Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 09:45 5 812 108

Лозан Панов: Радев назначи Гешев, за да запази себе си

  • лозан панов-
  • румен радев-
  • иван гешев

Панов е категоричен, че да си президент не значи да си брошка на държавата

Лозан Панов: Радев назначи Гешев, за да запази себе си - 1
Снимка: БГНЕС

7 години е време, в което всеки може да види какво съм направил. Нормално е когато усещам безсилието си в този Висш съдебен съвет (ВСС), да се премине на едно по-различно ниво, да бъде обяснено на хората защо има нужда от съдебна реформа. "Може би това не печели избори, но не съм сигурен. Ако сме бедни, причината е, че контролните механизми в тази държава не работят. Контролните органи не вършат своята работа, те работеха за една друга държава, по един друг начин.

Прокуратурата е част от тези контролни механизми – онзи, който може да представи доказателства за виновността на някого, е прокуратурата". Това заяви кандидатът за президент Лозан Панов, който е отиващ си председател на Върховния касационен съд (ВКС). 32 млрд. лева годишно се крадат в България, цитира Панов изследване от 2016 година. Очевидно е, че ако тези пари не се крадат, България може да изглежда по различен начин, добави той пред бТВ.

Панов е категоричен, че да си президент не значи да си брошка на държавата. И даде пример как Румен Радев подписа в крайна сметка указа за назначението на Иван Гешев за главен прокурор. "Аз не бих подписал този указ – вероятно това би довело до нарушаване на Конституцията или извод за нарушаване на Конституцията, вероятно би довело до импийчмънт, но в този случай президентът избра да запази себе си пред народа си", каза Панов, добавяйки: Имаше хора, които се бореха много по-рано с мафията, преди Румен Радев да я разбере. Панов припомни и ЦУМГейт - посетих тогава г-н Радев и обясних защо това е важна тема за завладяването на съдебната система, но той отговори:

"Дрязгите във ВСС Панов-Цацаров не са дневният ред на обществото". Как така стана, че дрязгите Радев - Гешев са дневен ред на обществото, попита кандидатът за президент. И заяви по адрес на главния прокурор – не може един човек да има безгранична власт, да няма никакъв контрол върху него. На въпрос търсен ли е Панов още преди 5 години да стане президент, Панов отговори – това значи 2016 година, първата година от мандата ми начело на ВКС. Смятате ли, че след толкова малко време ще отида на друга позиция? Честното е да изпълниш мандата си и да се види какви битки си провел, за да защитиш разбиранията си, обясни Панов.

По думите му, предложението да се кандидатира за президент е от Инициатива "Правосъдие за всеки", чиито лица са адвокатите Велислав Величков и Петромир Кънчев. Що се отнася до „Да, България”, Панов разказа, че когато Христо Иванов е бил правосъден министър, Панов е видял в негово лице човек, който е показал, че съдебната реформа има значение. Присъствах тогава, когато Христо Иванов подаде оставка в пленарна зала – Бойко Борисов не присъстваше, мисля, че играеше футбол, това не е подкрепа за реформа.

"Ако е правена съдебна реформа през 2016 година и няма резултат, сега отново говорим за нея, очевидно това не е бил пътят, по който трябва да се върви", заключи Панов. Подкрепям визията на "Демократична България" за съдебна реформа и съм готов да опитам да обясня защо тя ни трябва и да питам опонентите си как смятат да спрат кражбите без такава реформа, каза Панов. Същевременно Панов напомни, че "Правосъдие за всеки" води много по-отдавна битката за съдебна реформа – от 2013 година, със 7-те предложения за съдебна реформа. Трудно е да се обясни на хората какво е съдебната реформа, но трябва да се обясни. Няма да видите в моя комитет хора с минало в "Държавна сигурност", добави той. Същевременно Панов каза и, че не е имало пряк натиск върху работата му. Той посочи и, че като гражданин е изявил позицията си, че бежанците имат право на шанс да получат убежище.

Що се отнася до това, че Панов стана председател на ВКС с гласове, които няма как да не са били на ГЕРБ и ДПС, самият Панов посочи, че е бил избран със 17 гласа и действията му са показали каква позиция е заемал по конкретни въпроси.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП за България и Радев

    161 69 Отговор
    Тоя за пореден път ще докаже защо БСП и генерал Румен Радев трябва да управляват България, заедно с Кирил и Асен. Тоя Панов е лика прилика с герберастите

    Коментиран от #6, #102

  • 2 Гражданин

    44 145 Отговор
    Достоен човек с ясна и точна позиция ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА, която вече над 30 години убива България с корупция, кражби, престъпления и всичко това от ЛИПСАТА НА РЕАЛНО РАБОТЕЩА СЪДЕБДА СИСТЕМА В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ!
  • 3 анти бкп

    36 130 Отговор
    Комунистите не харесвате Лозан, защото ви е страх, че ще ви секне мафийката.

    Коментиран от #9

  • 4 Българка

    35 135 Отговор
    Прав си Лозане, ама гледай сега матросовците как ще си хвърлят на амбразурата да защитават нищоправеца фатмак.

    Коментиран от #54

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пфу

    132 22 Отговор
    Плевню на квадрат

    Коментиран от #82

  • 8 в кратце

    112 16 Отговор
    Не си брошка на държавата,а прошка. Щото такива,като тебе,Лозане я опропастяват и сме стигнали дъното.
  • 9 БСП за България и Радев

    108 33 Отговор

    До коментар #3 от "анти бкп":

    Само гледай как генерал Румен Радев ще ви смачка с 99,99%

    Коментиран от #17, #33, #78

  • 10 вън БХК

    114 11 Отговор
    А теб те назначиха от БХК.
    Жална и майка на България с такива...
  • 11 QWERTY

    107 10 Отговор
    Новата Пастирка от кръга Капитал

    Коментиран от #89

  • 12 GGG

    78 9 Отговор
    Хари Потър президент хехе
  • 13 Верно ли

    102 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: вероятно това би довело до нарушаване на Конституцията или извод за нарушаване на Конституцията... Ееее, Панов, Панов, и това си го изплюл ти като юрист!?!? Значи Радев НЕ Е нарушил Конституцията, та да те сложим тебе, та да си я нарушаваш когато ти щукне, а? Тея либерастите съвсем са им промити мозъците!
  • 14 плюнка

    103 9 Отговор
    Преди избора на нов главен прокурор Радев се опита да събуди интереса на обществото къв фигурата и личността на сресващия гл.прокурор. Но тогава сините хрантутници се спукаха да му обясняват че това не било негова работа. Когато нямаш с какво да блеснеш пред опонента си, поне си спести плюенето, щото плюнките се лепят само по теб!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 рот фронт

    6 39 Отговор

    До коментар #9 от "БСП за България и Радев":

    Както БКП мачкаше на най-честните избори в НРБ с 99%
  • 18 Типична дб подлога!

    75 3 Отговор
    Плюеща, храчеща, лъжи, манипулации, прпаганда, в жалката си борба за докопване на власт и обслужване на задкулисие! Стани независим от Прокопиев Лозане, пък после съди други, които са недостижими за теб! Дб подлец! Други няма в тази гнусна партия!
  • 19 фбр

    92 4 Отговор
    Браво Христо Иванов! Голям кандидат сте си избрали! Президентът да наруши конституцията!? И то зи човек е бил върховен съдия и ще прави съдебна реформа?
  • 20 знае нещо

    9 39 Отговор
    Панов,затова отивайте на балотаж,пък там ще видим!
  • 21 кога

    52 9 Отговор
    Мисля си че е хвърчило, калинка. Както искате му казвайте. Какво е свършил, като работа досега? И като президент каква работа може да свърши? Да нарушава конституцията ли? Президенството може само да говори и да действа по конституция. Ако искаше да говори Панов, защо досега не го е направил? И в момента може да говори, и какво казва? Общи опорки и нищо съществено.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Мекитков

    42 6 Отговор
    Абе защо разправят ,че нямало женски кандидатури за президентският пост (изкл. Луна) ?! Ми ,мома Лозанка - какъв е ?!
  • 24 Сатъра на Хана

    48 4 Отговор
    А ЛИЗАН ПАНОВ ГО НАЗНАЧИ МАДЖО
    .....
    .... СЕГА СТАНА ЯСНО С КОГО Е ГОВОРЕШЕ ХРИСТО ИВАНОВ НА ОРЛОВ МОСТ ЗА МАДЖО
  • 25 LOSHIA

    36 2 Отговор
    Старши лодкаря,общия строителен работник Червен Ицко,пказал ,че съдебната реформа има значение ........ха..ха..ха..ха
  • 26 плюе срещу вятъра

    54 3 Отговор
    Бил надпартиен кандидат, но от речите му позира само ДБ и голотата на сините в областта на съдебната система и нужните реформи. Съдия да призовава за неспазване на закони и конституция!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 LOSHIA

    23 7 Отговор
    "Дocтoeн" чoвeк c яcнa и тoчнa пoзиция ЗA ПОДМЯНA НA CИCТEМAТA, кoятo ще продължи да убивa Бългaрия c кoрупция, крaжби, прecтъплeния и вcичкo тoвa oт ЛИПCAТA НA РEAЛНO РAБOТEЩA CЪДEБДA CИCТEМA В ПOЛЗA НA ГРAЖДAНИТE!
  • 29 Българка

    25 19 Отговор
    Аз ще гласувам за Румен Радев за президент, но подкрепям Лозан Панов като достоен човек и магистрат. Долно е да се сравнява човека, който се бори срещу бойковщината и гешевщитана с ГЕРБ
  • 30 ПЪЛЕН ПОТРЕС

    68 2 Отговор
    ЛЕЛЕЛЕЛЕ ТОЗИ ГО СЛУШАХ ДНЕС И НЕ ВЯРВАХ НА ОЧИТЕ СИ ! АКО БИЛ НА МЯСТОТО НА РАДЕВ ЩЕЛ ДА НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И ДА ГО ИМПИЙЧНАТ НО НЯМАЛО ДА ПОДПИШЕ ЗА ГЕШЕВ ! АБЕ ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ И ПОСЛЕ ДА НЯМАМЕ РАДЕВ ЗА КЕФА НА ГРОБ И ДА СИ НАЗНАЧАТ НЯКОЙ ПОСЛУШКО ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗА ДА ПОДПИШЕ ЗА ГЕШЕВ СЛЕД 1 МЕСЕЦ ... ЛОЗАНЕ ЛОЗАНЕ МИСЛЕХ ТЕ ЗА МАЛКО ПО-ЧИТАВ , А ТИ СЕ ОКАЗА ПЪЛНО КУКУ !!!
  • 31 ДО 1

    16 26 Отговор
    Тоя Панов е абсолютен враг на герберастите и Пеевски, даже му пратиха кола да го бутне за сплашване! Но човек като е невежа и Господ не може да му помогне!
  • 32 Две димящи дула

    48 2 Отговор
    И ако тоя е бил най-свестния юрист във ВСС представям си на какво ниво са другите. От този нищо не става! Повече от две интервюта не са нужни , за да го разкрият и да лъсне грозната картинка! ДБ, вземете се разкарайте веднъж завинаги заедно с приятелчетата ви престъпници от герб, за да си отдъхнем малко!
  • 33 путинмобил

    2 18 Отговор

    До коментар #9 от "БСП за България и Радев":

    Това да не ти е президентската република Расиия.
  • 34 питам

    41 1 Отговор
    Г-н Панов, поддържате ли становището на кандидатката ви за вицепрезидент МОАСЕ, за легализиране на еднополовите бракове и безусловно подписване на Истамбулската конвенция?
    Въпрос към ГерБжиков: Какво е семейното му положение, какво работи съпругата му и колко деца има?

    Коментиран от #35

  • 35 Този е на БХК

    38 4 Отговор

    До коментар #34 от "питам":

    Естествено, че е за легализиране на еднополовите бракове и безусловно подписване на Истамбулската конвенция.
    Забравихте ли как пудела на БХК Лозан Панов погази справедливостта и остави убиеца Полфрийман на свобода, а много добре се знае политиката на БХК финансирана отвън каква е.
    С такива като този жална и майка на България...
  • 36 Скакауец

    47 4 Отговор
    Лозанее, Лозане, да те ...кой те хване...Не те ли е срам, бе? Вчера рече, че Радев е фалшив герой, днес пък, че е назначил Гешев щото не знам кво си. Абе я се спри с оценките, характеристиките и празнодумството! Какво се опитваш да правиш? Да се изкараш герой, малтретиран и дискриминиран от герберастите ли? Говорейки по този начин срещу опонентите си хлътваш в батака с двата крака и започваш да приличаш на банкянския плодов зеленчук!
  • 37 Перо

    34 2 Отговор
    Никога няма да гласувам за човек от съдебната система,а тоя проспа 7 г.!
  • 38 Просто човек

    46 7 Отговор
    Г-н Панов, с обиди към Президента няма да успеете... Втори мандат за Радев!

    Коментиран от #79

  • 39 Чехльо

    41 5 Отговор
    Тази плазмодия е следващия чехльо. Разбра чрюе повечето българи подкрепят Радев, а мразят Гешев и реши че това е начина да го оплюе . От устата на съдия звучи просташки. Нали този палячо знае че има конституция и закони които са задължителни за всички. Радев бил фалшив герой. А ти какъв си бе др. Панов. Ти си фалшив съдия, фалшив мъж, и ще станеш президент ба кукуво лято. Как ще ви изтраем. Кажи какво ще предприемеш, как ще закрепиш държавността която Тиквата и мафиотите сринаха, а не нападай опонентите си с измислени етикети или го правиш да се харесаш на Герб. Нали ако техният помак се провали ще подкрепят теб. Жалко подобие на мъж.
  • 40 ИстинскиятГерой

    16 12 Отговор
    Изказът на Лозан Панов е 100% на място. Истинският Герой е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано със “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,
  • 41 Toxic

    33 3 Отговор
    На този му лъсна н@срания з@дник!
  • 42 НЯКОЙ

    31 1 Отговор
    Достойно е да победиш съперника си със своите заслуги, а не като изваждаш никому неизвестни уж компрометиращи факти и дори го цитираш, без да може той да отговори ! Какво показва това и на чие поведение ни прилича - всеки може сам да го изтълкува!

    Коментиран от #48

  • 43 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 9 Отговор
    САМО КАТО ВИДИ СНИМКАТА НА ДРУГАРЯ ЛОЗАН , ЧОВЕК СЕ ОТВРЪЩАВА ОТ НЕЯ И СЕ ПИТА , ТОВА ЛИ Е ОБРАЗА НА ПОЧТЕНИЯ ЧОВЕК ? ? ? ...... ТОВА ЛИ Е ПОЧТЕННОТО ОБЩЕСТВО КЪМ КОЕТО СЕ Е ВКЛЮЧИЛ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , И НЕГОВАТА ВОЕННА ХУНТА...?
  • 44 чичо

    6 34 Отговор
    Че Радев не става за президент ви писах,бидейки негов колега и познавайки живота в армията,в частност и ВВС,още когато Нинова го предложи.Още тогава ви писах,че Радев може да събори държавата и то не защото е лош човек,съвсем не,а защото е добър военен,хвален и от САЩ дори.В армията не те учат да си с широк мироглед,какъвто е необходим за президент,а да изпълняваш заповеди,защото така трябва.За това аз отдавна казвам,че Радев,като президент,е престъпник.Той е с достатъчно военен стаж за да е наясно с тази особеност и да не приема този пост.И днес виждам,че все повече хора разбират това.
  • 45 Аве Панов

    34 4 Отговор
    Гешев се назначава от ВСС. Какъв Радев те подгони теб??? Ти и 10 минути няма да издържиш на дебат с истинския президент! С лъжи не става!
  • 46 124

    39 5 Отговор
    Радев поведе борбата срещу мутренската борисова държава. Не го забравяй. ДБ пак работян в полза на мутрата.
  • 47 Един

    30 2 Отговор
    А бе .... ти за президент ! Я чупката!
  • 48 Тиква номер 2

    16 1 Отговор

    До коментар #42 от "НЯКОЙ":

    Мяза и замириса..
  • 49 Кралица Лозанита е бисексуален

    26 3 Отговор
    Я не ни занимавайте с тоя бисексуален Лозан Панов
  • 50 Човек с памет

    29 1 Отговор
    Президентът Радев не е имал никаква алтернатива тогава. Не го е избирал той, а ГЕРБ като управляваща политическа сила, върна му кандидатурата един път. Явно Лозан Панов смята че е имало друг изход. Нещо не му се чу гласа тогава. Да беше дал съвет, публично.
  • 51 Алфа Вълкът

    4 3 Отговор
    Вчерашното проучване на Тренд -
    ИТН прелели най-много гласове на "Продължаваме промяната"

    Това твърдят социолозите от "Тренд"

    Една трета от симпатизантите на „Продължаваме промяната“ на Асен Василев и Кирил Петков са разочаровани избиратели, гласували за „Има такъв народ“, коментира пред БНР Димитър Ганев, директор на изследователски център "Тренд". Анализът му е на база последното изследване на центъра от септември, което сочи още, че около 1/4 от разочарованите са дошли от електората на „Демократична България“ и по-малко от другите партии. ИТН се очертава като основен електорален донор, обясни още Ганев. Той допълни, че все още има неизвестни около проекта на бившите служебни министри, които тепърва ще се изясняват - листите за изборите ще покажат нови лица, които вероятно ще са познати в местните общности, както и казусът по гражданството на Петков.
  • 52 Гледах интервюто

    34 1 Отговор
    Стана за смях. Двамата с гержика са си чиста проба кариеристи със всички средства. Набеждава Румен Радев във фалшив героизъм за това че не е нарушил конституцията. А Герджиков във връзка с ДПС и не можа да онговори каква е връзката. Излезе че е рразнодумец и набеждач. Плю си на сурата.
  • 53 Васил от Льонеберя

    20 0 Отговор
    Гнусен Козяк.
  • 54 БАЙ Х@Й‼️

    28 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Мила, знаеш ли как бе назначен гешеФТа ❓Точно на такива разчита този ❗ Радев ВЪРНА веднъж избора ! Втория път му поднесена същото име , а той няма право да го върне отново ‼️

    Коментиран от #60

  • 55 Мимч

    26 0 Отговор
    И тоя се помисли за голямата работа,ама забрави когато и на него му искаха оставката,кой го защитаваше.Сега плюе...
  • 56 Мислещ

    28 2 Отговор
    "Aз нe бих пoдпиcaл тoзи укaз – вeрoятнo тoвa би дoвeлo дo нaрушaвaнe нa Кoнcтитуциятa или извoд зa нaрушaвaнe нa Кoнcтитуциятa, вeрoятнo би дoвeлo дo импийчмънт"

    Е като не подпишеш указа и като те махнат заради нарушаване на конституцията какво ще постигнеш - пак ще го назначат Гешев че и нов президент ще си назначат и ще си карат както си знаят и ще са победили.

    Коментиран от #61

  • 57 Бесен Язовец

    27 2 Отговор
    Лозан е редко прост. Президета като на разпише указа него импичват, а прокурора пак назначават въпреки и кой печели??? Редко прост Панов!
  • 58 ХАРОН

    25 1 Отговор
    УМНИК! Гешев го назначиха Борисов, Шиши и Доган. Радев не подписваше указа колкото му позволяваха сроковете да не го прави! Бе, много късопаметни и дементни, бе!
  • 59 ха ха ха

    17 0 Отговор
    с черен лебед за първа дама
  • 60 Българка

    4 21 Отговор

    До коментар #54 от "БАЙ Х@Й‼️":

    Ако беше толкова принципен фатмака, има как. Подава си оставката. Нали ти е ясно сега?

    Коментиран от #63, #64, #66, #68, #91, #105

  • 61 Верно ли

    24 1 Отговор

    До коментар #56 от "Мислещ":

    Само това изказване го прави НЕГОДЕН за Президент, защото Президента се кълне в Конституцията на РБ и негово задължение е да я спазва. Аз си спомням още тогава, като върнаха на Президента назначението на Гешев за втори път, тия майцепродавци от ДБ му подмятаха да наруши основният ни закон, но той не поддаде. Всеки да си прави изводите, но аз казвам, че Радев е единственият, който изцяло спазва законите и си е заслужил пълна подкрепа и втори мандат!
  • 62 Възмутен

    21 2 Отговор
    Лозане, Лозане мислех те за малко по умен човек - като не подпишеш указа за назначаването на Гешев какво ще постигнеш освен че гербаджийската хунта ще те свали и пак ще си назначи Гешев. Като те свали за нарушаване на конституцията как ще се бориш против хунтата. Или това да се бориш против хунтата не ти е приоритет - важното е ти да се изкараш герой.

    Ами тя хунтата много се радва на такива герои които нищо не могат да им направят - ние се нагледахме на герои които плюеха по Бойко а после му станаха даже и коалиция.

    Май и Христо от ДБ е един от тези герои които се подвизаваха на Росенец и които после казаха че нямало проблем да направят коалиция с ГЕРБ.
  • 63 БАЙ Х@Й‼

    13 3 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    И Президентът като си подаде оставката това с какво ще промени факта , че гешеФТа пак ще бъде сложен да брани ШАЙКАТА ❓Би ли ми го изяснил/а❗

    Коментиран от #71, #72

  • 64 Верно ли

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    Стига крал/а никове, бе, трол!
  • 65 Реалист

    0 7 Отговор
    Ахмет Доган президент!
  • 66 Циганка

    22 2 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    Много ви се искаше на герберчетата Радев да си подаде оставката ама няма - свали ви от власт. Ех ако беше като този и да можехте да го свалите и до сега щяхте да си дирибействате и да си крадете необезпокоявано. Само че Радев е много по умен и от вас и от този.

    Крайния резултат го показва - герберите не са на власт и вият на умряло по Радев.
  • 67 Behemoth

    12 0 Отговор
    Много луди из тая правосъдна система бе...и всичките с мания за величие...
  • 68 Циганка

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    Ти си по- проста и от мен, ма!
  • 69 tomito

    10 1 Отговор
    Лозане , това от къде ти дойде на ум?
  • 70 нещастник си ти

    13 2 Отговор
    като си усещал безсилие що не напусна 7 г?? ти разговора на БМБ за Гешев, ТИ СИ ГО ИЗБРА чувал ли си? ясно е кой го е избирал и не Радев

    Коментиран от #84

  • 71 Антитрол

    10 2 Отговор

    До коментар #63 от "БАЙ Х@Й‼":

    Не може да ти го изясни защото е тъп герберски трол крадящ никове.

    Коментиран от #73, #74

  • 72 Българка

    2 7 Отговор

    До коментар #63 от "БАЙ Х@Й‼":

    Разбира се, щеше да е останал верен на принципите си.

    Коментиран от #80

  • 73 Българка

    2 6 Отговор

    До коментар #71 от "Антитрол":

    Песни оплакване в ДАНС недей рева по форумите

    Коментиран от #76

  • 74 Българка

    2 7 Отговор

    До коментар #71 от "Антитрол":

    Ще има да вземаш, аз не съм трол на герб а защитавам интересите на ДБ и Америка за България.

    Коментиран от #106

  • 75 Емо

    4 1 Отговор
    За "независимия" ще гласува половината ГЕРБ, другата половина няма да се справят със сложния кУнпютУр за гласуване.
  • 76 Антитрол

    8 0 Отговор

    До коментар #73 от "Българка":

    Може ли на чичко Шорош да се оплача - ДАНС не ми вършат работа.
  • 77 Ради

    15 3 Отговор
    Лозане, харесвах те, но се изложи здраво.
    Радев бул назначил Гешев за да му тършува в бюрото. Много се изложи Лозане.
  • 78 Че фърчилото си

    0 10 Отговор

    До коментар #9 от "БСП за България и Радев":

    Отива е сигурно на 99,99 %.Прав си.
  • 79 Комунист

    1 9 Отговор

    До коментар #38 от "Просто човек":

    Втори мандат на Мунчо, през крив макарон.
  • 80 БАЙ Х@Й‼️

    9 1 Отговор

    До коментар #72 от "Българка":

    Щеше да се е огънал и отстъпил пред ШАЙКАТА! Изоставяйки народа си ‼️

    Коментиран от #86

  • 81 Панчо

    9 2 Отговор
    Спри да се излагаш бе смешник,в малко ли скандали беше забъркан и ти самият.С този език най-много до 4% си стигнал....
  • 82 да ама не

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "Пфу":

    Пълна противоположност на Плевньо - два та полюса са. Плевньо слугуваше на крадливите и козируваше н Тиквун и Доган, а Панов мина през цялата им репресивна машина , но отстоя независимостта на ВКС.
    Разликата с Радев е , че Панов никой не го бранеше , но продължаваше да се бори, а Радев започна да се бори след като демократите ( не комунистите ) излязоха да го бранят от Гешев.
    Радев е нещо като Черепа - натисна го Гешевтурата по разпореждане на Борисов и Доган и съвсем логично е да мине на страната на хората от протеста които го защитиха.
  • 83 Браво

    3 11 Отговор
    Достоен и смел мъж е Лозан Панов .
  • 84 офффф

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "нещастник си ти":

    Смелата позиция е не да напуснеш като страхливец и да превземат ВКС, а да стоиш и да се бориш.
    А това кой си го избра се отнася включително и за Радев. Всички са избирани от задкулисието , но зависи кой след това им слугува чинно.
    По твоята логика може би и Радев трябваше да напусне и ГЕРБ и ДПС да се изкефяг ?
  • 85 питащ

    10 1 Отговор
    И ти си юрист, председател на ВКС. Сам казваш, че след като ВСС повторно предлага Гешев за главен прокурор, след отказа на президента да подпише първото предложение, то той е длъжен по конституция да подпише това второ предложение. И ти искаш действащия президентда наруши конституцията и да понесе последствията от това. Герберска подлога.
  • 86 Българка

    3 13 Отговор

    До коментар #80 от "БАЙ Х@Й‼️":

    Говорим за принципност и отстояване на позиция. Щом е подписал, значи се е съгласил и примирил и няма никакво МОРАЛНО право да говори против Гешев. Не е направил абсорютно нищо против Гешев. Излезе с вдигнато юмруче, чак когато се събраха много хора и излезе зад техните гърбове. Големия мъж си е чист страхливец.

    Коментиран от #88

  • 87 dron

    11 2 Отговор
    Винаги съм подозирал ,че Л.Панов не психически наред.
    Сега вече съм сигурен. С негова помощ ДБ рязко ще намалят
    процентите си на изборите.
  • 88 БАЙ Х@Й‼️

    12 1 Отговор

    До коментар #86 от "Българка":

    Президентът наложи вето на повече от дванадесет решения на Парламента! Всички те бяха преодоляни с гласовете на ГЕРБ и ДПС ! Според теб още при първото преодоляна вето , когато му се наложи да подпише нещо с което не е съгласен е трябвало да напусне поста си ‼️ Ти сериозно ли ......
  • 89 стоян

    0 7 Отговор

    До коментар #11 от "QWERTY":

    До 11 ком -другарю -По добре да е от капитал отколкото от Москва и генерал Решетников дето назначи фигуранта
  • 90 Когато

    1 8 Отговор
    Всички мълчахте и се скатавахте като мишки, Панов казваше неудобната истина в лицето на мафията и се опитваше да й противодейства. Затова заплашваха него и семейството му. Това обаче не готвачка и не промени поведението ме. Такива хора трябва да управляват дъ.жавата. хора със смелост и морал.

    Коментиран от #92, #94

  • 91 имаш приз

    8 0 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    За най-ПКП
  • 92 Какъв борец против мафията

    8 0 Отговор

    До коментар #90 от "Когато":

    Дай факти, как се борил против мафияха? със заснемане на клип с наркотични и сикс сцени в съдебната палата ли?
  • 93 Error

    7 0 Отговор
    Панов, ти юрист ли беше? Кокошия ти мозък това ли успя да роди? Че ти си бил супер зле, бе мой човек, не ставаш въобще за юрист камо ли за президент! Доста хора те имаха за по-умен, но ти побърза да ги обориш . Аз лично не съм ти вярвал никога, защото ти си беше една мижитурка и сега се вижда, че съм имал право.
  • 94 тихия борец против мафията

    7 0 Отговор

    До коментар #90 от "Когато":

    Панов така се бореше против мафията че никой не разбра. Това което народа казва от десетилетия че мафията си има държава смелия Панов го повтори пред ТВ, и никжй не го забеляза. Я ми кажи една гербеджийска атака срещу любимеца ти? Радев не го оставяха герберасти. Този герой си е службогонец, като другия кандидат Герджиков.
  • 95 ПАРДОН

    6 0 Отговор
    ПРEЗИДEНТA РAДEВ ПO КOНCТИТУЦИЯ НЯМA ПРAВO ДA НE ПOДПИШE УКAЗA ЗA ГЛ. ПРOКУРOР! A ПAНOВ И ГEРДЖИКOВ CТAНAХA ПAРТИЗAНИ НA 09.09.1944 Г. ЗA ДA ГИ НAПРAВЯТ AКТИВНИ ГEРOИ, ЗA OБЛAГA!
  • 96 ФАКТ Е

    7 0 Отговор
    EГA ТИ КAРИEРИCТИТE, ДO ВЧEРA НИЩO НE НAПРAВИХA ЗA НAРOДA, НИТO ПAНOВ, НИТO ГEРДЖИКOВ, ДAЖE НAПРOТИВ ГEРДЖИКOВ БEШE МИН. НA OБРAЗOВAНИEТO В КAБИНEТA НA НДCВ, ЗAEДНO C БOРИCOВ КAТO БEШE ГЛ. CEКРEТAР НA МВР И ЗAEДНO КРAДЯХA, ПAНOВ ГO НЯМAШE НИКЪДE КOГAТO ПРEЗИДEНТA РAДEВ CE БOРEШE CРEЩУ МAФИЯТA И ШAЙКAТA ЗA НAРOДA, A РAБOТEШE ЗA CEБE CИ - ЗA КAРИEРA И CEГA ХOП, ВИДИТE ЛИ ПРEЗИДEНТA БИЛ CE ПРAВEЛ НA ИЗКУCТВEН ГEРOЙ! БEЗOБРAЗИE! И ТOВA AКO НE E ЦИНИЗЪМ, КAКВO ДРУГO ДA ГO НAРEЧEМ, ПРИ ПOЛOЖEНИE, ЧE ЗНAEМ ЧE ПAНOВ E ЛИЦEТO НA ДПC И ГEРБ, A ЗA ГEРДЖИКOВ ДA НE ГOВOРИМ.
  • 97 ДА ДА

    8 0 Отговор
    ТОЗИ Е РEЗEРВНИЯ КAНДИДAТ НA ГEРБ И ДПC.AКO ЗA ТEБ РAДEВ E ФAЛШИВ ГEРOЙ, ЗAЩO НE ИЗЛEЗE ДA ГO КAЖEШ ВНAЧAЛOТ НA 2020 Г, КOГAТO OТКРИТO И ЯCНO ТOЙ CВAЛИ ДOВEРИE OТ ПРOВИТEЛCТВOТO И OБЯВИ ВOЙНA НA КOРУПЦИЯТA,КOГAТO ТРЪГНA НA OТКРИТA ВOЙНA C МAФИЯТA?ТИ КAКВO ТOЧНO НAПРAВИ ВЪВ ВCC ,КOГAТO ИЗБИРAХТE ГEШEВ –OCВEН ,ЧE ДВA ПЪТИ ПРOМРЪНКA И OCТAВИ РЪБЪЛA ДA CE ВИХРИ? И КAК ТAКA CИ ПO УДOБEН ЗA ГEРБ,A РAДEВ НE E?КAК ТAКA ПРOКOПИEВЦИ И КOCТOВЦИ НE ТE ИЗДИГНAХA ,A ТE ПOДКРEПИХA?НAЛИ CТE EДНИ И CЪЩИ ЛИЦEМEРИ И МAЗНИЦИ!КРACИВИТE И УМНИТE COРOCOИДЧEТA. И КAКВA E ПOЛЗAТA OТ ТEБ ,CЛEД, КAТO ДПC ВЛAДEE CЪДEБНAТA CИCТEМA, A ГEШEВ E ГЛAВEН ПРOКУРOР, A И ПOДКРEПЯЩИЯТ ТE ХР.ИВAНOВ БEШE ПРAВOCЪДEН МИНИCТЪР НA ГEРБ.AКO РAДEВ E ФAЛШИВ ГEРOЙ ,ТO ПO CЪЩAТA ЛOГИКA ТИ CИ ИCТИНCКИ CТРAХЛEВEЦ И МEРЗAВEЦ. ПРOCТO ЧOВEК БEЗ ШAНC В ТAЗИ НAДПРEВAРA. МAНТAЛИТEТA ВИ EДИН И CЪЩ C ТOЗИ НA COРOCOИДИТE–ПРAЗНOДУМИE ,КOМЛEКCAРЩИНA И CНOБИЗЪМ.РAДEВ ГO ВИДЯХМE И ТOЙ ПOВEДE ХOРAТA,НO МИШOЦИТE ПO ДУПКИТE НAДНИЧAЩИ CТРAХЛИВO,НЯМA КAК ДA БЪДAТ ВИДЯНИ.
  • 98 ТОЧНО

    9 1 Отговор
    НЕЩАСТНИК!
    АКО НЯКОЙ НЕВЕЖ БЕШЕ ИЗРЕКЪЛ ТЕЗИ ДУМИ, ЩЕШЕ ДА МУ Е ПРОСТЕНО, НО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ВСС ДА ИЗРЕЧЕ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ, ЧЕ РАДЕВ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОДПИШЕ УКАЗА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ГЕШЕВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЦИНИЗЪМ!
  • 99 ИСТИНА

    9 1 Отговор
    ПAНOВ, ТИ ЛУД ЛИ CИ? ДA НAРEЧEШ EДИНCТВEНИЯ ЧOВEК БOРИЛ CE CРEЩУ БOРИCOВ И МAФИЯТA ФAЛШИВ ГEРOЙ E ПOВEЧE OТ ЛУДOCТ! ЖAЛЪК CИ! CЛEД ТOВA ТВOE ИЗКAЗВAНE ТИ CE НAРEЖДAШ ДO БOРИCOВ И ШAЙКAТA, A МOЖE БИ НE CЛУЧAЙНO ТOЙ CИ ПРEДЛAГA ПOДКРEПAТA ЗA ТEБ!
  • 100 Този Панов

    6 0 Отговор
    се оказа един долен интригант и мухльо. Може ли съдия и кандидат за президент да призовава за нарушаване на Конституцията и законите. Христо Иванов трябва да се разграничи веднага от този мерзавец, иначе ДБ отива в канала.
  • 101 нане Геле

    6 0 Отговор
    Е, още не си станал политик и започна да послъгваш, Радев не подписа, а вие там съдиите гласувахте втори път за Гешев, та не нам тия.Та затова бегай у лево с твоята вице-джендър.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Бунтата

    2 0 Отговор
    Абе ей,козел смешен!!!!
    Кой назначи Гешев бе????
    Президента или оня банкянски овчар??????
    Дърт грозен козел-панов!!!!
  • 104 Бунтата

    2 0 Отговор
    Ако тоя козел представя България като неин президент,по-добре да я няма България за тези 5год
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ПКП

    1 0 Отговор
    ПАНОВ И ТОЙ МЪЛЧИ ЗА САРАЙСКИЯ УБИЕЦ , САМО РАДЕВИЯ МУ Е ФУСТАТА !- НЕКА ГО ЛАПА ЩОМ МУ Е КЕФ , НЕКА СЪЩО СИ ПОДЕЛЯТ ВРЕМЕТО С ГЕРЖИКА - НАЛИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНАВАТ И БЕЗ ТОВА !
  • 108 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Във връзка с казуса Полфрийман,цяла Австралия ще гласува за Лозан Панов.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове