Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 08:06 3 942 24

Кола помете дете и жена на пешеходна пътека в Бургас

  • кола-
  • помете-
  • жена-
  • дете-
  • пешеходна пътека-
  • бургас

Към момента не е ясно какво е състоянието на пострадалите

Кола помете дете и жена на пешеходна пътека в Бургас - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Кола помете жена и 13-годишно дете на пешеходна пътека в Бургас. Шофьорът на автомобила е охранител, който се е прибирал от работа. По думите му той не е видял пресичащите, информират от Нова телевизия.

Към момента не е ясно какво е състоянието на пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Колю

    16 0 Отговор
    Дано не е тежко състоянието им
  • 2 Така е

    22 0 Отговор
    ИЗТРЕПАХМЕ СЕ ОТ БЪРЗАНЕ ПО НИЩОТО !!!
  • 3 хаберих

    21 1 Отговор
    - Ало, полицията ли е? В комшиите празнуват 25 човека.
    Дежурният:
    - Ако не беше такъв гадняр, можеше и теб да поканят.
  • 4 Ron БУРГУНДИ

    22 7 Отговор
    Може и да не ги е видял, то е такъв хаос в движението, че да се чудиш къде да гледаш. Оня ден и аз не видях едно момиче на пътеката. Изскочи на нея по бързичко ....За разлика от цивилизованите държави , тук си като на формула едно и корона с бикове. Отвсякъде има улички, нашарено с пешеходни пътеки, неадекватни маркировки и ленти за движение....абе аборигенска работа

    Коментиран от #17, #19

  • 5 Жоро

    15 0 Отговор
    Охранител се пребира от работа! Работата е ясна не се е наспал и бърза да си легне.

    Коментиран от #13

  • 6 Кметове чудо

    19 1 Отговор
    Улиците не са осветени. И в Благоевград изключват лампите веднага след седем часа и отиващите на училище и работа в дъжда са направо невидими. Очаквайте скоро и там инцидент н апешеходна пътека.
  • 7 иди ми дойди ми

    12 1 Отговор
    Отвсякъде има улички, нашарено с пешеходни пътеки, неадекватни маркировки и ленти за движение....абе, аборигенска работа. ТО ЗАТОВА ЗУЕЧКО НАПУСНА БЪЛГЕРИЯТА.
  • 8 Майтапчииски

    15 2 Отговор
    То пък остава и да ги е видял и да ги блъсне нарочно ама то и жертвите си мислят, че са защитени на пешегодната н чакат да спре и тогава да пресичат
  • 9 Читател

    13 3 Отговор
    Пред пешеходна пътека, ако не спираш, поне намаляваш до толкова,че да можеш да спреш на секундата. Отговорността трябва да поеме този който е издал книжка на водача
    Но в България не им дреме на.. органите.
  • 10 Оспамокс

    15 2 Отговор
    С тъмни дрехи, без да се оглеждат, напаркирали автомобили от двете страни на улицата, от двете страни на пешеходната пътека - това е резултатът. Онзи ден щях да отнеса един спринтьор в дъжда... прави си крос по лентата за движение, в черни дрехи, при липса на улично осветление (кметът на града ми е от ГЕРБ). Хайде стига вече все шофьорът да е виновният!
  • 11 гост

    13 5 Отговор
    Това безумие дето го сътвориха преди години в ЗДП ,дава резултати. Не може пушеходната пътека пресичаща пътя на МПС да е продължение на тротар и пешеходеца да има абсолютно предимство пред движещо се МПС .Понеже много ,,умници" има на тая територия и за тях явно тежащо един тон( минимум) мпс може да спре по лесно и бързо от един пешеходец който е решил да изскочи пред него щото бил с предимство. За децата не говорим, за тях трябва сериозно обучение в училище . Не може да цвъкаш пешеходни пътеки през 10-15 метра, на двадесетина метра от регулирано със светофар кръстовище и пр.безумия и да очакваш да няма инциденти с такива правила и инфраструктура.За капак добавяме и родния манталитет на шофьори и пешеходци , всеки бърза за нанякъде,всеки да е пръв ,другия не е важен.
  • 12 Генчо

    3 2 Отговор
    бмв 100% някой празноглав рейсър
  • 13 Генчо

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Жоро":

    жорка, ако бяха прегазени твойте така ли щеше да говориш
  • 14 Генчо

    7 0 Отговор
    глупавите стават полицай а най=глупарите охранители
  • 15 ШиШиШиШи

    7 0 Отговор
    Обезумяването на българите е невероятно. Резултат на 30 г чалга и декултуризация
  • 16 ганьовци

    4 5 Отговор
    Този е бир някой от всичките ганьовци, които миналия ден философстваха как пешеходеца в Полша бил виновен. Вижте се селяндури прости до какво води вашата простотия. Утре това може да бъде вашата жена и дете. И дано вас някой друг ганьо ви помете на пешеходната пътека.

    Коментиран от #23

  • 17 Кикор

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ron БУРГУНДИ":

    Ами бегай в пустинята бре. Там ни улици ни знаци ще си на спокойствие
  • 18 хмммм

    8 3 Отговор
    Шофьорът "не видял пресичащите"? Да не е бил случайно със затворени очи или очите му да са на задника!!!

    Коментиран от #21

  • 19 фгднпх

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ron БУРГУНДИ":

    Ако си неадекватен не виждаш и реакциите ти са зле. Гледайте пътните знаци! И намаляйте преди пешеходната пътека!
  • 20 жопка

    4 0 Отговор
    Като приближите пешеходната пътека намалете отдалеч и спрете, дайте път на пешеходците, а не мислете :" Дали пък няма да успея да мина пръв".
  • 21 Меско

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "хмммм":

    За съжаление пешеходците си мислят че в автомобила се вижда по същия начин както виждат те. Има обаче още фактори. Седиш ниско а предните колонки понякога ограничават страничната видимост. Потни или замъглени стъкла. Дъжд и други участници в движението. Фарове от насрещни МПС. Пешеходци облечени в тъмни дрехи и излизащи внезапно на платното. Засенчване на видимостта от други успоредно движещи се МПС. И още и още.... ТРЯБВА ДА ЗАДЪЛЖАТ ПЕШЕХОДЦИТЕ ПРЕДИ ПРЕСИЧАНЕ ДА ДА СПРЪТ ДО ПОКОЙ И ВДИГАТ РЪКА И ДА ГЛЕДАТ ПО ПОСОКА НА ДВИЖЕЩИТЕ СЕ АВТОМОБИЛИ ПРЕДИ ДА СТЪПЯТ НА ПЪТЕКАТА.
  • 22 Тираджия

    4 1 Отговор
    Ама и пешеходците пресичат без да се огледат или спрат....... той (шофьора) е длъжен да ги пази ... , ами ако не ги види или колата се счупи нещо...?
  • 23 Ти явно

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "ганьовци":

    никога не си управлявал автомобил. Не може да се излиза на метър пред движещо се ППС и водача да реагира и спре на место мигновенно. Ако в градът автомобилите почнат да спират на всеки льохман мотаещ се до пътя движението ще бъде блокирано. То има льолювци и пияни пеша се блъскат по стълбове врати и дървета. Тях какво да ги отсечем ли?
  • 24 Patton

    0 0 Отговор
    С метла ли ги е ПОмела или с помело ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове