Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 18:37 10 990 80

Собственикът на "Еконт": Видях в Кирил Петков и Асен Василев борбата за справедливост

  • николай събев-
  • еконт-
  • продължаваме промяната

Събев е категоричен, че има готови решения за развитието на транспортния сектор у нас

Собственикът на "Еконт": Видях в Кирил Петков и Асен Василев борбата за справедливост - 1

За да можеш да организираш няколкостотин пратки седмично от една точка до друга това е много математика, много логистика, много решения, които, ако не се правят, няма да си бърз и успешен. Фирмата се развива 29 г. устойчиво и стабилно без нито една държавна помощ и без нито една сделка, около която да изникнат въпроси. Това означава, че можеш да изградиш много мощен екип. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ водачът на листата на "Продължаваме промяната" в Русе Николай Събев, който е собственик на логистичната компания "Еконт".

Бях възхитен от първите стъпки на първото служебно правителство, което избра президентът Радев. Видях в Кирил Петков и Асен Василев борбата за справедливост, пътя, който и аз се опитвам да следвам. Казах им - аз съм до вас, подкрепям ви, това, което правите, е много важно за бъдещето на България, заяви Събев.

Попитан какво ще стане с фирмата му, ако заеме поста министър на транспорта, той каза: "Постарах се да създам устойчив бизнес модел, който да работи без мен, дори въпреки мен. Никога не допуснах тази бизнес единица с 4500 заети и над 4 млн. клиенти да бъде използвана за политически цели. С радост казвам, че тази структура може да се справи и без мен".

В отговор на въпрос той каза, че няма офшорна фирма. Аз държа на това фирмата ми да е българска и да плащам данъци тук, посочи Николай Събев.

Събев е категоричен, че има готови решения за развитието на транспортния сектор у нас. 30 г. българската държава е игнорирала развитието на транспортния бранш. Хората, принудени да де оправят сами, започнаха да организират бизнеса си и транспорта си основно с лични коли. Трябва да разтоварим претоварените пътища и да започнем незабавни инвестиции в железопътния транспорт. Има възможност да се потърсят такива решения и на хората да се предложи транспорт, с който те могат да пътуват по работа или да се видят. Това може да стане много бързо, заяви водачът на листата на "Продължаваме промяната" в Русе.

В дългосрочен план трябва да подобрим връзките на България със съседните държави и да станем част от европейската транспортна мрежа, която позволява на хората да пътуват бързо и удобно, добави той.

Има възможност всичко това да бъде направено и българинът да си каже "Животът ми става по-лесен, вече мога да пътувам по-бързо и удобно", каза още Николай Събев.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    82 44 Отговор
    Браво на служебното! Служебното правителство събра 5 милиарда и 400 милиона повече приходи от кабинета на ГЕРБ
    Над един милиард лева излишък към края на септември очаква финансовото министерство, сочат предварителните разчети. Постъпленията в хазната са с 5 милиарда и 400 милиона лева повече спрямо година по-рано, но и разходите нарастват с приблизително същия размер.

    Коментиран от #8, #12, #22, #46

  • 2 choki

    62 39 Отговор
    Много готин човек е този изобщо не ме напряга !
  • 3 лошо

    62 66 Отговор
    Този да си оправи първо собствената фирма и тогава да дава акъл. В офисите им работят намръщени млади хора от провинцията, цари хаос, бъркатия лоша хигиена, карат хората сами да си изхвърлят кашоните и опаковките.

    Коментиран от #6

  • 4 Последния Софиянец

    50 60 Отговор
    Това е работещ бизнесмен като мен.Такива хора ще оправим България,а не калинки без ден трудов стаж.

    Коментиран от #40

  • 5 Да,

    46 57 Отговор
    трябва да дадем шанс на новите,млади,умни,неопетнени хора- К.Петков,Асен Василев

    Коментиран от #17, #18

  • 6 Последния Софиянец

    53 13 Отговор

    До коментар #3 от "лошо":

    Ами не ги ползвай.Има и други фирми.
  • 7 Абе

    49 25 Отговор
    прав е човека, че само хора успели в бизнеса си с честен труд могат да са полезни за държавата !

    Коментиран от #10

  • 8 ХХХ

    53 24 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Събираемостта е от повече ДДС в хазната в следствие на лудата инфлация. Това е реализъм, а вашето е партиен популизъм!
  • 9 ооо77

    15 5 Отговор
    Молиа?
  • 10 яяяяя

    45 20 Отговор

    До коментар #7 от "Абе":

    ти наивник ли си или да - какво са успели - от цвят на цвят за повече мармалад, а сега на държавна хранилка....Каокорчо е съден даже.
  • 11 Бамбука

    32 16 Отговор
    Поздравления ! Идеите са хубави, но изключително трудни за осъществяване. Първо трябва една метла за голяма част от администрацията в съответното министерство, после подкрепа в НС, после в ЕС. Как ще реагират заложилите капани към момента, а те изобщо не са малко, както и интересите на транспортните фирми заети с автотранспорт - ТИР ? Обезличаването на пристанище Варна Изток, Дунавските пристанища ..... Но нека да бъдем оптимисти, така че успех !
  • 12 ашколусн да

    38 11 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    и цените ги вдигна до Марс
  • 13 браво

    21 35 Отговор
    За първи път да видя наистина 4овек ,който е истински специалист ,а не ала-бала !

    Коментиран от #24, #26, #68

  • 14 Бай Яни

    20 27 Отговор
    Че то сега живота ми е по спокоен бре малоумник,С 2000 заплата. Много по бързо и удобно пътуувам с личният си автомобил. Голям жигаджия,я ела прокарани железница в Родопите, в централен Балкан. Пълни идиощени бърбори този нещастник.
  • 15 коментар

    11 8 Отговор
    Добре, че го Тиквата да му спретне една акция "Хиполенд".
  • 16 Анализатор

    40 12 Отговор
    За политическа сила, която току-що се е сформирала, която няма структури и на теория няма финансиране, „Промяната продъжава“ показва завидно самочувствие и увереност, че едва ли не ще спечели изборите.

    Самият г-н Кирил Петков не крие амбицията си да вземе 30 %.

    Това едва ли ще се случи, но прави впечатление, че Петков вече почна и да се разпорежда и да раздава „порциите“ още преди да са протекли изборите.

    Коментиран от #19, #32

  • 17 Добре

    19 12 Отговор

    До коментар #5 от "Да,":

    Нищо,че лъжат от време на време.Голяма работа,че поизлъгали Президента.На кого му пука за България.Игра да става и ние да сме в нея!!!
  • 18 Ха-ха-хааааа

    44 17 Отговор

    До коментар #5 от "Да,":

    Ха-ха-хаааа, Кирил П. и Асен В. били неопетнени? Я си помисли пак. Тогава защо на единия му викат Киро лъж.еца, а на другия Асен кра.деца? Дали защото единия излъга, че не е канадски гражданин, а другия има куп дела за кражба в Лондон?

    Коментиран от #41

  • 19 Заявената

    23 6 Отговор

    До коментар #16 от "Анализатор":

    от Кирил Петков вероятна следизборна управленска конфигурация от „Промяната продължава“, „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън“ и други неолиберални сили на американска хранилка (все пак той не изключи диалога с ДПС и ГЕРБ)ще гарантира достатъчно гласове в НС, за да може да се отмени приетата българска позиция по въпроса с Република Северна Македония.

    В настоящата геополитическа обстановка САЩ отчаяно се нуждаят от най-скорошно приемане на Северна Македония в Европейския съюз, за да ограничат всяко потенциално руско и китайско влияние на Балканите.

    От една страна целта е да се пресече транспортната линия, която китайците изграждат от Солун до Будапеща (и която минава през Македония), а от друга страна да се ограничи още повече Русия и да се заздрави южният фланг на НАТО.

    Коментиран от #20

  • 20 И така,

    24 0 Отговор

    До коментар #19 от "Заявената":

    следизборна конфигурация на властта с участието Кирил Петков и
    „Демократична България“ ще отвори пътя на Северна Македония в Европейския съюз, за сметка на българската история, национална идентичност, национална сигурност и дори териториална цялост. Фундаментът на всяка една нация е историческото и съзнание и памет – нарушат ли се те, спасение няма.

    Като добавим, че легитимацията на македонистката българофобия и приемането на Скопие в ЕС ще дадат възможност за разпространение и насаждане на македонистка пропаганда и сепаратизъм в Пиринско,
    нещата стават още по-мрачни.

    Коментиран от #21

  • 21 Но Македония

    20 1 Отговор

    До коментар #20 от "И така,":

    съвсем не е единствената задача на „харвардския проект“.

    Едва ли има нужда да се подчертава, че бъдещата коалиция, особено под давлението на „Демократична България“ ще направи една бърза „реформа“ на образователната система по модела на Демократическата партия на САЩ и Западна Европа, която ще включва много голяма доза джендър идеология в училищата, както и приемане на всички постмодернистки либерални идеологеми на официално държавно равнище у нас.

    Разбира се, Истанбулската конвенция също ще бъде скоропостижно приета.

    Коментиран от #23

  • 22 Варна

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Аз не бих бил толкова обнадежден до като не видя реално справките, а не говоренето то ТВ-то. Харесвам тези момчета, но има някои неща, в които се съмнявам. Текущото изпълнение на бюджетната рамка на тримесечия показва горе долу как върви събираемостта, но крайният резултат не е ясен до като не дойде 31 декември. Аз не очаквам излишък, а дефицит края на годината и то от няколко милиарда. За това и бяха теглени нови заеми на няколко пъти. В България преразхода върви от 12 години и той няма да спре и в следващите, който ще се обостри с текущата криза и някои демографски особености.
    Та съветът ми е да бъдеш по- малко въодушевен за да не останеш изненадан накрая.
    След 30 години политическо порно вече се съмнявам във всички във всеки!
    А на този там на снимката нямам никакво доверие, защото и той послъгва поне за сега мъничко. Да не говорим, че сподели конфиденциално информация за икономическите активности на неговите клиенти с друго физическо лице, което е подсъдно!

    Коментиран от #80

  • 23 Наблюдателен

    14 2 Отговор

    До коментар #21 от "Но Македония":

    Третата важна задача ще бъде „натовизирането“ на България или превръщането ни от фиктивен в активен член на Северноатлантическия алианс.

    Актуалната стратегия на САЩ включва активизация и непрекъснати провокации в Балтийско и Черно море срещу Русия.

    Тази стратегия няма как да се осъществи ефективно без твърда и безусловно лоялна евроатлантическа власт в България.
  • 24 Jacques Yves Moineau

    18 2 Отговор

    До коментар #13 от "браво":

    Пощаджия визионер?
  • 25 Приказка

    26 3 Отговор
    Имало едно време един лъжц и един кр☆дец. Те се провъзгласили за почненни и кралските глашатаи веднага им приписали 15% от Кралството.
  • 26 прометей

    23 5 Отговор

    До коментар #13 от "браво":

    И къде го видя? Какво разбира този от транспорт че нещо не мие ясно,поредния "бизнесмен" който иска да вземе част от тортата наречена бюджет, този човек моментално отива в графа "конфликт на интереси"
  • 27 Анализатор

    11 1 Отговор
    На политическо ниво трябва да признаем, че за съжаление протестите срещу режима на ГЕРБ, в които десетки хиляди от нас участваха, бяха използвани като повод за подмяна на политическия елит у нас…. От САЩ.

    Политическият ни постсоциалистически елит след 10 ноември, 89 г. винаги е обслужвал Запада – от опортюнистични подбуди.

    Но едни млади хора, които са образовани и формирани като личности на Запад? Това вече е нещо друго.

    Впрочем нищо ново, защото практиката елитите на васалите да се образоват в метрополията идва още от Древен Рим, че и преди това.

    Така е и с американската колония България.

    Коментиран от #28, #35

  • 28 И така,

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "Анализатор":

    в навечерието на поредните, трети за тази година, парламентарни избори, България е изправена пред ужасяващата вероятност да загуби и последните малки нишки на националния си суверенитет, изоставяйки националните си интереси в полза на американските стратегически планове и цели.

    Ще позволи ли народът ни това да се случи?

    Много скоро ще разберем
  • 29 NeXu s

    16 8 Отговор
    Каква справедливост има при един лъжец (Кирчо) и един крадец с фалирала фирма (Кокорчо)? Какво направиха двамата в правителството на Мунчо? Някой може ли да каже едно нещо, коетто са направили???

    Коментиран от #33, #34

  • 30 Отговори

    18 4 Отговор
    Леле Еконта ще оправи транспорта в БГ Ужас Лъжец до Крадец майно льо Българи Събудете се
  • 31 Отговори

    13 3 Отговор
    Леле Еконта ще оправи транспорта в БГ Ужас Лъжец до Крадец майно льо Българи Събудете се
  • 32 Варна

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Анализатор":

    Аз също мисля, че няма как да се случи и вероятно парламента ще е със същата невъзможност да избере правителство без много широка коалиция. - Даже мисля, че сега ще е още по- заплетено.
    - ПП, ИТН, ДАБ и БСП вероятно ще имат приблизително еднакви гласове и те ще се въртят около 25 и 30 депутата за всяка от формациите.
    А това означава, че без нито една от тези партии, кабинет не е възможен. Повече ме притеснява обаче друго! - Всичките са "Един дол дренки". Програмите им са "пълна боза" и по- скоро са някакво изязвелние за добри намерения, които няма как да бъдат изпълнени особено пък и в един мандат. Второ забелязвам, че никой не говори за промяна на модела за финансиране на общините, което означава пак от същото! - Наливане на пари в София, а другите да го дух@т. Няма и говорене за промяна на политиката ни спрямо ЕС, който видимо ни съсипва с по- високи разходи и дъмпинг на стоките им.
  • 33 Ха ха ха

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "NeXu s":

    Как какво - реклама си направиха за бъдещата ПППППППППППП
  • 34 Пешо Папура

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "NeXu s":

    Ееее ти пък сега..ми ша направят бре, ако не са направили, ша направят. Че и с гепаджиите заедно, билля. Не ги ли чу онзи ден какво обещаха- ще работят с ГЕПаджиите, ако се разкаят за досегашните кражби и обещаят че вече така няма да правят. МИСЛИ НАРОДЕ...МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ!!! ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ РЕВЕШ!!!
  • 35 Бамбука

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "Анализатор":

    Много ми хареса "политическия елит у нас" , както и онова за "колонията". Е, построихме газопровода до Сърбия с нашите пари защитавайки интересите на САЩ ( опс май греша ) и завършихме газовата връзка с Гърция. Абе елит ли беше да го опишеш.
  • 36 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    15 3 Отговор
    Тези от еконт са страхотни скъпчии!От Стара Загора добър Познат ми изпрати малко моторно масло ,антифриз,филтри всякакви и спрейове за гумените уплътнения свещи за цилиндрите и високоволтови кабели за свещите.всичко 59лв а за доставката 18....общо 77....Като му гледам брадичката и визажа.типичен лъжец!

    Коментиран от #43, #66

  • 37 Този човек какъв специалист е?

    14 4 Отговор
    Щял да оправя транспорта . Той качвал ли се е на влак в РБ от 40 години насам. Какви коли кара? Нещо да каже за черноморския ни флот. А автотранспорта и т. н. магистрали.И въздушния транспорт ли ще "оправя", предаден почти изцяло на чужди превозвачи. Добре, че разчита на хора, които нямат и понятие от наземен, воден и въздушен транспорт, за да разтяга локумите си.
  • 38 ПОЩАЛЬОНА ПЕЮ

    8 4 Отговор
    МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА И СЪОБЩЕНИЯТА ЛИ ЩЕ БЪДЕ,А🤔
  • 39 Анонимен

    12 1 Отговор
    Мда, кадрите решават всичко. А в ПП водачите на листи са все предприемачи и бизнесмени, без Ямбол, който е адвокат. Сещате се защо искат във властта.
  • 40 Като

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Гледам хазарта в редиците ВИ и направо ми се драйфа , няма по голяма тъпотия!
  • 41 Стига гешки

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ха-ха-хааааа":

    ...АСАН са казва тя!!!
  • 42 Тъпанар

    13 3 Отговор
    Иска да се облажи Еконт не стават за нищо бавно доставят и ги мързи да ти доставят пратката до вратата като си платил за това и куриерите са едни озъбени винаги гледат на кръв
  • 43 гост

    3 7 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ами защо не отиде да си ги вземеш сам, нямаше да имаш 18 лв. допълнителни за еконта и нямаше да мрънкаш сега!
  • 44 Сатана

    9 2 Отговор
    Абе,Еконте,кази защо твоите куриери попипват в пратките на хората.И по какъв закон ти боравиш с наложен платеж и пари в брой?
  • 45 А аз

    7 1 Отговор
    За съжаление видях сериозно късогледство...
  • 46 Помак

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Слушах го тоз, постояно повтаряше че е много голяма фирма... Ама д факто по съандартите на НАП тои си е средно предприятие... Каза че че имаа 4500 служители ама не каза че 90% не са негови а са франчаиз... Общо взето никаква визия, слаб изказ, мъкане, ъкане, и общи приказки копирани от Кирил Петков.. Помагат си
  • 47 Хиперинфлация

    11 1 Отговор
    Еконт може да фалира за часове и плъховете ще се скрият в Народното събрание.Заплатите ил ще се индексират два пъти на ден ,а държавният резерв ще храни богопомазаните.Иде нов 9ти Септември и ще бъде око за око,зъб за зъб.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бгг

    13 1 Отговор
    Байно аз честен бизнесмен не познавам .
    Ти ли ще да си първият ? И всичко ти е както трябва откакто си започнал ? Плащал си всичко към държавата и на ръка пари не си давал ?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Всичко е минирано

    4 8 Отговор
    От гнусните гробари...години ще трябват за да се изчегърта боклука.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 дъртия

    11 1 Отговор
    АЗ ПЪК ВИДЯХ ДВАМА ИЗМАМНИКА !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Анонимен

    4 2 Отговор
    Speedy с палетите ли изгоря или Интерлогистика, или .....?! Ама молим Ви се?!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ТЪЙ,ДЕ...А АЗ ВИДЯХ ПОДПИСА НА 1 ЛЪ.ЖЕЦ

    11 0 Отговор
    И. ..ИЗМАМИТА НА МОШЕНИКА...КОКОРЧО!
    А НЕГОВИТ ЛЮБОВНИК СПЕЦ (off) по ДДС ИЗМАМИТЕ!
    ТЕ ТИЯ СА ....." НАЙ-ПОЧТЕНИТЕ)...МЕНТЕТА НА ФАТМАКА

    Коментиран от #65

  • 62 минко

    12 3 Отговор
    РАДЕВ ! ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ ! СЪСИПА НАРОДЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК !
  • 63 Гост

    8 1 Отговор
    Господ да ви грамне и тримата боклуци
  • 64 Чиба алчна гад

    11 4 Отговор
    Еконт трябва да фалира. Тези гадове вдигнаха цените до небесата. Пратка 300 гр от един квартал на София до друг квартал- цена 7 лв. и отгоре. Взимат и такса върху наложения платеж. Кви сте вие, бе, гербави кучета алчни( Чудя се защо все още има толкова прости хора и фирми, които работят с тях.
  • 65 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "ТЪЙ,ДЕ...А АЗ ВИДЯХ ПОДПИСА НА 1 ЛЪ.ЖЕЦ":

    Стига бе! ЛГБТ министри!? Сериозно?!
  • 66 Зарежи еконт

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    дори със спиди доставките са два пъти по-евтини и бързи.
  • 67 Ето защо

    6 4 Отговор
    заради този алчен боклук с високите цени, никога не бих гласувал за тези. Кажи, бе, лешояд - ще махнеш ли Гешев и ще вкараш ли Тиквата в затвора?
  • 68 Найвник

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "браво":

    тоя е червен до костите
    Да обясни как купи местото където се помещава главната централа на Еконт до Дунав мост
  • 69 1111

    5 1 Отговор
    Еконт, ужас. Няма ги математиците. Да пази бог Еконт Русе. Диктатура. Няма ги, но и няма как да... В бг не виждам изход. Тоя да си гледа Еконта... 12 часа, осигурявани по 4 часа. Диктатура, нервна. Луди хора
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 121

    4 0 Отговор
    Един дол дренки. Феодали прости. Стари бкп кадри, с жени, куфари, изнудвания. Асен, Успех!
  • 72 Да вметна

    4 0 Отговор
    Много високи цени на Еконт, не Ви вярвам .
  • 73 хммм

    8 0 Отговор
    Видя ли им светещите кокорещи очички искащи още пари?!?
  • 74 голАю вАдой

    4 1 Отговор
    А аз видях, че не доставяте навреме, но иначе допълнителна такса за пренасочване. Ставате за политик.
  • 75 Бай Гошо

    5 1 Отговор
    Абе някой ще се престраши ли да ползва Еконт, след като Кирчо се изпусна, че му снасят данни за клиентите си?
  • 76 Бойко

    7 0 Отговор
    Я кажи ,баце кое ще направиш ти като транспортен министър :
    ★В дългосрочен план трябва да подобрим връзките на България със съседните държави и да станем част от европейската транспортна мрежа, която позволява на хората да пътуват бързо и удобно★
    Тука ще строиш пътища ,разбирам....
    ★30 г. българската държава е игнорирала развитието на транспортния бранш. Хората, принудени да де оправят сами, започнаха да организират бизнеса си и транспорта си основно с лични коли. ★
    Тука ,като бизнесмен ,май се излагаш ,кво искаш ,държавата да ти купи бусовете и камионите ли ?Нали ви построихме и ЩЕ ВИ СТРОИМ ПЪТИЩА ,ДА ДЕРЕТЕ ХОРАТА ПО-БЪРЗО С ТАКСИ И КОМИСИОНИ.
    ★Трябва да разтоварим претоварените пътища и да започнем незабавни инвестиции в железопътния транспорт. Има възможност да се потърсят такива решения и на хората да се предложи транспорт, с който те могат да пътуват по работа или да се видят. Това може да стане много бързо, ★Тука вече те хващам ,че почваш да клониш към парички в голям мащаб , наливани в каца без дъно ,и лъгане на и без това излъганите хорица .....
    Няма да гласувам за теб ,русенски тарикат
  • 77 Високи цени

    0 1 Отговор
    Затова пък ниски заплати. Но интегрират ромите.
  • 78 ГЕРБАВИТЕ орки пак грачат и лаят !

    1 4 Отговор
    Щото си виждат КРАЯТ !
  • 79 machete

    2 0 Отговор
    Макс и Мориц са изпечени мошеници, а ЕКОНТ трябва да бъде съден за предоставяне на личните данни на клиентите си на горепосочените мошеници. Кирчо и в момента продължава да е канадски поданик, който показва от една ръка разстояние разни фалшификати. Било то "дипломи" или " сертификати" .
  • 80 Баварец

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Варна":

    Един смислен и читав коментар! Никой друг, не си зададе елементарен въпрос: Защо актуализираха бюджета? Само инфлацията е основният фактор за повишените приходи. И тези 3-мата с Радев, продъниха света с хвалби.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове