Last news in Fakti

3 Декември, 2021 21:14 3 927 72

Костадин Костадинов: Ограниченията и маските нямат законово основание

  • костадин костадинов-
  • маски-
  • ограничения-
  • сертификат-
  • ваксиниране

Уволняват те от работа и те глобяват, ако не искаш да се ваксинираш, това нормално ли е?, попита Костадинов

Костадин Костадинов: Ограниченията и маските нямат законово основание - 1
Снимка: БГНЕС

"Евроком" беше единствената телевизия, която през годините ни позволяваше да говорим. Единствената телевизия, която поддържа практиката да дава поле за изява и на управляващите и на опозицията", това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "ЕвроДикоф" на телевизия "Евроком".

"Слушах с интерес речите на хората от политическите формации. За съжаление чух стари клишета, вричане във вярност на евроатлантическите ни партньори", добави той.

"Смятам, че закона за държавния протокол не задължава ставане на крака. Това е въпрос на уважение", по случай фактът, че днес от ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" не посрещнаха на крака държавния глава Румен Радев.

"Ставам само, когато чуя българския химн", категоричен беше Костадинов.

"Ние през цялото време казваме, че политиката на Радев няма разлика с тази на Борисов. Когато на 3-ти юли Асен Василев подписа плана за подписването на еврото той заяви, че се продължава политиката на предишните кабинети за въвеждането на еврото", изтъкна той.

"Нищо налудничаво няма. Когато направиш един такъв експеримент с една течност, която не знаеш каква е...това съм го говорил не с един и двама лекари", заяви той по отношение на пиперливия си език спрямо ковид пандемията.

"Защо не се работеше още от самото начало за създаване на лекарство, при положение, че това е по-евтино, но лекарството се прилага само на хора, които са болни, а ваксината на всички", добави лидерът на "Възраждане".

"Защо 2/3 от лекарите не искат да се ваксинират. Уволняват те от работа и те глобяват, ако не искаш да се ваксинираш, това нормално ли е?", попита Костадинов.

""Предлагам нормален живот. Ограниченията и маските нямат законово основание. Аз съм изключителен привърженик на свободната воля", каза той.

"Искам да кажа, че странно това, което се случва засяга само развитите икономики. 80% от хората го изкарват без дори да разберат", заяви Костадинов.

"Защо искаш твоето право да се превърне в мое задължение?", попита той.

"България има нужда от работещо правителство, но не мисля, че то ще продължи дълго", завърши Костадин Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    129 27 Отговор
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Коментиран от #29

  • 2 к19

    46 186 Отговор
    Костя днес излъга при Диков , че смъртността от ковида била само 0,3% , и вие вярвате на този популист ?

    Коментиран от #7, #17

  • 3 Майна

    156 16 Отговор
    Членът на Европейския парламент (ЕП) Николаус Фест (AfD) от Германия иска да знае защо никой не отчита правилно смъртните случаи, причинени от „ваксините“ на коронавируса в Ухан (Covid-19).

    Вместо да принуждава повече хора да бъдат инжектирани, Fest вярва, че цялата пландемия трябва да бъде спряна, докато не бъдат направени повече изследвания за предполагаемата ефикасност и докладвани странични ефекти, свързани с инжекциите.

    Fest също така иска фармацевтичната индустрия да носи отговорност за всички наранявания и смъртни случаи, вместо да бъде защитена, както е в момента.

    „Сега искаме да ваксинираме целия свят“, каза Фест пред депутатите. „Естествено, човек се чуди защо, защото досега всички причини са били или грешни, или подвеждащи.

    „Първоначално“, добави той, „те казаха, че искат да ваксинират само уязвимите групи. И така, хората над 60. Сега казват, не, трябва да започнеш на 18 години.”

    С около 70 процента ваксиниране Германия вече трябваше да е постигнала „стаден имунитет“, добави Фест. Сега обаче правителството иска този процент да бъде 100 процента без научна подкрепа защо.

    „Върхът на този абсурд е, че неваксинираните представляват опасност за ваксинираните“, каза Фест. — Не сме го чували преди. ...БРАВО, КОСТАДИНОВ

    Коментиран от #9, #49

  • 4 Чул е видял

    16 73 Отговор
    Егати и Фактите сте ...Що чуете и видите по радиото или ТВ ,веднага го качвате , като "новина" ...Чудя се защо ли и ви чета ...
  • 5 Изчезвай бе

    32 170 Отговор
    Копейкин! Спри да промиваш мозъците на и без тва неграмотните червени зомбита!

    Коментиран от #47

  • 6 az #Контрапропаганда

    147 25 Отговор
    Беше убийствено прав!
  • 7 Този е

    17 112 Отговор

    До коментар #2 от "к19":

    на хранилка при Митрофанова.

    Коментиран от #57

  • 8 Американец

    77 28 Отговор
    Костадинов говори истината, ама е глас в пустиня. Няма много фенове щото някой му е снимал вилата, имал вила за 300к долара във Варна дочувам

    Коментиран от #32, #44

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мда

    65 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Костадин Костадинов: Ограниченията и маските нямат законово основание

    Може да се консултираш с главния държавен здравен инспектор - доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев. Може да ти вдигне телефона, публикуван на страницата на министерството на здравеопазването. А може и да не го вдигне...
  • 11 Бою

    11 78 Отговор
    Ти си на хранилка при черепа.
  • 12 зъл пес

    15 102 Отговор
    а ако променят законовото основание ще си седнеш ли на дирника бе паплач?

    Коментиран от #35

  • 13 Аноним

    20 91 Отговор
    Мошенник ама от най големите

    Коментиран от #14

  • 14 Много

    107 21 Отговор

    До коментар #13 от "Аноним":

    песове лаят срещу Възраждане и Костадинов...жалки душици.
    На следващите избори ще вземем над 10%.

    Коментиран от #50, #52

  • 15 Майна

    98 6 Отговор
    Конспирацията започва да се разплита..ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ НАЛОЖИ ИЗИСКВАНЕ ЗА ИЗНАСЯНЕ НА ДОКЛАДИТЕ ОТ ПФАЙЗЕР ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ И НАРАНЯВАНИЯ ОТ ,,ВАКСИТЕ,, ДО МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА !!!!!!FDA, Pfizer знаеха, че експерименталната ваксина убива хора, в престъпен заговор на века
    Най-малко 30 професори и учени от Йейл, Харвард, UCLA и Браун търсят бърз достъп до записите, призовавайки за по-голяма прозрачност на данните. За щастие, федерален съдия в Тексас постанови, че 329 000 документа от Pfizer трябва да бъдат пуснати при скорост от 500 страници на месец, макар и с редакции. Този процес на прозрачност се налага от съда и ще се извършва с бързината на охлюв. Междувременно животите на хората се разрушават заради нараняване от ваксини и принуда към ваксина, тъй като данните бавно се пускат, истината старателно се разкрива.
  • 16 Кольо Гилана

    1 35 Отговор
    Ле ле како циингара мангара тактика каубашно евалата дашноо Опаа папааа
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    56 4 Отговор

    До коментар #2 от "к19":

    ...........разбира се, че не е вярно! Хората не умират ОТ Ковид, а С Ковид!
  • 18 Майна

    78 4 Отговор
    двама немски професори по патология, Арне Буркхард и Валтер Ланг, откриха, че при пет от десетте аутопсии „двамата лекари оценяват връзката между смъртта и ваксинацията като много вероятна, а в два случая като вероятна“. Същите тези лекари установиха, че „лимфоцитният миокардит е най-честата диагноза. …(заедно с) автоимунни явления, намаляване на имунния капацитет, ускоряване на растежа на рака, съдово увреждане „ендотелит“, васкулит, периваскулит и „слепване на еритроцити“.. С други думи, цялата „кучешка закуска“ от заболявания, които са свързани до „отровно-смъртен изстрел“.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Омбре

    3 32 Отговор
    Омбре ти пупулейшан ли си ?Айде дирекшън към афроамерикейшън
  • 21 Това

    10 68 Отговор
    сериозно ли е? И маските, и ограниченията не пречат никому - но предпазват от заразяване предвид ограничаването на възможностите за физичедси контакт с носителите на всякакви зарази . Тези мерки не осигуляват 100% защита, но осигуряват НЯКАКВА защита . Логично е да се използват в подобна ситуация.

    Коментиран от #39

  • 22 БАЙ Х@Й‼

    77 2 Отговор
    След изтичане срока на зеления сертификат какво правят ваксинираните ❓

    Коментиран от #24

  • 23 Този ли смотаняк

    16 72 Отговор
    е новият Волен Сидеров? Всички наопаки, а той на обратно.

    Коментиран от #25

  • 24 Стават

    67 2 Отговор

    До коментар #22 от "БАЙ Х@Й‼":

    като нас,неваксинираните с тази разлика,че вече са с намален имунитет и имат сума ти здравни проблеми.
  • 25 Смотан си

    29 4 Отговор

    До коментар #23 от "Този ли смотаняк":

    единствено ти.
  • 26 Боч

    7 46 Отговор
    Костя, слуга на черепа.

    Коментиран от #30, #34

  • 27 Симитлишкия кмет

    42 5 Отговор
    На другите избори ще гласуват за теб цялата моя община,ти си достоен за премиер
  • 28 Виктор

    59 3 Отговор
    За работещите, работодателят трябва ви уведоми писмено за да ви задължи да се ваксинирате. Не се съгласявайте да се ваксинирате или да напуснете работа, само защото шефа ви е казал. За това трябва документ черно на бяло. Да не сте посмяли да се самоуволнявате! Чакайте те да ви уволнят! И не подписвайте никакви документи освен за уволнение за отказ от ваксината. Ще видите че не могат да ви уволнят или ако държат да го направят , трябва да ви дадат
    обезщетение. Това са техните закони, използвайте ги .

    Коментиран от #33

  • 29 Никой

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":

    Когато трябва да те аплодирам-правя го...👍👍👍👍👍❤
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ВАСИЛ ИВАНОВ

    0 19 Отговор
    Журналита Васил Иванов е герой.Пак ще ви посети
  • 32 Отговор

    26 3 Отговор

    До коментар #8 от "Американец":

    Явно е по- богат от Боко тиквата .Нали той има само една къщичка в Банкя.
    Боже колко дебили има в тази дъжава.Може би ще наречете тиквоча Центович?

    Коментиран от #43

  • 33 Изключително

    18 0 Отговор

    До коментар #28 от "Виктор":

    полезна информация - ще я разпечатам и ще я поставя на видно място !
  • 34 Отговор

    11 0 Отговор

    До коментар #26 от "Боч":

    А ти Боч си слуга на сатаната?
    Доволем ли си?

    Коментиран от #36

  • 35 Аватар

    54 1 Отговор

    До коментар #12 от "зъл пес":

    Холокостът не е започнал с лагерите на смъртта.Започнал е с пропаганда,плашене,намиране на изкупителна жертва и сегрегация.В исторически план има много убедителни примери за геноцид,който винаги започва с политическа и социална дехуманизация на набеденото население,отнемайки му постепенно права.Неваксинираните ли са новите евреи според вас?
  • 36 Няма

    4 16 Отговор

    До коментар #34 от "Отговор":

    акъл и за слуга.Чул някъде нещо и повтаря като папагал.
  • 37 Майна

    47 4 Отговор
    Белгийски съд в четвъртък, 2 декември, постанови, че паспортите за ваксина срещу коронавирус в Ухан (COVID-19) са незаконни - благодарение на застъпничеството на организацията за свобода на здравето с нестопанска цел Notre Bon Droit (NBD).

    Решението е взето в региона на Валония, френско-говорящ регион в Белгия с население от около 3,5 милиона души. В Първоинстанционния съд във валонската провинция Намюр NBD накара съда да постанови, че регионът трябва да коригира „очевидната незаконосъобразност“ на своята политика за безопасни билети за COVID (CST).

    Според решението на съда мерките в политиката на CST, които ограничават свободата на жителите на Валония, са непропорционални на предполагаемата цел за контролиране на разпространението на COVID-19.

    Съдът добави, че политиката на CST може да е незаконна според правото на Европейския съюз, тъй като нарушава правото на валоните да защитават личните си данни. (Свързано: Въпреки схемите за паспорти за ваксини, случаите на COVID нарастват в цяла Европа .) ЧОВЕЦИТЕ СЕ БОРЯТ!!! БРАВО, КОСТАДИНОВ!
  • 38 1:1

    9 54 Отговор
    Ех, Костя, ех, Копейкин! Защо не караш "копейка", а нов Форд Мондео за 45 000 лева? Сидеровееш ми нещо...

    Коментиран от #41

  • 39 Отговор

    43 6 Отговор

    До коментар #21 от "Това":

    Маска ще те предпази от вируса?
    Колкото мрежата от футболна врата може да те предпази от комар.
    Абе поне се запознайте с това за което говорите! Добре ще го кажа по-семпло не като проф, Хрисов 80% от сънародниците ни живеещи в момента на тази територия са безмозъчни!!!
    Така добре ли е?
  • 40 1944

    5 34 Отговор
    съберете некой лев на копейкините. с рубли не се живее. пари требват парииииии .....

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Яла да ти

    14 0 Отговор

    До коментар #40 от "1944":

    дам 100лв. кат си го закъсал,няма да ги връщаш...кат ревеш за пари.
  • 43 Американец

    18 0 Отговор

    До коментар #32 от "Отговор":

    Тиквата никой не може го стигне, може би само Царчето, ок. Тиквата си излежава изсъхналите кафеви мадори на Барселона във вилата
  • 44 О Бендер

    2 20 Отговор

    До коментар #8 от "Американец":

    Че откъде е събрал толкова капеек?

    Коментиран от #63

  • 45 Пенди

    5 26 Отговор
    Глупак! Ти ако си влезъл в парламента за това, вземи си оди на село!

    Коментиран от #46

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 яко ни лъжат

    34 3 Отговор
    В странна демокрация живеем , можеш да вземеш " информирано " решение да те бучат с неизвестни буламачи , а не можеш да вземеш собствено решение да не те бучат. Нещо тук са объркани нещата обект- субект . Хубаво , в интереса на обществото било , но бучен или не бучен все така си приносител на вируса , та и тезата с обществения интерес не е съвсем убедителна .
  • 49 Си Дзинпин

    3 27 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Не му вярвайте на тоя, има му нещо, а който не вярва да дойде в Китай, да види. Спасихме милиард и половина живота, че даже забравихме за вируса, а тоя още си разтяга локуми

    Коментиран от #53

  • 50 Иван

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Много":

    Ще вземете на някого ... Изобщо няма да ви има!
  • 51 Стефан коцев

    4 0 Отговор
    Браво пич ще направиш голиама кариера само така степсам казах
  • 52 Знам бе Билоба

    0 10 Отговор

    До коментар #14 от "Много":

    Каза го вече милион пъти за последния един месец, не помниш ли ? И там провери, какво казват психолози и психиатри, за мозъци, дето повтарят едно и също по милион пъти
  • 53 Не се лигави!

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Си Дзинпин":

    Айде по-сериозно!
  • 54 Курт Валдхайн

    5 20 Отговор
    То не само в БГ има популистки формацийки, но постигналите нещо са с харизматични лидери. На тоз кат му видя мусурта все едно слизам в мазето !

    Коментиран от #56

  • 55 Биг Большой Идьотукрат

    23 3 Отговор
    Костя е абсолютно прав!!! Ако продължава да бъде принципен и достатъчно смислен пак ще гласувам за Възраждане. 20 години не бях гласувал и принципно не харесвам националисти, но по много въпроси съм на същото мнение , а по други имаме нужда от коректив.
  • 56 Елизабет Валдхайм

    4 0 Отговор

    До коментар #54 от "Курт Валдхайн":

    Курти гледай тогаз физиономията на отмар. На тая политкоректна брюкселска з елка.
  • 57 Сивата чапла

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Този е":

    Де да беше така, но Митрофанова няма отношение
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Няма страшно

    14 4 Отговор
    ако не се сформира правитество. Със старите к - ви нов бардак няма да стане. На следващите избори Възраждане ще сформира свое правителство.
  • 60 Значи ако

    17 5 Отговор
    някой дръзне да говори за благото на България го наричате популис и националист? Много бързо се продадохте. Продадохте държавата и народа си.

    Коментиран от #66

  • 61 Шоу

    5 19 Отговор
    Новият Волен...или Валери,Бареков или Джамбазки.Още един любимец на лумпените.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Американец

    4 5 Отговор

    До коментар #44 от "О Бендер":

    Може да е усвоил някакво европроекти, или да е усвоил някакво земи, някаква игра със земи и парцели, мога само да спекулирам тъй като не следя много много BG политика. Следя ей така да ги пусувам. Знам че нищо не се е променило на политическата сфера в България, същата измет си се върти, даже сега СДС разбрах цъкат с ГРОБА, какво да говорим
  • 64 СтрашенКовид 22

    4 7 Отговор
    Абе той и Волен Сидеров много знаеше и беше много против маските И публично твърдеше че Кирил Петков е нарушил закона и е извършил престъпно деяние по член 313 и искаше да е в ареста и в затвора ,ама откакто разбра че Кирил Петков ще бъдещия нов премиер, сега Волен нищо не казва и се е дълбоко скрил и покрил , защото скоро телевизия "Алфа" ще бъде "изчегъртана"...!!!
  • 65 петолъчки

    4 15 Отговор
    Русороба Копейкин и неговите Крепостни идиоти да си слагат маските да не разнасят бацили и да заразяват хората
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 9689

    0 2 Отговор
    Глупако,господ гледа.....
  • 68 МИРО

    3 0 Отговор
    Г-н Костадинов и уважаеми господа!!! Всички ПРЕКРАСНО ЗНАЕТЕ,ЧЕ РАДЕВ Е
    ЕДИН ФОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!КАК БЕШЕ
    ИЗБРАН, ВСИЧКИ ДОБРЕ ЗНАЕМ!!И КАКВА
    РАБОТА ВЪРШИ И ЩЕ СВЪРШИ! ПО-ДОБРЕ
    РАДЕВ, ОБИРАЙ СИ КРУШИТЕ И ХАЙДЕ ДА
    ТЕ НЯМА!!!
  • 69 ЯШУА

    2 0 Отговор
    Подкрепям и смятам ,че над народа ни се извършва Геноцид и ние служим на турски интереси и Б.Б И Р.Р са от един отбор!
  • 70 ЯШУА

    2 0 Отговор
    По нашата телевиюия и пресата ,няма да видите наистина случващото се ..аз гледам руски сайтове и блогери ,които публикуват реалната обстановка по света ..В Австралия ,Германия САЩ е повече от страшно ..хората ги отвеждат в лагери с полиция ,независимо дали си ваксиниран имаш сертификат и Ков тест Отворете очи и вижте ,че ни избиват ... Това е пъкления план по съкращаване на човечеството !...
  • 71 9689

    0 1 Отговор
    Хитрецо,дребен-има.....
  • 72 Гост

    0 0 Отговор
    Популист и лъжец.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове