Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 20:20 3 508 219

Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив-град

  • герб-
  • бойко борисов-
  • пловдив-град

ГЕРБ призова останалите партии за повече разум в действията им

Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив-град - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-град за предстоящите парламентарни избори. В областта начело ще е Дани Каназирева. Това обяви Борисов в Пловдив на среща на организацията жени-ГЕРБ, цитиран от БНТ.

Борисов разкритикува действията на служебното правителство относно ковид кризата, като заяви, че заради липсата ваксинационни планове умират много българи.

Лидерът на ГЕРБ коментира и увеличението на цените на тока и природния газ. Според него ни очаква чудовищна инфлация, ако страната продължава да се управлява по този начин.

По повод предстоящите избори лидерът на ГЕРБ призова останалите партии за повече разум в действията им.

На срещата в Пловдив присъства и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била грешка, след това "Да България“ прогледнаха сега, че правят измами с изборите, БСП прогледнаха, че служебното правителство води до катастрофа и всичко, което ние от месеци обясняваме, те сега го потвърдиха. Само в България правим експерименти , три пъти ще ходим на избори, за да начешем на някой егото, каза Борисов.

Вярваме, че България има нужда в момента от блага дума, България има нужда от една друга духовност, която се процепва, имаме нужда от спокойствие, имаме нужда да изграждаме мостове, които рухнаха за много кратко време, каза Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв разум

    154 8 Отговор
    Ти си за каторга

    Коментиран от #3, #20, #102, #145, #210

  • 2 Активист на БКП

    128 7 Отговор
    Тулупус-капутус🇹🇷🎃🇱🇷

    Коментиран от #125

  • 3 🌼🌼🌼❤️

    48 2 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв разум":

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #27

  • 4 Га яди

    82 5 Отговор
    Кифтетата ни Рива
  • 5 Борисов днес в Пловдив

    10 103 Отговор
    За нова година ще плащате ток по 500 лева а след нова пенсионерите остават без пенсии

    Коментиран от #79, #160

  • 6 КОТарАК

    90 4 Отговор
    за кокошка няма прошка , за милиони , няма закони/ кой казва че и от чалгата нямало поуки...
  • 7 един от многото

    54 10 Отговор
    Докато не махнат тези парашутисти , ще сме на това дередже! За депутати по четирима човека от област , местни и избрани от хората в областта!
  • 8 ПЕНЦИОНЕР

    60 9 Отговор
    ...... БОЙКО УБАВ ЧОВЕК СИ...... АМА НА СЛУЧВАШ НА ОРА.... ОТ ДЕ ГО НАМЕРИ... ТОЗ "ЛЕВИЯ" ГПСПОДИН..., ЗА ПРЕСИДАН БЕ БАТЕ... ТОИ СИ ЛЪЗГАФ ЖАНДЕР ОТ СЯКЪДЕ... НЕ МОЖАХ ДА ГО ИСТРАЯ 1 МИН. ВЧЕРА ПО ТВ ТО.... С ТОС ЛЕВИЯ.... ГОСПОЖА СИ ЗАГУБИЛ ДА ЗНАИШ...!!!!!!
  • 9 Кой го интересува

    102 9 Отговор
    тоз отпадък кви листи ще води! Само глупак, би си дал гласа за друг такъв!

    Коментиран от #211

  • 10 Браво

    8 102 Отговор
    Бойко Браво Борисов !!!👍
  • 11 ЕВАЛА БАЦО

    9 101 Отговор
    МАЧКАЙ ГИ....ТИЯ НИ СКАПАХА ЖИВОТА С ТИЯ ЦЕНИ...МИЗЕРИЯТА СТАНА НАШЕ ВСЕКИДНЕВИЕ
  • 12 И тъй като

    94 6 Отговор
    си казал мнението за цените на природния газ - да беше казал нещо и за триумфално оповестената диверсификация,а?
  • 13 Стойко

    101 7 Отговор
    Шкумбата за Борисов: Лейте му един куршум на тоя човек против уплах, че Радев му взе страха!

    Димитъp Tyджapoв – Шĸyмбaтa пoгнa eĸc пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв тaĸa, ĸaĸтo caмo тoй cи мoжe. Oт ceдмици и мeceци вeчe имeтo нa пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв нe cлизa oт ycтaтa нa Бopиcoв. Днec oтнoвo бeшe cъщoтo.

    "Bзeмeтe мy лeйтe eдин ĸypшyм нa Бoйĸo, бe! Πpoтив yплax тaĸa… чe нe ядe, нe cпи вeчe, caмo Pyмeн Paдeв мy e в глaвaтa. To бивa дa мy e взeл cтpaxa, aмa чaĸ тoлĸoвa. Cигypнo пoдcĸaчa в лeглoтo и cĸaчa изпoтeн oт yжac нoщec“, шeгoвитo пoдмятa Шкумбата

    Коментиран от #28

  • 14 БАЦО, МАЧКАЙ ГИ

    11 86 Отговор
    ТИЯ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
  • 15 Behemoth

    87 3 Отговор
    Тоя направо да се записва в ГЕРБ жени и да не се мъчи!
  • 16 Крум Савов

    73 4 Отговор
    "Видяхте ли сега защо Бойко Борисов се оказа най-хитрия човек в държавата? ”7/8 ТВ””Вместо да го разнасят наляво-надясно по ”Магнитски”, ”Пандора пейпърс” и други подобни схеми, човекът си ги подрежда пачките и кюлчетата в чекмеджетата. Това каза пред ”7/8 ТВ” Крум Савов


    Шкафчето си е до главата му и в никакви списъци не може да се появи. За разлика от бившия му министър и спряган в един момент за кандидат за президент Николай Младенов, който се оказа, че е в този списък", каза още Савов.

    Коментиран от #22

  • 17 Шебека

    67 5 Отговор
    Нещо притеснен ми се вижда
  • 18 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 74 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗМИЛОСТНО.....ПО ФАТМАШКИ
  • 19 Този е...

    70 6 Отговор
    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано със “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,
  • 20 Гост от село

    62 5 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв разум":

    Бокп боко... Ако та опъна на нивата крадцо ша ти искочат зъркелите.. Айдук с айдук.. Бастиса държават с мутрете от мвро, шапката и нереса пос!!! Затвор без съд за теб!!!
  • 21 Стойко

    59 5 Отговор
    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно

    Коментиран от #23, #30

  • 22 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 31 Отговор

    До коментар #16 от "Крум Савов":

    ААААА, НЕ ТАКА....ТОА ПО КРАЖБИ И БОГАТСТВО НЕ МОЕ НИ СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ
  • 23 УжАсен

    48 4 Отговор

    До коментар #21 от "Стойко":

    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 48 Отговор
    господин БОРИСОВ ще се завърне на БЯЛ ДЖИП
  • 25 ИСТИНАТА

    61 4 Отговор
    Тъмни и зловещи облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Радев е сигурния нов -стар президент на Р.България! На парламентарните избори хунтата Герб ще има по малко проценти! На миналите избори имаха 23,6% а сега всички социологически агенции им дават между 21 и 22%. Като се вземе предвид че има нова политическа формация ( ПП) която ще е парламентарно представена Герб ще имат по малко депутати от миналия парламент, дори да бъдат първа политическа формация. Единствено евентуален коалиционен партньор им е ДПС които ще са с около 25 депутати. Общо двете клики ще имат около 85 депутата. И президентска и изпълнителна власт няма да е при тях. Пътя към отстраняването на Гешев ще бъде открит. И след това както казаха и Радев и Рашков -" Единствените думи на Борисов които ще имат значение ще бъдат пред новия главен прокурор"
  • 26 БСП КМЕТИЦА

    3 33 Отговор
    БАЦЕ, СЛАДУР....КОГА ШЕ НАМИНЕШ КЪМ НАС. С..ДЖИПКАТА...БЕЗ ТЕБ ЛИНЕЕМ И СЪХНЕМ
  • 27 За радост

    42 4 Отговор

    До коментар #3 от "🌼🌼🌼❤️":

    Боко тивата... Никога повече няма да доиде на власт, нитп неговата партия гроп!!!!!
  • 28 Ами така е

    28 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Не се намери един да му лее един куршум.

    Коментиран от #90

  • 29 Нанина

    14 2 Отговор
    Не можах да се сдържа.

  • 30 Пешо

    46 4 Отговор

    До коментар #21 от "Стойко":

    Кошмарното и ужасното е че всички тези пачки в шкафчета, кюлчета злато, къщи, Поршета и бутици в Барселона, Бугати Вейрон и замък за дъщерята в САЩ, поръчково БМВХ6 за племенника са от нашите робски кървави пари откраднати от тиквата ...
  • 31 Сатъра на Хана

    40 3 Отговор
    ДОРИ МАРА ОТВАРАЧКАТА Е ПО -ПОЧТЕНА ЖЕНА ОТ ДАНИ КАНАЗИРЕВА ..
    ...... НИЩО ЛИЧНО , СЛЕДЯ И КАРИЕРАТА ...
    ..... АМА КВО ДА ПРАВИШ ... ТОЙ ОТ МАЛЪК СИ ПАДА ПО ТАНЦЬОРКИ НА ПИЛОН КАТО ЦВЕТАНКА БОРИСЛАВОВА
  • 32 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    4 35 Отговор
    БОЦКО...ПРИ ТЕБ И ЛЕБА БЕШЕ ПО ЕВТИН И СИРАНЕТО И МЕСОТО...ЗА ТОКА ДА НЕ ГОВОРИМ....ВРЪЩАЙ СА...БОЦКО
  • 33 ФЕЙК

    36 6 Отговор
    Най-големия фен на Борисов е президента Радев! Ако Радев не е президент Бойко ще фалира политически окончателно защото няма да има кой да му е виновен! Той дори не се жени за да не хока жена си! Само Радев трябва да е ! Пък ако го изберат за депутат каква мисъл и каква реч ще се лее в парламента, но ЕДВА ЛИ ЩЕ СТЪПИ ТАМ!

    Коментиран от #41

  • 34 Толупа се крие от софиянци

    39 4 Отговор
    Да не го линчуват.
  • 35 Hoho Boho

    30 5 Отговор
    Това няма да го отърве от затвора.
  • 36 минарето

    35 6 Отговор
    Що не е водач у Родипите , при помаците , нали преди година цяло лято там си прави агитацията ?
  • 37 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    5 35 Отговор
    РАДЕВ, А ТЕБ ?????
  • 38 ХАН КРУМ

    27 6 Отговор
    БАЙ ГАНЬО СМЕ ГО УЧИЛИ И ГО ЗНАЕМ.12 ГОДИНИ ГО ГЛЕДАХМЕ НА ЖИВО. ХА СТИГА ТОЛКОВА ГО ОТРАЗЯВАХТЕ КЕЛЕПЕРДЖИЯТА.ВЯРНО ЛИПСВАТ МУ ДИСАГИТЕ, НО ПЪК ИМА ШКАВЧЕТА.НАГЛИЯ ,ЛЪЖЕЦ ,КРАДЕЦ, ИЗМАМНИК И ШАРЛАТАНИН.
  • 39 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    5 40 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, със спортно Порше ПАНАМЕРА което подари на любимата си ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #42, #46, #57, #65

  • 40 На кратко

    19 3 Отговор
    Тоз чипирания каквото и да води все тая брат.
  • 41 ФЕЙК

    13 3 Отговор

    До коментар #33 от "ФЕЙК":

    Борисов е фен на Радев, моля за извинение
  • 42 Мето

    31 3 Отговор

    До коментар #39 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Прав си курти! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 43 Банкя

    4 32 Отговор
    Баце, връщай се по бързо, че тези измекяри ще ни затрият окончателно.
  • 44 Додо

    33 3 Отговор
    Какъв разум какви призиви какво послание сева си е свършила работата но тази лоена топко този диктатор сега се сети а 12 години управляваше еднолично унищожи парламентаризма беше на принципа аз казах и ние решихме доведе милата ни Родина до хаос сега вини че шест месеца нищо не се прави но той е болен мозък жаден за власт но къде е сестра му докторкота къде са психиатрити да го приберат където му е мястото24





    Р
  • 45 БОКО ПРЪЧА

    28 4 Отговор
    БОЙКО ЩЕ НИ ВОДИ КЪМ НОВИ ВИСИНИ В КРАЖБИТЕ - ВОДИ НИ БОЙКО ВОДИ НИ , КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ , ВОДИ !

    Коментиран от #50

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 TROY

    25 4 Отговор
    Тиквоча от Банкя що се кандидатира във Пловдив? Задавам си въпроси на които мога да си отговоря сам....
  • 48 ЕВАЛА БАЦО

    4 31 Отговор
    ПАК ША ТРЕСНЕШ БСП, КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ

    Коментиран от #56

  • 49 Ицо

    18 5 Отговор
    Тъпо и просто - що е то ! Защо днес ВК Дума нарича ББ Боко тиквата , нали са от майката партия създадени ?
  • 50 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 19 Отговор

    До коментар #45 от "БОКО ПРЪЧА":

    Аааааа, не мой така ...в тая насока никой не мое да ни.....бие
  • 51 Стойко

    24 5 Отговор
    Този смазан тиквун не знаещ на кой свят се намира вече започна да хвали явно ДПС и джендърите от ДБ. Явно очаква след изборите с тях да прави коалиция
  • 52 Сатъра на Хана

    22 3 Отговор
    ГРОБАРИТЕ , КАТО ОТВОРИХТЕ ДУМАТА ЗА ЖЕНИТЕ НА БОЙКО БОТИФОВ ... ТОЙ ОТДАВНА Е ЛИБЕРАЛ ... БИВШАТА МУ ЖЕНА Е ЖЕНЕНА ЗА БИВШИЯ МЪЖ НА ЦВЕТАНКА БОРИСЛАВОВА И
    ДЪРЖАТ ПАРИТЕ МУ В АМЕРИКА

    Коментиран от #55

  • 53 ЕВАЛА БАЦО

    5 24 Отговор
    МАЧКАЙ БСП КОМУНЯГИТЕ...ТЕ СА ТВОЙ КЛИЕНТИ....12 ГОДИНИ

    Коментиран от #63

  • 54 АЙДУУУК

    23 4 Отговор
    БРАТИНЬО , КЪДЕ ЩЕ НИ ВОДИШ БЕ , КОЯ БАНКА СИ НАБЕЛЯЗАЛ ?
  • 55 КАТО РАДЕВ ЛИ

    1 15 Отговор

    До коментар #52 от "Сатъра на Хана":

    ТОЧНО ТАКА
  • 56 Ционист

    20 4 Отговор

    До коментар #48 от "ЕВАЛА БАЦО":

    Може , ама пак няма да управляваш никога ! Факт !

    Коментиран от #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 гост

    24 4 Отговор
    Този защо не е в затвора . Кога ще лъснат кражбите на тиквата и герб .

    Коментиран от #61

  • 59 ТАКА ЛИ

    13 10 Отговор

    До коментар #56 от "Ционист":

    ЧЕ БАЦО И СЕГА СИ УПРАВЛЯВА...АМА КОЙ ДА ВДЕНЕ

    Коментиран от #81

  • 60 ТОР ТА ПО РАДЕФСКИ

    4 22 Отговор
    ОТ СЕГА НА ТАТЪК МИЗЕРИЯТА Е НАШАТА ЖЕНА,ГЛАДА Е НАШИЯ МЪЖ А БЕДНОСТТА Е НАШАТА ДЪЩЕРЯ ....😫😫😫
  • 61 РАДЕВ И РАШКОВ ДА КАЖАТ

    4 23 Отговор

    До коментар #58 от "гост":

    АМА ГИ Е ШУБЕ

    Коментиран от #68

  • 62 Ха-ха

    20 4 Отговор
    Боко,ти въобще знаеш ли какво е инфлация.
  • 63 ЗАЩО БОКО

    23 4 Отговор

    До коментар #53 от "ЕВАЛА БАЦО":

    Не се кандидатира за президент ? Щото генерала го маже като гнида !
  • 64 Тикволандия

    19 4 Отговор
    Ще води листата във Филиповци.
  • 65 324

    16 3 Отговор

    До коментар #39 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Ей голтако, така ще наричаш само гербоидните тролове и некадърниците, които поддържат тази проста мутра. А оная ку.... В.... Тина е от тези с древния занаят така че не в за хвалене.

    Коментиран от #80

  • 66 Тока поскъпна от Енергийната Мафия!!

    18 3 Отговор
    Шефа на БЕХ е Николов, твоя депотат бивш, ти го прати и за шеф на АЕЦ!!! Ти си в Играта, отчисляват и за теб, иначе Николов няма за какво дае Шеф на БЕХ!!!! Газта поскъпна на външните пазари! , Вади от "Евтиния" газ от газовия Хъб Балкан който Построи????!! Къде го построи??? Така е с тока и Газта, твоето прехвалено Наследство!!!
  • 67 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 17 Отговор
    ПО ФАТМАШКИ....ДОКАТО НАРОДА ШАВА.

    Коментиран от #69, #72

  • 68 РАДЕВ И РАШКОВ

    17 3 Отговор

    До коментар #61 от "РАДЕВ И РАШКОВ ДА КАЖАТ":

    НЕ САМО МУ КАЗАХА НА СИКАДЖИЯТА И ТО В ОЧИТЕ , ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК АМИ КАКТО СЕ ВИЖДА ВЪОБЩЕ НЕ ГО БРЪНАТ ЗА СЛИВА …. ФАКТ !
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    3 18 Отговор
    БРУТАЛНО И БЕЗМИЛОСТНО......ОТ РАДЕВ И НЕГОВИТЕ ПИТОМЦИ

    Коментиран от #75

  • 71 от зайчарника

    18 3 Отговор
    Що не води листата от Банкя ?
  • 72 Стойко

    13 4 Отговор

    До коментар #67 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    Браво на служебното правителство за увеличението на доходите . При инфлация от 2% са увеличили доходите с над 14%. Сега ще увеличат и минималната работна заплата. След като приеха и добавки към пенсиите от 120 лв., след като минималната стана на 370. А помните Борисов когато затвори държавата преди година и половина не индексира нищо, каза " нямало мазнинка", чак когато почнаха протестите прие през август да се дават по 50 лв.към пенсиите. Социалния министър на служебното Донeв - 14% е средното нарастване на минималните доходи в страната от началото на годината, посочи Донев. А ръстът на инфлацията е малко над 2%. Той припомни и, че пенсиите са се увеличили. Според него това нарастване надминава инфлацията.

    Коментиран от #151

  • 73 оффф

    21 2 Отговор
    По-жалка карикатура на политик от тоя държавата ни никога не е имала! Трагична е картинката с неадекватното поведение и изказ на Боко Тиквата!
  • 74 Гюл Бахча

    18 1 Отговор
    Тоя дебе.шопск.гъ. що не е водач у Радомир и що въобще е кандидат, след като после няма да стъпи в парламента!?
  • 75 Иван

    13 3 Отговор

    До коментар #70 от "ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА":

    2015 год.- цени на дизел и бензин 2.60 лв. В момента са по 2.20 лв. При земеделски министър Мирослав Найденов яйца от щастливи кокошки -0.40 ст.в момента 0.20 ст. Олио 2017 год.- 4.80 лв. Сега 3 .80 лв. Цена кубик вода при Станишев 0.78 ст. 2019 г.при Герб 3.80 лв. Килограм луканка миналата година средна цена 25 лв.В момента 23 лв. Няма да ми стигне полето да изброя всички. Браво на служебното за увеличението на доходите
  • 76 Рей

    21 2 Отговор
    Никога не сме имали нещо толкова просто, толкова нависоко, добре че хората се осъзнаха и не гласуват за него.
  • 77 Мислител

    22 2 Отговор
    Както ясно се вижда от фактите , филета с мас никога повече няма да се върне във властта , освен като стопроцентов фигурант , какъвто е в момента !
  • 78 Оди пеша бе

    26 2 Отговор
    Офшорката на Борисов е чекмеджето
  • 79 Активист на БКП

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Борисов днес в Пловдив":

    Брал съм ти лайката лъжлива 🎃🇹🇷
  • 80 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    2 20 Отговор

    До коментар #65 от "324":

    Голтацииии....Рааааавнииииис, Миррррноооооо...Шапки долу пред Държавника Борисов....

    Коментиран от #119

  • 81 БАЦО

    18 2 Отговор

    До коментар #59 от "ТАКА ЛИ":

    В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА ЗАЙЧАРНИКА У БАНКЯ !

    Коментиран от #85

  • 82 ЕВАЛА БАЦО

    2 14 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ В УЖАС ...ПАК СА ТРЕТИ, А МОЖЕ И ЧЕТВЪРТИ...НИНОВА ДА Я ПОДАВА........ОСТАВКАТА ДЕ
  • 83 Истината

    19 3 Отговор
    Този тиквеник Боко напада злобно с ниски клюки и откровени лъжи опонентите си, посредствен човек с огромни амбиции без покритие.
  • 84 Гюл Бахча

    6 2 Отговор
    После Дани. За невежите, тая мома беше гю.енди.на повикване преди години и половина махала е сай.иса!
    Но, понеже в Пловдив е пълно само с пловдивчани с първа станция Азис и т.н., тая информация им идва къса. .ъпунгери!
  • 85 ТАКА ДЕ

    2 18 Отговор

    До коментар #81 от "БАЦО":

    КАТО ГЛЕДАМ КАК НОВИТЕ СЕ МЪЧАТ С ЕДИН КОРАБ...ЗА ДРУГОТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ....

    Коментиран от #94, #110

  • 86 Иван

    20 2 Отговор
    Тоя олигофрен пак лъже хората. Само глупавите му вярват.
  • 87 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    2 16 Отговор
    БАЦЕ, ЧАКАМЕ ТЕ ДА ДОЙДЕШ С ДЖИПКАТА.....ЗА КОЛЕДА ..ДА НИ ОЩАСТЛИВИШ С ТВОЯ ПОДАРЪК
  • 88 РАДЕВ

    21 2 Отговор
    Тако го заби Толупа , че не знае в кой свет се намира , изтрещял е с двеста !
  • 89 Улицата

    17 3 Отговор
    Боко си мисли че е още НЯКОЙ. ПЪЛНА НУЛА Е В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.
  • 90 един от многото

    15 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ами така е":

    Той куршума е отлят , няма кой да му го тегли!
  • 91 БСП КМЕТИЦА

    5 13 Отговор
    БУЦИ, ЖРЕБЧЕТО МИ....НЕМАДМИНАТ СИ НЕ САМО В СТРОЕЖИТЕ АМИ И В ОНИЯ РАБОТИ

    Коментиран от #97

  • 92 Гласоподавател

    17 2 Отговор
    Защо г-н Борисов ще води листата в Пловдив-като не иска да е депутат,сам се отказва?? Това нормална държава ли е?
  • 93 Той

    17 3 Отговор
    Тиквата няма никакъв капацитет да схване голямата политика, та камо ли да участва в нея. 12 години излага България на световната сцена. Приятели чужденци ме питаха как може такъв да избираме толкова много години да ни управлява и аз не знаех какъв отговор да дам.
  • 94 БАЦО

    14 2 Отговор

    До коментар #85 от "ТАКА ДЕ":

    КОГА ВИДИ ВЛАСТ ЩЕ ОТГЛЕЖДАМЕ БАНАНИ НА ВИТОША …

    Коментиран от #96

  • 95 МАТА ХАРИ

    10 3 Отговор
    БОЧКО, СТИГА МИСЛИЛ ЗА НАРОДА, ПОМИСЛИ И ЗА МЕН
  • 96 НИЩО ЧУДНО

    2 14 Отговор

    До коментар #94 от "БАЦО":

    СЕКА КИЛО БАНАНИ СТАНА ПО ЕВТИНО ОТ КИЛО ЛЕБ...РАДЕВИ ПИНИЗИ

    Коментиран от #98, #101

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ИЛИ И БАНКЯ

    12 2 Отговор

    До коментар #96 от "НИЩО ЧУДНО":

    ЩЕ САДИ БАНАНИ ЗАД ЗАЙЧАРНИКА …

    Коментиран от #103

  • 99 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 15 Отговор
    давай БОЙКО ти си цар на държавата ГОСПОДАР
  • 100 БСП КРАТУНА

    2 14 Отговор
    БАЦО, МОЛИМ ТЕ, НЕ НИ ТРЕСКАЙ ТОЛКОВА МНОГО ИЗБОРНО...И НИЕ ДУША НОСИМ И ИСКАМЕ ФА УПРАВЛЯВАМЕ...СМИЛИ СЕ БАЦЕ

    Коментиран от #105

  • 101 БУЦИ

    5 3 Отговор

    До коментар #96 от "НИЩО ЧУДНО":

    ДА МАА БАНАНИ ЩОМ И С ШКАФЧЕТО ХЛЯБА МУ Е СКЪП ….
  • 102 стоян

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв разум":

    До 1 ком -кумуняго -путкинофилите се познавате от далеч -в България каторги няма -те са при любимия ти Путин
  • 103 НИЩО ЧУДНО

    1 7 Отговор

    До коментар #98 от "ИЛИ И БАНКЯ":

    ТО ЗАТОВА КИЛО БАНАНИ СТАНА ПО ЕВТИНО ОТ КИЛО ЛЕБ.....
  • 104 Гадно ли ти е бацко?

    21 1 Отговор
    Гадно ли ти е, как Най достойният Президент който сме имали Румен Радев, те навря в десета глуха! Гадно ли ти е лъжецо? Свиквай! Повече няма да се върнеш! А махнем ли и продажника гешев, или ши бягаш или при бай Ставри!
  • 105 МАЙ СЛАВИ

    4 2 Отговор

    До коментар #100 от "БСП КРАТУНА":

    ИЗТРЕСКА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ …. ФАКТ

    Коментиран от #107

  • 106 БСП ИМПОТЕНТНОСТ

    1 12 Отговор
    НИНОВА, КОЙ ШЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ ОТ УБИЙСТВЕНИТЕ ЦЕНИ НА...РАДЕВ....ВИЕ ДА НЕ СТЕ ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ
  • 107 ЧЕ ТОЙ И БСП ИЗТРЕСКА

    1 7 Отговор

    До коментар #105 от "МАЙ СЛАВИ":

    ЗАЕДНО С БАЦО...ДРУГО СИ Е ДА ТЕ МИНАТ ДВА ПЪТИ

    Коментиран от #113

  • 108 шекер махала

    6 1 Отговор
    голем праз
  • 109 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    7 3 Отговор
    БАЦЕ ГОВОРИ СЕ ЧЕ ПАРТБИЛЕТА ТИ Е БИЛ В МУЗЕЯ НА СОЦА....ТРЕТИ КОРИДОР У ЛЕВО...ШЕ ИДЕМ ДА ГО ВИДИМ
  • 110 Ами Вашата Тиква...

    18 1 Отговор

    До коментар #85 от "ТАКА ДЕ":

    ...като наряза за скраб единственият ни спасителен кораб-,,Перун",с какво да го извадят...?!Важното за него е да си тъпче чекмеджето,а народа-кучета го яли...

    Коментиран от #112

  • 111 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    1 16 Отговор
    ИЗСМУКВАТ КРЪВЧИЦАТА НАРОДНА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ ПИТОМЦИ...НИНОВА СИ ТРАЕ....БСП СЪЩО...ЩО ЛИ
  • 112 ТАКА ДЕ

    1 12 Отговор

    До коментар #110 от "Ами Вашата Тиква...":

    ПЛАВАЩИЯ КОВЧЕГ СИ БЕШЕ ЗА СКРАБ..РАДЕВ, ТЪРСИ ПОМОЩ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВА...АМА КАК ДА ВДЕНЕШ......

    Коментиран от #141

  • 113 СЛАВИ

    13 1 Отговор

    До коментар #107 от "ЧЕ ТОЙ И БСП ИЗТРЕСКА":

    ГО ИЗТРЕСКА БАЦО КАТО МАЧЕ У ДИРЕК , А РАДЕВ КАК ГО ПОДРЕДИ …. НЕ МИ СЕ МИСЛИ

    Коментиран от #120

  • 114 Радев

    19 1 Отговор
    така изтреска баце, че вече не знае кво говори и прави! Сбогом бацко!
  • 115 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    1 12 Отговор
    БАЦКО....ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ...ЗА ТЕБ ИЛИ ЗА БОЙКО...ГОЛЕМА ДИЛЕМА ИМАТ ДРУГАРИТЕ
  • 116 Ъхъъ

    20 1 Отговор
    Е защо нали не иска да е депутат ???
    Ромчето от Банкя май ще се крие зад депутстски имунитет който може да се махне само от Гешевтатурата !!!
    Май пак номерца игрсеме, но се прсвиме на мъжкари ..
  • 117 РАДЕВ

    17 1 Отговор
    ТАКА СМАЧКА СИКАДЖИЯТА , ЧЕ ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА , НАПРАВО ГО ИЗРИТА КАТО МОКРО МАЧЕ !
  • 118 пеликан техно

    13 1 Отговор
    Туй пеалче си мисли че като повтаря номерата с орешарски и народа пак ще клъвне..добре е да се замисли за във близкото си бъдеще обаче защото предстоят динамични събития
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ТАКА ДЕ

    1 17 Отговор

    До коментар #113 от "СЛАВИ":

    ШЕ ГО ВИДИМ ФАТМАКА СЛЕД МЕСЕЦ......А С ИТН И БСП, БАЦО НЕМА ПРОБЛЕМ И СЕГА ДА ГИ МИНЕ.....РУТИННО

    Коментиран от #132

  • 121 БСП ИЗБИРАТЕЛ

    3 20 Отговор
    БАЦЕ, ТОЯ ПЪТ СМЕ С ТЕБ......ТАКАВА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА ПРИ ТЕБЕ НЕМАШЕ
  • 122 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    6 3 Отговор
    БОЧКО, КОГА ША НИ ПОСЕТИШ....ДА НИ ОСВЕТЛИШ ПО ДНЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ДЪРЖАВАТА
  • 123 666

    16 1 Отговор
    бойчо са го пуснали от Карлуково ,лошо Седларов ,лошо .
  • 124 мдда

    2 18 Отговор
    Мачкай, баце!! Мачкай комунистите!!

    Коментиран от #133

  • 125 Активист

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Активист на БКП":

    Каунистия толкова може
  • 126 Въпрос

    17 1 Отговор
    Вместо даводи листи, не е ли по-добре да го поведем всички заедно към бай Ставри? Там му е мястото на тоя олигофрен долн.
  • 127 14796

    22 1 Отговор
    Листата на ЦСЗ да поведеш, бай Ставри да те води сутрин и вечер на проверка долен смрадлив лъжец, крадец и рекетьор който съсипа България! Борисов май не разбираш история си, никога няма да се върне времето на рекета и кражбата ви с хунтата ГЕРБ! Борисов вие сте тотал щета вас само Севда тв и мисирките от медиите на ГЕРБ могат да ви слушат и гледат, за нас обикновените Българи вие сте просто едно отвратително крадливо минало!
  • 128 Омерзен

    19 1 Отговор
    След Паси и Плевенлиев, Борисов е най-мразеният в България.
  • 129 БАЦО Е КАТО БАТМАН

    1 15 Отговор
    ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ

    Коментиран от #161

  • 130 Лошо

    14 1 Отговор
    Борисов добре ли е психически?
    и няма един от лакеите да му каже, че нещо не е наред
  • 131 БАЦО...БАТМАН БГ

    1 15 Отговор
    БАТМАН СЕ ЗАВРЪЩА...СКОРО И В...ПОЛИТИКАТА И В УПРАВЛЕНИЕТО

    Коментиран от #137

  • 132 Стойко

    14 1 Отговор

    До коментар #120 от "ТАКА ДЕ":

    И да мине ИТН и БСП , пак ще има по малко депутати от предишния парламент...След това администрацията го напуска защото и те отиват в бюрата по труда
  • 133 мнне

    15 2 Отговор

    До коментар #124 от "мдда":

    Амчи Начи Баце сам да се мачка,щото той си е Дърта Комуняга от Бай-Тошово време още...!!!
  • 134 карамфила

    15 1 Отговор
    Дебелака който си плаща за платена любов(5000) не е мачо а девственник който и лимонада не може да си поиска камо ли любов.
  • 135 Мата хари

    15 1 Отговор
    Толупа с ръце го дига сам пада
  • 136 БОЧКО

    20 1 Отговор
    Не го слуша главата. Не си е добре човека, а и не си пие лекарствата. Къде е доктор Гълъбова?
  • 137 мисира

    14 1 Отговор

    До коментар #131 от "БАЦО...БАТМАН БГ":

    ЕС храни бацо а НАТУ го брани и затвора му се размина но от снайперски куршум не може го опази.
  • 138 Гледаме

    12 1 Отговор
    Води листа с разбойниците, баш разбойника!
    Хора бдете!
    И не грешете!
  • 139 Мазньо

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов ще бъде водач на листата на ГЕРБ-ЖЕНИ в Пловдив-град за предстоящите парламентарни избори.
  • 140 ами

    13 2 Отговор
    Пловдивската ПКП, ще помагама ли?
  • 141 Да бе да...?!

    12 1 Отговор

    До коментар #112 от "ТАКА ДЕ":

    Те и тръбите на Напоителни системи ,,бяха за скраб"...- нали ,,вдяващият трол"...?!Ама Вашият аналЛизатор Харизанов ги резна и тях за скраб...!Но споко- на 14.11-ГЕРБ-отивате за скраб...
  • 142 1-20

    13 1 Отговор
    Тиквън знае че в София няма шанс. Надява се Пловдив да прилъже ама... надежди говежди.
  • 143 Да,бе

    12 1 Отговор
    Тоя Тулуп може да води само листата на бай Ставри за на мазен .ъЗ.
  • 144 Стойко

    10 2 Отговор
    Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който е съдружник на акционерите в застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов -Пашата ,Младен Михалев-Маджо и Милчо Бонев -бай Миле. Легалния бизнес на пострадалата е фирма за химически продукти , масла и изкуствени торове. В-к Капитал 31 март 1997 г.

    Коментиран от #156

  • 145 Бай Шкаф

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв разум":

    Ама този банкянски Бай Шкаф защо се кандидатира за депутат, след като два-три пъти вече го избират, а той се отказва да бъде депутат, ПЛЮЕЙКИ на избирателите си....
  • 146 Бойко

    2 10 Отговор
    Скоро ще водя навсякъде ,а БСП пишман троловете ще заведа на паша хехе
  • 147 Бойко

    1 7 Отговор
    И благодаря на красавицата Ингилизова първо за хубавата фамилия ,а не Русева ,Съветскова или Алкашина ,и второ за възможността да отговоря на пишман троловете на Корнелия
  • 148 Страшавел

    6 2 Отговор
    Много уплашен гледа
  • 149 Бойко

    5 2 Отговор
    Приемам предварително бизнес оферти от фирми за професионално лизане и лъскане/ лъзгане ,на величието ми
  • 150 Борисов да

    10 2 Отговор
    Води ГЕРБАВИТЕ на стадиона и да Върнат парите и после да се самообесят

    Коментиран от #153

  • 151 Бойко идвай

    4 10 Отговор

    До коментар #72 от "Стойко":

    СТОЙКО ЯВНО СИ НА ЗАПЛАТА ТУК ПИШЕШ ПОСТОЯННО ЕДНИ И СЪЩИ ТЪПОТИИ ЩО ЗА ГЛАСОХОДАВАТЕЛИ РАДЕВИСТИ СТЕ В ПОТРЕС СЪМ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ЗЛОБНИ НЕОБРАЗОВАНИ МРАЗЕЩИ ЗАВИСТНИЦИ ЯВО СТЕ БЕЗ БЛИЗКИ И СЕМЕЙСТВА БЕЗ ДОХОДИ НАЙ НИЗШИЯТ СЛОЙ НА ОБЩЕСТВОТО СТЕ
  • 152 Пловдинчанин

    2 3 Отговор
    АКО срещне Бойко по тъмно -голям и е...ще го бие и ще го избере на по следващите избори
  • 153 До Факти Бг

    3 10 Отговор

    До коментар #150 от "Борисов да":

    ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ такава омраза такива заплахи такива Излагация да се драскате тук Това ли са Българите останали в БГ Злобари Мразещи Бедни Необразован И Бълващи тъпотии Е Това ли е България

    Коментиран от #157

  • 154 Язък за пловдивчани....

    6 2 Отговор
    Ще гласуват за гербави кочани.... Мани,мани !
  • 155 Бойко Б бил

    4 2 Отговор
    Мааннафф дайте да го е.....
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Мазньо

    6 1 Отговор

    До коментар #153 от "До Факти Бг":

    Освен теб други " Злобари Мразещи Бедни Необразован И Бълващи тъпотии" не виждам!Пийни нещо,успокой се,ще вземеш да се очистиш от напрежение.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Тримонциум

    16 1 Отговор
    Истинските пловдивчани няма да гласуваме за Боко таралежа. Гласуваме за Румен Радев.
  • 160 Тито

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Борисов днес в Пловдив":

    Нагъл ,по -нагъл,най -нагъл,Бойко това е градацията

    Коментиран от #162

  • 161 НИЕ СЪЩО!

    10 1 Отговор

    До коментар #129 от "БАЦО Е КАТО БАТМАН":

    ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА ЗАВРЪЩАНЕ В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ!
  • 162 Теко

    9 1 Отговор

    До коментар #160 от "Тито":

    Като деца играехме на "лакум за гол" Боко го ограе лакум за власт
  • 163 Без съвест

    12 1 Отговор
    Този екзрмпляр лишен от съвест, чест и достойнство пак ще води листата на Герб и естественно пак няма да стане депутат. В Народното събрание пак няма да влезе, той го е страх да се движи из София, но да плюе достойните хора, да пуска грамадни лъжи, да плаши хората, да краде като за световно го може, но е страхлив плъх. Не се кандидатира за президент, защото знае колко му е умственния багаж и се чуди как да злепостави Радев. Но няма с какво и новата му песен е че хората умират и Радев е виновен. Идиот при теб умираха дори когато всички бяха затворени по домовете си, без пари, без работа и без да могат да препарят до болница. Сега всеки сам избира дали да се ваксинира и да живее или да работи, да издържа семейството си и да преболедува вируса, както при всеки вирус. А за пенсионерите ти се погрижи 12 г. Най ниски пенсии, докато си пълнеше шкафчето. Тогава да беше се погрижил за тях, не сега да хвърляш на боб ще имат ли или не пари пенсионерите. Лицемер такъв.
  • 164 Hoho Boho

    9 1 Отговор
    Пловдивчани, тоя кара с 200-та.
    Имайте едно наум и не му позволявайте да припари в Пловдив...
  • 165 Столипиново

    10 1 Отговор
    в кой град се намира? Случайност- не мислА!
  • 166 ДА ТА ЕББАА

    12 1 Отговор
    В ГЕРБАВАИЯ КРАДЕЦ ТВОЙТА МААААААА ХАЙДУШКА
  • 167 Бацо

    12 1 Отговор
    Е позор бацо е позор тряа тряа тряа тряа да е на затвор
  • 168 Мистър

    11 1 Отговор
    Жибрю бибиткин що се кандидатира, като ще се откаже пак ще разтегли минискус ша дигни кръвно
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Толупът

    10 1 Отговор
    е споменатия от САЩ партиен лидер,който превърна държавата ни в МАФИОТСКА СТРУКТУРА.Най-мутренската държава в Европа.Първа по корупция и първа по бедност и тръгнал пак безсрамника с торбата с лъжи да облъчва хората.Крие се като мишка от неудобни въпрси.Ходи в най-затънтените селца да баламосва балами.Четете в сайта Бивол-ХРОНОЛОГИЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БОРИСОВ.И вие като БТВИ сте платени да му правите имидж ли или сте заплашени ,че ме триете.Купени медии и прокурори как да се оправи клетата България като с нашите пари Боко си купува ментори да ни облъчват и го защитават.Днес събота тая гнус пак ни го натрапват от БТВ-.И никой незнае чия е НОВА ТВ,чия БТВ,това ДЪРЖАВА ЛИ Е?Държавата на ОПГ ГЕРБ И ДПС.100 години изчегъртване трябва.

    Коментиран от #171

  • 171 Виталия

    3 1 Отговор

    До коментар #170 от "Толупът":

    Не е държава отдавна! Борисов има брат. Не знаят и двамата явно. Разкатали са му живота, но е мъжкар и много готин човек, не като охлюва от снимката.
  • 172 До тролче 151

    8 1 Отговор
    напротив образовани сме и сме в потрес от един дефектен политик БОКО ЕВРАЦИТЕ и искаме да спрем лежали позатвори мутри да участват в политиката.Но този наглец и патологичен и палеативен случай по дарбата си да краде,лъжи е ненадминат.Той знае какво е вършел и понеже не може да спи вероятно от сутрин до вечер пръска глупости по всички телевизии.Засрамете се за нивото на медиите си.И до последната дума му дават просташките злияния Какво падение на мисирки и някакъв бивш примат.Големи напъни да е актуален,ама няма мозък.
  • 173 тома

    6 1 Отговор
    След като е казал че ще е водач много кюлоти са се хвърлили върху него от радостни и възбудени жени от герб
  • 174 Караджата

    8 1 Отговор
    АЛОО ВАНЬОО АЛОО ЧЕКМЕДЖЕТА АЛОО МАТА ХАРИИ АЛОО КОРУПИЦИЯЯ
    ЗАТВОООООООООР
  • 175 адвокате

    6 1 Отговор
    Шйката на суджуците и задкулисието ще гласуват за него иначе заминават в канала

    Коментиран от #178

  • 176 бай Киро брейка

    3 1 Отговор
    Бойко ми разправя днес че пловдивчанките ги лумбари с 200 верно ли е
  • 177 РЕАЛ МАДРИД

    6 1 Отговор
    КЪДЕЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
  • 178 Виталия

    3 1 Отговор

    До коментар #175 от "адвокате":

    И с него пак ще ги докопат отвън Пандора и Магнитски не паднаха от Космоса мисля?
  • 179 Джани

    9 1 Отговор
    Преди се кандидатираше все в София ама софиянци го отсвириха и сега се е преместил във Филибето, че го е срам да не е първи. Дано и там не са забравили чекмеджетата и Мата Хари.
  • 180 Смех !

    9 1 Отговор
    Простото говедо от село Банкя,щял да води листата в Пловдив ! По-голям позор няма.Сам се издава на кой е как е дарявал милиони от еврофондовете.Мисли си говедото,че с пари ще купи всички ! Затвор го чака ! Затвор !

    Коментиран от #190

  • 181 Перо

    8 1 Отговор
    Толупът разчита на Столипиново!
  • 182 Шубето го гони

    8 1 Отговор
    Бяга от София защото пак ще загуби. - Като загуби в Пловдив няма да е толкова болезнено за егото му. - А после ще обвини, онзи от неговото партия, който ще е водач на листата им за загубата в т. нар. столица.
    Стой та гледай! - Бас ловя, че точно това ще се случи!
  • 183 До коментар 78

    9 1 Отговор
    и в Кипър.И най-вероятно в частни сейфове,които Бойко е следял и които са над 130 или 140 в София.Ганьо хитреца с Горанов са контролирали всички бизнеси с печалба над 1 милион и са имали тарифи от рекет.Това ясно се разбра от записите на антикорупционният фонд,където се казва на приятеля на Ив.Бакалова за да излезе трябва да плати 100000 евро.За да излезе от специализирания рекетьорски съд.И че Гешев е казал натиск до "дупка",демек ,докато се вземат парите.Великия схемаджия Баце еврото по много пътища е пълнил чекмеджето.Преял е от пари,а сега иска власт да отърве кожата от затвора.
  • 184 Никога повече герб

    11 1 Отговор
    Не го ли е срам този крадец, лъжец и БЪЛГАРОУБИЕЦА на България да се появява било то по села и паланка само. Затвора няма да ти се размине , няма да имаш време да харчиш розовите пачки.
  • 185 Лъжите на Бойко Борисов.. 👉 5 октомври

    8 2 Отговор
    Лъжите на Бойко Борисов.. 👉 5 октомври 1974-та - “Започна строежа на автомагистрала “Хемус”
    👉 За 47 години са построени 160 км от нея

    ❌ Остават още 270 км ❌
  • 186 БОКО Е ГЪРМЯН ЗАЕК

    12 2 Отговор
    Борисов не само трябва да е аут от управлението наложително е да бъде сьден и ревизия на всичко последните 10години
  • 187 Разбираме го

    6 1 Отговор
    Иска вероятно да се откаже за трети път да става депутат след като е избран за такъв. Човекът е милозлив и дава път на другите след него в листата. А какво значи доверие на избирателите кой да знай?
  • 188 Бойко

    0 7 Отговор
    Браво на смелата журналистка г- ца Шотланджиева ,че ми позволи да покажа един кър на БКП
  • 189 Чичо от народа

    7 1 Отговор
    Mутрагеньо сикажийски ходи само на женски партита за да си избере новата Мата Хари понеже в чекмеджето намаляха кюлчетата и еврата които раздаде на неговите прости и гадни Гербажийски тролове .Но всичко това ще приключи след новото честно и истинско демократично управление на България.Сикаджията бивш премиер ще си получи голямата награда накрая.Така че глупаци и калинки имате време за да се осъзнаете за кого да гласувате.
  • 190 МаминВаньо

    4 1 Отговор

    До коментар #180 от "Смех !":

    е получил най много.Хотели ,биренифабрики къщи в Гърция ,вили...и то само с една заплата на кмет?😁
  • 191 ууу

    11 1 Отговор
    селскиИДИОТ !!!
  • 192 Предател

    7 1 Отговор
    Тази Мутра, която спря ЮП-подпис за закриване-зам. министър ГЕРБ и клеветеше Орешарски в ЕС, че тръбите ЮП продължават да пристигат след сенаторите.
    2 месеца след Орешарски Мутрата Борисов не издава разрешение за строеж по море и суша за ЮП, накрая декември Русия обявява прекратяването на ЮП.
    Тази мутра, която НАРЯЗА оборудването 3-4 блок Козлодуй за скрап, а 2009 можеше да реактивира 3-4 блок след кражби Украйна газ.
    Този толуп, който спря Белене, бяхме платили ЛИЦЕНЗ ПЛОЩАДКА, 2-та РЕАКТОРА и ЧАСТИЧНО ОБОРУДВАНЕ-3 милиарда затри с лека ръка Тиквата..
    Този толуп, който прати България на Гръцката борса.
    Този Тулуп, който отвори 1200 фотоволтаика, и 2009-2011 плащахме на любимата му Цветелинка 780 лева мегават час ток, при наличие, че тока Козлодуй беше 50 лева мегават.
    Мутра, СЪСИПА ЕНЕРГЕТИКА НА БЪЛГАРИЯ.
    По същия път вървят Петков и Василев-от служебното на Плевенлиев Асен и форумите с Паси на СДС Петков.

    Коментиран от #196

  • 193 Гръч

    5 1 Отговор
    Нема ли ковид за тия,кво са се разпищолили?
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Почитател

    2 11 Отговор
    Дeрзaйтe Гeн. Бoриcoв! Никaквo униниe, никaквo oтчaяниe прeд хулитe нa пoлитичecкитe нeдoнocчeтa и нeчиcтoплътни бизнec-мутри рeжиcирaни oтвън. Виe дaдoхтe вcичкo oт ceбe cи зa дoбрoтo нa Бългaрия cлeд бeзхaбeрнитe гoдини нa пceвдo-дeмoкрaтичния прeхoд. Нoрмaлнитe хoрa oтцeнявaт тoвa кoeтo Виe и ГEРБ нaпрaвихтe зa Бългaрия и щe ви cлeдвaт!
  • 196 Откровен

    3 7 Отговор

    До коментар #192 от "Предател":

    Ти недей прехвърля вината от болната на здравата глава. Орешарски и Плевнелиев се наведоха чинно и спряха Южен Поток. Б. Борисов е този, който след тях отиде и моли Путин турски поток да мине през България (а не през Гърция и Македония) за да не сме съвсем "капо". Нещастни атлантически демагози!

    Коментиран от #198

  • 197 Ха хо

    9 2 Отговор
    А Баце, като го изберат ще стане ли дупетат или пак ще се откаже! Щото някак си не е морално да се пънеш да гласуват за теб калинките пък после да се откажеш и да им представиш на калинките друг инсект на твое място!

    Коментиран от #202

  • 198 Вутрата

    4 2 Отговор

    До коментар #196 от "Откровен":

    Плевенлиев няма изпълнителна власт и функция да взима решения.
    Орешарски ЗАМРАЗИ, НО НЕ СПРЯ ЮП.
    Спря го ЗАМ. Министър на ГЕРБ-ПОДПИС!
    Ти не прехвърляй проблемите на други.

    Коментиран от #201

  • 199 Черен Петър

    6 1 Отговор
    Не мога да разбера защо това тулупченце малко се кандидатира за депутат, а после се отказва от мястото си. Всъщност какво ли се чудя, тоя откак се е появил на политическия хоризонт показва завидна липса на каквато и да е логика! За политик не става и не разбирам как над десет години го избираха за най-важната длъжност в страната! Ония от СИК го бяха оценили достатъчно трезво и реално и му позволяваха само да им пази колите...Човек, достатъчно прост за да не става за нищо, а един милион граждани на тая страна гласуваха за него...Ужаст...
  • 200 КЪРЛЕЖ БОКО

    6 0 Отговор
    КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ , ТЪПА МУТРА И ТИКВА !?
  • 201 Ляв плюс

    4 1 Отговор

    До коментар #198 от "Вутрата":

    Кабинетът Борисов подписа с Москва за Южен поток, кабинетът Орешарски го спря (добре де замрази). Това стана под натиск от САЩ и ЕК, тогава когато Борисов вече не беше на власт. После, Путин не дочака безмислено-бавната европейска процедура на "прозрачност" и прекрати Южен поток, като го замени с Турски - на Турция не й пукаше от европейски санкции. Де факто, целият Запад не можа да се примири с такава едра хапка за България като Южен поток. Същият този Запад сега развива ли развива теории, защо България е толкова зле.....
  • 202 Почитател

    1 3 Отговор

    До коментар #197 от "Ха хо":

    Баце не иска вече да ти е Министър-Председател, от което нормалните българи само губят
  • 203 БарЦелонА

    4 0 Отговор
    Борисов призовал другите за РАЗУМ !!! Тоя е голям шегаджия. Че и интелектуален великан даже !
  • 204 тиквенсониада

    4 0 Отговор
    Да вземе диетата на ортака си Пеевски , че като гледаме снимката и колко я е напълнил , нищо добро не очаква здравето му. Пък и тези нерви дето ги хвърля , че го изхвърлиха от властта , още повече !
  • 205 чУвал или чувАл

    4 0 Отговор
    Водач на листа !!! Ха ха ха ! Още си вярва. То дали тези с празни шкафчета , все още вярват на този с претъпканите с евро и злато чекмеджета ?
  • 206 Жоро

    4 0 Отговор
    Пак ли ще се откаже като го изберат!!!
  • 207 Жоро

    3 0 Отговор
    Пак ли ще се откаже като го изберат!!!
  • 208 СаЩисаните

    2 0 Отговор
    Толупа призова да гласуваме за Герджиков що е професор а кога беше професор Орешарски призова да глауваме за него!
  • 209 КРАДЕЦА

    4 0 Отговор
    Борисов заплаши пенсионерите, че ще останат без пенсии, "ако подкрепят диктатора"
  • 210 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв разум":

    Българското Реймско евангелие
    е пергамент,
    безценен с това,
    че 32 страници са изписани на глаголица,
    а 62 са на кирилица!
    След клетва в него
    са коронясвани френските крале!

    Коронацията на френските крале
    ставала в катедралният храм "Нотр Дам" в Реймс.
    Там меровинговският крал Кловис е приел християтството.
    Още в 496 г.

    Последният коронясан крал пред Българското Реймското евангелие
    през 1824г. е Шарл Х-ти.
    Той е прадядо
    на нашият цар и бивш премиер Симеон Сакскобурготски-
    издънка на Бурбоните по майчина линия!

    Смятало се е, че Реймското евангелие е написано на непонатен древен език.
    Колкото и да е невероятно, загадката е разкрита от руският цар Петър I-ви.
    През 1717г. той гостува във Франция.
    На 27 юни посещава Реймс и великолепната катедрала.
    Евангелието е поставено на трона,
    понеже се е смятало, че така в храма присъства самият Христос!
    Цар Петър поема книгата с благоговение.
    Разтваря я.
    Усмихва се!
    И...
    започва да чете на глас ръкописа,
    написан на кирилица.

    И никак не му било трудно!
    В руските църкви тогава, така и до днес,
    се служи на старобългарски език!
    Който е оформил и днешният руски език!
    Славянството е руска имперска измишльотина!
    От неблагодарницата Русия, на която сме дали език и писменост!
    Неблагодарницата Русия, която след 9.9.1944г. опустоши "Швейцария на Балканите" ! Превърна я в социалистически концлагер НРБ!
    Неблагодарницата, която ни души с енергийна примка !
    Неблагодарницата Русия
  • 211 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кой го интересува":

    Заради Прокудените Сънародници, Избитите Животни, Подменената "Истина", Съсипаната Държава:
    ГЛАСУВАНЕТО за ГЕРБ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  • 212 Мутрев

    2 1 Отговор
    ха ха ха, наглост и страх. Що не в Банкя, що не в София ? В Пловдив ще му го забелят.
  • 213 Станчев

    4 1 Отговор
    Страхливецът защо не се кандидатира в 23 или 24 МИР където са истинските софиянци, а пак се крие в 25-ти (Люлин, Обеля, Филиповци, Факултета, Банкя)

    Коментиран от #215

  • 214 Стефанов

    4 0 Отговор
    Ивайло Иванов на топло в инспектората, шофьорът на Мето Илиенски - депутат, чудно защо не издигнаха русата милиционерка, дето риташе вързани хора, за вицепрезидент?!
  • 215 Обелци,

    0 0 Отговор

    До коментар #213 от "Станчев":

    Са истинските софиянци, защото от Бояна до старо планина, в София , земите са обелски от векове! В източна и централна София живеят шумкарските наследници, в заграбени имоти.
  • 216 Фин

    0 0 Отговор
    Листата за къде?!
  • 217 Стоев

    1 0 Отговор
    КраДлев е авер на Евнуха, койото нямал "нищо общо" с ДПС и Новото време...
  • 218 крадци

    1 0 Отговор
    и рекетьори,автоджамбаза от аферата в Чехия,афериста от Барцелона гейт ,където с евра от еврофондовете купува апартаменти и бутик на любовницата си,притежателя на евраци и кюлчета от рекети какъв морал има да е депутат?Четете в Досиета от Рая милиардера Толуп колко пари е смъкнал от схеми и далавери и от нас.Четете в сайта Бивол-Хронология на престъплениата на Борисов.Гледайте филмите на Антикорупционният фонд и ще разберете,как диктаторът Борисов със спец.съд и др.мутри и контролирал всички бизнеси с печалба над1млн.лева.Човек за затвора ще става депутат откъде накъде?
  • 219 До коментар 193

    1 0 Отговор
    за разбойко и неговите олигарси няма ковид,защото пият от най-скъпото уиски и се хранят с доставена прясна храна.А другите кучета ги яли,като ги приемат в болница не им влизат в стаите да ги погледнат.Това го знам от хора които бяха приети в болница.А какви лекарства им дават никой незнае,повечето възрастни и стреснати.Затова има много с лоша прогноза-тя е заложена от помещенията ,в кото ги приемат мизерия и нищета,хигиена нула и вътреболнични инфекции ги доуморяват.А иначе милиарди потънаха в здравеопазването и за заплати на директори на болници.Чакаме РЕФОРМИ ОТ 12 години,но обещанията увиснаха.Само се нагледахме на пълни чекмеджета,на пълни сметки тук и в чужбина на властимащите ЗЛОДЕИ,НЕЧОВЕЦИ.КОЛКО ЖИВОТА ЩЕ ИМАТЕ БЕ НЕГОДНИЦИ?Дивия капитализъм ще унищожи планетата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове