Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 11:04 4 605 48

Преподавател се оплака на Херо Мустафа от прокурорски тормоз

  • н. пр. херо мустафа-
  • чавдар стоянов

Завеждам дело за обезщетение срещу прокуратурата, съобщава той

Преподавател се оплака на Херо Мустафа от прокурорски тормоз - 1
Снимка: БГНЕС

Двама прокурори от Софийска районна прокуратура ме тероризират и дискриминират, защото съм различен и имам гей влечение. Това пише доц. д-р Чавдар Стоянов - преподавател по международно право до американската посланичка Херо Мустафа. Преди няколко години името на Стоянов беше замесено в скандал със студенти заради неговата сексуална ориентация, заради които бе уволнен от „Алма Матер“. След близо петгодишна битка той е окончателно оправдан по обвинение за развратни действия с 30-годишен мъж.

"Фрог нюз" публикува писмото на Чавдар Стоянов до Херо Мустафа. Ето какво пише в него:

УВАЖАЕМА Г-ЖО МУСТАФА,ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

Обръщам се към Вас с настоятелна и искрена молба за защита- поради тежкото дискриминационно положение, в което съм поставен в Родината ми в последните шест /6/ календарни години от 2015г. насам. Аз съм юрист, бивш преподавател ,доктор по право ,специалист по Международно публично право ,Право на ЕС, Международно наказателно право ,защитил дисертация против международния тероризъм- ,,Финансирането на тероризма като международно престъпление” с научен ръководител бившия Главен Прокурор проф. д . ю. н. Борис Велчев, настоящ шеф на Конституционния съд! Имам 5 книги и над 15 публикации в български и международни издания. Владея два чужди езика. Имам 16 години трудов стаж като юрист.

Професионално аз много добре съм запознат с приноса на Великата държава САЩ в борбата с дискриминацията по всякакъв признак ,особено сексуалната , а така също и със защитата и отстояването но правата на човека- навсякъде по света! В многобройните ми лекции пред студенти от 5 университета в България се позовавам и на Решения на Върховния съд на САЩ по въпросите на дискриминацията. Това породи у мен надеждата ,че ще прочетете внимателно писмото ми и бихте могли да ми помогнете в моята нелека житейска и професионална съдба.

Роден съм на 6 февруари 1978 г. в София. Завърших с отличие Немска езикова гимназия. Учих ,,право „ в Софийския университет ,дипломирах се с отличие и станах асистент, после главен асистент и накрая доцент във ВУАРР-Пловдив. АЗ СЪМ БИСЕКСУАЛЕН и имам влечение към атлетични и спортни момчета ,участвам в БДСМ игри и ги доминирам ,подбирам възпитани и дискретни партньори. Уви ,оказа се ,че в Република България 32 години след началото на демокрацията ,това едва ли не е престъпление. ЗАЩО? Нима нямам право на личен сексуален живот, нима нямам право на самоопределяне ,в кой век живеем? Аз бях уволнен дисциплинарно от СУ „Св. Кл. Охридски” със скалъпени обвинения ,че съм карал студенти-мъже да ,,правят лицеви опори, голи до кръста”. Писаха вестници ,обиждаха ме ,заплашваха ме по телефона, ругаеха ме!

Аз бях съден ,че съм осъществявал ,,развратни действия” по чл. 157 НК, без лицето Александър Вучков, който уж бил пострадал ,30 годишно жиголо ,да е подавало дори жалба срещу мен. С него многократно сме имали абсолютно доброволни сексуални отношения ,включващи орална любов и доминация в БДСМ игра, което е мой сексуален фетиш, виждал съм го в Холандия и други държави ,разпространен е по цял свят! С решение номер 200 от 08.07.2020 година по наказателно дело 918/2019 г. тричленен състав на Върховния касационен съд остави в сила оправдателната присъда на Софийски Градски Съд по Н.Д.О.Х.№863/2019 г. и аз БЯХ О П Р А В Д А Н за престъпление по чл. 157,ал 1 от НК-стар архаичен текст от времето на тоталитарния режим.

Но срещу мен ОБАЧЕ са прокурорите от Софийската районна прокуратура- Иван Петров и Георги Иванов. Те доказаха ,че са неграмотни хомофоби, юристи ,които ме тероризират по сексуален признак ,не зачитат закона ,тормозят цялото ми семейство ,репресират ме ,само защото съм различен и имам гей-влечение!!! Къде е Главния Прокурор г-н Иван Гешев? Той защо не упражнява надзор за законност и не преустанови това издевателство и гаврата над мен?

МОЛЯ ЗА ВАШАТА НАМЕСА,ГОСПОЖО ПОСЛАНИК,САМО НА ВАС ИМАМ ДОВЕРИЕ!!! Завеждам дело за обезщетение срещу прокуратурата, защото се чувствам унизен ,съсипан и репресиран-без правно основание. Международно-правните актове и актовете по закрила правата на човека, по които Република България е страна -след надлежна ратификация съгласно Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г-също защитават сексуалните малцинства! БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ ОТ Софийската Районна Прокуратура Иван Петров и Георги Иванов – НЕ!

Те искат репресия над мен.

Аз винаги съм бил демократично настроен ,в обществения ми живот съм отстоявал правата на човека ,върховенството на закона, протестирал съм по площадите ,когато е имало нужда от промяна, бил съм активен и с много изяви в средствата за масова информация, симпатизирам на усилията на представителите на посолството на САЩ в подкрепа на демократичния правов ред и ценностите на свободата.

Не съм нито престъпник, нито криминален елемент, за да ме третират по този начин. Аз съм се борил и винаги съм бил против корупцията и задкулисието в обществения ни и политически живот. Обръщам се към Вас , напълно убеден ,че ще окажете съдействие на мен и на хора като мен ,които нямат вина за различната си сексуална ориентация, но са почтени граждани ,демократи по убеждение , спазващи закона, отстояващи правото си на лично щастие и добруване!*/Изпращам две мои книги, с почит и респект към Вас!/


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    52 7 Отговор
    Този ако работеше в училище, нямаше да има само гей наклонности.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    66 7 Отговор
    Тази мустакатата сигурно е шерифа на околията...

    Коментиран от #41

  • 3 КОТарАК

    40 3 Отговор
    предният посланик беше от неговата ,,порода.там щеше да намери разбиране на 100 процента. тая е малко съмнителна също , обаче
  • 4 Псевдоним

    68 3 Отговор
    Да се оплаче на посланика на Северна Корея.
  • 5 5745

    51 3 Отговор
    Е тоя ще бъде новият премиер на България!
    Този "велик" гей ще пусне РСМакедония и ще съкрати българската история с няколко века за радост на всики ..дераси от цял свят!
  • 6 случаен

    48 2 Отговор
    Защо не се оплаче на Путин.

    Коментиран от #21

  • 7 Механик

    58 4 Отговор
    Правилно се е обърнал. Джендъртие се обръщат към джендърското посолство, къде другаде?
    п.п.
    каква се явява мустактата туркиня, та тоя търси помощ от нея?
    Нещо, губерния ли сме или колония? Туркинята гаулайтер ли ни се явява?
  • 8 фактът

    9 39 Отговор
    Поредното доказателство, че хората вярват на основаващате се на правото Америка, а не на прогнилата ни съдебна и прокурорска система. Много жалко, че сме я докарали дотука!
  • 9 Хайл

    48 4 Отговор
    Дръжте извращенците далече от децата, че лошо ви се пише!
  • 10 Биби Кинг

    19 2 Отговор
    Пембен какво ли писмо че напише на Херо кога го гътнеме? Че е хомо е ясно, ма нататък кво че се оплаква? Че не дига самальота? Или че мо е до колено ма файда нема кога мо не е до пъпа?
  • 11 Хаджи Генчо

    22 3 Отговор
    Човека просто е сексуален угаждач, гастроном един вид.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Колониална

    25 1 Отговор
    Държава! Какво ли още може да й се случи?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гай Турий

    22 2 Отговор
    Не знаех, че главният каскет вече се е казвал Мустафа!
  • 17 хъхъ

    35 2 Отговор
    Като си гей не си показвай гейщината на работното място и не закачай студентите от мъжки пол. Тогава няма да имаш проблеми.

    Коментиран от #40

  • 18 Гост

    28 3 Отговор
    Този изрод по добре да ходи да се лекува не да се жалва!!!!
  • 19 Последния Софиянец

    17 8 Отговор
    Тва сигурно е Герджика.
  • 20 Този е

    14 2 Отговор
    постъпил "мъжки", хахахаха! Поне си е признал. А сега ни напъплиха пак такива, но не си признават!
  • 21 На секундата

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "случаен":

    е отпрашил към Сибир!
  • 22 Сандо

    7 3 Отговор
    Ама защо само към американското,може към английското,холандското,норвежкото,френското и изобщо всяко западно посолство.Може и към турското,но там да внимава,че те имат двояко отношение - едно говорят,друго вършат.А може и към почти взелия властта полубългарски-полуканадски гражданин - той ще му вземе присърце проблема,тъкмо има подобна задача за изпълнение.
  • 23 д-р Емилова

    23 0 Отговор
    От изложението личи, че е и ку-ку!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЕВРО НЮЗ

    16 4 Отговор
    А когато милиционерите скачат с чепици върху зачопчани с белезници и на земята деца генерал губернатора на колонията какви мерки взема..?????

    Коментиран от #38

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ЕВРО НЮЗ

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "gggggggg":

    Тоя е кандидат за следващия каскет 😁😁😁
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Адам

    7 2 Отговор
    Извинете ,а коя е тази,президент-губернатоли или какво
  • 32 Gen Gurko

    12 2 Отговор
    Така така. Знае човекът кой е губернаторът на територията мутренска.
  • 33 А питам

    20 2 Отговор
    Има стотици пенсионери тормозени от циганския етнос. И хиляди нормални хетеросексуални хора, тормозени от публичния гей парад.
    Сещате ли се, защо никой не си помръдва пръста за тях?
  • 34 Наблюдател

    16 2 Отговор
    " Специалист по Право на ЕС" а се обръща към щатски посланик ! 😯 Разбива всякакви илизии, че брюкселските евроджендъри не са слуги на Вашингтон !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 i-рян

    8 2 Отговор
    да му дават една Хамериканска виза и да заминава
  • 38 смешници

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "ЕВРО НЮЗ":

    А какви мерки искаш да ти вземе американския посланик, при условие , че бългърите са си избрали мутри да ги управляват ??? - после САЩ били виновни. Ами да вземе мерки другарката ти Мутрофанова , или тя е взела мерки точно това да се случва по подобие на Путинското управление - мачкана на всичко опозиционно.
  • 39 имам право

    6 0 Отговор
    Господина пита:"Нима нямам право на самоопределяне!"
    Аз също питам:Нима нямам право на самоопределяне.Искам да се самоопределя на канарче!
    Сега да не би да се опитате да дискриминирате това мое право и да ме въдворите в специализирано лечебно заведение!
    Това ще бъде гавра с моето право на самоопределяне!
  • 40 123

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "хъхъ":

    Ела кво толкова,направил е няколко Дудука на студенти.Лично на мен ми звучи доста гадно,но на тях може и да им е харесало.Така и неразбрах за тези БДСМ доминиращи игри,но май е по добре,че не ги разбирам,а пък не ми и трябва.
  • 41 дада

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Той,Гaнчo c oбръщана задницa,aмa на теб вce дpyг ти кpив
  • 42 ЪРШ МА

    0 0 Отговор
    КОЯ Е ТАЯ НЕНОРМАЛНИЦА НА ФОТКАТА ?

    Коментиран от #44

  • 43 СТАНИША

    1 0 Отговор
    С него многократно сме имали абсолютно доброволни сексуални отношения ,включващи орална любов и доминация в БДСМ игра, което е мой сексуален фетиш .............. МИ ТОЙ КАТО ЖАМБАЗКИ И ТАФРОВ ...... СЪЩИЯ
  • 44 В ЛЯВО

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "ЪРШ МА":

    МОЖЕ БИ ТЯ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ПРЕМИЕР ОТГОВАРЯЩА ЗА МЕКИТЕ КИТКИ ЩОМ ТОЯ С ЛЯВАТА РЕЗБА ИСКА ДА ПРЕПОДАВА И ДА СИ НАМИРА ПО ЛЕСНО МЛАДИ ДУ...П...ЕТА !ТЯ ЩЕ ГО ВЪРНЕ ЛИ ДА БЛУДСТВА В СУ И НЕ Е ЛИ РЕКТОРА СЪС СЪЩАТА ОРИЕНТАЦИЯ ?
  • 45 Георги

    0 1 Отговор
    Това е поредното очерняване на човек. Какво ви бърка какъв е, все пак живеем в свободна държава и всеки е свободен да решава какъв да бъде!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове