Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 11:15 9 151 56

Методи Андреев: Радев не пожела да се инкорпорира с мафията, а влезе в схватка с нея

  • методи андреев-
  • румен радев-
  • избори-
  • балотаж

"Ще гласувам България да върне своята демокрация", заяви бившият народен представител

Методи Андреев: Радев не пожела да се инкорпорира с мафията, а влезе в схватка с нея - 1
Методи Андреев, кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"В неделя ще отида и ще отида да гласувам за Радев, а няма да си остана вкъщи както ме съветват мои приятели. И така ще гласувам не ЗА, ще гласувам ПРОТИВ мафията. Ще гласувам за политиката на президентството, която не стана част от мафията на ГЕРБ/ДПС и задкулисието". Това каза Методи Андреев, бивш депутат и председател на Комисията по досиетата, в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТВ+ и ТВ1.

"Радев не пожела да се инкорпорира с мафията, а влезе в схватка с нея. Ще гласувам България да върне своята демокрация", допълни Андреев.

"Форсингът на ДПС за това НС е бил част от плана с ГЕРБ да имат поне 100 депутати, ИТН да блокира за трети път създаване на правителство на промяната и тогава тези "спасители в ръжта да излязат, да скъсат ризи и да кажат - време е да гледате на нас не като на статукво, а като спасители на България. А недостигащите гласове, това го доказва - това, което прави Нинова в момента, щяха да дойдат от БСП", анализира бившият народен представител.

Защо Слави Трифонов след това тежко поражение не подава оставка? За несменяем ли се мисли?", запита Андреев.

За грешките на Демократична България, довели до този срив на гласоподаватели и разминаването им с кандидат-президентската кандидатура на Лозан Панов, гостът на Веселин Дремджиев заяви следното: "ДБ трябваше да излъчи своя кандидатура, която да бъде разпозната като „партийна“, а не да подкрепя издигната от Инициативен комитет „външна“ кандидатура, пък макар и на почтен магистрат, който обаче не успя да влезе в политическите одежди".

"Трите основни причини за срива на подкрепа към Демократична България са: прекаленото „партизиране“ на обединението, довело до капсулиране в партийните ядра; избутването на задни места, а не на водачески (съобразно рейтинга им) на силни граждански кандидатури като тези на Мартин Димитров, Георги Ганев, Петър Славов, събрали най-голямата преференциална подкрепа; неотварянето към гражданите под влияние на натиска на партийците и невъзможността на Христо Иванов да казва „не“ на приятелския си кръг за претенциите им", посочи Методи Андреев.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Методи Андреев вижте във видеото:


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    45 17 Отговор
    НAЙ-CТРAШНOТO И OПACНO CE OКAЗA БРУТAЛНOТO AНТИБЪЛГAРCКO ,OРГAНИЗИРAНO ВМEШAТEЛCТВO В ПOЛИТИЧECКИТE НИ ПРOЦECИ OТ ТУРЦИЯ!!!!!!!!!!

    И В OГРOМНA CТEПEН ,ТOВA ВМEШAТEЛCТВO БEШE УCПEШНO ИМEННO ЗAРAДИ НEГЛACУВAЛИТE EТНИЧECКИ БЪЛГAРИ, КOEТO ПO CВOЯТA CЪЩНOCТ CИ E НAЦИOНAЛНO ПРEДAТEЛCТВO!!!!!!!!!!!

    EТНИЧECКИТE БЪЛГAРИ ТРЯБВA ДA CE МOБИЛИЗИРAТ И ДA ГЛACУВAТ AБCOЛЮТНO ДO КРAК , AКO ИCКAТ ДA ЗAЩИТЯТ C ТOВA CИ EЛEМEНТAРНO ДEЙCТВИE БЪЛГAРИЯ, БЪЛГAРИТE И РECПEКТИВНO CEБE CИ И БЪДEЩEТO НA ДEЦAТA CИ!!!!!!!!!!!!!!!!......ЗAЩOТO НA БAЛOТAЖA ЗA ПРEЗИДEНТ ,OТНOВO OТ ТAЗИ ДЪРЖAВA ,ЩE ИМA OРГAНИЗИРAНO И БРУТAЛНO ВМEШAТEЛCТВO ДA CE ГЛACУВA ПOД CТРOЙ ЗA ЧEКМEДЖEEEEГEРБEРACКИТE ИМ МУТРOПAРТНЬOРИ!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #34, #51

  • 2 ЪРП

    42 21 Отговор
    ФECA ВEЧE ИМ E CЛOЖEН НA ГEРДЖИКAГA И НA НEВЯНAAГA !!!!...OТ МOМEНТA В КOЙТO ДПC И ТУРЦИЯ CИ ГИ НAПAЗAРУВAХA!!!!!!!!!!!!

    ДA ИМ E ЧECТИТ НAЦИOНAЛНИЯТ ПOЗOР!!!!!!!! OCТВAТ В ИCТOРИЯТA!!!

    .....A, ПOЗOРA ЗA НEВЯНA, КOЯТO CE E КЛEЛA ДA ПAЗИ И ЗAЩИТAВA БЪЛAГИРЯ, БЪЛГAРИТE И БЪЛГAРCКИЯТ НAЦИOНAЛEН ИНТEРEC, КAТO ВOEННOCЛУЖEЩA E КO-ЛO-CA-ЛEН!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #17

  • 3 Браво

    41 24 Отговор
    Един да каже истината. Със сигурност Бойко е предложил 500 к или повече на Радев, но той избра народа, а не крадените пари на Бойко.
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    32 47 Отговор
    Кога, след четири години снишаване?!
    Радев излезе от страх да не го подгони Гешев лично, не заради народа...и народа го подкрепи, в последствие той предаде всички ни, даже предаде и Нинова, която го направи Президент!

    Коментиран от #11

  • 5 Дългият

    30 15 Отговор
    Изненадващо верни умозаключения. И аз ще отида.
  • 6 Александър Македонски

    27 9 Отговор
    Тия двама млади нека ги нарека нови юпита много ми харесват. Много се О П А С Я В А М обаче че ще предадат българските интереси в Македония. Дори съм убеден в това и всички други които ще се съюзяват с тях трябва много да внимават. Всеки който следи внимателно какво казват по въпроса за отношенията ни с Македония може да подразбере от витиеватите им изявления че се канят да предадат нашите интереси
  • 7 тики

    27 10 Отговор
    Пионките на Прокопиев ги научих наизуст. Агент Дремджиев ми е особенно забавен.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДС активист

    18 36 Отговор
    Ако Радев не беше ДЪЛБОКО обвързан с Кремъл,може би народа щеше да гласува за него

    Коментиран от #13

  • 10 bbb

    24 33 Отговор
    Тоя съвсем е изтрещял.Въобще жалките жълтопаветници копаят ново дъно и коленичат на цървула Радев.

    Коментиран от #15

  • 11 кака

    28 19 Отговор

    До коментар #4 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    А вашият банкянски началник няма ли да подаде оставка, след като провали партията с простотийте си и зорлем загуби властта. Няма ли поне един човек с топки в тоя Герб да му иска обяснение поне. Всички мълчите като комунист на разпит щом го видите.

    Коментиран от #16

  • 12 просто

    26 22 Отговор
    зеленият чорап си създаде своя мафия, или фамилия.
  • 13 El Prezidente

    21 13 Отговор

    До коментар #9 от "ДС активист":

    И децата вече разбраха, че Радев е свързан със САЩ и Байдън. Само ти още не си разбрал.
  • 14 Анонимен

    21 18 Отговор
    Радев си направи политическа полиция и на мястото на мафията сложи измамници. Дали е по добре?
  • 15 ЦРУ

    20 15 Отговор

    До коментар #10 от "bbb":

    Цървул, ама срита и повали каратиста.
  • 16 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "кака":

    Аз началници нямам!

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 кака

    7 9 Отговор

    До коментар #16 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Дано ти дават от чекмеджето поне за едно кисело млекце, за да тролиш по цял ден.

    Коментиран от #24

  • 19 ПРИЗИВ

    14 9 Отговор
    СИТУАЦИЯТА, КОЯТО СТАВА В ТУРЦИЯ ОРГАНИЗИРАНА ОТ ПРЕВОДАЧА НА ЕРДОГАН, НАРЕДЕНА ЛИЧНО ОТ НЕГО И ПОИСКАНА ОТ ДПС И ГЕРБ, ИЗЛИЗА ИЗВЪН КОНТРОЛ! ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ДА НАДАДАТ ВОЙ ДО НЕБЕСАТА /КАКВО ЧАКАТ?/- ДА БЪДЕ ИЗВИКАН ПОСЛАНИКА НА ТУРЦИЯ И ДА МУ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НОТА, ДА ИМА КОНТРОЛ ОТ ПАРТИИТЕ ПОДДЪРЖАЩИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НА ИЗБОРИТЕ В ТУРЦИЯ И У НАС! БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ!
  • 20 ФЕН

    22 9 Отговор
    Браво точен и аналитичен коментар.М.Андрев е истински ДЕМОКРАТ и поставя България пред лични интереси и убеждения! България е над всичко и над всеки , дали е ляв или десен, дали е християнин или мюсюлманин ...България е над всички а не за МАФИЯТА !

    Коментиран от #30

  • 21 ЗОВ

    18 10 Отговор
    БЪЛГАРИ, МАСОВО ИЗЛЕЗТЕ НА 21.11.2021 Г. И ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ НАДИГНАЛИЯ СЕ БАШИБУЗДУК В ТУРЦИЯ ОТ ЕРДОГАН, ПОИСКАН ОТ ДПС И ГЕРБ ЗА ГЕРДЖИКОВ! БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ! ИСТОРИЯТА ЩЕ НИ СЪДИ АКО НЕ ГО НАПРАВИМ!
  • 22 АМОН

    18 15 Отговор
    ЕХ МЕТОДИ,

    ЧЕСТЕН СИ НО И НАИВЕН.

    ТЕЗИ КОИТО СТОЯТ ЗАД РАДЕВ МУ НАТРЕСОХА КИРЧО И КОКОРЧО.

    ДВАМКАТА С ТЕХНИЯТ СЪВЕТНИК ДАНИЕЛ ЛОРЕР РАБОТЯТ ЗА ДОРАЗФАСОВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

    Тези, които Радев излъчи от ПП не са нищо друго освен една организирана група от СПЕКУЛАНТИ, дошли да доразфасоват онова което е останало от държавата.

    ТЕ НЕ СА ПАРТИЯ , НЯМАТ УСТАВ И ПРОГРАМА.

    КИРЧО , КОКОРЧО И СТОЯЩИЯТ ЗАД ТЯХ ЕВРЕИН ЛОРЕР ИЗГРАЖДАТ НОВ МОДЕЛ ЗА КРАДЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ ЧРЕЗ ТЕХНИТЕ СТРАРТХЪБОВЕ В КОИТО ЩЕ СЕ РАБОТИ ПО ИНВЕСТИРАНЕ В НАЛУДНИЧЕВИ ПРОГРАМИ.

    Е разбира се няма да строят магистрали и площади.
    Просто без разходи ще крадат едни пари, чрез инвестиционните си фондове.

    Коментиран от #37, #40

  • 23 ВИК

    9 11 Отговор
    ПРOБЛEМA E В МEШAТEЛCТВOТO НA ТУРЦИЯ В ИЗБOРНИЯ НИ ПРOЦEC!
    ВCИЧКИ МEДИИ В ТУРЦИЯ ТРЪБЯТ, ЧE ЛИЧНO EРДOГAН E AНГAЖИРAЛ ПРEВOДAЧA CИ ДA CЛEДИ ЗA ЗAДЪЛЖИТEЛНOТO ГЛACУВAНE НA БЪЛГAРИТE В ТУРЦИЯ C ДВOЙНO ГРAЖДAНCТВO ДA ГЛACУВAТ ЗA ГEРДЖИКOВ!
    ПИТAМ КЪДE CA НAШИТE CЛУЖБИ, ВЪНШНO МИНИCТEРCТВO, РAЗCЛEДВAЩИТE ЖУРНAЛИCТИ, ИНИЦИAТИВНИЯ КOМИТEТ НA ПРEЗИДEНТA РAДEВ, ЦИК, ПAРТИИТE - БCП, ИТН, ПП, ДБ, ИМВНИ, ВЪЗРAЖДAНE!
    БЪЛГAРИ, ТУРЦИЯ НИ ПРEВЗEМA OТ ВЪТРE, ЧРEЗ МАФИЯТА - ДПC И ГEРБ! НA 21.11. 2021 Г. ИЗПРAВEТE CE И ЗAЩИТEТE РOДНAТA НИ! ГЛACУВAЙТE ЗA РOДOЛЮБEЦA И ЧECТНИЯ ЧOВEК - ПРEЗИДEНТA РAДEВ, ЗAЩOТO ИCТOРИЯТA НЯМA ДA НИ ПРOCТИ !
  • 24 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 11 Отговор

    До коментар #18 от "кака":

    А бе никаквице, заплатата ми от порядъка на 4000 € чисти тук в Германия, как мислиш дали ми трябва заплащане за да пиша?
    Аре бегай при Радевата Деса се оплаквай!
  • 25 ЪРП

    15 6 Отговор

    До коментар #17 от "Ерол":

    ЯВНО НЯМАТЕ СТРАХ ОТ БОГА В ТУРЦИЯ....???
    ВЧЕРА ГОСПОД ВИ "НАМЕКНА" С 5 ПО РИХТЕР БЛИЗО ДО ИСТАНБУЛ , ДА ОСТАВИТЕ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ НА МИРА!!!!!!!!!!!!!!!

    ЯВНО СТЕ РЕШИЛИ ДА СЕ БЪЗИКАТЕ С ГОСПОД ???!!!
  • 26 ФАКТИ

    16 10 Отговор
    преди 5 години-13 ноември, втори тур на избори Радев Цачева .. 80 процента от гласовете на ДПС отиват за Радев на втори тур . това са почти 206 хиляди гласа......има и прецедент....в една секция са гласували 2401 души, което е предизвикало скандали от наблюдателите от другите партии.....А това какво е ????
  • 27 Анонимен

    19 18 Отговор
    Българи, християни и мюсюлмани излезте и гласувайте против Радев. Само така можем да избегнем катастрофата към която ни води.

    Коментиран от #28

  • 28 ТОЧНО

    19 17 Отговор

    До коментар #27 от "Анонимен":

    КАТАСТРОФИРАЛ ТИ Е МОЗЪКА! ЧОВЕК, КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ МАФИЯТА НЕ ВОДИ КЪМ КАТАСТРОФА!
    ГЕРДЖИКОВ ВОДИ КЪМ КАТАСТРОФА, ПОДКРЕПЯН ОТ МАФИЯТА ГЕРБ, ДПС, НИНОВА!
  • 29 1944

    11 14 Отговор
    гласувайте за комуниста гумен гадев и скоро ше по турските ниви от глад и мизерия. болшевишкия фалит е най бързия в света. имат огромен опит.
  • 30 Не фатмакът

    14 9 Отговор

    До коментар #20 от "ФЕН":

    не е с мафията,той си има собствена ДС мафия
  • 31 jorj

    11 3 Отговор
    Демек сам срещу себе си!!! Червендалести простотии Андрешков.
  • 32 Стига

    7 7 Отговор
    плю лъжи срещу ИТН бре 0трепко! За какво да подава оставка Слави? Затова, че си удържа на принципите и не угоди на този дето ви плаща да си леете простотията ли? Жалки калинки на каишка!

    Коментиран от #36

  • 33 ГОСТ

    7 11 Отговор
    А МАФИЯТА РАЗБРА ЛИ, ЧЕ РАДЕВ Е ВЛЯЗЪЛ В СХВАТКА С НЕЯ?! ВИЖ С ХЕРОТО СХВАТКИ НЯМАТ, ЦАРИ ПЪЛНОРАЗБИРАТЕЛСТВО И СИНЕРГИЯ!!!
  • 34 stan40

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Този трик за изразяване на патриотизъм сме го гледали и преди. Какво са ни виновни турците, като 30 години показваме, че нямаме акъл да управляваме собствената си държава.
  • 35 Пламен

    9 6 Отговор
    Ма наистина ли...като гледам как ядат и пият с Гергов на една маса в ресторант на столична мутра...голяма схватка ще да е...или тоя плаче за държавна хранилка при радев
  • 36 stan40

    8 1 Отговор

    До коментар #32 от "Стига":

    Всеки има право да изрази своето мнение. С ментори, като Гоцето и Гергов това е резултата. Едно е да си шоумен, друго и да си политик.

    Коментиран от #38, #41

  • 37 stan40

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "АМОН":

    Тези двамцата не ми изглеждат читави. Много бързо добиха популярност на месии, което ме навежда на мисълта, че са ГМО. Може и да греша, но ......... Генералите са ясни- некадърници.
  • 38 Костов

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "stan40":

    Методи е породиста помияр...
  • 39 Вълкът

    10 10 Отговор
    Преди 5г.като гласуваха дпс за радев забравихте..и този ръ..бел ми говори.. Февруари..стачки..митинги..бунтове..нито фатмак..ухилен..укокорен ще бъдат отнесени

    Коментиран от #42, #52

  • 40 Плюеш,не плюеш,ГРОБ замина

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "АМОН":

    Верно ли бе троле,какво ще “разфасоват” като нищо не е останало от вожда ти Боко?
  • 41 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "stan40":

    ако собственото му мнение са опорките от жълтите медии, платени от Прокопиев, добре! Ши го устаим, ако си ги ръси у тях! А Слави драги, е достоен човек! Де да имаше повече такива хора!
  • 42 Колко

    8 1 Отговор

    До коментар #39 от "Вълкът":

    гласуваха бре? Я се поинтересувай, преди да си лееш глупостта за петте стотинки! Ако искаш махни и всички гласове от парламентарните избори на ДПС, от гласовете на Радев тогава! Може да ми напишеш колко пъти е над Цецка! Смешници!
  • 43 Манко

    8 5 Отговор
    В НЕДЕЛЯ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН В СТОЛИПИНОВО , ФАКУЛТЕТА .........И ТУРЦИЯ !!!!! БЪЛГАРИНО ГЛАСУВАЙ !!! СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е В СЪЮЗ С ЕРДОГАН !!! ДНЕС ГО КАЗА И ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР !!!
  • 44 Добра шега

    4 7 Отговор
    "Методи Андреев: Радев не пожела да се инкорпорира с мафията, а влезе в схватка с нея" .... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    7 9 Отговор
    ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА-ПР€ДАТ€Л И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК!
    ФАТМАКА В ЗАТВОРА! ФАТМАКА В ЗАТВОРА! ФАТМАКА В ЗАТВОРА!
  • 47 aco

    6 4 Отговор
    един път и аз да съм съгласен с М. Андреев. А не го харесвам, прекалено краен е и доста се люшкаше между партиите
  • 48 Инкорпориран с мафията

    1 1 Отговор
    Какво ли пък означава това?! Че имам обща фирма с мафията ли?
  • 49 Ивайло Кънчев

    5 5 Отговор
    Абе, човече, какви глупости плещиш.Радев се бил сборил с мафията.Не виждаш ли, че просто едни фирми и бизнесмени ще бъдат заменени от други фирми и бизнесмени и всичко ще бъде по-старому, та даже и по-зле.А самият Радев е престъпник, както и хардварският смешник, като и двамата нарушиха съзнателно конституцията на Република България.
  • 50 ГЕРДЖИКОВ КЪМ РАДЕВ:

    3 0 Отговор
    РАШКОВ Е ВАШИЯ НАЧАЛНИК ЩАБ😂РАДЕВ:МММ НЕ ЕЕЕ🙇
  • 51 Сивата чапла

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Когато на миналите президентски избори за Радев гласуваха 260 000, тогава проблем нямаше!

    Егати лицемерите!
    На Радев хората залагат чувствата между нас обикновените хора, за да постигат целите си!
    Мизерници!
  • 52 Подценяваш

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Вълкът":

    руското КГБ (ФСБ), което стои зад Радев. Мандалото вече хлопна (формално на 21.11.), те ще ни мачкат нас. Първо ще отрежат главата на Борисов, (той е единствения силен и авторитетен политик в България, който не позволява засега да го пречупят, затова го сатанизират вече година и половина), после вече няма кой да спре Радев.
  • 53 КРИМ Е РУСКИ

    0 0 Отговор
    Прeз 1954 гoдинa нacлeдникът нa Cтaлин, Никитa Хрушчoв приcъeдинявa Крим към Укрaинcкaтa cъвeтcкa рeпубликa. Укрaинcкият прoизхoд нa Хрушчoв тoгaвa кaрa мнoзинa руcнaци глeдaт c нeдoвoлcтвo и пoдoзрeниe нa приcъeдинявaнeтo нa Крим към Укрaйнa. В oгрoмнaтa cъвeтcкa импeрия oбaчe, нaциoнaлнocттa нe игрae пoчти никaквa рoля. Нямa руcници, нямa укрaинци. Oфициaлнo вcички ca cъвeтcки грaждaни. В Крим cъвeтcкoтo cъзнaниe явнo e дълбoкo вкoрeнeнo и дo днec. В дoпитвaнe, прoвeдeнo прeз 2008 гoдинa, близo 15 прoцeнтa oт aнкeтирaнитe oбявявaт културнaтa cи идeнтичнocт кaтo "cъвeтcкa". Тe oбaчe, вce пaк, cи ocтaвaт мaлцинcтвo: пoвeчe oт пoлoвинaтa oт хoрaтa, живeeщи нa пoлуocтрoв Крим, ce caмooпрeдeлят кaтo руcнaци. Eдвa 8,3 прoцeнтa oт aнкeтирaнитe ce oбявявaт зa укрaинци в културнo oтнoшeниe.
  • 54 За протокола

    1 0 Отговор
    Божков - Бобокови - А. Узунов - Радев

    Ей така се бори мафията!!!
    И с искане за оставка на главния прокурор, който си е позволил да рови в тази и други подобни връзки.
    Ами така е, защото чорапа като започне да се разплита може да стигне и до едни зелени чорапи...
  • 55 ЛегнаЛангеЛ

    0 0 Отговор
    Жалко само , че гласуваха толкова малко хора. И така увеличиха дела на ДПС в парламента ! Жалко ! После ще се вайкаме от това. Ще ни излезе през носа и джоба !
  • 56 бял Х ляб

    0 0 Отговор
    Време е Бойко да стане и ПРЕМИЕР , и ПРЕЗИДЕНТ , и БОГ ! 3 в 1 ! И вместо герб на знамето да грее неговия лик !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове