Last news in Fakti

19 Януари, 2022 10:46 1 783 26

Тома Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект

  • тома биков-
  • радев-
  • консолидира-
  • управление-
  • архитект

Ние се опитвахме през нашия мандат да правим различни крачки и да заровим томахавката и за съжаление не успяхме, каза депутатът от ГЕРБ

Тома Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект - 1
Снимка: БГНЕС

Мандат, в който през цялото време, за съжаление, мина една конфронтационна линия спрямо предишното правителство, която доведе и до война между институциите в момент, в който българската държава трябваше да демонстрира единство. Така Тома Биков от ГЕРБ коментира пред БНТ първия мандат на Румен Радев.

Не виждам знаци от страна на президента, че и вторият му мандат няма да мине по този начин. Ние се опитвахме през нашия мандат да правим различни крачки и да заровим томахавката и за съжаление не успяхме. Може би той е човекът, който трябва да търси крачки, защото носи цялата отговорност за настоящото управление, смята Биков, цитиран от novini.bg. Намираме се в редица кризи, всички те изискват бързи решения. Ние не виждаме в момента изобщо да има потенциал за такъв подход.

"Президентът като архитект на настоящото управление би трябвало първо да консолидира собственото си управление и да направи така, че правителството да започне да решава проблемите на хората. Всичко останало, с лозунги, със заклинания, трябва да остане в рамките на първия мандат"

Според Биков президентът вече управлява страната и носи отговорност за настоящото управление. Подчерта, че свикването на КСНС не е право, а задължение на президента и каза, че има и други теми - като ценовата криза в енергетиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    29 7 Отговор
    Аман от нагаждачи като тоя забравил, че преди години се канеше да вкарва пародията на премиер в затвора.
  • 2 Президентът

    36 7 Отговор
    няма нужда от акъл на третокласни артисти - интриганти и фурнаджийски лопати , бе злобен и ехиден , бе !
  • 3 Бай Онзи

    28 7 Отговор
    Рашков ти го каза в очите -ИЗВЪН ИГРАТА СТЕ ! Да ти припомня ли твои изказвания отпреди няколко години , когато заявяваше че "борисов е най-големия престъпник и мястото му е в затвора" ? Забрави ли а , паляк ?
  • 4 Gost

    23 6 Отговор
    И този изпълзя от дупката, мислейки че сме забравили обществените му простотии. Не Биков, нищо не е забравено и никой не е забравен! Пише ви се сметката, мислете как ще я плащате! Много добре, че се обаждаш от време на време та да си и преамбюла на обвинението.
  • 5 Блез Паскал

    27 6 Отговор
    Дебилчето на г-жа Вълева продължава да Ръси мозъци!
    Егати партията (ГЕРБ) щом един Куклен актьор е водещ политик!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Комон сенс

    5 4 Отговор
    Колко дълбокомислено и важно изявление е свел Томата. Важно беше като 20-те думи "нали" от изявление на таксиджия.
    Нещо като следното:

    Радев трябва да оптимизира глобалните перслективи на основните приоритети на модерната визия на обществото с цел утвърждаване на деморкатичните ценности и постигане на конкретни резултати.

    Казах :))))
  • 8 Оппп...

    14 3 Отговор
    Биков, Биков, а управлението на ГЕРБ контролира, ли го Радев?
  • 9 биче с виме

    13 3 Отговор
    Биков крал ли е заедно с гроб/дпс шаката или само са му подхвърляли трохи , ако е първото ще лежи , ако е второто е много унизително
  • 10 Нели Василева

    13 5 Отговор
    Къде беше бе фишек нямашете в залата страх ли те от диктатора Радев едно време те беше страх и от диктатора Борисов спомяш ли бе Каунь

    Коментиран от #14

  • 11 Скакауец

    17 5 Отговор
    За отбелязване е, че цялата гербава "тежка артилерия" се е включила в залпов огън срещу Президента...Но нещо май са ви слаби кравичките, демек колкото и да се пънете, каквито и отрови да хвърляте по него, власт повече няма да видите, щото народът вече разбра, че освен да крадете за друго не ставате...А точно това никому не е нужно, а само на вас...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 реалист

    18 4 Отговор
    Радев е силен и достоен лидер и това не се харесва на шайката корупционери у нас⚠️☝️
  • 14 хахаха😂

    17 3 Отговор

    До коментар #10 от "Нели Василева":

    Те герберите се изсухлиха като поср.ни от парламента. Разпознаха се сами в речта на президента. Гузен негонен бяга!
  • 15 Ххххх

    14 3 Отговор
    Биков и цялата мутренска сган напуснаха залата на НС ! Позор за тези недоразумения !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Маг Магамет

    2 2 Отговор
    Гласовете му говорят- Не кради, Не лъжи, лакомията води до пръсване....
  • 18 ПСР

    10 2 Отговор
    С нетърпение очаквах да се изкаже Тома Биков.Подгряващата трупа Атанасова-Алгафари-Митов,вече се изграчи по отношение на Р.Радев.Приемам залози,още колко от "ядрото"ГЕПП,ще го направят до края на деня
    Може би пък и лично Вождът да даде своите мъдрости на обществото.

    Коментиран от #20

  • 19 БАТ КО

    5 4 Отговор
    НИНОВА Е ВИНОВНА ДА СТЕ В ГЬОЛА.ТЯ НАПРАВИ РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ И С ТОВА ВИ ОТ£Я$А ТИКВАТА.АКО НЕ БЕШЕ НИНОВА И ТАЗИ СБИРЩИНА ОТ САМОДЕЙЦИ ПОЛИТИЦИ НЯМАШЕ ДА Я ИМА.ТАКА ЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА Е НИНОВА!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БАТ КО

    1 3 Отговор
    НИНОВА Е ВИНОВНА ДА СТЕ В ГЬОЛА.ТЯ НАПРАВИ РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ И С ТОВА ВИ ОТ£Я$А ТИКВАТА.АКО НЕ БЕШЕ НИНОВА И ТАЗИ СБИРЩИНА ОТ САМОДЕЙЦИ ПОЛИТИЦИ НЯМАШЕ ДА Я ИМА.ТАКА ЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА Е НИНОВА!
  • 22 Анонимен

    4 2 Отговор
    Защо не дадохте на хората по високи заплати и пенсии сега щяхте да сте първи за това е наказателния вот срещу вас
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гробар

    2 0 Отговор
    Къде забравихте кариериста МИТОВ КОЙТО ДРАПАШЕ ДА Е ПРЕМИЕР ПОВЯРВА СИ ТОЗИ НАГЪЛ БОКЛУК..ГЛАС В ПУСТИНЯТА СТЕ. НО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАКАЧИТЕ ЗА ДРУГА ПАРТИЙКА.НЕКАДЪРНИЦИ С ДРУГА РАБОТА ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД.ХАПУТЕ СЕ ЕДИН С ДРУГ. МАЙЧЕ ПКП ИМА ОЩЕ МНОГО ПРИ ВАС
    ДРУГИЯ КЛОУН БИКОВ АТАНАСОВА ОТ ДОМА ЗА КУКУРИГО
  • 26 ????

    0 0 Отговор
    И в тази ВРЪЗКА, "ДРУГАРЮ" Биков, КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ,.............., ПЪТНАТА КАРТА,.............???? Хайде де, за да тръгнем НАПРЕД, нали трябва да ЗНАЕМ от КЪДЕ ТРЪГВАМЕ, КАКВО сме СТОРИЛ до сега!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол