Last news in Fakti

14 Декември, 2021 09:56 2 165 22

Мартин Димитров поиска и от новия енергиен министър да открие пътната карта с Москва

  • пътна карта-
  • газопреносна мрежа-
  • газпром-
  • москва-
  • мартин димитров-
  • александър николов

Икономистът изискваше и от служебния енергиен министър Андрей Живков да издири "изгубената" пътна карта, но той така и не успя да я намери

Мартин Димитров поиска и от новия енергиен министър да открие пътната карта с Москва - 1
Снимка: БГНЕС

"Поисках от новия министър на енергетиката да бъде намерена "изгубената" пътна карта за развитие на газопреносната мрежа с Москва". Toва съобщи икономистът и народен представител и в 47-мото Народно събрание Мартин Димитров, който е част от парламентарната група на "Демократична България".

Припомняме, че икономистът изискваше и от служебния енергиен министър Андрей Живков да издири "изгубената" пътна карта, но той така и не успя да я намери.

"Важно е да знаем какви ангажименти са поети и защо България се отказа от 1 млрд. долара неустойки от предишния договор", допълва Димитров.

А съмненията, че с действията си правителствата на Бойко Борисов са ощетили с милиарди българския народ в полза на Русия, ще останат, докато не видим най-после прословутата пътна карта за развитие на газопреносната мрежа с Москва. А когато я видим, тези съмнения могат да се затвърдят като факт. Да се надяваме, че новият министър на енергетиката Александър Николов ще успее да я намери.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    19 4 Отговор
    В чекмеджето е при пачките и кюлчетата.
  • 2 Абе

    11 13 Отговор
    не мога да повярвам, ДъБъ се интересува от руски проекти?! хихи

    Коментиран от #16

  • 3 Притча

    20 16 Отговор
    Заяждането ни с Москва НИКОГА НЕ Е БИЛО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ОРГАНИЗЪМ!

    Коментиран от #15

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 6 Отговор
    КЕВР БОРИСОВ мутри и мафиото престъпници
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тодор Правешки

    15 20 Отговор
    Мартинов, ровиш където не трябва! Губернатор Митрофанова няма да е доволна, Румен "Слънцето " Решетников тоже, а миролюбивия Вова Къси може да ти прати чай с полоний...

    Коментиран от #19

  • 7 Правилно

    18 2 Отговор
    Трябва да се знае какво пише в тази пътна карта, това касае националната сигурност.
  • 8 Някой

    15 1 Отговор
    Като картата в БГ се е загубила,навярно от руската страна си я пазят. Става въпрос за развитие на газопреносна мрежа, не може карта да има само в БГ,има я и Русия.Да я поискат от там.Нали става дума за бизнес,който трябва да е полезен и за двете страни?
  • 9 ОцелялОтГрабежаСДСарскиБългарин

    11 8 Отговор
    До кога ще ни досаждате с този Ецльо !? Кой е той? Какво може? Какво знае,че непрекъснато да му давате трибуна!?
    Молим Ви, пожалете ни поне за коледните и новогодишните празници!

    Коментиран от #13

  • 10 vggbfvb

    12 9 Отговор
    Това люхото е основна причина в момента АЕЦ Белене да не е готов и да не печелим огромни суми от износ на ток. Скрий се някъде моето момче и не мъти водата на разума.

    Коментиран от #14

  • 11 добре

    12 1 Отговор
    Нека видим стиска ли му на новият енергиен министър да се изправи срещу мафията.
  • 12 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    8 3 Отговор
    Когато се намери, тези чиновници, които са участвали в подписването и съхранението в архива, а сега мълчат да бъдат уволнени веднага.
  • 13 Цола Драгойчева

    9 6 Отговор

    До коментар #9 от "ОцелялОтГрабежаСДСарскиБългарин":

    Абсолютно вярно, товарищ! Подкрепям! Трябва БСТВ да се върти на мястото на БТВ и НОВА, и право на мнение да имат само Румен Грипенов Решетников, Нинова, Р.Овч., Гечев, Масларова и Костя Копейкин! Жан Виденов може, но само от време на време...

    Коментиран от #20

  • 14 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "vggbfvb":

    Ако искаме още нови атомни реактора, най-добре те отново да са в Козлодуй, а не в Белене. АЕЦ Белене е мъртвороден, от "мадридския мошеник", никога няма да заработи. Тези "бизнесмени", които сте закупили на безценица земя в Белене, с надеждата да я продадете скъпо покрай АЕЦ. Ще трябва да се преквалифицирате, от "енергетици" в овчари, кравари, комбайнери, селски пъдари ... Това са "новите" перспективите за бизнес в Белене или да разпродавате земята там. Най-много реакторите купени от Москва за Белане да отидат в АЕЦ Козлодуй като 7 и 8 блок. А още по-вероятно след 10-15 години света да премине на нови технологии, като ториеви реактори или термоядрени реактори(изкуствени слънца) или зелени водородни технологии ... И купените реактори за АЕЦ Беляне да отидат за скрап.
  • 15 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Притча":

    "Заяждането ни с Москва НИКОГА НЕ Е БИЛО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ОРГАНИЗЪМ!" Същото важи и за СЕРВИЛНОТО поведение към Москва. Как пък не се появи един български политик, който нито да е ченге лакей на Москва, нито враг на Москва заради Запада.
  • 16 гошо

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    доколкото съм чувал, мавтинчо се интевесува пведимно от "биоговива". в частност - от далавевите с тях. зеуен е, демек. ;)
  • 17 НЦВ

    3 6 Отговор
    Мартинее, я се разхождай из парка и се радвай,че си дупедат ,защото в момента когато, подкрепи правителство с Нинова ,знай ,че никой от София ,няма да те бръсне за слива ! Ти си толкова десен, колкото левия ми чепик ! Гладен щеходиш ! Да знаеш!
  • 18 Калъчев

    5 3 Отговор
    Арестувате теменужката и нейния гуру тиквочев и всичко ще изскочи много бързо. Кражби на милиарди!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Нов виц

    2 2 Отговор
    По времето на управлението на ГРОБ-Щайката, Мафтично закъснял за работа в Парламента и Цачова го скастрила: "Защо закъснявате І? Взимаме важни решения, а нямаме кворум зарад вас!"
    Мафтично отговорил сконфузено:"Ами, вахсхождах се с господина Костов."
    Подир него де появил и Костов, а Цачова скастрила и него:"Защо закъснявате."
    Костов гордо и отговорил:"Разхождах из парка домашния си любимец."
  • 22 Чашков

    0 0 Отговор
    Почвам да я търся,асо спатия ли беше?Няма да оставя тая работа така,между две дамаджани една карта не можете да намерите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове