Last news in Fakti

12 Декември, 2021 10:08 7 591 158

Прокуратурата: ГДБОП натиска прокурори по делото за „Хемус” ВИДЕО

  • гдбоп-
  • прокурори-
  • натиск-
  • магистрала хемус-
  • разследване

Вечерта в петък обаче наблюдаващият прокурор е получил обаждане от ръководителя на разследващите органи

Прокуратурата: ГДБОП натиска прокурори по делото за „Хемус” ВИДЕО - 1
Снимка: Нова ТВ

Прокурори от Софийска градска прокуратура се оплакаха от оказан върху тях безпрецедентен натиск от страна на ГДБОП по досъдебното производство, свързано с източването на милиони от автомагистрала „Хемус”. Това обяви на брифинг говорителят на СГП Десислава Петрунова, цитирана от "Нова телевизия".

„Бихме желали да информираме обществото за безпрецедентен натиск, който беше упражнен върху наблюдаващите прокурори по делото за АМ „Хемус”. Разследването се води от 3 ноември от екип от двама разследващи полицаи в ГДБОП под ръководството и надзора на екип от трима наблюдаващи прокурори в Софийска градска прокуратура. По инициатива на разследващите органи на 6 декември беше повдигнато обвинение и беше задържан обвиняемия Борислав Колев за срок от 72 часа. На 9 декември, отново по предложение на разследващите органи, беше поискано от Софийския градски съд постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Съдът постанови домашен арест. Към днешна дата срокът за протестиране не е изтекъл. Непосредствено след внасяне на искането в прокуратурата е била проведена среща между двама наблюдаващи прокурори, разследващи органи и работници. На нея прокурорите устно са били уведомени, че обвиняемият иска да даде обяснения по делото. Това трябва да стане в присъствието на прокурор. На следващия ден – този петък, в Софийската градска прокуратура е постъпило и искане за разпореждане да бъде доведен обвиняемия в сградата на ГДБОП, за да му бъде проведен разпит", разказа Петрунова.

Вечерта в петък обаче наблюдаващият прокурор е получил обаждане от ръководителя на разследващите органи. По думите на Петрунова той отново е потвърдил, че обвиняемият иска да даде показания само пред прокурор. Той се е срещнал с разследващите органи по делото в събота. Самият обвиняем обаче се отказва от намеренията си и заявява, че не знае защо е извикан.

„Наблюдаващият прокурор е получил условие да се измени мярката за неотклонение в по-лека такава, което би довело до освобождаване от наказателна отговорност. Наблюдаващият прокурор отговаря, че извънсъдебни договорки са в противоречие със закона и тя няма как да участва в тях", поясни говорителят на СГП Десислава Петрунова.

Междувременно в телефонни разговори наблюдаващият прокурор е уведомил за случващото се втория наблюдаващ прокурор, както и заместник градския прокурор, като предвид ситуацията около 13.00 часа последните двама отишли на място в ГДБОП. Наблюдаващият прокурор научава, че директорът на ГДБОП е пожелал да разговаря с нея, поради което тя трябва да остане в сградата.

Впоследствие е била проведена среща с директора на ГДБОП – Калин Стоянов. На тази среща Стоянов с неподходящ тон се обърнал към наблюдаващия прокурор с реплики, които са били в смисъл, че тя слага край на разследването, като отказва да изпълни исканията на защитата, както и че ще ѝ бъде търсена отговорност за това.

Призивите от страна на прокурорите да се спазва добрия тон, поясненията, че давенето на обещания, каквито са поискани от тях, излиза извън рамките на закона, че според Наказателнопроцесуалния кодекс наблюдаващият прокурор е този, който осъществява ръководство и надзор над разследването и взема решения по него, както и че не е в интерес на разследването да влизат в конфликт, са останали нечути от директора на ГДБОП. Последвали са още реплики от страна на Калин Стоянов към наблюдаващите прокурори в същия смисъл като предишните, с което срещата е приключила."

Говорителят на СГП подчерта, че наблюдаващите прокурори са шокирани от случилото се и особено от съвпадението на исканията на защитата и на директора на ГДБОП за хода на разследването. "Конкретно единият от наблюдаващите прокурори, който е със стаж около 20 години, сподели, че е виждала какво ли не, но подобен натиск никога, от никого и по никакъв повод не ѝ е бил оказван", изтъкна още Десислава Петрова.

Заместник-градският прокурор Чавдар Пастованов посочи, че наблюдаващите прокурори по конкретното досъдебно производство са изключително съвестни магистрати, които винаги са изпълнявали служебните си задължения в рамките на вмененото им от закона. Пастованов допълни, че в професионалната си практика, никога не е бил свидетел на подобно отношение към работата на магистратите и към тях като личности. Заместник-градският прокурор Иво Илиев отбеляза като недопустимо обстоятелството, че висш служител на МВР и защитник на обвиняем по досъдебно производство имат искания и претенции към наблюдаващ прокурор, които са извън рамките на закона.

Образувано е досъдебно производство за опит за склоняване на прокурори от СГП да нарушат свои служебни задължения. Предвижда се лишаване на свобода от 1 до 6 години, допълниха от прокуратурата. От държавното обвинение заявиха, че вероятно шефът на ГДБОП Калин Стоянов ще бъде разпитан по случая.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И Милен Цветков

    154 7 Отговор
    и той натиска прокурори и съдии и ефект нула. Явно по друг начин трябва да се действа!

    Коментиран от #27

  • 2 Пич

    55 223 Отговор
    Комунистически номера на Дамаджан... Той , по друг начин , не знае да работи... Не е важно , дали за нещо има доказателства , важното е , да се натамънят доказателства... Така се купуват десетки имоти , със стотици тоалетни...

    Коментиран от #16, #35

  • 3 Виждам прилики

    131 15 Отговор
    Тази дама има ли нещо общо с лицето Богдан Петрунов, виден прокламатор на ковидиотията?
  • 4 гадно

    233 19 Отговор
    Не знаех, че да си вършиш работата за която ти се плаща е натиск.

    Коментиран от #141

  • 5 Съдията Дред

    201 14 Отговор
    Прокуратурата която не обжалва мярката на крадеца домашен арест. Да почват да ви раследват ДАНС и ГДБОП!

    Коментиран от #142

  • 6 А кога

    139 17 Отговор
    Костов кавефио ,Паси ,Божков,Шиши,Боко,Доган,Местан?
  • 7 Здравейте гербопитеци

    146 15 Отговор
    Здравейте гербопитеци
  • 8 Адвоката

    208 14 Отговор
    За Десислава Иванчева всеки ден брифинг за 60 000 000 един брифинг нямаше!

    Коментиран от #56

  • 9 Защо ненатиска

    133 4 Отговор
    Убиеца на Цветков?
  • 10 Иван 2

    151 6 Отговор
    Е как ще искат да стане защитен свидетел (от бушон) нали ще се разбере цялата схема и кой получателя на парите.....
  • 11 ТЕСЛАТА

    171 9 Отговор
    натиск казваш ,натиск ще е когато почнат да ви вземат къщите,яхтите и хотелите по Гърция,Доминикана и други екзотични места
  • 12 А кога ще натисне

    89 1 Отговор
    Райчево око за палат от 1 мил ?
  • 13 НЯКОЙ

    187 17 Отговор
    Гешефтурата ревна! Досега са спали и необходимостта най-после да си свършат затлачената работа, била "натиск"! И защо трябва да информирате обществото? Ние знаем, че не работите от името на народа, а против народа и от името на мафията!
  • 14 Кога ще натисне

    118 4 Отговор
    Маджо,Маргини,Галеви,Домуси ,Божков,Дарина,Бобокови,Таки,Паша и още бол крадци
  • 15 Репресиран

    135 8 Отговор
    Имам оплакване до медиите - натискат ме искат и да работя не само да получавам заплата
  • 16 Аха...

    67 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    И ти ли беше та тая хранилка...
    И не си Пич,прибави и КА към пасквила ти !!!

    Коментиран от #147

  • 17 А кога

    63 10 Отговор
    Кафевио Костов ,Мони Паси,Станишев ,Боко ?
  • 18 Анализатор

    134 15 Отговор
    Големият въпрос е защо прокуратурата не иска обвиняемия да стане защитен свидетел!!!
    Защото не иска да се разплете случая, защото ще се стигне до привличане под отговорност на бивши премиери!!!
    Но сега всички ние, гражданите на Бг виждаме кои са тези хора, които прикриват престъпленията на бившия режим!
  • 19 Пурку с каскет

    106 14 Отговор
    Ми някой нарал сакове с милиони пачки години наред, пък Иванчева я окушариха за някви неясни илядарки. Чекмеджан у затвор
  • 20 ТЕМИДОф

    117 14 Отговор
    ВЪПРОСА : А ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО НЕ ИСКА ДА РАЗСЛЕДВА МАГИСТРАЛА ХЕМУС, БАРСЕЛОНА, ЧЕКМЕДЖЕТА И Т.Н?????????????................ОТГОВОРА ДАВА ПОВОД ЗА .......СЪМНЕНИЯ НА ГОЛЕМИ ЗАВИСИМОСТИ В ПРОКУРАТУРАТА !!!!!!!

    Коментиран от #33

  • 21 Хорейшио

    110 11 Отговор
    Очевиден е стремежът на прокуратурата да затвори устата на арестувания. Повече от ясно е, че този е само бушон и ако е изявил желание да говори в замяна на някакво споразумение, то в цял свят прокурорите ще викат "ура" защото така ще стигнат до върха на пирамидата. Тези обаче не искат, затова пищят, че някой ги натиска. Изглежда ГДБОП са обещали по лека мярка в замяна на признания, но хората на Каскета не искат и да чуят за това
  • 22 ПСР

    95 10 Отговор
    Петрунова мъчително мигаше с дълги мигли пред камера и микрофони.Какво рече-не разбрах.Нещо неразбираемо опита да сподели с публиката.И не успя-то все пак,за да представиш теза,се иска логика,акъл и дар слово.
  • 23 Какво

    86 8 Отговор
    означава "натиска" ? Иска се свършена адекватно работа , за каквато са назначени и получават много добри заплати от българската държава !!!
  • 24 Ко стана с Матев делото

    44 3 Отговор
    3:2 че няма убийство .По зле сте от евбет лига .Там са по честни
  • 25 питам

    54 10 Отговор
    България е прокурорска държава. Пълно потъпкване на човешки права, няма презумпция за невиновност, няма право на защита, пълзящ прокурорски терор по места, преминал в мъст и лична вендета с цел бавна и мъчителна смърт, в прованса са безконтролни. Прокурори заедно с охранителни фирми казват на лекари да не лекуват пациенти. Охранителни фирми са овладели болниците и се месят в лечението на хора. При Рашков прокурорският и охранителски произвол се засили. При новата власт трябва ли за всяко лечение да се иска разрешение от съда?
  • 26 Killer

    87 9 Отговор
    Живи да ги оплачеш. Трима беззащитни ппокурори окурори, с по 5-6 бона заплати, ги накарали да поработят в петък и, о ужас, в събота. Вместо да си поразмърдат закостенелите мозъци да раследват, играят жалката игра за спасение на началника си.
  • 27 УКРАЙНА

    65 9 Отговор

    До коментар #1 от "И Милен Цветков":

    ТРЯБВА КАТО В УКРАЙНА ВСИЧКИ СЪДИИ ПРОКУРОРИ ПОЛИЦАИ БЯХА УВОЛНЕНИ И НАТИКАНИ В ЗАТВОРИТЕ СЪЗДАДЕ СЕ НАПЪЛНО НОВА СИСТЕМА НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМА ОТ АМЕРИКАНСКО ВЛИЯНИЕ.
  • 28 123

    88 8 Отговор
    В БГ, прокуратурата играе срещу държавата и гражданите, тя е на страната на престъпниците!!
    60 милиона изнесени от страната по сметка на политици и прокуратурата не желае да разбере къде са отишли. Нещо повече, тя прикрива престъпниците!!
    Това е срам и позор!
  • 29 Не ви вярвам

    34 4 Отговор
    Срамота Евбет лига излезна по честна .
  • 30 Зяпнал

    83 8 Отговор
    Нищо не разбрах, от какво се оплакват прокурорите?
    Че са ги натиснали да работят по-чевръсто?
    Знайно е, че прокурор зор не си дава, влачат си делата по найсе години. 28% от заведените дела в България се прекратяват по давност, друг е въпросът дали обективно се стига или умишлено се чака давността.
    Прокурорската измет е голямо зло, има и свестни, но са малцина.

    Коментиран от #111

  • 31 Илия

    39 6 Отговор
    Е, натиска ги ... направо да ги ебе.
  • 32 Шерлок Холмс

    69 4 Отговор
    Гешевтурата иска да прикрие случая и мулето да отнесе годините затвор и да прикрият истинските бандити! Какво се прави, че не е разбрала гешевтурата за искането на споразумение мисли си, че 60 милиолв са при него ли?
  • 33 дрф

    68 4 Отговор

    До коментар #20 от "ТЕМИДОф":

    Прокуратурата не иска да разследва милиардите, защото се е закачила за кокошкарски и казанджийски дела. В Бг за 100 лв. ще те вкарат в затвора и ще съсипят живота ти, а за милиардите даже няма да започнат разследване. В Бг трупат брой дела за дребни деяния, с големите дела не се захващат.

    Коментиран от #121

  • 34 Заптие

    68 2 Отговор
    Работете и не ревете! Онез бандюги вече наместват милионите. Сигурно и за вас са заделили порция да не ги пипате!
  • 35 Скакауец

    38 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Бъркаш, драги! Имотите са стотици, а тоалетните хиляди...Пич бил? Като добавиш и едно "ка" ще си паснеш на профила на гербав ка вал...

    Коментиран от #149

  • 36 Съдия

    69 5 Отговор
    Хора, запомнете тези лица, това са лицата на позора!
  • 37 Шин Фейн

    55 6 Отговор
    Тези в момета за съд защото застрашават живота на задържания щом разкрива детайли от раследването и искането за сключване на споразумение срещу информация !
  • 38 А бе

    61 4 Отговор
    Как да работят? Срещу себе си ли?
    Махайте ги всички,за нищо не стават.Само пречат и саботират.
  • 39 Иван

    66 6 Отговор
    Гешев ако знаеше на какви пачи яйца се насажда, нямаше да стане главен прокурор.
    Той си мислеше, че ГЕРБ ще управляват до гроб ...
    Ще става все по-интересно ... За да се спаси Гешев, скоро ще му се наложи да се обърне срещу благодетелите си - ГЕРБ и Пеевски, а те от своя страна има достатъчно компромати за него!
  • 40 Гената

    49 1 Отговор
    Благодаря на Факти, че поне частично ни представиха лицето на дълбоката държава ! От времето на оня свищовски тарикат, Красьо Черничкия, писаха медиите, че прокурорско място върви къде 100 -150 000 €. Тъй както ги гледам ми става ясно, че има и други разменни средства, някои от които са предмет и на Истанбулската конвенция...
  • 41 Рон Джереми

    47 4 Отговор
    Бе тая кака що има вид все едно е главна актриса в моите филми за възрастни.
  • 42 Просто човек

    47 3 Отговор
    Горките... сигурно са ги накарали да работят...
  • 43 Кога?

    23 2 Отговор
    Паси .Иеее ЕС е купон .Ес е супер.И кво стана заплати 700 лв 400 лв пенсии
  • 44 Били ги

    46 3 Отговор
    Били натискали...
    А бе вие сте директно за опъване схемаджии мръсни.
    Мотате се, за да умре от Ковид ,така да се каже.
  • 45 Стара юнашка песен

    37 2 Отговор
    ГСДБОП натиска,прокуратура писка,дръжте се юнаци!
  • 46 инсп тюхчев

    38 4 Отговор
    гешеф е френд на боко чекмеджанов барцелонски! препоръчвам му да гледа филма "черните ангели"!
  • 47 Onq bez konq

    78 1 Отговор
    Прокуратурата, вместо да започва война с ГДБОП, да си свърши работата! Това е кражба на милиони!
  • 48 Българка

    51 3 Отговор
    Как е възможно спортен съдия да получи/ организира кражба на почти 60 милиона лева от данъкоплатците и да не е в ареста? Мафията ще направи всичко, за да саботира кражбите от строителната мафия и пълненето на чекмеджета. Защо прокуратурата още не е обжалвала мярката, която не е пропорционална на престъплението?
  • 49 Реалиста

    45 2 Отговор
    Главното оплакване на Прокуратурата било, че ГДБОП искала от прокурорите и ги натискало да работят и си вършат работата по делото за „Хемус” в законовите срокове. .Прокурорите казали, че делото и с голяма сложност и ще могат да сколасат с работата не по-рано от две години.
  • 50 Да бе

    46 0 Отговор
    Трябва да разформироват напълно съда и прокуратурата и да се започне наново, със забрана участниците досега да участват ... Просто е толкова неработещо това нещо наречено съд и прокуратура, че няма накъде... Всеки обикновен човек по кръчмите знае кои са престъпниците в града му, само спец службите,спец прокурорите и спец съдиите не са чували ..аман от специалисти

    Коментиран от #86

  • 51 Error

    36 0 Отговор
    Митьо очите и бандата му също се разхождат вече на свобода след като на възбудено дело срещу тях още от 2017 не може да се даде ефективен ход , съдебният процес още не може да почне, благодарение на специализираната прокуратура! А някой да е чувал нещо за маргините и какво точно се случи с тях, няма и да чуете ?!
  • 52 Тия Тулупа не искат да пипат

    34 2 Отговор
    Ръката която ги е хранила.
  • 53 питам

    13 26 Отговор
    Каква работа имат прокурорите и охранителите в болниците? Рашков да каже докога службите ще се бъркат в здравния статус и личния живот на хората.

    Коментиран от #104

  • 54 Темидец

    29 1 Отговор
    Недопустима наглост.
  • 55 Две димящи дула

    35 3 Отговор
    Имената на въпросните прокурори да се оповестят!!!!
  • 56 селянин

    36 1 Отговор

    До коментар #8 от "Адвоката":

    И аз това си помислих, всеки ден брифинг за подхвърлени 50 хиляди на Иванчева, а за доказано откраднати 60 милиона с участието Бацето абсолютно нищо, все едно са изпаднали в летаргия и ще се събудят напролет чак. Чичо Сам трябва да започне да раздава бонуси Магнитски малко и във прокуратурата
  • 57 Otoplitel

    21 0 Отговор
    Доста неадекватно поведение за българи.Приучени сме да плуваме по течението.Тук се плува срещу течението.Въпрос на време е да настъпи умора и да бъдеш завлечен в пустотата.
  • 58 Един Човек

    30 1 Отговор
    Накрая ще бъде образувано дело за държавна измяна срещу главният прокурор!
  • 59 От тая

    26 2 Отговор
    Разбрах, че дълбоката държава се гласи да затвори завинаги устата на тоя ждрольо. Ще получи я инфаркт, я инсулт, я изстрел от лично оръжие в главата. Ще скъсат нишката, да не се стигне до където трябва.
  • 60 ПСР

    29 2 Отговор
    Абе хора,тези прокурорски калинки,ни направиха направо на луди калинки!
    Хеле пък тази дама!
    Представяте ли си,в коя нормална Държава по Света,клошар,ще тегли КЕШ 18 МИЛИОНА от банка....след което умира скоропостижно/Бог да го прости/-и прокурорите МЪЛЧАТ!ГДБОП ги"натискал".Леле,каква историйка!Сийка сигурно цяла нощ не е спала,за да я съчини!Sevda PR Bojko да бяха повикали,да им се получи по-убедително,някак си.Оставки!!!
  • 61 Тошо

    26 4 Отговор
    НАЙ ГНИЛАТА И СКАПАНА ЧАСТ ОТ КОНСТРУКЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА Е ПРОКУРАТУРАТА,КЪДЕТО СА НАТИКАНИ ДВОЙКАДЖИИТЕ. И ТАКА НАД 30 Г.

    Коментиран от #74, #80

  • 62 Мария

    18 11 Отговор
    Пишете глупости не прокурорите а от ГДБОП искат освобождаване на човека в замяна на информация
  • 63 веселяк

    27 5 Отговор
    Няма да барате на Баце творението! Тиквун Великолепний, като римски император ви направи пътища, вие се назландисвате! Ама къдрари били, ама с дупки били, ама чете се вестник през асфалта! То бива капризи ама спрете се бе! Няма да минавате по тях, няма да четете вестник! Ще им се радвате отдалеч!
  • 64 60 000

    21 3 Отговор
    60 000 000 лева не се вкарват лисно в затвора.
  • 65 Уж така

    31 4 Отговор
    Щом от прокуратурата брифинг дават, уж да запознаят обществото... Не, че нещо разбрах от обърканата мисъл на говорителката, де. Но, щом пищят, значи попадението е точно в раната.
  • 66 прокуратаурата

    26 4 Отговор
    В България е мръсна дума , прокурорите сте престъпници !
  • 67 оня с коня

    11 30 Отговор
    РАШКОВ тръгва с ГАВАЗИТЕ СИ от ГДБОП да Правораздава както си знае,елиминирайки Прокуратура и Съд.А логиката е ясна:След като Президента гази безпардонно Конституцията и назначава Министри с Двойно гражданство за което НЕ му се търси Отговорност,що и Рашков да не си позволява подобни Беззакония?Господинът Калин - Шеф на БОП-а обаче неочаквано среща по пътя си Камъкът "Прокуратура",в който се счупва като Яйце.А че ще му се търси Безкомпромисна Отговорност за Склоняването на Прокурор към Беззаконие и Мутренски Похвати на Правораздаване със Цялята Строгост на закона ЗА НАЗИДАНИЕ,2 мнения няма.

    Коментиран от #70, #75, #96

  • 68 Пенсионер

    6 14 Отговор
    Рашко... Показва мускули
  • 69 Булгар Че

    27 4 Отговор
    Трима прокурори наблюдават двама разследващи полицаи, каква идилия. Имаме повече хора кибици, отколкото работещи. Ако не знаете, разследващият полицай извършва цялата дейност с разпити, събиране на доказателства, систематизиране, а прокурорът стои от страни и мрънка, а после от него се очаква да води делото. Нещо много сбъркано има в тази наша организация.
  • 70 другарю от опг ГРОБ

    22 5 Отговор

    До коментар #67 от "оня с коня":

    защо цвилиш по-силно от коня си ?

    Коментиран от #79

  • 71 АЗ ПОДМЯНАТА

    10 22 Отговор
    БКП В ДЕЙСТВИЕ 1944 Г Е ДАВАЙТЕ КОМУНИСТИ БИЙТЕ ПО ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ БИЙТЕ ВЕЧЕ ВЛАСТТА ЖЕЛАНАТА Е ВАША

    Коментиран от #126

  • 72 Тошков

    9 12 Отговор
    Първо прочетете добре после коментирайте
  • 73 Бай Ганьо

    18 3 Отговор
    ГДБОП заплашили прокурори и те реват пред медиите
  • 74 АЗ ПОДМЯНАТА

    9 21 Отговор

    До коментар #61 от "Тошо":

    ВЕРНО ЛИ АТЕЗИ СТАРЧЕТА ОТ ДЯДОВО ВРЕМЕ ПЕНСИОНЕРИ КАКВИ СА КОМУНИСТИ ДОЙДОХА ПАРТИЗАНИТЕ СЛЯЗОХА ОТ ПЛАНИНИТЕ И НАСТАНА СВОБОДА УЖАС БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД
  • 75 Трол

    17 2 Отговор

    До коментар #67 от "оня с коня":

    Кобилкин как си със здравето...психическото?

    Коментиран от #103

  • 76 Деймос

    25 6 Отговор
    Прокуратурата е отказала свидетеля да стане "защитен свидетел", за да не "издаде" четата ...!! Добър опит на структура , която УЖ трябва да брани обществения интерес.! Трябва бърза законна писта за разследване на прокурори. Тия така са преплетени с МУТРИТЕ , че няма разплитане .

    Коментиран от #87

  • 77 Да се разкарат!

    24 6 Отговор
    Това не са прокурори, а защитници на Мафията! Мутри Вън!!!

    Коментиран от #101

  • 78 Жива да не бях

    20 2 Отговор
    Цитат "Разследването се води от 3 ноември от екип от двама разследващи полицаи в ГДБОП под ръководството и надзора на екип от трима наблюдаващи прокурори в Софийска градска прокуратура" Един да вземе кърта за да им бърше потта на тези прокурори.

    Коментиран от #91

  • 79 АЗ ПОДМЯНАТА

    7 10 Отговор

    До коментар #70 от "другарю от опг ГРОБ":

    ВЕРНО ЛИ АТЕЗИ СТАРЧЕТА ОТ ДЯДОВО ВРЕМЕ ПЕНСИОНЕРИ КАКВИ СА КОМУНИСТИ ДОЙДОХА ПАРТИЗАНИТЕ СЛЯЗОХА ОТ ПЛАНИНИТЕ И НАСТАНА СВОБОДА УЖАС БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД
  • 80 Все още

    19 4 Отговор

    До коментар #61 от "Тошо":

    протежетата на лудия Кольо Филчев , вече трета генерация ! Абсолютен гнилоч , а нещо градено върху гнила основа е обречено на разруха - в случая резултати с нашата държава ги виждаме всички ! Първи по корупция в ЕС , бедност и смъртност , благодарение на тези , които трябвва да защитават България и българските граждани , за което получават много добри пари ! Срам !
  • 81 Аз4596

    21 5 Отговор
    Абе, 4 пъти ги гледах тия. Ей, може да съм глупав, но нека някой обясни моля. Защо ривАт? СексОален ли е натиска?
    Тая лъщеещата мома, защо лъже? Гешев къде е?
  • 82 ДаИзчистимМръснатаПяна

    15 4 Отговор
    Докато се натутат мързеливите каскетъджиите, всичко ще се замете под килима. А може би това е и целта им или говори за липса на професионализъм, или на некадърност,а може би и двете?
    Примери - бол.
    Някои каскетъджии най-много ги бива да дават указания,понякога граничещи с безумието.За друго не ги бива .

    Коментиран от #93

  • 83 Ммм...да

    20 5 Отговор
    Тия плъхове се чудят,как да замитат на Тиквоча кражбите.Скоро ще озоват в съда.Прокуратурата е пълна с подкупни отрепки.

    Коментиран от #89

  • 84 Хахаха

    11 16 Отговор
    Целта е била да накарат прокурорите да разпишат и след това да обвинят прокуратурата че освобождава престъпниците. Просо ченгеджийски номера. Задържат го-карат прокурорите да се съгласят на по-лека мярка и нападат гешев с това. Тия нямя да се спрат докато не овладеят цялата държава. Ем, като спахме на изборите-това ни чака.
  • 85 Тоя няма

    13 5 Отговор
    Да може да каже. Парите е ясно, че са отишли по ромските махали за купуване на вот. Просто трябва да се проследят. Трябва да се разпитат банковите служители, как и по кое нареждане се предоставят толкова пари? Ако има желание всичко може да се разплете!

    Коментиран от #92

  • 86 Тц!

    12 5 Отговор

    До коментар #50 от "Да бе":

    Съда работи с доказателства,които се отричат от шайкаджийте наречени прокурори !

    Коментиран от #123

  • 87 А бе

    15 3 Отговор

    До коментар #76 от "Деймос":

    Ти къде чу да се говори за защитен свидетел, а? Аз чух само, че принуждават прокурора да промени мярката и от януари да се разреши обвиняемия да може да напуска страната. Сам се сещаш какво ще се случи, нали?

    Коментиран от #115

  • 88 То като

    18 5 Отговор
    Ги гледам тези двете на снимката, си мисля за Строга господарка с приятелката си.
    И физиономиите им толкова интелигентни,че няма да се учудя ако са завършили задочно Югозападния, Североисточния или БургаШкия свободен университети докато са бачкали по магистралите така да се каже.
  • 89 АЗ ПОДМЯНАТА

    6 12 Отговор

    До коментар #83 от "Ммм...да":

    А ЗАЩО ПЛЪХОВЕТЕ ДА НЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА КОМУНИСТЕ ТИ ДА НЕ СЕ МИСЛИШ ЗА НЕДОСЕГАЕМ ЧЕ ПИШЕШ ТЕЗИ ЛЪЖИ

    Коментиран от #100

  • 90 Пенсионер

    17 6 Отговор
    Мафията и нейната прокуратура не се предават. Битката за възстановяването на правото и демокрацията в държавата ни ще е епична!

    Коментиран от #98

  • 91 Бързо

    3 5 Отговор

    До коментар #78 от "Жива да не бях":

    Хавлия трябва, че са напънати като цигански кон в общинска горичка.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 АЗ ПОДМЯНАТА

    8 8 Отговор

    До коментар #82 от "ДаИзчистимМръснатаПяна":

    А Днешните партизани месии какви са
  • 94 Няма ли да иде някои прокурор в затвора

    10 6 Отговор
    Не ви ли писна вече а?
  • 95 До 84

    6 2 Отговор
    То хубаво се смееш, но...скоро усмивката ще ти замръзне.
  • 96 Вземете му

    10 2 Отговор

    До коментар #67 от "оня с коня":

    Коня рита го лошо.
  • 97 Прокуратурата

    7 2 Отговор
    Се нарича прокуратура, защото се грижи старателно (про-курира) за нечии интереси.
  • 98 АЗ ПОДМЯНАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #90 от "Пенсионер":

    ВЕРНО ЛИ ПАРТИЗАНИТЕ СЛЯЗОХА ОТ ПЛАНИНАТА И СЕ ОБЯВИХА ЗА ОСВОБОДИТЕЛИ НО СА ЗАБРАВИЛИ ЧЕ В БГ ЖИВЕЯТ И ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ
  • 99 питам

    12 4 Отговор
    Точно прокуратурата, която упражнява терор и репресии над хора, гази системно конституционните човешки права, подклажда разделение и омраза, днес се оплаква от натиск?!
  • 100 Ммм...да

    12 3 Отговор

    До коментар #89 от "АЗ ПОДМЯНАТА":

    Това,че България непрекъснато е съдена от ЕС от "великите разкрития" на прокуратурата ,само по себе си означава ,колко си прост ! Ама,тия обещетения ги плащаме всички ,не подкупните прокурори !

    Коментиран от #105

  • 101 АЗ ПОДМЯНАТА

    6 10 Отговор

    До коментар #77 от "Да се разкарат!":

    ИЗГОНЕНИТЕ ОЛИГАРСИ С МНОООГО ПАРИ ЗАВЗЕХА ВЛАСТТА СЕГА СКОРО ЩЕ СЕ ПРИБЕРАТ В БЪЛГАРИЯ А ВИЕ СЕ РАДВАЙТЕ НЕЗНАМ НА КАКВО ПАРИ ЛИ ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ НЕЗНАМ ЗАБЛУДЕНИ ШАРАНИ
  • 102 Котис

    11 3 Отговор
    Корумпираните прокурори в ареста за 24 часа!
  • 103 оня с коня

    4 8 Отговор

    До коментар #75 от "Трол":

    Въпросът ти би бил доста Заплашителен ако бе отправен от Началник в ДС от Ранния Соц към някой "Инакомислещ",защото след това следва Въдворяването му в Психиатрична Клиника от където няма излизане.В съвременна БГ отървала се без остатък от Руските "Кожени Куртки" на Держински и КГБ думите ти звучат смехотворно и супер Ретро.Та бих ти препоръчал Актуализация на Мисленето,но има опасност Мозъкът ти да не издържи и да се прецака непоправимо.

    Коментиран от #106

  • 104 питам

    7 8 Отговор

    До коментар #53 от "питам":

    Гледам, че на много хора им се нрави прокурорският и охранителският произвол в Бг/ И изобщо си искат Сталин и съветските репресии.
  • 105 АЗ ПОДМЯНАТА

    8 10 Отговор

    До коментар #100 от "Ммм...да":

    Е КОЙ ВЪРНА ПЛАНЪТ И КОЙГО ИЗПРАТИ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА НЯМА РАДЕВАТА ЗИМА НА ПАРТИЗАНИТЕ СЛЕЗЛИ ОТ ПЛАНИНАТА РАДВАТ СЕ НА ПАРИТЕ НО ТИ НА КАКВО СЕ РАДВАШ ТРУПОВЕ ИНФЛАЦИЯ КРИЗИ ТИНЯ ТИНЯ 70% БЪЛГАРИ НЕГЛАСУВАЛИ А НОВИТЕ ОПРАВАЧИ МЕСИИ РЕПРЕСИРАТ И НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ГРАЖДАНИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБИ ДПС ДА УЧАСТВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО ТОВА КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕЧЕ

    Коментиран от #117

  • 106 дрф

    7 3 Отговор

    До коментар #103 от "оня с коня":

    Бг не се е отървала от "кожените куртки, Дзержински и КГБ. ПРОКУРАТУРАТА И АНТИХУМАННИТЕ Ѝ МЕТОДИ СПРЯМО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА НЕПРОМЕНЕНИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК. И днес при новите прокуратурата е същата- сталинистка, постсъветска, целяща смърт по мъчителен начин.
  • 107 Стоян

    12 3 Отговор
    Ние сме странна държава.Главният прокурор се жалва,че има много познати системно изнудвани да дават подкупи,прокурори се оплакват на нас обикновенните хора /без никаква власт/,чистачки гонят затворници по улиците,а от другата страна заплатите си ги взимат,че и т.н. демесета си вървят неизменно.
  • 108 започна се

    8 8 Отговор
    Румен ли, Корни ли? Накой не си е направил труда да уведоми Рашков.
    Рашков се е увлякъл и не е хванал "правилните" престъпници. Сега оказва натиск върху прокуратурата да ги освободи.
  • 109 Centyrion

    8 3 Отговор
    А Вие как я мислите,или действайте или ще бъдат заведени дела ,срещу прокурори за саботиране на процеса,за отказ и шиканиране на разследване,и опит за прикриване на престъпления!В прокуратурата отдавна има нужда от чистка,тя е влязла в престъпен сговор с мафията,и единственото и действие е да прикрива престапления и да служи като бухалка за неудобни!
  • 110 въй

    12 8 Отговор
    А правителството на промяната даже още не е гласувано. По-добре да си направят отвод, защото после ще трябва да отговарят...
  • 111 стоян

    11 6 Отговор

    До коментар #30 от "Зяпнал":

    До 30 ком -другарю -четете а после плюйте и коментирайте -от Данс настоявали и искали прокуратурата да пуснат свидетеля срещу това свидетеля да дадял показания -а прокурорите отказват да го пуснат
  • 112 въй

    8 7 Отговор
    А правителството на промяната даже още не е гласувано. По-добре да си направят отвод, защото после ще трябва да отговарят...
  • 113 Хама

    12 1 Отговор
    Много хубаво пишете срещу корумпираните прокурори полицаи и пр.съд.Ама като имаше избори защо си избрахте пак същите бандити.Неразбрахте ли че едни и същи които държат парите,медиите и съда и прокуратурата бивши и наследниците им ви сменяват артистите които го играят леви , десни,патриоти и пр. а вие сте лупаците..И като има протести в София от най- паметните и смели българи защо си седите при ракийката па даже и ги псувате.
  • 114 става интересно

    9 11 Отговор
    Рашков издаде заверата. Румен оплете конците.
  • 115 И. Иванов

    2 12 Отговор

    До коментар #87 от "А бе":

    Не засуквай нещата! Точно така трябва да постъпят разследващите, за да не нарушат закона, защото не могат да мръднат от дома му в противен случай и да му осигурят защита. Прокурорите, обричате свидетеля на път към безвремието и тоя тип ще ви легне на съвестта! Надявам се да не бъде само на съвестта ви - ще отговаряте пред Бога и пред Закона за това си деяние. 60 милиона са много пари, но няма да помогнат на вас - ваш ред е да изгорите като бушони.
  • 116 Ясно

    12 3 Отговор
    Шефът на ГДБОП е подходил неправилно към прокурорите, като ги е заплашил вербално, вместо да ги стимулира материално. Така не се работи, другарю...
  • 117 Ммм...да

    1 7 Отговор

    До коментар #105 от "АЗ ПОДМЯНАТА":

    Нарича се Демокрация.Управление на малцинството .Сърди се на гърците.Те са го формулирали така.
  • 118 Драк

    12 6 Отговор
    НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА Е ОПИТ ЗА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ДАВАЩИТЕ СЪВЕТИ НА ТИКВАТА И ГЕШЕФТУРАТА . ВСЪЩНОСТ ГЕШЕ/Ф / ЗАЩО ТИКВАТА НЕ Е В АРЕСТА ?
  • 119 гражданин

    5 11 Отговор
    Рашков ще трябва да отговаря. РР е шах! Бъдещето на съпредседателите става неясно.
  • 120 Тиквето 🎃

    4 11 Отговор
    Кво ревете бе,абдали ! На това правителство първите 100 дни ,че им ги превърнем в кошмар.Отсега стегам бригадите на Стъки, да разколачат целата държава.После пак ,че дойдете при мене.
  • 121 Тук

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "дрф":

    Те големите дела ги държат "на трупчета". И на тях ще им дойде времето, когато да бъдат използвани. Нима смятате, че политици, магистрати и други важни особи нямат прегрешения, които да са документирани и да отлежават правилния момент?
  • 122 Роки

    15 5 Отговор
    Това не са прокурори, а подкупни мошеници. Уплашиха се, че свидетелят ще проговори в ГДБОП и ще разкрие схемите на Бибитко, където всички от ГЕРБ са навързани.

    Коментиран от #138

  • 123 Съдът

    10 1 Отговор

    До коментар #86 от "Тц!":

    Съдът работи с листчета от Черния, обаждания от Гешев, парички от мафията и такива неща... Доказателствата са последното, с което работи
  • 124 Смехурко

    8 6 Отговор
    Прокуратурата шокирана......, нещо е много нервна напоследък!?
  • 125 Да,бе

    11 4 Отговор
    Как пък някой не ги натисна да разследват чекмеджетата,а?Много има за чистене в правосъдното блато и не само каскета.
  • 126 фбр

    8 6 Отговор

    До коментар #71 от "АЗ ПОДМЯНАТА":

    Тъпо типично по герберски

    Коментиран от #137, #151

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Мазньо

    9 6 Отговор
    „Наблюдаващият прокурор е получил условие да се измени мярката за неотклонение в по-лека такава, което би довело до освобождаване от наказателна отговорност."
    Тия каки съвсем са се смарангясали,как изменение на мярката за неотклонение ще те освободи от наказателна отговорност?Това не е Прокуратура,а само куратура.
  • 129 Да,бе

    8 6 Отговор
    Явно в България няма прокуратура,а само една крадлива гангрена за изрязване.

    Коментиран от #136

  • 130 Дани

    6 7 Отговор
    Тези държавни трантутници ревнаха и да се защитават и да бранят каскета свърши се със спокойствието ви няма го диктатора бб и сие и да ви бранят времето ви дойде и сега колкото и да ревете идва краят ви наспокойствието ви а коскета вън и не всявайте паника при хората а се спасявайте защото защитавате кродците и мафиотите а не сте в услуга на правдата вън и в цатвора
  • 131 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    7 3 Отговор
    САЩ няма да простят гаврата с Магнитски!
  • 132 Хммм

    8 5 Отговор
    Имам чувството, че натискът идва от Банкя към каскета(Братиньо) ,и така по линията ,за да се спъне разследването.
  • 133 Бай Гошо

    5 9 Отговор
    Ченгесарските номера продължават: като нямат доказателства, милиционерите се опитват да прехвърлят провала на разследването си върху прокуратурата или съда. Пияна работа
  • 134 ЛаТераЛен ТУУЛ

    4 2 Отговор
    Докато главен е Гешев , така ще бъде ! Избраният лично от Бойко работи избирателно и по желание на ВОЖДА си ! Махнете го и тогава ще е шоуто !
  • 135 дедя

    3 2 Отговор
    Герберски калинки и мисирки подлоги на каскета ще ви заплашват като не си вършите работата,а само по кафета и чакалета ходите аистича срока на сересетата няма да събират само с доказателства а вие да ги унищожавате кога ще вкарате убиеца на Милен Цветков в затвора съд и за мутрите на МАФИЯТА бо----и
  • 136 АЗ ПОДМЯНАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #129 от "Да,бе":

    КОЙГО КАЗВА ПАРТИЗАНИТЕ С ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРЧЕТА 1944 ГОД БКП МЕСИИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА
  • 137 АЗ ПОДМЯНАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #126 от "фбр":

    КОЙ ГО КАЗВА КОМУНИСТ ПАРТИЗАНИН ОТ 1944 ГОД ОПОМНЕТЕ СЕ ФАЛШИВИ МЕСИИ
  • 138 АЗ ПОДМЯНАТА

    5 3 Отговор

    До коментар #122 от "Роки":

    ЗАЩО ГЕРБ ЗАЩО НЕ БКП МИЛИОНЕРИТЕ НАПРИМЕР ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ НЯКОЛКО ПЪТИ НАПРИМЕР ОТ 90 ГОД ЗАЩО ПРОПУСКАТЕ ПРЕДИШНИТЕ ПАРТИЗАНИ ФАЛШИВИ
  • 139 Кет

    5 2 Отговор
    Бай ни рашко ни връща във 1984год
  • 140 БАДЖАНАК

    2 0 Отговор
    И АЗ ИСКАМ ДА СЕ ОПЛАЧА: Д€$И МНОГО ГОЛЯМ НАТИ$К МИ ОКАЗВА....,тя мъж НЯМА ЛИ $И!?!?!
  • 141 Мими

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Да си вършиш работата не е натиск, но някой да настоява как да си я вършиш е безобразие. Вие не искате ли да разберете точно какво е станало с нашите 53 млн. лева и въпросното лице да си понесе наказанието?
  • 142 Мими

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Съдията Дред":

    Всъщност точно ГДБОП искат домашен арест, тях кой да ги разследва? Май не сте прочели статията.

    Коментиран от #148

  • 143 Василева

    4 3 Отговор
    Рашков ще освободи заподозрения ,когато признае,че е дал парите на Борисов.Не е важна истината, а да се унищожи Борисов.С тази задача е натоварен Рашков.Вместо да започнем да работим за хората,ние продължаваме със злобата.Аз като човек гласувала напълно съзнателно за ГЕРБ имам ли право да остана в България?
  • 144 Василева

    6 1 Отговор
    Пари от лот 5на„Хемус”са теглени до началото на август или септември.От 12май на власт е Рашков и неговите хора.Защо не спряха кражбата на остатъкът от парите.Къде е бил ДАНС на Рашков.

    Коментиран от #146

  • 145 магнит

    1 1 Отговор
    Преодоляването на политическата криза, която е и национална, може да се случи само чрез нова съдебна система. И отваряне на пътя към започването на съдебни процеси основани на законите на правото, но не и на законите на мръсните пари. Дела водещи до положителни съдебни присъди със затвор и конфискация. Дела срещу всички членове на корупцията и мафията - олигарси, политици, общински служители, общественици, лица от подземния свят, всякакви престъпници и грабители. Такива, за които се изнася информация чрез Магнитски, разни офшорни списъци, списъци на местни и международни служби за борба с корупцията и организираната престъпност. И забраната на подобни лица и осъждани престъпници да заемат каквато и да е държавническа служба - от чистач до президент.
  • 146 Дядя

    3 3 Отговор

    До коментар #144 от "Василева":

    "Къде е бил ДАНС на Рашков" Моме, нещо си в грешка, ДАНС не е на подчинение на Рашков! То и друите ти размисли са нефелни, ама що да ти отварям очите!
  • 147 Селяндур

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Аха...":

    Който е като кон с капаци , и отрича очевидната истина , няма как да не е много праз... Акъла ти още седи в Банкя , а кирчовците ти го слагат във вас... Какво общо има тъпотията на Дамаджан с твоята , кажи сам , ако можеш...!!!
  • 148 Дядя

    2 3 Отговор

    До коментар #142 от "Мими":

    "...отново по предложение на разследващите органи, беше поискано от Софийския градски съд постоянна мярка за неотклонение задържане под стража..." и "Съдът постанови домашен арест." Нещата са написани некадърно. Предполагам, че за да пропей му е обещано нещо от разследващите и те искат от прокуратурата споразумение с обвинения за да стане свидетел. И май затова прокуратурата се опъва, да не се разнищят нещата докрай!
  • 149 А бе , .лупак

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Скакауец":

    Ти като си праз .ухач , тракай си с токчетата по " Възраждане " , и не се ври сред умните хора. Това гейевете , все се мислите за по големи от другите хора , ма само алкъта ти е голяма , не мозъка.
  • 150 вие

    3 2 Отговор
    Мафиоти ли сте, вече на много хора започна да се изяснява картинката. Не може да се прикриват и оневиняват крадци и грабители. Ключовият участник в огробните пари по Хемус далаверата, нека се поеме през МВР и да започне пълномащабно рзследване на участниците в тази кражба за стотици милиони. И всичко да се изнесе предварително в пред обществото. Пълна прозрачност. По този начин трябва да се подходи и към всички останали кражби на държавни и европейски средства. Така трябва и да се окаже обществен натиск за справедливо разследване и правораздаване,
  • 151 АЗ ПОДМЯНАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #126 от "фбр":

    НЕЩО ДРУГО ЗНАЕШ ЛИ МОЖЕШ ЛИ ИЛИ СИ КАТО КОН С КАПАЦИ КАТО УНИЩОЖИТЕ ГЕРБ ТОГАВА КОЙ ЩЕ ВИ Е ВРАГЪТ КОЙ КОМУНДЕТА
  • 152 Има натиск

    3 0 Отговор
    Но в крайна сметка няма нищо,чашкови постановки.Измислен свидетел,не е читав,а натиска безобразен.Изглежда държат Чашков с компромати,щото и неговата е мътна,щом се е развихрил като обезумял.Жалка картинка!Чашковите искат с трици маймуни да го докарат до " големи" злоупотреби.
  • 153 всичко пропада

    1 0 Отговор
    Тази вечер Румен Радев няма да може да спи
  • 154 бабаяга

    1 0 Отговор
    Отчаян съм от правосъдието след революциите па и преди това. Правото (не случайна асоциатива) се е превърнало в шахмат на интригите, като клеветите с действия няма как да се обвържат с наказвване, ьащото в покварени времена това наричат политика. Беззаконието е масовоо, като феномените на изчезващите народи. Покварата се съобразява какъв ее съдята а не съдята с правдата и почти недоказуемата истина. Чух от уста на "адвокат" че цифров запис не можел да се манипулира... това отрича числовите редици в математиката, аналогов да, но цифров... Да добавим и свидетелите на хонорар и още каква ли не гнусотиия! Това е репресивен орган отколкото саможертва на правдата. Това е катастрофа за поколенията след нас.
  • 155 Админ

    0 0 Отговор
    Нищо не разбрах от тая статия, кой какво искал и казал ама пълна боза, ако ни е такава съдебната система затова сме в това пложение.Забележете, двама разследващи полицаи и трима наблюдаващи прокурори, е а сетете се защо е така?

    Коментиран от #157

  • 156 СВД

    0 0 Отговор
    Да накараш магистрат и някакъв подобен даржавен хрантутник да работи, макар и формално в почивни и празнични дни е кауза пердута! В началото на демокрацията, при първото управление на СДС, адвокатите и корумпирани лекари взеха властта и вече над четвърт век само усвояват. Престъпникът е задържан в петък, в събота му изтича 24 ч. срок за задържане и ако някой прокорор благоволи, ще го задържи за 72 часа, ако не полицая или трябва да наруши правата на престъпника и не го освободи, или да го освободи и сетне пак да отговаря, че е пуснал опасен човек.
  • 157 Чук и Гек

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "Админ":

    И ние не разбрахме, но Чук допуска, че при тези обстоятелства, престъпилия закона няма нужда от адвокат! Изобщо, всичко с диплома на юрист, което е без полицейски правомощия, разсъждава като защитник на престъпниците! Дори преподавател от такъв тип в Симеоново, вместо да научи обучаемите как да го подведат под отговорност, с наслада казва, че това няма да мине, другото няма да стане, следващото ще отпадне в съда и ето резултата!
  • 158 Хххх

    2 0 Отговор
    Тъпанар до тъпанар под Каскета !!!! Жалко ,че такива недоразумения решават и в много случаи убиват живота на много хора !!!!Баста клика !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове