Last news in Fakti

18 Декември, 2021 17:41 7 218 36

Ивайло Дичев: Нинова се е хванала за стола с всички сили

  • ивайло дичев-
  • правителство-
  • коалиция-
  • корнелия нинова

Това ще е коалиция на малките стъпки, заяви културният антрополог

Ивайло Дичев: Нинова се е хванала за стола с всички сили - 1

"Има такъв народ" провали два пъти възможното правителство. Нинова се е хванала за стола с всички сили. Много неща в програмата на БСП противоречат на другите партньори. Това ще е коалиция на малките стъпки". Това заяви културният антрополог Ивайло Дичев в студиото на "Офанзива".

По думите му темата за зеления сертификат е потенциален конфликт между коалиционните партньори. "Зелената сделка ще раздели депутатите, много тях са лично заинтерсовани да продават ток", смята той.

За него е логично най-много да загуби БСП, защото е в компанията на либерални и десни формации. "Нинова получи позицията си, за да може да каже, че БСП управляват. "Продължаваме промяната" се води от прагматичните цели, а не идеологическите догми. Нужни са компромисни хора, идващи от бизнеса", счита Дичев. И допълва, че относно Македония сме предали националния си интерес.

"Можем да постигнем обединение в една държава без кръв, но се опъваме. Защо? За да спечелят Каракачанов и Нинова още някой глас. Не сме ли виновни 12 000 евреи да бъдат депортирани? Пропуснали сме Хитлеристките войски да нападнат Югославия. Предишните комунисти изведнъж направиха рязък завой. Сега БСП се обижда на борбата срещу фашизма. Трябва да поемем нашата вина", коментира антропологът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    27 11 Отговор
    Малее , колко ли е учил този , за да стигне до това прозрение...!!! Виждам , че ние , коментираме , коментираме , а от дни никой не вижда каква била работата... Ученото си е учено...!!!
  • 2 палеонтолог

    49 14 Отговор
    Нинова представлява избирателите си, а ние не и разрешаваме да ви отсъпва стола!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гадно

    48 6 Отговор
    И тоя тълкува събитията от втората световна война както дявола евангилието.
  • 7 ген Столти

    44 5 Отговор
    Ученото си е учено, особено когато се казва Дичев, него и в клозет да затвориш гладен няма да остане.
  • 8 3.14К

    58 8 Отговор
    Ивайло Дичев редовният анализатор на DW е срам за професорското съсловие. Тотален провал при Любо офанзивата днес.
  • 9 А бе

    17 39 Отговор
    Тя накрая ще се хване за палците, но само почакайте.
  • 10 Перо

    33 3 Отговор
    Защо не се ограмоти,преди да коментираш небивалици?
  • 11 Другарката

    10 35 Отговор
    Курнела е на стола и стола е в нея
  • 12 Ивайло Дичев? По добре Нинова отколкото

    47 9 Отговор
    Кирчо Добрев и Гергов в Компания на Сикаджийската Мафия!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сивата чапла

    39 3 Отговор
    Наистина ли сме допуснали войските на Хитлер да влязат в Югославия? И за евреите от Македонско? .............................. А може би и за концлагерите в Полша имаме основна вина, а може би и нашите банки са спонсорирали ефрейторчето художник? ................................ Как може да има такива мекотели? Македония в тоя си вид, вече Северна, няма ли да поеме вината за евреите, ако изобщо трябва да се коментира. Нейна земя, нейни евреи. Или земята не е тяхна, а наша? Егати гад нярите1!

    Коментиран от #30

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 червен маргинал

    22 36 Отговор
    За разлика от досегашните коментиращи ,аз Дичев не го познавам - в смисъл не съм му чел коментариите и анализите, но виж за Курнелия ,само едно ще кажа ... хванала се е за стола, като удавник за сламка и плъх за въже от потъващ кораб, защото е наясно , че след скорошното разпадане на тази безпринципна коалиция , за нея не само лидерското място в БСП, но и Парламент повече няма да види .
  • 17 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    9 29 Отговор
    Точно така ПРОБЛЕМА със С. МАКЕДОНИЯ идва от това: "за да спечелят Каракачанов и Нинова още някой глас."
  • 18 убитият да влезе

    31 2 Отговор
    Този "антрополог" отдавна бленува да признаваме някаква вина, ама защо да го правим и заради чий интерес не споменава, само намеква че макетата ще бъдели доволни, обаче за нашите хора пребити и убити там според него няма да търсим извинение, а значи отговорът е ясен

    Коментиран от #22, #25

  • 19 Кинжал

    38 5 Отговор
    Няма защо да коментираш точно Нинова, Дичев! Не се притеснявай, тя няма никога да отправи към теб реплика - " Дичев, излез отвън да се разберем като мъже!" , а ще каже нежно "Дичев, ела скъпа да си побъбрим по женски!".
  • 20 Културен, културен

    11 19 Отговор
    Колко да е културен този антрополог? Но за Нинова е прав Някои некултурни политподлози смятат, че е умна като Топалов и е разиграла перфектно ходовете си.
  • 21 Софиянецо

    23 10 Отговор
    Свръхбогати социалисти, които са едри капиталисти, топ-енергетици с частни ВЕИ, бивши приватизатори, експлоататори на работническата класа и по презумпция едновременно с това защитаващи правата на наемния труд. Е, няма такова животно. Няма Социалистическа БСП. В България социалистическа партия няма.

    Коментиран от #23

  • 22 Сивата чапла

    20 1 Отговор

    До коментар #18 от "убитият да влезе":

    И двамата ми прадядовци са оставили костите си за тяхната свобода. И днес, да ми скачат и да имат претенции си е чиста политическа перверзия.
  • 23 Сивата чапла

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Софиянецо":

    Софиянецо, в света няма социалистическа партия във вида, който познаваме уж. Няма партия, която да иска всичко да е държавна собственост. ........... А знаеш ли, че едни от първите се софиянци са всъщност наследници на войниците, които са тръгнали обратно към София да търсят сметка на политиците.
  • 24 Софиянецо

    16 1 Отговор
    По света истинските социалистически партии не са с вождове-капиталисти. А що се отнася до софиянци, около 30-40 % от по -старите жителите на София са наследници на преселници от област Македония /Егейска, Вардарска/. Тези преселници са истинските български македонци. Ючбунар в София е бил населен почти изцяло от македонски преселници / и малко евреи в южната част/. Сега наричащите се македонци в РСМ са хора с български корени, но не с българско самосъзнание.
  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "убитият да влезе":

    Caми cмe cи винoвни
    1. Миниcтърът нa прocвeщeниeтo в Бългaрия 1881 – 1882, историкът специалист по Българска история прoф. Ирeчeк, e aвcтoунгaрcки шпиoнин oт вoeннoтo рзузнaвaнe...
    2. прoф. Вacил Злaтaрcки, кoрифeят нa Бългaрcкaтa Иcтoрия, e рeктoр нa CУ и същевременно руcки aгeнт...Видeн "визaнтoлoг", въпрeки, чe тaкaвa държaвa Визaнтия никoгa нe e cъщecтвувaлa...
    3. Бeшeвлиeв, eдин oт cъздaтeлитe нa "ПРAБЪЛГAРCКAТA OРДA НA ХAН ACПAРУХ" e пък видeн гъркoфил...
    4. .....чeт нямaт прoдaжницитe!

    OФИЦИAЛНAТA бългaрcкa иcтoрия e пълнa фaнтacмaгoрия cътвoрeнa oт чужди aгeнти и бългaри-прoдaжници. Имeннo пo тaзи причинa ca възмoжни вcякaкви мaнипулaции c нeя, eдни вчeрa, други днec....от
    „македонците“!!!
  • 26 Калчо

    4 1 Отговор
    Сериозно?
  • 27 Киряк

    6 8 Отговор
    ...кажи ЗЕЛЕ!
    Зелената сделка и зеления сертификат ще ги раздели, но зеленияТ вмирисан чорап ще ги слепи.
  • 28 Перо

    13 3 Отговор
    За пръв път виждам хем “културен”,хем неграмотен и прост антрополог!
  • 29 Чичо,

    10 3 Отговор
    не виждаш ли, че ставаш за смях на кокошките ? Смени спонсора, ако намериш такъв, който да публикува твойте безумни вариации върху различни теми. Явно, публиката в този сайт не е подходяща за "високото ти интелектуално ниво".
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гошо

    4 3 Отговор
    а ти що не се ффф.анеш за пау.ците?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мая

    5 1 Отговор
    Това ли са им грижите за хората да изискват ваксиниране с отрови. Подкрепяли зеления сертификат.
  • 34 тоя

    4 2 Отговор
    да си смени името и да отива някъде другаде(но по-далече) да се изявява като "антикултурен антрополог".
  • 35 Посетител

    3 2 Отговор
    Все бях чувал гадости от сороспията дичеф, но тая вечер надмина себе си! Накрая останах с впечатлението, че Любо Огнянов го отряза по-рано от предвиденото... Явно и на него му дойде в повече...
  • 36 Сандьо кан

    0 0 Отговор
    Един път и тоя културдрегер да каже нещо вярно: че антинародните избраници тотално оплескаха каузата Македония.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове