Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 06:46 7 841 30

Магдалена Ташева: Брюксел предизвика кризата с газа, пропагандират пандемията

  • магдалена ташева-
  • атака-
  • волен сидеров-
  • газ-
  • коронавирус-
  • избори-
  • вицепрезидент

Единственият политически лидер, който има дързостта да предизвика Румен Радев, е Волен Сидеров, заяви кандидатът на "Атака" за вицепрезидент

Магдалена Ташева: Брюксел предизвика кризата с газа, пропагандират пандемията - 1
Снимка: БГНЕС

"Явяваме се на изборите, за да спасим честа и достойнството на България".

Това каза кандидатът на "Атака" за вицепрезидент - Магдалена Ташева в предаването "Денят ON AIR".

"Единственият политически лидер, който има дързостта да предизвика Румен Радев, е Волен Сидеров. Той хвърли ръкавицата и предизвика Радев на дебат по най-болезнените проблеми във външната и вътрешната политика. Опасявам се, че Румен Радев няма да приеме предизвикателството. Например, защото не може да издържи един дебат с Волен Сидеров. А всички останали са спаринг партньори", заяви тя.

Ташева обърна внимание, че от доста време се наблюдава злоупотреба с професорите в България. "Всяка партия, която или ѝ е платено да не се яви, или е обещала задкулисна подкрепа, обикновено крие това свое малодушие зад кандидатурата на някакъв професор, който е неизбираем", добави тя пред "Bulgaria ON AIR".

ПП "Атака" има няколко много съществени приоритета.

"Първият е да извадим България от примката на фронтова държава, която ще бъде употребена като територия за война с Русия. Искаме референдуми по всички важни за нацията въпроси. Например, дали България трябва да остане член на НАТО или да напуснем. Също така ще попитаме дали са съгласни да имаме четири американски бази на НАТО в страната", обясни Ташева.

"Ще обединим народа чрез базата на националния интерес. Националният интерес е онзи хоросан, който единствено може да обедини едно общество. Аз не смятам, че обществото е разединено. Има политическа борба. Онези, които внушават, че е станало някакво фатално разединение всъщност манипулират обществото", каза Ташева.

Тя подчерта, че президентът ще помогне за решаване на кризите в държавата чрез своите правомощия.

"Ако ние спечелим народното доверие, първото, което ще направим, е да хвърлим светлина върху политиката, която се води в президентството. Едни големи сегменти от тази политика тънат в сива мъгла", подчерта гостът в студиото.

Според Ташева президентът е призван от Конституцията да упражнява своето влияние във всяка една сфера на обществено-политическия живот и заради това той има свой представител във всички важни държавни институции.

"Автентична здравна криза няма, има пропаганда на пандемия. Тава се доказа много пъти. Пандемия няма. Има социален инженеринг, който в момента се прилага върху по-голяма част от света", убедена е тя.

Кандидатът на "Атака" за вицепрезидент добави, че ситуацията с газа е изкуствено предизвикана криза, заради политиката на Брюксел, който заставя държавите да си ликвидират автономните ресурси, които им гарантират независимост.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    55 22 Отговор
    Атака отдавна влезе в батака !!!!
  • 2 COVID

    86 4 Отговор
    ИНСТРУМЕНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гадно

    87 12 Отговор
    Хубави приказки, но само приказки когато Боленчо беше във властта го игра златен пръст сега ще получи среден такъв.
  • 5 Ти си

    65 9 Отговор
    И кой ще се върже да гласува за златния пръст стабилната патерица на ГЕРБ и Бойко?
  • 6 ????

    67 7 Отговор
    Ташева, толкова се окаля кандидата, че сам си отряза шанса да се върне в политиката, та камо ли за президент!
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 12 Отговор
    никога герб
  • 8 Мм, даа

    41 9 Отговор
    Магдалена е права , но левите , десните и средните либерасти пуснаха пипала върху България и няма оттърване .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Черен Петър

    48 8 Отговор
    Е точно па Волен Сидеров президент? Този толкова много се компрометира, че и за кмет на Долно Уйно няма да го изберат! Ама нищо де, мечтите са безплатни и не е лошо да мечтаеш!

    Коментиран от #30

  • 11 Луна президент

    27 23 Отговор
    Радев не би издържал на дебат срещу Волен Сидеров, но пък и никой от кандидатите не би издържал на дебат срещу Луна.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 На този дебат,

    30 11 Отговор
    Волен на колко питиета ще е?
  • 14 Баба Магдалена

    24 13 Отговор
    Болен трябваше отдавна да го прибират в лудницата и да го лекуват
  • 15 Ти не

    23 14 Отговор
    виждаш ли , че е психопат , ма госпожа ?!

    Коментиран от #17

  • 16 Среден пръст

    24 9 Отговор
    За златния пръст
  • 17 Чичо Гошо

    29 6 Отговор

    До коментар #15 от "Ти не":

    Не. Тя взима по някой лев покрай него. Иначе трябва да я върнат в Горна Оряховица
  • 18 Възраждане

    33 5 Отговор
    Днес можехте да сте 2-ра политическа сила.
    Можехте, но предателството златен пръст ГЕРБ-вероятно осребрено.
    Коалицията с печалбарите от ВМРО и НФСБ-довърши предателството ви.
    Ред е на Възраждане.
    Патриотичните избиратели не прощават, за разлика отдесните китки, които чрез План за Възстановяване отново ще прокарват политиката си.. България чрез еврото и Плана, и Зелена сделка-пиши я с умряла икономика, и това го дължим на предателството на Атака.
  • 19 Глупаци

    27 8 Отговор
    Дебатът Костадинов Радев, Сидеров Радев ще е интересен.
    Атака, подкрепяйки ГЕРБ и сребролюците Симеонов Каракачанов ДС, подписа смъртната си присъда.
    Вероятно Радев ще избяга от едноличен дебат със Сидеров и Костадинов.Хубаво е да има балотаж, за да не бяга Радев от дебат
    Ако има такъв ще се забавлям искрено.
    А можехте да сте втора политическа сила, но фашизоидната ви агитации, особено в ранен период и осребрени коалиции отблъснаха много патриоти.
  • 20 Мендоса

    12 8 Отговор
    А баба Магдалена сще му сменя памперсите и ризите!
  • 21 big

    37 5 Отговор
    Уважавам тази жена, почти на 90% нейните и моите разбирания по отделни въпроси съвпадат, особено по отношение на НАТО, ЕС. Не разбирам обаче, какво би направил Сидеров като президент? Според мен, когато един човек извърши предателство, той винаги ще си остане предател! Най-голямото му предателство беше малката коалиция: НФСБ, ВМРО и Атака и после тази коалиция с ГЕРБ! С това всички партии и техните лидери загубиха уважението на българския избирател!
  • 22 Избирател

    31 5 Отговор
    Признавам че бях повяряал на Сидеров. Резултатът : Атака помогна на режима Гешев-Борисов да парализира строежа на Белене и да подари Южен поток на Турция.
    Никога вече Сидеров !

    Коментиран от #23

  • 23 Летописец

    17 2 Отговор

    До коментар #22 от "Избирател":

    Сидеров е бивш главен редактор на иван-костовата седесарска "Доносация". Още при първият вот поискан от БСП срещу енергийната политика на Боко се видя, че Сидеров ще играе за Саш и Турция. Тогава той изниза парламентарната си група (Атака) от залата.
  • 24 DAAA

    15 4 Отговор
    Тази с цитирам "Врътоците" излезе от нафталина, марш веднага обратно бе чучело!
  • 25 Волен ПРЕЗИДЕНТ

    6 16 Отговор
    Борисов, НЕ послуша Волен и подари победа на най-омразния сега за него опонент Радев , който му направи преврата, НО сега сaмo ВOЛEН CИДEРOВ кaтo бивш кoaлициoнeн пaртньoр нa ГEРБ и народен ЛИДЕР c идeи и хaрaктeр, нa кoйтo мaлкo нe му дocтигнa зa дa измecти Гeoрги Първaнoв в битката зa прeзидeнтcкoтo мяcтo, имa интeлигeнтнocттa, знaниятa и кoмпeтeнтнocттa зa дa спре и oтcтрaни нaдвиcнaлaтa зaплaхa и oпacнocт зa Бългaрия с внедряването на новия коварен aмeрикaнo-хaрвaрдcки проект нa РУМEН РAДEВ c "Прoмянaтa прoдължaвa" в лицeтo нa Кирил Пeткoв и "C-иe" и с разрухата на протестните партии,за дa cпрe бъдещето нacтъплeниe нa ХAРВAРДCКИЯ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ в България с овладяване на управлението на държавата с oщe пo гoлямaтa дерегулация и дa уcпee дa "торпилира и дeтрoнирa" най голямото прикрито "ЗЛО" в страната и основен разединител на нацията Румeн Рaдeв oт прeзидeнтcкия пocт ...!!!
  • 26 Луди всякакви

    5 9 Отговор
    Пълни тъпотевини, а я колко одобрение тука! Не се чудете, че сте последни- с тоя ум!
  • 27 Много смешно

    14 6 Отговор
    Радев е бил на УТП-то по мъжка работа, докато Лидеров си е бъркал под тогата в семинарията при женчовците с брадите, религиозните изтрещеняци ! С кой се мерите изобщо, да не сте се побъркали ? Ае изчезвай
  • 28 XYZ

    5 1 Отговор
    Аман от "спасители"!
  • 29 Старец

    2 0 Отговор
    Бабишкера от Горна Оряховица е кенеф на дсссс.Поредната нагла бабичка тип бабишкера Мика.
  • 30 ВСС

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Черен Петър":

    Да, така е че мечтите са безплатни обаче по закон за кандидат -президентите им дават доста пари за кампания. Спомни си на предните президентски избори -онзи хамут, Светльо Витков как се кефеше че е прибрал милион лева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове