Last news in Fakti

6 Декември, 2021 10:25 44 386 93

Стела Николова: Вкарват вълка в кошарата

  • стела николова-
  • бсп-
  • земеделие-
  • предприятия-
  • енергетика

Това ще предизвика протести още преди Коледа

Стела Николова: Вкарват вълка в кошарата - 1

Да дадеш на БСП държавните предприятия е все едно да вкараш вълка в кошарата. Това ще предизвика протести още преди Коледа. Земеделие и държавни предприятия на БСП? Енергетика и регионално развитие на ИТН? Наистина? Това написа бившият депутат от Демократична България Стела Николова във фейсбук. Поводът е информацията, че левицата евентуално ще поеме министерствата на държавните предприятия, социалното министерство, земеделието и туризма.

Журналистката Татяна Кристи също коментира темата:

Защо Земеделието и Енергетиката не се дадоха на ДБ? Реторичен въпрос! Тези министерства са ключът към гранд корупцията и това, че се дават на малкото дпс, т.е. итн, и бсп, е ПЪЛНА ПОДИГРАВКА! ПФУУУУ! ПП, не че не бях сигурна, че така ще стане, ама май топките ви се оказаха ЛИПСВАЩИ! Пфуууу!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 255 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    208 39 Отговор
    Тия вече се чудят как да заграбят всичко, ама не забравяйте, че без БСП няма правителство 😉
  • 2 Мата

    225 97 Отговор
    Вълка е у Банкя и е сит хихи
  • 3 Миризлив пор

    212 99 Отговор
    А коя е Татяна Кристи? Освен да пише платени статии друго може ли?

    Коментиран от #4, #10, #13

  • 4 Коментирай КАЗАНОТО а не човека

    68 50 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Пендел
  • 5 Сатана

    216 71 Отговор
    ДБ—“Дийй България” са наследници на фашистите управлявали преди 9/9/1944 докарали страната през 3 национални катастрофи.Всички ние знаем как техния главатар Иван Костов продаде България на безценица.

    Коментиран от #34

  • 6 Идват черни дни- смразяващи нощи

    67 69 Отговор
    Българи! Сънародници! Идват ужасни времена след нова година. Жилищата ще поевтинеят тройно, гражданите няма да могат да изплащат ипотечните си кредити. Българи, ако имате свободно жилище продавайте на момента, теглете ако имате спестявания от банките и не купувайте коли дaраци на 11-12 години за 10-12 х.лв.След година няма да струват нищо. Проф.Петров също предупреждава а той е бивш съветник на шефката на СБ Кристин Лангард - Икономистът проф. Петров: Иде криза по-злокобна от 2008 г, а скоро ще гръмне... ВИДЕО

    Цените на жилищата са тройно надценени, това означава, че ще изпаднем в тежка икономическа ситуация, но ще има и рискове от закъсали банки или дори фалити, предупреди Красимир Петров
    "Ние не можем да увеличим пенсии и заплати, без да увеличим производителността, а през последните години реално затворихме икономиката. Имаме предпоставки за повторение на финансовата криза от 2008 г., но в далеч по-злокобен вариант - с висока безработица, тежка инфлация.
    "Вероятно ще гръмне жилищният балон, който се надува в последните 3-4 години. Цените на жилищата са тройно надценени, това означава, че ще изпаднем в тежка икономическа ситуация, но ще има и рискове от закъсали банки или дори фалити. Спестяванията не растат, а падат. Това че се увеличават депозитите, е следствие на повечето кредити, давани от банките. Когато банката даде ипотечен кредит, той влиза по сметка на кредитополучателя и оттам към продавача", заяви проф. Петров.

    Коментиран от #15, #16, #20, #24, #47, #49, #64

  • 7 Е тва е идеята на финното изчегъртване

    94 67 Отговор
    БСП-ту и ИТН-то не моат се усетят как им го налузиха с това разпределение!Вълкът козината си не мени и крадливата им същност ще излезе на яве за последно като на рецидивисти!Ще последва разпад на правителството догодина,нови избори и нов парламент,в който БСП и ИТН ще липсват!
  • 8 гадно

    105 15 Отговор
    Исмял се щърбел на хърбел другаря Бойкикев от ДБ какъв е не е ли от червеното котило, а и само той ли е такъв?

    Коментиран от #18

  • 9 На кафе

    90 14 Отговор
    И това е само началото,каймака на утайката тепърва ще се надига.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ееее

    120 50 Отговор
    Спри са МА ! Големи специалисти станахте. Народа е отредил БСП да са с повече депутати от ДБ. Това е! А освен това правителството си има премиер и той е от ПП. Толкоз. Повече няма да те уча, нали сте умни и красиви!

    Коментиран от #80

  • 12 така

    100 12 Отговор
    Да видим: при едни следващи избори кой ще отиде при МаяМА?

    ОТГОВОР: Дай България! 😆😆😆

    Коментиран от #21

  • 13 То Убау

    72 45 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Ма нали щяхме да турсим А отбора, най-подготвенния за всяко място. Ми да бейа взели и баце щом Корни е най-подготвенна за вице. Вече ме е яд че гласувах за тия другия път Възраждане
  • 14 ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко

    47 51 Отговор
    Нещо за Този,който се мисли за Наполеон,но е без Ватерло!
    Има хора,които са записани с главни букви в книгата на Живота.Има и други,които са записани с по-дребен шрифт в Житейската книга,но такива,като бай...Този задължително трябва да бъдат записвани под чертата.
    Макар и от по-рано да фигурират в амбулаторните дневници на психиатричните заведения,защото са небрежни към своя психиатричен статус!
    Такива хора,вместо да се лекуват упорито се разхождат из медиите и като едни пратеници от отвъдното словестно пръскат своето биполярно разтройство мислейки го за звезден прах!
    Затова предпазната маска на бай Този не трябва да бъде поставена като маска на Мутрата му,а трябва да бъде залепена като 20 левова банкнота на челото на тупанджия!😕
    Гледаш го🤔.....Мутра! Слушаш го🤔.....Мутра!
    А той се мисли все още за Министър Председател!
    Вероятно е попаднал в шизофренен разлом🤔,понеже от време на време се взема както за инструмент в ръцете на Каскет Каренин,така и за инструмент с "крилца" в ръцете на Простата Кърджалийска П.....раскова!😉
    На такъв човек,който не може да вникне в действителните факти и най-вече да ги разбере🤔......даже и да му ги нарисуваш резултата ще е същия!🙃

    Коментиран от #44, #50, #60

  • 15 Верно ли?

    31 22 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Гладна кокошка просо сънува!При трилиони напечатани долари,евраци,паунди,франкове и квит се сетиш валути това нема как да стане!

    Коментиран от #59

  • 16 Съгласен

    63 8 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Съгласен съм с всичко написано от вас,само че няма как да поевтинеят жилищата,при тези цени на материялите и на работната ръка.Те и в предната криза не поевтиняха.
  • 17 Пич

    69 17 Отговор
    Защото раздадоха министерствата на концесия... Всеки да си краде от неговото... От министъра , до чистачките , само от една партия... За да няма никакъв контрол...
  • 18 Уточнение

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "гадно":

    Какво или кой е "Исмял"?
  • 19 Марчееее

    45 17 Отговор
    трябва ти самарчеее! Вие от ДСе...Бе насищане нямате, все от нещо недоволни, все камък да хвърлите!!!! Скоро ще сте в небитието, още от сега започвате да играете у лево, като дъгичките, а тези малки наполеончовци ицето и онова недоразумение в Брюксел да считат че са песен изпята ако пак провалят демонтажа на борисовщината!!!!
  • 20 Тъй де!

    18 11 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Кредитополучателят дава на капиталиста!Нали затова се нарича капитализъм?Едни трупат капитал,други задлъжняват!Капиталистът строи жилища и като има мераклии да теглят ипотека и т.н.....А кризата от 2008 не е като кризата у нас от 1996-та,нал тъй?
  • 21 Ами

    12 8 Отговор

    До коментар #12 от "така":

    МаяМа може пък и да не ги поиска.

    Коментиран от #22

  • 22 няма

    32 29 Отговор

    До коментар #21 от "Ами":

    не искам, няма недей... на следващи избори, Възраждане ще избие рибките 😆
  • 23 Оптимистично настроен

    59 25 Отговор
    Спокойно бе, тези са от Харвард. Като дадат министерството на енергетиката на БСП, да сложат за министър Р.Овч. Та да си припомним и Жан Виденов...,защото виждам, че сме ги забравили тези неща.

    Коментиран от #26, #52

  • 24 глупости

    36 5 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Значи ме караш да си продавам жилището за нищожна хартия?
  • 25 бай онзи

    49 8 Отговор
    очакваме и масларова в социалното... пак
  • 26 разбира се

    37 8 Отговор

    До коментар #23 от "Оптимистично настроен":

    Ама помним кой беше нанизан в скута на БОКО... бай Ристю Бойкикев 😆
  • 27 До Николова

    37 19 Отговор
    Предлагам да дадем всички министерства на ДБ г-жо С. Николова! Може би така ще наситите неистовата си жажда за власт, благодарение на която съсипахте 46-тото НС и благодарение на която предстои да съсипете остатъка от държавата. След следващите предсрочни избори, на които се планира ИТН и БСП ще бъдат сринати до минимум, ще имате възможност дружно да си управлявате с ПП и ГЕРБ!
  • 28 вън

    40 18 Отговор
    Изхвърлете БСП от парламента! Те не са никакви социалисти!Милионери с хотели. трябваше да излезнат от преговорите още когато ѝм пратиха престъпници, като Овчаров и приятели. Да, ГЕРБ ДПС БСП ИТН щяха да съставят правителство. Но хората щяха да излезнат на улиците и да ги свалят. И някои от тях нямаше повече да влезнат в парламента при нови избори.
  • 29 шопендар

    51 15 Отговор
    ПРОМЯНА,подмяна,ПРОМЯНА,подмяна,тъкмо страНАТА се стабилизира,и комунистите докопват властта,е сега ще видим колко са издръжливи на студ и на глад българските пенсионери,и не само.до лятото всички ще сме с 50=70% по бедни-ВЕРВАЙТЕ МИ.
  • 30 гер на соц труд

    37 10 Отговор
    Такива, като въпросната Стела какво работят всъщност ?

    Коментиран от #72

  • 31 big

    45 13 Отговор
    Тази дама май забравя, че баш "комунистите" отдавна ги няма в БСП! Те отдавна се изнесоха оттам и приютиха в ГЕРБ и останалите "демократични" партии! Да не забравяме, че значителна част от ръководството на ДБ са бивши или много близки до тях хора. Самия им гуру Иван Костов, цял живот е живял до партиен секретар и няма начин да не си е "облизал" ръцете от нейните връзки!
  • 32 Стела Николова, Татяна Кристи! Никой

    31 13 Отговор
    Не се интересува от от вашето мнение, това, че не ви сее "отворил парашута някъде" е ваш проблем, на всички не може да се Угоди и нее задължително!!

    Коментиран от #33

  • 33 Цола Драгойчева

    49 22 Отговор

    До коментар #32 от "Стела Николова, Татяна Кристи! Никой":

    Точно така! Българските граждани се интересуват единствено от мнението на Румен Гечев, Р.Овч. Емилия Масларова, Корнелия Нинова и Радьев!
    Знаем от опит, че тези другари ще надминат себе си в опитите си да ни направят още по бедни!

    Коментиран от #36, #38

  • 34 Патриот

    29 8 Отговор

    До коментар #5 от "Сатана":

    Питай другарите Рашков и Радьев защо са спали службите и ДС 45 години, та не са успели да изчистят фашистите? То ще излезе, че фашистите в България са повече от комунистите, които бяха 1 милион души до преврата на 10/11/1989-та година!
  • 35 боко

    38 9 Отговор
    Защо бивш защото е крьондел от дсб къде беше Атанасов когато Петър Стоянов каза кажи си Иване разграбаха държавата и сега дъщеря му притежавала 2милиона лева кои са крадците
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 За протокола

    47 7 Отговор
    Корупцията се шири в държавните предприятия и ненапразно те се дават на БСП. Нека напомним, че тройната коалиция под ръководството на БСП падна именно заради огромна корупция, а самата Нинова беше уволнена от Станишев заради съмнения за корупция.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Цола Драгойчева

    45 16 Отговор

    До коментар #38 от "емигрант":

    Нямаш опит! Тиквата и компания крадяха , но не до там, че от ЕС да ни спрат еврофондовете, както се случи при Сергей Дмитриевич, лидер на БСП! Тиквата не продаде житото на България, включително житото за посев, както направи другарят Румен Спасов, избягал след това в ЮАР!
    Както казах, нямаш опит!
  • 40 Petar

    19 13 Отговор
    Тая уфтсъ май се прави, че или не е видяла резултата от изборите или не знае как се прави политика. БСП и ИТН имат по-добър резултат - получават повече.
  • 41 Стелче, за Дай България нищо

    33 7 Отговор
    ли не остана, пфууу как може така да не ви дадат и трохичка... Гладни сте налииии? А миналото лято за малко да ви повярвам, че го правите за народа! Прав е бил Слави,че сте ревали за постове и сте извивали ръце!

    Коментиран от #54

  • 42 Вътю Т.Панчев

    18 13 Отговор
    Е ,Р.ОВЧ СЯ ША ДОГРАБИ КВОТО НЕ МОЖА С КУМЕЦА СИ ИВАН ИВАНОВ
  • 43 Зенан

    14 9 Отговор
    Като не можа да хванеш някакъв келепир от новата власт, трябва да злобееш и да плюеш.Дааа госпожо николова, а Татяна Кристи е измислен персонаж. Проверих делегираните журналисти в България- такова име НЯМА. Опитваш се да спретнеш Голяма Манипулация , но хората вече не са толкова простодушни и наивни. Да си жива и здрава ...и ти Атанасова.

    Коментиран от #53, #83

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Entropa 2009

    25 7 Отговор
    Ама Стело, то вълка никога не е излизал от кошарата!
  • 46 Леда

    26 5 Отговор
    Партия, която е толкова тясно обвързана с грантаджийски фондации да говори за корупция е абсолютен цинизъм. Дано при следващи избори, когато и да са те, да си ходят при бащицата Костов тези, че са не по-малко вредни от ГЕРБ за страната! Откъде накъде пък те ще имат 3 министерства при положение, че имат два пъти по-малко електорална подкрепа от БСП и ИТН, не би следвало да имат повече от 2 (планирани са с 3, в други статии го четох). Вместо да се усетят малко как се сринаха двойно на изборите, те тръгнали да търсят кусури на другите.
  • 47 небрежнев

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Проф. Краси Петров има много грешни прогнози. Във видео от 16.9.20 г. (проф. Краси Петров за следкризисната икономика) прогнозира:
    1. Спад на цените на имотите 3 пъти в рамките на 5, 7 г., като годишно ще падат с 20, 30%. Всъщност цените се покачиха с 20, 30%.
    2. Девалвация на долара и поскъпване на златото. Реално доларът е с рекордно поскъпване спрямо всички валути, а златото от над 2000 долара за тройунция л, днес е 1781 auxusd.
    ... гледайте сами видеата му - този проф. няма вярна прогноза, говори прекалено общо, измисля си нови термини като стагфлация, зад който всъщност прикрива невежество и стремеж да не личи празнословието му.
    Ако човек може да прави точни прогнози, то ще се възползва от тях на борсата, а няма да говори зад катедрата.
  • 48 Антигербер

    18 1 Отговор
    Честито на гласувалите.
  • 49 небрежнев

    15 0 Отговор

    До коментар #6 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Твърдението на проф. Краси Петров, че депозитите всъщност намалявали, защото се увеличили кредитите, е меко казано несъстоятелно. Никой не взема кредит, за да го депозира в банка с отрицателна лихва! Никой не си продава имота за да депозира парите!
    Проф. Петроф прогнозираше, че акциите на us компаниите ще паднат 20 пъти. Всъщност акциите на Tесла се вдигнаха 20 пъти (ТТМ); на msft +50%; apple +35%; moderna +190%. Всички us индекси растат: DJ +15% TTM; NASDAQ +26%...
    Скептичен съм към поредната прогноза на проф. Петров. Ако го слушате, то много вероятно е да загубите, а той ще подължи с поредни видео прогнози без никаква отговорност.
  • 50 Brainless

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко":

    Наполеон губи битката при Ватерло. Това е и краят му като политик и военоначалник. Следва загуба на Франция, глад и бедност за народа, а Наполеон е заточен до края на дните си.
    Не знам кой се мисли за "Наполеон без Ватерло", но народът ни може да прочете историята на Франция отново, защото историята учи, че хората не се учим от историята.
  • 51 Дилдо

    21 7 Отговор
    Е кво сте очаквали от тия американски марионетки

    Коментиран от #55

  • 52 Споко чичковото

    6 27 Отговор

    До коментар #23 от "Оптимистично настроен":

    Мнозинство в парламента няма да има ! Всеки има своето виждане! С удоволствие ще гледам как не могат да съберат 121 гласа и пак ще ходим на избори. Докато ДБ не получат мандата и първа полит сила, бг няма да се оправи
  • 53 Оле

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "Зенан":

    Колко си заблуден човече... Но то и за това сме на тоя хал в тая държава
  • 54 Скрий се

    1 5 Отговор

    До коментар #41 от "Стелче, за Дай България нищо":

    Сляп и глух си ти ... те такава е 80% от бг
  • 55 Повече

    5 9 Отговор

    До коментар #51 от "Дилдо":

    От кремълските такива... между другото дб са европейски ориентирани, което е най-доброто . Ама ти сигурно го знаеш, нали? Колко ли рода имаш из европа , а не в русия?!?!
  • 56 1111

    17 2 Отговор
    Като така са гласували част от народа БСП ще бъде с по голяма порция от вашата а вие от ДБ защо сте в коалиция с БСП и като казвате,че ИТН са били ДПС какво правите сред тях значи и вие сте същите но преди да говорите и пишите малко по мислете сега ДБ ще управлява правосъдната система нали толкова го искате това министерство ще видим какво ще направи Христо Иванов които много говори но и той се скри зад сянката на друг пак само ще мрънка то си личи,че иска повече власт но няма само толкова вие сега ще ги разследвате и ще ги съдите като толкова говорите срещу БСП и ИТН ще излезне всичко вие казахте,че ИТН са дългата ръка на ДПС ето сега ще го докажете но без да мрънка Христо Иванов искаме действие веднага да види целият български народ ако мълчите значи лъжите и трябва да носите отговорност и да ви повдигнат обвинение за лъжа и измама
  • 57 Влад

    12 1 Отговор
    Ами дадоха ги защото в ДБ няма коментари един човек , който да е работил нещо през последните двайсет години. Иначе, че по този начин ДПС си запазват хранилката е повече от сигурно. Явно Нинова добрр се е спазарила с Доган
  • 58 Спас безделника

    9 3 Отговор
    СВЕТОВНАТА ПРАКТИКА Е ДОКАЗАЛА, ЧЕ КОГАТО ХРАНАТА И ЕНЕРГИЯТА СЕ ДЪРЖАТ ОТ КОНСЕРВАТОРИ, ГОРЧИВИЯТ ЗАЛЪК СЕ ПРЕГЛЪЩА ПО - ЛЕСНО. ПРИЧИНАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА - ТЕЗИ ПАРТИИ ПО ПРЕЗУМЦИЯ СА ПО - СТИСНАТИ ( ПРЕСМЕТЛИВИ С ТОЧНИ РАЗЧЕТИ)! ОТИДАТ ЛИ В БЕЗОТГОВОРНИ ВЪЗДУХАРИ ( ВЖ. ФАНДЪКОВА, БОКО, КЮЧУК ТОШКО), ОТНАЧАЛО ЩЕ БЪДЕ АХУ ИХУ, А ПОСЛЕ - РЕВОЛЮЦИЯ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ОСИГУРИ МЕХАНИЗЪМ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОНТРОЛ НА РАБОТАТА В ТЕЗИ РЕСОРИ! ДВОЕН КОНТРОЛ!
  • 59 Тончо

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Верно ли?":

    Колкото повече пари се печатат, толкова по зле, това води към инфлация, щот са без покритие образовани се малко, да ти са не смеят орицата
  • 60 Болярин

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко":

    Пак създаваш грижи на д-р Гълъбова, но този път май ще ти облече "онази" ризка, дето е с копчетата отзад !
  • 61 Как е протестъри

    15 2 Отговор
    За това ли скачахте и опикахте Орлов мост ?
  • 62 Istina

    10 2 Отговор
    Госпожо Кристи у бг партията е една , макар и с много имена! Леви , десни , либерали - празни думи!
  • 63 Голям смях

    14 2 Отговор
    Каквото и да се даде на ДБ-все е грешка. Виж правосъдието е толкова корумпиран, че и ДБ не могат повече да го объркат.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Малко слонче.

    12 5 Отговор
    Гласували за Славчо получавате стари муцуни от БСП
  • 66 56789

    8 3 Отговор
    Буламачът е пълен..скоро ще се види на къде ще се търщулне каруцата..
    Казано е-
    Пътят към ада е послан с добри намерения..

    Коментиран от #93

  • 67 Аз бе

    11 6 Отговор
    Другарю Решетников...пардон рАдеффф! Вълка в кошарата= Курни Нинова е крадец номер 1 ! " ИМПЕКСОВА"!!! И да кажеш че е против мафията??? Проказките на Ангел Каталийчев са по достоверни!!!
  • 68 ген Столти

    14 2 Отговор
    На бившата Стела ще кажа, тези от ДА България много бързо забравиха бащата на корупцията в България, техния баща и идеолог Ванчо Костов.Само ще напомня за една почтена сделка - Сделката с БГА Балкан.Та така драги ми инфленсъри и инфлуенсърки от ДАЙ да лапам.
  • 69 Гого

    9 2 Отговор
    Че ДБ кога е имала позиция относно земеделието, че някой да им го даде , дали знае госпожа Кристи ( която и да е тя) :)
  • 70 Марш!

    3 3 Отговор
    Коя е тая дъртофелница?
  • 71 Бунтата

    2 9 Отговор
    Ейййй колко искате пак да е б.б. на власт и да си правите каквото си искате !!!!
    Да ама не!!!!!
    Край със б и герб!!!
  • 72 Боже, каква про/подмяна/

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "гер на соц труд":

    А какво работи Хазарта, който няма висше образование, освен български, друг език говори ли ? Той дори се чуди какво прави и защо е в парламента....а. да той каза, че не е завършил висше, защото се отдал да гради кариера като рапър.. При него промяната веднага ще усети по джоба си на заплата.

    Коментиран от #88

  • 73 Жулиен Гаков

    3 1 Отговор
    Кой ни е хванал ни е....
  • 74 Александър Януш

    4 2 Отговор
    То защо не харизат всички министерства на Демократична България.
    Моля престанете, има мярка и тя трябва да се спазва.
    Самооценката е друга мярка, според мен .
    Нека покажем възможности и знание върху отреденото. Следващите избори биха показали резултата.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ.

    4 2 Отговор
    Дано са на ясно от ПП ПП с какви Феликс Грандесовци си има работа.Не успее ли да им стъпи на врата,спукана им е работата! Анархистите и феодалите разбират само от Лабут,Кьотек и е........
  • 78 Симо

    1 1 Отговор
    Вълчицата си отиде в кошрата при егнетата
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Лея13

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ееее":

    Щом говориш на някоя жена, независимо коя,на МА, значи никого на нищо не можеш да учиш! Освен на типична българска простотия и простащина.
  • 81 Корав Габровец

    1 1 Отговор
    Аз пък искам теб да та дадът на мен
  • 82 Станко георгиев

    2 3 Отговор
    Корнелия се е вписан в бсп като кърлеж и тялото и наздраве. Предстои да този кръв от България. По добре нови избори и изхвърляйте тази жена
  • 83 Лея13

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Зенан":

    Не са наивни хората ли!? Боже господи.Абе я хубаво погледни кои са в парламента,кои редят измислено правителство и кои са министрите, които ще ти редят политики! Не били наивни хората....МНОГО са наивни даже.Ама много.Пак ги изментиха яко.
  • 84 Адмирации жено

    2 2 Отговор
    Това е, жените станаха по-мъже от самите мъже! Респект на тази дама.
  • 85 аргументи

    2 1 Отговор
    и доказателства против...или това са маловажни подробности. важно е да сме против
  • 86 Разследващ

    1 0 Отговор
    Малиии..., дайте държавните предприятия на ДБ. Те знаят какво да правят с тях. Някои са забравили, но други не са, как например Вилхелм Краус /лека му пръст /, за няколко часа, между две прелитания ликвидира предприятие, защото не можа да се справи с директора му?
  • 87 Реалиста

    2 0 Отговор
    Как можаха да предложат Нинова за министър това е голям провал .Тя унищожи БСП.Ще има протести то се вижда.
  • 88 Гражданин

    0 3 Отговор

    До коментар #72 от "Боже, каква про/подмяна/":

    Не зная кво работи Хазарта, ама шибмна боко на негова територия като маче у дувар.

    Коментиран от #90, #91

  • 89 Феникс

    2 0 Отговор
    Така е като слушате другаря Бойкикев и сега влизате с куче в чувал, мислите си че няма да хапе. Тъй като сте псевдо десни а не истински трябваше да направите с Борисов, най близка партия , правителство когато бяхте най силни. Този хаос нямаше да стане. Анти-Борисов говоренето ви изигра лоша шега. Ближете рани и др. БОЙКИКЕВ, където ближете редовно.
  • 90 Антикомунист

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "Гражданин":

    Ами нали още по тъпите от него го сложиха там......
  • 91 наивник

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "Гражданин":

    Никого не е победил хазарта, изборите бяха манипулирани, машините, машините, машините......сега ще видиш кон боб яде ли....не се радвай, джоба на хазарта ще е пълен всеки месец, ти ще си останеш със злобата в душата си....наивник..бъди здрав.
  • 92 Мод

    2 1 Отговор
    За съжаление е истина.
    Хората бързо забравиха какво беше при БКП,тройната коалиция, и орешарски.
    Явно толкова им е писнало от Бойко,че са готови на каквато и да е промяна.Доказаха го с предишните избори.Слави трифонов чалгаря.
    Нищо,сега комунетата ще ви оправят.44 година надали е било по различно.
    Плебеите,хората от народа ще вземат властта,и те ще казват какво ще става.Да ви е честито.
    Сами си го направихте
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове