Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 17:40 23 127 128

Методи Лалов: Изглежда успяхме да отстраним Борисов. Време е за марионетката му Фандъкова

  • методи лалов-
  • бойко борисов-
  • йорданка фандъкова

Тъй като тя няма да си тръгне сама, гражданите трябва да я изхвърлят от общината с протести", категоричен е общинският съветник

Методи Лалов: Изглежда успяхме да отстраним Борисов. Време е за марионетката му Фандъкова - 1
Снимка: ФАКТИ

"Изглежда, че успяхме да отстраним Бойко Борисов от управлението на държавата". Toва констатира общинският съветник в Столичния общински съвет от "Демократична България" - Методи Лалов.

В продължение на мисълта си, във Фейсбук бившият съдия пише още:

"Време е обаче да отстраним и марионетката му в Столична община Йорданка Фандъкова, иначе ще трябва да понасяме безобразното ѝ управление още две години. Тъй като тя няма да си тръгне сама, гражданите трябва да я изхвърлят от общината с протести".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 207 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Банкя

    113 328 Отговор
    Борисов март месец ще се върне на бял кон.

    Коментиран от #64, #66, #69, #79, #84, #90, #107

  • 3 ТаУмВзе

    175 52 Отговор
    Пак глупости! Мутропитека не е в панделата бе. Какво е отстранено? Те първа се започват изтъпленията.
  • 4 Сламената

    177 62 Отговор
    граблива червена кметица е за Сливен !
  • 5 Давайте

    221 48 Отговор
    Тя презастрои София. Блоковете вече не спазват отстояния и гледаш направо в прозорците на съседите.София е като след война.

    Коментиран от #120

  • 6 ИСТИНАТА

    206 71 Отговор

    До коментар #1 от "Стойко":

    Тиква, клета ми тиква! Какъв жалък и трагичен край на един крадец, мутра, двуличник, политически измамник и безскрупулен лъжец! Да бъде показан на цяла България проснат като разплут тулуп! Колкото и милиарди да открадна от народа , никой не би искал да е на твое място! Защото достойнството, морала и доброто име са незаменими! Да ти като всички " имаш своите естествени нужди " както бе заявил след първите снимки , но да бъдеш толкова жестоко показан в истинската си същност е зловещо и кошмарно! Да, бил си със стотици високо платени така наречени плеймейтки срещу 5 хиляди на вечер които пред охраната на НСО си представял като журналистки. Но обикновените отрудени хорица може и да не са били и никога да не бъдат но са с чиста съвест и запазено достойнство! За тях има ясно утро и чиста роса по тревата! Бойко , замини си от България сам- недей да свършваш като Саддам!

    Коментиран от #10, #42

  • 7 Радев е

    93 193 Отговор
    новият Плевнелиев. Ще му гледаме и на него сеира. Вече цял свят говори за него и Крим.

    Коментиран от #13, #55

  • 8 гост

    113 26 Отговор
    Омръзна на хората , ама не се сеща , че на всичко му идва краят !
  • 9 Софиянец

    90 49 Отговор
    Това е по-важно дори от отстраняването на тиквата
  • 10 Така е

    173 40 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНАТА":

    Помните ли така известния запис "Ало Ваньо"? Борисов -"Ало Ваньо, във фабриката на Мишо бирата са влезли там митничари ли, полицаи ли са и извършват проверка, кой ги е пратил", Танов -" Ами министъра ми се обади (Дянков) и каза Аз карам влака да влизат да проверяват , не съм ги пратил аз", Борисов -" Обади се на министъра и му кажи че съм казал да изтегля хората от фабриката му. След като съм му обещал че няма да го закачам значи няма да го закачам"....Това е злоупотреба с власт , прикриване на митническо престъпление, лишаване на държавния бюджет от приходи чийто приходи са за всички нас. И това само за една нелегална фабрика, а си представете местните герберски феодали по негова заповед как са крадели нашите народни пари 12 години. Сега си представете например Английския премиер Борис Джонсън да прикрива митнически престъпления в нелегална английска фабрика и да разпъва политически чадър облечен във власт и това да стане достояние на тяхното общество?!?! Та на момента би дал не само оставка а и веднага арестуван!

    Коментиран от #20, #110, #116, #121

  • 11 БОЛШЕВИК 🌟

    178 55 Отговор
    Не е само Фандъкова, по страната е пълно с гербави кметове феодали и покорни слуги в администрациите.

    Коментиран от #49

  • 12 2349

    96 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Изглежда успяхме да отстраним Борисов.В това твърдение вярно е само ..изглежда,....при това не напълно врно....
  • 13 Очевидец

    53 44 Отговор

    До коментар #7 от "Радев е":

    Тъй ли?Аз пък що не чувам нищо да говорят за Крим в държавата, в която съм?

    Коментиран от #62

  • 14 Реалист

    116 83 Отговор
    Този Лалов какъв гнусен наглец ееее!!! Няма такава наглост! Вместо да се скрие в миша дупка с измамното си Де Бъ, ще ми лае тук! Де Бъ никога НЯМА да забравим столичани как подкрепиха на втория тур за кмет на София Мая Манолова! Де Бъ са по-леви и от БСП...кметицата на Красно село е тяхна и е ПОДСЪДНА за злоупотреби!!! Как не ги е срам бееее....и този Лалов, нагло същество дебелокожо!!!
  • 15 Сивата чапла

    87 23 Отговор
    Стани да седна

    На тия им вярвам като на ланския сняг
  • 16 Чичо

    81 52 Отговор
    Дорде Фандъца е кмет няма да плащам данъци, да не отидат при чекмеджан. После всичко накуп
  • 17 Споко бе , пич

    31 9 Отговор
    Само изглежда ...😁
  • 18 БСП на Бунището

    103 28 Отговор
    Незнам дали Умишлено ,но най - вероятно Нарочно пускате Контрадезинформация....Основен регулировчик в Има Такъв Народ е професор Николай Радулов.....Ченге...Офицер от Държавна Сигурност на БКП....Главен секретар на МВР в кабинета на Иван Костов...Задкулисието на ДС на БКП кукловодите се уплаши и влиза в Политиката...Зад Кауна с уши стоят 27 агенти и офицери от ДС на БКП....Във всяка Партия на Промяната по един Променящ офицер от ДС...В Демократична България Сценарист е генерал Атанас Атанасов....Той не е Агент....Той е Офицер....Той е Сценариста.....Завладяната Държава е в ръцете на Най- мракобесните офицери от Зловещата Държавна Сигурност на БКП.....Без Лустрация България загива!!!!
  • 19 питам

    51 12 Отговор
    кой режеше лентички с Бойко
    тогава беше удобно
  • 20 Дааааа

    72 29 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее
  • 21 Jan Hus

    80 22 Отговор
    И да я отстранят, и да не я отстранят вече е все едно. Младост, Банишора, Овча купел, Лозенец вече са унищожени - бетон до бетона и отгоре пак бетон, а и бетоновото малоумие не спира. София вече е едно противно бетоново гето, което не става за нормален живот. Който и да дойде не може нищо да направи и да поправи, късно е!!!!!
  • 22 да питам

    30 20 Отговор
    Чегрътанйе ли бе , Ляльов , чегрътанйе ...🤭😁
  • 23 Притча

    81 15 Отговор
    Сега ако знаете колко АКТИВНИ БОРЦИ СРЕЩУ БОЙКОВИЗМА ще се появят в редиците на ГЕРБ и подложните му "партии, жална ви майка! Ще излязат едни "ГЕРОИ" които винаги след смяна на властта НА УМРЯЛА КОТКА НОЖ ВАДЯТ!

    Коментиран от #108

  • 24 Иванов

    83 25 Отговор
    Много му се иска на Методи Лалов да седне на мястото на Фандъкова, но вече няма подкрепата на олигарха Иво Прокопиев, пък и винаги е бил некадърен за работа в Столична община!
  • 25 Тео Ушев

    60 12 Отговор
    В Съдебната система е леш - борса за мутри
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Наблюдател

    59 44 Отговор
    Борисов може да се смята за наистина отстранен чак когато бъде въдворен в затвора ,където отдавна му е мястото! Лалов да не бърза да се радва...

    Коментиран от #32, #123

  • 29 !!!

    20 5 Отговор
    Ти сигурно се имаш за умник, а?Ба ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.Толкоз.
  • 30 VVVVVVVVV

    39 39 Отговор
    Давайте. С вас сме. Съсипа и унищожи София. Пълно невежество и само корупционни схеми са в СОС
  • 31 Хихихихии.. хихихихии

    68 34 Отговор
    ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ,..ФАТМАШКО-СОРОСПИЙСКОТО Г-ЕЙ ПРАВИТЕЛСТВО
    ОСТАВАТ ПОД... ГРАНИЦАТА ОТ ..4%!
    Хихихихии... хихихихии......
    А ...ЧЕСТИТА ВИ НОВАТА ФАТМАШКА ЦЕНА НА ТОКА ОТ....0.70ст...КВТ!!
    Хихихихии.... хихихихии
    СКОРО ШЕ ВИЕТЕ КАТО... ПОЗИТАНСКИ МАСТИИ НА...МЕСЕЧИНА....

    Коментиран от #35

  • 32 Я па тоА

    69 17 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Я,стига се напъва !ЧервенШибанЧервей!!!!Гледай сега, по тази логика, трябваше цялото БСП да арестуват, заради криминалния преход, създаден от тях и за фалитите на България и банковата система срината от тях, а да не говорим за създадените олигарси и икономически и мутренски групировки от БСП!!!
  • 33 Георги

    45 14 Отговор
    Бре цялата власт ли искате,вземете и управлението на общинските тоалетни,оставете народа сам да реши на изборите.
  • 34 Малеее

    61 22 Отговор
    Мислех,че вече ще се кротне тази неимоверна злоба и РЕВАНШИЗЪМ,а той се засилва.Няма ли край?!Отрепките на Мая Манолова без работа ли останаха?!
  • 35 Стойко

    25 38 Отговор

    До коментар #31 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Тук ли си смазаняко? Къде са се покрили двата смазани и сринати Герберски троляка? Единия с "27-ТЕ ПОБЕДИ " на тиквун и другия "РАДЕВ СА СПИЧА..ДПС ТИ БИХА ШУТА"????? Румен Георгиев Радев има 1 млн.и 540 хил.гласа срещу коалицията ГЕРБ +ДПС ( Герджиков) 733 хил.гласа. А на парламентарните ГЕРБ -591 хил.гласа. Радев отрепа убедително и ГЕРБ на парламентарните и ГЕРБ+ДПС на президентските . Сам ги дере като шкембе в дувар и маче у дирек!!! Къде са тези сринати Герберски троляка? Да напишат пак за 27-те победи на тиквун и как Радев се спича????

    Коментиран от #37, #38, #122

  • 36 Суха съчка

    59 18 Отговор
    Това ли е промяната с протести ще остраняваме законно избран кмет.

    Коментиран от #74, #81

  • 37 XAAXAAAXA

    37 6 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    Я по-добре кажи ти от кои си - от отровените, от червените, от увредените или от джендърите?
  • 38 Иван

    29 48 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    5 години пак генерал Радев ще е начело на държавата!!!! Когато някое редовно правителство подаде оставка, победител ГЕРБoyбиец Радев ще съставя служебно правителство. ГЕРБ са приключени и няма са помиришат власт никога повече. Сега остава да бъдат изхвърлени от общините в които 4/5 са техни кметове. След като приключим с тях в местната власт никога повече няма да имат 4 % да влязат в парламента. Ликувайте Българи!!! La finite

    Коментиран от #51

  • 39 Валя

    61 12 Отговор
    На изборите ще кажем кой ще е кмет, ти не си човека да говори от името на цяла София!
  • 40 Не се ли сещаш

    49 11 Отговор
    Не се ли сещаш,че НЕ Борисов ви НАТИКА в девета глуха.Докато не направите гражданска война няма да се успокоите,така ли?!Нагли,по-нагли,най-нагли, ДБ.Каква РОЛЯ са ви възложил да изпълнявате сега.Защото вие сте просто изпълнители.Оправете си първо вашата партия и стойте на колене пред ППда ви отпуснат постове
  • 41 Бай Ганьо

    46 8 Отговор
    Тоз се точи за кмет и чак му текат лигите.Ще се видим на изборите господинчо!
  • 42 Абе

    25 28 Отговор

    До коментар #6 от "ИСТИНАТА":

    Бойче не го слушай, не си заминавай сам от България......свърши като Саддам, това ще е като балсам за изстрадалия български народ!
  • 43 Егати

    39 8 Отговор
    Егати демократите!!! Страх ме хваща.
  • 44 Шиши

    44 9 Отговор
    ДБ ще последва Мая на следващите избори
  • 45 бойкотаралежа

    22 31 Отговор
    се връща на бело магаре у Банкя. Скоро и при бай Ставри
  • 46 Тия не бяха ли

    40 8 Отговор
    Умните и красивите - тоест градската десница. И утре нямат ли планове да се гушнат с БСП и да ходят при Кирчо и Асенчо да видят дали и с тях ще се гушкат?
  • 47 АЗ ПОДМЯНАТА

    45 13 Отговор
    Най ПОСЛЕ БКП МАФИЯТА УСПЯ МУТРИТЕ ОТ 80 ГОД ПРЕМАХНАХА БОРИСОВ РАДОСТ ГОЛЯМА Е МАФИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ УСПЯ
  • 48 Жужа

    26 17 Отговор
    На следващите избори ПП ще глътне и останалите гласове на ИТН и ДБ

    Коментиран от #58

  • 49 АЗ ПОДМЯНАТА

    33 13 Отговор

    До коментар #11 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    НАЙПОСЛЕ БКП МАФИЯТА УСПЯ МУТРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВЗЕХА С АБОРДАЖ ВЛАСТТА МУТРИ ОТ 80 ГОД РАДВАЙТЕ СЕ
  • 50 Вместо

    49 8 Отговор
    Вместо да започнат да мислят КАК да ни изкарат от кризите,които се вихрят,те ни предлагат нови зрелища.Я хайде започвате да работите!!!Цялата власт е във вашите хора.Работете ,бе,да ви се не види!!!
  • 51 Аз промянатА

    31 10 Отговор

    До коментар #38 от "Иван":

    И КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ТИ ИВАНЕ ПРОСТ СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ САМО БКП МУТРИТЕ СА МИЛИОНЕРИ ТИ СИ НИКОЙ Е НЕ НАЛИ ГЛАСУВА БКП МУТРИТЕ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО БАНИЦАТА
  • 52 Фандъкова напролет!! Април-май!!

    25 16 Отговор
    Изхвърляне и Ревизии на Обществени поръчки и Заменки, от сега 25години на зад!! От Сегашния С ОС до Антоан Николов Включително!! Милиарди са ОКРАДЕНИ от Столичани и Общината!!
  • 53 2323

    17 27 Отговор
    Абсолютно съм съгласен. И причината я виждаме всеки ден - София е с най-мръсен въздух сред столиците в Европа, а тя не е предприела нищо срещу това. Дори е похарчила над 100 хиляди лева за адвокати да твърдят колко е чисто въздуха.
  • 54 Бай Яни

    20 5 Отговор
    Я ,интересно,кой е този високопланински джентълмен,софиянец в повече
  • 55 LOSHIA

    16 7 Отговор

    До коментар #7 от "Радев е":

    За сега гледаме само твоя сеир!
  • 56 Само така

    38 12 Отговор
    Само така !!!Ще прави тя метро на софиянци!!!Откъде накъде?! Я..по добре да дойдат пак носачите на ковчези Европейска столица--на кого му пука.ПП ни унижават нас ,ние пък ще си го изкараме на Фандъкова.Много важно,че хората ни дадоха 6% на изборите.Ние си имаме Мая Манолова.Само да й свирнем и тя е готова.Може пак да я поизлъжем,че може и да стане тя кметицата.
  • 57 Лозенец

    14 30 Отговор
    ЧЕ ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ ФАНДЪКОВА, ЩЕ Я ИЗХВЪРЛИМ, НО В ДВОРА НА СЛИВЕНСКИЯ ДОМ ЗА НЕВИННИ ДУШИЦИ. СЪДИЯ ЛАЛОВ, СТЯГАЙ ЕКИП ЗА СГО!
  • 58 И ОТНОВО

    27 4 Отговор

    До коментар #48 от "Жужа":

    На следващите избори ДБ като мутант на БКП отиват в историята но ИТН едва ли.
  • 59 А сега???

    30 5 Отговор
    отсега нататък мизерия по голяма кризи демонстрации и и никакво доверие от Европа.
    С тези новите
    Жалко.
  • 60 Красимир Петров

    28 8 Отговор
    Кои сте вие които сте го отстранили смешник такъв.Борисов беше отстранен благодарение на ИТН.А лично ти не спря да ги плюеш.За това пинокио и сие отиват в канала заедно с теб Лалов.
  • 61 Пешеходец

    14 18 Отговор
    Буцан влиза в режим "снишаване, снишаване", че се задават трудни времена. А иначе заслугата на ДБ за махането на Герб не е малка, колкото и малка да е партията, затова мутрите винаги ще ги мразят.
  • 62 Станчо

    7 9 Отговор

    До коментар #13 от "Очевидец":

    Крим е руски, какво да говорят?? Чий е Западният бряг на р. Йордан и Голандските възвишения? Чий е Северен Кипър?
  • 63 МмАаНн

    11 25 Отговор
    Тази нагла, семпла женица, която от 14-годишна драпа да се махне от село и да стане софиянка, всъщност неистово мрази града София, който й даде толкова много. Иначе няма логично обяснение за безобразията и поразиите, които нанесе на родния ми град. А аз си го обичах, едно време...
  • 64 Не думай

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    Тоя кон го отлагате вече 7 месеца! Да не са го направили на луканки?????
  • 65 Хомосапиенс

    29 5 Отговор
    ДБ да мисли как ще се гушне с БСП.

    Коментиран от #67, #119

  • 66 Али баба

    10 11 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    Март месец отива при бай ставри, а там кой ще го яха е друг въпрос
  • 67 Е да

    9 16 Отговор

    До коментар #65 от "Хомосапиенс":

    Колко трябва да са долни Герб, за да са по-неприемливата алтернатива от БСП!

    Коментиран от #72

  • 68 И още хиляди

    8 18 Отговор
    Хиляди Герберасти П€дерасти. Газ до дупка с 200
  • 69 А може

    8 13 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    А може би в раиран балтон даден му от бай Ставри...
  • 70 Фъстъчкова

    18 4 Отговор
    Първо махнете кмета на Кърджали...ако успеете ще махнете и мен! Всичко друго е лаладжийство!
  • 71 Глупаци

    28 4 Отговор
    Факти нещо за високите цени на тока.
  • 72 Глупаци

    20 0 Отговор

    До коментар #67 от "Е да":

    Е да прав си БСП вече и те са партия на промяната.
  • 73 MGewehr

    20 3 Отговор
    Явно че на тоя лонгур не му е ясно каква е разликата на избори за Общинска власт или за Народни представители и Парламент!
  • 74 Али баба

    9 19 Отговор

    До коментар #36 от "Суха съчка":

    Дали е законно избрана или с помощта на пачките от чекмеджето
  • 75 НикогаПовечеСДС-Чума

    7 15 Отговор
    Мястото и е при жената на Бай Ставри,но докато политиците се назландисват, и не отстранят Каскета, и не проведат чистка в съда и прокуратурата, ще минат годинките и ще изтече давност за това заслужено и така наложително пребиваване в Сливенския.
  • 76 Реалист

    5 16 Отговор
    Не сме отстранили Борисов. Този човек може да е извън властта, но все още упражнява огромно влияние в управлението на държавата или стройната ни мафиотска система ;)
  • 77 099

    10 21 Отговор
    Като кореняк софиянец смея да твърдя, че по-корумпиран кмет и окръжение едва ли е имало в столицата. Да се накажат мизерниците!!
  • 78 Активист на БКП

    9 8 Отговор
    Мутрите в затвора!!¡
  • 79 София

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    А пожар в Банкя
  • 80 Ветеран от Протеста

    23 10 Отговор
    Мога да информирам чрез Факти Методи Лалов,че за Подстрекаване и извършване на Бунт срещу Законно избрана Власт според член 95 на НПК в момента за тази статия ти се полагат от 10 до20 години Затвор...а за Въоръжен такъв - Доживот и Доживот без право на замяна....Бунт срещу Законно избрана Власт е в раздел Държавна Измяна....Този път аз лично ще сезирам Прокуратурата и Органите на Властта да те Окошарят,както и който ти се върже на Акъла...До тогава- Методи Лалов от ДБ....
  • 81 Най-големия софиянец

    8 15 Отговор

    До коментар #36 от "Суха съчка":

    Защо да е законно аз не съм гласувал за нея За нея са гласували само пришълците които са като нея
  • 82 Някой си

    17 5 Отговор
    Вервай си комунисте!Вервай глупако!Април ще бъде май!
  • 83 сметкизатикви

    7 9 Отговор
    Време е вече и за калинките , тролчетата и така нататък....
  • 84 Радж Капур

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    Може, но не знам дали има кон, който да носи такава тежест! Предлагам да му дадем слон-бял.
  • 85 Бойко Методиев Борисов в кауша!

    9 11 Отговор
    Тия дни! От сигурен източник!

    Коментиран от #104

  • 86 Не съм глупак

    25 16 Отговор
    Тъп, прост и злобен народ.Откъде толкова злоба.Радев и партията му на "промяната" са срам.Увеличените цените на всичко много ви харесват,неспазването на законите и конституцията също,когато на Шипка казваше,че няма пандемия че Борисов плашел и лъжел хората, прави ни за смях пред цивилизования свят... Явно всички това много ви харесва,добре са ви промили мозъците и обективните медии помагат в това мантриране

    Коментиран от #91

  • 87 Лай-нов ти в ред ли си

    26 8 Отговор
    ТИ НЕ ГО МИСЛИ БОРИСОВ МИСЛИ ЗА ВАШАТА СБИРЩИНА,ЗАЩОТО СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ ОТИВАТЕ ПРИ ГАЛЕВА ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТ УЛИЦАТА ЗАЕДНО С МАДЖО И ПРОКОПОВ.
  • 88 Бойко Методиев Борисов в кауша!

    10 13 Отговор
    Тия дни! От сигурен източник!
  • 89 Болярин

    21 9 Отговор
    ЛьольоФ, за изхвърляне си ти, а не Фандъкова ! Вие от ДБ що не се преквалифицирате в улични хигиенисти, че да си изхвърляте кошчета и контейнери за смет, а не хора ?!! Тъкмо и ще си бъдете лика-прилика с "материала" !
  • 90 Кокорчо

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    Не март месец и магаре няма да може язди.Защотот ще е на гости при баи Ставри
  • 91 Уточнения

    11 16 Отговор

    До коментар #86 от "Не съм глупак":

    1. Този "тъп и злъбен народ" е над 70% от България и българите - така че нямаш право да говориш нито от името на народа, нито за него; 2. Цените НЕ СЕ определят от Президента, а процесът не е само в България; 3. Ако Радев бе нарушал Конституцията, юристите не само от ГЕРБ щяха да го подведат под отговорност;3. На Шипка и след честването там имаше ли и един /1/ ,разболял се от Ковид измежду присъстващите; 4. За смях пред света ни направи Борисов, поогледай европейски и световни медии, а за простащината на това лице в България няма смисъл от напомняне. А що се отнася до "обективните медии" - искаш ли примери за уклоните и плонжовете пред Вожда или си ги знаеш?

    Коментиран от #93, #94, #124

  • 92 BEHA

    14 4 Отговор
    Сега трябва да махнем и вас че вие сте по вредни
  • 93 Всичко

    17 12 Отговор

    До коментар #91 от "Уточнения":

    Всичко,за което пишеш,си го "изсмукал от пръстите си" и е заредено пак с много злоба.ГЕРБ е член на ЕНП и всички там подкрепят и се радват на Борисов.Всички в България сме сигурни,че Президентът е бил наясно с двойното гражданство на Кирил Петков, а КС се произнесе --виновен.Механизми за регулиране цените на тока има,но трябва някой да се захване,а не да си търси оправдания.Така че стига с тази омраза.
  • 94 Чудя се

    14 7 Отговор

    До коментар #91 от "Уточнения":

    Ти по имена ли ги познаваш хората присъствали на Шипка,че знаеш,че няма заболели?!То и сега Кацаров обяснява,че натискът върху болниците намалява,ама хората мрат по 100 -200 на ден.Сега ново пет с Фандъкова.Хваща ме яд,че от няколко месеца само рушат и рушат.Ами" завзеха "властта,сега да се хващат да работят.
  • 95 Хан Аспарух

    12 14 Отговор
    Не само Фъндъка,а всички кметове на ГРОБ.
  • 96 Истината

    9 4 Отговор
    А защо тогава не изтрихте горния коментар, написан с езика на омразата!? Без конкретна мотивация и с поредно предложение за"изчегъртване"!? И това е изказът на един бивш съдия, от групата на радетелите за нови отношения в съдебната система!? Ха-ха!
  • 97 Румен Рашков

    9 9 Отговор
    Тъпи българи пак цвъкате на чистото. Ама сега за всичко Фатмака ще ви е виновен ха ха.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Румен Рашков

    9 6 Отговор
    Бай ганьовци сте
  • 100 Марчел Рошу

    17 6 Отговор
    Не знаех,че от всяко клонче може да става кавал.Този Лалов или се е взел за някакъв вожд на племе или се прави на много десен ,само да не развали резбата в общината.
    За какъв се мислите за Т.Живков или Иван Костов.Ако всички общинари са като Вас,тръгвайте към балкана и си вземете по едно стадо за оглеждане!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Румен Рашков

    8 5 Отговор
    Човешко печено за фатмака
  • 103 Румен Рашков

    11 5 Отговор
    Нали пирува в чумаво време. Да стигне родата му фатмашка
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Ангелина

    10 13 Отговор
    Фандъкова е една от малкото "прилични " хора в ГЕРБ.Тя има управленски качества ,но на друго ниво!В Столична Община тя няма качествата- решителна смелост ,за да се пребори с механизмите за законово ограбване на държавата.На този етап ,все още никой не се е преборил с мафиотските структури за всякакви престъпления и безскрупулна алчност!Ненавиждам методите на управление на ГЕРБ и техните структури и симпатизанти ,но Фандъкова ,въпреки всичко е от малкото свестни кадри на ГЕРБ.
  • 106 Джонката

    14 6 Отговор
    И като я отсраните какво? Ще отворите отново вратата за комунистите. ДБ са срам за дясното, прости джендъри.
  • 107 Филип Ейджи

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    До март не се знае с този ковид!
  • 108 Филип Ейджи

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Притча":

    Като Нинова!
  • 109 Йок Фандък

    8 2 Отговор
    Трябва да си тръгне не само Фандъкова, но и всички кметове на герб на райони. Например Иван Божилов, който съсипа безогледно квартал Света Троица. Толкова брутално презастроиха София, че последствията за София са непоправими. Затова ще е мръсен въздуха, мръсни улиците и тротоарите, няма къде да се паркира, дърветата намаляха наполовина, ако не и повече.

    Коментиран от #115

  • 110 наглец

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    " Добре " си го написал/а/, но защо изпускаш думите , че е обещал на президента Г.Първанов който е помолил да се спре проверката.....Първанов е искал да се спре тази така важна проверка.....и ние сме слушали този запис ....НЕ пасем трева и помним всичко което се каза
  • 111 cpv

    6 4 Отговор
    Лалов,защо не се скриеш някъде и не се показвай!Хората доказаха какво представлявате и на следващи избори ,ако има ще имате 7-8 депутата...!
  • 112 ПЛОНдер

    4 4 Отговор
    Отстраняване на Борис0в значи не САМО свалянето му от власт , а и ВЛИЗАНЕТО му в ЗАТВОРА ! Иначе все едно го оставяте да харчи на спокойствие от авоарите в чекмеджетата си !
  • 113 долу ГРОБ

    4 2 Отговор
    да трябва спешно, е направете го де, градската десница ли сте кви сте? от кога лапкате в СОС с Фандъчка и гласувате за всички безобразия и кражби на шайка ГРОБ в СО. Трабва и образованието в София да се прочисти - всички герберастки директорки на фандъчка и мало-умната и слуга кастрева
  • 114 Европа

    4 1 Отговор
    Подлезите на бул България са руини аман от кражбите им,, ремонт на ремонта,, а какво да кажем за ежегодната кражба от цветята за украса .. Или разпродажбата на,, активите,, на софиянците.. Топлофикация и придружаващите я смукачи..
  • 115 бикофф

    4 2 Отговор

    До коментар #109 от "Йок Фандък":

    е идиота в р-н Искър - Дружба - ЦЕков - не само отстраняване но и пандиз за свинята, която унищожи няколко квартала и строителната мафия открадна и застрои всяко парче земя с бетонни чудовища на Артекс и подобни. За безобразията си ще ври в Ад-а това мекотело герберастко
  • 116 ПЕЕВ

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    МНОГО ПРЕУВЕЛИЧАВАШ ЗАПИСА БЕ ,ВСИЧКИ СМЕ ГО СЛУШАЛИ НЕДЕЙ СЛАГАШ СВОИ ДУМИ В УСТАТА НА БОРИСОВ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОВЯРВА.
  • 117 Европа

    2 0 Отговор
    Колко автобусни линии в София са в ръцете на частни превозвачи, ЦГМ пълно с рекетьори,..
  • 118 Бай Онзи

    2 1 Отговор
    Тя не е само фандъкова , много са гейберастките калинки ...Но задължително пръв трябва да бъде махнат кассета ! От него зарочва промяната ! Само тогава ще може и да я продължим !
  • 119 RR 2021

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Хомосапиенс":

    ДБ няма да се гушка с Герб и ДПС нито БСП,ти мисли какво е казал Бойко,сега ще се наложи да бъде охранявано лице N 1,само в Русия в Московският квартал на милиардерите Рублйовка е в безопастнос,5 милиона$ разходи на година,трябва да си плати.Започвайте да му събирате Герберите.
  • 120 Така така

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Давайте":

    Ми то като всички сеяне станахте, столичани така, ша бъде, ааа
  • 121 Така така

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Така е":

    А ти помниш ли записа, за назначаването на гаджето на Радев, а помниш пликчето дето серазнасяше из един обект, дето бил за благодарност, а за погазена та конституция съвсе наскоро, не не помниш нали
  • 122 Северозапад

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Стойко":

    И аз кво да направя, че машините му дадоха толкова, да му направя баница, или да си разпоря душека, живота продължава и това е, не след дълго първо вие ша ревете като магаре у падина, откъде толко злоба, бре
  • 123 Мики Рурк

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Фандъкова е едно место. Но в Инициативния комитет на Рундьо има 27 ДС агенти и за тях Лалов трябва да помислиш!
  • 124 Северозапад

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Уточнения":

    От толкова много компетентност, забрави да споменеш че никъде не Гласуват с машини, ама нали вече сме най умнатапроменяща се напаст та затова, да вметна за трол не съм трол, за симпатизанти, не симпатизира на никого просто годините и очуканият живит ме научиха да виждам малко по далеко от носа си,
  • 125 Конич

    0 0 Отговор
    По-добър кмет София не е имала. Вие, които сте от село, нямате поглед върху развитието на града. Хайде намерете си друга простотия с която да се забавлявате.
  • 126 kingsize

    0 0 Отговор
    В "демократична" България за избори дали са чували? С едно на ум, че може Мая Манолова, примерно, да ги спечели...
  • 127 Дякон Игнатий

    0 0 Отговор
    ВЕНЦЕРЕМОСТ!!! Другарю товаришч Лалов!
  • 128 ГД ЛАЙ--НОВ

    0 0 Отговор
    Можеш да се явиш на избори за кмет на София и ако гласуват за теб поне 10% от гражданите на София ще свалиш Фандъкова, всичко друго е ми и да те лажим
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове