,КЪДЕ ДА ХОДИМ?
  • 8 БОЛШЕВИК 🌟

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Тя все още мачка и граби народа. На нито един олигарх, бандит и крадец не е конфискувано нищо, никой не е осъден и пратен в затвор - всичко гнило продължава на пълна пара, грабежа и геницида продължава за народа!

    Коментиран от #25

  • 9 ЕВРО НЮЗ

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Не само на него. На всички отговорни постове са индивиди посочени от щаб квартирата на колонизатора
  • 10 ЕВРО НЮЗ

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "@@#$$_&&":

    Изобщо не е вербуван. 😂😂😂😂.. Ти не си ли чувал че е Руски агент

    Коментиран от #11, #15

  • 11 @#$_&-

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    Мъглата около това че е руски агент се вдига от негови привърженици с цел да се прикрие връзката му с американските служби

    Коментиран от #22

  • 12 неразбрал

    5 0 Отговор
    Борисов направи грешка на времето, като издигна Цецка Цачева за кандидат-президент. Това беше неизбираема кандидатура!
    А може би,беше ход под давлението на "кой"!
    Все още не може да се разбере, чий "кон" е Радев, на САЩ или на Русия?

    Коментиран от #20

  • 13 подозрителен

    4 1 Отговор
    Подкрепата на БСП за Радев изглежда нелогична, в контекста на традиционно проруската ориентация на тази партия.
    Радев направи доста проамерикански "нещица" напоследък -дори бай Дън лично го приветства за трите морета! А БСП-то и дума не обели за това и твърдо го подкрепя!?
    Ето и Малинов се кандидатира за президент-те не реагират?!
    Това не е нормално!
  • 14 РАДЕВ НА КАИШКА ПРИ БСП

    4 1 Отговор
    И Йотова му скърца със зъби...нема мърдане
  • 15 Ганьо нюз

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    Е, аз съм чувал много неща!
    Повечето са в стил " една жена каза на пазара".
    На кое да вярвам?
  • 16 За протокола

    4 1 Отговор
    БСП защитава всъщност вицето Йотова, която до известна степен управлява задкулисно дрона. При нова двойка те ще изгубят дори това.
  • 17 Чети летецо

    6 3 Отговор
    "Държавният глава няма право да демонстрира лични пристрастия, симпатии и антипатии към партийните върхушки, защото е конституционно задължен да олицетворява единството на нацията, част от която са гражданите, симпатизиращи на тази или онази партия!"

    Г-н Радев прави точно обратното
  • 18 Как мислиш

    0 0 Отговор
    Помагате ли му с това или му пречите?
  • 19 1111

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "другата истина":

    Президентът не определя цените в магазините. Не купувайте и търговците ще ги свалят! Олиото има срок на годност.
  • 20 Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "неразбрал":

    Според мен Цв.Цв. подведе бат Бойко, затова се разритаха после...
  • 21 Верно ли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Твоята наивност е голяма - Козяк току-що си излъчиха кандидат-президент в лицето на Панов! А БСП да не яхат Радев!
  • 22 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "@#$_&-":

    А инициативния комитет,който го издига и бъка от агенти на ДС,и те ли са от ЦРУ?И с какво действията му до сега са били в подкрепа на САЩ,ако се загледаш са по-скоро в подкрепа на Русия.Например никога не осъди анексията на Крим,нито руската намеса в Донбас и мн.др.такива.А проамерикански уклон са само локуми без покритие.
  • 23 Партиец

    0 0 Отговор
    Само, че няма да гласуваме за радев, нищо че сме от Бсп. Той не може да управлява.
  • 24 Българин

    1 0 Отговор
    Стои ГРУ и руския генерал Решетников.
  • 25 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Ми как ще бъде пипнат който и да е олигарх като всички са ваши хора?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол