Last news in Fakti

15 Декември, 2021 09:56 1 833 30

Проф. Ангелов: Държим се доста двулично в НС

  • проф. костадин ангелов-
  • цени-
  • ток-
  • парно-
  • covid криза

По думите му се правят комисии за цените на тока и на парното, а не се прави такава за най-важната криза - COVID

Проф. Ангелов: Държим се доста двулично в НС - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Държим се доста двулично в НС още от първия ден. Това заяви проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ и допълни от трибуната в НС, че има ковид криза, а се обсъжда енергийната такава.

По думите му се правят комисии за цените на тока и на парното, а не се прави такава за най-важната криза - COVID.

"Заложени са човешки животи и ние ги губим", отсече още бившият здравен министър от кабинета "Борисов".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ти капацитет ли си бе клоун.

    42 7 Отговор
    Е ти капацитет ли си бе клоун.

    Коментиран от #4

  • 2 Грульо

    46 7 Отговор
    Продажен двуличник, като ботоксат е нормално да се държи двулично. Уж иска да спасява народа от ковит, а го убива с ковит геноцид, за да угоди на западните кукловоди.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 провинциалист

    30 5 Отговор

    До коментар #1 от "Е ти капацитет ли си бе клоун.":

    Не е капацитет, направо е кондензатор!
  • 5 гарант

    27 4 Отговор
    така, така ... в никакъв случай, при никакви обстоятелства да не се говори за енергетика!
  • 6 Смех

    30 4 Отговор
    верно е криза е Ковида , какво ще правим като дадохме толкова пари за безполезни вакцини и накрая хората не искат да се боцкат.... мани ми какво ще стане ако и спрат да се разболяват ужас 1300 лв за кромид пътека отиват на вятъра...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БОКО Е ГЪРМЯН ЗАЕК

    19 5 Отговор
    Работа, работа и ГЕРБ. На нас пандемия и война не ни трябват.
  • 9 ССсс

    30 5 Отговор
    Каква криза бе лакей???Още ли ти плащат???При 90% ваксинирани,в някои държави в Европа и пълни болници с ваксинирани,за каква криза говориме.Подготвят се ваксини и за деца от 5 до 12 години,които въобще не боледуват а ваксинирането на деца над 12 години започна,които също не боледуват.Абе този народ няма ли да прогледне и да разбере с какви лъжи го заливат ежедневно.Посягат на децата ви и ако вашия живот не е важен,или сте достатъчно тъъъъпи да не го разберете,поне пазете децта си и само заради идеята да ги ваксинират,трябва да ви светне червената лампа,че нещо не е в ред.
  • 10 Народен съд

    28 4 Отговор
    Години наред с заплата над 70 хил на месец.Да не лекува повече никога и тъмничен затвор за 15 г.Блгодаря това е истината не съдии,прок и тема подобни
  • 11 Шофьорът на джипката да забави темповете

    30 4 Отговор
    Герб е токсична партия и е по опасна от КОВИД-19
  • 12 Заради ГЕРБ

    27 4 Отговор
    Хората нямат пари да си платят тока
  • 13 А бе

    27 4 Отговор
    Ти си двуличен навсякъде, не само в нс.
  • 14 един от многото

    26 3 Отговор
    Сега им е криво , че никой не ги бръсне за слива. Бързо забравиха , че правеха в парламента каквото си искат и когато си искат. Време е да се научат , че колелото се върти и в момента те са отдолу , в калта , нямат думата и всичките им предложения ще се разглеждат под лупа , а при гласуване , ще се от към страната на малцинството. Лошо е , но народа е казал , на каквото си постелиш , на това , ще легнеш!
  • 15 питащ

    26 2 Отговор
    Е кво стана с ваксините Астра Зенека - 18 милиона дози дето ги поръчахте Вие ?
  • 16 охлюв

    22 3 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    нали вие разправяхте че хората умират със или без ковид , така или иначе ? Увеличил се е броят на починалите на хората от 70 - 84 години. И това че са доживяли до старини не е ваша заслуга.

    Коментиран от #19

  • 17 не на вакс

    14 1 Отговор
    Този господин е изключително нагъл, за да иска ваксинация и сертификати за всички служители. Не може да сравняваш държавна институция с дискотека или бар. Правителството да не му се връзва и да налага задължителни сертификати и ваксини в администрацията, защото за 10 дена ще се срине подкрепата за него. От къде на къде ще сравняваш един човек, който работи сам в кабинет осем часа със сборище, където стотици пияни танцуват и крещят един в друг. Еднаквият аршин в случая е чиста пропаганда и демагогия, защото това са несравними неща.

    Коментиран от #21

  • 18 Сивата чапла

    10 0 Отговор
    Стига грижи, че не останахме!
  • 19 Насила

    1 17 Отговор

    До коментар #16 от "охлюв":

    Насила на човек нищо не може да се даде.Факт е,че безумно много хора умряха от ковид за кратко време Другите починали от старост не се броят в тази статистика.Аз лично,вярвам,че умират хората от ковид,защото имам познати незавършели 60 ,починали точно от ковид.Никой не е застрахован и правителството трябва да взима мерки и да определя правила.Кацаров беше инструктиран нищо да не прави,за да се спечелят на изборите, хората с магарешки инат,които по принцип отричат всичко.Не може принципът да е"Който умрял,умрял"
  • 20 Прав е

    8 0 Отговор
    Все пак, говори за себе си. Кой може да го познава по добре от самия него?
  • 21 Закони и правила

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "не на вакс":

    Закони и правила се правят за всички хора,а не за отделни индивиди.Във всеки случай ,новите стават смешни,когато без да мислят,отричат всичко предложено от опозицията,ама после щат нещат, ще променят решенията си.Уж са сериозни хора,а постъпват като деца--първо "Няма пък",а после "Предлагаме същото"
  • 22 ЕВРО НЮЗ

    7 0 Отговор
    Това е основно изискване за влизане в политиката. Трябва да бъдеш крадец, , двуличен мошеник. Какво се опитва да се измъква тоя
  • 23 !!!?

    5 4 Отговор
    При Боко имахме еднолично управление, а сега - двулично ! Да ни е честита промяната !!!?
  • 24 Guest

    5 0 Отговор
    Кога ще му бъде потърсена наказателна отговорност на тоя , бяха много силни ма думи как щяли да накажат всички злоупотребили , ама нещо нищо не се случва
  • 25 Анонимен

    11 0 Отговор
    Гледай си докторлъка и не се задълбочава защото с лакирани нокти нищо не може да се направи
  • 26 НЯКОЙ

    10 0 Отговор
    Вие сте многолични г-н Ангелов, според вятъра! Не знам какво правите в Парламента, освен да пречите?
  • 27 Един

    11 0 Отговор
    от най - големите двуличници и интриганти , фалш във всичко , че и косата му !
  • 28 Антигербер

    9 0 Отговор
    Герберастите са двуличници.
  • 29 Скакауец

    3 0 Отговор
    "Държим се доста двулично в НС още от първия ден."
    Ми Коци, вие се държахте така и до последния си ден...
  • 30 Дани

    1 0 Отговор
    Ти очиларко си най големият двуличник и понеже не си кадърен лекар се насади в парламента на топло и с голяма заплатка ако имаш джстойнство ако си обичаш професията по добре напусни парламента и упражнявай лекарската си професия но дали имаш достойнство едва ли
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове