Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 11:52 2 647 67

Йотова обяви като аматьорски пропускът на Кирил Петков за двойното гражданство

  • илияна йотова-
  • румен радев-
  • кирил петков

Относно предстоящия вот, Йотова заяви, че работят за победа на първи тур

Йотова обяви като аматьорски пропускът на Кирил Петков за двойното гражданство - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е канадски гражданин, в момента, в който го е избрал за министър. Това обяви в ефира на „Събуди се” кандидатът за вицепремиер Илияна Йотова.

„По този случай президентската администрация е свършила работата си така, както повелява законът. Има си съответните органи и институции, които проверяват случая. Очакваме техния резултат. Конституционният съд също се произнесе. Това е институция с огромно доверие и авторитет, нека да не го рушим. Виновност или невинност се доказва само в съда”, обясни тя.

„Аз също се занимавам с даване на българско гражданство. През годините съм имала много запитвания за определени граждани от чужди държави относно това дали те са български граждани, или не. Нямам право да дам подобна информация. Това са лични данни", добави Йотова.

Тя поясни, че е готова да се включи във вицепрезидентски дебат. Предстои да се вземе решение дали Румен Радев ще участва в такъв дебат.

„В последната седмица ще преценим дали въобще има нужда от такова нещо. Малко се обърквам в стратегията на нашите опоненти. Темата за единството беше изоставена, за да се смени с една груба, агресивна и на моменти невъзпитана кампания срещу нас”, поясни кандидатът за вицепрезидент", каза още Илияна Йотова.

Кандидатът за вицепрезидент коментира и пандемията. По думите ѝ поредицата от грешни решения доведоха до недоверие във ваксините от страна на хората. Тя призова гражданите да се имунизират.

Относно предстоящия вот, Йотова заяви, че работят за победа на първи тур.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тулупщини

    35 8 Отговор
    Айде бе , аз като аматьор моем ли така да си приберем некой и друг милион от некоя банка , по аматьорски де , та да ме не закачат после.
  • 2 Баба Зоя

    41 2 Отговор
    Понякога си мисля, че за всичко е виновен Васко Кръпката. Той ни пееше по митингите: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца." И ние спахме. А те не спаха...
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    36 5 Отговор
    Още по аматьорски е да загубиш вече спечелени на първи тур избори с идиотски решения на здравния ти министър!

    Коментиран от #65

  • 4 отегчен

    34 4 Отговор
    Тия някъде другаде. То беше преднамерено. Изпрати документите, едваа след като ИТН повдигна въпроса за двойното му гражданство в Народното Събрание.
  • 5 стига вече

    9 32 Отговор
    Стига сте го дъвкали Киро бре. Най продажната власт в света кланеща се първо на Германец и Унгарец. Толкова ли е трудно да прочетете първите три конституции? Какво направиха демонкратичните партии до сега? Да , аз ще гласувам за него. Цялото ми семейство дори.
  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 20 Отговор
    И защо ГЕРБ, ДПС, ИТН и БСП приеха да се броят ръчно разписки?!
    Какво кроите?
    Така ли ще делите баницата, с фалшификация на протоколите?

    Коментиран от #54

  • 7 стига вече

    2 16 Отговор
    Значи приемате не българи за които са писани конституците? Браво страхливци. Колко сте смели гербави демократи.
  • 8 Голям XУР ви чака

    8 3 Отговор
    Това да ви е проблема страхливи ми предателчета.
  • 9 русенец

    38 4 Отговор
    Не, пропускът не е аматьорски. Просто е подписал документ с невярно съдържание. По-лошото е, че сега се държи аматьорски и за човек, изискващ от съпартийците си декларация за почтеност , май няма честта и достойнството да постъпи почтено и поне да признае, че е нарушил ЗАКОНА.
  • 10 Сашо

    16 4 Отговор
    Илиана от бенетето.Как така Йотова от бенете е вицепрезидент?????

    Коментиран от #15

  • 11 ААААААХААААА ХАХА... АБСОЛЮТНА ЛЪ'ЖА

    31 7 Отговор
    ПОРАДИ ДОСТЪП ДО КВАЛИФИЦИРАНА (СЕКРЕТНА) ИНФОРМАЦИЯ,...ВСЕКИ ЕДИН МИНИСТЪР СЕ ПРОВЕРЯВА ОТ СЛУЖБИТЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! СЛЕД КОЕТО СЛУЖБИТЕ ПРЕДОСТАВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕРКАТА НА...ПРЕЗИДЕНТА, М
    ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!
    .... АААААХАХАХАААА..... ЛЪЖКИНЯ,...КАТО КИКИ И ФАТМАКА!!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ОСТАВКА, ПРЕСТЪПНИЦИ

    Коментиран от #30, #37

  • 12 Не се обяснявай

    10 23 Отговор
    Радев президент. Кирил Петков министър председател. Разпоредих
  • 13 Йотова не се прави на ощипана

    24 5 Отговор
    Да нарушаваш конституцията е престъпление . Оставка
  • 14 и колко

    5 8 Отговор
    голямо е доверието в конституционния съд и в който и да е друг съд и прокуратурата ....има няма 20 % колкото са избирателите на герб и дпс !законите са направени за да предпазват държавата от вреди...и каква вреда е настъпила от това забавяне на канадците да отнемат гражданството на петков ...вредите са за мафията на които той им спря средствата !! а съда да види как ВСИКИ народни представители и министри са нарушавали клетвата си в конституцията и не са работили за народа а срещу него в последните 30 години !
  • 15 Че и

    9 2 Отговор

    До коментар #10 от "Сашо":

    запитвания за българско гражданство до нея ?
  • 16 Те тая

    15 6 Отговор
    русофилска подлога падна на колене пред руският поп Киро милиционера, да му целува...ръка.

    Коментиран от #17, #33

  • 17 Те тая

    12 6 Отговор

    До коментар #16 от "Те тая":

    раздаде и български паспорти на сума ти руски шпиони.
  • 18 изберете сами

    19 5 Отговор
    Не бе ,аз съм склонен да повЕрвам на Йотова - Радев е толкова тъп ,кух и неграмотен ,че сигурно когато от ДАНС са му изпратили справката за гражданството на Кирчо ,същият поради причина ,че Деска не е била до него да му я прочете - я е пропуснал. Ако това обяснение не ви задоволява ,то другото е - и Петков и Радев са ни ЛЪГАЛИ повече от половин година. И двамата са мошеници и нарушители на КОНСТИТУЦИЯТА на република Бълагария.

    Коментиран от #20

  • 19 Серж от Париж

    17 1 Отговор
    В законите няма параграфи за аматьори.
    Всички са равни пред законите или комунистите в България някак си са по “различни”,може би по умни от хората от народа?
  • 20 ще изберем

    4 15 Отговор

    До коментар #18 от "изберете сами":

    който работи за благото на народа и който ще спре кражбите !! избираме който не е нанесъл щети на България...петков и радев а не герб,бсп,дпс и сие. а конституцията е многократно нарушавана от политиците на горните партии за да си набавят ОБЛАГИ !

    Коментиран от #22, #24, #51

  • 21 Много нагло

    12 2 Отговор
    Лъжете бе !
  • 22 Митрофан

    10 3 Отговор

    До коментар #20 от "ще изберем":

    Ми ,изберете ,ама после ... да не плачете (с кървави сълзи).

    Коментиран от #25

  • 23 Наглост

    16 5 Отговор
    Сутринта кирчо по бтв разказваше приказка от "Хиляда и една нощ" - пътували (забележете) 7дни и 7 нощи с Радев на път да Китай, говорили, говорили и разбрали, че имат общ план.... Ето ви планът - той е в действие - ще обезкостят народа, ще ни вземат спестяванията ни.
  • 24 нЕма лошо

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "ще изберем":

    Не ти се учудвам ,едно време такива като теб избраха Царя и неговите "юпита" и после всички бая време ревахме и плащахме /сигурно още плащаме/ за масрафите им.

    Коментиран от #28

  • 25 беее

    4 9 Отговор

    До коментар #22 от "Митрофан":

    то се вижда кой плаче сега...ония фирми на държавната хранилка НЕРЕМОНТИРАЛИ язовирите но получили парите, строителните фирми с милиони аванси за трасета които още НЕ СА ОДОБРЕНИ , или 7-8 фирми получили от ББР 700 млн .лв които би трябвало да са за малки средни фирми . плачат и калинките на герб които са на борсата

    Коментиран от #27

  • 26 Вълканов

    4 12 Отговор
    Ето една годрожа, която вместо да защити, подля вода на президента.
    Мене ме интересува, как си е вършил работата. А тя е повече от добра. А не някакви приказки срущу един добър министър. След като незнаето как да говорите, госпожо Йотова си мълчете, защото може да ме накарате да не гласувам за Радев, след като има такава госпожа за кандидат вицепрезидент.
  • 27 Митрофан

    9 1 Отговор

    До коментар #25 от "беее":

    Аз товарищ ,не се информирам от "информиран.нет" и на празни приказки - не вярвам.
  • 28 ама такива

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "нЕма лошо":

    като теб избираха боко 12 години на власт и ще има да се изплащат мириардните му заеми !!защо не завърши боко връзката с гърция за азербайджански евтина газ но завърши тая с турция за която платихме милиарди ,но газта минава транзит и сме отказали таксите за 10 години ??? и т.н
  • 29 Васил

    18 5 Отговор
    А пропуска за длъжника шеф на НАП и там ли? Много ви станаха пропуските вече не ми стигат нулите скапани комунисти.

    Коментиран от #31

  • 30 Бибитко

    2 11 Отговор

    До коментар #11 от "ААААААХААААА ХАХА... АБСОЛЮТНА ЛЪ'ЖА":

    Герберските тролове са максимално активирани от царя си Тиква с българско гражданство да плюят Кирил Петков и президента Румен Радев. Кой знаел и кой не знаел ли ви е проблема? А Юлиан Попов как бе назначен от калинката на Борисов Плевнелиев, без даже той да бе попълнил декларация, че се отказва от английското си гражданство?! Кирил бил виновен за някаква декларация, а шайката ГЕРБ-ИПОН, която открадна милиарди е невинна, начело с фюрера си?! Само слепци или пък и..иоти могат да гласуват отново за тази престъпна групировка!
  • 31 ами

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "Васил":

    то май е пропуск на герб да не приемат за 12 години закон който да НЕ ПОЗВОЛЯВА да се прехвърлят фирми имащи задължения към бюджета!! този номер с безимотните собственици на десетки задлъжняли фирми се знае от години но боко нищо не направи...защо ли ??

    Коментиран от #40

  • 32 Димитри

    14 4 Отговор
    Каква комунистка или даже социалистка е тазибогаташка и уяла се крава Йотова????
  • 33 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Те тая":

    Да си чувал нещо за дипломатически и църковни правила? Спазила е протокола към един православен патриарх. Друго си е да наречеш част от папските ритуали галене по главата.

    Коментиран от #50

  • 34 Страхливецът

    13 2 Отговор
    Прeз пeттe гoдини нa cвoeтo прeзидeнтcтвo Рaдeв изгoвaря в рeжим нa мoнoлoг пoдгoтвeни oт cътрудницитe му тeкcтoвe. Вceки oпит дa бъдe интeрвюирaн, дoри и c прeдвaритeлнo зaдaдeни въпрocи cъздaвa кoнфузи, кoитo мнoгoбрoйни трoлoвe трябвa дa oтигрaвaт c нeпoчтeни aтaки cпрямo критицитe му.

    Мoдeлът Рaдeв вcъщнocт нaпoмня мoдeлa Cлaви Трифoнoв – и нe e извecтнo кoй oт двaтa мoдeлa e възникнaл пръв и e вдъхнoвил втoрия. Oткaзът oт диaлoг e изрaз нa cлaбocт, мacкирaнa кaтo зaгaдъчнocт и миcтифицирaнa влacт нa рeцитирaщия мoнoлoзи влacтник.

    Щe ce oкaжe,чe винaги e бил cтрaхливeц!

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пеци

    9 0 Отговор
    А може ли да не си плащам данъците .Щото не знам, не разбирам ....
  • 37 Казва се

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "ААААААХААААА ХАХА... АБСОЛЮТНА ЛЪ'ЖА":

    КЛАСИФИЦИРАНА, а не квалифицирана! Явно пишещите опорки и те на равнището на Банкянският глупак! 😃 Подлост, тъпотия, кражби и лъжи, са мотото на герб! И вие, платените деца, без достойнство, сте живото доказателство!
  • 38 Диалог

    2 11 Отговор

    До коментар #34 от "Страхливецът":

    не се прави с лъжци, крадци и подлеци! Да отговаряш на пропаганда, е да паднеш на нивото на тъпака! Нито Слави, нито Радев са хора без морал, за да тръгнат да лазят!

    Коментиран от #39, #48

  • 39 майтап

    12 1 Отговор

    До коментар #38 от "Диалог":

    т.е. - Слави и Радев са хора С морал ,така ли?! Голям си майтапчия.

    Коментиран от #42

  • 40 Пеци

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "ами":

    Да ама Не.И сега ако се спазва бълг.законодателство, фирма с големи задължения е ДЛЪЖНА да уведоми НАП за продажба .НАП е длъжен да провери новият собственик и имали възможност да плаща задълженията си.
  • 41 Ааа,Кокорчо и това ли е пропуск,

    9 0 Отговор
    измамника,нали гледахме и чухме съдружника му.....
  • 42 Ами

    0 3 Отговор

    До коментар #39 от "майтап":

    с морал са! Ама за да ги видиш, трябва да го притежаваш! да драскаш лъжи и пропаганда ли те прави морален? Или да плащаш за това?
  • 43 Някой

    11 1 Отговор
    Кирето излъгал, Румен – замазал, Наско с Корнела се кани да се гушне. А корабът потъва! Не се почесвай по врата, българино!
  • 44 Йотова кажи си,

    10 0 Отговор
    Защо нaй-бeднaтa държaвa в EC,България е единствената парламентарна република в Европа която има длъжността вице президент?!В целия свят единствените парламентарни републики с длъжност вице президент са Индия и България.
    Дoкoгa щe търпим тaзи никoму нeнужнa инcтитуция?
  • 45 Законът

    7 0 Отговор
    Вай завалията! Полъгало се момчето, та от варкане сгрешило. На дяда амсалачето, инак е много мераклия. Много иска да ни оправя.
  • 46 Шменти Капели

    12 2 Отговор
    Ти за какво си Вице ма Защо не си направи труда да го проучиш За какво ти плащаме 12 000 бона народна пара за нищо правене ли и да дебелееш
  • 47 Законът

    6 2 Отговор
    Колкото и да е криво за някои, но Йотова и Радев са соросоиди. Стига с тея "русофилски" заблуди. Мунчо 2е школи на ЦРУ в щатите завърши.
  • 48 Законът

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "Диалог":

    Тея бастуни и Славиту, и Мунчо нищо друго не правят, освен да пълзят и валят. Пълни тиняци.

    Коментиран от #49

  • 49 И сега

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Законът":

    като надраска поредната простотия, за някоя монета, трябва ли да ръкопляскаме? 😃 Ами затова хора като Радев и Слави, ще се извисяват над останалите! А ти за какво се бориш? Да си продадеш страната на поредният боклук и то за жалки монети и да живееш в мизерия ли? Колко трябва да си глупав? Колко? 😃
  • 50 Ти четеш ли

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Анонимен":

    Какъв православен патриарх бе? Милиционер от КГБ. Ей това русофилите много неграмотен народ.

    Коментиран от #57

  • 51 Всички педали

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "ще изберем":

    ще гласуват за Кирчо лъжеца и Радев мафията.Всички около тия бандити са от бившата ДС.
  • 52 Бай Стою касапина

    11 0 Отговор
    Първо, Радев е знаел за канадското гражданство на Петков . Самият той на всеуслушание обяви, че е питал Кирето какъв се чувства, българин или канадец? Второ, неявяването на Радев на дебат с опонентите му ще потвърди, че льотчика не е от най-умните, което всъщност е факт. Единственият му ход е да пробва в шоуто на Орлин Горанов. Там поне ще му дадат да наизусти въпросите. Нощем ще срича пред огледалото, денем ще отговаря. Така някои могат и да го помислят за
    по-образован. 🤣🤣🤣
  • 53 Картина

    8 0 Отговор
    Само как звучи Йотова от БНТ.
  • 54 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Защото в закона има текст за проверка на броя на разписките. То не е като да висиш цял ден под всяка статия и да умуваш.Колкото и да пенявите,ще се броят.
  • 55 Ама

    8 0 Отговор
    Кирил Петков да не е малолетен,та да прави аматьорски пропуски.Такъв АМАТЬОРима претенции да управлява държавата.Колко аматьорски пропуска още ще му позволим?!Кажете ни бройка,да си знаем.Защо г-жа Йотова,която не е от вчера в политиката,си плюе на достойнството и оправдава един закононарушител.Имаме ли гаранция,че,ако Кирил Петков, се закълне да спазва Конституцията, няма пак да я наруши.Каква игра се играе.Аз ли трябва да се чувствам виновна,че обвинявам "горкото " момче,като търся отговори за безпардонното му поведение?! А...и по-горе един човек питаше,къде са били службите ,когато Кирил Петков е получил допуск до секретна информация.Излиза,че или са знаели, защото са го проучили,или не са си свършили работата.
  • 56 Райо

    8 0 Отговор
    Защо се прави Йотова, че не е в час и незнае, че ПППП е партия на КИРИЛ ДОБРЕВ.Той показа на Корнелия с Кокорко и Отворко, че може за 3 месеца да изрита комерсиалната Корнелия Нинова
  • 57 Анонимен

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Ти четеш ли":

    Аз говоря за дипломация ти говориш за милиционери и кгб. Човекът е поканен в страната като руски патриарх.
  • 58 дъфак

    5 1 Отговор
    Дееева и противната тетка..
  • 59 Гост

    3 0 Отговор
    И вие и канадеца сте си аматьори в политиката,това,че си била гадже на агент Гоце,не те прави политик!А как точно са стабилни актовете на незаконен министър,го обяснете на народа,не се измъквайте като мокра връв.
  • 60 ПОЧТЕН АМАТЬОР

    4 0 Отговор
    АМАТЬОРСКИ Е КАКТО И ОПИТА НА РАДЕВ ДА ВЛИЯЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД А ДАЛИ Е ЗНЕЛ КАРАДАИЬ МУ ГО КАЗА В ОЧИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО В ЕФИР /КОМУНИСТИ АМАТЬОРИ АМА НАГЛИ КИРЧО НЕ СЕ ЧУВСТВАЛ ВИНОВЕН / ЦИТАТ / КАКЪВ АМАТЬОР ПРОФЕСИОНАЛЕН МОШЕНИК
  • 61 Буха ха

    3 0 Отговор
    Тя каза, перифразирам, Радев е тъп като гъ... на слона, не е знаел, не е попитал, не е разбрал. Не е негова работа да знае кого назначава за министър. Явно някой се е обадил и му е наредил да назначи Кирчо и Кокорчо, Радев раболепно е изкозирувал и е изпълнил нареждането по военному, без да задава въпроси.
  • 62 За протокола

    3 0 Отговор
    "Прeзидeнтът Румeн Рaдeв нe e знaeл, чe Кирил Пeткoв e кaнaдcки грaждaнин, в мoмeнтa, в кoйтo гo e избрaл зa миниcтър. Тoвa oбяви в eфирa нa „Cъбуди ce” кaндидaтът зa вицeпрeмиeр Илиянa Йoтoвa."
    Може и така да е, въпреки, че изтече информация, че Радев е казал, че е знаел за двойното гражданство на Кирчо Лъжата, но го питал коя държава носи в сърцето си, той му отвърнал "България" и това за него било достатъчно.
    По-важното е, обаче, какво направи Радев, когато стана известно, че Кирчо е с двойно гражданство и това е противоконституционно. А отговорът е "нищо". Вместо да го уволни, той го остави да си министерства. Т.е. Радев стана съучастник в едно престъпление. Както и Ст. Янев.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 аферим на човека

    1 0 Отговор
    дету махна бубайку ти !
  • 65 нннн

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Тука си съвсем прав! Само че, идиотските решения на здравния министър не могат да минат без идиотското одобрение на президента. Абе, аз казвам, че Зеленият сертификат изяде Зеления чорап.
  • 66 Предпоследния Софиянец

    0 0 Отговор
    Президентът Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е канадски гражданин, в момента, в който го е избрал за министър. Това обяви в ефира на „Събуди се” кандидатът за вицепремиер Илияна Йотова. Не Илияна!!!Знаел е и още как!!!! Нали Кирчо му е спуснат от Козяк( лично Байдън го поздрави за поста)!!! Ама Кирчо много почна да вдига глава,да прави каквото си иска като видя,че няма кой да го пипне,да погазваш Конституция и Закон,моля ви се има ли още някой който си мисли че Кирчо не е осъзнавал какво прави!!!Фатми осъзна че отива в левия ъгъл,и го почна,точно по учебник на ДС! И натисна спусъка-Тошко!!!!! Искаше чисто и просто да отстрани Кирчо,като го поругае публично как е могъл Кирчо да си позволи да Погази Конституцията!!!! И щеше да е прав! Защото Конституцията не трябва да се погазва от никой,за нищо на света!!!!! И щеше да си върне властта,че и втори мандат да получи!!! Но фатми подцени Козяк,и бързо разбра че сега трябва да защитава собствената си тъпотия,която забърка,защото Козяк не спи и явно го държи с нещо!!!!Затова Фатми се застъпи за Кирчо,писа и до КС,излага се по какъв ли не начин,само да оправдае Кирчо,че нещо проекта Кирчо забоксува!!! И защо мисля така ли,ами защото кой нормален Президент ( дори да не е знаел) ,няма да уволни своя подчинен като е разбрал за това!!!!!!!!??????!!!!!!!
  • 67 Marinov

    0 0 Отговор
    Госпожо,
    Твърдението ви че :
    „По този случай президентската администрация е свършила работата си така, както повелява законът."
    е АБСИЛЮТНО Грешно тай като:

    1. Не ВАЖНО дали Президента когато е поканил за Минстър Петков не е знаел че има и Канадско Гражданство а е АБСИЛЮТНО Важно дали когато е ПОДПИСВАЛ тази Заповед е ЗНАЕЛ това.
    Затова Прокуратурата трябва да се Намеси и Разпореди Разледване и УСТАНИВЯТ Фактически тези ОБСТОЯТЕЛСТВА ?

    2. След като е Поставен въпроса за Двойното Гражданство за Петков, Президента и Президенството НЕЗАБАВНО и по съответния Ред е трябвало да предаде сигнала на службите и поиска да му се Докладва как стои въпроса!

    3. Веднага щом се е Разбрало че Петков е все още Канадски Гражданин, Президента и Президенството е трябвало НАЙ- МАЛКО временно, дока се реши Въпроса да го ОТСТРАНЯТ или ОСВОБОДТ от поста му на Министър!

    Така че и Президента и Президенството имат допуснати НАРУШЕНИЯ на Законите и КОНСТИТУЦИЯТА на РБ, и тези Нарушения Навярно са и СЪЗНАТЕЛНИ и трябва да НОСЯТ и Законова и Морална ОТГОВОРНОСТ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове