Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 05:46 14 455 60

Боян Чуков: Кампанията, че Русия е агресор, започна след писмените условия на Путин

  • боян чуков-
  • русия-
  • сащ-
  • украйна

Последните дни сценарият ужасно много прилича на това, което се случи през август 2008 година в Грузия, заяви международният анализатор

Боян Чуков: Кампанията, че Русия е агресор, започна след писмените условия на Путин - 1
Снимка: БГНЕС

"Поне засега не виждам някакви особени основания за война между Русия и Украйна. Освен ако украинската армия не посегне върху населението на Донбас."

Това каза пред БНР международният анализатор Боян Чуков.

"Напрежение в Донбас е имало винаги след 2014 година. При най-скромните цифри досега има убити 10 000 човека и 50 000 са ранените. Тоест, върви си "вял геноцид" над това население и него го разстрелва точно украинската армия, която не спазва Минските споразумения.

Миналата година през април - май имаше отново струпвания на руски войски около украинската граница. Тогава никой не каза, че Русия ще напада.

Тогава също имаше среща през лятото между Байдън и Путин. Тогава те се разбраха, дори ако си спомняте, Байдън звънеше редовно на Путин, и то по негова инициатива. Обаче когато те получиха писмено какви са условията на Русия за преформатиране на глобалната сигурност, тогава някъде от ноември месец започна една яростна кампания в медиите за това, че Русия е агресор. В Америка беше сформиран т.нар. "тайгър тийм" - експерти от службите и отбраната, които започнаха да адаптират американската стратегия при вече новите условия на Русия.

От другата страна Путин също има изготвен план. И започва едно надхитряне между САЩ и Русия", каза още Чуков.

Чуков изтъкна обаче, че вече не може да се говори само, че САЩ е категоричният безспорен лидер на света, хегемон.

"Сега вече светът не е 90- те години. В анализите тук трябва да включим и Китай, който много ясно показва, че стои зад Руската федерация.

А пък Великобритания заема водеща роля в конфликта в Украйна. Но конфликтът в Украйна е само едно малко квадратче в проблема между САЩ и Русия.

Последните дни сценарият ужасно много прилича на това, което се случи през август 2008 година в Грузия. Тогава се евакуират от един град децата и жените, това което наблюдаваме на територията на Украйна сега.

Сега Русия взема абсолютно всички мерки, за да няма човешки жертви. Путин каза неотдавна, че ако украинската армия посегне върху населението на Донбас, тогава е свършено с украинската държавност. И украинците много ясно разбират какво иска да им каже с това Путин", поясни още Чуков.

По думите му миналата година стокообменът между Русия и Украйна се е увеличил с 22 на сто, а в законодателствата на някои области на Украйна, които са по границата с Русия и Беларус, законодателството позволява да имат двойно гражданство.

Според Чуков предложението на Руската Дума към Путин да бъде призната независимостта на Донецката и Луганската републики - това е жълт картон за Киев и даване на още един лост за управление на конфликта в Украйна.

Боян Чуков отново обаче подчерта, че ситуацията като цяло трябва да се разглежда и от гледна точка на това, че Русия и Китай са партньори, които имат обща стратегия и общ противник в лицето на САЩ.
"Те - Русия и Китай, има много общи цели и интереси, затова ситуацията на САЩ е доста тежка", посочи Чуков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 182 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    107 25 Отговор
    Ще,ще!Окраинската армия започна случайно и без да иска да избива населението в Донбас.😎🥳🤡🥳😎
  • 2 АУУУУУ

    37 134 Отговор
    За Големия анализатор Чуков в Уйкипедия пише ..........Външнополитически съветник и съветник по националната сигурност в правителството на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ......... ЗНАЧИ ТОЗ ЧОВЕЧЕЦ ЩЕ ДАДЕ НАЙ-ЧЕСТНОТО ....ПОВТАРЯМ .......НАЙ-ЧЕСТНОТО И НАЙ-БЕЗПРИСТРАСТНО МНЕНИЕ ......... АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ?

    Коментиран от #16, #37, #50

  • 3 /////

    156 23 Отговор
    Заради семейния бизнес на синчето си бай Дън е готов да воюва до последния украинец
  • 4 дядя фофа где така?

    18 75 Отговор
    на джамия мустафа !
  • 5 Гарабет Нимосян

    32 119 Отговор
    Боян Чуков е от работилницата за тролове ! Последните няколко седмици изобилие от мнения с уклон в подкрепа на фашистката идеология .
  • 6 Иванушка

    106 18 Отговор
    Боянчо, ти не разбираш. Идва Края на сегашния Световен Ред, където лъскави чиновници и банкери ряздават указания и "предупреждения", а банките печелят от тлъсти такси. За разни гендери, лица с неустановен пол и коленичили психари съвсем Часовника цъка иВятъра на промяната неотвратимо се задава

    Коментиран от #8

  • 7 Развийш ли

    36 125 Отговор
    Отново анализа ти е в посока да очерниме САЩ Проблема е между САЩ Европа Австралия Азия целия цивилизован свят и Режима на Путин Дори не Русия

    Коментиран от #23, #30

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Чука

    26 93 Отговор
    Тежко е да си учил в масква другарю

    Коментиран от #15

  • 10 Българин

    125 22 Отговор
    Господин Чуков, защо мълчите за Документа, според който НАТО не трябва да се разширява. НАТО НАРУШИ ЛИ ДОГОВОРЕННОСТА? НАРУШИ Я. рУСНАЦИТЕ СА ПРАВИ.да искат спазването на договоренноста.

    Коментиран от #11

  • 11 Бухахах

    22 93 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Договор с диктатор е невалиден..така бачка демокрацията
  • 12 Време е

    89 14 Отговор
    Запада да помисли какво ще стане след войната? Русия ще прегази Украйна, ще има хиляди жертви и НАТО няма да се разшири. Какъв е смисъла? Украйна няма шанс и западните политици изпълняващи волята на шепа алчни фамилии да не допускат война.

    Коментиран от #29

  • 13 Българин

    24 101 Отговор
    Този измислен експерт Чуков е програмиран в бърлогата на Путин.
  • 14 1234

    85 7 Отговор
    Китайският президент заяви, че съюзът между Китай и Русия сега е нещо повече от военно-политическите съюзи, които съществуваха по времето на студената война.
  • 15 ХАХАХА

    69 8 Отговор

    До коментар #9 от "Чука":

    Чуков не е учил в Москва. Ограмоти се.
  • 16 Анализатора Чуков

    7 56 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    някога правеше правдиви коментари,но сега евроатлантиците така са го подковали,че дрънка абсолютни глупости.Смешник жалък.
  • 17 big

    61 11 Отговор
    Тук няма нищо общо сътрудничеството между Русия и Китай! Да, Китай подкрепя в някои отношения Русия, но избягва да се меси в пряк конфликт със САЩ например и ако такъв се случи, според мен Китай ще бъде пас! Русия, а това го каза Путин иска бизнес, не война, но един добре развиващ се бизнес не е в интерес на САЩ, те губят! Губят позицията на хегемон, губят много пари и най-вече ще загубят много работни места - развиващите се икономики на Русия, Китай и не само те в резултат на ниската стойност на труда и собствените суровини ще бъдат конкурентно способни и по-евтини от американските, което ще бъде удар срещу тях!

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 смърф

    9 44 Отговор

    До коментар #17 от "big":

    я кажи продукт на свевно ниво от рушняците
  • 20 5678

    66 11 Отговор
    т.1. Боян Чуков е най-ерудираният експерт по външнополитическите отношения и международната сигурност в момента в България. Високо образован български разузнавач със солиден задграничен опит и престижни връзки. Той е безценен и би бил гордост за всяко едно разузнаване. Боян е един от шампионите в тоя бранш в България, където вече едва ли има на такова ниво, съдейки по политиките на ГРОБ и преди това на НДСВ, СДС назад във времето, които унищожиха българското разузнаване. Само като гледам днешния ни консул в Солун, който мънка като второкласник двойкаджия по темата със запаления гръцки ферибот, може да се направи сравнението, че кадрите в миналото са в класация към небето, в сравнение със сегашните, мижитуркащи по земята. Държавата ни се нуждае от такива способни фигури, които имат верен генерален поглед над световните военно-политически и икономически отношения, особено в Европа, САЩ и Близкия изток. Президентът и премиерът може да го поставят за шеф на ДАР с указ, без значение какъв е закона за тая служба, в която бяха назначавани сума бездарници и вредители. Един спуснат с конски парашут - варненски ефрейтор гяюрин - разрушител на НРС и част от виновниците за реализацията на заложническата криза с либийските ни медици, чрез която Кадафи нулира своя дълг от 200 милиона долара към НРБ. След него един наколенчик и хитрец, който си плаща все още в съда за делата си. После едни среднисти без въображение и тежест и т.н., броящи дните си до пенсия, или чакащи
  • 21 5678

    57 12 Отговор
    т. 2. Путин може би ще дочака края на Олимпийските игри в Пекин и ще даде старт за ликвидация на изкуствената държава "окраина". Поводите вече са няколко. Държавната Дума му направи почти единодушно предложение да признае ДНР и ЛНР за независими. Ако ги признае, това ще е излизане от т.н. Мински споразумения. Но той си има оправдание, че не може да бъде единствения гарант на тези измислени по негов сценарий споразумения, които най-важният участник в тях Киев не признава и постоянно саботира с агресивно поведение над Донбас с военни атаки срещу мирно население, форма на локален геноцид. Ще издаде указа, ще обяви за безплодни Минските споразумения и ще даде старт за атака. Войната ще трае 3 дни, с ликвидация на всички оперативно-управленски и военни центрове, летищните писти, комуникации, ликвидация с точни ракетни удатри на цялото ПВО и завладявайки въздуха и центъра Киев, ще обяви нов възродителен ред в тая територия. Ще блокира цялата западна граница никое продажно пиле да не излети и вреди в бъдеще. Ще въведе свое управление, територията ще бъде разпърчосана примерно на Новоросия, Малорусия, Киевски окръг, Одеска област и Галиция и ще се управлява временно от губернатори на Кремъл. На войските ще бъде издадена заповед да не се съпротивляват и да се връщат в казармите, последваща демобилизация. Арест на всички военни престъпници и разправа с тях. Оттам нататък урегулиране на мирния живот. САЩ и Западът като се надигат много - спиране на газа за Европа и

    Коментиран от #22

  • 22 Хаха

    17 52 Отговор

    До коментар #21 от "5678":

    Доста си се подмокрил след събуждането. Аман от Путински подлоги и драскачи.

    Коментиран от #25

  • 23 Начертайте фигурата

    51 8 Отговор

    До коментар #7 от "Развийш ли":

    Ти явно много си чел? Ама недочел. Незнам защо смятате запада за цивилизован? Този франкски съюз, който се радваше на клането на българи 500 години.
  • 24 Citizen

    6 30 Отговор
    Боян МОЛОТОВ (тъпов)
  • 25 5678

    21 3 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    Ти скоро ще се насереш и ще мечтаеш за мокри сънища.
  • 26 читател

    10 30 Отговор
    Платен лаладжия, мръсник, лъжлив помияр.
  • 27 Димитров

    38 7 Отговор
    Най-обективният анализатор,непредубеден,следва фактите!
    Уважение!
  • 28 ССсс

    44 7 Отговор
    Браво бе!Единствения до сега коментар,който описва положението, от страната на действителноста.Анализа е ясен на голяма част от българите, но медиите са продажни и досега четяхме само измислици на пропагандата на САЩ, а най големите продажници и лакей(бивши и настоящи политици), присъстваха всеки ден с антируски изказвания.Даже онова недуразумение Плевенлиев създал НПО на предателите,което САЩ финансира.След като Путин евакуира жените,децата и възрастните е ясно,че вече му е писнало от мръсотията ,коато се излива от пропагандната машина на САЩ и нейните лакеи,и ще въведе новия световен ред със зануляването на Украйна.Ако трябва да вярваме на Баба Ванга,това ще се случи във вторник 22.02.2022г.ако ли не,ще е съвсем скоро.Не виждам друга алтернатива,освен ако женчото клоун Зеленски,който си преправя гласа,за да звучи като мъж,не развее преди това бялото знаме.
  • 29 СССРБарета

    38 9 Отговор

    До коментар #12 от "Време е":

    Проблемът е че Русия няма да спре с Украйна! НАТО отдавна е в мозъчна смърт и не може да защити нито една държава от Източна и централна Европа защото просто няма как и с какво! НАТО отдавна в мозъчна смърт Русия Просто ще констатира смъртта и ще издаде смъртен акт! Американската армия която е гарант за сигурността на Нато не може да си позволи да стреля по руската армия която е една от най мощните ядрени държави! Мислете с главите си и гледайте какво се случва в Сирия където американци и руснаци се разминават и никой срещу никой не може да си позволи да стреля!
  • 30 Здравко

    24 1 Отговор

    До коментар #7 от "Развийш ли":

    За кой свят пишеш, че е цивилизован? За този който позволява избиване на деца по училищата ли?
  • 31 IVAN

    40 5 Отговор
    ИСТИНАТА ИЗЛЕЗНА . НА 6 МАРТ 1991Г. Е ПОДПИСАН ДОКУМЕНТ ЗА НЕРАЗШИРЯВАНЕ НА НАТО НА ИЗТОК. ПОДПИСАН ОТ ГФР,ФРАНЦИЯ,АНГЛИЯ И САЩ. НЕ СЕ СПАЗВА ДОКУМЕНТА Е В БРИТАНСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН АРХИВ И ВЕЧЕ Е ПОБЛИКУВАН, ПУТИН Е ПРАВ.ЛЪЖИТЕ ИЗЛИЗАТ ВЕЧЕ
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Матей преображенски

    23 5 Отговор
    Както и да е,конфликта е налице,решителния сблъсък предстои в близките дни.Първоначално ще го отнесат украинците,а после Путин ще постави условията на сащ във вид на военен ултиматум,не дипломатически ,както досега.На гребена на победата и създали известен уплах в американците,руснаците ще напират да си върнат източноевропейските сателити,и ще бъдат прави хиляди пъти.това е единствено правилния начин ,да се утвърдят като безспорна световна сила и щатите да се свият перките.Ако отблъснат укрите от донбас и с това се приключи,всъщност нищо не е приключило,ще има нови спирали на ескалиращо напрежение и сблъсък при може би по-неизгодни условия за Русия,така че,сега или никога.
  • 34 Борис

    24 6 Отговор
    До 19 ,Русия е на 6 място в света по БВП. На първо по производството на космически кораби. Международната космическа станция е Руска. Водеща е в областта на самолетостроенето,оборудване за атомни централи,военната промишленост,корабостроенето,добивната промишленост и т.н.т На папагалите ще кажа да видят ние къде сме и Какво произвеждаме!
  • 35 другарят

    19 2 Отговор
    Другарят Чуков е умен човек, но не каза най-важното! Китай стои не просто така зад исканията на Русия! В момента виждаме битка между САЩ от една страна и Русия и Китай от друга ЗА ЕВРОПА! Украйна е само първата гара! ЕС е най-големият търговски партньор на Русия! Наскоро търговският оборот на ЕС с Китай изпревари този на ЕС със САЩ! Освен това имаме китайският проект "път на коприната" и руският проект северен морски път от Азия за Европа! Играта е много сложна, но крайната цел на другарят Путин е "ЕВРОПА ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК".

    Коментиран от #51

  • 36 не може да бъде

    20 3 Отговор
    Присъединявам се към това ,което е казал г.н Чуков.Но лично за мен има още едно обстоятелство,което опровергава всички тези на САЩ ,НАТО и ЕС -това е публикуваният в Der Spiegel откъс от документ от 1991 г.,в който представителите на САЩ,Великобритания,Франция и Германия заявяват на руския представител ,че НАТО няма да се разширява отвъд Елба и това е записано от германския представител Юрген Хробог!?документът е бил съхраняван в Британския архив с гриф секретно и сега е разсекретен !?какво по -голямо дакозателство ,че натовците лъжат!?Спомням си е думите на френския посланик в Австралия по отношение на англичани и австралийци за сделката с подводниците- "Гледали са ме в очите и са ме лъгали нагло 6 месеца!?"Има ли някой ,който счита,че те не правят това и сега!"...Апропо ,в Шпигел ,които са известни с антипатията си към Русия сега
    са шокирани и задават следния въпрос -"Този документ не подкрепя ли обвиненията на Путин !?"
  • 37 наблюдател

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    напълно адекватен коментар, поднесен популярно, като за реднеци. ако не схванат и сега - тан пи, както казваме на село.
  • 38 Пипи дългото чорапче

    3 14 Отговор
    Слава Украине !

    Коментиран от #44

  • 39 Шести американски флот

    5 13 Отговор
    Пътува към Крим ! Току що !

    Коментиран от #58

  • 40 Другарят Путин...

    6 13 Отговор
    Ще гризне дръвцето ! 💯 на 💯 !
  • 41 Даниел Митов

    5 8 Отговор
    СЛАВА на УКРАЙНА.
  • 42 БОЙКО БОРИСОВ

    3 8 Отговор
    Ние от ГЕРБ сме зад Украйна ! Твърдо !
  • 43 Гешев

    2 6 Отговор
    Хванахме руски шпиони...и затова
    ми искат оставката !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Болярин

    8 16 Отговор
    ЛилиПутин дали си е задавал въпроса защо цял свят е срещу това гнездо на оси - Русия ??! Защо всички емигрират на запад, а не при партенките, които само оръжие дрънкат и народа им се дави в алкохол, за да не вижда жестоката действителност, в която живеят ?!! Където е стъпил руски ботуш, само грабеж, само насилие, само разруха и "черни забрадки" ... ОТВРАТ !!!

    Коментиран от #54, #55, #59

  • 46 Някоя си

    7 2 Отговор
    Още при падането на Берлинската стена имаше ясна публична информация, че на Горбачов е било обещано, че НАТО няма да се разширява на изток. Ето колко струва джентълментската дума на натовци.
  • 47 Чичо

    7 1 Отговор
    Лаконично обобщение на събитията и обективно, колкото и да им е мъчно на феновете на англоезични фокуси мозъци, в които след промиването са останали само клетките обслужващи яденето на чипс обясняващо силната секреция на жлъчките им. Нещата са колкото прости толкова и сложни. Прости са защото едва ли има политик в света, който е способен еднолично да поеме отговорност за мащабна военна операция без да са изчерпани всички възможности , като при това не се съобразява с международната общност. Изключение правят туземците в Северна Африка и близкия Изток, както и колонизаторите от Англия. Няма нужда да се впускаме в подробности за да разберем кой определя кое е правилно и кое не е...Примери колкото щете и навсякъде до ден днешен. И докато за едни войната е "nothing personal, just business" за много други, абсолютно невинни е "convicted to death" от лелеяната ви т. нар. демокрация. Имайте доблестта да отидете и да хванете ракетата на Мъск и да вървите на Марс, негодници.
  • 48 Бандера

    3 5 Отговор
    Член на БКП, милиционер от ПГУ на ДС, през 1982/83 г. завършил школата на КГБ в Москва. Толкова за аналлизаторът Молотов.
  • 49 Мп1234

    5 1 Отговор
    Браво.Да кажеш истината днес и да застанеш с името си зад нея се изисква смелост.
  • 50 Васик Атанасова

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    Той е възпитаник на КГБ
    КВО ИСКАШ ОТ ТАКЪВ !!!!!!!!
  • 51 Марков

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "другарят":

    Ето това трябва да стане. От Владивосток до Лисабон. Огромен пазар, има място за всякакви стоки,търговии, производства. Тук са суровините и енергийните носители, достатъчни за всички. И ако Путин прави това, то ще е големият тласък напред и нагоре.
  • 52 Вангела агент доносник славейче

    1 3 Отговор
    Жужето ке пукне и русия в нато ке флене още преди да е закопан късокракия
  • 53 Сталин

    1 2 Отговор
    Слава на саш и нато
  • 54 Виж ти

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Болярин":

    За 50г колко държави разрушиха САЩ, че да могат те да съществуват.
    Винаги са съществували на гърба на другите..... Четете, не е срамно!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 kjl

    0 0 Отговор
    Ситуацията за САЩ е тежка! Това от една страна ме радва, от друга, единствено САЩ са виновни за създалата се ситуация. Това естествено е тема табу.
  • 57 Политолог

    0 0 Отговор
    Другарю Чуков, вие сте сте с комунистически разбирания и подкрепяте лудия Путин. Тази безсмислена война и агресивна война война прилича на Афганистанската грешка на Брежнев. Войната в Афганистан бе причината да се разпадне СССР. Тази война на лудия и психопата Путин ще разпадне сегашна Русия. Прочетете писмото на носителя на Нобеловата награда за мир, Шимон Перес до Путин. Перес казва: "Господин Путин, вие нямате приятели- съседи. Зашото само грабите земя от тях, защо ви е? Толкова ненаселени територии имате. Един ден, когато снегът се стопи, ще излезнат милиони китайци, които ще отцепят огромна територия от вашата Империя на злото. Очаквайте един ден китайците ....
  • 58 Лю_бо

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Шести американски флот":

    Русия пуска водата по канала от Днепър към Крим. Вода ще има достатъчно за хамериканците да перат осраните си гащи.
  • 59 Лю_бо

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Болярин":

    Гейропа и ФСАЩ само за неграмотници са "целият свят".
  • 60 Заимов

    1 0 Отговор
    Боян Чуков е нищо повече от Путиново мекере. Рухна мита за великата руска армия. Шепа опълченци унищожиха цяла руска колона в Харков. Явно не са ги посрещнали като освободители.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове