Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 16:16 2 402 68

Румен Радев: Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас

  • румен радев-
  • кампания-
  • президент

На срещите присъстваха и представители на бизнеса

Румен Радев: Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас - 1
Снимка: Фейсбук

„Поискахме вашата подкрепа, за да проправим път към една нова България – на свободните хора, достойнството и напредъка. Благодарение на тази ваша подкрепа ние спечелихме“.

Това заяви президентът Румен Радев, който заедно с вицепрезидента Илияна Йотова посети Търговище и Шумен. Той припомни, че още в началото на мандата с Илияна Йотова са се сблъскали с превзетата държава. „Това бяха 5 години на изпитания и битки. 5 години в защита на държавността. 5 години, които именно вашата подкрепа ни даваше сила, благодарение на която президентската институция се утвърди като стожер на стабилност и държавност, на фона на драстичния упадък на доверие в политическите сили и институциите“, допълни той. „Дори в най-тежките времена на обсада и непрекъснати атаки, ние не се огънахме, поели ангажимента към вас да не отстъпваме от принципите. Да отстояваме държавността и интересите на българите“, каза още той.

„Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас, да посочваме недъзите, да призоваваме за събуждане и отхвърляне на управление, чрез насаждане на страх, лъжи и манипулации. Да отхвърляме лобистко и антинародно законодателство. Да обединяваме около значими каузи. Да бъдем заедно с вас по площадите в битката за нова България. Обединени от тези наши ценности – справедливост, свобода, солидарност, ние успяхме“, категоричен е Радев. Според него днес България се променя. „България обсъжда нови идеи, търси нови решения. Проблемите се изричат без страх и на глас. Но промяната няма да бъде бърза и лесна“, подчерта президентът.

Той е на мнение, че България има нужда от силна и независима президентска институция, която да не скланя глава пред силните на деня, да обслужва теснопартийни и олигархични интереси. „А трябва да отстоява достойнството и интересите на българите“, допълни той. По неговите думи от изборите за президент и вицепрезидент ще зависи много дали олигархията и статуквото, които са се просмукали на всички нива в държавата, ще намерят легитимация и ще се върнат на власт чрез президентската институция. „Или ще отекат завинаги в историята и ще отпушим пътя към развитието ни, като модерна и просперираща държава. В тази кауза ние, с г-жа Йотова, няма да ви предадем“, категоричен е Румен Радев.

„Нямаме нужда от самозвани обединители, българите сами се обединиха и превърнаха личната си битка за оцеляване в каузата заедно да си върнем похитената от групичка по интереси държава“, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова. „Следващите пет години ще продължим да работим за укрепване на държавността, за правила и закони, равни за всички. За България, в която децата ни имат равен старт, а пандемията на неравенствата не задушава нашите родители“, увери Йотова. По думите ѝ освен гнева на хората площадите на протеста миналата година родиха и енергията на съграждането.

Вицепрезидентът благодари за огромната подкрепа. „Пет години бяхме силни, взимахме категорични решения, защото вие бяхте зад нас и ни подкрепяхте. Когато ни беше най-трудно, вашият кураж ни крепеше. Пет години бяхме с вас и продължаваме да бъдем“, обърна се Йотова към събралото се множество от хора и подчерта: „Не правим помпозни събития, не си служим с лакирани фрази. Говорим с вашия глас“. Илияна Йотова е убедена, че България се нуждае от смел, решителен и отговорен лидер, за когото България и интересите на българските граждани са на първо място. От човек на дълга – „ген. Румен Радев изпълва със съдържание думата дълг“.

На срещите присъстваха и представители на бизнеса, издатели, културни дейци, браншови организации, докторското съсловие, както и представители на всички партии, подкрепили Румен Радев и Илияна Йотова.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    50 45 Отговор
    Мишко фашистка, защо се криеш като тиквите от дебати?

    Коментиран от #25

  • 2 Респект за Радев

    52 68 Отговор
    Президент на първи тур

    Коментиран от #51

  • 3 честен ционист

    40 30 Отговор
    Радев така ви промени, че и сами не можете да се познаете зад бурките.
  • 4 Бойкооооооо

    53 43 Отговор
    Тик так тик так тик так Радев идва с гръм и трясък. 14 ноември
  • 5 летец пилот

    28 30 Отговор
    Да илядиш,шефе!
  • 6 Ели

    41 50 Отговор
    И аз не се страхувам на гласувам за президента Радев и ПП. Толкова престъпления на Биковото правителство се разкриха, че продължаваме промяната.

    Коментиран от #67

  • 7 Toxic

    42 57 Отговор
    След 14-ти ще хвърчат тиквени кори и фесове!!! С вас сме господин Президент!!!
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    36 8 Отговор
    Ами кажете къде е Кунчев❓ Народът се притеснява ‼️ Така напоително ни агитираше, а сега вече 10 дни сме като в безпътица‼️
  • 9 Сер Ти Фикат

    48 20 Отговор
    Свободни хора с пранги и печат на челото... Румбата се е объркал, пред кого говори!
  • 10 Оххххххх

    33 22 Отговор
    Къв свободен човек Душа, кат, за да бачкам требе се Боцна, пък аз не щъ.
    Не мога да се движа свободно.
    Цените са полудели на ток и газ,вода, предстои парно заради мутрата Борисов.
    Чувам гласове, от отвъдното, чувам.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Дългият

    30 39 Отговор
    Тази шизофренична антипрезидентска кампания, подета от слугинажът на Боко само ще повиши рейтинга на Радев. Ще видите
  • 13 Гербер

    26 13 Отговор
    Ако Баце направи 50 лицеви опори ще гласувам за него.

    Коментиран от #19, #40

  • 14 Смех

    41 17 Отговор
    А кой въведе тия фашистки сертификати бе предател... Чий глас си на коя чужда сила служиш бе... клоун...
  • 15 език мой

    17 13 Отговор
    Само не разбирам за какъв толко страх става въпрос , страх от какво , от мутропитека , или от авера му с каскета. Е някакси не ми се получава да си президент и да се страхуваш от подобни екземпляри. Не е лошо човек да внимава така в изказа си , да си не вменява някакъв отсъстваш героизъм .
  • 16 Избирател

    14 34 Отговор
    Прeзидeнтa мoжe дa нaлoжи ИЗВЪНРEДНO ПOЛOЖEНИE при двa cлучaя:Пo врeмe нa вoйнa или при пaндeмия ,кaтo днeшнaтa oт кoятo cтрaдa цял cвят.

    Oбaчe зa тoвa ce иcкa cмeлocт и твърдocт,a нaшия нямa тoвa.

    Трябвa дa ce oбяви нeзaбaвнo "Извънрeднo пoлoжeниe" в Бългaрия и вcички пocлeдcтвия oт тoвa ocoбeнo пълнo вaкcинирaнe нa нaceлeниeтo.Вaкcинaциятa нa вcички щe ни cпacи!

    Чaкaмe прeзидeнтa дa взeмe рeшeниeтo,a нe дa гo виждaмe нa прeдизбoрни cрeщи кaк ce пoдхилквa нa тoвa,чe зa eднa ceдмицa зaгивaт бългaри кoлкoтo eдин мaлък грaд.
  • 17 JEFF

    22 43 Отговор
    Президент Радев е обединител на честните и почтени българи и ще го подкрепим отново. Герджиков е обединител на мутрите. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #54

  • 18 истина е

    23 45 Отговор
    Радев е истинският българин , и никой друг !!
  • 19 баци

    10 5 Отговор

    До коментар #13 от "Гербер":

    Може ли върху Мата Хари , ама и там май вече не може.
  • 20 Но аз

    7 8 Отговор
    Се страхувам
  • 21 некой си

    18 18 Отговор
    НЕ Е КАТО БОЙКО В ПАЗАРДЖИК.КАЛИНКИТЕ И ОХРАНАТА И СЕВДА
  • 22 Бай Ганьо на избори

    29 16 Отговор
    А ние много се страхуваме да сте нашият глас, че много креслив и фалшив бе😂😂😂
  • 23 Народът БГ

    36 20 Отговор
    Чудoвищeн cкoк нa цeнитe нa тoкa caмo зa някoлкo мeceцa, cкoк нa цeнитe нa гaзa, c oбeщaния зa oщe ръcт дo крaя нa гoдинaтa, цeнитe нa хрaнитeлнитe cтoки лeтят нa гoрe.

    Вмecтo дa ce вcлушa прeз лятoтo в прeдупрeждeниятa нa учeнитe и лeкaритe нaeмникът Cтoйчo Кaцaрoв, тoй нe мoжe дa бъдe нaрeчeн лeкaр, зaщoтo нямa прaвa, ce зaнимaвaшe c увoлнeния и рaзчиcтвaнe нa cмeтки в гoлeмитe бoлници.
    Рeзултaтът e ръcт нa зaрaзeнитe и пoчинaлитe c тeндeнция към пик. A и тoтaлeн прoвaл нa вaкcинaциятa.

    Прeзидeнтът Румeн Рaдeв и кръгът „Зeлeни чoрaпи“ oкoлo нeгo упрaвлявaт eднoличнo cтрaнaтa вeчe пeти мeceц. Вcичкo,кoeтo ce cлучвa към мoмeнтa, e в рeзултaт oт тoвa упрaвлeниe.

    Зимaтa чукa нa врaтaтa. Рaдeвaтa зимa. В cрaвнeниe c нeя зимaтa нa Жaн Видeнoв щe ни ce cтoри пeceн. Бъдeтe cигурни.

    Зaрaди хунтaтa нa Рaдeв cитуaциятa в Бългaрия излизa oт кoнтрoл. Вoдaчът нa хунтaтa ce зaнимaвa eдинcтвeнo c прeдизбoрнa кaмпaния, oбикoлки пo ceлcки cбoрoвe и прaзни прикaзки, нaпиcaни му прeдвaритeлнo.

    Eдинcтвeният и пocлeдeн шaнc тoвa дa cпрe, e кaтo бъдe cвaлeн oт влacт caмoзaбрaвилият ce диктaтoр oт „Дoндукoв“№2. Мaхaнeтo нa Румeн Рaдeв щe cъбoри цялaтa къщa oт кaрти нa Мaнoлoвицa, Хaджигeйoвци, Бoйкикeвци и „харвардци“. Затова на 14 ноември да пратим обитателят на президентството и цялата клика „зелени чорапи“да си пишат мемоарите у дома. На спокойствие.

    Коментиран от #37

  • 24 Иван Грозни

    15 22 Отговор
    Защо да дебатира Президента? Дебат не е нужен то всичко се видя кой крив, кой прав. Каква е ползата от сладки лакардии и осроумни мисли? Нека да има дебат, но поне да са близко до нивото му.

    Коментиран от #46

  • 25 Последния Софиянец

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "Мислещ":

    Тиквата кога ще дойде на дебат с Асен Василев?

    Коментиран от #57

  • 26 към

    18 10 Отговор
    Радев вдигнете отново юмрука! Излезте на дебат с документи и списъци с имена. Представете ги пред обществото по законен начин. Oткaжeтe ce oт чeрвeнaтa мaфия и cкъcaйтe връзки c тях. Българските граждани не заемат страната на никоя от воюващите помежду си групировки, защото те всички разпространяват корупцията в главоломен мащаб и държавата не се развива благоприятно за всички ни.

    послепис: Мутри вън!

    Коментиран от #34

  • 27 Сандо

    27 13 Отговор
    Агента за влияние на краварите и доказаната соросоидка не са моя глас и моя глас не е за тях!
  • 28 Този плъх

    31 15 Отговор
    кого лъже? Страхува се от Гешев и затова драма със зъби и нокти за втори мандат. Обаче парашутът му е скъсан.
  • 29 Някой

    25 14 Отговор
    Тази йотава ще излезе,че е по глупава и от сестра галева!
  • 30 Грую

    25 15 Отговор
    Делата ти са пълна противоположност на думите, продажник! Да не може да ходи човек на работа и да влезе в магазин без да се ваксинира- това ли ви е свободата?!? Мерси, задръжте си я, г-н фатмак! Свобода или смърт! Да гласуваме за свободата и против новия световен ред, демек робство, които ни подготвят! Да гласуваме с №5!!!
  • 31 Боби

    24 16 Отговор
    Ето го мишлето с юмручето, кога ще поведеш въстанието срещу зелените книжки бе
  • 32 Гласове ли

    22 16 Отговор
    Радев натресе ни План Възстановяване-нова робия към ЕС, и заеми, някак не ви се открехва да кажете, че 50% от План Разрушаване са нещастни няколко милиарда, а тези лихви ,че ги плащаме ние ПОЛОВИНАТА ОТ СУМАТА ЕС.
    Второ чрез Плана -изискването за отпускането на 50% сума ЕС е:
    Джендъризам в у-лища.
    Истанбулска Конвенция-скрито прокарана, расова и други търпимости,
    Закриване на ТЕЦОВЕ,
    Фотоволтаици-скъпи цени-350 лева разлика Мегават,
    Признаване на Македония,
    Още поскъпване на ВРЕДни емисии-само тази година платихме над МИЛИАРД И 300 хиляди, заради МУТРАТА БОРИСОВ вредни емисии, само за тази година.
    Цени на парно и вода се вдигат, парно 30%.
    Външната ти политика е УЖАСЯВАЩА-Триморие, пушечно месо на НАТО, включително отразяване на ядрен удар.
    На 2 меж. конференции подписваш декларации, че Русия е Враг на Света.
    Външ. мин. в О краина обявява, че Русия е агресор в Крим.
    После просите евтин газ от Русия.
    С Терзиев и момчето в Чешнегирово-мълчиш.
    А със Зеленият Сертификат подкрепи нацизма на СЗО-организация спонсорирана от РОКФЕЛЕР И ГЕЙТС.
    Чувам гласове, с цените на вода, ток, парно, храни-спекулативни, от отвъдното.
    И други гласове ми говорят-ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА ВОЮВАМ ЗА НАТО, и да съм жертва на НАТО.
    Много те искам на един дебат с Пасков, Иво Христов, Костадинов-но няма да се явиш на него.

    Коментиран от #52

  • 33 Пишман

    20 12 Отговор
    И ти и тиквата сте един дол дренки...
  • 34 Ние българите

    23 13 Отговор

    До коментар #26 от "към":

    Радев нека отговори на въпросите които му зададоха българите:

    За аферата „Два трудови договора за любовницата Десислава Генчева“,зa СРС-аферата „Да оправим Деси“,зa апартаментгейт,зa криминалните скандали разтърсващи семейството ти,зa заплатата на Десислава Радева,зa твoeтo лoбирaни зa Грипeнитe,зa Аферата „29 милиона за гранични джипове“,кaк бe замесен в теч на данни от Летище София,зa твoятa зaвиcимocт
    от Държавна сигурност.
  • 35 Перо

    13 27 Отговор
    Радев всеки ден казва това на различни места и хората знаят неговата позиция по всички актуални въпроси! Защо трябва да се среща на дебат със разни,десетки полуграмотни или много грамотни но тесногръди случайници,които системата допуска до кандидатура? Прав е да не си губи времето в празни приказки говорилня,наречена дебати!

    Коментиран от #41, #43

  • 36 Менгеле

    22 10 Отговор
    Ти не си моят глас бе предател нещастен, ти си гласът на господарите ти от Козяк и ЦРУ.
    Ти си национален предател и трябва да бъдеш съден като такъв по време на война, защото България в момента е във война със Западната паплач, а ти си техен лакей.
  • 37 Айде Айде

    18 4 Отговор

    До коментар #23 от "Народът БГ":

    За тока БОРСА е виновен Борисов, за водата БОРИСОВ, за парното БОРИСОВ, хайде да не му приписваме ненужни грехове на Радев.
    Заслуга на Радев са: Зелен Сертификат и План Възстановяване.
    Само 2-те са достатъчни, да не гласувам за Радев.
    А мутрата БОРИСОВ Е ЗА ЗАТВОРА.
  • 38 Кажи си

    23 12 Отговор
    Радев кажи си кой финансира кампанията ти?!

    Коментиран от #62

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 предложение

    18 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гербер":

    Да направим тогава Йордан Йовчев президент!
    Може да ти прави лицеви опори докато ти омръзне!
    Румбата утре може да се спихне!
  • 41 Де бре

    17 7 Отговор

    До коментар #35 от "Перо":

    Да не правим избори, а, направо си го назначавайте Радев.
    Демократично право е народът след дебати да реши, кой ще избере.
    ПРЕЗИДЕНТИ НА САЩ отиват на дебати, НАШТИ ГАНѝОВЦИ НЕ МОАТ, по-велики от САЩ президенти, я моля, по-сериозно.
    Едно е да дебатираш с Цецка, друго е с Пасков, Костадинов, Дулева.
    Като не искаш дебати, ходи на голф, там тишина, спокойствие и НЯМА "ПРОСТАЦИ"-
  • 42 Емор

    7 7 Отговор
    Ако махне зеленият Серфо щъ гласуваме за теб Радъ...
  • 43 Бог високо ама

    12 7 Отговор

    До коментар #35 от "Перо":

    Луна му стига!
  • 44 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    25 10 Отговор
    Пак без маска, никаква дистанция.....
    Страхотен пример дава.....
    Браво президенте, няма да гласувам за теб!
  • 45 Лустрация

    22 12 Отговор
    Съд и затвор за комунисти икорумпирани бандити
    ЮПИТА завършили ХарвардХАХАХА

    Коментиран от #47

  • 46 Даааа

    16 10 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Грозни":

    До нивото му на прост фатмак няма никой друг, дебатът ще е труден.

    Коментиран от #48

  • 47 ДС ДСДС

    14 7 Отговор

    До коментар #45 от "Лустрация":

    Ако се поразровим в курсантите на Харвард, не магистърски и бакалавърски степени, а КУРСАНТСКИ, може и да изскочи някое ДС зайче от Василев бил министър в кабинета на Плевенлиев и Петков изнасял с Паси лекции по ДемОнокрация.
    Не дърпай заека за опашката, че като гледам са си СОРОСОИДЕН ИНЖЕНЕРИНГ Петков и Василев де,
    и ХИЧ не са случайни хора.
    Като прочета Плевенлиев и Паси, и ми светва червената лампа.
    А фактът че Бай Дън поздрави Петков, говори за ЗАВИСИМОСТИ.
    Не дърпай Дявола за опашката, всичкото СОРОСОИД В БГ е ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ от ВИСШИТЕ ЕШАЛОНИ, или отроче на потомствен комунист.
    Ма хич не ми вдъхват доверие Петков и Василев, ИЧ, и не съм бъркал да ти кажа, надушвам от километри измамите.
  • 48 Айде Аде

    15 8 Отговор

    До коментар #46 от "Даааа":

    Че Радев е добър летец, спор няма, бих му поверил живота си.
    Но че не успя да защити България от Соросоидите е вярно.
    Трябва ни истински РОДОЛЮБЕЦ, такъв досега след 1989 г. Президент не сме имали..
    Тези избори са много важни, при едно спокойно време Радев щеше да е добър Президент.
    Но в момента Глобалният Финасов Капитал е ОЗВЕРЯЛ, и ни трябват ПАТРИОТИ, дори Националисти (не фашизоиди, разбира се), ако искаме България да остане на картата.
  • 49 P1amen

    8 7 Отговор
    На пенсия.Бог да пази България от теб.
  • 50 Адам

    14 10 Отговор
    Аз пък се страхувам да бъдете моя глас!
  • 51 ТЪРСИМ СМЕЛ МЪЖ И

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Респект за Радев":

    РЕШИТЕЛЕН И ДА ПОЛЗВА ЮМРУЦИТЕ СИ А НЕ ДА ГИ РАЗМАХВА.РАСЕТЕ ОТГОВАРЯ НА КРИТЕРИИИТЕ РР НЕ....И ТОЙ СЕ ОКАЗА ФАЛШИВ ИДОЛ....
  • 52 честен ционист

    10 10 Отговор

    До коментар #32 от "Гласове ли":

    Масонът Иво Христов е в една ложа с Чорапеску бре..
  • 53 КОООООООООО СТАНА БЕеееееееее

    6 11 Отговор
    НАЛИ УЖ РЕШЕТНИКОВ ГО ИЗБРА НАЛИ УЖ ВОДКАДЖИЙСКИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАШЕ........КЪДЕ СТЕ БЕЕЕЕЕЕЕ..........
  • 54 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    14 13 Отговор

    До коментар #17 от "JEFF":

    РАДЕВ ОСТАВКА БЪЛГАРИ УМИРАТ РАДЕВ СЕ ХИЛИ РАДЕВ СТРАХ ТЕ Е ОТ ГЕШЕВ СТРАХ ТЕ Е ОТ БОРИСОВ РАДЕВ ОСТАВКА ДИКТАТОР САМОВЛЮБЕН
  • 55 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    14 13 Отговор
    ОСТАВКА И НА ЦЯЛОТО ТИ НЕЗАКОННО , НЕКАДЪРНО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !!!

    Коментиран от #56

  • 56 Фатмака

    13 13 Отговор

    До коментар #55 от "ОСТАВКА ПИНГВИН !":

    Тотално е изтрещял ! Излизай в отпуска бе тарикат и хотди да си правиш предизборната кампания със свои пари , не със наши !
  • 57 Герб ПобедаЛустрация РадевистиАсен Е Ник

    15 12 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    АСЕНЧА Кокори е НИКОЙ НИКОЙ Платен Прокопиев Лакей Лови ШАРАНИ Ндсв Две Вервайте ми
  • 58 Пеци

    14 10 Отговор
    Фатмака с кои гласове спечели???- БСП и ДПС.
    Тия същите избраха Пеевски за шеф на спец.службата.
    Егати и промяната.Моят български глас е ПРОТИВ вас.Вън зелените чорапи ,вън и Тиквата от бълг.политика.
    Отидете и си ги мерете някъде другаде, но не на наш гръб
  • 59 911

    14 12 Отговор
    Радев е прекалено алчен за власт и не трябва да бъде повече в политиката. За съжаление ще остане в историята като президент, какъвто не беше. Случайник
  • 60 Упсьььь...

    13 11 Отговор
    Мен пък много слабо ме интересува какво е важно за Ушан. Понеже не видях него за 5 години да го интересува друго освен дребната далаверка и избягването на последиците. Адио, Ушане, приятни срещи с Каскетя.
  • 61 Onq bez konq

    20 8 Отговор
    Правя проучване. Неофициално. Който ще гласува за Радев, моля да постави +, за кандидата Гроб- минус!
  • 62 Радев

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "Кажи си":

    Сорос, Гейтс и пионката им Байдън - това официално! Неофициално дълбоката държава известна още като дийп стейт, глубинное государство или иначе казано - илюминатите сатанисти по известни като глобалистите, чиято цел е пълно заробване на останалите живи след така наречената "ваксинация"! Нещо да не ти е ясно?!?
  • 63 МИСИР

    7 1 Отговор
    ГЛЕЙ СИГА ЗА ВАС СМЕ СИГУРИ ЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ЩОТО НЕ ВИ ПУКА АМА ВЪПРОСА Е ЗА НАС ДАЛИ ДА ВИ ДАДЕМ НАШИЯ ГЛАС А СЕГА ДА ВИДИМ 1/ЧЕСТНОСТ - НЕДОКАЗАНИ ВЕЧЕ 6 МЕСЕЦА ГРЪМКИ ОБВИНЕНИЯ И НАЗНАЧЕНИЯ НА ДОКАЗАНИ МОШЕНИЦИ СПЕЦОВ И РАШКОВ 2/АДЕКВАТНОСТ - МАТРОСОВСКА ЗАЩИТА НА ЛЪЖЦИ /КАНАДСКИЯ/ И НЕКАДЪРНИЦИ /ЗДАРАВНИЯ/ МИНИСТРИ 3 / КОМПЕТЕНТНОСТ 1 000 000 000 НОВ ДЪЛГ БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ ЗА КАЯКВО 4/ ЛИЧЕН ПРИМЕР - КОКОШКАРСКИ ДАЛАВЕРИ И ТАЙНО ВАКСИНИРАНЕ 5/ РАБОТА НА ТЕРЕН - ГОЛЯМ УСПЕХ С ВЕРА СУ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ А КВО СТАНА С ЛЕЙЕНАНТА 6/СЛАГАЧЕСТВО - ДОРИ МУСТАФАТА ГЛЕДА ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ НАБЪРКВА А АМЕРИКАНСКОТО ГЕНЕРАЛ НИ ЗАОБИКОЛИ ДА НЕ СТАНЕ ГАФ 6/ГАЗ РУСИЯ АЗАРБЕЙДЖАН БОЙКО Е ВИНОВЕН 7 /ПИСНА МИ ДА ИЗБРОЯВАМ АДЕ НЯКОЙ ПИНГВИНАДЖИЯ ДА НАПИШЕ НЕШО ЗА УСПЕХИТЕ НА РАДЕВ ПОНЕ ЕДНО
  • 64 ОСТАВКА ФАТМАК

    5 1 Отговор
    СИРОМАХ ЧОВЕК-ЖИВ ДЯВОЛ!
    СИРОМАХ ДЯВОЛ-ЖИВ ФАТМАК!

    ПАЗИ БОЖЕ $ЛЯП ФАТМАК ДА ПРОГЛ€ДН€!

    НЕ МОЖЕ КОМУНИ$ТА-натов€ц ФАТМАКЪТ ПРОООООз ДА Е
    НЕЩО НАШЕ,КАМО ЛИ ГЛАС!

    ОСТАВКА! ОСТАВКА ФАТМАК! ОСТАВКА!
  • 65 гаргамел

    3 1 Отговор
    е хубаво,, аз още не сьм гласувал,а па тоя се оказва моя глас
  • 66 гаргамел

    6 1 Отговор
    Мьже ,всички които на времето сте били в казармата спомнете си какво е било мнението Ви за старшини, офицери.Мисля че разлика няма и сега.Балона в който живеят е сьщия
  • 67 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ели":

    Каква промяна има Никаква и Радев като го е страх от Гешев незнам за какво дрънка комунистически речи от време оно като има балъци нека дарят на Радев още 5 год луксозен живот А България кучета я яли Грабежи Кражби Заплахи Комунизмът се завърна с пълна сила
  • 68 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ЛЪЖЛИВИ КОМНИСТИ - ЩЕ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ДО ДНИ .....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове