Last news in Fakti

15 Декември, 2021 09:09 3 401 29

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега

  • владислав панев-
  • селфи-
  • пеевски-
  • несполучлив опит-
  • шега

"Но за мен проблемите трябва да са видими, защото така се решават – когато са пред нас, когато си спомняме, че Пеевски в парламента е проблем”, добави депутатът от ДБ.

Панев: Съжалявам за снимката с Пеевски, беше несполучлив опит за шега - 1
Снимка: Нова телевизия

„Съжалявам за снимката с Делян Пеевски. Очевидно беше несполучлив опит за шега. Идеята ѝ беше, че Пеевски е сред нас в парламента и това наистина е проблем. Той е символ на завладяната държава”, заяви в ефира на „Здравей, България” депутатът от „Демократична България” Владислав Панев. Той подаде оставка като зам.-председател на ПГ на коалицията именно заради селфито. Панев посочи, че е искал да покаже проблема, в лицето на депутата от ДПС.
„Аз съм свикнал да не замитам проблемите под килима. Ядосах голяма част от последователите си, за което съжалявам – неподходящо чувство за хумор, може би. Но за мен проблемите трябва да са видими, защото така се решават – когато са пред нас, когато си спомняме, че Пеевски в парламента е проблем”, добави депутатът от ДБ.

Панев коментира и искането на КЕВР за увеличаването на цената на тока. Той е на мнение, че това е „атака по устав срещу новото правителство”.
„КЕВР наистина следва буквата на закона, която предвижда от 1 януари да има възможност за корекция на цените, ако пазарните условия са доста променени спрямо приетите цени на 1 юли. В същото време това предложение идва в деня, в който Кирил Петков се закле и обясни, че един от първите ангажименти на новото правителство ще бъде да не се повишават цените”, заяви Панев и добави, че според него това е направено умишлено, тъй като голяма част от членовете на Комисията са избрани от предишното управление.

Депутатът е на мнение, че предложението за увеличение на цените не е пазарен подход, а по-скоро било направено, за да се създаде дискомфорт на новото управление.

„Какво се получава в този момент? Всички българи ще плащат парното на софиянци, което никак не е честно. Това се дължи на десетилетия безотговорно и корумпирано управление на „Топлофикация”, смята Панев.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рашков

    33 2 Отговор
    Е.... така на шега си и в парламента, глупаци продажни!
  • 4 pepi777

    15 8 Отговор
    Простено ти е Панев, стига си се жалвал вече и почвай работа!
  • 5 Бивш Гербер

    20 2 Отговор
    Глупа..к
  • 6 Говедар

    37 3 Отговор
    Ами ,като ти гледам телешкия възторг изписан на лицето ти на фотото,разбирам ,че и акъла ти е под нивото на моите говеда .Каква шега, какъв майтап бре? Тия дето са ти гласували доверие да те пратят у Парламента да не са те пратили на цирк да си играеш ?
  • 7 Очевидец

    25 2 Отговор
    Колко си жалък!
  • 8 big

    9 7 Отговор
    Пълна глупост! Снимка, като снимка, дори след време ще бъде много ценна! Това е все едно: Байдън, Меркел, Макрон и други да съжаляват и ръсят главите си с пепел заради снимките с Путин! Това е политика, а политиката не е изтъкана от морал и честност!
  • 9 Червени бузки

    7 13 Отговор
    Трябва да си голям комплексар за да се оправдаваш и извиняваш за една снимка с народен представител в бг парламент. Пеевски да не е прокажен? Парламентарист е.
  • 10 Обект

    13 2 Отговор
    Важното е Пеевски и Цацата да влязат в затвора, за да има инвестиционна сигурност у нас, и инвеститорите да знаят, че няма да има повече безнаказано фалиране на банки.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Успех

    10 1 Отговор
    Боко в затвора
  • 13 Били

    9 5 Отговор
    КЕВР били създали ДИСКОМФОРТ на новото правителство.Кирил Петков вчера каза,че се надявал на 100 дни спокойствие.Ами те ще работят ли или ще се кефят,че са станали управляващи,а хората --"кучета ги яли".Свърши вече мантрата ГЕРБ са виновни за всичко.Сега гледаме вие какво ще направите.За проливните дъждове не е виновен Борисов.Тя и Нинова обеща безплатни детски градини,ама друг път .Обаче балъци се намериха достатъчно.
  • 14 свидетел

    13 0 Отговор
    шега, шега, ама изгоря ! да си политик означава и правилно да премерваш шегите си ! явно повечето в парламента не сте такива !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Даа!

    13 0 Отговор
    Ако беше някой пъпчив тинейджър- да те разбера.Но сериозен,улегнал мъж да не е разбрал,че фейса,инстаграми,сайтове са скрита пепелянка, която може да ухапе смъртоносно,дори след десетки години.Когато изобщо не подозираш.В личен план,съм убедил синовете си,да се изключат от тези мрежи,ако искат да са спокойни в бъдеще.И те го разбраха,че е правилно.Едно селфи,и ти съсипва всичко.Труд, образование, кариера.
  • 17 Кински

    9 1 Отговор
    Не се познавали ,ама това няма да е проблем да завъртят някоя далавера . Те и ГЕРБ нямат нищо общо с ДПС ,ама по тяхно време шишко дръпна най яките пачки от държавата .
  • 18 hummingbirds

    5 1 Отговор
    Не им вярваите на приказките!
    Вярваите на очите и разума си!
    Тези паразити са дошли на тази Земя за да спечелят дълго съществуване в АДА и са го спечелили отдавна!
    Всяка секунда която седят тук е година в адските светове!
  • 19 Дааа

    8 1 Отговор
    Докоснеш ли се до прокажените от дпс, така става.
  • 20 Един

    6 0 Отговор
    При сектантите от градската десница има дефицит на чувство за хумор.
  • 21 Аристотел

    4 0 Отговор
    Не съм съгласен, че да си глупав не е порок !
  • 22 Друг

    2 1 Отговор
    За толкова прости ли ни имаш? От физиономията ти лъха двуличност и невежество!
  • 23 Ахмед Дръндарски

    2 1 Отговор
    Не че ако ти пратя Данчо ментата да ти бутне някой лев под масата и няма да ги вземеш де...смешник!
  • 24 Бела

    1 0 Отговор
    Хахахах Седнал умнокрасивия Панев да се оправдава. Сега ще си търпи последствията ...
  • 25 Васил

    1 0 Отговор
    От Демократична България по-голяма шега няма обаче, затова и другият път няма да са в парламента!
  • 26 Тошо

    0 0 Отговор
    Спокойно Владе, ти поне си доста успешна смешка
  • 27 Катя

    0 0 Отговор
    Абе голяма издънка. Те в ДБ само такива събират
  • 28 Калин

    1 0 Отговор
    Проблем е, че такива недоразумения като Панев са част от парламента
  • 29 Мартин

    1 0 Отговор
    Владо Панев ясно показа с какъв "капацитет" разполага! Всичките кадри на олигарха Иво Прокопиев като Панев, Тома Белев и Борислав Сандов са такива смешници!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол