Last news in Fakti

3 Март, 2022 10:30 36 107 121

Лидери от цял свят поздравиха българите, вижте какво написаха Байдън и Путин

  • 3 март-
  • българия-
  • национален празник-
  • празник-
  • румен радев-
  • джо байдън-
  • владимир путин

Президентите на САЩ и Русия също поздравиха България

Лидери от цял свят поздравиха българите, вижте какво написаха Байдън и Путин - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев получи поздравителни адреси от редица държавни глави от цял свят по повод честването на 144 години от Освобождението на България, съобщиха от прессекретариата.

Поздравления за българския народ по случай Националния празник 3 март изпратиха президентът на Съединените американски щати Джоузеф Байдън, президентът на Руската федерация Владимир Путин, президентът на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, кралицата на Обединеното кралство Елизабет II, президентът на Китайската народна република Си Дзинпин, императорът на Япония Нарухито, кралят на Испания Фелипе VI, кралят на белгийците Филип, президентът на Словения Борут Пахор, президентът на Република Ирландия Майкъл Хигинс, федералният президент на Конфедерация Швейцария Игнацио Касис, президентът на Естония Алар Карис, президентът на Република Финландия Саули Нийнистьо, президентът на Република Малта Джордж Вела, президентът на Държавата Израел Ицхак Херцог, президентът на Палестина Махмуд Аббас, президентът на Република Азербайджан Илхам Алиев, президентът на Египет Абдел Фатах ас Сиси, кралят на Мароко Мохамед VI, президентът на Социалистическа република Виетнам Нгуен Суан Фук, президентът на Република Сингапур Халима Якоб и много други държавни лидери и представители на международни организации.

В своя поздравителен адрес президентът на САЩ Джоузеф Байдън подчертава, че САЩ ще продължат да бъдат непоколебим партньор в отстояването на върховенство на закона, укрепването на демократичните институции, борбата с корупцията и просперитета на българските граждани.

В писмото си президентът на Руската федерация Владимир Путин поздравява българския държавен глава с Деня на освобождението на България от османско иго и изразява почит към саможертвата на българските опълченци и руските войници, воювали рамо до рамо за свободата на България.

Федералният президент на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер изпраща сърдечни поздравления към българските граждани и изразява надежда, че във време, изпълнено с предизвикателства, сътрудничеството, скрепено с доверие между двете страни, ще продължи. „Заедно, като европейци и приятели, ние ще се справим успешно с предизвикателствата“, заявява германският държавен глава.

По случай българския национален празник кралица Елизабет II отправя най-добри пожелания към българския народ. „Надявам се с преодоляването на глобалните здравни предизвикателства заедно, с решителност и твърдост, да предстоят по-добри времена в бъдеще“, се казва в адреса на кралицата на Обединеното кралство.

Президентът на Китайската народна република Си Дзинпин пожелава просперитет на България и мир и благоденствие на българския народ. Китайският държавен глава изразява увереност, че традиционното приятелство и стратегическото партньорство между двете страни ще продължат да се развиват за благополучието на двата народа.

Сърдечни поздравления и искрени благопожелания за щастие и просперитет на българския народ изразява в поздравителния си адрес императорът на Япония Нарухито.

От името на испанския народ, на правителството и от свое име Кралят на Испания Фелипе VI пожелава „лични успехи, мир и просперитет на скъпия български народ“.

Пожелания за здраве и щастие към президента и българския народ по случай националния празник отправя Кралят на белгийците Филип. В поздравителния си адрес той изразява желанието си за продължаване на работата по укрепване на връзките на приятелство и сътрудничество, които обединяват България и Белгия.

Президентът на Словения Борут Пахор посочва в поздравителния си адрес до българския държавен глава, че двете страни отбелязват 30 години от установяването на дипломатически отношения. „Убеден съм, че ще продължим да засилваме партньорството си. Сътрудничеството между европейските партньори е изключително важно с оглед на предизвикателства, с които се срещаме“, отбелязва словенският държавен глава.

„Нека бъдещето донесе мир, благополучие и щастие на народа на Република България“, пише до българския държавен глава президентът на Ирландия Майкъл Хигинс.

Федералният президент на Конфедерация Швейцария Игнацио Касис посочва в своя поздравителен адрес, че добрите отношения между България и Швейцария са основани на взаимно доверие и могат да допринесат за съвместното справяне с глобалните предизвикателства.

Президентът на Държавата Израел Ицхак Херцог откроява силното приятелство между България и Израел. „Ние, израелците, сме изключително горди от специалната връзка между нашите два народа. Винаги ще помним куража и човечността, демонстрирани от българския народ по време на Втората световна война, благодарение на които еврейската общност в България беше спасена“, посочва президентът на Израел.

Президентът на Палестина Махмуд Аббас пожелава на България и българския народ напредък и благоденствие, като подчертава, че двустранните отношения между двете страни, основани на приятелство и сътрудничество, са повод за гордост.

В поздравленията по случай празника президентът на Република Азербайджан Илхам Алиев откроява динамиката в развитието на отношенията между България и Азербайджан, като изразява удовлетворение от разширяването на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни в областта на енергетиката.

Кралят на Мароко Мохамед VI пожелава на президента и българския народ здраве, щастие и просперитет, като изразява увереност, че двете страни ще продължат да работят за още по-ползотворни двустранни отношения.

В поздравителния си адрес президентът на Социалистическа република Виетнам Нгуен Суан Фук пожелава благоденствие на българския народ и изразява увереност, че традиционните приятелски отношения между двете страни ще продължат да се укрепват и развиват.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    104 9 Отговор
    Благодарим на Байдън и Путин !

    Коментиран от #10, #57, #98

  • 2 Много ми е интересно

    219 6 Отговор
    Много ми е интересно комшията Ердоган какво е написал?!

    Коментиран от #14, #17, #25, #35, #41, #116, #121

  • 3 НКВД

    204 1 Отговор
    Честит 3ти март,Българи. Нека да останем хора и човеци на този ден и да преклоним глава пред жертвите на войните за свобода.

    Коментиран от #96

  • 4 El chochone

    153 3 Отговор
    ПОЗДРАВИ от Шипка :) 🇧🇬
  • 5 /////

    188 6 Отговор
    За Путин можем да предполагаме какво е казал, но за бай Дън сигурни ли сте, че не е поздравил Ердоган за героичната съпротива докато руснаците са им отмъквали българската територия.

    Коментиран от #72

  • 6 джаба

    112 7 Отговор
    бай дъню да не е поздравил братския ганийски народ с празника...

    Коментиран от #107

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 лицемери

    163 8 Отговор
    и кралицата на прокълнаният остров и тя........тия който въоражаваха и учеха османците !
  • 9 Тоалетна хартия

    88 5 Отговор
    Ердо поздрави ли България??!! Или плака...
  • 10 МАЛКАТА ТИКВА

    103 8 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    на Путин - да ,на бай дъню - НЕ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТаУмВзе

    89 11 Отговор
    Дреме ти на деменцията! Сега сме в хамериканска робия. Така ще е, докато не Приключим Официално, което е много скоро.

    Коментиран от #76

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ген. Бойко Борисов

    55 12 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    Моа приател Тайпи лично ме поздрави за празника и ми пожела и през следащите 20 години да развивам България в посока азиатски султанат...
  • 15 Бай Дън

    65 6 Отговор
    Поздрави иранския народ с освобождението от руско робство!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пловдив

    57 2 Отговор
    Само "приятелят ни"Ердоган не виждам в списъка
  • 19 простекиро

    109 3 Отговор
    Коя национална телевизия се срамува да развее българския флаг на националния праник? Хекемян на Шипка ли си да усетиш народната "любов"? Подлоги евтини.
  • 20 Путин

    119 6 Отговор
    Българи и Руснаци се сражават заедно за свободата!
  • 21 Тошко

    24 82 Отговор
    Докато живеем в миналото още много ще мизерстваме

    Коментиран от #77

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Петър

    26 5 Отговор
    От зеленилски, освен изгорени
  • 24 Географик

    42 4 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    Ако беше до теб, щеше да си с чалма
  • 25 Бай Ламби

    53 7 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    Ми кво да ти напише комшията Ердоган освен: "Вай,вай,ваййй ...Юч Март чок беля аркадашлар!"
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 🇧🇬БАЙ Х@Й‼Честит Празник

    58 3 Отговор
    Ще има ли заря в София? Ще споменат ли за липсата на посланици, помолени да НЕ присъстват ‼️
  • 28 хах

    61 3 Отговор
    А артиста зеленски кво каза?
  • 29 Петър

    86 4 Отговор
    От зеленилски, освен изгорени българи, друго получихме ли ?
  • 30 Това е предупреждение

    5 7 Отговор
    Хздрави.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 3ти март форевЪр

    52 1 Отговор
    Май пак сме за "освобождаване"... Ама май вече няма мераклии...
  • 33 Защото са червени

    21 50 Отговор
    Преди няколко години Путин и патриарх Кирил се подиграваха с нашата национална идентичност и обявяваха Кирил и Методий за македонци, а славянската азбука за македонска. Тогава дори се скараха на "натовския" Радев и Йотова те паднаха на коленце пред тях и целуваха ръка... Интересно е как ди дали е сменил реториката Путин... Защото, за това какво е написал той, на сайтове не вярвам.
  • 34 🇧🇬БАЙ Х@Й‼Честит Празник

    46 1 Отговор
    ."България цяла сега нази гледа,
    тоя връх висок е: тя ще ни съзре,
    ако би бегали: да мрем по-добре!"‼️

    Коментиран от #48

  • 35 Едоган

    37 3 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    А ми пратих ти малко локум и баклава да ви е сладко като гледам как сте озлобели
  • 36 Механик

    94 4 Отговор
    Англия, Франция и Германия? И те ли ни поздравяват?
    Ми нали те пращаха на падишаха въоръжение, муниции, облекло, за да може да задържи България още 500 години под турско?
    Какво лицемерие!!
    По-добре да се бяха извинили. Поне от хорски срам, дето се вика!
  • 37 Колю

    19 47 Отговор
    Както ви освободихме така ще ви поробя казал другаря Путин и ще се молите на чичо Ердо да ви спаси
  • 38 Българинът Х

    88 4 Отговор
    Честит празник на всички българи! Яд ме е само, че има няколко мишки тръбящи в национален ефир за отмяна на най- българския празник. Срамота
  • 39 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    66 10 Отговор
    НА ВРЪХ ШИПКА СЕ ВЕЯТ САМО РУИ И БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА ЕДОНО НА ЕС НЯМА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОКАЗА КОЙ ПОДКРЕПЯ, А КИРЧО МЕ СМНЯВА, ЧЕ ГО ПУСНАТ ДА СТИГНЕ ДО ВЪРХА!!!

    Коментиран от #92

  • 40 шоп патрЕот

    25 16 Отговор
    Чекам другаря Путин на орлов мост с голем букет рози да ни освободи от ДПС , корупцията , Пеевски , Ив. Гешев , Цацаров и 240-те кърлежи в народното събрание ! Русия , че ни освободи за трети път ! Само ЦСКА , батБойко и сръбска музика !
  • 41 Анонимен

    29 10 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    Ердоган е казал: "Честит празник! Винаги когато пожелаете ще ви приемем отново в Турция".
  • 42 Шиши

    8 14 Отговор
    Севера за путин юга за Ердо
  • 43 Гаглей

    14 49 Отговор
    Ердоган ми е по симпатичен от шпутин, ама май не върви да ни поздравява? А Лили Путин облян в кръв украинска детска и невинна по добре да беше премълчал. Диктатор неземен

    Коментиран от #81

  • 44 САЙГОН

    28 1 Отговор
    Хубави неща е написал Виетнамеца лично аз работя по укрепването на връзките понеже чакаме трето с Виетнамската ми съпруга поздрави от слънчев САЙГОН
  • 45 радио ереван

    37 1 Отговор
    Честит празник българи!
  • 46 Ей ХОРА

    67 2 Отговор
    Има безпрецедентно присъствие на ШИПКА.
    БРАВО БЪЛГАРИ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 47 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    57 3 Отговор
    Соросите нямате работа на връх Шипка, този празник е за патриоти родинолюбиви хора българи не на колабороционистите!
  • 48 🇧🇬БАЙ Х@Й‼Честит Празник

    52 3 Отговор

    До коментар #34 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼Честит Празник":

    Малцина знаят кой е строителя на паметника ‼️ Още по-малко знаят , че той не е бил сред поканените на откриването му ‼️ Но да отзовеш поканата към посланика на страната благодарение на която ще има заря тази вечер ......
  • 49 глупака ИСТОРИК

    21 21 Отговор

    До коментар #26 от "1234":

    Руската армия в момента освобождава Украйна безкористно,НАЛИ ?
  • 50 А в поздравителната картичка

    23 1 Отговор
    от Украйна какво пише?!? 🤔
  • 51 Живко

    23 12 Отговор
    Къде се е скрил Боки Банкянският Крадец?
    Няма луда ни поздравява? Севда още спи ли?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 от старческия дом

    32 4 Отговор
    Байдън е поздравил бахрейнския народ.
  • 54 Габровец

    45 2 Отговор
    Май само на 3 март се сещате че сте българи?
  • 55 Молитва за само убийци

    12 1 Отговор
    Потърси, Господи, погиналите души (имената) и, ако е възможно, помилвай ги! Неизследими са твоите съдби! Не ми вкарвай в грях с тази моя молитва! Да бъде Твоята света воля!
  • 56 смели

    66 15 Отговор
    Благодаря на руските ни братя, че са си зарязали домовете и спокоиствйето, и са дошли да ни освободят от агарянско иго. Благодаря че са си давали живота за да ни има и нас днес. Благодаря и на г-н Владимир Путин президент и върховен главно командващ на една велика държава, която за пореден път в историята се бори за човечеството срещу нео фашистите бандери. Ще мине време и тези които сега плюят ще разберат че са били излъгани и заблудени. Винаги е било така. Сега пропагандата е свирепа и всеобхватна. Честит празник българи.
  • 57 наблюдател

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    на бай дън за какво? за един приятел питам.
  • 58 В.В.П.

    50 6 Отговор
    Само Путин ,ме интересува,,Джо е невменяем .Честит ,празник ,хора!
  • 59 Sieg

    54 1 Отговор
    БойДън щял да се бори за просперитета на България. Ти да видиш 🤣
  • 60 Цецка

    21 23 Отговор
    Днес на Шипка утре в дискотеката при Азис и това ми били патриоти и родолюбци?
  • 61 Матей преображенски

    53 9 Отговор
    Байдън,мерзавец,ти си виновен,заради тебе загиват хиляди.И на нас ни дрънкоти като празно тенеке,кухи фрази,абсолютни простотии и целия народ е отвратен от американската политика.В момента сме под американското иго.От турско иго ни освободи цар Александър ,а от американско ще ни избави В. Путин,нещо в духа на Под игото от Вазов.
  • 62 Шофьор

    50 1 Отговор
    Обиколил съм цяла Европа и по гостоприемни от турците няма а на запад ни имат за роми да знаете
  • 63 волен сидеров

    8 0 Отговор
    БРАВО БРАВО
  • 64 Дядо

    34 2 Отговор
    Много им дреме за нас на световните сили
  • 65 лумпо

    10 17 Отговор
    Чорапа що не е на Шипка? Закриваме ли го паметника??
  • 66 Каун

    21 3 Отговор
    Винаги сме били нечия пионка и само днес да се подмажат малко
  • 67 БЛАГОДАРИМ НА САЩ

    35 8 Отговор
    за Освобождението. Благодарим на БРИТАНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, че освободиха Южните Родопи и ни дадоха БЯЛО МОРЕ, а не на ГЪРЦИЯ, че не позволиха ТУРЦИЯ да си вземе ОДРИН и да прогони стотици хиляди българи от Тракия. Благодарим, че възпряха ПУТИНСКА РУСИЯ да ни присъедини 1878 към РУСКАТА ИМПЕРИЯ. И да споменен заслугите на СОЛОМОН Ядрения, вече не младата и хубава Елена, която има нужда от кремчета да е все така вечно млада и хубава

    Коментиран от #68

  • 68 хахах

    14 2 Отговор

    До коментар #67 от "БЛАГОДАРИМ НА САЩ":

    Браво!
  • 69 Значи игото османско,

    58 5 Отговор
    а Русия е водила Руско турска, освободителна война. Е нерде Ямбол, нерде Стамбул? Да не бъдем политкоректни плужеци и да наречем нещата с истинските имена!
    Чесит 3 март, братя българи! Да не забравяме истината и не се пречупваме пред лъжата. Да не забравяме кои оставиха костите си за нашата свобода в РУСКО-ТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА. ПОКЛОН ПРЕД ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ РУСКИТЕ И ДРУГИ ВОЙНИ, И ХРАБРИТЕ НИ ОПЪЛЧЕНЦИ. И нека никога не забравяме как тези "велики" сили от европата всячески пречеха на нашата свобода. Сега техните наследници са не по - малко вредни и опасни.

    Коментиран от #89

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Само от

    42 1 Отговор
    Всички поздравления са политкоректни. Само от поздравлението на Путин се разбира,че сме освободени от османско иго.
  • 72 Българин

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "/////":

    Ббай Дън поздрави иранския народ за освобождението на България. ! Факт : Българско момиче работещо на най-големия круизен кораб на "баджа" било написано Мариана и България . Един американец я попитал : Госпожице България вие от Мариана ли сте ?
  • 73 Чук и Гек

    5 2 Отговор
    🤍💙💝 Слава❗👱‍♂️🎯
  • 74 111

    11 4 Отговор
    От Турция имаме ли поздравления?
  • 75 Българското опълчение

    28 0 Отговор
    На Шипка спират съединяването на османските армии от юг и север, което решава войната, към днешна дата мозъка ми отхвърля, отскача като от стена възможност български войници срещу руски, както се е прекарала ситуацията в момента
  • 76 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "ТаУмВзе":

    Гладна кокошка просо сънува..........но се пази,да не изпревариш събитията
  • 77 Тоше,

    34 1 Отговор

    До коментар #21 от "Тошко":

    всеки трябва да знае и помни миналото си, да се поучи от грешките му, за да не ги повтаря в бъдеще. Народ без минало, няма бъдеще.
  • 78 Журнал

    8 13 Отговор
    Празнувайте още малко по всички проучвания 2050г българите ще са 30-40% от населението на РБ

    Коментиран от #87

  • 79 БРАВО БЪЛГАРИ

    40 5 Отговор
    На ШИПКА има безпрецедентно посещение от признателни Българи.
    БРАВО БЪЛГАРИ !!!
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 80 История

    21 2 Отговор
    ВЫСОЧАЙШИЙ МАНИФЕСТ АЛЕКСАНДРА II

    БОЖИЕЮ МИЛОСТИЮ МЫ, Александр Вторый, Император и Самодержец Всероссийский, Царь Польский, Великий Князь Финляндский и проч., и проч., и проч. ........ Эта заботливость оставалась Нам присуща в виду печальных событий, совершившихся в Герцеговине, Боснии и Болгарии........
    Ныне, призывая благословение Божие на доблестные войска Наши, Мы повелели им вступить в пределы Турции.
    Дан в Кишиневе, апреля 12 дня, лета от Рождества Христова в 1877 году, царствования же Нашего в двадесят третье.

    На подлинном Собственною Его Императорского Величества рукою подписано
    АЛЕКСАНДР.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Даскал

    11 21 Отговор
    Освободили ни срещу заплащане от 32тона злато! Много хора не го знаят това

    Коментиран от #86

  • 83 гост

    27 2 Отговор
    А поздрав от Северна Македония?
  • 84 Комон Сенс

    40 1 Отговор
    Честит птазник българи и мишки! Българите винаги сме отстоявали всичко оново което е справедливо и почтено на този свят. България - изстрадалата, ограбена, орязана държава, чиито народ е напраивл чудеса от героизъм във всичките му познати форми за да бъдат децата му наследници на една държавнотворческа традиция, а не роби и парии за обша злоупотреба.
    Българската кауза е справедливата кауза, българската истина е абсолютната истина. Без скъсани страници от историята и без срамни петна.
    А всеки който днес се е проктил и го е страх да отбележи националния си празник, за да не би да се покаже като недостатъчно правоверен конформист спрямо актуалната конюктура е мишка.

    Нашите деди не са се конформирали с конюктурата, те сс създавали , применяли творили света. Най-лесното за тях е било да ни оставят да бъдем трето качество сърби, гърци, турци или другои. а славната българса история да бъде изтрита и преиначена от завситливи и гузни чужди комплекасри. Вие достойни наследници ли сте на тези велики мъже или сте копия на предателите, които за 30 сребърника са ги прашали на бесилото и дръвника?
  • 85 Е това

    40 0 Отговор
    БЛА-БЛА-БЛА:

    "В своя поздравителен адрес президентът на САЩ Джоузеф Байдън подчертава, че САЩ ще продължат да бъдат непоколебим партньор в отстояването на върховенство на закона, укрепването на демократичните институции, борбата с корупцията и просперитета на българските граждани."

    САМО поздравът на руския президент е по СЪЩЕСТВО.
  • 86 пиле

    19 4 Отговор

    До коментар #82 от "Даскал":

    Свободата няма цена , ама ти не ги разбираш тези работи .
  • 87 Защо не

    12 1 Отговор

    До коментар #78 от "Журнал":

    си завреш джорнала де слънце не огрява?!
  • 88 МУТРОФАНОВА

    4 30 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРО ПИТЕЦИ .АЗ ВА ОБИЧАМ И МНОГО РУБЛИ ЩЕ ВИ ДАВАМ ВСЕ ТАКА ДА СЛАВИТЕ ДРУГАРЯ ПУТИН ,С КЪРВАВИТЕ РЪЦЕ
  • 89 Още едно мнение

    14 28 Отговор

    До коментар #69 от "Значи игото османско,":

    АРМИЯТА ОСВОБОДИТЕЛКА ДНЕС БОМБАНДИРА ВНУЦИТЕ и ПРАВНУЦИТЕ НА ОНЕЗИ,КОИТО СЕ БИХА НА ШИПКА.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Българофил

    31 0 Отговор
    Честит празник!
    Живи и здрави, успешни и разумни да бъдат всички българи, където и да се намират!
    Дано никога повече да не се налага да ни освобождава който и да е, от каквото и да било или от който и да е!
  • 92 БПФ

    38 5 Отговор

    До коментар #39 от "🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    Зори репортерчето ЛЪЖЕШЕ, че имало украински знамена !!! Нямаше нито едно, а можеше, нали и украинци се биха за свободата ни? По Канал 1 нито дума за това кой ни е помогнал да бъдем свободни - марсианците сигурно? Говореха за ген. Иван Колев - който се е бил за родината в съвсем друга война... ама нали се е бил срещу руснаците? НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ТОЛКОВА ОТВРАТЕН от българските медии !!!
  • 93 Възрожденец

    6 32 Отговор
    Путин не ни интересува какво е написал защото е военнопрестъпник и извършител на престъпления срещу човечеството.
  • 94 Масони от цял свят

    7 2 Отговор
    Поздравиха гоите.Яко
  • 95 генчо

    8 2 Отговор
    от ердоган картичка няма ли
  • 96 чекмедже 2

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    На Шипка кирчо и компания бяха напсувани и по тях хвърлиха снежни топки...А той искаше да бъдем единни..
  • 97 Иван

    2 1 Отговор
    Всеки си пее неговата песен. А на нас ни е все едно.
  • 98 НИМРОД

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    ОСОБЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ БАЙДЪН И НАРОДА МУ ИЗРАВНИЛ СЪС ЗЕМЯТА СОФИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!
  • 99 Хакуна матата

    30 1 Отговор
    Даааааа много добри партьори са американците, но само по обещания и на думи. За разлика от тях славянските народи не ги бива в думите, но оставиха костите си по нашите бойни полета. Не знам да има американска братска могила по българските земи. На днешния ден трябва да помислим трезво кой какво ни е дал, и кой какво е взел от нас. Поклон пред загиналите! На тях дължим свободата си, която сега с лека ръка сме на път да загърбим, заради красиви обещания, които вече 30 години чакаме да се сбъднат.
  • 100 Майка.

    21 3 Отговор
    Честит празник 3 март братя българи!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано не е за последно. ОБИЧАМ. БЪЛГАРИЯ.!!!!
  • 101 ТОЧКАТА

    13 2 Отговор
    Само Путин каза че България е била под османско иго!!!!!усата ни натресе османско ПРИСЪСТВИЕ!!!!Нормално --ИМПЕРИИТЕ ДЪРЖАТ ЕДНА НА ДРУГА...Байдън потвърждава с ....демократични и либерални ценности защитавани от върховенството на закона ГЕШЕВ!!!!!!!!!!Корупцията си е редовната дъвка от стратегията ,,,...сами сте си виновни,,,и която е добре защитена от Гешев !!!!

    Коментиран от #119

  • 102 Знам

    24 2 Отговор
    3 март е национален празник на Освобождението на БЪЛГАРИЯ от турско робство това е
  • 103 Бай Коко

    7 0 Отговор
    Намерете и телеграмата от Ердоган.
  • 104 Пинк флойд

    22 1 Отговор
    Все по ясно става че медиите нямат нищо общо с Българите и България.
  • 105 Бай Иван

    17 1 Отговор
    Нека поне днес братята ни турци да НЕ коментират!
  • 106 Митьо

    14 0 Отговор
    Благодарим за поздравите,а сега молим ви се СПРЕТЕ ВОЙНАТА!!!
  • 107 абе карай

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "джаба":

    той бай ти Даню вчера пред Сената нарече украинците, иранци, та затова ли да му връзваме кусур? Там някоя калинка от администрацията е изпратила стандартната телеграма.
    Като "съюзник" от колониален тип, толкова стига.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Да Да Да

    14 1 Отговор
    🇧🇬🇷🇺🇧🇬❤️🇷🇺🇧🇬🇷🇺
    Те не бяха от Брюксел, Ню Йорк и Маями.
    Те дойдоха по краткия – братския път.
    Те говореха руски и бяха славяни.
    Тук намериха българска обич и смърт…
    Те не знаеха даже дали благодарни
    ще им бъдем след време – бащи и деца.
    Те избраха войната, а тя е коварна,
    тя безумно убива съдби и сърца…
    Бяха братя по кръв. Просто бяха славяни.
    И под Шипка намериха своята смърт.
    Не дойдоха от Брюксел, Ню Йорк и Маями,
    от Русия дойдоха – за нас да умрат…
    Без да имат дори и имперска идея,
    те се биха до смърт за славянската чест.
    И сега ако ти си докрай европеец,
    ще ги помниш достойно и утре, и днес...
    Лозан Такев

    🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #120

  • 110 Речник

    7 0 Отговор
    Байдън-лице което пуска зловонни газов
    Кравари-група от хора които отделят вредни емисии
    Путин-лице което ще запуши дупките
  • 111 Поклон

    9 0 Отговор
    пред руският император Александър втори и вечна признателност на всички народи, причастни към освобождението ни. Руският и украинският народ, както и много други са наши братя, вечна слава!
    Искам да припомня, че нито Путин, нито Зеленски са олицетворение на народите си, нито на политиката на Руската империя преди близо 150 години. Поне днес оставете злободневието и отдайте почит на подали те ни ръка. Благодаря!
  • 112 ЛОВЕЦ

    2 2 Отговор
    ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ :ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ КОГАТО ВЗЕМЕТЕ ПИСМОТО НА ДЖЕНДЪРА С ДВАТА ПАМПЕРСА ПЪРВО ГО ДЕЗИФЕКЦИРАЙТЕ ЗАЩОТО ЧОВЕШКИТЕ ФЕКАЛИЙ СА РВЗЕРВОАР НА МНОГО ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 #Peaceforeveryone

    4 1 Отговор
    И до днешен ден,някои хора не се спряха да критикуват турците,вече стана банално.Турци и Българи се женят,пък някои още живеят в миналото.Ние ако гледаме миналото, няма смисъл да живеем в настоящето.Но не обвинявам никой,тъй като някои хора промиват мозъците на децата си,че турците са чудовища.Всички можем да сме приятели,никой не е участвал от днешните турци във войната,това не е повод да ги мразите.И никога не забравяйте,че най-добрият ви приятел може да се обърне срещу вас,а най-големия ви враг да ви помогне.
  • 115 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Три години бойни дружини от целия свят атакуват вируса Covid отвред, дойде дребен човек от Москва и эа ден реши проблема с болеста! Няма вече Covid има ВОЙНА , която вероятно ще раэруши света! На бодлива крава Господ рога не дава, но когато даде , става много эле, дърпаха руската мечка эа опашката , но эабравиха , че е къса и эа вчас се оэоваха в прегръдката и, сега на всички Господ да ни е на помощ! Дано се спре това беэумие! Поиграха си на пълководци, политици аналиэатори и войници! Спрете сега , эа да не иде човечеството в пропаста! Честит празник , да благодарим на руснаци, украинци, румънци и на всички знаи́ни незнаи́ни герои !
  • 116 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    Взе ми думите от устата
  • 117 Ердоган

    0 0 Отговор
    Бир круше йок чеене
  • 118 tomito

    2 1 Отговор
    То даже не звучи сериозно ,че байдън ни бил поздравил !
  • 119 ГЕРБ=ДПС =ПЕВСКИ=Възраждане

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "ТОЧКАТА":

    Корупцията е част от хибридната война,Спас Русев,Пеевски, Бойко,Първанов,Станишев,ДС, Къде бяха двамата главни прокурори, в Москва,при Чайка,кой застава зад ДПС и Доган,ГРУ на Русия,Мирен Велчев,от Внеш тор Банк,да ти ги изреждам ли.Цв Цветанов,Бойко е най големият проводник на руското влияние у нас,е нещо да кажеш за Турски поток ,3,5милиарда подарък на Путин.
  • 120 ГЕРБ=ДПС =Възраждане.

    1 1 Отговор

    До коментар #109 от "Да Да Да":

    Не бъркайте нещата,никой не отрича това,което извършиха всички народи за наща свобода,но няма вечна реалност,това,което искаха наще революционери след 1879гвТърновската конституция.бе независима България,която сама решава съдбата си,това искат всички народи,включая и УКРАЙНА,,насила хубост не става, няма нужда да ни управлява някой защото сме славяни ние много добре знаем кои сме ЕВРОПЕЙЦИ, това ни завещава Левски, Ботев и много други поборници.
  • 121 Петкан

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много ми е интересно":

    Ами това е също вероломно нападение на Царство Русия към Османската империя както в наши дни Русия напада Украйна ..като дошли в отвъд Дунава руснаците почнали да плячкосват по хубавите къщи , мислили че са на " изедниците турци" но по късно са разбрали че са на българските " роби"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове