Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 12:36 4 501 55

Манолова: Фандъкова е взела Общината като място за трудоустрояване на гербаджийски калинки

  • мая манолова-
  • фандъкова-
  • общината-
  • място-
  • трудоустрояване-
  • калинки-
  • герб

След назначението на Иванов в Инспектората, сега да чакаме ли и Бойко Борисов за главен секретар на администрацията, пита Манолова 

Манолова: Фандъкова е взела Общината като място за трудоустрояване на гербаджийски калинки - 1
Снимка: БГНЕС

"Фандъкова като назначи уволнен заради побоя над протестиращи за началник на Инспектората, да очакваме да назначи и Бойко Борисов за главен секретар на администрацията? Така и така е взела Общината за място за трудоустрояване на гербаджийски калинки".

Този коментар направи в социалната мрежа председателят на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова. Става дума за назначението на бившия главен секретар на МВР Ивайло Иванов за директор на Столичен инспекторат.
Тoвa e пoрeден cкaндaл, кoйтo ce зaфoрми oкoлo Cтoличнaтa oбщинa. Първият център на напрежение се получи слeд ocтaвкaтa нa прeдceдaтeля нa Cтoличния oбщинcки cъвeт (COC) - Eлeн Гeрджикoв.
Бившият МВР- кадър Ивайло Иванов бeшe oтcтрaнeн oт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo прeз мaй тaзи гoдинa. Eдин oт мoтивитe зa тoвa бeшe пoлицeйcкoтo нacилиe пo врeмe нa aнтипрaвитeлcтвeнитe прoтecти прeз 2021 г. Caмият Ивaнoв cмятa, чe тoй и кoлeгитe му ca oпaзили рeда при ceриoзнa oбcтaнoвкa. Бившият глaвceк oпрeдeли тoгaвa oтcтрaнявaнeтo cи кaтo пoлитичecкo.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ,,Трудоустрояване"

    10 47 Отговор
    Доста неграмотно словосъчетание !

    Коментиран от #5, #9, #11, #50

  • 2 zeus

    43 8 Отговор
    Компирка е аватар на Баце
  • 3 сила

    43 5 Отговор
    ТОРНИ БРЪМБАРИ.....бунище и воняща клоака е СО
  • 4 Иван

    62 11 Отговор
    Йорданка Фандъкова, позор❗ Вчера общинските съветници на Демократична България в Столичния общински съвет потвърдиха, че бившият главен секретар на МВР Ивайло Иванов е назначен за шеф на Столичния инспекторат. Това е същият Ивайло Иванов, който беше уволнен от системата на вътрешните работи заради насилието над протестиращи през 2020 г. Позор!

    ❓Защо Борисов продължава еднолично да назначава и уволнява в Столична Община? Само преди няколко седмици той отстрани председателя на общинския съвет. 16 години след като стана кмет на София, Борисов продължава да държи столицата на България за заложник, пред сведената глава на Фандъкова. Това трябва да спре. И ще спре

    Коментиран от #7, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българка

    51 14 Отговор
    Фандъкова открито се подиграва на софиянци. Чудя се защо още общината не е окопирана от протестиращи за гаврите, на които подлага всички граждани кметицата? Фандъкова е за разследване и затвор!

    Коментиран от #22, #44

  • 7 Cтoйко

    45 10 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Това е безгранична наглост , подигравка и гавра в очите на гражданите! Уволнения дисциплинарно от МВР за дадената заповед за насилие над протестиращи Български младежи и момичета , Ивайло Иванов е назначен от Фандъкова за началник на Столичния Инспекторат! Като гл.секретар на МВР с основна заплата 3800 лв.а на новата длъжност 5300 лв.,ясно кой е дал заповедта на Фандъкова да го назначи ! Това е главатаря на тежката организирана престъпност в България! Известния като Буда от картончето му на доносник на зловещата Държавна Сигурност и в мутренските среди просто като тиквата! Това е неимоверна гавра и иска да ни покаже че сме никой за него и ще прави каквото си поиска! Във всяка друга нормална държава, подобен yрoд би висял на уличен стълб като Наджибула в Афганистан!
  • 8 АНАЛизатор

    27 6 Отговор
    Властта е много важна за един комунист-разбойник та дори и да е със селски манталитет и неопределен пол .
  • 9 сила

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от ",,Трудоустрояване"":

    ПО ТОЧНО СЛОВОСЪЧЕТАНИЕ НЕ МОЖЕ И ДА ИМА
  • 10 СУХАТА РЕКА

    23 26 Отговор
    И ТИ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ГЛВЕН СЕКРЕТАР И ПОСЛЕ ЛЪГА ЦЯУЛА ГОДИНА. МЕЖДОДРУГОТО МАЯ НАЛИ ОБЕЩА ПО НИСКИ ЦЕНИ НА ТОКА ВОДАТА И ПАРНОТО КАКВО СТАНА, АКО ТОВА СА ЦЕНИТЕ ИЗЧЕГЪРТВАМЕ ТЕ ЗАВИНАГИ АДВОКАТКО НА ОЛИГАРСИТЕ.
  • 11 На хранилка

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от ",,Трудоустрояване"":

    По добре звучи.
  • 12 ТаУмВзе

    22 26 Отговор
    Калинката мая, ефикасно забрави, че долната мутра я назначи омбутсман.
  • 13 МУТРАКЕСО

    23 23 Отговор
    СТАТУКВОТО МАЯ МАНОЛОВА ТРИЕ ДЪНОТО С ТИНЯТЯ, ОБАДИ СЕ НА ДОНЧЕВА ЗА 500К.
  • 14 ЛЪЖЛО

    24 23 Отговор
    МАЯ ОПРАВАЧКАТА КАКВО ПРАВИМ, СЕГА КАКВО ЩЕ ОПРАВЯ. ТОКА , ПАРНОТО ИЛИ ВОДАТА.
  • 15 Българка

    21 28 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    Така, я пиле ми кажи, тоз човек направил ли е грешка, има ли доказателства, че е наредил на полицаите да бият някой? НЕ!! Уволниха го само по политически причини, не за несправяне, не поради некадърност, а по ПОЛИТИЧЕСКИ причини. Къде са сега протестърите, цените на горивата двойно, хляба тройно, олиото четворно, къде са ония от "системата ги убива" цена на ток и парно двойна, защо не са на площада?? Отговора е елементарен, защото протеста беше платен, няма да се учудя , ако и "биячите" и битите са скъпо платени провокатори.

    Коментиран от #18, #25

  • 16 ЗАВИНАГИ

    20 12 Отговор
    СБОГОМ ЛЪЖКИНЬО.
  • 17 ГОРКАТА

    23 11 Отговор
    ПЕНСИОНЕРИТЕ МИЗЕРСТВАТ А ТИ ВСЕКИ ДЕН ХАРЧИШ ПО 40 ЛВ ЗА СЕШОАР. МНОГО ЛЪЖЕ КОЩРАМБАТА.
  • 18 Кво цени

    15 17 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Питай тиквун за цените на газа и кога ще върне 3 милиарда на народа за руско-турски поток? 2015 год.- цени на дизел и бензин 2.60 лв. В момента са по 2.20 лв. При земеделски министър Мирослав Найденов яйца от щастливи кокошки -0.40 ст.в момента 0.20 Ст. Олио 2017 год.- 4.80 лв. Сега 3 .80 лв. Цена кубик вода при Станишев 0.78 ст. 2019 г.при Герб 3.60 лв. Килограм луканка миналата година средна цена 25 лв.В момента 23 лв. Няма да ми стигне полето да изброя всички. Браво на служебното за увеличението на доходите

    Коментиран от #19, #27

  • 19 Така е

    11 12 Отговор

    До коментар #18 от "Кво цени":

    Браво на служебното правителство за увеличението на доходите . При инфлация от 2% са увеличили доходите с над 14%. Сега ще увеличат и минималната работна заплата. След като приеха и добавки към пенсиите от 120 лв., след като минималната стана на 370. А помните Борисов когато затвори държавата преди година и половина не индексира нищо, каза " нямало мазнинка", чак когато почнаха протестите прие през август да се дават по 50 лв.към пенсиите. Социалния министър на служебното Донeв - 14% е средното нарастване на минималните доходи в страната от началото на годината, посочи Донев. А ръстът на инфлацията е малко над 2%. Той припомни и, че пенсиите са се увеличили. Според него това нарастване надминава инфлацията.

    Коментиран от #23, #24

  • 20 оня

    1 0 Отговор
    1! .........
  • 21 Хаха

    14 10 Отговор
    Тая мая голяма злоба дето Фандъкова я би с 300 на изборите. И по добре, че щеше да зарабова по 500к
  • 22 Българка

    15 13 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    И аз се чудя, защо никой не виси пред президентството и не трака празна тенджера. Цените за месец се УДВОИХА. Къде си Галевице, къде си Сбабичкян??? За какъв морал говориш, при положение, че хора гладуват. За каква наглост говориш, като хората се тровят в задръствания, поради непукизма на фатмаците? Това са въпросите с главно В, а не дали един доказано невинен професионалист е взет на работа.

    Коментиран от #30, #38

  • 23 Прави сте

    9 11 Отговор

    До коментар #19 от "Така е":

    Преди 1 година, месец август 2020 г цената на барел петрол бе отрицателна, тоест производителите и страните износителки на петрол плащаха за да им купуват продукцията! А в България при тиквата тогава по колонките дизел и бензин бяха по 1.95 лв. В момента цена 83 долара за барел а цените на бензин и дизел по 2.20 лв. Сега видях една касова бележка съм зареждал на 12 юни 2015 г.петък на цени по 2.46 лв.бензин. Погледнах в инфосток цени на петрола през годините и е бил 70 долара барел. Значи при тиквата 70 долара за барел цена 2.46 лв.бензин , сега барел 83 долара а бензин 2.20 лв.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българка

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    А ти вместо да ми крадеш ника и се обръщаш гальовно с "пиле" към човек от форума, по-добре се върни в кокошкарника и там на воля кодкудякай, вместо тук да защитаваш мутри

    Коментиран от #31

  • 26 марш ма

    14 7 Отговор
    Мая висаджийката оле мале коментира. Ужас, мутро.
  • 27 Българка

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "Кво цени":

    Така, я давай едно по едно, когато барела беше 120 дорара , тогава бензина беше 2.6. Олиото не е било над 3 лева от времето на Луканов и Виденов. Луканка Орехите , миналата година 25лв , сега 37лв да кг. Явно си от друга планета.
  • 28 Да се благодарим

    9 11 Отговор
    Че крадливата тиква не е премиер в момента. При барел петрол 83 долара сега дизел и бензин щяха да бъдат по 2.60 лв.както когато през първия и втория му мандат барела бе 85$ а горивата 2.60-2.70 лв. Тиквун при най ниската ел.енергия на международните пазари ни вдигаше тока с по 10% от 1 юли всяка година! Всичко бе по скъпо при него . А тогава минимална пенсия 160 лв.а сега 370 +120 лв.добавки . Средната и минималната заплата сега двойно по високи. Господ ни изпрати служебното правителство да оцелеем че ако бе тиквун хората щяха да припадат по улиците от глад
  • 29 ЗДРАВЕЙ

    11 8 Отговор
    КАКВО ПРАВЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ ПЕЕВСКИ, БОЖКОВ И ВАСИЛЕВ.
  • 30 Българка

    10 8 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Ако трябва да тракаме празни тенджери, трябва да сме пред дома на вожда ти в Банкя, защото той подари на Русия и Сърбия над 3 милиарда за руски газопровод, вместо да довърши интерконектора с Гърция, откъдето да получавам азерски газ на половин цена от тази на руския газ! Тези 3 милиарда можеше простакът и разбойническата бивша управляваща шайка да ги инвестират в българската енергетика, а не в руската. За това национално предателство трябва съд, а не празни тенджери

    Коментиран от #34

  • 31 Българка

    6 3 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Към теб нямам представа как да се обръщам .Възрастен мъж изживяващ се като жена, а твоя съфорумник сигурно е младеж, за това ми е пиле и пиле не е обида.
  • 32 От светулка на светулка та на

    5 2 Отговор
    Два фаса
  • 33 Сърп и чук

    10 7 Отговор
    ,,Ако уволнят някой от вас, веднага го назначавам при мен в общината!" - кмет Тотев, Пловдив, преди 8 години! Същият, за когото има клип със звук, как дава указания на подчинените си пуйки и пуйчета, как да правят недействителни бюлетините на враговете и хвали герберасти от изборните комисии, постигнали най високи резултати в това деяние!
  • 34 Българка

    9 10 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Я, пак, какви 3 милиарда? Нали ако имаше такова нещо, Рошков щеше да е пратил ДАНС и вече да има дела. Повтарянето на една глупост , не я прави автоматично истина. Опорките които ви спускат на платените тролове са ясни. Личите си от далече, заповедта е във всеки пост да използвате думите: Борисов, пачки, кюлчета, милиарди, шкафчета..., иначе няма стотинки.
  • 35 Браво Майче...!

    12 8 Отговор
    Както винаги- много точна...!То затова и те мразят ГЕРБ-ерастите,но продължавай смело напред в същият дух...!С Теб сме...!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 популист

    10 9 Отговор
    Манолова-света вода ненапита,имали кой да и слуша глупостите!
  • 38 Амчи припкай...

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    ...с тенджерата пред президентството...кво чакаш...?!Или тук- на топличко- от дивана и пред монитора ,чатейки денонощно срещу Президента-получаваш повече от Буцката,отколкото да мръзнеш навън с тъпата тенджера...😂🤣😝😛👍👏...?!?!
  • 39 Боса си, все едно и също дрънкаш

    7 5 Отговор
    Завалийката, моли се навсякъде, само и само да влезе в Парламента. Вече си стара и износена, дори токчета не можеш да носиш, разкарваш се боса. Време е да си идеш в кюстендил и по гуменки да си ходиш.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 XYZ

    4 6 Отговор
    Да, наистина е много нагло - мисля че Фандъкова не би го направила, ако не и беше наредено!
    Нещо като: "Внимавай, защото и ти ще останеш без работа и няма никой да ти помогне освен нас"!
    Няма отърване от тях братя българи, ще ги влачим на гърба си, докато сме живи!
  • 43 Българка

    5 4 Отговор
    Ами ти какво искаш?Да сложи теб ли!?И да и забиеш нож в гърба ,както направи с Курнела ,Боко и с всеки ,който ти е помогнал по някакъв начин.
  • 44 Ще духаш супата

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Докато дишаш.И без това комундрелите сте вредни за България.
  • 45 0000

    3 1 Отговор
    Ам чи тоя мож е приятел на брат и или братовчед от школата СИМИОНОВО
  • 46 0000

    4 1 Отговор
    Ам чи тоя мож е приятел на брат и или братовчед от школата СИМИОНОВО
  • 47 Хахаха

    6 0 Отговор
    Поне е само общината. Не като "почтените", които ползват всички държавни дружества и министерства, за назначаване на "супер калинки".
  • 48 ПЕНКО

    3 5 Отговор
    КАКТО И ДА СЕ САМОУКРАСИШ ВЕЧЕ СИ БАБА МАЙЯ !!! А, НАПАДКИТЕ КЪМ ФАНДЪКОВА СА С "ПЯНА НА УСТА" --- ЧУ ЛИ БЕ - ГАНЬОВ ЖАДЖИ И ВИЕ ДРУГИТЕ ??????????????
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от ",,Трудоустрояване"":

    Злобна посредственици!
  • 51 Стоян

    1 3 Отговор
    Докога прости ,злобни като тази ще бъдат в политиката на наша издръжка?
  • 52 Петя

    1 2 Отговор
    Добре,че спасих ме София от тази мошеничка.Всъщност, тази с ни каквото си образование,какво ще работи извън парламента?Продавачка,тя затова драпат със зъби и нокти и не си затваряш устата
  • 53 цербер

    0 0 Отговор
    председателката на коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова
  • 54 гошо

    0 0 Отговор
    Тая комунистическа непрокопсаница само гледа да се намърда някъде. Върни се на село ма.
  • 55 ОНЗИ

    1 0 Отговор
    НЕ САМО ТОЯ ИВАНОВ. МНОГО ТАКИВА КАДРИ СА НАЗНАЧЕНИ В СТОЛИЧНОТО КМЕТСТВО.......НАПРИМЕР ПЕНСИОНИРАНИЯ БОТЬО БОТЕВ НЕ ИМ ЛИ СТИГА ТАВАНА НА ПЕНСИИТЕ И ДЕБЕЛИТЕ ЗАПЛАТИ И ТЛЪСТИТЕ БОНОСИ ..ТОВА НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове