Last news in Fakti

6 Януари, 2022 21:20 1 974 32

Аталай: Обучението на правителството продължава много дълго

  • рамадан аталай-
  • дпс-
  • енергетика

Правителството много се забави, няма яснота за състоянието в енергетиката, каза Аталай

Аталай: Обучението на правителството продължава много дълго - 1
Кадър бТВ

Недостигът на енергия в целия свят след пандемията и повишаването на икономиката в Азия, в Америка и в Европа, както и недалновидността на лидерите доведе до това състояние, че в момента новото правителство се чуди как и по какъв начин да излезе от създалата се ситуация. Това каза в предаването „Лице в лице“ по бТВ Рамадан Аталай от ДПС.

По думите му правителството много се е забавило:

„Нямат яснота за състоянието в енергетиката, не търсят помощ. Имам чувството, че обучението им продължава много дълго, като че ли са все още в първия въпрос на конспекта, а изпитът вече е утре“.

Проблемът с интерконектора от Гърция е от 12 години, каза още той.

„Още в основата, в началото грешката е много голяма – че проектирането и строителството се даде на една проектна компания, а според нас то трябваше да бъде проект между двете държави – Гърция и България. Тогава зад тези фирми щяха да застанат много сериозни банкови институции и щяха да се получават съответните средства и както се построи „Балкански поток”, така щяхме да имаме и Гръцки поток“, отбеляза Аталай.

Според него има проблеми, които правителството няма как да разреши:

„Защото те с безотговорното си самочувствие излязоха и обясниха, че на 31 декември и на 1 януари ще потече газ от тази тръба. Днес обещаха тържествено, че юли месец това нещо ще се случи. Но няма как да се случи, защото за този проект ще са необходими едни допълнителни средства“.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айде и тоя пръдна

    43 7 Отговор
    Какво продължава бе на власт са от 2 седмици , що не ревахте когато тиквата беше на власт 12 години или ви тресе страх изменници !!!!
  • 2 Марш в Турция

    37 7 Отговор
    Аталай обича да яде свинско месо! Аталай е долна мазна свиня!
  • 3 Последния Софиянец

    12 3 Отговор
    Поздрави от Агора България пред Президентството!Празнуваме Йордановден с червено вино и баници.Когато сме най зле ,тъй да сме!

    Коментиран от #24

  • 4 Да та лай

    28 3 Отговор
    Когато разкарат гешеф и цацата, и започнат съдебни реформи, първата им работа трябва да бъде да забранят дЪпЪсъ и да конфискуват имуществото на повечето и корумпирани функционери.
  • 5 вижда се

    34 8 Отговор
    Долна ,гнусна , ислямистка сган ,крадяща и работеща срещу държавата !
  • 6 Да бе

    20 5 Отговор
    Няма проблем с обучението на правителството. Ще има проблем с герб, дпс и пр. при електронно правителство, без хартии за подправяне. Както и при електронното гласуване.
  • 7 Иван Грозни

    11 2 Отговор
    Дъ Пъ Съ шкембе чорба съ.
  • 8 Протестър

    10 11 Отговор
    Не харесвам дпсъ но агата е прав... Училище на чужд гръб...
  • 9 @#$_&&-+--&&

    0 2 Отговор
    ??????????
  • 10 Перо

    16 0 Отговор
    Според етническата партия 100 дни са 1 ден! Ако държавните престъпници бяха допуснали строежа на Южен поток и АЕЦ Белене, сега нямаше да има енергиини проблеми. Тепърва започва духането на супата от робското поведение и защитата на една група престъпници, държавни милионери от корупционни договори, чрез вътрешна информация за сделки с държавата за зелена енергия, студен резерв, ТЕЦ и ВЕЦ!
  • 11 Юсуф

    21 1 Отговор
    СУС БРЕ ТУКМАК,ТЕБЕ ТАКА ТРЯБВА ДА ТЕ РАЗТРЪСКАТ СЛУЖБИТЕ И НЯМА ДА ИМАШ ШАНС ДА ДОКАЖЕШ ЗУЛУМИТЕ И ТЕЖКИТЕ СИ МИЛИОНИ.
  • 12 Пенсионер

    8 2 Отговор
    Курнелия ще ги научи на всичко
  • 13 Стрелата

    7 5 Отговор
    Първо се научи да говориш Български коьпек аманама сиктимни.

    Коментиран от #16

  • 14 Байраме

    9 1 Отговор
    Агентът на ДС Вергил се изказа! Не разбирам как човек може да се продаде и да загърби професията си и да се превърне и доносник?!
  • 15 Много

    11 1 Отговор
    прост селски хитрец !
  • 16 Сиганин

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "Стрелата":

    Той български знае но ти като не знаеш турски не се излагай
  • 17 gggw

    11 4 Отговор
    пълна забрана за етническата партия ДПС... основанието - 100% етнически вот на изборите
  • 18 123456

    14 2 Отговор
    Видяхме как управлявахте до сега .За 10 години ги няма 850 000 души . Ако сме нормална държава ще има съд и последствия за геноцид срещу народа
  • 19 оня с коня

    7 9 Отговор
    странно ЗАЩО тук Русофилско-Радевото стадо скачаше възторжено от Дива радост че ДПС и ГЕРБ са Изолирани "ЗАВИНАГИ" В ПОЛИТИКАТА начиная от настоящия Парламент,а изведнъж приемат толкова навътре някакви изказвания от страна на ДПС и ГЕРБ!Случайно да се опасяват НЕ НА ШЕГА че Двете Партии плюс евентуалната подкрепа на Възраждане и с помощта на масовото недоволство на Преобладаващата част от Бълг. Народ КАТО НИЩО могат да Бастисат Кирчо и Кокорчо,след което идва и Черешката та Тортата - ИМПИЙЧМЪНТА на Радев?
  • 20 а муджа

    5 2 Отговор
    Ти ли умния?!Къш дърт,миризлив пръч...
  • 21 9689

    9 1 Отговор
    Паниката ги е завладяла.
  • 22 КРОКОДИЛА

    5 4 Отговор
    АБЕ ГОСПОДИНЕ НЕ РАЗБА ЛИ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА НЕГРАМОТНИ - СЪС ПОДАРЕНИ ДИПЛОМИ И САМО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ЗНАЯТ НЕЩО - ЧОВЕК БЕЗ МОЗЪК Е КАТО ДЪРВО БЕЗ КОРЕНИ - ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ НАКЛОНИ И ЩЕ ПАДНЕ ------- БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО ............................................................................................................................................................................................
  • 23 хихи

    2 2 Отговор
    е.и, учи, .би, учи
    Накрая ни на.бан, ни научен.
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    защо ме наричаш ХАХО в статията за наглите
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Някой си

    6 0 Отговор
    Кое му е правото на Аталай, той обиди младите завършили по света. Що не каже за купени дипломи и то на 100 %. Първата година 2002 не приеха я, научили как стоят нещата, тати от Холандия 10 хил евро и приеха я, много са с купени български университети. При живков имаше матури и днес заминалите през 1989 български турци идват и пишат книги. Страхотно умни са, но кога и в кой строй родената 1959 в Бг. И в Турция е продължилИ. Тия, които заминаха 1989 бяха умни, начетвни, трудолюбиви, а днес, който навън завърши е ок, от българските граждани, но много от тях едва ли биха се завърнали в Бг. Бг дипломи не стават и за тоалетна хартия както ни казват заминалите на запад, прогонени именно от вас крадците. Да ме извинят, но много крадохте дпсгерб, и др, но вие най много. А човек се ражда гол живее и гол умира. Бъдете здрави и много щастливи.
  • 27 анонимен

    2 1 Отговор
    Срещу 10 хил евро влязоха 2003 в Пловдив медицина. И още кво искате. Най заможните сте строители, за 10 месеца изкарваха на заоад по 50 хил. Най хубавите градове са смесените. А другите беднотия, изнасяне на запад. Ще ви погуби алчността и лекарите го казват, от честните и бедните. Те богатите са по болни. А имаше по тж европейски градове, а днес са в опадък, за селата села с три вдовици по на 80 г, масово, дори може би и Господин Василев не знае, относно някои села, има ги в картата на Бг, но следва и там промени, с изчезващи села и жители. Много трудности им предстоят на младите. Съсипани градове и села, около гръцката, турска граници и всичко е истини, а не държим на партии, политици, антипатия е при много хора, без значение религия, пол или вяра. Всички Аталай сме хора, но много се самозабравихте с герб комунистите и си мислеха отдолу, че ще продължат да крадат и да ви пълнят джобове, но всяко нещо има край, така, че господин Рашков, добре що е дойде и се спря с някои кражби, на възрастни хора. Отглеждаха животинки и на великтед 12 г всичко се крадеше. И това са ваши хора аталай на герб българи комунисти дс приятелите ви българи с връзки. Те не могат да се примирят. Цял живот командвали и искаха, а не бива. Енергията скъпа, а количките напълнени до горе с какво ли не в големите вериги.
  • 28 анонимен

    1 0 Отговор
    Упадък
  • 29 Стефан

    4 1 Отговор
    Ей това ДОНОСНИЦИТЕ разбирате от всичко, не разбрахте ли вече не сте на масата и баницата е далече, затова тихо и мирно, загубите ви тепърва започват.
  • 30 djemmil

    3 0 Отговор
    ДПС МНГО СА АЛЧНИ ЗА ВЛАС
  • 31 Аталай, Колко години се учите да

    0 0 Отговор
    говорите Български и още не се го на убили добре??
  • 32 Към 32 Научили добре!

    1 0 Отговор
    Научили добре!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове