Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 10:48 10 988 43

Кольо Колев: Много неща могат да спънат "Продължаваме промяната''

  • кольо колев-
  • продължаваме промяната-
  • избори-
  • парламент

Хората наказаха партиите на промяната, които не извършиха промяна на третия път казаха – стига

Кольо Колев: Много неща могат да спънат "Продължаваме промяната'' - 1
Снимка: БГНЕС

„Продължаваме промяната“ сложиха ли се тенекиените гащи? Ще има много бой по тях. Това каза по "Здравей, България" по "Нова телевизия" социологът Кольо Колев.
Гладуваха тези, които традиционно не гласуват. Млади хора видях, изключително много млади хора. В изследванията казват-колебая се, чудя се дали ще гласуват. Но сега младите хора излязоха да гласуват, а не гласуваха традиционалистите.

Хората наказаха партиите на промяната, които не извършиха промяна на третия път казаха – стига. И намериха партия в лицето на ПП.

ПП може много неща да ги спънат. Тук има игри в играта. Някои казват, че ГЕРБ се бори за властта. ГЕРБ се бори да докаже несъстоятелността на алтернативата. И те ще бият клин между 4-те политически формации, така ,че да не може да се състави мнозинство. Тази игра може да бламира. Има алтернативата - нов служебен кабинет. ГЕРБ не са в състояние да управляват. Радев трябва „да бяга назад“ , за да загуби.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бактън

    59 13 Отговор
    Плямпала и орисници да искаш в тази територия, все с комунистически произход.
  • 2 Вацев

    71 29 Отговор
    Сега страната ни ще се управлява от неолиберално правителство начело с американските марионетки „ПП“, подкрепени от останалите американски пионки „Демократична България“ и ИТН.

    Трите основни задачи пред новото правителство са приемане на Истанбулскатаконвенция, падане на ветото на България за влизане на РС Македония в Европейскиясъюз и активното включване на страната ни в подготовката на нов карибски кризис в Черноморието – създаване на нови американски военни бази по българското черноморие и пр.

    Хоризонтът на това правителство ще е не повече от година.

    Тези хора имат да изпълнят горепосочените три задачи, които се решават сравнително бързо, след това може да се разчита на пропаганда, на агитация и на „чуждестранна помощ“ в сдържането на недоволните българи.

    Които за този период от време вече ще са разбрали че са колонизирани.
  • 3 ТаУмВзе

    43 15 Отговор
    Глупости! Еднодневките на козяк имат точни задачки, за да ни дозакоят тоталка. Избори на пролет Пак. Не че ще има смисъл, но поне едни милиони да се потрошат. Детска Болница Няма, а за уж изборчета има. После защо сме приключили отдавна.
  • 4 Стоян Пенков

    45 20 Отговор
    Промяна ще има . За съжаление не в правилната посока. Един американски проект замени друг .Не може да се отрече на американците ,че много ги бива в политическия енжинеринг. За съжаление не го правят за добро на българската нация , а за да продължат да експлоатират ресурсите ни . Природни и човешки. ИТН им направиха пробив .След това съвсем умишлено отвратиха избирателите си за да ги прилеят в ПП
  • 5 Пич

    58 21 Отговор
    Най интересно ми е , че всички тука като коментират , явно осъзнават , че Кирчо и Кокорчо са творение... Знаят , и чие... Схващат , и колко са фалшиви... Схващат , и че не направиха нищо стойностно като министри... Кой тогава ги избра като първа политическа сила...!!!??? Стотината човека , които нищо не схващат ли...!!!???

    Коментиран от #9, #10, #12

  • 6 17 10

    42 7 Отговор
    И ти ли, червен кольо, усети че ще ти притворят кранчето
  • 7 Вацев

    39 21 Отговор
    Тъй наречените партии на протеста след тези избори ще играят нова роля – те ще са поддръжка на основния американски играч „Продължаваме промяната“.

    ДБ и ИТН са в упадък, но виждате, че лидерите им са спокойни и усмихнати. Същото важи и за ИБГНИ, които дори не влязоха в парламента, но адмирират възхода на партията на Кирил Петков и Асен Василев.

    Това е така, защото изборите се фалшифицират, а лидерите на тези партии са служители на заплата към Американското посолство.

    Коментиран от #11

  • 8 Факт

    31 47 Отговор
    Важното е, че двете мафиотски партии ГЕРБ и ДПС ще имат общо максимум 35 процента заедно. Останалите 65 процента трябва да размажат порочния модел Борисов- Доган- Пеевски- Гешев.
  • 9 Чип

    30 53 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Успех на Петков и Василев!Доказаха,че могат да се борят решително срещу мафията на България-ГЕРБ-ДПС...!!!
  • 10 Пловдив

    37 46 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Герб умря,това е най-важно!
    Крадците,простаците,калинките...
    Нови хора в управлението!
    ПП,ДБ,ИТН,БСП
    И млади хора в БСП!
    Пълна промяна!
    За България!

    Коментиран от #32

  • 11 Съвет!

    16 13 Отговор

    До коментар #7 от "Вацев":

    Намали филмите...много се филмираш...
  • 12 Казуар

    17 8 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    А Борисов чие творение е.

    Коментиран от #23

  • 13 Кольооооо

    47 4 Отговор
    Червена шушумиго. Кажи за 30 години избори, колко пъти успя да познаеш резултата.

    Коментиран от #22

  • 14 Гената

    13 27 Отговор
    Колю е мъдър и лаконичен, затова го уважавам ! В краткото му интервю казва много ценни неща, но няма кой да предупреди герберастите, да не клатят много лодката. Защото ако днес им се вижда ужасно да ги разследват и да им спрат кранчето, то ако с награбеното си платят хаос, след хаоса може да настъпи апокалипсис. И както сега президент и премиер са ни генерали, утре , дай Боже, може да ги видим с униформите и да си споним Чили !!!

    Коментиран от #26

  • 15 Вацев

    26 12 Отговор
    Най-важният и единствено верен резултат от вчерашните избори е, че двама от всеки трима българи са се отказали да се занимават с политика, защото са се убедили, че това е едно фалшиво театро.

    Съзнават, че страната ни е колонизирана, че политическите партии са овладени и зависими от волята на колонизатора и не вярват в честността на изборите.

    Ние сме колония – това е най-големият проблем на България и изборите не могат да го решат.

    България е отвратена. Най-важните процеси, касаещи бъдещето на народа ни се крият и единственото, което виждаме е една игра на призраци в тъмна нощ.

    Страшният извод от тези избори със само една трета гласували е, че народът замълча. А това винаги е предвестник за буря.

    Новата управленска конструкция, която ни готвят САЩ няма политическа представителност…

    Властта в България върви по своя политически път, който приближава последния знак „Пътят е затворен„.

    Следва катастрофа. Дано само не е с много жертви!

    Коментиран от #21

  • 16 Просто човек

    38 1 Отговор
    Госпожи и господа социолози, след поредния ви позор не се показвайте по телевизиите...
  • 17 Перо

    17 22 Отговор
    Единствената спирачка,чрез саботажи са ГЕРБ и ДПС!
  • 18 червен маргинал

    27 4 Отговор
    "Червен Кольо" -собственик на голф игрища със зелени морави ...сдобил се с тях чрез лакърдии и шменти-капели де ги ръси през тези години на нескончаем "преход " !
  • 19 Ха ха ха

    13 7 Отговор
    Глупак! Интересно ми е, дали някой ще му плаща за глупавите подвеждащи манипулации?! "Червен кольо" откъде ще цоца? - Бсп е със затихващи функции, крадците ге.п са вън от държавни и еврофондове, така че ще му се наложи на стари години или да влезе в крак с времето и да започне да прави социология и да прави анализи или да си гледа пенсията.
  • 20 нннн

    31 13 Отговор
    То пък една промяна... Сменяме германския проект с американски проект. Абе, кога ще има български!

    Коментиран от #24

  • 21 Всичко това

    10 5 Отговор

    До коментар #15 от "Вацев":

    благодарение и на смотаняци, като въпросния. Хубавото е, че малко им остана. (В чисто биологичен смисъл.) Изборните резултати го показаха.
  • 22 На този

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кольооооо":

    текезесар не му плащат за да прави прогнози - това е извън умствения му капацитет - а за да манипулира и лъже. Но и с това се свърши, некадърните мисирки са обречени на глад.
  • 23 Отговарям вместо него!

    14 18 Отговор

    До коментар #12 от "Казуар":

    Борисов е творение на своят Пръв Партиен Вожд-Другаря Тодор Живков...!
  • 24 Амчи нали...?!

    14 17 Отговор

    До коментар #20 от "нннн":

    Проекта-ГЕРБ бе чисто-Български-Банкянски...?!И накрая какво...- едно голямо крадене,като за световно,а държавата я докараха за 12 години корумпирано управление от предпоследно- на последно място в ЕС...!!!

    Коментиран от #27, #28

  • 25 Един

    12 3 Отговор
    Гладуваха тези, които традиционно не гласуват"..... Днес цялата редакция е пияна
  • 26 Бурмата

    14 6 Отговор

    До коментар #14 от "Гената":

    Колкото се случи с олигарсите на Станишко. Кажи ми колко трябва да си глупав, за да платиш да дестабилизираш държавата. Видя се, че полиция и армия не посмяха да изпълнят поръчките на Младенчо Маринов и Каракачанов, като втория утече в канала. Ако махнат главния прокурор, Тиквата и Дилянчо си влизат в ареста. Защото техния човек Гешев, достатъчно дълго държа там бизнесмени, които не бяха в техния лагер. За нас обикновените хора, сеира продължава. Важно е колко надълбоко ще позволят на новите, да бръкнат в л.ай.на.та. Това зависи от …….. .
  • 27 нннн

    18 2 Отговор

    До коментар #24 от "Амчи нали...?!":

    Не си прав! Германски е. Меркел му беше ангелът хранител.
  • 28 Проекта на

    20 10 Отговор

    До коментар #24 от "Амчи нали...?!":

    ГЕРБ, е на Конрад Аденауер. Те го качиха Тиквата на власт и те го пазеха. Боко раздаваше целувки на крантата Меркел и и разтриваше едни работи, а тя се радваше, че си има такъв примат около нея. Отиде си Меркел, отиде си и Бойко. Меркел в пенсия, Бочко към централния. За Бойко това е по добрия път, защото другия ще води към едно место което обикновено се намира на края на населеното място.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ГОСТ

    19 10 Отговор
    МНОГО НЕЩА МОГАТ ДА СПЪНАТ ПП? АМИ ДАНО!!!
  • 32 Бай Вълчан

    11 9 Отговор

    До коментар #10 от "Пловдив":

    Филибе, гербаджиите изобщо не е са умрели. Те са смъртоносно ранени, но могат да надигнат глава. Всичко зависи от тези, които трябва да съставят правителство. Ако е трайно, ще се създадат условия за прочистване на калинките от държавната и общински администрации. Да, те буквално трябва да бъдат изчегъртани,независимо, че Сачева плещи небивалици. Няма ли калинки, няма кой да гласува за ГЕРБ и тогава неминуемо ще дойде края на тези разбойници.
  • 33 ИЦО ХАЗАРТА

    6 11 Отговор
    БОЙКО и ГЕРБ са вече бита карта
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Наблюдател

    4 4 Отговор
    Освен ГЕРБ и ДПС ще правят всичко възможно да пречат на каквито и да било смислени промени! От ПП може да лъха на оптимизъм но едва ли ще обединят достатъчно други. Трябва "критична маса" нар. представители за да се приемат закони за съществени промени които просто са належащи!
  • 36 Стефан

    5 5 Отговор
    Абе червен мухъл не те ли е срам да се показваш че и акъли да даваш, имаш ли досега познат резултат на изборите, толкова си некадърен че чак Таско Ерменков изглежда като Айнщайн до теб, нямаш ли поне малко гордост, как гледаш децата и внуците си в очите, как купуваш подаръци за празниците и казваш ли им че това са пари на лапнишараните които лъжеш всеки път когато се покажеш, бати и гьонсурата.
  • 37 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    ЧЕРВЕН ИЛИ ЦЪРВЕН Е КОЛЬО ...ИЛИ Е РОЗОВ ;СОЕКРЮ ; ПЕМБЕН ИЛИ СИ Е ПЛАТЕН /ПРОСТО / ????????????
  • 38 Борисов е Творение на "ПРИЯТЕЛСКИЯ

    4 1 Отговор
    Пенсионерски кръг на Бащиците от ДС!! На Приятелите му от СИК, на Двете Немски Фондации и DW за кръсник"бай Тошо муе разтегал Поучителни лакардии, нищо повече!!
  • 39 Кирчо и Кокорчо

    4 1 Отговор
    КирЬО съзнателно лъже за гражданството си, за да стане депутат и някои хора с 2 мозъчни гънки пак му вярват.......
  • 40 Мравояд

    3 1 Отговор
    Вижте, не ви ете социолозите, те и всички политолози познаха но не познаха и разбраха че машиноте са хакнати и изборите маниполирани
  • 41 Гост

    0 0 Отговор
    Вие им казвате. Ще съдите Борисов. А всичко зло започна от 1989 и придъкжава до днес. Щом ще съдите Бойко Борисов, започнете от Клара Маринова, Сдс Костов, Ндсв. Не може да съдите бб, а не не съдите преди него. И в заключение. В града европейски, на нашите родители е зле за завръщане, страшна е мизерията, в този красив европейски, слънчев град и обратното другият богат, но не български вече, същото ги очакваме и другите градове. Но те не избират. Имат строителни фирми и строят и Те ще построят Новата България, а не както преди Димитровград, строен от българия. Време е за промяна и разни кънчовци над определена възраст да си ходят на село, а не да заемат места на младите, а и кому е нужно такава раздута бюрокрация. В бг колко хора са на глава на населението професори, полковници и др. Докато те си пълниха банковите снетки разни частни учители пишат им 2 и след това частни уроци у дома им, време им е да си ходят. Да ородължат у дома, да дават многобройните си жилища под наем, а не заключени. Но кво ли ми трябва. Батака е на лице и без бойко и с бойко все зле ще е който е зле от гражданите, а и ще си живеят селото града. Късмет имали и живковите и другите селяни, поне земята може да ги храни, но много хора за да оцелеят я продадоха за 100,200 лева на декар, на кои, както казва юриста, на кои може да е.. Мълчание, и след това разбрах, че е от новите бг закупени, а откъде пори тия млади родопчани.. И бай тошо има вина, уж за хубаво в града, народа си продаде къ
  • 42 112

    1 0 Отговор
    Платените лакеи акъл да не дават. Всичко се изнесе в София от провинциите. И защо мислите, че Василев Асен е с най-много преференции, защото надеждата умира последна и така нататък. Всички рачковци са в столицата, а проститутки по хотели в провинцията с роми. Малкoсъвест, но у депутат и съвест. Провери в хотела. Красота младо, изваяно тяло и веднага си казах, защо, да пази бог деца женски. Да ги обарват старци с пари и ромео и мвр и те спящи, с мръсни обувки в града, да им купим боя 1,15 лева
  • 43 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не обиждайте на едри очи. Да ви имаме проблемите живеещите в бг. Злобата убива. Кой си ти обиждащ, пиши си името, а що не и егн. Едрите очи какво лошо виждате у тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове