Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 05:37 3 349 28

БСП остава без депутат в Перник заради гласовете за ДПС от Турция?

  • перник-
  • бсп-
  • дпс-
  • избори-
  • мандат

В позиция до медиите от пернишката структура на столетницата заявяват, че не приемат с подкрепата от 1.57 %, която получи в област Перник ДПС, да има депутат от региона, а БСП да остане без мандат

БСП остава без депутат в Перник заради гласовете за ДПС от Турция? - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП – Перник и пернишките социалисти се обявиха категорично против прехвърлянето на гласове от Турция за ДПС в Перник при разпределението на мандатите, предаде БНР. Реакцията на социалистите е във връзка с публикувани прогнози, според които един от четирите мандата в Перник отива при ДПС, а БСП остава без депутат в Перник.

В позиция до медиите от пернишката структура на столетницата заявяват, че не приемат с подкрепата от 1.57 %, която получи в област Перник ДПС, да има депутат от региона, а БСП да остане без мандат.

БСП е трета политическа сила в областта с подкрепа на 12.19% от избирателите, което е с над 2% повече от средния резултат на партията в страната, подчертават местните социалисти.

Според тях, ако прогнозното разпределение на мандатите се окаже вярно, то няколкото хиляди избиратели, подкрепили коалиция „БСП за България“ в Перник, са наказани от политическата класа и политическите игри у нас.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    11 12 Отговор
    Хахаха, ахде стига евтино театро. Отдавна играете с ДПС и пълните гушките на Доган и Пеевски
  • 2 сменете закона

    37 3 Отговор
    Трябва да се гласува само и единствено в България. Пръснали са се по цял свят и определят живота тук.

    Коментиран от #3, #13, #20

  • 3 Стамат

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "сменете закона":

    Прав си, ама всички политици държат на емигрантските гласове, щото оттам идат и много пари

    Коментиран от #7

  • 4 ????

    26 5 Отговор
    Какви са тези глупости с прехвърляне на гласове в изцяло български градове? Нарочно се пращат Ккряк Стефчовци да влияят в тях! И кога ще бъде забранено на турците в Турция да гласуват за българската власт!? Какво би станало ако това се преустанови? Меди дог ще вдигне турците за бой и ужас етническия мир ще бъде нарушен? Стига глупости 32 години една лъжа се повтаря непрекъснато и нали е ясно превръща се в истина! Ама Медито да не е луд да си разваля рахатлъка с проблеми? Незнам от какво толкова ги е страх тези нефелни политици и не премахнат двоиното гражданство.

    Коментиран от #5, #24

  • 5 Прав си

    21 1 Отговор

    До коментар #4 от "????":

    Но това трябва да важи за всички страни по света не само за Турция
  • 6 3.14К

    19 4 Отговор
    Пернишките социалисти предвождани от продажния кмет работеха за БМБ-толупа и в Перник герб имат най-висок резултат. В Перник Левски не е правил революционни комитети, защото там не е имало турци. А сега има депутат от ДПС. Това е недопустимо и целият град трябва да поиска този депутат да е от смесен район.
  • 7 ЛИЛЯН

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стамат":

    НЕ всички са от герб
  • 8 микимаус

    11 4 Отговор
    Всичко е ясно ,затова народа не гласува ,защото получава все същото .
  • 9 Пак виновен

    12 9 Отговор
    На Нинова сигурно пак Радев и е виновен, май. На кривата ракета космоса и е виновен.
  • 10 Фаро

    11 3 Отговор
    От винкелите са останали само легендите време да налупват чалмите и другия път да гласуват
  • 11 Крум

    24 3 Отговор
    Всички българи от пограничните райони, които са останали извън пределите на днешна България, отадавна вече са направени на румънци, сърби, гърци и турци. Само в България може да има турци, че даже и турци от турция ни избират парламент. Така е като подадеш пръст, ти отхапват ръката.
  • 12 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    10 2 Отговор
    ТО ДА СА САМО В ПЕРНИК
  • 13 Българка

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "сменете закона":

    А, е тука е заровено кучето. Хубаво им беше на Ристе, Славчо, Галевица , Татянка и отровните, като гласовете от чужбина ги вкараха в НС. Пишехме още тогава, че забравят Турция, ама лакомията е по-силна от разума, па сега "Олеле!". Сега , кой ще отмени тоя правилник, нали ще станем за смях пред света, всяко НС си гласува угоден изборен закон.
  • 14 РАДЕВ..СЛАМКАТА ЗА БСП УДАВНИЦИТЕ

    4 6 Отговор
    Олеле мале, спасявайте ни.....даваме се.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 АКО СА БЪЛГАРИ

    14 0 Отговор
    Да се забрани двойното гражданство.Или си БЪЛГАРИН или не си.Просто е!
  • 17 Христо

    5 9 Отговор
    БСП потъна сега си търсят оправдание и както винаги Турция е виновна
  • 18 Джамбазки

    4 3 Отговор
    Турция е виновна за всичко лошо в България,заради тях сме в това окаяно положение
  • 19 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 2 Отговор
    Когато 30 години БСП се прегръщаше с ДПС, а Сергей Станишев се целуваше с Лютви Местан. Не беше проблем, защо чак сега стана проблем за БСП?
  • 20 ГЕРБ=БСП=ДПС

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "сменете закона":

    "Трябва да се гласува само и единствено в България."

    Помислете преди да предлагате нещо. Това няма да помогне, защото ще спре само гласовете от Германия, Великобритания, САЩ, Русия ... за другите партии. Но не и гласовете от Турция за ДПС. Просто ДПС ще си докара "турските избиратели" с двойното гражданство с автобуси да гласуват в секциите в България. Както го правеше ДПС много пъти в предишни години, например през 1990-те години.

    Решението е друго, трябва България да премахне напълно двойното гражданство. За да не може един и същи човек да гласува хем за Мустафа Карадайъ, хем за Реджеп Ердоган. Или хем за Доналд Тръмп хем за Бойко Борисов. Също така и за да не може разни молдовци да гласуват хем за молдовски депутати хем за "български депутати".

    Пък и за да не могат разни македонски предатели, продажници и антибългари, да взимат български паспорти само за да могат да пътуват свободно в ЕС. А когато са в Македония да си крият бъългарските паспорти и да се срамуват от тях.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Просто е ! Антиконституционния закон за "чужденците" и тяхното гласуване за български Парламент, трябва да бъде премахнат !! Когато в Изборния кодекс има опция и за ОТСЕДНАЛОСТ от година - година и половина, се решава въпросът и с туристическия вот.
    Но , НЕ ИСКАТ !! Родните политици не искат да има ред и дисциплина в тая държаава, нито пък някаква отговорност за нещо от някого !!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Питанка

    4 3 Отговор
    А какво търси Възраждане в Кърджали?

    Коментиран от #27

  • 26 ????

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Turchin":

    Каквото и да се калява са цигани, цигани страхливци като се гръмне веднъж и ще напълнят..... Аре у лево и ходи на.....
  • 27 324

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Питанка":

    Че що да не търси бе майцепродавецо, това е изконна българска земя! Я вървете на......... си откъдето сте изпълзели.
  • 28 Хххх

    4 0 Отговор
    Пернишкият кмет работеше срещу Нинова и БСП , усвоявайки 35 мл.лева подарък от мутрата в полза на ГЕРБ и ДПС. Предател е Станислав !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове